Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop"

Transcriptie

1 Workshop visagie bij Studio Looks Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Bij deelname aan de workshop ontvangt u 20% kassa korting op alle artikelen Haarmode Goes Investering: 55,- p.p. inclusief hapje en drankje Aantal deelnemers: maximaal 3 personen Tijdstip: elke zaterdag van 14:00 tot 16:30 elke woensdagavond van 19:00 tot 21:30 Docent: Cynthia Hanning; visagist, hairstylist, fotograaf Koningstraat 9 in Goes - Tel: info@haarmodgoes. -

2 Welkom bij de LOOkX make-up workshop De inleiding Naast ons aanbod van uiterlijke verzorging, bieden we bij Studio Looks ook behandelingen die gericht zijn op innerlijke verzorging. Dit vinden wij belangrijk omdat het uiterlijk en het innerlijk in balans moeten zijn om je goed te voelen. Daarom richten wij ons bij deze visagie workshop niet alleen tot de technieken, maar is de workshop gebaseerd op het benadrukken van ieders unieke schoonheid en identiteit. De cursusinhoud Het doel van de visagie workshop is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren ze het beste kan gebruiken om het optimale resultaat te krijgen. Welke producten wel en welke producten er niet geschikt zijn voor haar. En ook welke delen in het gezicht ze extra kan benadrukken of juist minder accent op moet leggen. De cursus van tweeënhalfuur bevat o.a. de volgende onderdelen: Huidtype Verzorging Reiniging Product kennis Kleuradvies Vormadvies Visagie technieken Correctie technieken Algemene informatie De visagie workshop van Studio Looks is bedoeld voor iedereen die wat meer over haar uiterlijke presentatie wil leren en die zich er goed bij voelt om er mooi en verzorgd uit te zien zonder te overdrijven. De workshop is interessant voor iedere leeftijdscategorie en bevat veel informatie en tips om u nog beter voor de dag te laten komen. Goed en natuurlijk opmaken is verschrikkelijk moeilijk, we krijgen heel veel vragen en opmerkingen van vrouwen, o.a.; Welke kleuren kan ik het beste gebruiken? Ik weet niet hoe een lipliner werkt. Mijn man vind dat ik er onnatuurlijk uit zie met make-up, wat doe ik verkeerd? Ik doe altijd blauwe oogschaduw op omdat ik blauwe ogen heb. Accentueert foundation mijn rimpels niet? Foundation is te dik, te vet en voelt vies aan. Met poeder ziet mijn gezicht er zo dof en droog uit. Wat voor soort type huid heb ik en hoe moet ik mijn huid behandelen.

3 Zoals u ziet zijn er erg veel vragen over het gebruik van make-up, natuurlijk zijn er nog veel en veel meer. U herkent vast wel één van de bovenstaande vragen en u loopt vast nog wel met vragen rond waar u nog geen antwoord op heeft gehad. De visagie workshop is bedoeld voor iedere leeftijdsklasse van 15 tot 90 jaar, maar zeker voor vrouwen die wat meer aan hun uitstraling willen gaan werken en daarbij graag geholpen willen worden door een professionele visagist. De workshop wordt gegeven aan maximaal 3 personen tegelijk omdat het zeer belangrijk is om de cursisten persoonlijk te behandelen en adviezen te geven. De visagie workshop van Studio Looks is geen verkoopparty. De workshop is echter bedoeld om er van te leren. Indien u er interesse heeft in één of meer van de gebruikte producten, is er wel de mogelijkheid om deze tijdens of na de workshop aan te schaffen. Dit is zeker niet verplicht. Het aanbrengen van make-up De volgorde: reinigen verzorgen compact cream foundation oogpotlood/eyeliner oogschaduw mascara wenkbrauwen lippotlood lipstick lipgloss Het reinigen Make-up wordt aangebracht op een schone huid. Daarom gaan we de huid reinigen met de lookx wash gel of de lookx cleansing mousse, de keuze is afhankelijk van het huidtype. Deze producten verwijderen de dode huidschilfers, vuil en make-up en hebben daarnaast nog hun eigen specifieke werking. Verdeel de gel of de mousse gelijkmatig over gezicht, hals en decolleté. Vervolgens licht in masseren en emulgeren met water. Tot slot afspoelen met lauwwarm water. De gel of mousse altijd na behandelen met een bijbehorende lotion, om de laatste restjes vuil of product te verwijderen, de poriën te sluiten en de huid te verfrissen. De ogen worden apart gereinigd met lookx eye make-up remover. Deze verwijdert de oog make-up op milde wijze; herstelt, hydrateert en kalmeert de tere ooghuid. De eye make-up remover voor gebruik goed schudden. Breng een kleine hoeveelheid aan op een wattenschijfje en leg dat 2 seconden op het oog. Strijk vervolgens voorzichtig richting de slapen en herhaal deze beweging tot alle make-up verwijderd is.

4 De verzorging van de huid Alvorens de make-up aan te brengen en nadat de huid gereinigd is dient de huid verzorgd te worden met een goed vochtinbrengende, niet vette dagcrème. Een te vette huid is een moeilijke ondergrond om de make-up mooi op aan te brengen en een mooi resultaat te behouden. Een make-up valt of staat met de goede verzorging van de ondergrond, de huid dus. Aangezien het scala aan onze huidverzorgende crèmes van Lookx erg groot is, is een persoonlijk advies een must bij de keuze van het voor u geschikte product. Compact cream foundation Een compact cream foundation wordt gebruikt om de huid glad en egaal te maken. Het beschermt de huid voor invloeden van buitenaf en het gaat vochtverlies van de huid tegen. We beginnen de foundation aan te brengen met een vochtig make-up sponsje of met de vingers. Begin altijd van binnen naar buiten en verdeel de foundation gelijkmatig met de vingers. Vergeet de contouren en hals niet. Compact cream foundation hoeft niet meer afgepoederd te worden en camoufleert direct de oneffenheden. LOOkX compact cream foundation heeft 3 verschillende tinten in haar assortiment. Oogmake-up Oogmake-up is een zeer persoonlijke make-up. Er zijn eigenlijk maar weinig regels die voor iedereen standaard gelden. Ieder oog is anders van vorm, kleur en grootte. In de cursus krijgt u persoonlijk advies, als u uw advies nog een keer na wilt lezen kunt u hieronder aantekeningen maken. Persoonlijke aantekeningen oogmake-up: Wenkbrauwen We kunnen de wenkbrauwen wat meer vorm geven met een oogpotlood. Deze moet alleen precies de goede kleur zijn, anders staat een getekende wenkbrauw heel erg onnatuurlijk. Met het potlood worden er haartjes getekend met de richting van de haargroei mee. Veel mensen tekenen hun wenkbrauw met een dikke streep, dit geeft vaak een onnatuurlijk effect. Om de echte wenkbrauwhaartjes in model te houden gebruikt u een zachte haarlak. LOOkX oogpotlood is er in de kleuren black/brown, suède en smoke.

5 De lippen Hebt u vaak droge en gesprongen lippen dan is het sterk aan te raden om een lippenbalsem s morgens en s avonds te gebruiken en overdag een goed beschermende lipstick. LOOkX lipstick bevat vitamines en moisturizers voor een optimale bescherming. Omlijn de lippen met een lipliner, deze geeft meer vorm aan de lippen en voorkomt dat de lipstick uitloopt. De kleur van de lipliner mag een tint donkerder zijn dan de lipstick. Werk met de lipliner van binnen naar buiten, kleur daarna de lippen in met een lippenseel. Een lip penseel werkt stukken natuurlijker en u kunt maar liefst 20 x langer met uw lipstick doen. Handige tips Als extraatje krijgt u wat handige tips. Tips voor de huid: Als extraatje krijgt u wat handige tips. Tips voor de huid: drink minimaal 5 glazen water per dag, dit zuivert de huid behandel de huid elke week met een voedend masker, daar pept de huid van op maak altijd voor het slapen gaan uw huid goed schoon gebruik een aparte oogverzorging gebruik s winters altijd een lippenbalsem om de lippen zacht en soepel te houden wanneer u uw gezicht scrubt neem dan ook de lippen mee, dit is zeer goed voor de doorbloeding gebruik een tafel als elleboogsteun bij het opbrengen van de mascara begin bij het opbrengen van de mascara altijd bij de onderste wimperrand om de wimpers wat voller te lijken, kunt u de mascara met een zigzag beweging opbrengen want dan blijven de haartjes niet aan elkaar plakken met Spa blauw in een spuitbus kunt u uw make-up fixeren zodat het langer blijft zitten Zuinig zijn met cosmetica, maar hoe? Cosmetica kunt u langer bewaren wanneer deze in de koelkast staat, vooral s zomers is dat van belang vanwege de bacteriën. Nagellak is ongeveer 2 jaar houdbaar. Indien deze toch eerder hard is geworden kunt u deze met wat aceton verdunnen. Wanneer de mascara opgedroogd is meteen weggooien en niet proberen te verdunnen! Veel mensen vergissen zich in mascara en krijgen ontstoken ogen bij onhygiënisch gebruik. Een mascara is maar een half jaar bacteriën vrij.

6 Zonlicht en kunstlicht kunnen de geur van het parfum veranderen. Stop deze daarom altijd terug in de oorspronkelijke verpakking of bewaar het in een donkere ruimte. Crèmes moet u altijd koel en droog bewaren, ze zijn een aantal jaren houdbaar bij hygiënisch gebruik. S zomers raad ik u echter altijd aan om de crème in de koelkast te bewaren. Voeding voor de huid broccoli bevat veel mineralen en vitamine C waardoor u er jong uit blijft zien avocado zorgt voor de vochtopname van de huid sojabonen zorgen voor de huidcelvernieuwing kip en ander gevogelte zijn een huid opfrisser kefir is een yoghurt soort en houdt de huid soepel pudding is heel slecht voor de huid, het vertraagt de spijsvertering en zorgt voor huidverstoppingen (puistjes). Hopelijk heeft u veel geleerd van deze workshop en wij wensen u veel beauty successen in de toekomst. Advies lijst <merk huidverzorging> Paspoort thuis verzorgingsadvies: Reiniging :... Tonic :... Dagverzorging :... Nachtverzorging :... Oogverzorging :.... Kuurproduct :... Masker :... Scrub :... Overige :...

7 Advieslijst kleuren LOOkX make-up Compact cream foundation :... Oogpotlood :... Oogschaduw :... Lippotlood :... Lipstick :... Lipgloss :... Mascara :... Overige :...

8 Haarmode Goes

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR HAIRDESIGN Blokker Cursusinhoud Het doel van de make-up cursus is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren moet ze gebruiken om het optimale resultaat te krijgen? Welke

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty Je naam... Cijfer Je klas... De datum... Vraag 1 verwijderen toepast: Noem drie momenten wanneer je de techniek nagellak......... Vraag 2 Waarom breng je basislak aan op je nagels voordat je kleurlak aanbrengt?

Nadere informatie

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis Visagie Hetty van Mierlo Basis Harmonie Symmetrie Rouge/Blush Wenkbrauwen Lippen Inhoud Inleiding 5 1 Een starterspakket 6 2 De werkplek 20 3 Portfolio 23 4 Kleur 26 5 Licht 34 6 De huid 36 7 Gezichtsvormen

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 13 juli t/m 18 september 2015 Nieuw in de collectie Zomers fris en fruitig Botanicals Exfoliating Body Scrub 200 ml Deze heerlijk frisse body scrub verwijdert dode huidcellen waardoor

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten:

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten: Eisen make-up make-up Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

Eisen make-up MAKE-UP. Regels. Voorbehandeling. Camouflage. Foundation 29-10-2013

Eisen make-up MAKE-UP. Regels. Voorbehandeling. Camouflage. Foundation 29-10-2013 Eisen make-up MAKE-UP Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON Met de nieuwe, verleidelijke zonnelook van MARIA GALLAND kan u met volle teugen van de zomer genieten. Niet alleen zorgen deze decoratieve producten voor

Nadere informatie

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur Permanent make-up Permanent make-up komt oorspronkelijk uit China Ogen worden sprekender gemaakt door een lijntje, Je wenkbrauwen krijgen meer uitdrukking door wat extra kleur Permanent make-up wordt om

Nadere informatie

Het examenmodel Visagie: Exameneisen praktijk en theorie schooljaar 2013-2014

Het examenmodel Visagie: Exameneisen praktijk en theorie schooljaar 2013-2014 Het examenmodel Visagie: Exameneisen praktijk en theorie schooljaar 2013-2014 Branchediploma Visagie wordt erkend door ANBOS. versie 7 juli 2013 Inleiding In dit document Exameneisen praktijk en theorie

Nadere informatie

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Embargo: 15 augustus 2012 Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Dr.Hauschka Cosmetica presenteert najaars/winterlook 2012 Rijswijk juni 2012 Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit

Nadere informatie

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2011-2012

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2011-2012 Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2011-2012 Branchediploma Visagie wordt erkend door ANBOS, Platform Visagie. versie 5.2 september 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

100% pure mineral powders by Greet Hoedeman

100% pure mineral powders by Greet Hoedeman 100% pure mineral powders by Greet Hoedeman e - London - Nieuwegein - New York - Barcelona - Amsterdam - Berlin - Bruxelles - Istanbul - Paris - Stockholm - Tokyo - Copenhagen - Moscow - Ca Hartelijk gefeliciteerd

Nadere informatie

Producten gezichtsverzorging

Producten gezichtsverzorging Producten gezichtsverzorging Beauty Level Basic 1 en 3 Doel Verwijderen van zoveel mogelijk vuil, cosmetica, afvalstoffen en dode huidcellen De producten mogen de huid niet aantasten 2009 1 2 Reinigingsmethoden

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Sheer Cover III 2 Tel Sell

Sheer Cover III 2 Tel Sell TIPS EN TRUCS Beste vriendin, Wij danken u dat u de keuze voor Sheer Cover III heeft gemaakt. Deze veelzijdige make-up is meer dan alleen een foundation. Het is een compleet schoonheidssysteem, dat in

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2013-2014

Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2013-2014 Het examenmodel Visagie: Exameneisen verschillende make-ups schooljaar 2013-2014 Branchediploma Visagie wordt erkend door ANBOS. versie 7 juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Exameneisen voor de

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

TIPS OM JE HUID OP EEN

TIPS OM JE HUID OP EEN TIPS OM JE HUID OP EEN NATUURLIJKE MANIER JONG TE HOUDEN V O O R W O O R D Sinds ik (Melanie Rusink) mijn salon ben gestart heb ik altijd gekozen voor producten met natuurlijke ingrediënten. Daar hoort

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

MAGAZINE BOX SEPTEMBER

MAGAZINE BOX SEPTEMBER MAGAZINE BOX SEPTEMBER HI BEAUTY! /GET SOCIAL /StyleToneBox @styletonebox StyleToneBox styletone.com September is alweer aangebroken en dat betekend dat het weer tijd is voor een nieuwe box! De negende

Nadere informatie

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers HONEY & ALMOND SCRUB Een scrub met een dubbele werking die zorgt voor een schone, heldere, gezond uitziende huid. De zeer fijn gemalen

Nadere informatie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie WHAT ABOUT Mooie make-up producten Leuk om te combineren Getest door Sophie Betaalbare luxe Een echte musthave Wat om te lezen? WHAT ABOUT SOPHIE? Wie ben ik? WHAT ABOUT SUPERLOOKS? informatie over het

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Ontdek de Blushing Romance Spring Look Etos lanceert een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige

Nadere informatie

Multi Anti Ageing Controller

Multi Anti Ageing Controller Geef uw huid de verzorging die zij verdient! Dorien Schonenberg (1958) ontwikkelde in 25 jaar een grote expertise op het gebied van beauty en anti-ageing. Door haar expertise in haar schoonheidsinstituut

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

Foundation brush

Foundation brush Brush basics Tijd voor een make-up kwasten update! Etos heeft namelijk een geheel nieuwe collectie make-up es voor je complete look. De es bestaan uit 13 professionele exemplaren. Welke kwast precies waarvoor

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

\' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil. www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684

\' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil. www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684 \' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684 wa ili" Àl\t ï [: :,'":i ïil1\,4,,;,:; r';i- ', -."*.."'.,w**'oww*s'ds I DROGË TOT ZEER DROGE HUID. REINIGEN (traditionele

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Visagie. Hetty van Mierlo

Visagie. Hetty van Mierlo Visagie Hetty van Mierlo Harmonie Symmetrie Gezicht Wenkbrauwen Lippen Inhoud Inleiding 3 1 Een starterspakket 14 1.1 Introductie 14 1.2 Algemene producten 14 1.3 De Maquillageproducten 16 1.4 Het werkmateriaal

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er?

Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er? Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Sinds eeuwen maken mensen zich op. Ze brengen make-up aan op hun gezicht.

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Klaar voor het voorjaar

Klaar voor het voorjaar Klaar voor het voorjaar 9 maart t/m 15 mei 2015 Alles voor een frisse blik Nutri-Eyes Eye Crème 15ml (10550) Deze zachte oogcrème bevat de beste natuurlijke ingrediënten om intensief te hydrateren, verzachten

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST!

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST! SUNRIDER HUIDVERZORGING en COSMETICA SIMPLY THE BEST! KANDESN en OI-LIN huidverzorging Introductie De meeste huid verzorgingsproducten behandelen de symptomen. De Kandesn lijn van Sunrider concentreert

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

Holistic Skincare Ritueel

Holistic Skincare Ritueel Holistic Skincare Ritueel Lieve Holistic Beauty fan Niets is leuker om na een heerlijke nachtrust fris op te staan, de badkamer in te duiken en jezelf klaar te maken voor een nieuwe dag! Ik kan daar echt

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Onmisbare accessoires

Onmisbare accessoires Onmisbare accessoires De koffertjes Kies uw koffertje! Kies uw kleuren! Verander naar hartenlust! Navulling of nieuw product? De Couleur Caramel poeders passen zich aan aan elke situatie. Stel naar hartelust

Nadere informatie

Make-up tutorial Photoshop CS5

Make-up tutorial Photoshop CS5 Make-up tutorial Photoshop CS5 Waarom zou je deze functie gebruiken? Het is altijd handig als je een foto maakt en je vind dat er een kleine aanpassing nodig is, dat je Photoshop kunt gebruiken. Tevens

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

6 Snelle tips voor applicatie:

6 Snelle tips voor applicatie: GEBRUIKSAANWIJZING Dank u wel voor het feit dat u, het innovatieve, niet chirurgische product om de oogleden te liften, heeft aangeschaft. werd ontwikkeld om uw oogleden opnieuw te definiëren, waardoor

Nadere informatie

pui pui Pui Pui. Highlights beauty!

pui pui Pui Pui. Highlights beauty! make-up pui pui Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up merk met charisma. Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique

Nadere informatie

Een heldere huid, een stralend gezicht

Een heldere huid, een stralend gezicht Een heldere huid, een stralend gezicht 15 september t/m 14 november 2014 Kalmerend en zacht De ideale crèmes voor de gevoelige huid, met kalmerende havermelk en honing om roodheid en irritatie te verminderen.

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Etos lanceert dit najaar een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige on trend verpakking.

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid

Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! 1. Reinig je huid tel 0228-319736 Er stralend uitzien, Dat wil iedereen! Dat kan ook. Daarvoor hoef je echt geen fotomodel te zijn. Wat je leeftijd ook is, door je huid goed te verzorgen kun je er stralend uitzien. Natuurlijk,

Nadere informatie

Unique Glow. 1. Breng de Eye Definer 05 aan. 4. Breng kleur 02 van het Eyeshadow Palet. De avontuurlijke look voor elke dag.

Unique Glow. 1. Breng de Eye Definer 05 aan. 4. Breng kleur 02 van het Eyeshadow Palet. De avontuurlijke look voor elke dag. Unique Glow De avontuurlijke look voor elke dag. Breng als basis de Dr. Hauschka Foundation aan in een tint die afgestemd is op de kleur van jouw huid. Breng voor een frisse uitstraling Light Reflecting

Nadere informatie

TRENDY 2016 DAILY MAKE-UP

TRENDY 2016 DAILY MAKE-UP TRENDY 2016 DAILY MAKE-UP Een stap per stap make-up handleiding van de meest modieuze kleuren geselecteerd door experten van het Pantone Instituut. Make-up artiesten en ontwerpers werden geïnspireerd door

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT: WAT EEN GEZICHT. A. DE JUISTE MAKE-UP VOOR IEDEREEN.

LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT: WAT EEN GEZICHT. A. DE JUISTE MAKE-UP VOOR IEDEREEN. LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT: WAT EEN GEZICHT. A. DE JUISTE MAKE-UP VOOR IEDEREEN. Omschrijving activiteit De leerlingen bespreken op basis van visuele en schriftelijke informatie verschillende huidtypes

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Informatie Abonnement 2015

Informatie Abonnement 2015 Informatie Abonnement 2015 Cindy van der Peet vertelt vol passie over Lookx Mijn visie Iedereen kan er prachtig uitzien, maar het gaat niet vanzelf. Daarom wil ik producten ontwikkelen die inspireren en

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen Make-upadvies bundel Make-up voor alle richtingen Inhoud 1. Stappenplan...3 2. Verschillende gelaatsvormen....4 1.1 Ronde gelaatsvorm....4 1.2 Langwerpige gelaatsvorm....4 1.3 Vierkante gelaatsvorm....4

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

M A G A Z I N E B O X O K T O B E R

M A G A Z I N E B O X O K T O B E R MAGAZINE BOX OKTOBER /SHARE + LOVE HI BEAUTY! Tag #styletone op Instagram om op onze maandelijkse wall of fame te komen en tag ons op Facebook en wie weet win jij wel een gratis box ;-) heb jij gewonnen?

Nadere informatie

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen:

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: De Online mooiheidspecialiste Gezicht Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: Je moet je gezicht hydrateren,

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

M A G A Z I N E B O X J U L I

M A G A Z I N E B O X J U L I MAGAZINE BOX JULI HI BEAUTY! /GET SOCIAL De tijd vliegt voorbij en de zomer is hier. YAY! Wij genieten volop van de zonnige dagen en kijken uit naar de leuke vakanties die gaan komen. Het is het seizoen

Nadere informatie

MAGAZINE BOX AUGUSTUS. Vitamin sea

MAGAZINE BOX AUGUSTUS. Vitamin sea MAGAZINE BOX AUGUSTUS Vitamin sea HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Yes girls, het is alweer tijd voor jouw augustus box! We mogen nog even genieten van de

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine MAGAZINE BOX DECEMBER Time to Shine HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Je hebt hem! De eerste vernieuwde StyleTone 2.0 versie van onze boxen! Compleet met

Nadere informatie

Een mooie huid voor iedereen

Een mooie huid voor iedereen Een mooie huid voor iedereen 12 september t/m 14 november 2016 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze geweldige Honey & Almond Scrub (t.w.v. 31,-) cadeau als dank voor het geven van een workshop. Daarnaast

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

OPLEIDINGEN VISAGIE. 1 Visagie Allround. 2 Visagie Allround Professional.

OPLEIDINGEN VISAGIE. 1 Visagie Allround. 2 Visagie Allround Professional. VISAGIE De opleiding Visagie Allround is de basis opleiding voor iedereen die de ambitie heeft om een baan als visagist te vinden. Je gaat tijdens de opleiding aan de slag op diverse modellen en leert

Nadere informatie

33,50 20% 20% Krachtige weldaad Speciaal voor jou als gastvrouw! ULTRA CARE+ VITAMIN OIL 25ml (1093) Lippen om te zoenen

33,50 20% 20% Krachtige weldaad Speciaal voor jou als gastvrouw! ULTRA CARE+ VITAMIN OIL 25ml (1093) Lippen om te zoenen Leve de lente! 13 maart t/m 19 mei 2017 Krachtige weldaad Speciaal voor jou als gastvrouw! De Loofah Shower Gel, onze verfrissende douchegel met mild scrub-effect, t.w.v. 20,00 cadeau als dank voor het

Nadere informatie

Jeugdpuistjes www.cjggooienvechtstreek.nl

Jeugdpuistjes www.cjggooienvechtstreek.nl regio Gooi en Vechtstreek Jeugdpuistjes n Jeugdpuistjes Puistjes en mee-eters kunnen je leven aardig vergallen. Uit je omgeving krijg je vast te horen dat jeugdpuistjes (ook wel acne genoemd) erbij horen

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie