Cicero wint Sires in Mechelen Met de bus naar de BWP keuring Onze hengsten beginnen sterk aan winterseizoen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "29-12-2010 - Cicero wint Sires in Mechelen. 16-12-2010 - Met de bus naar de BWP keuring. 12-12-2010 - Onze hengsten beginnen sterk aan winterseizoen"

Transcriptie

1 Cicero wint Sires in Mechelen Cicero van Paemel startte met Dirk Demeersman in de Zangersheide Sires of The World in Mechelen. In het 1m45 hoge basisparcours bleven 9 combinaties van de 42 foutloos. Cicero en Dirk waren als eerste foutloos en deden dat snel genoeg om de overwinning binnen te halen Met de bus naar de BWP keuring Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Roshoeve een busreis naar de 2e fase van de BWP hengstenkeuring in Moorsele. De bus zal vertrekken vrijdagochtend 21 januari om 6u. De busreis is gratis, er moet enkel worden ingeschreven via Peter Goossens op het nr Onze hengsten beginnen sterk aan winterseizoen Cicero van Paemel nam vorig weekend deel aan de zesbarenproef in Geneve waar hij ex aequo derde werd na over een steilsprong van 1m85 foutloos te hebben gesprongen. Voordien werd Cicero ook al mooi 10e in CSI Salzburg. Zijn halfbroer Esperanto van Paemel deed het foutloos in de finaleproef voor jonge paarden op het CSI Neeroeteren. Der Senaat 111 deed het dan weer foutloos in 1m35 in CSI Wieze Dayano wint zilveren medaille op Nationaal kampioenschap LRV Na verscheidene overwinningen in klasse Zwaar II was Dayano met Nick Van Laer geselecteerd voor het Nationaal kampioenschap LRV. Ook dit keer met succes. Zij keerden huiswaarts met de zilveren medaille! Cassanova overtuigend in WK jonge paarden, Figaro in Zangersheide keuring Na een uitstekend NK was Cassanova geselecteerd voor het WK jonge paarden in Zangersheide. In beide kwalificaties deed hij dat opnieuw foutloos waardoor hij naar de finale mocht. In de finale maakte hij een mooie foutloze rit met een foutje in barrage wat resulteerde in een mooie 9e plaats. Figaro C, een 5-jarige zoon van Berlin uit de volle zus van Stakkato, legde op de Zangersheide keuring zijn test af en werd er voor het leven gekeurd Dayano wint Zwaar II in Kester Dit weekend ging Nick van Laer met Dayano van start in de LRV te Kester en opnieuw trok hij de overwinning naar zich toe in de klasse Zwaar II. Onze jonge springhengsten Der Senaat 111 en Esperanto van Paemel gingen van start in CSI Hulsterlo waar Esperanto het driemaal foutloos deed en Der Senaat 3e eindigde in de finale voor jonge paarden. Katega II AC (Esperanto) wint nationaal veulenkampioenschap! Op het BWP veulenkampioenschap werd tot beste merrieveulen verkozen Katega II AC, een dochter van Esperanto uit een Graaf Grande moeder. Wij wensen fokker Andre Callebaut dan ook van harte proficiat met zijn fokproduct!! Kien van Koekshof (Cicero x Contender Fok./Eig.: Jaak Evens) werd mooi derde in deze reeks.

2 Cassanova overtuigt in Nederlands kampioenschap in Ermelo Cassanova nam de voorbij week deel aan het Nederlands kampioenschap voor jonge paarden in Ermelo. Hij deed dat foutloos in beide kwalificaties alsook in de finale. Hij eindigde in de finale op een prachtige 6e plaats. Cicero deed mee in CSN Vilvoorde waar hij de 1m45-proef won op zaterdag Cassanova, Chopin en Dayano hebben topweekend Dayano startte met Nick Van Laer in Holsbeek in dressuur zwaar II en keerde met de overwinning naar huis. Chopin ging van start in Valkenswaard waar hij het weer voortreffelijk deed. De eerste dag eindigde hij meteen 8e in de hoofdrubriek. In de Grote Prijs deed hij het opnieuw dubbel foutloos, ditmaal goed voor een 6e plaats. Esperanto van Paemel startte in de proeven voor jonge paarden waar hij zaterdag 11e eindigde. Cassanova deed mee aam het Nederlands kampioenschap voor jonge paarden waar hij twee foutloze kwalificaties aflegde. Hij is daarmee geselecteerd voor de finale waar enkel de 38 beste combinaties voor geselecteerd zijn Chopin blijft overtuigen Nick Vrins was in vorm dit weekend in Valkenswaard. Met Titus en Orage was hij zowat telkens vooraan geklasseerd in alle proeven waar zij aan de start kwamen. Chopin nam de eerste dag de hoofdrubriek voor zijn rekening en deed dat schitterend met een mooie 3e plaats. De tweede dag in de medium tour maake hij nog maar eens een mooie foutloze rit. In de Grote Prijs op zondag viel er voor het eerst een balk uit de lepels. Der Senaat kwam aan de start in de proeven voor jonge paarden en deed dat mooi foutloos op vrijdag en zaterdag Dayano dochter wint centrale keuring in Nederland Citha Utopia, een 3-jarige dochter van Dayano x Ferro, is kampioene geworden op de centrale keuring in Drenthe. Voor het eerst wordt dit provinciaal kampioenschap gewonnen door een dochter van een niet- KWPN hengst. Citha Utopia is inmiddels Ster, Keur en Prok. Zij werd in de merrietest ook elite verklaard Don Matcho en Cicero blijven in vorm Ook dit weekend wist Don Matcho te imponeren. Hij eindigde 3e in de beker van België te Moorsele. Cicero was aanwezig in Beervelde. In de Grote Prijs kreeg hij een fout in barrage en eindigde hij 11e Het voorbije weekend waren onze hengsten aanwezig op verschillende fronten. Nick Vrins ging aan de slag in Chantilly. Met Chopin eindigde hij 6e in de hoofdrubriek op zaterdag. In de Grote Prijs op zondag kregen

3 zij een fout. Met Echo van't Neerenbosch eindigde Nick 3e in de finale voor 6-jarige paarden op zondag. Cicero van Paemel ging aan de slag in Ascona waar hij een derde plaats behaalde in de 1m45-proef. Ook in de dressuurrichting laten onze hengsten zich gelden. Don Matcho van de Roshoeve behaalde een mooie 2e plaats in de beker van België voor jonge paarden te Sint-Genesius-rode Cicero 4e in 1m45-proef La Coruña Cicero Z van Paemel ging afgelopen weekend van slag in het Spaanse La Coruña. Cicero bekrachtigde, na zijn 5e plaats vorige week, dat hij in vorm is door twee foutloze rondes te springen en beslag te leggen op de 4e plaats in de 1m45-proef op vrijdag Cicero 5 in Oostenrijk Cicero Z van Paemel is dit weekend aanwezig op het driesterren concours in het Oostenrijkse Wiener Neustadt. Op de eerste dag trad Cicero aan in de 1m45 proef direct op tijd, waarin hij meteen een foutloze rit aflegde. Cicero bevestigde door in het 1m50 hoge Championat dubbel foutloos te springen en een prachtige 5e plaats te behalen op zo'n 90 deelnemers Don Matcho Nationaal kampioen 5-jarigen! Afgelopen weekend vond het nationaal kampioenschap jonge paarden LRV te Kieldrecht plaats. Don Matcho wint bijna elke keer dat hij buiten komt en dat was ook op het nationaal kampioenschap niet anders. Met Nick Van Laer werd hij Belgisch kampioen van de 5-jarige dressuurpaarden. Maar ook in de reeksen voor jonge springpaarden boekten we succes. Esperanto van Paemel behaalde een prachtige 3e plaats bij de 6-jarigen. Hij legde zowel beide parcoursen als de barrage foutloos af. Copitol C werd met 2 foutloze parcoursen ex aequo kampioen bij de 4-jarigen. Condor C was in het hele seizoen nog niet op een springfout te betrappen. Dat was ook dit weekend het geval maar een tijdsfoutje hield hem uit de barrage. Echo, Cassanova en Cassinger legden een foutloze rit af en een parcours met 1 fout. Gigolo van Paemel mist nog wat ervaring waardoor hij eens een fout en eens 2 fouten achter zijn naam kreeg Chopin 3e in Grote Prijs CSI San Remo Afgelopen weekend trok Nick Vrins met de hengsten Chopin van't Moleneind en Calluccio C naar Italië om er deel te nemen aan het internationaal driesterrenconcours in San Remo. Calluccio heeft een jaar stilgestaan omwille van een blessure. San Remo was zijn derde concours en hij deed dat drie dagen voortreffelijk in de 1m40-proeven. Ook Chopin maakte er een uitstekende concours. Hij deed het alle dagen foutloos in de dikke proef. In de kwalificatie voor de Grote Prijs eindigde hij negende en op zondag zette hij de kers op de taart met een fantastische 3e plaats in de Grote Prijs! LRV jonge paarden Lommel Dit weekend gingen een aantal van onze jonge hengsten van start in de LRV cyclus te Lommel. Echo deed het dubbel foutloos bij de 6-jarigen. Bij de 5-jarigen deden zowel Condor C als Cassanova dat opnieuw dubbel foutloos met een foutloze barrage. Copitol C liep in de eerste ronde eens naast een hindernis maar deed het mooi foutloos in de tweede ronde.

4 CSI Neeroeteren en CSI Bonheiden De voorbije twee weekends trokken we met de hengsten naar de internationale concours in Neeroeteren en Bonheiden. Chopin van het Moleneind deed het 3 keer foutloos in de 1m40-proeven in Neeroeteren en dubbel foutloos in de kleine Grote Prijs in CSI Bonheiden. Calluccio C deed het foutloos op vrijdag en kreeg een pechfout op zaterdag in Neeroeteren. Op het CSI Bonheiden deed hij het opnieuw foutloos op donderdag en de dikke proef op vrijdag. De kleine grote Prijs op zaterdag kwam wat snel na de rustperiode omwille van de blessure waarin hij ondanks enkele fouten een fijne rit maakte. Esperanto van Paemel deed het dubbel foutloos in Neeroeteren en herhaalde dat nog twee keer in Bonheiden in de proeven voor jonge paarden. Echo ging enkel van start in Neeroeteren waar hij dat twee keer dubbel foutloos deed De site wordt continu bijgewerkt Wij nodigen u uit de pagina's van de hengsten goed in het oog te houden. Regelmatig vullen wij foto's, video's,.. aan. Zo werd de hengst Figaro C toegevoegd. Figaro is een zoon van Berlin uit de volle zus van Stakkato. Verder zijn er ook video's van onder meer Calluccio, Clarence, Condor, Copitol, Der Senaat 111, Esperanto van Paemel, Figaro,.. toegevoegd Met onze hengsten naar Heusden Dit weekend gingen onze hengsten aan de slag in de LRV Heusden voor jonge paarden. Op zaterdag in de proeven voor 4-jarigen legden de Contender-zoon Copitol C en de Quidam-zoon Quirow C twee foutloze omlopen af net als de twee Cicero-zonen Galisco en Gigolo van Paemel. Op zondag deden Cassanova en Che Guevara van Paemel het dubbel foutloos met foutloze barrage. Ook Condor C deed het dubbel foutloos. Figaro C en Cassinger C maakten een foutloze rit en eentje met een springfout. Bij de 6-jarigen deden Echo en Esperanto het dubbel foutloos Don Matcho win opnieuw! Ook tijdens het tweede weekend voor jonge paarden LRV in Herent kon Don Matcho overtuigen. Opnieuw won hij beide proeven voor 5-jarigen. Op 4 deelnames haalt Don Matcho 4 keer de overwinning binnen Don Matcho wint in Herent Dit weekend won Don Matcho de proef voor 5-jarige dressuurpaarden in de LRV te Herent met Nick Van Laer. Onze andere dressuurhengst First junior is verkocht naar een internationale Grand Prix amazone maar zijn sperma blijft bij ons beschikbaar Van zwaar 2 dressuur tot CSIO Lummen Dit weekend ging Dayano met Nick van Laer van start in de klasse Zwaar II in Ossel Brussegem waar zij met de zilveren medaille naar huis keerden. Clarence C die na de keuring even rust kreeg is opnieuw in competitie. In 's gravenwezel ging hij voor het

5 eerst weer aan de start en deed dat meteen dubbel foutloos in de hoofdrubriek op vrijdag. Vorig weekend gingen Chopin en Der Senaat 111 aan de start in het CSIO Lummen. Der Senaat nam deel aam het BK 7-jarigen. Na een foutloze eerste kwalificatie verhinderde een pechfoutje in de tweede proef de deelname aan de finale. Chopin deed het dan weer foutloos in de 1m50 proef op zaterdag Succesvol weekend voor onze jonge hengsten Het was een druk weekend voor onze jonge hengsten. Eerst stond CSI Lummen op het programma. Der Senaat 111 deed het twee keer foutloos in de 1m35-proeven. Chopin van't Moleneind nam drie keer deel aan de 1m40 proeven en ook hij was op geen fout te betrappen. Op zondag waren we aanwezig in Broechem. Bij de 4-jarigen deden Galisco van Paemel en Copitol C dat twee maal foutloos. Gigolo van Paemel maakte een foutloze ronde en een ronde met een fout. Bij de 5-jarigen deden Che Guevara en Cassinger C het dubbel foutloos gevolgd door een foutloze barrage. Cassanova deed het foutloos maar kreeg voor het allereerst een foutje in de tweede ronde. Bij de 6-jarigen deden zowel Esperanto van Paemel als Echo van't Neerenbosch het dubbel foutloos CSI Lummen Dit weekend was het begin van het internationaal outdoor seizoen. Nick Vrins was aanwezig met een aantal van onze hengsten. Esperanto van Paemel nam deel aan de proeven voor 6-jarigen en maakte een foutloze rit op zondag. Echo van't Neerenbosch, eveneens 6 jaar, startte twee keer in de 1m20-proeven en deed dat twee keer zonder springfout. De achtjarige Chopin nam de 1m50-proef op zondag voor zijn rekening en deed dat niet onaardig met een springfout. Ook enkele nakomelingen van onze hengsten reden zich in de kijker. Doortje van Sonniuswijk (Quickfeuer x Guidam) wint onder Johnny Stevens de 1m30 proef op zaterdag. In de 5-jarigen kwamen 2 Nagano's aan de start. Fivendi vh Kanterhof deed het onder Kevin Spiessens 3 keer foutloos, Fieve legde het twee maal zonder fout af. Cicero van Paemel tenslotte ging van start in Birmingham. Hij miste dat tikkeltje geluk en kwam telkens met een springfout buiten wat op vrijdag goed was voor een 10e plaats in de 1m50-proef met joker Vrijspringen Heusden Op paasmaandag vindt traditioneel de wedstrijd vrijspringen plaats in Heusden. Bij de vrouwelijke 2-jarigen eindigde Intendra van Koekshof (Quickfeuer x Contender) op een mooie 4e plaats. Icilato van de Schievelhoek (Cicero x Larome) werd 8e. Bij de mannelijke 2-jarigen eindigde Ilton vd Oude Hoeve (Der Senaat x Utabor) op de 5e plaats Cicero 2e in de groentenjumpimg Cicero van Paemel ging dit weekend van start in de 1m40 proef op de groentenjumping ten huize Ceulemans. Hij eindigde meteen op een mooie tweede plaats. Zijn AES-gekeurde zoon Festo van Paemel (Cicero x Darco) deed het alle dagen foutloos in de proeven voor 5-jarigen in CSI Arezzo onder Nathalie Cop Provinciale showdag Hoogstraten Op de provinciale showdag in Hoogstraten kwamen een aantal nakomelingen van onze hengsten aan de start. Ze werden beoordeeld op exterieur en vrijspringen. In de reeks voor vrouwelijke 2-jarigen ging de 3e plaats

6 naar Izzy vd Middelstede, een dochter van Cicero x Cantos van Jef en Nick Adriaensen. Op de vierde plaats eindigde Indiana vd Noordhoek, een dochter van Der Senaat 111 x Nagano van fokker-eigenaar Eric Arnouts. Ook de fokproducten van Marcel Jacobs van stal Nachtegaele deden het goed. Ideale vd Nachtegaele (Cicero x Quickfeuer) eidigde 7, Isaura vd Nachtegaele (Quickfeuer x Nagano) werd 9 en Ixy vd Nachtegaele (Echo x Cicero) einigde op de 10e plaats Welkom op de vernieuwde website Wij waren ook dit jaar weer aangenaam verrast met de talrijke opkomst voor onze hengstenshow. Om onze fokkers nog beter van dienst te zijn hebben wij onze website volledig vernieuwd. U vindt van al onze hengsten nieuw foto- en beeldmateriaal en er zijn ook een aantal nieuwe hengsten toegevoegd aan ons aanbod. Wij nodigen u uit om deze site in het oog te houden want meer aanvullingen zullen volgen. Zo zullen er nog meer video's worden toegevoegd, zal de site weldra vertaald worden naar Frans en Engels,.. Met trots presenteren we hier de nieuwe BWP gekeurde hengsten: Hermes, Gigolo, Condor C, Clarence C

Europees kampioenschap Juniors Jumping Belgisch team

Europees kampioenschap Juniors Jumping Belgisch team Europees kampioenschap Juniors Jumping Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team Chef d équipe: Jean Jacques Mathijs DEPREZ ANTOINE Hoeilaart Geboortedatum: 24/03/1996 Gestart met paardrijden

Nadere informatie

3. Aantal paarden per ruiter en per proef Elke ruiter kan een onbeperkt aantal paarden starten, zowel bij de 4-,5-,6- en 7-jarige paarden.

3. Aantal paarden per ruiter en per proef Elke ruiter kan een onbeperkt aantal paarden starten, zowel bij de 4-,5-,6- en 7-jarige paarden. STX CYCLUS VOOR JONGE PAARDEN K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2015 OOR JONGE PAARDEN 1. Ruiters De STX Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J08, J13,

Nadere informatie

REGLEMENT TOT HET BEHALEN VAN DE LABELS EN HET PREDIKAAT VOOR WARMBLOEDMERRIES

REGLEMENT TOT HET BEHALEN VAN DE LABELS EN HET PREDIKAAT VOOR WARMBLOEDMERRIES REGLEMENT TOT HET BEHALEN VAN DE LABELS EN HET PREDIKAAT VOOR WARMBLOEDMERRIES 1. SITUERING De fokkersvereniging Het Belgisch Warmbloedpaard v.z.w. - B.W.P. stelt zich het fokken van een paard tot doel

Nadere informatie

REGLEMENT TOT HET BEHALEN VAN DE LABELS EN HET PREDIKAAT VOOR WARMBLOEDMERRIES

REGLEMENT TOT HET BEHALEN VAN DE LABELS EN HET PREDIKAAT VOOR WARMBLOEDMERRIES REGLEMENT TOT HET BEHALEN VAN DE LABELS EN HET PREDIKAAT VOOR WARMBLOEDMERRIES 1. SITUERING De fokkersvereniging Belgian Wamblood BWP stelt zich het fokken van een paard tot doel dat beantwoordt aan de

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

CYCLUS 2014 Een nieuw elan... Het 15 punten plan van KBRSF

CYCLUS 2014 Een nieuw elan... Het 15 punten plan van KBRSF CYCLUS 2014 Een nieuw elan... Het 15 punten plan van KBRSF ALGEMEEN Volgende opmerkingen werden samengevat tijdens de evaluatie in Gesves Minder wedstrijden (negen waarvan 5 in Vlaanderen, 4 in Wallonie)

Nadere informatie

Wijzigingen FEI voor 2006 Toepassing in alle wedstrijden in België

Wijzigingen FEI voor 2006 Toepassing in alle wedstrijden in België Wijzigingen FEI voor 2006 Toepassing in alle wedstrijden in België Voorwoord : De Terrein Jury moet alle beschikbare technische middelen, inbegrepen officiële video opname (een officiële video opname is

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

Kampioenschapsbepalingen

Kampioenschapsbepalingen Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsbepalingen KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden 2010 ALGEMEEN 1. Het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden heeft als belangrijkste

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016. Debutanten... Paarden en Pony s Amazones...

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016. Debutanten... Paarden en Pony s Amazones... REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016 Debutanten... Paarden en Pony s Amazones... 1 Proeven Kampioenschappen 85-95 Zaterdag Zondag 1A Debutanten pony s 75 11 Training 50 CLR 1B Debutanten Paarden 75 12 Aspiranten

Nadere informatie

Europees kampioenschap Jumping Seniors Belgisch team. Chef d équipe : Kurt Gravemeier

Europees kampioenschap Jumping Seniors Belgisch team. Chef d équipe : Kurt Gravemeier Partner of the Belgian Equestrian Team Europees kampioenschap Jumping Seniors Belgisch team Chef d équipe : Kurt Gravemeier http://european-herning.dk Dirk Demeersman Tessenderlo Geboortedatum : 15/07/1964

Nadere informatie

January 25 TH - 31 st

January 25 TH - 31 st January 25 TH - 31 st where the best come to compete... INHOUD WEN 2016 7 wen PROEVEN 8 HENGSTEN 9 CSI** 9 DRESSUUr 9 PROGRAMMA 10 HOSPITALITY 12 proefsponsor jumping 14 EXCLUSIVe 17 ROYAL 17 STANDRUImtes

Nadere informatie

UITVOERINGSBEPALINGEN NRPS KEURINGEN Nederlands Rijpaarden- en Ponystamboek

UITVOERINGSBEPALINGEN NRPS KEURINGEN Nederlands Rijpaarden- en Ponystamboek UITVOERINGSBEPALINGEN NRPS KEURINGEN Nederlands Rijpaarden- en Ponystamboek Artikel 1-Algemeen 1. De Uitvoeringsbepalingen zijn onderdeel van het Keurings- en Predicatenreglement. 2. In de Uitvoeringsbepalingen

Nadere informatie

Europees kampioenschap Young Riders Jumping Belgisch team

Europees kampioenschap Young Riders Jumping Belgisch team Europees kampioenschap Young Riders Jumping Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team Chef d équipe: Rik Deraedt BRADT QUINTEN Nazareth Geboortedatum: 11/11/1993 Gestart met paardrijden : 6

Nadere informatie

APZ Nieuws. De menwedstrijd tijdens de Royal Windsor Horse Show was overigens voor meerdere leden van onze club een groot succes:

APZ Nieuws. De menwedstrijd tijdens de Royal Windsor Horse Show was overigens voor meerdere leden van onze club een groot succes: APZ Nieuws Vergadering van 29 mei 2015 De voorbije maand was bijzonder succesvol voor één van de leden van het APZ. Verder in dit clubblad kunt u lezen over welke menner het gaat. De menwedstrijd tijdens

Nadere informatie

REGLEMENT JONGE PAARDEN CRITERIUM SEIZOEN 2013/2014 SENTOWERPARK/JUMPING BOCHOLT

REGLEMENT JONGE PAARDEN CRITERIUM SEIZOEN 2013/2014 SENTOWERPARK/JUMPING BOCHOLT REGLEMENT JONGE PAARDEN CRITERIUM SEIZOEN 2013/2014 SENTOWERPARK/JUMPING BOCHOLT Het betreft een wedstrijd voor jonge paarden in 3 categorieën: 4 jarige paarden Dit zijn paarden die op de datum van aanvang

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

Uitvoeringsbesluit KNHS/KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2014 om de Isah Cup

Uitvoeringsbesluit KNHS/KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2014 om de Isah Cup Uitvoeringsbesluit KNHS/KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2014 om de Isah Cup Artikel 1 Algemeen 1. Deze bepalingen zijn van toepassing op het KNHS/KWPN kampioenschap voor jonge springpaarden 2014

Nadere informatie

KADERINDELING EVENTING

KADERINDELING EVENTING KADERINDELING EVENTING Seniors v Eindigen bij de beste 25% op een 4* v Eindigen bij de beste 20% op een lange 3* met minder dan 50 punten in dressuur, 30% snelste of binnen tijd in de cross en maximum

Nadere informatie

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN Debutanten... Paarden en Pony s Amazones Gentlemen..

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN Debutanten... Paarden en Pony s Amazones Gentlemen.. REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2017 Debutanten... Paarden en Pony s Amazones Gentlemen.. 1 Kampioenschap Debutanten 2017 Debutanten Paarden en Debutanten Pony s rijden een gezamenlijk kampioenschap! Hoogte

Nadere informatie

CH Echt 2014 Sint Joost

CH Echt 2014 Sint Joost SINT JOOST LR. DE PAARDEN VRIENDEN (V40254) 4-7-2014-6-7-2014 Audrey Boots VP0050516 0031648721247 Status: Goedgekeurd audrey.boots@ziggo.nl Datum goedgekeurd: 31-3-2014 www.psvpaardenvrienden.nl Outdoor

Nadere informatie

STAL HENDRIX / KWPN LIMBURG COMPETITIE 2011 VRAAGPROGRAMMA/REGLEMENT

STAL HENDRIX / KWPN LIMBURG COMPETITIE 2011 VRAAGPROGRAMMA/REGLEMENT STAL HENDRIX / KWPN LIMBURG VRAAGPROGRAMMA/REGLEMENT Deelname: Dit betreft een competitie voor 4 en 5 jarige springpaarden. Open voor paarden geboren in 2007 (4-jarigen) en paarden geboren in 2006 (5-jarigen)

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van 17 juni t/m 3 juli 2015 Via www.concours.nl (met een toegestuurd code) Wedstrijd: Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 22 juli t/m 25 juli 2015 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras)

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap Reglement Clubkampioenschap Artikel 1. Het wordt jaarlijks ingericht. Het wordt gereden in 3 manches. Elke manche omvat een dressuurproef en een springproef. De dressuurproef en de springproef van dezelfde

Nadere informatie

augustus Locatie: Luyckstraat Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8

augustus Locatie: Luyckstraat Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8 Jumping Brecht 5-6 - 7 augustus 2016 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 2/8 Inschrijvingen

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie 25 februari 2017 26 februari 2017 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte Tour - Junioren Young Riders U25 - Zware Tour Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 In deze nieuwsbrief: * Kampioenschappen pony s Kring Zuid West en Regio * Kampioenschappen paarden Kring Zuid West * Regiokampioenschap Zuid Holland paarden * Kampioenen vieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

Inschrijven op uitnodiging organisatie van maandag 19 juni t/m maandag 3 juli 2017 Via (met een toegestuurd code)

Inschrijven op uitnodiging organisatie van maandag 19 juni t/m maandag 3 juli 2017 Via  (met een toegestuurd code) Jumping Peel & Maas Hendrix Training Rijksweg 45 5995 NT Kessel Wedstrijddatum: 26-29 juli 2017 Outdoor Springen Paarden Categorie: 1 Afmeting wedstrijdring: Outdoor 100 m x 60 m (gras) Afmeting losrijring:

Nadere informatie

Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2015 om de Isah Cup

Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2015 om de Isah Cup Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2015 om de Isah Cup Artikel 1 Algemeen 1. Deze bepalingen zijn van toepassing op het KWPN kampioenschap voor jonge springpaarden 2015 om de Isah

Nadere informatie

KADERINDELING JUMPING

KADERINDELING JUMPING KADERINDELING JUMPING Seniors v Op 4* en 5* tijdens Grote Prijs of Nations Cup Minimum 10 resultaten waarvan Minimum 4x foutloos en 6x maximum 4 strafpunten v Voorbije 12 maanden v Maandelijks v Persoonlijk

Nadere informatie

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW Klik op het logo hiernaast voor de resultaten senior tijdens de WK 2016 in Rotterdam Klik op het logo voor de uitslagen Voorzitter van de jury: Patrick Rombaut Belgische kamprechter: Jean-Pierre Follet

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na de Noordelijke Menkampioenschappen hebben we als vereniging maar liefst 4 kampioenen! Alleen wel opvallend dat alle kampioenen, reserve kampioenen

Nadere informatie

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris,

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris, Wedstrijdsecretariaat regio Noord-Brabant: Nannie Verhappen Diepe Vaart 14, 5663 AX Geldrop Tel.: 06 51 899 874 e-mail:wedstrijdsecretariaat@knhsregiobrabant.nl NOORD-BRABANT Aan de secretariaten van de

Nadere informatie

Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2017

Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2017 Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge springpaarden 2017 Artikel 1 Algemeen 1. Deze bepalingen zijn van toepassing op het KWPN kampioenschap voor jonge springpaarden 2017. 2. Dit uitvoeringsbesluit

Nadere informatie

UITVOERINGSBEPALINGEN NRPS KEURINGEN

UITVOERINGSBEPALINGEN NRPS KEURINGEN UITVOERINGSBEPALINGEN NRPS KEURINGEN Artikel 1. Algemeen 1. De Uitvoeringsbepalingen NRPS keuringen behoren bij het Keurings- en Predicatenreglement. 2. In de Uitvoeringsbepalingen worden voor de diverse

Nadere informatie

Algemeen Reglement v.2013.01

Algemeen Reglement v.2013.01 Algemeen Reglement v.2013.01 1 Index 1 Index... 2 2 Algemeen:... 3 3 Wedstrijden en deelnemers:... 3 3.1 Wedstrijdlocatie... 3 3.2 Organisator... 3 3.3 Deelnemer... 3 4 Wedstrijdstructuur:... 4 4.1 Reeks

Nadere informatie

Resultaten: Enquête BWP

Resultaten: Enquête BWP 2014 Resultaten: Enquête BWP Resultaten enquête Demografie...2 Administratie en lidmaatschap...5 Communicatie... 10 Activiteiten... 14 Overzicht opmerkingen... 22 1 Resultaten enquête Demografie Gemiddelde

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie 3-4 maart 2018 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte - Junioren Young Riders U25 - Zware Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel: 0577

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

Europees kampioenschap Children Jumping Belgisch team

Europees kampioenschap Children Jumping Belgisch team Europees kampioenschap Children Jumping Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team Chef d équipe: Jean Jacques Mathijs BOUTS EMILE Bocholt Geboortedatum: 19/05/1999 Olivier en Johan Philippaerts

Nadere informatie

Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team

Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team Europees kampioenschap Seniors Para-equestrian Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team http://european-herning.dk Chef d équipe: Anne d Ieteren GEORGE MICHELE Woonplaats : Amougies Geboortedatum:

Nadere informatie

Reglement Subli Competitie 2017

Reglement Subli Competitie 2017 Reglement Subli Competitie 2017 ALGEMEEN 1. De Subli Competitie is een competitie voor vier en vijfjarige dressuurpaarden en staat open voor paarden van alle stamboeken. 2. De Subli Competitie bestaat

Nadere informatie

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT HORSEFOOD DRESSUUR TALENT 2014 De afdeling Midden Brabant Zuid van het KWPN organiseert het HORSEFOOD DRESSUUR TALENT. Het is een wedstrijd voor 4-, en 5- jarige dressuurpaarden. Het HORSEFOOD DRESSUUR

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2017 en geldig tot 1 oktober 2017 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven:

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven: SAPPEMEER RV. Goorechtruiters (V50122) 12-8-2016-13-8-2016 Nynke Van Hoorn W000789 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

Wedstrijd bestgaande rijpony Antwerpen & Limburg 5 JUNI PULDERBOS

Wedstrijd bestgaande rijpony Antwerpen & Limburg 5 JUNI PULDERBOS Wedstrijd bestgaande rijpony Antwerpen & Limburg 5 JUNI 2017 - PULDERBOS A. Praktische schikkingen Datum: maandag 5 juni 2017 Uur: 9u00 Plaats: KLEIN HEIDEN PULDERBOS OEFENTERREINEN VAN RIJV. LRV PULDERBOS

Nadere informatie

Jeugd Jumping. Pony s - Children 08/03/2017

Jeugd Jumping. Pony s - Children 08/03/2017 Jeugd Jumping Pony s - Children 08/03/2017 De springcommissie van de KBRSF heet U WELKOM Agenda Waarden Team Jumping Structuur Kaderindeling Seizoen 2017 CSIO s Europees Kampioenschap Dierenarts Waarden

Nadere informatie

Europees kampioenschap Pony s Jumping Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team

Europees kampioenschap Pony s Jumping Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team Europees kampioenschap Pony s Jumping Belgisch team Partner of the Belgian Equestrian Team Chef d équipe: Jean Jacques Mathijs GAUBLOMME ARNAUD www.arezzoequestriancentre.com Ophasselt Geboortedatum: 03/08/1999

Nadere informatie

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS 20 ste schapen-en geitenhappening VHGS Keuring van CAE- of zwoegervrije dieren op zat. 29 aug. 2015 en voor dieren zonder attest op zond.30 aug. 2015 met tentoonstelling van bijzondere schapen- en geitenrassen

Nadere informatie

Het beste van exterieur en beweging verenigd

Het beste van exterieur en beweging verenigd KWPN-hengsten tekst : Gemma Jansen foto s : Dirk Caremans/Jacob Melissen Het beste van exterieur en beweging verenigd United De KWPN Paardendagen zitten er weer op voor wat betreft 2009. Voor fokkers en

Nadere informatie

BWP keuring kandidaat-dekhengsten 2013

BWP keuring kandidaat-dekhengsten 2013 BWP keuring kandidaat-dekhengsten 2013 De laatste jaren werden er meer dan 100 hengsten aangeboden voor de kandidaat keuring BWP en kan er zeker en vast gesproken worden van kwaliteitsvolle en interessante

Nadere informatie

Goed voorbereid naar de Isah Cup

Goed voorbereid naar de Isah Cup ISAH CUP Goed voorbereid naar de Isah Cup Voor Richard Kapteijn vormen de Nederlandse kampioenschappen voor jonge springpaarden om de Isah Cup ieder jaar weer een mooi hoogtepunt om zorgvuldig naar toe

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2015 en geldig tot 1 oktober 2015 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007

ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 Er wordt gereden onder de reglementen van de afdeling basiswedstrijdsport van de KNHS. De organisatie behoudt zich het recht voor de starttijden met

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Reglement Kampioenschappen Dressuur vanaf klasse ZZ-licht Ingaand per 1 april 2011 en geldig tot en met 31 maart 2012 Reglement voor deelname aan KNHS-

Nadere informatie

Jumping Inter 4*5* Jumping Inter 3* Jumping Inter Tour Jumping Inter Low Kamp/Beker Inter Jeugd Gold GL - BdO CYCLUS Silver / Communautair 01/01/17

Jumping Inter 4*5* Jumping Inter 3* Jumping Inter Tour Jumping Inter Low Kamp/Beker Inter Jeugd Gold GL - BdO CYCLUS Silver / Communautair 01/01/17 Jumping Inter 4*5* Jumping Inter 3* Jumping Inter Tour Jumping Inter Low Kamp/Beker Inter Jeugd Gold GL - BdO CYCLUS Silver / Communautair 01/01/17 02/01/17 03/01/17 04/01/17 05/01/17 06/01/17 07/01/17

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden AMMERZODEN LR. GELDERSE BOYS (PSV.) (V40171) 22-8-2015 Ineke Zwart VP0066938 0031735949015 0031651681124 Status: Goedgekeurd ineke.zwart@onsmail.nl Datum goedgekeurd: 22-6-2015 www.gelderseboys.nl Outdoor

Nadere informatie

WEDSTRIJDSTRUCTUUR...

WEDSTRIJDSTRUCTUUR... Technisch reglement 2016 / 2017 INHOUD 1 INHOUDSOPGAVE 1 WEDSTRIJDSTRUCTUUR... 3 1.1 Overzicht... 3 1.2 Algemeenheden... 3 2 I-NIVEAU... 4 2.1 Programma... 4 2.2 Wedstrijdaanbod... 4 3 A-NIVEAU... 6 3.1

Nadere informatie

St. Concours Hippique Haarlemmermeer

St. Concours Hippique Haarlemmermeer HOOFDDORP St. Concours Hippique Haarlemmermeer (504390) 16-6-2017-18-6-2017 Monique Van Duivendijk W010973 +31623102452 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015 1 BELGISCHE AANPASSINGEN Aan het FEI-reglement Uitgave Gereviseerd in februari 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 februari, alsook de latere aanpassingen

Nadere informatie

Voorblad Vraagprogramma

Voorblad Vraagprogramma Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Voorblad Vraagprogramma Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: KNHS Regio: Wedstrijddatum: Accommodatiegegevens: Naam accommodatie: Adres: Postcode + plaats:

Nadere informatie

Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge dressuurpaarden 2014 om de Pavo Cup

Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge dressuurpaarden 2014 om de Pavo Cup Uitvoeringsbesluit KWPN kampioenschap jonge dressuurpaarden 2014 om de Pavo Cup Artikel 1 1. Dit uitvoeringsbesluit is van toepassing op het KWPN kampioenschap voor jonge dressuurpaarden. 2. Dit uitvoeringsbesluit

Nadere informatie

Verslag VWF Dressuur 2016 met uitslag

Verslag VWF Dressuur 2016 met uitslag Verslag VWF Dressuur 2016 met uitslag 18-10-2016 door Fokvereniging VWF IRONMAN IJZERSTERKE WINNAAR VAN VWF DRESSUUR OM DE KALFSBEEK BOKAAL BIJ MANEGE DE PRINSENSTAD VWF dressuur bij manege de Prinsenstad

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

HENGSTEN- PLAN. Inwendig Reglement van toepassing voor de Officiële Hengstenkeuring 2016. Het Belgisch Fjordenpaardenstamboek vzw

HENGSTEN- PLAN. Inwendig Reglement van toepassing voor de Officiële Hengstenkeuring 2016. Het Belgisch Fjordenpaardenstamboek vzw HENGSTEN- PLAN Inwendig Reglement van toepassing voor de Officiële Hengstenkeuring 2016 Het Belgisch Fjordenpaardenstamboek vzw ALGEMEEN REGLEMENT Komen in aanmerking voor opfok van dekhengsten in openbare

Nadere informatie

HENGSTEN- PLAN. Inwendig Reglement van toepassing voor de Officiële Hengstenkeuring 2015. Het Belgisch Fjordenpaardenstamboek vzw

HENGSTEN- PLAN. Inwendig Reglement van toepassing voor de Officiële Hengstenkeuring 2015. Het Belgisch Fjordenpaardenstamboek vzw HENGSTEN- PLAN Inwendig Reglement van toepassing voor de Officiële Hengstenkeuring 2015 Het Belgisch Fjordenpaardenstamboek vzw ALGEMEEN REGLEMENT Komen in aanmerking voor opfok van dekhengsten in openbare

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

UITSLAGEN PC AVEREEST Juni 2014 Januari 2015

UITSLAGEN PC AVEREEST Juni 2014 Januari 2015 29 december -3 januari 2015 Lisa Joosse kringkampioen Vechtdal, dressuur klasse L1, cat. D, met Viktor Tessa Rumph kringkampioen Vechtdal, dressuur klasse B, cat. C met I Follow You Op 3 januari waren

Nadere informatie

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2015) Wedstrijddatum: maart 2014

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2015) Wedstrijddatum: maart 2014 Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2015) Wedstrijddatum: 12-15 maart 2014 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 1 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring:

Nadere informatie

Nationale Cyclus Jonge Paarden

Nationale Cyclus Jonge Paarden Nationale Cyclus Jonge Paarden 1. Ruiters K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2013 De Nationale Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J8, J13, J15 of J16.

Nadere informatie

Wedstrijd bestgaande rijpony Brabant

Wedstrijd bestgaande rijpony Brabant Wedstrijd bestgaande rijpony Brabant A. Praktische schikkingen Datum: zaterdag 21 mei 2016 Uur: 10u00 Plaats: Oefenterrein Gunningenruiters Vissenaken - Attenrodestraat 10 A - Glabbeek Inschrijven : Inschrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

S P E C I A A L R E G L E M E N T P O N Y ' S JUMPING GELDIG VANAF 1 Januari

S P E C I A A L R E G L E M E N T P O N Y ' S JUMPING GELDIG VANAF 1 Januari BIJZONDER REGLEMENT PONY'S HOOFDSTUK I S P E C I A A L R E G L E M E N T P O N Y ' S JUMPING GELDIG VANAF 1 Januari - 2003 INLEIDING EN DEFINITIE Artikel 2100 - Algemeenheden. 1. De Ponywedstrijden bieden

Nadere informatie

Voorblad Vraagprogramma

Voorblad Vraagprogramma Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Voorblad Vraagprogramma Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: KNHS Regio: Wedstrijddatum: Accommodatiegegevens: Naam accommodatie: Postcode + plaats: Rotterdam

Nadere informatie

PERSCONFERENTIE. Eventing Waregem 27-30 september 2012. Uitdrukkelijke dank aan onze sponsors en partners!

PERSCONFERENTIE. Eventing Waregem 27-30 september 2012. Uitdrukkelijke dank aan onze sponsors en partners! PERSCONFERENTIE Eventing Waregem 27-30 september 2012 Uitdrukkelijke dank aan onze sponsors en partners! Inhoudsopgave Historiek Wat is eventing? Wie is wie? Eventing Waregem 2012 - programma Parcours

Nadere informatie

1. SPRINGPARCOURS AAN HET HALSTER

1. SPRINGPARCOURS AAN HET HALSTER Uitleg rubrieken 1. SPRINGPARCOURS AAN HET HALSTER Deelnemers mogen om 8.50 uur het parcours verkennen ZONDER PAARD. Buiten de ring zal een hindernis klaar staan voor het warm springen. Elk deelnemend

Nadere informatie

INTERNATIONALE JUMPING CSI** 13-14 - 15-16 JUNI 2013 VLAMERTINGE (IEPER)

INTERNATIONALE JUMPING CSI** 13-14 - 15-16 JUNI 2013 VLAMERTINGE (IEPER) INTERNATIONALE JUMPING CSI** 13-14 - 15-16 JUNI 2013 VLAMERTINGE (IEPER) Internationale Jumping CSI** 13-14-15-16 juni 2013-4 dagen topsport - 77.000 euro prijzengeld - 10.000 bezoekers - 120 ruiters -

Nadere informatie

Wedstrijd RV. Paardenvriend Reuver (hsv.)

Wedstrijd RV. Paardenvriend Reuver (hsv.) REUVER RV. Paardenvriend Reuver (hsv.) (V40317) 24-6-2017-25-6-2017 Nadine Latiers W011575 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt wedstrijd: Ja Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk GORREDIJK St. Concours Hippique Gorredijk (V50998) 16-6-2017-18-6-2017 Martsje De Vries - Veenema W009595 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Kampioenschapsreglement Hippiade 2016 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

IICH GRONINGEN Zuidbroek

IICH GRONINGEN Zuidbroek ZUIDBROEK 20-12-2015-9-1-2016 VP0068842 Status: Goedgekeurd Datum goedgekeurd: 25-10-2015 Indoor Pony & Paard Categorie 1 Openstelling: Onbeperkt opengesteld Selectiewedstrijd: Nee Stichting Ruitersport

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2014 en geldig tot 1 oktober 2014 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Uitvoeringsbesluit KWPN Hengstencompetitie dressuur en springen

Uitvoeringsbesluit KWPN Hengstencompetitie dressuur en springen Uitvoeringsbesluit KWPN Hengstencompetitie 2015-2016 dressuur en springen 1 e competitiewedstrijd Plaats : Ermelo Datum : 25 november 2015 2 e competitiewedstrijd Plaats : Roosendaal, PSC Den Goubergh

Nadere informatie

75 jaar Open dag april (2 e paasdag) uur. Driekse van Bommel met Oriental de Schelde

75 jaar Open dag april (2 e paasdag) uur. Driekse van Bommel met Oriental de Schelde 75 jaar 1942-2017 75jaar 1942-2017 Driekse van Bommel met Oriental de Schelde Open dag 2017 17 april (2 e paasdag) 14.00 uur Tomba van de Kannelust zwartschimmel 1,70m 29/05/ 09 Tp.262896 Dekgeld: 450,-

Nadere informatie

UITSLAGEN SPRINGEN 2015 LEDEN PC AVEREEST e.o.

UITSLAGEN SPRINGEN 2015 LEDEN PC AVEREEST e.o. 24/25/26/27 december 2015 In Elim vond het oliebollenconcours plaats. Isa Legebeke reed met pony Sietske een foutloos parcours en barrage in de klasse L-klassiek, cat. B/C en won de 1e prijs. Paulien ten

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2015

Programma Bathmen te Paard 2015 Programma Bathmen te Paard 2015 ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 60 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum : dinsdag 3 t/m

Nadere informatie

Regiokampioenschap Noord-Holland Versie 23-12-2015

Regiokampioenschap Noord-Holland Versie 23-12-2015 KNHS-Regio: Noord-Holland www.paardensportnoordholland.nl Dressuur pony Klasse B, L1 en L2. Wedstrijdplaats: Middenmeer Wedstrijddatum: 6 februari 2016 Accommodatie: Wieringermeerruiters Hoornseweg 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie