Het Rekeltjes Journaal april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Rekeltjes Journaal april 2014"

Transcriptie

1 Het Rekeltjes Journaal april 2014 Beste ouders/ verzorgers, Het voorjaar is weer volop in gang. Overal zijn weer jonge dieren te zien en de bomen en planten worden prachtig groen. Een mooie tijd voor iedereen om te genieten van alles wat er buiten te zien is en voor de kinderen om lekker buiten te spelen. In dit Rekeltjes Journaal besteden we aandacht aan de thema s van de afgelopen periode met daarbij veel leuke foto s. Ook kunt u nog een kort verslag lezen over de borrel en geven we informatie over de samenwerking tussen De Rekeltjes en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Verderop in dit Rekeltjes Journaal kunt u lezen dat Evelyn in mei afscheid neemt van De Rekeltjes, aangezien zij voor een periode van drie maanden naar Tenerife gaat. Zij heeft tot slot ook nog een stukje Nieuws van de BSO voor ons geschreven. We wensen u veel plezier bij het lezen van dit Rekeltjes Journaal!

2 Thema s De afgelopen maanden hebben wij weer een heel aantal leuke thema s gehad, zoals: Winter, Dieren in het bos, Dieren uit Afrika, Carnaval en het thema Groot en Klein. Carnaval

3 Groot en klein Binnen deze thema s hebben wij samen met de kinderen verschillende activiteiten uitgevoerd. Het aanbieden van gevarieerde activiteiten binnen de thema s is ons uitgangspunt. De activiteiten die wij samen met de kinderen ondernemen zijn: knutselen, bakken, voorlezen, zingen, bewegen en vooral goed luisteren naar de kinderen. De kansen pakken om steeds weer nieuwe en interessante gesprekken te kunnen voeren en de ontwikkeling te stimuleren.

4 Lente Ook hebben wij het thema Lente gehad. Daarbij kwamen de bloemen, de lammetjes, het zonnetje in huis, de vogeltjes, de krokussen en hyacinten aan bod. Pasen De week van 14 tot 18 april stond bij De Rekeltjes geheel in het teken van Pasen. Net als altijd hadden we de week ingevuld met vooral leuke, maar ook leerzame activiteiten. De kinderen hebben veel gedanst, geverfd, met zand gespeeld, geknutseld, gezongen,gebakken en nog veel meer. Vrijdag hebben we als afsluiting van de week met zijn allen eieren beschilderd. Dax Michalis Milan

5 Moederdag en Koningsdag We beginnen nu geleidelijk aan met het moederdagcadeautje, en deze week hebben we natuurlijk een hoed gemaakt voor Koningsdag. De week voor Koningsdag was het elke dag feest bij De Rekeltjes. De kinderen deden mee aan de Rekeltjes Koningsspelen Ze gingen zaklopen, blikgooien, koekhappen, knutselen, dansen, zingen en natuurlijk veel buiten spelen. Koningsdag

6 Week van het Jonge Kind Van 6 tot 11 april vond de Week van het Jonge Kind plaats. Deze week is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ook bij De Rekeltjes hebben we hier aandacht aan besteed en dat was een groot succes. Tijdens deze week zijn er diverse activiteiten gedaan, waaronder dansen, lentekoekjes bakken en knutselen met Francis, een gediplomeerde en zeer enthousiaste en creatieve leidster. Ook is er een muzikale ochtend geweest onder begeleiding van de piano en zijn er interactieve voorleesochtenden gehouden. Ondanks alle bezuinigingen en problemen waar de kinderopvangbranche momenteel mee te maken heeft, wilden wij u graag laten zien dat wij bij De Rekeltjes de kwaliteit van de opvang op het hoogste niveau willen en kunnen houden. Natuurlijk is dat niet mogelijk zonder de geweldige inzet, enthousiasme en vooral bekwaamheden van ons geweldige team van leidsters! Facebook Op de Facebookpagina worden zeer regelmatig nieuwe berichten en foto s geplaatst, dus neem gauw een kijkje op Rekeltjes/

7 Borrel bij De Rekeltjes Op zaterdagmiddag 15 februari vond er bij De Rekeltjes een ''verlate nieuwjaarsviering plaats. De opkomst was heel goed te noemen; veel ouders hadden gehoor gegeven aan onze uitnodiging. Onder het genot van een hapje en een drankje wisselde men op ontspannen wijze nieuwtjes en wetenswaardigheden met elkaar uit. De sfeer was zeer gezellig en ongedwongen. De talrijk aanwezige kinderen werden op een bijzonder leuke wijze vermaakt door Clown Bimo en konden zich ook laten schminken door onze leidsters. Al met al kunnen we spreken van een enorm geslaagde middag die wat ons betreft zeer zeker een herhaling verdient. Snuffelstage Er zijn 2 stagiaires die een zogenaamde snuffelstage doen. Zij komen van het PCC Oosterhout en maken op deze manier kennis met het vak van pedagogisch medewerker. Zij lopen deze week nog stage en nemen dan weer afscheid.

8 Samenwerking kinderdagverblijven met het Centrum voor Jeugd en Gezin In veel gemeenten is de behoefte aanwezig om de samenwerking tussen peuterspeelzalen en kinderdagverblijven enerzijds en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) anderzijds te stimuleren. Het doel is te komen tot een zo optimaal mogelijke samenwerking, waarbij de verschillende organisaties elkaar beter weten te vinden en daardoor beter gebruik maken van elkaars kennis en expertise. De continuïteit in de zorg voor kinderen verbetert hierdoor. Dit jaar wordt de samenwerking tussen het CJG en kinderdagverblijven verder vorm gegeven. Voor De Rekeltjes betekent dit dat er vanuit het CJG een vaste contactpersoon wordt aangesteld, een jeugdverpleegkundige, die twee keer per jaar langskomt voor een structureel overleg. Naast dit structurele overleg is het mogelijk om een specifiek overleg aan te vragen over een individueel kind/gezin op naam. Dit gebeurt echter alleen in overleg met en met toestemming van de ouders/opvoeders. Tevens kan de jeugdverpleegkundige tussentijds worden geconsulteerd bij algemene en specifieke signalen en vragen die zich voordoen. Eind 2014 zal de samenwerking tussen het CJG en de kinderdagverblijven worden geëvalueerd en zal er bekeken worden of er nog aanpassingen nodig zijn.

9 Afscheid Evelyn Zoals jullie misschien al gehoord hebben ga ik (samen met een vriendin) in mei naar Tenerife om daar voor drie maanden te wonen en hopelijk ook te werken. Dit betekent dus dat ik eind april vertrek bij De Rekeltjes. De keuze is gevallen op Tenerife omdat ik daar in september vorig jaar op vakantie ben geweest en het daar heel erg naar mijn zin heb gehad. Altijd prachtig weer, een mooie omgeving en een fijne sfeer. In die drie maanden hoop ik veel te zien van het eiland en dan vooral de noordelijke kant, die ik nog niet gezien heb. Ook hoop ik snel een baantje te krijgen en de Spaanse taal nog beter te leren. Dit is de eerste keer voor mij dat ik zo ver en zo lang van huis ben dus ik vind het erg spannend maar heb er ook heel veel zin in. Als dit mij goed bevalt wordt de reis wellicht verlengd en dan wordt de volgende locatie Australië. Ik heb het in de tijd dat ik bij De Rekeltjes heb gewerkt erg naar mijn zin gehad en ik ga het zeker missen. Ik wens iedereen het beste toe en wie weet komen we elkaar nog tegen in de toekomst.

10 Nieuws van de BSO Aan tafel gesprekjes voeren met z n allen Als de kinderen binnen komen en we aan tafel gaan voor een lekker bakje fruit en een rijstwafel praten we over hoe hun dag is geweest en vaak ook nog over hun weekend. Ook kunnen de kinderen hun mooie knutselwerkjes laten zien die zij die dag hebben gemaakt op school en dit doen ze dan ook heel trots. Jasmijn en het verhaal van de tandenfee en de vervolgverhalen van de andere kinderen Jasmijn wilde heel graag vertellen over de tandenfee. Ze liet zien dat haar tand eruit was en ze mocht de tand in het speciale tandenfeekussen doen. Daarna vertelde Jasmijn dat ze toen ze s morgens wakker werd, een centje had gekregen van de tandenfee voor haar tand. Ze had het centje meegenomen om te laten zien aan de andere kinderen. De andere kinderen waren daar erg van onder de indruk. Al snel kwamen er meerdere verhalen van andere kinderen die ook iets hadden gekregen van de tandenfee. Nieuwe fiets van Bruce Bruce had een nieuwe fiets gekregen en vertelde dit aan de groep. Lukas en Bruce gingen vervolgens met zijn tweeën er verder over praten. Lukas wilde graag de nieuwe fiets van Bruce zien. Ook de andere kinderen begonnen met elkaar te praten over nieuwe dingen die zij hadden gekregen.

11 Proberen is leren Dit is een uitspraak van Nina. Zij was met een paar andere kinderen aan tafel aan het kleuren en werd om hulp gevraagd door Jasmijn of zij een prinses voor haar kon tekenen. Nina antwoordde hierop probeer het eerst zelf want zo ga je het leren. Jasmijn ging het zelf proberen en het lukte haar ook en ze was hier erg trots op. In de voorjaarsvakantie hebben we op de BSO themadagen gehouden. Deze vakantie hebben de kinderen met een paar Europese landen kennis kunnen maken: Frankrijk, Italië en Nederland. Op deze dagen begonnen we de dag met wat informatie over het land (wat voor taal ze daar spreken, wat de hoofdstad is, wat voor bekende gebouwen daar staan en wat voor eten ze daar eten) en mochten de kinderen op de kaart van Europa aanwijzen waar zij dachten dat het land lag. Ook mochten ze hun eigen verhaal vertellen, vaak ging dit over dat zij daar op vakantie waren geweest. Frankrijk: De kinderen hebben croissants gemaakt en gegeten, ze zijn naar de bioscoop geweest en hebben franse woorden geleerd. Italië: De kinderen hebben een mooi kunstwerk geschilderd, pizza gemaakt als echte pizza bakkers en gegeten en met blokken de toren van pisa gebouwd.

12 Nederland: De kinderen hebben appelkaneel cake gemaakt, meegedaan aan een sportmiddag en oud Hollandse spelletjes gespeeld en een carnavals knutsel gemaakt.

13 Nieuws van de oudercommissie In februari is Ingrid haar zoon Stijn vier jaar geworden en hij gaat nu naar school. Aangezien Stijn niet langer bij De Rekeltjes komt, hebben wij afscheid moeten nemen van Ingrid als lid van de oudercommissie. Bij deze willen wij Ingrid nogmaals bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren! Wij hebben nog ruimte voor een nieuw lid van de oudercommissie, dus mocht u interesse hebben om meer betrokken te zijn bij De Rekeltjes, kunt u zich aanmelden via oudercommissie@derekeltjes.nl of via de brievenbus in de hal bij De Rekeltjes. Wist u dat Lukas, Frederique en Bruce vier jaar geworden zijn en nu bij de BSO komen Jorinde nu naar school gaat en bij Remon in de klas zit Jorinde haar zusje Viënna, Remon zijn broertje Koen en Frederique haar zusje Merle nog met veel plezier bij De Rekeltjes spelen Evi een broertje heeft gekregen, met de mooie naam Sepp Frederique en Merle een zusje hebben gekregen, met de mooie naam Suze Bloem Caya een broertje heeft gekregen, met de mooie naam Tygo Fabiënne een broertje heeft gekregen, met de mooie naam Skye

14 Welkom Wij verwelkomen Liv en Sepp. Welkom op de wereld en welkom bij de babygroep van De Rekeltjes! We verwelkomen Lars, Dax en Caya op de dreumes/peutergroep. Bij de BSO verwelkomen we Jovyn en Jin. Wij hopen dat jullie allemaal een fijne tijd zullen beleven bij ons! Sepp Liv

15 Jarigen bij De Rekeltjes De afgelopen maanden hebben de volgende kinderen hun verjaardag gevierd: Elena is 3 geworden op Ringo is 2 geworden op Jovyn is 7 geworden op Soufiane is 3 geworden op Viënna is 2 geworden op Jente is 7 geworden op 8 maart 17 maart 26 maart 29 maart 3 april 15 april Allemaal nog van harte gefeliciteerd en wij hopen dat jullie een hele fijne dag hebben gehad. In mei en juni zijn jarig: Jerence wordt 1 op Malou wordt 3 op Koen wordt 3 op Dax wordt 2 op Caya wordt 2 op Jusuf wordt 3 op Pijke wordt 3 op Olivier wordt 3 op 17 mei 19 mei 23 mei 23 mei 25 mei 29 mei 7 juni 17 juni Wij wensen jullie een fantastische verjaardag!

16 Tot slot Wij hopen dat u dit Rekeltjes Journaal weer met veel plezier hebt gelezen. Voor het volgende Rekeltjes Journaal stellen wij uw bijdrage uiteraard zeer op prijs. Heeft u iets te vertellen wat volgens u leuk, interessant of wetenswaardig is laat het ons alstublieft weten. Ook als u een podium zoekt om u zelf, uw bedrijf, een boek etc. te presenteren bent u van harte welkom. Graag tot de volgende keer! Dit Rekeltjes Journaal is tot stand gekomen met medewerking van CaZun Teksten, in opdracht van Kinderdagverblijf De Rekeltjes.

Het Rekeltjes Journaal maart 2015

Het Rekeltjes Journaal maart 2015 Het Rekeltjes Journaal maart 2015 Beste ouders/ verzorgers, De lente is officieel weer begonnen, de narcissen staan in bloei en het zonnetje krijgt weer meer kracht. Nog even en dan komen de blaadjes aan

Nadere informatie

Het Rekeltjes Journaal december 2013

Het Rekeltjes Journaal december 2013 Het Rekeltjes Journaal december 2013 Beste ouders/ verzorgers, Sinds het vorige Rekeltjes Journaal is er weer een hoop gebeurd. Inmiddels is bij De Rekeltjes het thema herfst behandeld, zijn de kinderen

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Het Rekeltjes Journaal november 2014

Het Rekeltjes Journaal november 2014 Het Rekeltjes Journaal november 2014 Beste ouders/ verzorgers, De bomen verliezen hun blaadjes en de straten liggen er vol mee. Hoewel het weer soms nog erg zacht is voor begin november, is het toch echt

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Maart 2016 Nieuwsbrief 23

Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Lente in aantocht De klok is weer verzet en aan de bloeiende krokussen zien we dat de lente in aantocht is. Door de lentekriebels hebben we bij het kindercentrum weer van alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

Op vakantie in Zweden vond Jasmijn deze schedel!

Op vakantie in Zweden vond Jasmijn deze schedel! Groepsnieuws groep 4 mei/juni Een tand eruit! Op vakantie in Zweden vond Jasmijn deze schedel! Belangrijke gebeurtenissen Finn, 2 e prijs met straatvoetbal! Verjaardag juf Op woensdag 25 juni vierde ik

Nadere informatie

Thema nieuwsbrief Karel in de lente April 2015

Thema nieuwsbrief Karel in de lente April 2015 Thema nieuwsbrief Karel in de lente April 2015 Beste ouders en/of verzorgers Tijdens de vorige thema s hebben de kinderen veel gedaan. Zo hebben ze uitstapjes gedaan, geknutseld, gezongen en de boekjes

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh September: 4 Lieke Janssen 5 Soraja Geurtjens 7 Yvonne

Nadere informatie

Nieuws van Kabouterbos

Nieuws van Kabouterbos Nieuws van Kabouterbos De afgelopen weken hebben we weer prachtige knutsels gemaakt: gouden bekers, voetballen en mooie gekleurde schaatsen. Bas ging sporten. Nu gaan we over op een ander thema: Bas op

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd april 2018 Nr. 33 Inleiding Hallo allemaal, De zomertijd is ingegaan, we w kunnen weer gaan genieten van onze nze mooie en lange Zeeuwse lente dagen. Ondanks dat het

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering,

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering, SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 2 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - mei 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Voor en vroegschoolse educatie

Voor en vroegschoolse educatie Organisatie Voor en vroegschoolse educatie Hoe zit het nu precies? S K S G Centraal Bureau Heresingel 10 9711 ES Groningen Telefoon: (050) 313 77 27 E-mail: algemeen@sksg.nl Wat is VVE? De afkorting VVE

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuwtjes uit groep 6A

Nieuwtjes uit groep 6A Nieuwtjes uit groep 6A Sylvana Ik wil vertellen over het theater. Ik was de moeder van roodkapje. Jan was de wolf. Jasmine was roodkapje en Charissa was de oma van roodkapje. De rest van de kinderen hadden

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Lekker smikkelen tijdens het kersdiner

Lekker smikkelen tijdens het kersdiner Nr. 1 januari 2014 Lekker smikkelen tijdens het kersdiner Nieuwe kinderen Op de babygroep mochten wij verwelkomen: Joep Riemer (broertje van Pepijn), Sanne Vogelzang, Frederique Kwant, Tycho Rijks (broertje

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Geweldige krant Oktober

Geweldige krant Oktober Geweldige krant Oktober Krant van en voor groep V6/7 van basisschool de Korenaar. Redactie september: Raoul Dena Stijn Manon Belangrijke data in oktober: Verjaardagen: 27 nov.: Mahdy 8 nov.: dag van respect

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuws vanuit de 3+-groep: bezoek aan de kinderboerderij

Nieuws vanuit de 3+-groep: bezoek aan de kinderboerderij NIEUWSFLITS Herfst 2014 KDV/PSZ Starrebos Nieuws vanuit de 3+-groep: bezoek aan de kinderboerderij We hebben met de kindjes van de 3+-groep een leuk uitstapje gemaakt naar de kinderboerderij. Alle 3+-kindjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

BSO de Achthoek en PSZ de Pioniertjes maart 2015 2012 Beste ouder/verzorger,

BSO de Achthoek en PSZ de Pioniertjes maart 2015 2012 Beste ouder/verzorger, BSO de Achthoek en PSZ de Pioniertjes maart 2015 2012 Beste ouder/verzorger, Bij deze de nieuwsbrief van maart. Voor vragen kunt u mij altijd benaderen. Groet, Cobie Westmaas Tel: 06-51871433 c.westmaas@

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Schoolkrant april groep 5 en 6 Pius X school

Schoolkrant april groep 5 en 6 Pius X school 1 Film strip groep 4, 5, 6 Op donderdag 17 april om 19:00 worden de film strips van groep 4, 5, 6 vertoond. De kinderen van 4, 5,6 zijn in 5 mixgroepen verdeeld. En we hopen dat u de filmpjes heel erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Vrolijke narcissen en hyacinten voor het raam. Laat de lente maar komen!

Vrolijke narcissen en hyacinten voor het raam. Laat de lente maar komen! juf Astrid en juf Liesbeth groep C Mei 2015 Welkom: Storm, Lyona, Finn We hebben weer drie nieuwe kinderen in de klas. Storm is een vriendje van Viona en is al op de open dag bij ons in de klas geweest.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: december 2013 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis.

Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis. Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis. Maar ook binnen doen we leuke activiteiten zoals tasjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis

FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis Wilhelmina Kinderziekenhuis FLEUR, GEWOON ANDERS Mijn zusje dialyseert thuis Wat staat er in deze folder Inleiding 2 Waarom dit boekje 2 Hoe zit dit boekje in elkaar 3 Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s),

Nadere informatie

Klassennieuws Ruijtergroep

Klassennieuws Ruijtergroep Erichem, april 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen in de Ruijtergroep, Wat is er in maart en april toch weer veel gebeurd. Hier dus weer een korte weergave van al onze hoogtepunten in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-06 Marie, groep 1B 22-06 Sophie, groep 5 22-06 Ilse, groep

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

SKW Zijlwatering Nieuws. Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - maart 2015

SKW Zijlwatering Nieuws. Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - maart 2015 SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 1 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - maart 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha De Bron Nieuwsbrief 7, groep 1/2 April 2014 Wist u dat Mees al bijna jarig is? Op 18 april wordt hij 5! Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha We zijn begonnen met het oefenen van het Paasprogramma!

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep: Nieuwsbrief Meivakantie De maanden februari, maart en april zijn weer voorbijgevlogen op Peuterstap. Dat kon natuurlijk ook niet anders omdat er zoveel leuke dingen te doen waren. We hebben met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 TIJD VOOR NIEUWS 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 Beste ouders, Hier ontvangt u de 6 e nieuwsbrief. Al snel na de laatste nieuwsbrief maar het is de bedoeling om bij ieder thema van Piramide de nieuwsbrief

Nadere informatie