Al weer het laatste van dit seizoen. Wat eerder dan normaal, omdat ondergetekende even met vakantie is. Quality time met zijn vrouw!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Al weer het laatste van dit seizoen. Wat eerder dan normaal, omdat ondergetekende even met vakantie is. Quality time met zijn vrouw!"

Transcriptie

1 Bas Bar Bericht Juni 2018 Al weer het laatste van dit seizoen. Wat eerder dan normaal, omdat ondergetekende even met vakantie is. Quality time met zijn vrouw! Vrijdag 1 juni Vandaag vroeg aanwezig. Vandaag komt de KLM met een kleinere groep. Met de zogenaamde scrummasters. Zeg maar Project-duwers. 25 mannen en vrouwen uit India, Frankrijk en Nederland. Een belangrijke voorbereiding voor de 12 e en 13 e juni als de KLM met 150 mensen in ons clubhuis komt werken. Ik haal al heel vroeg fruit via de Coöp voor de lunch. De dag loopt voortreffelijk. Tegen 17:00 uur is het klaar. Kinderrijk, de naschoolse opvang, heeft fijn meegewerkt. En de kids waren relatief stil. We krijgen complimenten voor de gastvrijheid, de lunch (via Vos catering) en voor de service. Nou, da s mooi te horen. Dan komt de jeugd trainen, het loopt mooi in elkaar over. De DJ3, H8 en trimmers komen trainen. Besloten is dat ik het niet laat maak. Ik mag op zaterdag de G1 fluiten. Zaterdag 2 juni Een vrij rustige zaterdag. De G1 wint van Fletiomare (en dit komt niet door de scheidsen). Aan het eind van de dag werd er ge-bbq-ed door de kampioenen van MC3 (incl. Kampioensschaal). De coördinator van dienst (Mette) sluit af. Fijn, want het is later dan normaal. Zondag 3 juni Een vrij rustige zondag met winst-, verlies en gelijke standen. De late bardienst is kort. Ik ben voor het eerst vroeg thuis. Maandag 4 juni Ik check nog enkele zaken en beantwoord mails. Op de club ruim ik op. Fabio is al bezig met de schoonmaak. Ik veeg het terras aan en gooi alle peuken (asbakken????) weg. Voorts bereid ik de volgende dag voor. Dan komt de scholengemeenschap op onze club een bijeenkomst houden. Ik haal fruit en ben om 16:00 weer op de club. Om 19:00 uur komen de D5 mij aflossen. Zij doen de bar tijdens de avond wanneer er bedrijfshockey is.

2 Dinsdag 5 juni Ik ben er weer vroeg. Ik zet tafels aan de kant en stoelen in een theater opstelling voor de leraren van de Panta Rhei. Ze zijn met 25 personen worden bijgepraat met rollenspellen in het omgaan met agressief gedrag. Na de koffie en thee, bereid ik de lunch voor. Men vindt onze locatie een prettige omgeving. Goed te horen. Om 17:00 uur is het klaar. Ik zet alles terug en om 18:00 kunnen de ouders van de trainende kinderen gewoon weer een bestelling doen aan de bar. De stichting HockeyPark Myra wordt die avond geïnterviewd door het blad Amstelveenz. Henk Schmidt en Ronald Ganzeboom vertellen over de investeringen in en van de nieuwe watervelden. Ik blijf tot na de inlooptraining van H1 (er trainen ook nog andere teams) en sluit om 23:00 uur af. Vrijdag 8 juni Ik check bij de slager Fred van Inge de BBQ voor H8. Ze zijn de enige die hun seizoen op deze manier willen afsluiten. Tevens check zaken voor het TD van zondag. Geluid, DJ en de communicatie, en dat doe ik met Boyd, Tamshin en Ties (thnx guys). Helaas gaat die avond het 727- toernooi niet door. Er is die avond wel het afsluitende trimmers training met hun kinderen. Een gezellige avond. Ook omdat de dames van het biergenietschap, de mannen van het biergenotschap de loef af komen steken. Nadat de kinderen van de trimmers naar huis zijn, blijven er voldoende mensen hangen. Ik sluit om 01:00 uur af. Zaterdag 9 juni Toch ook weer een vrij rustige zaterdag. Maar dat is voor de bardiensten niet erg leuk. Je kunt het beter maar druk hebben. Dan gaat de tijd ook sneller. 10 juni En dat geldt ook voor de zondag. Gezellig, maar rustig. H8 sloot af met een barbecue en er bleven diverse teams hangen om hun seizoen waardig af te sluiten. Ondanks deze gezellige drukte was ook het TD die avond magertjes. Café Bubbels was echt op dreef, maar het mocht niet baten. Zo. het senioren seizoen zit er op.

3 Nog één ronde junioren competitie en selectiewedstrijden volgende week Maandag 11 juni Ik ben er relatief vroeg. Opruimen van het TD, terras aanvegen en alles voorbereiden voor de KLM. Die komen s middags alles klaarzetten. Alle materialen die ik voor die dagen heb gehuurd komen één voor één binnen. Met Ton Feldman en Roelof Ooms (ja, die is weer terug. En daar ben ik heel blij mee), plaatsen we alle banken en tafels in de kleedkamers, zodat we een leeg clubhuis hebben en klaar zijn voor de opbouw. De voorbereiding samen met de KLM loopt prima. Om 16:00 uur staat het clubhuis in de startblokken. Ik sluit de hoofdingang en zij-ingang af, zodat ik controle kan houden op de materialen die we gehuurd hebben en niet van ons zijn. Vanavond is er voor het laatst Bedrijfshockey. En de Meiden van D5 komen weer om 19:00 uur. Ik kan naar huis. Fijn dat de dames al hebben aangegeven dat zij de bardiensten voor het volgende seizoen weer zullen oppakken. Dank Dames!! Dinsdag 12 juni Ook vandaag ben ik er vroeg. Attie, Anette en Therese komen helpen. Dat is fijn. We zijn dan met vieren en kunnen alle gasten van koffie en thee voorzien. Dan bereiden wij de lunch voor. Melk, sapjes, water, fruit en dergelijken. Ab van Ab s Cookery bereid de maaltijd voor. 150 Nederlanders, Fransen en Indiërs werken in 13 groepen aan de plannen voor de komende drie maanden. Omdat vele processen binnen de KLM IT-gedreven zijn, komen de mensen van de verschillende locaties bij elkaar om zaken af te stemmen en voor de komende drie maanden verder te brengen. Ik heb er geen verstand van, maar er wordt zichtbaar hard gewerkt. Elke groep heeft een eigen onderwerp. Alles wat we met de mensen van de KLM hebben voorbereid loopt als een zonnetje. Er is een extra sterke wifi geplaatst. Want 150 mensen met minimaal een laptop en telefoon online vraagt veel van onze wifi, ook wanneer er verbindingen gemaakt moet worden met India om live verslag te doen van deze bijeenkomst. En de wifi moet werken en dat deed het. Gelukkig. Deze eerste dag eindigde in een borrel voor de deelnemers. Om 19:00 uur waren ze richting hotel of huis, om morgen weer fris en fruitig (waar ken ik dat van?) te kunnen starten. Gabriëlle, Ruud en Peter deden de bar terwijl Attie en Anette de hapjes verzorgden. Dank jullie wel.

4 Ook nu heb ik alles met een lint afgezet om het werk van de KLM ers te beschermen. Inmiddels waren er Myra jeugdteams aan het trainen. Ruud en Peter bleven nog even, zodat ik het fruit e.d. voor de volgende dag kon regelen bij de Coöp. Zelf bleef ik tot na de laatste training en verzocht de laatsten om 23:00 uur het pand te verlaten, omdat ik morgen weer vroeg op moest. (en net zo fris en fruitig als de KLM ers ). Woensdag 13 juni Ook nu was ik weer vroeg. Koffie machines voorbereiden, alles checken voordat de KLM weer kwam. Uiteraard waren mijn secondanten er weer. De KLM ers begonnen vroeg. En net zo intensief als dag 1, pakte zijn hun opdrachten op. Overigens was er ruimte voor teambuilding activiteiten, zoals een escaperoom, een gezamenlijke opdracht om met bamboe en elastiekjes een kunstwerk te maken. Gelukkig werkte het weer mee om buiten te kunnen zitten en buiten activiteiten te doen. Deze tweede dag werd de lunch verzorgd door onze nieuwe sponsor NewYork Pizza. En dit werd met luid gesmak ontvangen. De middag werd afgesloten met besluiten en nieuwe targets voor de KLM ers, die elkaar weer over drie maanden zouden ontmoeten. Maar dan in Zuid Frankrijk. Wij, Myra, kregen veel complimenten. a job well done. En dat is fijn te horen. En bij dezen bedank ik dan ook alle mensen die hebben geholpen! Afbouwen, alles klaarzetten voor het verhuurbedrijf, en onze tafels, banken e.d. weer terugplaatsen in het clubhuis (Bedankt Jeroen, Sofie, Roelof en Frank ). Om 17:30 uur was het clubhuis weer als van ouds alsof er geen evenement was geweest. De voorlopig laatste trainingen die avond. Ik ga om 19:00 uur (Marian neemt de avonddienst voor haar rekening) voldaan naar huis. Morgen weer vroeg op. Donderdag 14 juni Op de eerste plaats: mijn felicitaties aan alle leden die geslaagd zijn voor hun schoolexamen en de leden die de citotoets hebben gedaan. Mooi gedaan, op naar het volgende avontuur en succes daarbij!! Na de afgelopen hectische dagen, is er vandaag een afsluitend sportevenement van het Sportbedrijf Amstelveen op onze club. Al heel vroeg komen leerlingen van de ALO het Sportbedrijf helpen de sportdag uit te zetten op onze velden. Deze leerlingen worden gedurende de sportdag beoordeeld door hun leraren, dus spannend. Om 9:30 uur zijn alle voorbereidingen afgerond en kan de sportdag beginnen. Helaas zijn er maar weinig deelnemers komen opdagen, hetgeen creativiteit vereist van de ALO leerlingen. Maar het lukt.

5 Pilates, Zumba, Hockey, mini-voetbal, en nog andere spellen werden buiten afgewerkt. s Middags werd er, na de lunch op Myra, afgesloten met zwemmen in de Meerkamp. Vrijdag 15 juni Vanavond twee activiteiten: training van de vrijdagtrimmers en DJ3 en het CD Feest Om 13:00 uur worden de eerste voorbereidingen getroffen voor het feest. Het clubhuis wordt omgetoverd in het thema Under D C (onder de zee ). Meer dan 60 kinderen namen deel aan hun eerste feestje op Myra. Vanaf 19:30 tot 23:30 was de dansvloer bezet. Het was weer bijzonder mee te maken. Vooral het gedrag van de jongens en meiden. En dan realiseer je je dat er al die jaren helemaal niets is veranderd. Leuk hoor! Peter bedankt voor de barbezetting!! De trimmers en DJ3 sloten hun seizoen op het terras af met een biertje (zonder het feest te verstoren). Op naar de zomeravond hockey woensdagen!! Zaterdag 16 juni De laatste competitie zaterdag van het seizoen. En de aller jongste konden hun hockeyvaardigheden tonen aan hun ouders die een training mochten mee doen. Een geweldig feest natuurlijk en een mooie afsluiting van het seizoen. Het was gezellig, alhoewel ook deze zaterdag verder rustig was verlopen. Aan het eind van de dag nog een laatste BBQ, na de ouder-kind wedstrijd van de MB2.en de opbouw voor de volgende dag namelijk het benjamins/f toernooi. Om 20:30 uur sluit ik het clubhuis.

6 Zondag 17 juni De coördinator van dienst is er al héél vroeg (Bedankt Mette!). De commissie is dat ook al. Alles wordt voorbereid voor een fantastisch Benjamins/F toernooi. Om 9:00 uur komende de eerste teams en dan start het toernooi. Alles loopt gesmeerd. Maar dat is logisch met zo n commissie! De kinderen hebben veel plezier (de ouders dus ook). Wedstrijden, shoot-outs, knotshockey, waterglijbaan, ijs van Da Vinci, lunch van de Coöp en uitstekend weer. De dag wordt afgesloten met alleen maar winnaars.

7 Bedankt allemaal, commissie en deelnemers, Peter voor de laatste dienst en alle barteams. Het was weer top! Afbouwen en opruimen. Ik ben eerder weg: diner voor mijn VADERDAG Maandag 18 Juni Vandaag gaat de aannemer die de velden ombouwt aan de gang. Wanneer ik op de club kom is er niets geregeld en is de aannemer niet geweest. Samen met Pieter Legerstee, onze vicevoorzitter, en Nils Mulder wordt de strafbalstip uit het veld gesneden voor de veiling (welke uiteindelijk niet doorgaat). Dan komt de KONING met de viskar en Hollandse Nieuwe..en Da Vinci die voor deze gelegenheid zure bommen ijs heeft gemaakt (ammmmazing!!)

8 Ook thuis genieten van onze HN Het wordt gezellig druk. Leden, vrijwilligers, genodigden, sponsoren, vrienden van Myra: iedereen smult van de heerlijk Hollandse Nieuwe, een bitterballetje en het ijs. Een feestelijke afsluiting van het seizoen. Hoe vond je de haring? Meldt het/geef je mening op Daarnaast worden er vandaag hockey-materialen ingeleverd bij de nieuwe materialencommissie. Hans van de Poort en Martijn Castien. Zij worden geholpen door de oude materiaalcommissie: Lisette en Jeroen Heins en Ronald van der Vaart die hiermee de overdracht doen. Ronald, Lisette en Jeroen: Bedankt dat jullie voor onze materialen hebben gezorgd. Het was weer perfect geregeld. Super bedankt namens de club en dus alle leden!!

9 Tevens was er een belangrijke bijeenkomst op het terras: selectievergadering en overleg. Dat deze wijzen het moeilijk hadden kun je wel zien aan de broodnodige versnaperingen Dus was het nog lang onrustig op de club. Ik sluit af om 22:30 uur. 19 juni Hè, hè het gaat nu echt beginnen. De aannemer gaat voortvarend te werk. Drie velden tegelijk. Ook de Gemeente komt langs met een hoogwerker om de bomen te snoeien. De feesttenten van het weekend worden opgehaald. Ook de KONING komt zijn viskar halen. De loodgieter komt herstel werkzaamheden uitvoeren. Ik spreek Jeroen Westram. Hij zal er de komende dagen/weken op de club zijn, om een oogje in het zeil te houden. Gisteren sprak ik overigens ook Anton van t Veer. Hij was de opzichter vanuit Myra toen het clubhuis werd gebouwd (10 jaar geleden). Het leuke is dat hij dat nu ook gaat doen voor de velden. Welkom Anton. Leuk je weer te zien! Alleen veld 4 is beschikbaar voor de jeugdtrainingen. Die avond worden er nog hockeymaterialen ingeleverd. Martijn en Hans zijn inmiddels meer ingewerkt. Toppers!! En enkele meiden van het jeugdbestuur ruimen de kast op waarin veel van de commissiespullen staan. Heel fijn meiden, het ziet er weer netjes uit. Vrijdag 22 juni De club bedankt alle jonge trainers die de Benjamins helpen, met een afsluitende BBQ. Nou da s een lekker bedankje. Tevens wordt erafscheid genomen van enkele begeleiders van de benjamins. Zo ook van Meno Brouwer die dit 10 jaar lang had gedaan. Nils Mulder kwam hem speciaal bedanken voor zijn inzet. Mooi!!

10 Zaterdag 23 juni Echt de laatste keer dat er wordt gehockeyd dit seizoen. Een oefenpotje JD1 tegen Schiedam JD1. Maar dit is uiteraard niet de laatste activiteitwant op de woensdagavonden is er Zomeravondhockey...Zo. De komende dagen zal ik wel wat klussen doen. Nu in ieder geval voorbereiden voor de bijeenkomst van de coördinatoren en barcommissie op maandag 25 juni. Daarna ben ik op vakantie. Dus ik ben er niet op de BALV (bijzondere Algemene Bestuursvergadering) op 27 juni. Als jij ook niet kunt op de 27 e, vul dan net als ik een Machtiging in. Want Laat uw stem niet verloren gaan. Als ik terug ben van vakantie, gaan we het nieuwe seizoen voorbereiden. En zal ik weer namens de club een beroep op je doen. Voor nu, bedankt voor jullie gezelligheid en jullie hulp aan de club (-huismanager). Op naar een spannend en spattend seizoen 18/19 Fijne zomer en tot gauw Bas Oproep: We zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen. Zaterdagcoördinatoren, maar ook betrokkenen die de woensdagavond en die de donderdagavond bardienst willen doen. Je kunt je aanmelden en uiteraard wordt je opgeleid en begeleid, zodat je precies weet wat er van je gevraagd wordt. Op maandag 25 e juni is er een bijeenkomst van de huidige coördinatoren en Barcommissie. Als je geïnteresseerd bent schuif aan en praat mee.

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!!

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Hallo allemaal.mag dit nog eigenlijk wel? Ja, natuurlijk mag dat, dus bij dezen: Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Zo en als u denkt dat het clubhuis nu pas ontwaakt uit zijn winterslaap, dan

Nadere informatie

(Redactie: oh ja, wat de foto s niet onthullen is dat er ook nog gehockeyd werd)

(Redactie: oh ja, wat de foto s niet onthullen is dat er ook nog gehockeyd werd) Bas Bar Bericht Maart 2018 Hé hé het seizoen is weer begonnen. Maar de weergoden waren nog niet zo ver. Dus werd het eerste competitie weekend niet gehockeyd. Ai, dat vindt de penningmeester niet zo leuk.

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Bas Bar Bericht. Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij.

Bas Bar Bericht. Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij. Bas Bar Bericht 2018, Januari/februari Zo, daar zijn we weer. Want het gaat langzamerhand beginnen. De stille maanden zijn voorbij. Even een overzichtje van wat er zoal gespeeld heeft op de club. Onderhoud.

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Mei Rob Bucker was jarig en het biergenotschap vierde dat om hun eigen wijze.

Mei Rob Bucker was jarig en het biergenotschap vierde dat om hun eigen wijze. B a s B a r B e r I c h t Mei 2018 4 mei Respect. Keurig dat de teams die al aan het trainen waren (DJ3 en H1) zich om 19:55 naar het clubhuis gingen om er de twee minuten stilte in acht te nemen. Samen

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Bas Bar Bericht. Juli-Augustus

Bas Bar Bericht. Juli-Augustus Bas Bar Bericht Juli-Augustus De afgelopen maanden juli en augustus is er veel gebeurd, maar dat hebben jullie kunnen zien en inmiddels kunnen ervaren. Hier nog enkele foto s. Ik neem aan dat jullie het

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Bas BarBericht Oktober oktober even niet plassen.

Bas BarBericht Oktober oktober even niet plassen. Bas BarBericht Oktober 2018 De herfstmaand is dan echt temperaturen de eerste dagen de tweede helft van deze maand. gestart al hoewel met deze van oktober, lijkt het wel zomer. Maar dan Hè hè eindelijk

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014)

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) s-hertogenbosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ TURNEN DAMES WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden.

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden. Beste ouders en leiders van onze jeudgteams, Zoals jullie weten verzorgen de ouders en leiders van de jeugdteams (roulerend) het ochtendleiderschap en dat alles rondom de jeugdwedstrijden goed verloopt.

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers,

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers, juli 2019 Nummer 6 / schooljaar 2018-2019 Bijna zomervakantie! Agenda Beste ouders/verzorgers, Het is bijna zomervakantie, maar tot die tijd (ondanks de warmte) werken wij nog door met de leerlingen. Nieuws

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen PROGRAMMABOEKJE Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl kindervakantieweekgerwen@gmail.com

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Schade aan ons veld - Algemene Leden Vergadering - Gebruik van clubhuis onder BIXO tijd - De Fitste van Deventer - Trainingen in de meivakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! 4 september 2019

Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey door de jaren heen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 35 e jaargang nummer 28 2421 AB Nieuwkoop 2 mei 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

APRIL Maandag 2 april 2 e paasdag

APRIL Maandag 2 april 2 e paasdag APRIL 2018 Maandag 2 april 2 e paasdag Niks geen vrije dag voor mij. s Ochtends vroeg al het clubhuis openen en prepareren. Om 09:00 uur arriveert de School uit Zuid Afrika Kaapstad, REDDAM House, al op

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Pasen

Nieuwsbrief van: Pasen Grootste stoelendans van de Reeshof We hadden vanmorgen de grootste stoelendans van de Reeshof op Meander. Rondom ons grote project bouwen aan Meander zijn we bezig met de nieuwe inrichting van de school

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018

Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018 Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018 Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 12e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 2 september 2013

Coach- en traineravond. 2 september 2013 Coach- en traineravond 2 september 2013 Even voorstellen Hockeyzaken Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Penningmeester Vragen? Agenda Even voorstellen Bestuur Aanwezige coaches en

Nadere informatie