ENGELENBURGSCHOOL. H o m e s t a r t. Home-Start biedt een steuntje in de rug.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENGELENBURGSCHOOL. H o m e s t a r t. Home-Start biedt een steuntje in de rug."

Transcriptie

1 ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 16 mei 2012 Jaargang 1, nr. 5 I N D I T N U M M E R : 1. Home start 2. Personeel 3. Groepsverdeling 4. Contactavond 5. Avondvierdaagse 6. Schoonmaakavond 7. Schoolreisje 8. Geboorte 9. Groep Agenda 11. Regel van de maand H o m e s t a r t Home-Start biedt een steuntje in de rug. Als het even niet zo goed gaat in je gezin, is het fijn als er hulp komt. Iemand die naar je luistert en naast je gaat staan. Niet iemand die de boel voor je gaat regelen, maar iemand die je het vertrouwen geeft om het zelf weer aan te kunnen of op te lossen. Home-Start is een programma waar mensen getraind worden om op vrijwillige basis 1 keer per week een gezin, vaak de moeder, ondersteuning te bieden door te luisteren en een helpende hand te bieden. Home-Start is er voor alle gezinnen met in ieder geval 1 kind onder de 6 jaar. Wil je meer weten over de steun die Home- Start kan bieden neem dan contact op met: Tineke van der Weerd coördinator Home-Start Veenendaal tel: t.vanderweerd@humanitas.nl P e r s o n e e l Op dit moment zijn we blij dat bijna alle leerkrachten volledig aan het werk zijn en dat het in alle groepen allemaal goed verloopt. Helaas is er nog steeds geen verbetering te zien bij Juf Luteijn. Er zijn op dit moment veel onderzoeken, maar helaas kan er nog geen duidelijke diagnose worden gesteld. Het blijft erg onzeker. Laten we de juf niet vergeten in onze gebeden. Juf Lambers neemt op de woensdag en vrijdagmorgen een aantal taken van juf Luteijn over. Doordat dit erg veel taken zijn hebben we besloten dat op dinsdag juf Knap groep 4/5 overneemt zodat juf Lambers meer tijd krijgt voor IB taken. Juf Knap heeft al een aantal keren ingevallen en is gelukkig een bekende voor de kinderen.

2 Pagina 2 G r o e p s v e r d e l i n g Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat er veel bezuinigd wordt in het onderwijs. Naast deze bezuinigingen krimpen bijna alle scholen in Veenendaal, doordat er de afgelopen jaren minder kinderen geboren zijn. Ook binnen de Stichting Hervormde Scholen zullen we net als de andere scholen moeten bezuinigen. Dit betekent dat er voor het komende jaar alleen plek is voor leerkrachten met een vast contract op de 4 hervormde scholen. Helaas zullen we dan ook aan het einde van dit schooljaar afscheid moeten nemen van juf Linda. Voor haar in de plaats komt Juf ten Ham werken in groep 6. Zij is nu al een aantal jaren werkzaam op de Rehobothschool en wil graag bij ons op school werken. Jarigen in juni 1-06 Arno Lam 3-06 Li Yong Fu 6-06 Gertine van Beek 8-06 Juf Olivier 8-06 Juf Netty 9-06 Corieke Torn Broers Juf Celianne Hieronder ziet u de groepsindeling voor volgend jaar. Groep 1 Juf Celianne van de Ruitenbeek +/- 15 lln. Juf Janine Brouwer (di.o) Groep 2/3 Juf Lise van Kooten (ma, di.o. + vr) +/- 18 lln. Juf Rianne Nootenboom ( ma-do) Groep 4/5 Juf Lambers +/- 22 lln. Groep 6 Juf ten Ham (ma-wo) +/- 12 lln. Juf Olivier (do + vr) Groep 7 Meester van Laar +/- 18 lln. Groep 8 Meester van den Heuvel +/- 12 lln. Juf Hoogeveen (do) We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. In de 2 combinatiegroepen zal extra ondersteuning komen. Op maandag en dinsdagmorgen zullen 2 leerkrachten in groep 2/3 aanwezig zijn. In groep 4/5 zal juf Brouwer op vrijdagmorgen extra ondersteuning geven. Meester Bor staat om de woensdag in groep 7. We zijn dankbaar dat er nog genoeg mensen beschikbaar zijn om in kleine groepen te werken. Verder hebben we de beschikking over een tutor, vakdocent bewegingsonderwijs, remedial teacher, intern begeleidster en directeur Op donderdag 28 juni van 10:45 tot 11:45 uur gaan de kinderen al een uurtje kijken in de groepen van volgend jaar. Juf ten Ham zal ook proberen om hierbij aanwezig te zijn. Twitterbericht Alleen een mens zonder geheimen is in staat gezonde en duurzame relaties aan te gaan. C o n t a c t a v o n d g r o e p e n 1-7 Op dinsdagavond 26 juni zijn de ouders van de groepen 1 7 welkom op de contactavond om over de vorderingen van hun kind(eren) door te praten. Deze avond is geen verplichte avond zoals de andere contactavonden. Wanneer u geen gebruik wenst te maken van deze contactavond dan kunt u dit voor vrijdag 15 juni doorgeven bij de meester of juf. Na 15 juni wordt u ingedeeld en is het niet meer mogelijk om een andere afspraak te maken. U krijgt van ons te horen hoe laat u bij elke leerkracht wordt verwacht. Regelmatig krijgen we het verzoek of het gesprek aan het begin of aan het einde van de avond kan. Hier proberen we rekening mee te houden. Helaas lukt dit niet altijd. We rekenen op uw begrip daarvoor. We hopen samen met u een goede contactavond te hebben.

3 Pagina 3 A v o n d v i e r d a a g s e Op maandag 4 juni begint de avondvierdaagse. Veel leerlingen hebben zich al opgegeven. We hopen op mooi weer en fijne avonden met de leerlingen van de groepen 3-8. Ouders die zich niet hebben opgegeven, mogen van de organisatie ook niet meelopen. Bijbeltekst van de maand S c h o o n m a a k a v o n d Dweilen, trekken en zuigen, voorovergebogen je rug buigen. Door de knieën de vloer boenen, wat liggen hier toch veel schoenen? In de hoeken spinnenwebben, dat kunnen we toch ook niet hebben? We poetsen, stoffen, zemen, en zullen nog de vloer afnemen. Wat worden we die viezigheid toch zat, het toilet is vies wist je dat? Voor een nette school willen we wel wat tijd geven, weg met die viezigheid, dit is toch geen leven? Want is je schooltje proper en rein... Dan voel je je als kind pas fijn. U komt toch ook op donderdagavond 21 juni om uur. Vergeet u niet uw emmer en schoonmaakdoekjes? S c h o o l r e i s j e Wie zijn overtredingen bedekt, zal niet voorspoedig zijn, maar wie ze belijdt en nalaat, zal barmhartigheid verkrijgen. Spreuken 28:13 Op dinsdag 19 juni hopen we met de kinderen van de groepen 1-6 op schoolreis te gaan. De groepen 1 en 2 gaan dit schooljaar ook met de bus samen met groep 3. Zij zullen om 9.00 uur vertrekken naar kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn en om uur hopen we weer terug te zijn. De groepen 4-6 gaan dit jaar naar het Archeon in Alphen aan de Rijn. Zij zullen om 8.45 uur vertrekken en hopen om uur weer terug te zijn op school. Wilt u eraan denken dat de kinderen een lunchpakket en genoeg te drinken meenemen? G e b o o r t e Op 12 mei is bij Rick uit groep 2 en Luc Walvaart een zusje geboren, genaamd Céline. We feliciteren Rick, Luc en beide ouders met hun prachtige dochter en wensen hen Gods nabijheid en zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen.

4 Pagina 4 D e p a g i n a v a n g r o e p 7 door : mohamed: we kregen als eerst trainingen van onze meester, daarna kregen we allemaal een rug nummer mij rugnummer was:#10), de eerste wedstrijd ging best goed maar toen stonden we steeds achter en toen hebben we verloren, de stand was volgens mij 6-1, maar we hebben wel leuk gevoetbald, ik heb er geen een gescoord maar in groep 8 gaat dat nog komen, dat was me nieuwsbrief! Gemaakt door Reinout Crum Hoi ik hou mijn stukje over de nieuwsbrief over schoolvoetbal. Het was best wel leuk met het schoolvoetbal. Elke vrijdag trainen we kei hard maar toen kwam de eerste oefen wedstrijd. We moesten tegen de Beatrix school ik stond rechtsback de eerste helft was het 1-0.Maar toen de tweede helft begon kwam het van 1-0 naar 3-0 voor hun. Gelukkig was het wel een oefenwedstrijd maar het ging goed voor de eerste keer vond ik. En de wedstrijden daarna hadden we telkens verloren. Maar de meester motiveerde ons steeds weer. Maar het was hartstikke leuk. Maar ik moet weer gaan doei. Hoi ik ben ARIANNE en mijn nieuwsbericht gaat over????????????????????? Hockey. Met vrijdagmiddagprogramma gingen we hockeyen. Je moest eerst heen en weer lopen met dat balletje en hockeystick daarna moest je het balletje heel hard tegen de muur aanschuiven Daarna gingen we een wedstijdje doen je moest zo snel mogelijk drie balletjes in de bak krijgen en dat deed je met een team en we moesten over spelen en daarna in het goal te scoren. En de volgende week gaan we tegen elkaar wedstrijdje doen. Door: Nissrine Hallo allemaal, Ik ga het hebben over het Vrijdagmiddag programma! Het is heel erg leuk wat we doen! We doen bijv. natuur,sport en spel,hockey en knutselen! Nu zit ik bij het groepje van Meester van laar mijn eigen en dat is heel leuk wat we doen! We gaan dan naar het onderbouwplein endan doen we daar allemaal soort spelletjes zoals: hand in stand en de bal is voor of blokjesvoetbal of ringenafpakkertje! En dat is heel erg leuk! Ik vind Vrijdagmiddag programma heel erg leuk omdat je dan ook iets leuks gaat doen. Ik hoop dat de Vrijdagmiddag programma nog heel lang door kan gaan! Zo hier ook die foto! Dit was het DOEIII!

5 Pagina 5 D e p a g i n a v a n g r o e p 7 De verkeer examen was heel leuk want ik heb hem gehaald En schoolvoetbal was leuk maar ik had veel pijn van mijn voet En we hebben alles verloren enz. En in groep7 heb je een hele aardige meester van Laar En met gym krijgen we meester v. laar en meester van ginkel En hier zie je mijn vader met het team William Van :Jeanibel De meester was de coach We kregen eerst training van onze meester En toen kregen we de rug nummers te horen,mij rug nummer was nummer : 17. En de keeper van ons was Mohammed ELA.ik was midden velden samen met Mo en Gioneldi was spits Maar helaas hebben we alles verloren. helaas heb ik ook niks gescoord.maar we hebben wel leuk gevoetbald.en volgend jaar hebben we nog kans in groep:8 Nathan Hoi allemaal, ik ga jullie wat vertellen over school. Om te beginnen over het praktisch en theoretisch verkeersexamen. We deden eerst het theorie examen, daarvoor had ik 19/ 20 goed. GEHAALD!!! Ik was niet de enige, iedereen had hem gehaald een paar dagen later kwam het praktisch verkeersexamen. Dat heb ik ook gehaald. Ook daar had ik maar 1 fout (1 keer niet naar links en rechts gekeken) De meester. In groep 7 hebben we een SUPER aardige meester dus groep 6 zorg dat je het haalt!!! De klas. Ik zit in een best wel gezellige klas we zitten in groepjes van 4 en 5 ik zit samen met Reinout, Arianne, Esther en Imane. Ik heb samen met alle jongens van groep7 en 8 (behalve joey en kelvin) en nog wat meiden alleen hebben we alles verloren verder zit ik ook in de plusklas, ik vind het daar heel leuk!!! We doen daar echt van alles! Sponsorloop. we hebben ook nog meegedaan met een sponsorloop groep 7 had ruim 600 euro opgehaald dat was meer dan een derde deel van alles. Dit was het dan weer By Hülya Mijn Nieuwsbrief gaat over Koninginnedag. 31 April op een vroege ochtend wanneer normaal iedereen nog ligt te slapen, waren mensen al volop wakker aan het zingen en feest vieren want het is Koninginnedag. Bij de Engelenburgschool begon de dag al bij de Zuidplein waar we Koninginnedagliederen gingen zingen met allemaal andere scholen.rond 11:45 Werd de Koninklijke familie verwacht bij De Lampegiet.De dag waar we altijd al op hebben gewacht ; dat de Koningin naar Veenendaal is gekomen Optochten gingen door heel Veenendaal Centrum heen.er waren heel veel Drukke rijen om de Koninklijke familie te zien en misschien zelfs wel een hand te geven Ik hou mijn schoolkrant over de sportdag Het was heel leuk met sportdag want je ging er dansen en op de hindernisbaan daar zie je ook een foto van mij toen ik bezig met de hindernis baan Maar ik heb helaas niet gewonnen Reinout heeft gewonnen Maar het was wel een hele leuke dag -xxx- Naomy

6 Pagina 6 D e p a g i n a v a n g r o e p 7 Gemaakt door Esther Verkeersexamen Donderdag hadden we theorie en toen had de meester het nagekeken en we waren allenmaal geslaagd Maandag hadden we praktisch en we gingen s ochtens gewoon eerst naar school en toen middags hadden we dus examen we gingen eerst naar school en toen hebben we gehoord naast wie we moesten fietsen en toen zijn we vanaf school naar de Veenendaal hal gegaan daar hebben we toen een hesje aan gekregen met dat nummer zodat de posten je nummer konden aanvinken als je het goed had gedaan of als je iets verkeerd heb gedaan bij de Veenendaal hal was een verkeerslicht als die op groen ging mocht je gaan onderweg had je posten die dan gingen opschrijven wat je goed deed en wat je niet goed deed toen we allenmaal klaar waren gingen we weer naar school en toen gingen we allenmaal spelletjes doen op school dit was het doei daag. Van:Imane Ik hou mijn nieuwsbrief over Koninginnedag. Het was heel gezellig we gingen eerst in rijen staan Met allemaal bogen daar op staat rood wit & blauw en er was ook een orkest heel mooi. Toen gingen we naar de gemeente we gingen daar zingen. allemaal leuke liedjes zoals rood wit & blauw en de gemeente was heel mooi Versierd met mooi bloemen en zo. En het was heel druk maar dat mag ook wel als de koning komt :Maar het was heel mooi met mooi Confectie en daar stond op rood wit & blauw En de koningin gaf ook een toespraak ze zij sorry dat mijn familie niet kompleet was:maar ja het was heel gezellig en dat is het belangrijkste is dat het leuk was. Verkeerexamen van Mohammed Eerst hadden we theorie en toen was iedereen geslaagd en toen praktijk en daar was ook iedereen geslaagd toen hadden we en foto gemaakt met de hele klas met de diploma Schoolvoetbal van Mohammed We begonnen met oefen wedstrijd. Onze eerst wedstrijd stonden we 2-0 achter en toen maakten wij 2-1 en toen 2-2 en toen maakten hun 3-2 en toen hun 4-2 En toen de tornooi helaas niet gescoord maar wel veel kansen eerst Van Lina De examen was heel leuk en is iedereen geslaagd. we gingen ook met groep 5 skeeleren en dat was heel leuk en we moesten een soort kapje op dat zag er wel grappig uit. En in de klas doen we ook hele leuke dingen maar er zijn ook dingen die helemaal niet zo leuk zijn zoals de entree citol maar gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk en we zijn bijna klaar. En sportdag was ook heeeeeel leuk we gingen rugby doen hier is een foto daar van daar boven en daar ben ik en we gingen op de hindernis baan en ik won telkens het was super leuk en ik ging ook basketballen dat was ook heel leuk maar die man was wel gemeen hoor! En bij gym gingen we taekwon-do doen hier ben ik best vernederend.

7 Pagina 7 A g e n d a Datum Maandag 28-1 juni Activiteit Pinkstervakantie Dinsdag 5 juni Open inloop 3 8 Maandag 4-7 juni Avondvierdaagse Dinsdag 19 juni Schoolreis 1-6 Donderdag 21 juni Dinsdag 26 juni Donderdag 28 juni Schoonmaakavond Contactavond Kijken in de groep van volgend jaar Dinsdag 3 juli Afscheidsavond groep 8 Vrijdag 6 juli Maandag 20 augustus Zomervakantie Eerste schooldag De regel van de maand is bedacht door groep 7 Praat liever met elkaar, dan over elkaar Hoera geslaagd

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling 2014-2015 Jaarplanning Gymrooster 2014-2015

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 mei 2013 Jaargang 2, nr. 10 H e t v e r h a a l v a n d e B r o n b e w a a r d e r IN DIT NUMMER: 1. Bronbewaarder 2. Personeel 3. Schoolreis 4. Management

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 In dit nummer: Lestijdenmodel Geboren Contactavond Instroomgroep Ochtend en avond vierdaagse Groepsverdeling Schoonmaakavond Wisselmoment IEP toets Schoolreis Sing-in

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei Jaargang 4, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Geliefden Bedankt Personeel Avondvierdaagse Cito groep 8 Kamp groep 7/8 Schoolreisje Kleuterfeest Verdeling komend schoojaar Contactavond Schoonmaakdag Facebook

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9 Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 Groepsoverzicht 9 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015 Jaargang 3 nummer 10 27 mei 2015 In dit nummer: De Geest Personeel Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en avondvierdaagse Activiteiten voor ouders en kinderen Nieuwe cursusjaar Welkom

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven.

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven. Jaargang 5 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Dierbaar MR Toekomstige leerlingen Geboorte Wisselmoment Groepsverdeling Even voorstellen Sing-in O- en A4daagse Agenda Hij was hen toch zo dierbaar En daarom

Nadere informatie

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7.

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Schooljaar groep 5/

Schooljaar groep 5/ Schooljaar groep 5/6 2016. Ik vond dit schooljaar leuk en ben blij met mijn cijfers en mijn rapport is goed. Ik zit nu in de klas met Romée, Britt, Elyse, Connie, Ateka, Zid, Joost, Mitchel, Tjardo, Tim,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht.

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht. ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 27 maart 2013 Jaargang 2, nr. 8 IN DIT NUMMER: Vrij vanaf Personeel In ontwikkeling Welkom Geboorte Contactavond Lekker fit duim High tea Koningsspelen Aubade

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7 Inhoud Teamsamenstelling 3 Activiteitenkalender 6 Schoolpsalmen 7 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2018-2019.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. De brugwachter

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. De brugwachter ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 26 juni 2013 Jaargang 2, nr. 11 IN DIT NUMMER: De brugwachter Personeel Wisselmoment Schoolkracht Projectweken Geboorte Afscheidsavond groep 8 Logopedie Vraag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Mei 2015 MEI 2015

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI. Eerste telling: opbrengst 9000,-!

NIEUWSBRIEF JUNI. Eerste telling: opbrengst 9000,-! NIEUWSBRIEF JUNI Gepubliceerd op 3 juni 2019 Jaargang 33 Nummer 185 Eerste telling: opbrengst 9000,-! Zaterdag 25 mei is een geweldig feest geworden met uiteindelijk prachtig weer! Mede ook dankzij alle

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 20 april 2017 Agenda Vr 21 Ma 24 t/m Wo 03 Do 04 Do 11 April - Mei Koningsspelen dag Start met koningsontbijt Muzikale opening op het plein Koningsspelen: van alles 12.00 uur Einde

Nadere informatie

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders NIEUWSBRIEF JUNI 2019 Beste ouders en verzorgers, Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders Zending

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15.

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15. Maria-Bernadette school 20 april 2018 Nieuwsbrief 15 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4/5 en van groep 6 toegevoegd. U kunt de bijlage

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

DE INFO nummer juni 2017

DE INFO nummer juni 2017 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 18 14 juni 2017 15 juni Schoolreis 18 juni Vaderdag 20 juni Vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2017 Jaargang 5, nr. 8 N i e t o o r d e l e n I N D I T N U M M E R : Niet oordelen Personeel Schoolfruit Koningsspelen 5 mei gewone schooldag Schoolkorfbal Afscheid Groepsfoto s Ouder-kind activiteit

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Donderdag 11 april 2013 week 15

Donderdag 11 april 2013 week 15 Donderdag 11 april 2013 week 15 AGENDA - Vrijdag 12 april: Studiedag (alle leerlingen vrij) - Maandag 15 april: Groep 7B excursie streekarchief - Dinsdag 16 april: Schoolreis groep 1 t/m 7 - Dinsdag 23

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s In deze nieuwsbrief Kamp Naaldenveld Agenda Formatie 2015-2016 OV Kampverhalen Kampfoto s Kamp Naaldenveld Zoals gewoonlijk maken wij ook dit jaar weer, traditiegetrouw aan het einde van de kampweek, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie