APRIL Maandag 2 april 2 e paasdag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "APRIL Maandag 2 april 2 e paasdag"

Transcriptie

1 APRIL 2018 Maandag 2 april 2 e paasdag Niks geen vrije dag voor mij. s Ochtends vroeg al het clubhuis openen en prepareren. Om 09:00 uur arriveert de School uit Zuid Afrika Kaapstad, REDDAM House, al op de club. Maar daar had ik het eerder over gehad. Woensdag 4 april Myra als studie-examen terrein. Gaby Heins had in het kader van haar opleiding een clinic voor de jongste jeugd georganiseerd. Keurig voorbereid en uitgevoerd. Haar studiebegeleider (Lysanne Kolff) was na afloop apetrots op haar pupil. Want door de gedegen voorbereiding en het samenstellen van haar team was ze (uiteraard zou ik zeggen) g e s l a a g d!! En de kids hadden een leuke afwijkende training gehad. Aansluitend was er het normale programma van trainingen. En het clubhuis werd gehost door Attie en Annet en door Ed. Dank weer! P.s. deze kanjer, die Heins dus, is inmiddels aangenomen op de ALO in Amsterdam. Gefeliciteerd!! Donderdag 5 april In haalwedstrijd D1 Amstelveen, veel supporters (m.n. MHCA ers), er was een oefenwedstrijd H2 tegen ANVJ, er was een normaal trainingsprogramma voor senioren, dus een drukke, maar gezellige avond. En Marian Jongejan had het lekker druk. Vrijdag 6 april H1 traint extra, MB2 eten gezellig na hun training een Pizza van NYP (een sponsor per het nieuwe seizoen). Is het normaal op vrijdagmiddag en avond altijd al gezellig druk op de club, was het deze vrijdag wel erg gezellig en druk. De dames Attie en Annet hadden het druk met schenken en bakken. Na de trainingen werd de haard aangestoken en was het nog lang onrustig aan de Sportlaan.

2 ( van lekker naar goor..) Zaterdag 7 april. P o e p e k a k k e s t r o n t p a p i e r. Het leek een fantastische zaterdag te worden. Mooi weer en een vol programma. Totdat Natalie, de ochtend coördinator, alarm sloeg. HELP de WC lopen over!!! Dus hebben we op zaterdag de loodgieter moeten laten komen, omdat de toiletafvoer verstopt was. En hoe!! Het leek de riolering van London wel. En dan maak ik geen grapje. Na met de hoge drukspuit in het riool te hebben geroerd, kwam de troep er uit. Jakkes! Vervolgens werd er met de camera gekeken (zie foto) en werd geconstateerd dat er nog troep in zat. Dus nog een keer met de hogedrukspuit er in. Uiteindelijk opgelost, poeh! Rolf (de coördinator van de middagdienst) heeft de toiletten, die overgelopen waren, weer gefatsoeneerd. Dank Rolf. Deze dure bedoeling wordt veroorzaakt door kinderen M/V (neem ik aan) die te veel papier gebruiken, en dames (neem ik aan) die te weinig het afvalbakje naar het toilet gebruiken. Ik weet dat omdat ik samen met de heren van Brommer de poepekakkestrontpapier-berg heb gezien en - op gepaste afstand - hebben geanalyseerd. VRAAG/VERZOEK aan iedereen die de toiletten gebruikt: wees zuinig met papier, en gebruik het afvalbakje voor luiers en dameshygiëne materiaal Vrijdag 13 april Hoe ze ons weten te vinden weet ik niet. Maar leuk is het wel voor de club en voor teams, die zo internationale wedstrijden kunnen spelen. Op 13 april wordt Myra opnieuw aangedaan voor een internationale trip van een school. Nu een school uit Nieuw Zeeland (kan het verder weg???). Een groep meiden van een privéschool, dat hockey heel ( ik bedoel héél) erg serieus neemt, kwam spelen tegen de MA2. Vooraf werd al gevraagd of wij een ice bath hadden voor he herstel van de meisjes en of wij een acupuncturist in huis hadden. Ik moest meteen denken aan de Noren die hier vorig jaar kwamen sporten, die vroegen of wij een sauna hadden. Nee, bij ons is hockey een brede sport, terwijl het in andere landen een elite sport is en waar de hockeyspelers met veel egards worden behandeld. Maar deze school was uiteindelijk toch heel tevreden (geen ijs bad, wel een verwijzing naar Ibis (gezondheidscentrum en fysio) waar ze ook dry needling hebben). En uiteindelijk gewonnen met 1-2. En goed niveau dus.

3 Zaterdag/zondag 14 en 15 april Een prima weekend voor de selectie teams MB1, MA1, H1, H2 en D1 wonnen allemaal hun wedstrijd. Maar ook veel andere teams lieten zich dat weekend niet van het veld spelen. Zo vernam ik van een klinkende overwinning van de JF1: Kijk dat zijn nou overwinningen. Goed gedaan jongens!! Op die zondag zijn de overeenkomsten getekend met de leverancier van de nieuwe velden. Henk Schmidt namens de stichting Hockeypark Myra en André Ceelen van het gelijknamige bedrijf en dit onder het oog van onze voorzitter Nils Mulder. Het Sportbedrijf werd vertegenwoordigd door de wethouder sport Peter Bot, voor de officiële overdracht van veld 3 aan Myra. Een prachtig momentum voor Myra. En zoals jullie al weten starten ze op 18 juni met de aanpak van de velden. Maandag 16 april Bestellingen doen, bardiensten voor de komende zondag communiceren, clubhuisterras schoonmaken en dergelijke. s Middags eten voorbereiden voor wéér een groep meiden uit Nieuw Zeeland. Deze privéschool uit Nieuw Zeeland kreeg eerst een hockey-clinic van twee professionals. Namelijk van Stein Esser en Lysanne Kolff. Om vervolgens mèt die kennis tegen de MA1 te spelen. Voor de wedstrijd werd er gezamenlijk gegeten en natuurlijk ervaringen uitgewisseld. Ik ben benieuwd of enkele dames van onze MA1 na hun examen naar Nieuw Zeeland gaan? De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Myra. En zoals ik al meldde blijkt het niveau van de Nieuw Zeelandse scholen best hoog. JC1 speelde een inhaal wedstrijd en genoot na de wedstrijd van heerlijk pizza s (uiteraard van NYP). Dinsdag 16 april Hè eindelijk. De stichting Hockeypark Myra heeft al vele malen aangegeven dat de parkeerruimte in de weekenden een puinhoop wordt, omdat er geen parkeervakken zijn. Zelfs van de week was het zo vol dat er werkelijk geen ziekenauto door kon komen. Maar gelukkig is dat verleden tijd. Er is ruimte zat, wanneer je het parkeerterrein van het HWC meerekent.

4 Zaterdag 21 april Myra jeugd trainers hadden een bijzondere avond. Hockey coryfeeën met een Myra achtergrond Clarinda Sinnige (ex-keepster van Oranje), Kelly Jonker ( spits van Oranje) en Eric van de Pol kwamen de trainers hun ervaring vertellen. De druk bezocht avond werd in de ruimte van KinderRijk gegeven, omdat het clubhuis werd omgetoverd in een ware Jungle voor het AB feest. De trainers mochten de coryfeeën het hemd van hun lijf vragen. En dat gebeurde dus ook. (KinderRijk: bedankt voor het lenen van jullie ruimte!) Henk Schmidt 21 april om 23:36 Inspirerende masterclass van (onze) toppers Clarinda Sinnige, Kelly Jonker en Eric van de Pol voor alle Myra jeugd trainers. Mooi initiatief van de hockey academie. Super bedankt Eric en Hans Zaterdag 21 april Jungle Party voor AB jeugd. Het jeugdbestuur en met name Jasper van der Meulen en Sander Boelsma hebben het aangedurfd een feest te organiseren voor de A B leeftijdsgroep. Dankzij de leeftijd-beperkende maatregelen, die de overheid heeft opgelegd, wordt er bij menig vereniging géén AB feest meer georganiseerd. Te weinig belangstelling..maar bij Myra was het totaal uitverkocht!! Het werd het een fantastisch feestje. 350 Jongens en meiden van Myra en van buiten die op klanken van de DJ s hun stramme spieren van die dag weer los danste. En ook dankzij goede voorbereidingen en preventieve maatregelen was het buitengewoon succesvol. Geen wanklank en geen narigheid. Eigenlijk zoals het hoort. Jeugdbestuur en jongens: goed gedaan!!! Overigens zijn de foto s van die avond NIET beschikbaar voor ouders Zondag 22 april Op de, na verwachting, laatste zomerse dag van april was het op de club erg stil. Zo stil zelfs dat alleen een team van Overbos voor de TV zat om de (eerste helft van) wedstrijd AZ-Feyenoord te kijken. Dus een korte late bardienst voor H7, de mazzelkonten.

5 Maandag 23 april Ik ben vandaag verdere voorbereidingen aan het treffen voor de verhuur van het clubhuis aan de KLM. Er komen 150 personen twee dagen in juni in ons clubhuis vergaderen en werken. Dus uitzoeken wat we voor die dagen nodig hebben, zoals voldoende tafels, stoelen, borden en bestek voor de lunches, microfoons et cetera. Een gesprek gehad met een cateraar voor de lunch en zoeken naar en praten met vrijwilligers die met dit evenement willen helpen. Die zelfde dag was er een bijzondere keeperstraining. Tyn Brouwer had voor zijn verjaardag de keepster van Jong Oranje, Roos Knijf, gevraagd hem een training te geven op Myra. In een met slingers versiert doel op het miniveldje kreeg hij een intensieve keepers training. Roos was onder de indruk van Tyn s skills. Hij is een echt talent, aldus Roos. Dinsdag 24 april. Verder met diverse voorbereidingen. Coördinatoren regelen voor aanstaande zaterdag. Officieel geen speelronde, maar officieel wel een inhaal-ronde. Zo zijn er overigens de afgelopen dagen diverse wedstrijden ingehaald. Fijn dat Inge en Chantal de diensten wilden doen. Bedankt dames! De sponsorcommissie komt bij elkaar en als clubhuismanager zit ik daar ook bij aan. Een aantal interessante ontwikkelingen dienen zich aan. U hoort daar mee van. Aansluitend overleg gevoerd met de commissie voor het Benjamins/F toernooi van 17 juni. Hè, lekker op tijd. Alle details doorgenomen die relevant voor het clubhuis zijn. Woensdag 25 april. Een zware dag voor mij als clubhuismanager. Roelof stopt er mee. Hij kan (betaald) werk vinden bij het zwembad Ouderkerk. Dus Roelof zullen we minder zien op de club. En als iemand ons kan helpen met het schoonhouden van het terras en de velden, zouden we dat heel prettig vinden En

6 we wensen Roelof natuurlijk het aller beste en veel succes in zijn nieuwe baan. En vooral bedanken we hem voor zijn tomeloze inzet. Roelof: BEDANKT. Ik organiseer vandaag de lunches voor het Nationale Hockey Kamp op Myra in samenwerking met de Coöp. De samenwerking is erg prettig. Ik ben er overigens al kind aan huis. De Lunches worden vers op de dagen van het kamp aangeleverd. Fijn Dat dit kan. Donderdag 26 april. Ik was uitgenodigd om bij de decoratie van Attie te zijn. Heel bijzonder natuurlijk. Op facebook en op de website is al het een en ander gecommuniceerd. Maar ook van deze kant: van harte gefeliciteerd Attie. Weinig trainingen die dag. Enkele jeugd selectie teams en H1, de rest van de senioren waren al Koningsnacht aan het vieren, denk ik. Vrijdag 27 april. Clubhuis is dicht en uw clubhuismanager is vrij. Ik geef me over aan de festiviteiten. Ik ben overigens niet de enige die zich in het feestgedruis had gestort. Als je mij kunt terug vinden op deze foto, zou ik dat echt erg knap vinden Je prijs kun je ophalen bij de bar. Zaterdag 28 april. Alsof er de vorige dag niets gebeurd was, werden en een 8 tal inhaalwedstrijden gespeeld. Dus komen er bezoekers en dus dient het clubhuis open. Vandaag met gastvrouwen Inge en Chantal (nogmaals bedankt dames). Zondag 29 april. Ook deze dag stond in het teken van de inhaalwedstrijden. En één competitie wedstrijd namelijk die van H1 (Spaandersbos, 2-1). Het was regenachtig en ongezellig weer. En ondanks de warmte van de openhaard stroomde het clubhuis vrij snel leeg.

7 Maandag 30 april. Vanochtend om 07:30 uur het clubhuis openen voor de nieuwe crew van de Nationale Hockey Kampen. Verder rond ik vandaag dit Barbericht af. Ik heb een afspraak met iemand die mij helpt aan materiaal voor het familietoernooi. En ik rond de offerte voor de KLM af. Aan het eind van de dag evalueer ik met NHK. Hoe vonden ze het. En natuurlijk hoe vonden de kinderen de eerste dag van het Kamp..ondanks het natte weer: fantastich!! Op naar de volgende dag. In de media: pontificaal op de voorpagina. Agenda: 6 Mei: Laatste thuiswedstrijd H1 10 Mei: C-toernooi (Doen Raar met je Haar) 13 Mei Laatste (thuis)wedstrijd D Mei: Familie Toernooi 10 juni: laatste TD van het seizoen juni: KLM-bijeenkomst 14 juni: Sportdag 55+ van Sportbedrijf Amstelveen 16 juni: Laatste competitieronde junioren/jeugd 17 juni: Benjamins/F toernooi 18 juni: Vrijwilligers/oud-/leden/sponsoren/genodigden: HaringParty Tevens de dag dat de velden worden aangepakt. Met een unieke veiling tijdens de HaringParty..Komt allen Tot mijn volgende bericht! Ciao Bas

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!!

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Hallo allemaal.mag dit nog eigenlijk wel? Ja, natuurlijk mag dat, dus bij dezen: Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Zo en als u denkt dat het clubhuis nu pas ontwaakt uit zijn winterslaap, dan

Nadere informatie

Bas BarBericht Oktober oktober even niet plassen.

Bas BarBericht Oktober oktober even niet plassen. Bas BarBericht Oktober 2018 De herfstmaand is dan echt temperaturen de eerste dagen de tweede helft van deze maand. gestart al hoewel met deze van oktober, lijkt het wel zomer. Maar dan Hè hè eindelijk

Nadere informatie

(Redactie: oh ja, wat de foto s niet onthullen is dat er ook nog gehockeyd werd)

(Redactie: oh ja, wat de foto s niet onthullen is dat er ook nog gehockeyd werd) Bas Bar Bericht Maart 2018 Hé hé het seizoen is weer begonnen. Maar de weergoden waren nog niet zo ver. Dus werd het eerste competitie weekend niet gehockeyd. Ai, dat vindt de penningmeester niet zo leuk.

Nadere informatie

Mei Rob Bucker was jarig en het biergenotschap vierde dat om hun eigen wijze.

Mei Rob Bucker was jarig en het biergenotschap vierde dat om hun eigen wijze. B a s B a r B e r I c h t Mei 2018 4 mei Respect. Keurig dat de teams die al aan het trainen waren (DJ3 en H1) zich om 19:55 naar het clubhuis gingen om er de twee minuten stilte in acht te nemen. Samen

Nadere informatie

Bas Bar Bericht. Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij.

Bas Bar Bericht. Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij. Bas Bar Bericht 2018, Januari/februari Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij. Even een overzichtje van wat er zoal gespeeld heeft op de club. Onderhoud.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Nieuwe zwembad. Impressie AquaHome. AquaRijn vol water. WOC competitie vijfde en zesde ronde. Nieuwe trainingstijden vanaf 8 mei 2012

Inhoudsopgave: Nieuwe zwembad. Impressie AquaHome. AquaRijn vol water. WOC competitie vijfde en zesde ronde. Nieuwe trainingstijden vanaf 8 mei 2012 Nieuwsbrief -14- april 2012 Inhoudsopgave: Nieuwe zwembad Impressie AquaHome AquaRijn vol water WOC competitie vijfde en zesde ronde Nieuwe trainingstijden vanaf 8 mei 2012 Stage Hongarije Jongens onder

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Al weer het laatste van dit seizoen. Wat eerder dan normaal, omdat ondergetekende even met vakantie is. Quality time met zijn vrouw!

Al weer het laatste van dit seizoen. Wat eerder dan normaal, omdat ondergetekende even met vakantie is. Quality time met zijn vrouw! Bas Bar Bericht Juni 2018 Al weer het laatste van dit seizoen. Wat eerder dan normaal, omdat ondergetekende even met vakantie is. Quality time met zijn vrouw! Vrijdag 1 juni Vandaag vroeg aanwezig. Vandaag

Nadere informatie

december 2018 NIEUWSBRIEF

december 2018 NIEUWSBRIEF december 2018 NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief wordt verzorgd door de RoCoCo (Roomburg Communicatie Commissie). De volgende nieuwsbrief verschijnt vrijdag 22 februari, voordat we het veld weer opgaan. Kopij

Nadere informatie

Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober)

Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober) Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober) Wij behouden ons het recht voor trainingstijden te veranderen. TEAM Teamnaam Training Dzon1 Dames zondag 1 Woensdag om 19.15-20.30 uur op veld 6A, zon1 Zondag

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 27 2421 AB Nieuwkoop 14 mei 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

5DE UPWARD. augustus 2017 BASECAMP JB1 MC2 MA1 MB1 MD2 MD1 JD1 MD3 MC1 JD2 JC1 MB2 PROGRAMMABOEKJE. JA1

5DE UPWARD. augustus 2017 BASECAMP JB1 MC2 MA1 MB1 MD2 MD1 JD1 MD3 MC1 JD2 JC1 MB2 PROGRAMMABOEKJE. JA1 5DE UPWARD augustus 2017 BASECAMP MA1 JB1 MC2 MD1 MB1 MD2 MD3 MC1 JD1 JC1 JD2 PROGRAMMABOEKJE MB2 JA1 basecamp@upward.nl VOORWOORD 5 de UPWARD BASECAMP 2017 Upward is met meer dan 1.000 leden één van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zeventiende muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Zaterdag 2 april: weer een hapdag! Teams MC3, MB1 en MB2: allemaal zaalhockeykampioenen!!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 35 e jaargang nummer 28 2421 AB Nieuwkoop 2 mei 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017 N I E U W S B R I E F 3 8 8 vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017 Vrijdag 14 april: Goede vrijdag, alle kinderen vrij. Maandag 17 april: 2 e Paasdag, alle kinderen vrij. Vrijdag 21 april:

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Week 46

Nieuwsbrief 16 november Week 46 Even voorstellen Wellicht heeft u mij al zien rondlopen op school. Hierbij wil ik me graag even aan u voorstellen. Vanaf dit schooljaar zal ik op de Regenboog als schoolbegeleider werken. Mijn naam is

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 UNO in vogelvlucht - mrt 2015 Start project trainingen op Hercules (naam UWHC) - Aug 2015 UNO officieel opgericht + nieuw tenue - Sept 2015 Trainingen Hercules

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 1 Jaargang 8 september 2017 Nieuwsbrief KBS De Boxem Agenda 15 september Kalender mee 18 t/m 24 september Gülçin Bayindir afwezig i.v.m. studiereis 22 september Nieuwsbrief 2 28 september 19.00 Informatieavond

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 13 2421 AB Nieuwkoop 5 december 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland DISTRICT NOOR D-HOL LAND Districtskantoor Tel. 072 520 67 27 district-nh@knhb.nl Nummer 3, December 2010 Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland Beste Zaalcommissarissen, Afgelopen weekend,

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

RODA '23. Trainingsschema seizoen 2014/2015. roda23.nl...

RODA '23. Trainingsschema seizoen 2014/2015. roda23.nl... MAANDAG MD1 18:00 19:00 MB1 19:00 20:00 RODA '23 (kantine deel) C1 zat 16:45 18:00 D5 18:00 19:00 MC3 19:00 20:00 Zaterdag 1 20:00 21:30 KG veld 1 B D1 16:45 18:00 D8 18:00 19:00 MC2 19:00 20:00 Zaterdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Inhoud: KNLTB pas ophalen Vrijwilligers Rolstoeltennis Formulier Klik op het onderwerp om het te lezen of blader door maart 2017 1 2 Afhalen van de speelpas KNLTB Zonder pasje 2017

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 De Page Turner Het turnseizoen is inmiddels weer van start gegaan en alle trainingen zijn weer begonnen! We gaan er weer een top jaar van maken! TURNKAMP 2018 de Feestdagen!

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

De Babbeltjes. sepbember

De Babbeltjes. sepbember De Babbeltjes sepbember Voorbereiding selectie et seizoen staat op het punt om te beginnen. Morgen worden de eerste wedstrijden gespeeld van et Tweede en ons vlaggenschip tegen respectievelijk Dalto 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Vrijwilligers rooster

Vrijwilligers rooster BARSCHEMA 2017-2018 - voor de indeling op zondag geldt dat het eerstvermelde team verantwoordelijk is voor de eerste bardienst, en het andere team voor de tweede bardienst - in geval dat slechts een beperkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal,

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal, Nieuwsbrief FFF 03-09-2017 Nummer 1 Hoi Allemaal, Na 3 lange maanden zonder basketbal gaan we gelukkig komende dinsdag weer beginnen!! Tenminste... mijn kids zijn erg blij dat het seizoen eindelijk weer

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind.

Nieuwsbrief. Waar uw kind thuis is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18 Aan alle ouders van CBS De Rank Beste ouders, deze week bereikte ons het bericht dat Kirsten Segaar uit groep 8 ernstig ziek is. Wij zijn allemaal

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie