Nieuwsbrief vrijdag 9 januari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief vrijdag 9 januari 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief vrijdag 9 januari 2015 We zijn weer begonnen. Via deze weg willen we iedereen nog het allerbeste wensen voor het komende jaar. We zijn met alle klassen op maandag in de tussenruimte geweest en hebben daar samen op het nieuwe jaar geproost. Ook hebben we genoten van een heerlijk rolletje. groep 1,2,3 Deze week zijn we gestart met het thema; techniek. Het bijbehorende boek heet; Kasper en Flip in de werkplaats. Geschreven door Lars Klinting. Korte inhoud van het boek: Flip verveelt zich en Kasper weet daar wel iets op. Flip mag voor een paar dagen zijn werkplaats gebruiken, zodat Kasper wat kan uitrusten. Op het bord voor de werkplaats staat dat Flip alles kan repareren, maar steeds als de klanten hun spullen komen ophalen blijkt dat het Flip niet helemaal gelukt is en dat het anders is geworden dan hij had verwacht. Maar.het kost ze niets en misschien kunnen ze het toch nog gebruiken. Na een paar dagen komen er geen klanten meer en besluit Flip samen met Kasper iets heel bijzonders te maken van de overgebleven spullen. Voor dit thema zoeken we; materiaal waar de kinderen iets van kunnen maken in onze eigen werkplaats. Ook materiaal wat we uit elkaar kunnen halen, zodat we de binnenkant ervan kunnen bekijken. Het mogen oude, elektrische materialen zijn; radio s, telefoons, stofzuigers, computers, toetsenborden, stukjes pijp, oude fiets, fietswielen, oude tuinstoel. Wanneer u oud gereedschap niet meer gebruikt hebben wij er ook belangstelling voor. Magneten zijn ook van harte welkom. Verder hebben we al een woord-web gemaakt over de werkplaats, een tafelrondje tekenen over de werkplaats in twee tallen, een bord geschreven; Wij maken alles en hier onder geschreven wat we allemaal kunnen maken. Een bord gemaakt met de omtrek van het gereedschap wat we gebruiken in de werkplaats.

2 Bezoek aan mechanisatiebedrijf Ten Napel. Afgelopen woensdagochtend hebben we een bezoek gebracht aan de werkplaats van Arjan Ten Napel. We mochten vragen welke machines er stonden en waar ze voor waren. Er was een ijzerzaagmachine en een ijzerboor. Er waren materiaalkasten en laatjes met heel veel schroeven en moertjes. Ook stond er een tractor waar een kunststof strooimachine achter zat. Deze was nieuw en alle draden werden netjes gemaakt. We mochten allemaal even in de tractor zitten. Bedankt werkmannen! Nu kunnen we weer aan de slag in onze eigen werkplaats. Volgende week: Wil ieder kind van groep 1,2 en 3 een oud overhemd of groot t-shirt meenemen? Hier gaan we zelf in de werkplaats iets moois van maken. Mooie gekleurde lapjes stof zijn ook van harte welkom. Groep 3. Deze week hebben we het laatste woordje geleerd van de methode Veilig leren Lezen. Dat betekent dat we straks de wintersignalering afnemen waarbij we de letterkennis en leestekst afnemen. Tempo lezen en begrijpend lezen. Het is van belang dat de kinderen ook thuis blijven lezen. Want LEZEN IS LEUK! Erg jammer dat de bibliobus niet meer bij ons op school komt. Natuurlijk kunnen de kinderen zelf naar de bibliotheek in Oosterhesselen gaan, waar ze gratis boeken kunnen lenen. Rekenen; Het thema in Pluspunt is Boodschappen doen. Verliefde harten dit hebben we geleerd met rekenen. Alle cijfers die samen 10 zijn zijn verliefd; 0 en 10/ 1 en 9/ 2 en 8/ 3 en 7/ 4 en 6/ 5 en 5. Ook zijn we druk bezig met geld sommen tot en met 20, getallen kunnen splitsen tot en met 20, ruimtelijke figuren herkennen in afbeeldingen met bovenaanzichten en zij aanzichten. groep 4,5,6: Nadat iedereen elkaar een Gelukkig Nieuwjaar had gewenst, zijn we weer met frisse moed begonnen. Maandag hebben we na de pauze nog geproost met een drankje en gesmuld van de lekkere rolletjes, die door een ouder zelf gemaakt waren!! Juf Joke is nog niet weer beter en daarom zijn we blij dat juf Ageeth de vervanging weer voor haar rekening neemt!

3 Afgelopen week werkten we over De toneeltekst. Ook hebben de kinderen zelf een toneelstukje bedacht en gespeeld. Als weektaak maakten ze een eeuwige kalender. Er werden weer nieuwe weekwoorden geoefend en mee naar huis gegeven. Het blijkt uit de resultaten bij de toets en dictee dat er meer fouten in de weekwoorden worden gemaakt. Wilt u ze ook thuis blijven oefenen met uw kind? Eind januari beginnen we met de citotoetsen voor de verschillende vakken. Daarom oefenen we nu al met oefenteksten voor begrijpend lezen en oefendictees voor de spelling. Volgende week komt hoofdstuk 9 : Het schema van Alles Apart aan de orde. Daarna gaan we met het geschiedenisthema: De Middeleeuwen van Alles in 1 beginnen. Groep 7,8: Nadat alle vingers geteld zijn en alle verhalen over de kerstvakantie de revue gepasseerd zijn, zijn we weer begonnen. We hebben gesproken over wat ons de komende periode te wachten staat. Musical, Schoolkamp, Laatste schooldag, Groep 8 dag, Eindtoets en nog een aantal zaken hebben we besproken. Ook het feit dat Juf Rozemarijn komende week volledig de klas gaat draaien met meester Jeroen op de achtergrond en dat dit dan eerst de laatste week voor juf Rozemarijn is. Na de komende week gaat ze stage lopen bij de kleuter op de Woert waarna ze in mei weer terug komt bij ons in de klas om daar haar LIO te doen. Herinnering Open dagen Voortgezet Onderwijs voor groep 8 De komende periode kunnen de leerlingen van groep 8 en ouders/verzorgers scholen voor Voortgezet Onderwijs bezoeken om een indruk te krijgen. De informatie stond wel in het Onderwijsmagazine 2014/2015 en in de lokale krantjes, maar bij deze nog even een overzicht. Hondsrug College Emmen woensdag 14 januari De Nieuwe Veste Coevorden donderdag 15 januari AOC Terra Emmen woensdag 21 januari Esdal College Emmen Locaties: Boermarkeweg, Esdal Vakcollege, Oosterstraat woensdag 28 januari Carmelcollege Emmen woensdag 4 februari PRO Emmen Emmen woensdag 18 februari Esdal College Oosterhesselen donderdag 12 februari Ouderpanel Afgelopen schooljaar is voor het vierde opeenvolgende jaar het ouderpanel gehouden. De uitkomsten zijn uitgewerkt samen met de MR en de balans is na 4 jaar opgemaakt. Uitkomsten over 4 jaar:

4 Waardering ouders OBS De Klimop Datum peiling Instrument (en) Jaarlijks in mei Ouderpanel De Klimop Aspecten ouderpanel Gemiddeld over 4 jaar Sfeer en schoolklimaat Informatieverstrekking Communicatie Didactisch handelen School Algemeen Conclusies en consequenties voor n.a.v. de waardering door ouders Onderstaande conclusies zijn gebaseerd op de uitkomsten van het ouderpanel. Met betrekking tot sfeer en schoolklimaat is de verbeterd ten opzichte van de eerst twee jaren. Het goed en respectvol omgaan van leerlingen met elkaar komt als verbeterpunt naar voren. We nemen dit punt op als actiepunt/verbeterpunt in het schooljaarplan bij het onderdeel sociale competenties. Informatieverstrekking: Over informatieverstrekking zijn ouders tevreden. Als verbeterpunt wordt de duur van de oudergesprekken aangegeven(15-20 min) Frequentie rapportage / gesprekken wordt als matig aangegeven. Dit punt wordt opgenomen als actiepunt in het SJP Over de informatie die ouders krijgen van de MR zijn ouders matig tevreden. Ouders geven aan onvoldoende op de hoogte te zijn wat de MR doet. De communicatie: ouders vinden dat in voldoende mate naar hun mening wordt gevraagd. Ouders geven aan het ouderpanel als zeer positief te ervaren. Het oudergesprek (10- minutengesprek). Gesprekken over de begeleiding van leerlingen komt als verbeterpunt naar voren. Het didactisch handelen zijn ouders tevreden en komt als sterk punt naar voren. Conclusie: handhaven en zeker stellen.school algemeen: Ouders zijn in hoge mate tevreden over de school. Conclusie: handhaven en zeker stellen. Conclusies en consequenties voor ons beleid n.a.v. de uitkomsten over vier schooljaren: -Handhaven van het beleid wat betreft het ouderpanel. Frequentie en werkwijze heroverwegen. -Informatie MR: Opnemen in het jaarplan van de MR. -Beleid met betrekking tot de 10-minutengesprekken, begeleidingsgesprekken en rapportage opnemen als actiepunt in het komende SJP.

5 De Nationale Voorleesdagen Van 21 t/m 31 januari zijn er weer de nationale voorleesdagen daarom komt: Poppentheater 'Boer Boris' in Oosterhesselen Jinky Beyk speelt het programma Boer Boris gaat naar zee naar het gelijknamig boek dat centraal staat tijdens De Nationale Voorleesdagen. Het is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Jinky speelt met poppen maar speelt ook zelf mee. Zo maakt ze van elke voorstelling een feestje! Datum en tijd: donderdag 29 januari a.s. (10:00-11:00) Beatrixlaan 64. Toegang gratis. Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er in de bibliotheken een raadselroute voor kinderen van 0-6 jaar. Er zijn mooie boeken te winnen. Deelname is gratis. Agenda: 15 januari SPP groep 7,8 digipesten 19 januari SPP groep 7,8 Politie 21 januari Cultuurmenu groep 7,8 Muziek 22 januari Cultuurmenu groep 1,2,3 en 4,5,6 Muziek 26 januari start tussentijds CITO toetsen Fijne weekend gewenst!

Nieuwsbrief vrijdag 16 januari 2015

Nieuwsbrief vrijdag 16 januari 2015 Nieuwsbrief vrijdag 16 januari 2015 Ambrasoft: Zoals u wellicht wel weet werken wij met de taalmethode Alles Apart. Elke week krijgen de kinderen weekwoorden aangeboden. Deze weekwoorden hebben bestaan

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Agenda: 23,30 maart Tennis voor groep 1 t/m 4 26 maart Schoolarts groep 2 en 7 30 maart SPP groep 7,8 31 maart Schoolvoetbaltoernooi Lenteactie Om weer wat extra geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Programma VMBO? HAVO? VWO? Welkom Wat verwachten we in groep 8? Advies VO Afsluiting

Programma VMBO? HAVO? VWO? Welkom Wat verwachten we in groep 8? Advies VO Afsluiting Voorlichtingsavond Programma VMBO? HAVO? VWO? Welkom Wat verwachten we in groep 8? Advies VO Afsluiting Wat verwachten we in groep 8? Goede werkhouding in de klas Huiswerk moet gemaakt worden Brede interesse

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool 14 januari 20 15 Jaargang 6, nummer 4 Nieuws van de directie Inhoud Tanden poetsen 1 Lunchtips 1 Voorstelling 1 Website 1 Allereerst voor u allen de beste wensen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 Kerstvakantie 7 8 9 10 11 12 13 Eerste schooldag 2019! 08.45-09.45 Koffie-uurtje 12.30-14.00 spelletjes middag 14.00-14.30 starthandeling

Nadere informatie

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma Huiswerk op De Springplank Informatiebrochure voor ouders / verzorgers Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op De Springplank. We hopen dat deze informatie

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar De Krullevaar Kalender 2014-2015 Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. augustus 2014 vrijdag 1 zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 dinsdag 5 woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Zo gaat het in groep 8

Zo gaat het in groep 8 Zo gaat het in groep 8 Sittard, 8 september 2014 Geachte ouders en verzorgers van de Sjtadssjool, Om u een beeld te schetsen over hoe wij werken in groep 8, ontvangt u deze brief met de belangrijkste onderwerpen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 2 8 M E I 2 0 1 5 Wist u dat we met meer dan 100 kinderen, ouders en leerkrachten meedoen met de avondvierdaagse! Dat wordt leuk! Nieuws uit het team Juf Debby van groep 2B

Nadere informatie

- toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) naar Brugge zie brief

- toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) naar Brugge zie brief maandag 16/10/17 dinsdag 17/10/17 woensdag 18/10/17 donderdag 19/10/17 vrijdag 20/10/17 heen en weer dictee woordpakket 5 - toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) (1)Deze taak is enkel

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 8

Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 8 Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 8 Vrijdag 13-01-2012 Mededelingen 17-01 Ouderraadvergadering 20:00 u. 20-01 Groep 5/6 naar voorsteling

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure:

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure: Info groepen 8 Beste ouders/verzorgers, Groep 8 is en blijft een bijzonder jaar. We hebben een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Het Voortgezet onderwijs: De overgang naar een vorm van voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 januari 2012

Nieuwsbrief vrijdag 13 januari 2012 Nieuwsbrief vrijdag 13 januari 2012 GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!! Afgelopen maandag hebben we met z n allen het nieuwe jaar met een borrel en een rolletje ingeluid. Wij, leerkrachten en kinderen, willen iedereen

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Kinderen zitten in groepjes. Na een vakantie wordt gewisseld. Tijdens toetsen uit elkaar in rijen. Elk kind heeft een blokje met kleuren.

Kinderen zitten in groepjes. Na een vakantie wordt gewisseld. Tijdens toetsen uit elkaar in rijen. Elk kind heeft een blokje met kleuren. 1 Kinderen zitten in groepjes. Na een vakantie wordt gewisseld. Tijdens toetsen uit elkaar in rijen. Elk kind heeft een blokje met kleuren. Rood betekent: alleen werken, oranje: ik mag om hulp vragen,

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar!

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Mad Science 27 28 29 30 31 Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 Infoavond alle groepen 19.00 uur 4 5 6 7 8 9 10 11 MR

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

ALGEMEEN. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! Regel van de week. OPEN DAG 31 januari 2013. Nieuwe leerlingen!

ALGEMEEN. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! Regel van de week. OPEN DAG 31 januari 2013. Nieuwe leerlingen! ALGEMEEN Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! OPEN DAG 31 januari 2013 Op donderdag 31 januari bent u van harte welkom op onze Open Dag van 8.45 tot 16.30 uur en van 18.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf Agenda: 22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep 3-4 17 mei Schoolfotograaf 23 mei Afscheid schoolschrijfproject 25 en 26 mei Hemelvaart, leerlingen vrij 29 mei Schoolreisje

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2014

Nieuwsbrief Februari 2014 Nieuwsbrief Februari 2014 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data:

Nadere informatie

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen randingnieuws De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen NIEUWSBRIEF NUMMER 23: 6 februari 2012 AGENDA: 6 feb. Inloopochtend 7 9 feb. Groep 8 Cito-eindtoets 10 feb. speelgoedochtend 14 en

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie