Schooljaar maart 2018 Nummer 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar maart 2018 Nummer 10"

Transcriptie

1 De Bron Drielingschouw LP Reeuwijk / directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar maart 2018 Nummer 10 Keurmerk Opleidingsschool Op 13 maart hebben wij het Keurmerk Opleidingsschool in ontvangst genomen. Onze schoolopleider, Martine Schonenberg, heeft vorig jaar haar diploma voor schoolopleider gehaald. Dit jaar heeft zij portfolio opgesteld waarin is beschreven hoe de school op basis van de vastgestelde criteria laat zien hoe het opleiden in de school is vormgegeven. Op 13 maart 2018 is dit gepresenteerd aan een auditcommissie en heeft Martine als gecertificeerd schoolopleider het keurmerk in ontvangst genomen. Wij vinden het als school belangrijk om studenten op te kunnen leiden. We werken zo mee aan de ontwikkeling van de toekomst van het onderwijs, blijven zelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom opleiden op de Pabo en komen in contact met mogelijke nieuwe collega s. Onze school, De Bron, werkt samen met het Instituut Theo Thijssen aan het opleiden van leerkrachten primair onderwijs. In de opleiding staat de onderwijspraktijk centraal. De ontwikkeling van de beroepscompetenties vindt daarbij voor een groot deel op de opleidingsschool plaats. De student is vanaf het begin van de studie werkzaam als collega in opleiding bij een basisschool. Het opleiden is dan ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de PABO s en de stagescholen. Door het verkrijgen van een Keurmerk Opleidingsschool kwalificeren opleidingsscholen zich ten opzichte van andere scholen. Het laat zien dat zij beleid, visie en een organisatiestructuur hebben op het gebied van innoveren, opleiden en professionaliseren. Verder in deze nieuwsbrief: Schoolpleinen, Koningsspelen, Grote Rekendag In de Vastentijd van woensdag 14 februari t/m 31 maart, doet onze school mee met de Vastenaktie! Vastenaktie is een Nederlandse organisatie die ontwikkelingsprojecten steunt. Dit jaar staat Vastenaktie in het teken van Zambia (Afrika). Spaardoosjes Aanstaande zondag 31 maart, kunnen de kinderen tijdens de viering de spaardoosjes inleveren in de kerk. In de week na Pasen mogen de kinderen het spaardoosje inleveren op school. Wij zorgen dan dat het geld gestort wordt op de rekening van de Vastenaktie. Namens de Vastenactie bedankt!

2 Agenda; 30 maart 2018 : Goede Vrijdag, de kinderen zijn vrij 31 maart 2018 : Kinderwoorddienst Paaswake om 19:00 uur. Vastenaktie spaardoosjes kunnen ingeleverd worden. 2 april 2018 : Tweede Paasdag, de kinderen zijn vrijdag 3 april 2018 : Vastenaktie spaardoosjes mogen ingeleverd worden op school 5 april 2018 : Theoretisch verkeersexamen groep 7 5 april 2018 : 19:30 uur MR vergadering 6 april 2018 : Gastles Kunst en Cultuur voor groep 7 gedichten en verhalen 6 april 2018 : Bezoek kinderboerderij groep 1/2A, 2B/3A 8 april 2018 : 19:00 uur Presentatieviering Communicanten in kerk Reeuwijk- Dorp 10 april 2018 : 20:00 uur OR vergadering 18 april 2018 : Open dag Het Fonteintje samen met de Bron 20 april 2018 : Koningsspelen met ontbijt en sportdag 27 april t/m 11 mei : Meivakantie 21 mei 2018 : Tweede Pinksterdag, de kinderen zijn vrij 28 en 30 mei 2018 : Ouder-Kind gesprekken 4 juni 2018 : Praktisch verkeersexamen groep 7 (wie kan helpen?) 8 en 11 juni 2018 : Groepen 1 t/m 4 vrij Startsein opknappen schoolpleinen: Woensdag 21 maart werd om 12:00 uur het startsein gegeven voor het opkappen van de schoolpleinen. Een grote ploeg ouders (en kinderen) hebben afgelopen zaterdag alle tegels, op de plekken waar een nieuw speeltoestel gaat komen, er uit gehaald. Wat een klus en wat fijn dat dit gebeurd is! Hierdoor kon PleinPlan gelijk beginnen met het plaatsen van de speeltoestellen.

3 Grote Rekendag Donderdag 28 maart was de Grote Rekendag, met als thema De school als pakhuis. Na de gezamenlijke opening, gingen de kinderen in hun eigen klas verder met de activiteiten. Het doel was om de kinderen onderzoekend te laten rekenen, door stapelen, verplaatsen, bouwen, meten en inventariseren. Want zelf ontdekken levert inzicht op waar ze de rest van het schooljaar profijt van hebben. En het maakt rekenen leuk! Op vrijdag 20 april worden weer de Koningsspelen georganiseerd. Alle kinderen starten deze dag op school met een Koningsontbijt. Vervolgens is er voor de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 een programma op het R.V.C. 33 terrein. Dit duurt tot ongeveer uur. s Middags hebben de kinderen gewoon school. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 gaan na het ontbijt op de fiets naar het sportpark De Groene Zoom in Reeuwijk-Brug. In samenwerking met diverse sportclubs is daar een sportieve dag georganiseerd voor de leerlingen van De Bron en De Regenboog. De kinderen zijn rond half drie weer terug op school. OPROEP: voor begeleiding van de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 zijn wij nog op zoek naar ouders! Opgeven kan bij de groepsleerkracht of bij juf Wendy (wendy.schiebroek@degroeiling.nl). Juf Helma van de Hoek, is na het paasweekend weer in groep 1/2A op de maandag-dinsdag en woensdag, als vervangster van juf Lenneke.

4 Foto s op Mijn album De foto s van activiteiten en feesten, kunt u vinden op (Ctrl en klikken). Het wachtwoord is alleen voor ouders en op te vragen bij de groepsleerkracht. Jacqueline van den Berg plaatst foto s op Mijn album. Als u foto s van school heeft, mag u die naar haar sturen via we transfer. Het is niet de bedoeling dat u foto s die op school gemaakt zijn publiceert op internet. Foto s versturen gaat als volgt: Zoek op Google naar Wetransfer.com (dit hoeft niet te worden gedownload) Wanneer u de site opent, volgt u gewoon de instructies. U kunt hier foto's uploaden en dan verzenden naar schoolfotosdebron@gmail.com Geen foto's gewoon via de mail versturen!! De volgende nieuwsbrief verschijnt donderdag 19 april 2018

5 Peutergroep (PG) Het Fonteintje De lentetafel is binnen ingericht en met Raai de Kraai hebben we buiten de lente al gezien, geroken en gevoeld. Op Het Fonteintje zitten we volop in het thema de lente. Afgelopen week hebben de peuters en de juffen de paastakken versierd en donderdag 29 maart sluiten we aan met het Paasontbijt op school. Dat wordt smullen. Verder in deze nieuwsbrief: Meer over het thema de lente, bezoek aan de kinderboerderij in Gouda, bezoek van de logopediste van het GGD en informatie over het mentorschap. Veel leesplezier, Oktilde en Mirelle Het is Lente ook nog steeds op Het Fonteintje: Op Het Fonteintje zitten we volop in het thema de lente. De thematafel is ingericht met o.a. een schepje, een harkje, een emmertje, een gieter, diverse (nep)bloemen en kleine knuffeldiertjes zoals een lammetje, een konijn, een kip en kuikentjes. Raai de Kraai heeft een vaste, zichtbare en duidelijk plek in het lokaal, op zijn nest. Met de ontwikkelingsgerichte activiteiten doet Raai uiteraard ook met ons mee. We leren een gedichtje over de lente en zingen mee met het liedje alles groeit van Dirk Scheele. De De juf kijkt met en leest aan de peuters voor uit het (lentethema)boek Karel in de Lente. Door dit tijdens de peutergroep ochtenden te herhalen, weten de peuters het verhaal steeds beter. In de potjes met aarde zijn zaadjes geplant. Elke peutergroep ochtend gaan we kijken of er iets uitkomt. De peuters willen dan ook maar wat graag water geven met het gietertje. Het groeit en groeit en groeit

6 Donderdag 29 maart, Goede vrijdag 30 maart en 2e Paasdag 2 april: Vrijdag 30 maart en maandag 2 april 2018 is Het Fonteintje dicht i.v.m. Goede Vrijdag en 2e Paasdag. Het Fonteintje is wel open op donderdag 29 maart. Bezoek aan de kinderboerderij: Vrijdag 6 april a.s. zullen wij samen met de kleuters een bezoek brengen aan de kinderboerderij in Gouda. De brief, met meer informatie hierover, ontvangt u komende week van ons. Bezoek van de logopedist op de groep: Een logopediste van het GGD zal peutergroep Het Fonteintje bezoeken op maandag 9 april a.s. De logopediste zal deze ochtend aanwezig zijn om te observeren. Zij let op communicatie, spraak- en taalvaardigheden van de peuter. Het doel van deze observatie is het tijdig opsporen van mogelijke spraak- en taalproblemen. De peuters kunnen dan een goede start maken op de basisschool. Voor deze observatie vragen wij u toestemming. Vriendelijk verzoek om de toestemmingbrief ingevuld/getekend bij ons (juffen) in te leveren. Heb je vragen over de spraak- en taalontwikkeling van jouw kind, stel deze dan aan de logopediste deze ochtend en/of je kan je vraag invullen op het toestemmingformulier, dan stellen wij deze aan de logopedist. Mentorschap: Vanaf nu hebben alle kinderen bij KMN Kind & Co (en dus ook de peuters van Het Fonteintje) een eigen mentor! De mentor is één van de pedagogisch medewerkers van de groep van uw kind. Hij/zij kent uw kind goed en is direct bij de opvang van uw kind betrokken. Deze medewerker is het vaste aanspreekpunt voor u als ouder(s)/verzorger(s), maar ook voor uw kind (als het wat ouder is) en collega s. De mentor ziet er op toe dat uw kind de aandacht en ondersteuning krijgt om een veilige, stimulerende en leuke leer- en speel omgeving te hebben op de opvang. Hij of zij zal het welzijn en het welbevinden van uw kind gericht volgen, waardoor er optimaal kan worden ingespeeld op de behoeften van uw kind. Ook zal de mentor de oudergesprekken met u voeren en zo nodig tussentijds informatie aan u vragen of verstrekken. Natuurlijk kunt u voor de dagelijkse gang van zaken ook -altijd- bij de andere pedagogisch medewerker(s) terecht. Als uw kind naar een andere groep, locatie of van KDV naar BSO, doorstroomt, wordt uw kind toegewezen aan een andere mentor. Meer informatie over het mentorschap en/of weten wie uw mentor is, vraag het gerust aan Mirelle of Oktilde. Meivakantie: Van vrijdag 27 april (Koningsdag) t/m vrijdag 11 mei 2018 is Het Fonteintje dicht i.v.m. de meivakantie.

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 30 augustus 2018 Nummer 1 Speelpleinen officieel geopend Na de viering in de kerk

Nadere informatie

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 13 juni 2019 Nummer 12 De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden Welbevinden

Nadere informatie

Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron

Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 4 juli 2019 Nummer 13 Rosa Houweling nieuwe directeur van De Bron Per nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 24 mei 2018 Nummer 12 Het einde van het schooljaar nadert. Dat betekent dat we naast

Nadere informatie

Schooljaar februari 2019 Nummer 8

Schooljaar februari 2019 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 14 februari 2019 Nummer 8 Op 30 januari hebben we op een feestelijke manier afscheid

Nadere informatie

Schooljaar april 2018 Nummer 11

Schooljaar april 2018 Nummer 11 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 19 april 2018 Nummer 11 Opvolgster Mary Einde van het schooljaar zal juf Mary afscheid

Nadere informatie

Schooljaar januari 2018 Nummer 7

Schooljaar januari 2018 Nummer 7 id De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 Nummer 7 Alles in 1 project 'Geloof' Kennis van andere culturen

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 21 april 2016 - nummer 11 Vol goede moed trokken de spelers

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 - nummer 5 De Sint is met zijn pieten weer

Nadere informatie

Schooljaar februari 2018 Nummer 8

Schooljaar februari 2018 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 8 februari 2018 Nummer 8 Help, de juf is ziek!! Afgelopen weken waren er veel kinderen

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 18 december 2014 nummer 6 Waar staat

Nadere informatie

Schooljaar september 2018 Nummer 2

Schooljaar september 2018 Nummer 2 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 20 september 2018 Nummer 2 De eerste weken zitten er weer op. Iedereen werkt weer

Nadere informatie

14e jaargang nr. 4 1 april 2016

14e jaargang nr. 4 1 april 2016 14e jaargang nr. 4 1 april 2016 Meentweide 2 2811 JG Reeuwijk Tel.: 0182 39 32 14 www.gmsreeuwijk.nl info.gms@degroeiling.nl Gelijk na de meivakantie, op maandag 9 mei, krijgt onze school bezoek van de

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 10 december 2015 - nummer 6 3FM SERIOUS REQUEST 2015 VRAAGT

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 29 oktober 2015 - nummer 4 Vindt u kwaliteit ook belangrijk?

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Schooljaar januari 2019 Nummer 7

Schooljaar januari 2019 Nummer 7 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk Schooljaar 2018-2019 24 januari 2019 Nummer 7 Nieuws uit de groepen leest u in de Klasbordapp. Hier een paar activiteiten van de afgelopen weken. Bij de groepen1

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 8 oktober 2015 - nummer 3 Peuterspeelzaal Het fonteintje en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 5 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 27 november 2014 nummer 5 Decembermaand,

Nadere informatie

Schooljaar oktober 2017 Nummer 3. Juffen en meesters staken voor meer geld en minder werkdruk En voor de toekomst van het basisonderwijs

Schooljaar oktober 2017 Nummer 3. Juffen en meesters staken voor meer geld en minder werkdruk En voor de toekomst van het basisonderwijs De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 5 oktober 2017 Nummer 3 Juffen en meesters staken voor meer geld en minder werkdruk

Nadere informatie

Schooljaar juni 2018 Nummer 13

Schooljaar juni 2018 Nummer 13 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 14 juni 2018 Nummer 13 Per 25 mei jongstleden is de nieuwe privacywetgeving (AVG:

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 26 maart 2015 nummer 10

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 26 maart 2015 nummer 10 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 26 maart 2015 nummer 10 Al ruim 200

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 31-03-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Beste ouders, U heeft vast gemerkt dat we deze weken gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Als het goed is heeft u de afgelopen week ook kennis gemaakt met onze nieuwe rapporten. Wij zijn erg benieuwd wat u hiervan vindt!

Nieuwsbrief. Als het goed is heeft u de afgelopen week ook kennis gemaakt met onze nieuwe rapporten. Wij zijn erg benieuwd wat u hiervan vindt! Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inleiding De eerste zonnestralen zijn gesignaleerd. De lente is gestart! Je ziet meteen dat dit invloed heeft op de kinderen. Positieve energie! De afgelopen 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 3 april Cultuurtje groepen 6 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Chaz 8 april Vergadering Oudervereniging 9 april Praktisch verkeersexamen groep 7 12 april

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Schooljaar september 2017 Nummer 2

Schooljaar september 2017 Nummer 2 15 september 2017 : Schoolfotograaf 17 september 2017 : Kinderwoorddienst om 9.00 uur in kerk Reeuwijk-Dorp 27 september 2017 : Schoolvoetbal 28 september 2017 : Start verkoop Kinderpostzegels groep 7

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Paasviering. Paasontbijt. Schooljaar 2017/2018

Immanuël-Nieuws. Paasviering. Paasontbijt. Schooljaar 2017/2018 Juf Christa Rodenburg Afgelopen dinsdag kwam Christa voor het huis te vallen met de fiets. Ze was even buiten westen. Na ziekenhuisbezoek werd duidelijk dat er gelukkig niets gebroken is maar wel sprake

Nadere informatie

Glitter & Glamour in de polder!

Glitter & Glamour in de polder! Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 15 januari 2015 nummer 7 Op onze

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 207-208 AUGUSTUS 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 Start schooljaar 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 3 Maandag 28 september starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 nummer 13 Een vol jaar Onderwijs is altijd in

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief April 2016 GVO-HVO De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen ook volgend schooljaar weer deelnemen aan humanistisch vormingsonderwijs (HVO) of protestants-christelijk godsdienstonderwijs (GVO).

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 - 27 augustus 2015 - nummer 1 De scholen zijn weer begonnen

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 4

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 4 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 6 november 2014 nummer 4 Dorpsschool

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Nieuwsbrief: april 2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u onze vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De nieuwsbrief is bij uitstek een middel om u op

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud Inhoud Instellen verbod stil te staan voor de school Grote rekendag Heerderstrand Sportdag groep 7/8 Amnesty International Bezoek monument Cyberpesten Paasoptocht groep 1/2 en peuters Duimelot Verkiezingen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Basisschool Veldzijde in een nieuw jasje! Begin dit jaar heeft u kennis gemaakt met het fantasische nieuwe logo van onze basisschool. Een logo waarmee wij laten zien dat wij, met

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie