Alles wat u wilde weten over hand- en nagelverzorging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles wat u wilde weten over hand- en nagelverzorging"

Transcriptie

1 Alles wat u wilde weten over hand- en nagelverzorging

2 Als je je nagels goed wilt verzorgen, moet je weten hoe je nagels zijn opgebouwd en hoe je nagelproblemen kunt oplossen met de verzorgingsproducten van Trind. In de afgelopen twintig jaar hebben we onze expertise op het gebied van natuurlijke hand- en nagelverzorging aanzienlijk uitgebreid. We willen onze kennis en ervaring graag delen met professionals en winkelmedewerkers en luisteren ook zorgvuldig naar de wensen van de consument. Gebruik dit boekje om te bepalen wat voor jou de juiste producten zijn.veel vrouwen hebben nagelverzorging nodig. Trind biedt een natuurlijke oplossing voor broze nagels die snel splijten en scheuren. Wil je ook mooie en natuurlijk sterke nagels? Lees dan hier de feiten.

3 Hoe is de nagel opgebouwd? Net als huid en haar zijn nagels opgebouwd uit keratine. Keratine is een taai, onoplosbaar eiwit (vezeleiwit). Het deel van de nagel dat we gewoonlijk met nagel aanduiden is slechts een deel van de nagel en wordt nagelplaat genoemd. De nagelplaat bestaat uitsluitend uit dode keratinecellen. Deze dode keratinecellen liggen dicht opeengestapeld in ongeveer 100 lagen boven elkaar. De bovenste laag wordt achter in de matrix geproduceerd, de onderste laag - dus de laag die in nauw contact staat met het nagelbed - wordt voor in de matrix geproduceerd. Deze matrix bevindt zich onder de huid en is dus onzichtbaar. De matrix gaat over in de lunula (het vooral bij de duim zichtbare halve maantje ). Vanuit de matrix groeit de nagelplaat uit in de richting van de vingertop over het nagelbed. De nagelplaat staat in nauw contact met het nagelbed dat ervoor zorgt dat de waterhuishouding in de nagelplaat op peil blijft. Dit is van belang omdat het vochtgehalte in de nagelplaat van invloed is op de stevigheid en flexibiliteit van de nagel. Daarom nemen we dan ook waar dat daar waar de nagelplaat van het nagelbed afwijkt - dus aan de rand van de nagel - de nagel brosser wordt en eerder neigt te gaan splijten. De nagelriem bestaat ook uit keratineachtig materiaal, zij is echter veel meer flexibel. De nagelriem vormt een effectieve afsluiting tussen de nagel en de daaromheen liggende huid en zorgt er dan ook voor dat er geen vuil of bacteriën tussen de nagel en de huid door in het lichaam terecht kunnen komen. Dit illustreert het belang om de nagelriemen in een optimale conditie te houden.

4 Wat zijn de meest voorkomende nagelproblemen? Droge nagels Een droge nagel bevat te weinig nagelvocht en is vaak te herkennen aan een gelige kleur. Nagelvocht zorgt ervoor dat de nagel elastisch blijft. Als een nagel te weinig vocht bevat, zal hij dus gemakkelijker breken, scheuren of splijten. Brekende, scheurende en splijtende nagels Nagels die niet sterk genoeg zijn, bevatten te weinig nagelvocht. Als een nagel te weinig nagelvocht bevat, verliest hij zijn elasticiteit en gaat breken, scheuren of splijten.

5 Nagels die langzaam groeien Een nagel groeit vanuit de nagelmatrix. Die bevindt zich onder het halve maantje, onderaan je nagel. De nagels van je handen groeien gemiddeld 0,10-0,15 millimeter per dag, die van je tenen iets minder snel. Als je nagels langzamer groeien, komt dat meestal omdat je nagelriemen over je nagel groeien. Dat belemmert de groei. Om je nagel optimaal te laten groeien, is het dus verstandig eens in de maand vergroeide nagelriemen te verwijderen. Knip je nagelriemen nooit weg! Dat kan pijnlijk zijn en infecties veroorzaken. Het alternatief dat Trind je biedt is eenvoudiger, pijnloos en effectiever. Droge nagelriemen De huid rond de nagel is dun en kwetsbaar. Je handen komen bovendien dagelijks in aanraking met water, allerlei (schoonmaak)producten en weersinvloeden. Daardoor kan de dunne huid worden aangetast. Droge nagelriemen zijn het resultaat. Vooral de harde, uitstekende stukjes huid - ook wel dwangnagels genoemd - kunnen zeer pijnlijk zijn en infecties veroorzaken. Een goede verzorging van je nagelriemen is dus belangrijk.

6 Trind Perfect System Het Perfect System van Trind bevat zes producten waarmee je in twee weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen hebt. Het trind Perfect System bestaat uit: Cuticle Remover (inclusief 2 mini Manicure Sticks) Cuticle Balsam Nail Magic Buffer Nail Balsam Nail Repair Natural Hand Repair Deze producten zijn te gebruiken voor alle nagel- en huidtypen. Stap 1: Met het kwastje Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen met Trind Manicure Sticks. Stap 2: Met het kwastje Cuticle Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn. Stap 3: Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix -halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is

7 het dé perfecte basis voor de verdere verzorging. Stap 4: Met het kwastje Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Ongeveer 1 à 2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagels en nagelriemen inmasseren totdat deze helemaal droog zijn. Stap 5: De eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen (als nagellak). Steeds het vorige laagje verwijderen met Trind Acetone Free Nail Polish Remover. Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgroeien op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om Nail Repair eens per week te gebruiken als glanslak of Base Coat. Stap 6: Om de behandeling compleet te maken, gebruik je geen gewone handcrème, maar het unieke product Trind Hand Repair, gebaseerd op Duo-Liposomen en het vitamine A, C, E complex.

8 Cuticle Remover Voor het verwijderen van vastgegroeide nagelriemen Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van nagels. Trind Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk overtollige nagelriemen eenvoudig te verwijderen met de Trind (splintervrije) Manicure Sticks in deze verpakking. Je nagels zullen hierdoor zichtbaar beter groeien. Breng het product aan op de nagelriemen en laat het vijf minuten intrekken om vastgegroeide nagelriemen zachter te maken en te kunnen verwijderen. Verwijder de overtollige nagelriemen met een Trind Manicure Stick. Na gebruik goed de handen wassen. Gebruik dit product eens in de vier weken. Direct na het gebruik van Trind Cuticle Remover adviseren wij het gebruik van Trind Cuticle Balsam om de ph-waarde van de huid te herstellen. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

9 Cuticle Balsam Hydraterende verzorging voor nagelriemen Trind Cuticle Balsam is de perfecte verzorging voor droge nagelriemen. Trind Cuticle Balsam bevat vochtinbrengers en houdt het natuurlijke vocht langer vast, ook als je handen worden blootgesteld aan zon, water etc. Trind Cuticle Balsam is vetvrij. Breng dit product dagelijks aan op je nagelriemen voor de behandeling van droge nagelriemen of dwangnageltjes (pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagelriemen). Laat het twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagelriemen en nagels, totdat de nagelriemen en nagels helemaal droog zijn. Trind Cuticle Balsam is vetvrij. Direct na het gebruik kun je Trind Nail Repair of lak aanbrengen. Met Trind Cuticle Balsam kun je je nagelriemen in uitstekende conditie houden. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon.

10 Nail Magic Buffer Natuurlijk nagelvocht is essentieel voor gezond groeiende nagels. Trind Nail Magic is het perfecte hulpmiddel om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. Je behandelt je nagel in drie stappen, te beginnen met de halve zwarte zijde. Daarmee verwijder je het toplaagje van de nagel. Vervolgens wordt de aanmaak van natuurlijk nagelvocht gestimuleerd door de halve witte zijde. Als laatste stap wordt het nagelvocht gelijkmatig over de nagel verdeeld met behulp van de lange grijze zijde. De Trind Nail Magic verwijdert fijne rillen en imperfecties uit je nagels en maakt ze egaal en glanzend! Gebruik eerst de halve zwarte zijde van de Trind Nail Magic Buffer. Maak halfronde bewegingen. Zo verwijder je de uitgedroogde hoorncellen van je nagel (wit stof). Gebruik daarna met diezelfde halfronde bewegingen de halve witte zijde. Herhaal deze bewegingen ten slotte met de lange grijze zijde. Het resultaat is een mooie en glanzende nagel. 10

11 Nail Balsam Hydraterende verzorging voor nagels Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Deze problemen worden meestal veroorzaakt door een tekort aan natuurlijk nagelvocht. Trind Nail Balsam is de perfecte hydratatie wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Het bevat natuurlijke vochtinbrengers en is vetvrij. Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten. Trind Nail Balsam herstelt het vochtgehalte in de nagels en helpt de nagels daarmee sterker te worden. Breng het product dagelijks aan op de nagels en laat het twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagels en de huid rondom de nagels. Dit product is vetvrij. Direct na het gebruik kun je Trind Nail Repair of nagellak aanbrengen. Met Trind Nail Balsam kun je je nagels in uitstekende conditie houden. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. 11

12 Nail Repair Natural Nagelversterker Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit. Trind Nail Repair is de enige nagelversterker ter wereld die verkrijgbaar is in: Natural (glanzend) Matt (onzichtbaar) Color (Pastel Lila / Beige / Roze) Pearl (Pure Pearl en Pink Pearl) Nail Repair Anti-Bite Voor mooie en sterke nagels breng je de versterkende lak tenminste twee weken dagelijks aan op je nagels. Voordat je Trind Nail Repair opnieuw aanbrengt, moet je het vorige laagje steeds verwijderen met Trind Nail Polish Remover. Breng na twee weken wekelijks een laagje aan om de nagels sterk te houden. Goed schudden voor gebruik. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. Buiten het bereik van kinderen bewaren. 12

13 Breng voor een zichtbaar betere huid Trind Hand Repair s morgens en s avonds aan op je handen. Masseer de crème vervolgens in. Trind Hand Repair wordt snel in de huid opgenomen en laat geen vettig gevoel na. Hand Repair Trind Hand Repair is geen gewone handcrème... De Duo-Liposomen technologie helpt de huid met de aanmaak van vitamine F. Dit is de bouwsteen voor de productie van nieuwe huidcellen die gelijktijdig van betere kwaliteit zijn. Trind Hand Repair wordt opmerkelijk snel door de huid geabsorbeerd en laat geen vet of vettig gevoel achter. Duo-Liposomen dringen door tot in de diepere huidlagen waar de nieuwe huidcellen worden gevormd. Zij bevorderen daar met behulp van de glyceriden van het linolzuur en de glyceriden van het gammalinoleenzuur de aanmaak van het huideigen vitamine F, dat het ontstaan van nieuwe huidcellen stimuleert. Trind vitamine ACE complex beschermt die nieuwe huidcellen tijdens hun reis door de huidlagen op weg naar de zichtbare opperhuid. Chemisch afval in de huid, bijvoorbeeld ontstaan door alcohol, nicotine, of gewoon door vervuiling, probeert deze mooie nieuwe huidcellen aan te tasten. Trind Hand Repair ACE bevat de juiste werkzame hoeveelheid van het vitamine ACE complex. Deze neutraliseert de zogenaamde vrije radicalen waardoor de nieuwe huidcellen in de best denkbare conditie zichtbaar worden in de opperhuid. Het verbluffende resultaat is een zichtbaar mooiere huid. 13

14 Nail Repair Color Gekleurde nagelversterker Trind Nail Repair Color is een effectieve, gekleurde nagelversterker voor sterke en soepele nagels. De unieke formule van Trind verbindt de eiwitmoleculen met elkaar, waardoor een rigide structuur ontstaat die de nagels sterker maakt. Nail Treatments zijn verkrijgbaar in: Nail Repair Lila Nail Repair Beige Nail Repair Roze Nail Repair Pure Pearl Nail Repair Pink Pearl Nail Repair Matt (onzichtbaar) Nail Repair Anti-Bite Voor mooie en sterke nagels breng je de versterkende lak tenminste twee weken dagelijks aan op je nagels. Breng twee laagjes aan voor extra kleur. Voordat je Trind Nail Repair Color opnieuw aanbrengt, moet je het vorige laagje steeds verwijderen met Trind Nail Polish Remover. Breng na twee weken wekelijks een laagje aan om je nagels sterk te houden. Goed schudden voor gebruik. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. Buiten het bereik van kinderen bewaren. 14

15 Nail Repair Anti-Bite Nagelversterker met anti-bijtformule Speciaal voor nagelbijters heeft Trind een nagelversterker met een nare, bittere smaak ontwikkeld. De werking van dit product berust op hetzelfde principe als onze andere Nail Repair producten. De unieke formule van Trind verbindt de eiwitmoleculen met elkaar, waardoor een rigide structuur ontstaat die de nagels sterker maakt. Breng tenminste drie weken lang dagelijks een laagje aan direct op de nagels. Voordat je Trind Nail Repair opnieuw aanbrengt, moet je het vorige laagje steeds verwijderen met Trind Nail Polish Remover. Breng na drie weken wekelijks een laagje aan om de nagels sterk te houden. Goed schudden voor gebruik. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. Buiten het bereik van kinderen bewaren. 15

16 Base Coat Beschermende en egaliserende basislak Trind Base Coat egaliseert het nageloppervlak en vormt zo een perfecte basis voor gekleurde nagellak. Het beschermt de nagels ook tegen verkleuring door kleurstoffen in de nagellak. Breng één laagje aan op de nagel. Gebruik voor oneffen nagels eens per vier weken de Trind Nail Magic Buffer. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. 16

17 Top Coat Verzegelende lak Met Trind Top Coat geef je je nagels de finishing touch. Dit laagje zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft en dat je handen er verzorgd uit blijven zien. Breng één laagje aan over Trind Nail Repair, Trind Nail Brightener of je nagellak. Zorg dat dit eerste laagje goed droog is. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. 17

18 Quick Dry Voor het snel drogen van nagellak Nagellak raakt beschadigd als het niet goed droog is en je per ongeluk tegen iets aanstoot. Met Trind Quick Dry kun je dit voorkomen. Heel handig als je haast hebt, maar het huis niet zonder mooie nagels wilt verlaten. Breng één laagje aan over de nog natte nagellak. Wacht tot het laagje goed droog aanvoelt. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. 18

19 Nail Brightener Beschermende en verfrissende lak Trind Nail Brightener geeft je nagels een verfrissende en natuurlijke French look en camoufleert kleine imperfecties met maar één laagje. Gebruik voor een fantastisch resultaat Trind Nail Brightener in combinatie met Trind Nail Repair. Breng de lak aan op je nagels en zorg dat het vorige laagje goed droog is. Voor een extra natuurlijke look kun je dagelijks een nieuw laagje aanbrengen. Verwijder het vorige laagje met Trind Nail Polish Remover. Maak de hals van het flesje na gebruik schoon. 19

20 French Manicure Set Met de Trind French Manicure Set kun je zelf de perfecte French look creëren. De set bestaat uit drie flesjes: Trind Base Coat, Trind French White en Trind Top Coat. Lak eerst de gehele nagel met flesje nr. 1 (Trind Base Coat). Wacht tot dit laagje helemaal droog is en ga verder met flesje nr. 2 (Trind French White). Plak een Trind Nail Sticker op je nagel zodat alleen de nagelrand zichtbaar is. Lak de nagelrand met Trind French White. Verwijder de Trind Nail Sticker pas als de lak goed droog is. Lak de nagel ten slotte helemaal met flesje nr. 3 (Trind Top Coat). Het fantastische resultaat is perfecte nagels met een natuurlijke look. 20

21 Acetone Free Nail Polish Remover Trind Nail Polish Remover bevat geen aceton en maakt je nagels gegarandeerd perfect schoon. Gebruik dit product om nagellak of producten als Trind Nail Repair, Trind Nail Brightener en Trind Top Coat te verwijderen. Breng een kleine hoeveelheid Trind Nail Polish Remover aan op een droog wattenschijfje of doekje en houdt dit even tegen de nagel. Verwijder de lak door deze met het wattenschijfje van de nagel te vegen. 21

22 Hand Cream Handcrème met vochtinbrengende werking Hydratatie van de huid is zeer belangrijk. Trind Handcrème is een rijke, vochtinbrengende crème. De crème wordt snel in de huid opgenomen, beschermt je handen tegen uitdroging en laat geen vettig gevoel na. Gebruik Trind Handcrème zo vaak als je wilt. Breng het product aan op je handen en masseer de crème in de huid. 22

23 Spotlight Behandeling tegen ouderdomsvlekken Trind Spotlight vermindert bruine vlekken, ouderdomsvlekken en bruine verkleuringen van de huid, voornamelijk veroorzaakt door UV-straling. Een oudere huid kan steeds minder goed de effecten van externe invloeden, zoals UV-straling, tegenhouden. De natuurlijke reactie van de huid na blootstelling aan UV-straling is het ontwikkelen van bruin pigment. Dit pigment wordt melanine genoemd. Trind Spotlight remt de productie van nieuw melanine. Over het algemeen worden de effecten van deze behandeling na vier tot vijf weken zichtbaar. Breng s avonds een kleine hoeveelheid Trind Spotlight aan op de rug van je hand. Verdeel de crème met je vingers over de pigmentvlekken. Masseer de crème in de huid tot deze volledig is opgenomen. Herhaal dit in de ochtend en was het behandelde gebied niet gedurende 30 minuten na het aanbrengen. 23

24 Flexi File De Trind Flexi File is met zijn fijne en grovere zijde ideaal om je nagels in de gewenste vorm te vijlen. Plaats de Trind Flexi File tegen de nagelrand en beweeg de vijl met lichte druk van de buitenzijde naar het midden van de nagel. Zo voorkom je dat vuil in de nagel kan dringen. We raden je af je nagels te knippen. De Trind Flexi File kan zowel voor je vingernagels als je teennagels worden gebruikt. 24

25 Manicure Sticks Handig hulpmiddel bij het verwijderen van overtollige en vergroeide nagelriemen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook Trind Cuticle Remover. Breng eerst Trind Cuticle Remover met het kwastje aan op de nagelriemen. Laat dit ongeveer vijf minuten intrekken. Daarna kun je de overtollige nagelriemen voorzichtig verwijderen met een Trind Manicure Stick. Dit is pijnloos en effectief. Was na deze behandeling goed je handen. 25

26 Professional Glass File De Trind Professional Glass File is gemaakt van duurzaam glas, wat deze vijl tot een professioneel instrument van hoge kwaliteit maakt. De Trind Professional Glass File gaat een leven lang mee en is prettig in gebruik. Door je nagels te vijlen en te vormen in plaats van ze te knippen, voorkom je dat vuil de nagel binnendringt. Zo worden je nagels verzegeld en glad. Plaats de Trind Professional Glass File tegen de nagelrand en beweeg de vijl met lichte druk van de buitenzijde naar het midden van de nagel. Zo voorkom je dat vuil in de nagel kan dringen. We raden je af je nagels te knippen. Na gebruik kun je uit hygiënisch oogpunt de Trind Professional Glass File afspoelen met lauwwarm water. Gebruik de vijl niet meer als deze beschadigd of gebroken is. Buiten het bereik van kinderen bewaren. 26

27 Nail White Pencil Trind Nail White Pencil is een snel alternatief voor French White. Met dit potlood creëer je in enkele seconden mooie witte nagelranden. Bevochtig de punt van het potlood. Breng het vervolgens aan de onderzijde van de nagelrand aan. Je nagelranden zullen er direct mooi wit en goed verzorgd uitzien. 27

28 Nail Stickers Wanneer je een French Manicure op je nagels aanbrengt maar geen vaste hand hebt, komen Trind Nail Stickers ontzettend goed van pas. Lak eerst de gehele nagel met flesje nr. 1 (Trind Base Coat). Wacht tot dit laagje helemaal droog is en ga verder met flesje nr. 2 (Trind French White). Plak een Trind Nail Sticker op je nagel zodat alleen de nagelrand zichtbaar is. Lak de nagelrand met Trind French White. Verwijder de Trind Nail Sticker pas als de lak goed droog is. Lak de nagel ten slotte helemaal met flesje nr. 3 (Trind Top Coat). Het fantastische resultaat is perfecte nagels met een natuurlijke look. 28

29 Wat doet welk product voor je nagels Product Nail Repair Natural Nail Balsam Cuticle Remover Cuticle Balsam Nail Magic Buffer Hand Repair Nail Repair Color Nail Repair Matt Nail Repair Anti-Bite Eigenschappen Versterkt de nagels. Houdt de nagels soepel zonder ze hard en breekbaar te maken. Helpt het scheuren, breken en splijten van de nagels voorkomen. Hydrateert de nagels en voorkomt dat de nagels uitdrogen. Helpt het scheuren, breken en splijten van de nagels voorkomen. Olie- en vetvrij, waardoor het mogelijk wordt om meteen na gebruik Nail Repair of nagellak op de nagel aan te brengen. Maakt vergroeide nagelriemen zacht waardoor ze pijnloos en effectief verwijderd kunnen worden. Zorgt ervoor dat de nagels zichtbaar beter groeien. Hydrateert de nagelriemen en voorkomt dat de nagelriemen uitdrogen. Houdt natuurlijk vocht langer in de huid vast. Olie- en vetvrij, waardoor het mogelijk wordt om meteen na gebruik Nail Repair of nagellak op de nagel aan te brengen. Bevordert de groei van de nagel. Stimuleert de aanmaak van natuurlijk nagelvocht. Egaliseert gerilde nagels. Zorgt ervoor dat de nagels er mooi en glanzend uitzien. Helpt de huid met de aanmaak van nieuwe huidcellen. Tweemaal per dag Wordt zeer snel door de huid geabsorbeerd. Laat geen vettig ( s morgens en s avonds). gevoel na. Voelt heerlijk zacht aan en is licht geparfumeerd. Versterkt de nagels terwijl er een mooie pastelkleurige lak Tenminste 2 weken lang dagelijks. op de nagels zichtbaar is. Houdt de nagels soepel zonder ze Na 2 weken éénmaal wekelijks. hard en breekbaar te maken. Helpt het scheuren, breken en splijten van de nagels voorkomen. Versterkt de nagels zonder een glans op de nagels achter te laten. Houdt de nagels soepel zonder ze hard en breekbaar te maken. Helpt het scheuren, breken en splijten van de nagels voorkomen. Gebruiksfrequentie Tenminste 2 weken lang dagelijks. Na 2 weken éénmaal wekelijks. Tweemaal per dag ( s morgens en s avonds). Eénmaal per 4 weken. Tweemaal per dag ( s morgens en s avonds). Halve grijze zijde éénmaal per 4 weken. Halve witte zijde en lange grijze zijde zo vaak als je dit wilt. Tenminste 2 weken lang dagelijks. Na 2 weken éénmaal wekelijks. De nare, bittere smaak zorgt ervoor dat je stopt met nagelbijten. De bittere smaak werkt pas echt wanneer je je nagels Na 3 weken éénmaal wekelijks. Tenminste 3 weken lang dagelijks. bijt. Versterkt tegelijkertijd de nagels. Helpt het scheuren, breken en splijten van de nagels voorkomen. 29

30 Product Base Coat Top Coat Quick Dry Nail Brightener French Manicure Set Acetone Free Nail Polish Remover Hand Cream Spotlight Flexi File Manicure Sticks Professional Glass File Nail White Pencil Nail Stickers Eigenschappen Egaliseert de nagels door de rillen in de nagels op te vullen. Creëert een perfecte basis voor nagellak. Beschermt tegen verkleuringen van de nagel veroorzaakt door kleurstoffen uit nagellak die door de nagel naar binnen dringen. Beschermt nagellak tegen beschadigen. Zorgt ervoor dat je nagellak langer blijft zitten. Droogt nagellak onmiddellijk. Beschermt nagellak tegen beschadigen. Creëert een natuurlijke French Look. Camoufleert lichte verkleuringen van de nagel. Maakt het mogelijk om met Base Coat, French White en Top Coat een schitterende French Look te creëren. Is acetonvrij en niet agressief voor de nagels. Maakt het mogelijk om de nagels eenvoudig en goed te reinigen. Hydrateert de huid. Wordt zeer snel door de huid geabsorbeerd. Laat geen vettig gevoel na. Voelt heerlijk zacht aan en ( s morgens en s avonds). Tweemaal daags is heerlijk geparfumeerd. Vermindert de verschijning van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en bruine verkleuringen op de huid, door de aanmaak van melanine te remmen. Is geen blekende crème. Werkt in de huid en niet op het huidoppervlak. Ideaal instrument om de nagels in iedere gewenste vorm te vijlen. Geschikt voor zowel de nagels van de handen als voor teennagels. Handig hulpmiddel om vergroeide nagelriemen te verwijderen. Te gebruiken in combinatie met Cuticle Remover. Gemaakt van splintervrij hout van de sinaasappelboom. Gemaakt van zeer duurzaam glas. De allerfijnste vijl in zijn klasse. Geen kans op slijtage van het vijloppervlak. Maakt het mogelijk om in zeer korte tijd mooie witte nagelranden te creëren. Voor het correct aanbrengen van French White op de nagelranden. Gebruiksfrequentie Iedere keer voordat je nagellak op je nagels wilt aanbrengen. Iedere keer nadat je nagellak op je nagels hebt aangebracht. Iedere keer nadat je nagellak op je nagels hebt aangebracht. Zo vaak als je dit wilt. Zo vaak als je dit wilt. Iedere keer wanneer je nagellakachtige producten van je nagels wilt verwijderen. Tweemaal daags voor tenminste 5 weken. ( s morgens en s avonds voor het slapen gaan). Zo vaak als dit noodzakelijk is. Iedere keer wanneer je Cuticle Remover gebruikt. Zo vaak als dit noodzakelijk is. Zo vaak als je dit wilt. Iedere keer wanneer je French Manicure op de nagels aanbrengt. 30

31 31

32 Hand & Nail Care Trind Cosmetics B.V. - Midwoud - The Netherlands - Europe. Trind Nail & Hand Corp. - St Augustine - FL USA.

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH Droom jij ook van mooie, veerkrachtige nagels die niet breken? Van gevoede nagelriemen en gezond uitziende nagels? Van snelle manicures met een perfect resultaat? Dan is het

Nadere informatie

Removers. Hygiëne. Nagellakverdunner. Polish Remover Aloë Vera. ExpertTouch Nagellakremover. Swiss Guard

Removers. Hygiëne. Nagellakverdunner. Polish Remover Aloë Vera. ExpertTouch Nagellakremover. Swiss Guard Removers Nagellakverdunner Uniek OPI product voor het verdunnen van nagellak die dik is geworden, zonder verlies van kwaliteit en glans. Ongeveer 6 druppels nagellakverdunner toevoegen, goed schudden en

Nadere informatie

Color en French Manicure GEL SYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING. Kiss introduceert: de grootste innovatie voor je nagels

Color en French Manicure GEL SYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING. Kiss introduceert: de grootste innovatie voor je nagels Color en French Manicure GEL SYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING Kiss introduceert: de grootste innovatie voor je nagels Aanbrengen Everlasting Color Gel Voorbereiding: 1. Bescherm het werkoppervlak met papieren

Nadere informatie

COLOFON. Stappenplan NSC Gel Polish. 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer

COLOFON. Stappenplan NSC Gel Polish. 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer COLOFON Auteur: Titel: C. Spierenburg Stappenplan NSC Gel Polish 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer info@lafemmenails.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

DIRECTE RESULTATEN RESULTATEN OP LANGE TERMIJN BEVAT VITAMINES, PROTEÏNE EN PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN VOOR WIE IS DE NAKED MANICURE BEDOELD?

DIRECTE RESULTATEN RESULTATEN OP LANGE TERMIJN BEVAT VITAMINES, PROTEÏNE EN PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN VOOR WIE IS DE NAKED MANICURE BEDOELD? Het Zoya Naked Manicure systeem werkt door middel van het direct corrigeren van cosmetische nagel problemen en het leveren van therapeutische voordelen voor de nagels op lange termijn. Onmiddellijke resultaten

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Body 2 - Antwoorden

Theoretische Toets WerkPortfolio Body 2 - Antwoorden Je naam... Je klas... De datum... Elk goed afgevinkt antwoord is 1 punt. Het cijfer is het aantal punten gedeeld door 4,6. Vraag 1 Waarom pas je de techniek nagelriemolie aanbrengen toe? Om de nagelriemen

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty Je naam... Cijfer Je klas... De datum... Vraag 1 verwijderen toepast: Noem drie momenten wanneer je de techniek nagellak......... Vraag 2 Waarom breng je basislak aan op je nagels voordat je kleurlak aanbrengt?

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure.

Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure. Gena Perfect Pedicure handleiding (Step-by-Step Manual): Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure. Inleiding

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care Extra Zorg Dansac Accessoires Dedicated to Stoma Care Inleiding Bij Dansac zijn wij erop gericht om opvangzakjes en huidplaten te ontwikkelen met optimale eigenschappen om uw kwaliteit van leven te bevorderen.

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

EASY DESIGN 3 STAPPENPLAN

EASY DESIGN 3 STAPPENPLAN EASY DESIGN 3 STAPPENPLAN COLOFON Auteur: Titel: C. Spierenburg EASY DESIGN 3 Stappenplan 2018, C. Spierenburg Uitgegeven in eigen beheer info@lafemmenails.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

NEW 3 IN 1 CLEAR ONE 2 MIN. UV 60 SEC.

NEW 3 IN 1 CLEAR ONE 2 MIN. UV 60 SEC. De ProNails ONE LED/ hard builder gel is echt uniek in zijn soort! Deze ongelofelijk e 3-in-1 builder gel met medium viscositeit zorgt voor een e aanhechting aan de natuurlijke nagel en geeft een prachtige

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht.

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. DermaShine Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. Milde, olievrije balsem met huid ondersteunende en

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel Handleiding voor de podofix nagelcorrectie beugel 2 INHOUD Inleiding 4 De podofix actieve plakbeugel 5 Het vermijden van problemen in het gebruik 6 Het aanbrengen van de podofix beugel 7 Voorbereidingen

Nadere informatie

Allround opleiding nagelstyling:

Allround opleiding nagelstyling: Allround opleiding nagelstyling: Wordt professioneel Nagelstyliste! Als u als nagelstyliste professioneel aan de slag wilt of een eigen salon wilt beginnen, dan raden wij u zeker aan om een allround opleiding

Nadere informatie

The Journey Begins Right Now.

The Journey Begins Right Now. TheJourneyBeginsRightNow. YoungNails www.romaris wellness.nl.nl JBLashes www.jb lashes.nl YoungNails www.romaris nails.nl.nl YoungNails www.romaris webshop.nl.nl Mariska Kemper An Hoendervangers ë ï ë

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente zomer 2008 VERSTEVIGENDE LICHAAMSVERZORGING Wie heeft nog nooit een of ander wonderproduct geprobeerd dat veel belooft maar uiteindelijk

Nadere informatie

Fish Spa. 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling:

Fish Spa. 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling: Fish Spa 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling: - Voor mensen met kalknagels, zwemmerseczeem en andere schimmelinfecties is

Nadere informatie

D U B A R R Y O F I R E L A N D

D U B A R R Y O F I R E L A N D DUBARRY OF IRELAND Dubarry laarzen zijn duurzaam, waarbij alleen het beste leer wordt gebruikt voor een maximale prestatie. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw Dubarry laarzen.

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop

Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Workshop visagie bij Studio Looks Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Bij deelname aan de workshop ontvangt u 20% kassa korting op alle artikelen Haarmode Goes

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing voetverzorging

Gebruiksaanwijzing voetverzorging Gebruiksaanwijzing voetverzorging Stap 1. De foto laat duidelijk eeltplekken voor de behandeling zien. WINGKUUR niet zonder meer toepassen op extreem gevoelige of beschadigde huid. Stap 2 Om overtollige

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE

BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE De formule Hi-Tech verbetert het uitzicht van de wimpers door

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Personal Microderm gebruiksaanwijzing

Inhoudsopgave: Personal Microderm gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Inleiding 2 Klaarmaken voor gebruik 2 Een behandeling voorbereiden 3 Een disc selecteren 4 Hoe u het apparaat moet gebruiken 5 Reiniging & onderhoud 6 Wat u wel en wat

Nadere informatie

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST!

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST! SUNRIDER HUIDVERZORGING en COSMETICA SIMPLY THE BEST! KANDESN en OI-LIN huidverzorging Introductie De meeste huid verzorgingsproducten behandelen de symptomen. De Kandesn lijn van Sunrider concentreert

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

oncologie informatiebrochure Goed verzorgd = beter gevoel

oncologie informatiebrochure Goed verzorgd = beter gevoel oncologie informatiebrochure Goed verzorgd = beter gevoel Inhoudstafel 1. Inleiding 4 2. Hoofdhuidverzorging bij haaruitval 4 3. Haaruitval verbergen 5 4. Make-up en gelaatsverzorging 5 5. Nagelverzorging

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid. ASTONISHING REFRESHING SOAK MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE: Product omschrijving: Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Nadere informatie

Nagel vorm en onderhoud.

Nagel vorm en onderhoud. Nagel vorm en onderhoud. De nagel speelt samen met de vingertop de doorslaggevende factor voor een mooie toon op de gitaar en bevordert het prettige spelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken:

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten Oplossingen voor gezonde voeten Blaren en likdoorns Droge, beschadigde of transpirerende voeten Innovatieve en doeltreffende oplossingen voor blaren en likdoorns! Niets houdt je nog tegen! Wat zijn blaren?

Nadere informatie

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE...

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... WWW.MELINESKIN.NL WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... DE ESSENTIE De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty PRODUCT CATALOGUS way to beauty OUR STORY... Whitetobrown is in 2005 opgericht door vooraanstaande productontwikkelaars & specialisten op tanningsgebied, die op zoek waren naar de meest natuurlijk ogende

Nadere informatie

OLORMASK INFORMATIE GIDS

OLORMASK INFORMATIE GIDS OLORMASK INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE Gebruik Bruikbare Tips LIGHT TONES Color Mask Platinum Color Mask Vanilla Color Mask Pearl Color Mask Honey Color Mask Caramel Color Mask Latte BROWN

Nadere informatie

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten:

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten: Eisen make-up make-up Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe Aquarelverf 36 36 Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe transparanter de kleur. In principe kan met aquarelverf

Nadere informatie

Laserbehandeling van schimmelnagels (kalknagels)

Laserbehandeling van schimmelnagels (kalknagels) Cosmetische Dermatologie Slingeland Laserbehandeling van schimmelnagels (kalknagels) i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Op de polikliniek Dermatologie van het Slingeland Ziekenhuis kunt

Nadere informatie

Huid: Ouderwordende huid

Huid: Ouderwordende huid Huid: Ouderwordende huid 1. Proces huidveroudering 1 rimpelig en uitdrogen elasticiteit en rek verzakken vlekkerig 2 Anatomie Zichtbare effecten Jonge huid Rimpels Elasticiteit Stevigheid Dikte Hydratatie

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Antwoorden bij het katern COSMETISCHE HAND-, NAGEL- EN VOETVERZORGING

Antwoorden bij het katern COSMETISCHE HAND-, NAGEL- EN VOETVERZORGING Antwoorden bij het katern COSMETISCHE HAND-, NAGEL- EN VOETVERZORGING Behorend bij deelkwalificatie 3.14 Cosmetische hand-, nagel- en voetverzorging KOC Nederland Cosmetische hand-, nagel- en voetverzorging

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

Alles wat u moet weten over het dragen van zachte contactlenzen

Alles wat u moet weten over het dragen van zachte contactlenzen MAANDLENZEN Alles wat u moet weten over het dragen van zachte contactlenzen Uw eigen oogzorg Goede verzorging van uw lenzen kan bijdragen aan de gezondheid van uw ogen. Ga daarom zorgvuldig met uw lenzen

Nadere informatie

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15 BEAUTY Verven Verven wimpers 15 Verven wenkbrauwen 15 Acrylverlening op natuurlijke nagel 1/nagel Gellish (semi-permanente nagellak) 30 Herstellen kunstnagel na 1 week 5 Epilatie Gelaat Modelleren wenkbrauwen

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid tel 0228-319736 Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! Dat kan ook. Daarvoor hoef je echt geen fotomodel te zijn. Wat je leeftijd ook is, door je huid goed te verzorgen kun je er stralend uitzien. Natuurlijk,

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

Plakinstructies stomapleisters. Advies voor het aanbrengen en verwijderen van Provox dag en nacht stomapleisters

Plakinstructies stomapleisters. Advies voor het aanbrengen en verwijderen van Provox dag en nacht stomapleisters Plakinstructies stomapleisters Advies voor het aanbrengen en verwijderen van Provox dag en nacht stomapleisters Inleiding Het Provox systeem biedt diverse oplossingen aan voor gelaryngectomeerden. In deze

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic

Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic Vintage-technieken Chalky finish geeft modellen en accessoires betoverende usedlooks en ultra-matte fluweelzachte oppervlakken. Haal nu heel eenvoudig uw lievelings-stijl

Nadere informatie

PROFESSIONEEL NAGELSTYLISTE GELNAGELS

PROFESSIONEEL NAGELSTYLISTE GELNAGELS PROFESSIONEEL NAGELSTYLISTE GELNAGELS WWW.I-LEARNING.BE ANATOMIE De kennis over het onstaan, de structuur en de groei van de nagel is een vereiste voor iedere nagelstyliste. Deze kennis helpt om te zien

Nadere informatie

Lichaamshygiëne en huidverzorging Aandachtspunten en praktische tips

Lichaamshygiëne en huidverzorging Aandachtspunten en praktische tips Lichaamshygiëne en huidverzorging Aandachtspunten en praktische tips Lut Jenkins, patiëntenacademie 16 mei 2011 1 1 Dagelijkse hygiëne en de huid? 2 2 Dagelijkse hygiëne Indien te agressief: beschadiging

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTEN

SUPI SAUNA PRODUCTEN SUPI SAUNA PRODUCTEN Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. De Supi productlijn bevat uitstekende producten voor bescherming en reiniging

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

Vakinhoudelijke uitwerking Keuzevak Hand- en voetverzorging van het profiel Z&W vmbo beroepsgericht

Vakinhoudelijke uitwerking Keuzevak Hand- en voetverzorging van het profiel Z&W vmbo beroepsgericht Vakinhoudelijke uitwerking Keuzevak Hand- en voetverzorging van het profiel Z&W vmbo beroepsgericht Deze vakinhoudelijke uitwerking is ontwikkeld door het Redactieteam van de Schoolexamenbank vmbo voor

Nadere informatie

Het IBX-systeem bij Pretty Nails, vragen en antwoorden, informatie.

Het IBX-systeem bij Pretty Nails, vragen en antwoorden, informatie. 1 Het IBX-systeem bij, vragen en antwoorden, informatie. Vragen 1. Hoe gebeurt een behandeling met IBX? 2. Hoe werkt het IBX-systeem? 3. Kan ik IBX gebruiken onder een gelpolish (vb. Gelish)? 4. Wat gebeurt

Nadere informatie

EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS. RoC BESCHERMT U

EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS. RoC BESCHERMT U EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS RoC BESCHERMT U Persdossier februari 2014 Meer dan de helft van de Belgische vrouwen gebruikt hetzelfde zonnebeschermingsproduct voor gelaat en lichaam RoC, een pionier

Nadere informatie

breathable camouflage en concealer Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit

breathable camouflage en concealer Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit TM breathable camouflage en concealer Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit Lycogel presenteert de eerste ademende, kleurcorrigerende behandeling die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie