Schoolgids (verkorte versie)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolgids (verkorte versie)"

Transcriptie

1 Schoolgids (verkorte versie) Koningin Wilhelminaschool School voor Prot. Chr. Basisonderwijs Almerelaan 16, 8321 JB Urk Tel Postadres: Postbus 187, 8320 AD, Urk

2 Voorwoord: De schoolgids is ook dit schooljaar weer in haar geheel gepubliceerd op de website van onze school: Tegelijkertijd denken wij dat het voor iedereen handig is om een samenvatting van de zakelijke delen uit de schoolgids op papier te hebben. Als u bijv. snel wilt zien wanneer uw kind gymnastiek heeft, zult u het antwoord sneller in dit boekje vinden dan dat u het op de website van de school hebt kunnen opzoeken. Daarom is deze verkorte versie aan de oudste leerlingen meegegeven. Bewaar deze verkorte versie dus goed. Als u om wat voor reden dan ook geen kleine schoolgids hebt ontvangen, is er op school altijd nog een nieuw exemplaar te verkrijgen. Vr.gr. V. de Horn / P. van Slooten 11. NAMEN TEAMLEDEN (groepsverdeling) / Bestuur: Juf V. de Horn veradehorn@rehoboth.nu Juf J. Visser - van der Berg jacolienvandeberg@rehoboth.nu Juf H. Kramer hermienkramer@rehoboth.nu Juf A. Nentjes alicenentjes@rehoboth.nu Juf G. Ras grietjeras@rehoboth.nu Juf M. Scherjon marjoleinescherjon@rehoboth.nu Juf W. Dam wendydam@rehoboth.nu Juf J. van der Berg Bos jacolienbos@rehoboth.nu Juf P. Hoekstra Hak petrahoekstra@rehoboth.nu Juf J. ten Napel - Brands janettebrands@rehoboth.nu Juf C. de Boer corinadeboer@rehoboth.nu Directeur Ma. t/m do.mo. Haar taken zijn tijdelijk overgenomen door meester P. van Slooten Leerkracht gr. 1a: Ma. t/m vr. Leerkracht gr. 1b / 2a: Ma. en di. Leerkracht gr. 1b / 2a: Wo. t/m vr. Leerkracht gr. 2b: Ma. t/m vr. Leerkracht gr. 3a : Ma. en di. Leerkracht gr. 3a: Wo. t/m vr. Leerkracht gr. 3b: Ma. t/m wo. Spellingscoördinator Leerkracht gr. 3b: Do. en vr. Leescoördinator Leerkracht groep 4a: Ma. en di. Leerkracht groep 4a: Wo. t/m vr.

3 Juf T. van Zeijl Juf T. Bakker Juf G. Lievaart Juf H. Dost Meester H. Post Meester T. Cleveringa Onderwijsassistent in groep 4a: Ma. t/m vr. Leerkracht gr. 4b / 6a: Ma. en di. Leerkracht gr. 4b / 6a: Wo. t/m vr. Onderwijsassistent in groep 4b / 6a: Di. t/m vr. Leerkracht gr. 5a Cultuurcoördinator Leerkracht gr. 6b: Ma., di., do. en vr. Juf T. Tjalma trijnietjalma@rehoboth.nu Juf G. de Borst - Baarssen gekebaarssen@rehoboth.nu Meester P. van Slooten pietvanslooten@rehoboth.nu Als juf de Horn nog niet terug is, verandert deze invulling. Juf J. Brands jeannettebrands@rehoboth.nu Juf E. Brouwer - Schudde elskeschudde@rehoboth.nu Meester J. Folkerts janfolkerts@rehoboth.nu Di. en do. invulling Duurzame Inzetbaarheid Wo.: Leerkracht gr. 6b Vr. mo. : Schoolpastoraat kanjer coördinator Leerkracht gr. 7: Di. Leerkracht gr. 7: Ma. en wo. t/m vr. Bovenbouwcoördinator (di.) Leerkracht gr. 8 IB, onderbouwcoördinator: Ma. t/m wo. Tot de herfstvakantie is juf Brouwer met verlof, hhar taken worden op ma. en di. overgenomen door meester H. Post. Zijn groep wordt dan overgenomen door juf C. de Boer. 1 morgen per week onderwijsondersteuning De leerkrachten zijn vlak voor of vlak na schooltijd te bereiken op het telefoon-nummer van de school (686898). s Morgens (een kwartier voor schooltijd) krijgt u de telefoondienst van gr. 8 aan de lijn. Liever niet onder schooltijd. Dit laatste geldt niet voor juf V. de Horn / meester P. van Slooten en juf E. Brouwer. Onderwijsondersteuning door:

4 Dhr. A. van Urk Dhr. D. Alblas Dhr. K.J. van Slooten Mevr. H. Romkes, mevr. K. Baarssen en mevr. H. Wakker Onderwijsondersteuner (administratie) Donderdagmorgen Onderwijsondersteuner (conciërge) Maandagmorgen Onderwijsondersteuner Donderdagmorgen Schoolschoonmakers Medezeggenschapsraad (namens de ouders): Alie van der Berg, Ellis Keuter (ook GMR) en Helma Kramer. Medezeggensschapsraad (namens het personeel): Hessel Post (ook GMR), Jacoliene van der Berg- Bos en Jacolien van der Berg Logopedisten: Sascha van Wees - Slingerland en Geertjen Snoek - Post Fysiotherapie: Etty van Urk Adressen en namen bestuur: Onze school valt onder de schoolvereniging Rehoboth: Bezoekadres: Vlaak 14, 8321 RV Postbus AB Urk Toezichthoudend bestuur: Mevrouw J.W. Bunschoten, voorzitter Mevrouw M. Romkes, secretaris / penningmeester De heer W. Pansier Mevrouw I. de Jong Mevrouw Kater-Hartman Directeur bestuurders: Algemeen directeur: dhr. J. de Jong, /... johandejong@rehoboth.nu Staffunctionaris HRM/P&O (personeel en organisatie: Dhr. E. Schouten, / / schouten@rehoboth.nu Staffunctionaris gebouwen en financiën Dhr. A. Baarssen), Secretariaat (parttime): Mevr. J. v. Kassel, / jannyvankassel@rehoboth.nu ICT/ FG (functionaris gegevensbescherming): Dhr. C. Doornbos/ doornbosict@rehoboth.nu Algemeen Preventiemedewerker (parttime): Dhr. J. Folkerts, / janfolkerts@rehoboth.nu IBAN - Banknummer van de school: NL73 RABO t.n.v. Wilhelminaschool. Dit rekeningnummer geven wij aan u door omdat steeds meer ouders de bijdrage voor bijv.

5 het schoolreisje en ouderbijdrage direct via de bank willen overmaken. Verdeling van de lokalen van de Koningin Wilhelminaschool. Er hangt een plattegrond van de school in de hal bij de hoofdingang. Deze ingang bij de Almerelaan wordt gebruikt door de leerlingen uit lokaal 6, 7, 8 en 9. Ook kunnen de ouders die de kleuters met de fiets of lopend brengen, gebruik maken van deze ingang. De (achter)ingang vanaf de kant van de Sionkerk wordt gebruikt door de leerlingen uit lokaal 4, 5 (begane grond), 10, 11 en12 (bovenverdieping). Ook de kleuterleerlingen (lokaal 1, 2 en 3) en de leerlingen van groep 3 worden gebracht en gehaald door deze achteringang. De auto s kunnen op het parkeerterrein bij de Sionkerk worden geparkeerd. Vervolgens kunt u rustig door het ginkien lopen naar het plein aan de achterkant. Dit geldt trouwens voor alle leerlingen die met de auto gebracht of gehaald worden. Aan de kant van de Almerelaan is het hiervoor te druk en daarom ook te gevaarlijk. Onze buren van De Vuurbaak hebben dezelfde afspraak met hun ouders. Lokaal 1: Groep 2b (juf G. Ras) Lokaal 2: Groep 1a (juf J. v.d. Berg) Lokaal 3: Groep 1b / 2a (juf H. Kramer en juf A. Nentjes) Lokaal 4: NT-2 groep tot jan. Daarna de instroomgroep. De NT-2 groep gaat dan naar de koffiekamer. Lokaal 5: Groep 5 Verder vindt u op de begane grond het speellokaal en de kantoren van de directie en de MTleden. Zie ook de plattegrond bij de hoofdingang. Op de 1 e verdieping vindt u: Lokaal 6 : Groep 3b (juf J. van de Berg-Bos en juf P. Hoekstra-Hak) Lokaal 7 : Groep 3a (juf M. Scherjon en juf W. Dam) Lokaal 8 : Groep 4a (juf J. ten Napel en juf C. de Boer) Lokaal 9 : Groep 4b/6a (juf T. Bakker en juf G. Lievaart) Lokaal 10 : Groep 6b (meester T. Cleveringa en juf T. Tjalma) Lokaal 11 : Groep 7 (meester P. van Slooten en juf G. de Borst) Lokaal 12 : Groep 8 (juf J. Brands) Het computerlokaal is omgebouwd tot handenarbeidlokaal. Dit kon, omdat in elk lokaal tablets of note-books zijn gekomen. Het kantoortje achter de magazijnen wordt gebruikt voor leerlingondersteuning en op vrijdagmorgen door de vertrouwenspersoon. Ook de kantoren op de begane grond worden regelmatig gebruikt voor onderwijsondersteuning, logopedie en GGD. De schooltijden: In de onderstaande lijst zijn de begintijden van de ochtend en de middag vastgesteld op respectievelijk 8.45 uur en uur.

6 De schooldeuren gaan om uur open, de leerlingen kunnen dan binnenkomen en direct naar hun klas gaan. De leerlingen die dit niet willen, mogen nog even op het plein blijven en gaan met de eerste bel naar binnen. De eerste bel gaat om 8.40 / uur de tweede bel gaat precies om 8.45 / uur. Na de tweede bel starten de lessen. Onze vraag aan u is dan ook of u er voor wilt zorgen dat uw kind(eren) op tijd op school aanwezig zijn. Zowel in de school als op het plein is er toezicht aanwezig. Voor de ouders die hun eerste kind nu bij ons op school hebben: Na 5x te laat komen (gele kaart), krijgt u hier schriftelijke informatie over en na 8x (rode kaart) wordt het te laat komen gemeld bij de leerplichtambtenaar. De reden hiervoor is dat het structureel te laat komen valt onder ongeoorloofde schoolverzuim. Schooltijden: Ma Di Wo Do Vr Let op de tijd van de ochtendpauze!! Vooral i.v.m. het brengen van de traktaties van de jarige leerlingen vóór de pauze. De pauzetijden zijn voor gr. 3 t/m 5 van uur en voor gr. 6 t/m 8 van uur. Bijna alle leerlingen gaan in de morgenpauze naar buiten. De reden hiervoor is dat een aantal kinderen liever binnenblijven. Zij kunnen dan een boekje lezen of een spelletje kiezen. Toezicht op het plein: Tijdens de pauzes en een kwartier voor schooltijd en een kwartier na schooltijd is de school verantwoordelijk voor wat er op het plein gebeurd. Daarom is er op die momenten ook een personeelslid op het plein die toezicht houdt. Vanzelfsprekend geldt dit ook tussen de middag. Wij hopen natuurlijk dat het nooit zal gebeuren, maar in geval van brand of andere calamiteiten worden de leerlingen volgens het geactualiseerde ontruimingsplan verzameld op het parkeerterrein bij de Menorahkerk. Dit wordt elk schooljaar geoefend. Hier kunt u dan uw kinderen ophalen. Als u dit gaat doen, geef dit dan ten allen tijde door aan de leerkracht(en) van uw kind(eren)! Ziekmelding: Wanneer uw kind niet op school kan komen omdat hij / zij ziek is, willen wij dat graag z.s.m. weten. Wij willen (en moeten) weten waar de leerlingen zijn. Het handigst is om dit telefonisch (686898) vóór 8.45 uur te doen.

7 Vakantierooster Eerste dag Laatste dag Uren Herfstvakantie Kerstvakantie Biddag Voorjaar Goede Vrijdag / Pasen Meivakantie Hemelvaart Pinksteren Zomervakantie Nog in te vullen studiedag 5.5 / 3.75 Totaal / Gymrooster: Spel en beweging staat in de groepen 1a/2a, 1b/2b en 1c/2c elke dag op het groepsrooster. Als de spel- en bewegingsles buiten niet mogelijk is, wordt voor deze lessen het speellokaal gebruikt. Hierbij is het noodzakelijk dat de kleuters gymschoentjes hebben. De groepen 3 t/m 8 hebben gymles in De Schelp. Wanneer moet de gymkleding worden meegenomen? - Groep 3a (juf W. Dam) heeft donderdagmorgen gym. - Groep 3b (juf P. Hoekstra) heeft donderdagmorgen gym. - Groep 4a (juf C. de Boer) heeft donderdagmiddag gym. - Groep 4b/6a (juf G. Lievaart) heeft donderdagmiddag gym. - Groep 5b (meester H. Post) heeft dinsdagmiddag gym. - Groep 6 (meester T. Cleveringa) heeft dinsdagmiddag gym. - Groep 7 (meester P. van Slooten) heeft maandagmiddag gym. - Groep 8 (juf J. Brands) heeft dinsdagmorgen gym. Alle groepen hebben zgn. blokuren (= twee gymlessen achter elkaar). Opname nieuwe leerlingen in het schooljaar : 4 jaar in Opnamedata Bijzonderheden Mei-juni-juli- Maandag 3 september 2018 Eerste schooldag van schooljaar 18/19

8 Augustus 18 September 18 Dinsdag 25 september 2018 Oktober 18 Dinsdag 30 oktober 2018 = Dinsdag na de herfstvakantie November 18 Dinsdag 27 november 2018 December 18 Dinsdag 8 januari 2019 = Dinsdag na de kerstvakantie Januari 19 Dinsdag 29 januari 2019 Februari 19 Dinsdag 26 februari 2019 = Dinsdag na de voorjaarsvakantie Maart 19 Dinsdag 26 maart 2019 April 19 Dinsdag 7 mei 2019 =Dinsdag na de meivakanti Dinsdag 26 augustus 2019 Eerste schooldag Mei - juni juliaugustus 19 Aanvullende afspraken: - Vanaf 1 mei is er geen opname meer, kinderen geboren in april worden nog wel opgenomen. - Voor de planning van de scholen is het van groot belang om tijdig aan te melden (half januari en half september; zie verder advertenties Urkerland). - Let op: M.i.v wordt per half jaar aangemeld! Mailadressen: Steeds meer communicatie vanuit de school naar de ouders toe verloopt via de mail. Hierbij kunt u denken aan: Uitnodigingen voor startgesprekken, portfoliogesprekken, infoavonden, gespreksverslagen, nieuwsbrieven, enz. Om dit alles goed te laten verlopen, is het onontbeerlijk dat wij steeds de juiste mailadressen hebben. Veranderingen moeten dus onmiddellijk worden doorgegeven! Nieuwsbrief: Ongeveer 9x per jaar wordt u via een Nieuwsbrief op de hoogte gehouden met de actuele schoolse ontwikkelingen. De Nieuwsbrief wordt u per mail toegestuurd. Ook kunt u de Nieuwsbrief op onze website lezen. Andere zaken: Andere belangrijke zaken kunt u lezen in de Schoolgids die gepubliceerd is op de website van onze school (onder kopje Informatie ). Op deze website kunt u ook het Schoolplan voor de periode van 2015 tot 2019 lezen (onder kopje Wie zijn wij ). Hierin staan de plannen die wij in deze schoolplanperiode willen uitvoeren.

Schoolgids (verkorte versie)

Schoolgids (verkorte versie) Schoolgids 2017-2018 (verkorte versie) Koningin Wilhelminaschool School voor Prot. Chr. Basisonderwijs Almerelaan 16, 8321 JB Urk Tel. 0527-686898 E-mail: wilhelmina@rehoboth.nu Postadres: Postbus 187,

Nadere informatie

Schoolgids (verkorte versie)

Schoolgids (verkorte versie) Schoolgids 2016-2017 (verkorte versie) Koningin Wilhelminaschool School voor Prot. Chr. Basisonderwijs Almerelaan 16, 8321 JB Urk Tel. 0527-686898 E-mail: wilhelmina@rehoboth.nu Postadres: Postbus 187,

Nadere informatie

Inleiding: Nieuwe leerlingen: Belangrijke data: tip: schrijf meteen in uw agenda. Jaaropening: http://wilhelmina.rehoboth.nu

Inleiding: Nieuwe leerlingen: Belangrijke data: tip: schrijf meteen in uw agenda. Jaaropening: http://wilhelmina.rehoboth.nu juli 2015 Inleiding: De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar ligt weer voor u klaar. Voor u misschien wel het belangrijkste kunt u lezen op bladzijde 4 en 5: De formatie voor het volgende schooljaar

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2018-2019 Nijmegen, juli 2018 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos Lindenholt. We proberen

Nadere informatie

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden Schoolkalender 2019-2020 Willem Alexanderschool Leeuwarden september 2019 ma di wo do vr za zo 26 aug. Eerste schooldag 27 aug. luizencontrole 28 aug. 29 aug. 30 aug. 31 aug. 1 Week 35 2 3 4 5 6 7 8 Informatieavond

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaschool

Koningin Wilhelminaschool Inleiding Hierbij ontvangt u de eerste Nieuwsbrief van 2019. De maand januari is altijd een belangrijke en drukke maand uit een schooljaar; niet in het minst door de halfjaarlijkse toetsen van het Leerlingvolgsysteem.

Nadere informatie

Dit is de verkorte schoolgids Wilt u deze gids goed bewaren!

Dit is de verkorte schoolgids Wilt u deze gids goed bewaren! 1 Dit is de verkorte schoolgids 2018-2019. Wilt u deze gids goed bewaren! De volledige schoolgids is te vinden op onze website http://regenboog.rehoboth.nu/ OPENING SCHOOLJAAR: WOENSDAG 5 SEPTEMBER aanvang

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2017-2018 Nijmegen, juli 2017 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2016-2017 Nijmegen, juli 2016 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

OPENING SCHOOLJAAR: WOENSDAG 28 augustus 2019 Aanvang uur, de Bron Na afloop is er de gelegenheid om koffie/thee te drinken in school

OPENING SCHOOLJAAR: WOENSDAG 28 augustus 2019 Aanvang uur, de Bron Na afloop is er de gelegenheid om koffie/thee te drinken in school 1 Dit is de (verkorte) schoolgids 2019-2020. Een kleine en handzame gids om goed te bewaren! De volledige schoolgids is vanaf september 2019 te vinden op onze website http://regenboog.rehoboth.nu/ OPENING

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Praktische informatie 2015-2016

Praktische informatie 2015-2016 Praktische informatie 2015-2016 Nijmegen, juli 2015 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

De Brug naar jouw toekomst!

De Brug naar jouw toekomst! De Brug naar jouw toekomst! Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Plattegrond van de school 3. Groepen en leerkrachten 4. Schooltijden 5. Schoolafspraken 6. Vakantierooster en vrije dagen 7. Gymrooster 8. Namen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Rotterdam juni 2016 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2017-2018 Schooljaar 2017-2018 Rotterdam juni 2017 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2019-2020 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden Beste ouders, verzorgers en belangstellenden In deze bijlage van de schoolgids vindt u specifieke informatie voor het schooljaar 2017-2018. We gaan ervan uit, dat we u, samen met de reguliere schoolgids

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Rotterdam 1 juli 2014 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2018-2019 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Aanvulling Schoolgids Deel 2

Aanvulling Schoolgids Deel 2 Aanvulling Schoolgids Deel 2 2014 2015 OBS De Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend 0299-472048 administratie@koempoelan.nl www.koempoelan.nl Schoolgids De Koempoelan - deel 2 2014-2015 Pagina 1 Een

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 Rotterdam, juli 2018 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Rotterdam 29 juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

G I D S. Schoolgids deel

G I D S. Schoolgids deel G I D S Schoolgids deel 2 2016-2017 G I D S 2016-2017 DEEL 2 Dit is het praktische deel van de schoolgids. In dit deel is alle informatie opgenomen die van be- lang kan zijn in het dagelijkse schoolleven

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Jaarbijlage Schoolgids Samen het beste uit jezelf halen. Jaarbijlage Schoolgids Christoffelschool

Jaarbijlage Schoolgids Samen het beste uit jezelf halen. Jaarbijlage Schoolgids Christoffelschool Jaarbijlage Schoolgids 2016-2017 Samen het beste uit jezelf halen Jaarbijlage Schoolgids 2016-2017 -1- Christoffelschool 1. Algemeen Team Christoffelschool 2016/2017: Klaar voor de start! Contactgegevens

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016

Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016 Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016 Aan het begin van ieder schooljaar ontvangt u deze kalender als aanvulling op de schoolgids. In deze kalender vindt u alle data van vakanties,

Nadere informatie

Jaargegevens 2018/2019

Jaargegevens 2018/2019 Jaargegevens 2018/2019 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Jaargegevens 2017/2018

Jaargegevens 2017/2018 Jaargegevens 2017/2018 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. Elk jaar ontvangt u een nieuw deel ter vervanging van de yellow pages in de schoolgids. In

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

In vertrouwen samen bouwen

In vertrouwen samen bouwen 2019-2020 In vertrouwen samen bouwen Inhoud GROEN-LIED... 2 SCHOOLINFORMATIE... 3 SCHOOLTIJDEN... 3 BESTE OUDERS/VERZORGERS,... 4 AFSTEMMINGSGESPREKKEN... 4 PARRO... 4 OUDERPORTAAL PARNASSYS... 4 INFORMATIE

Nadere informatie

SCHOOLGIDS 2015/2016

SCHOOLGIDS 2015/2016 SCHOOLGIDS 2015/2016 KOMPASSCHOOL School voor Speciaal Basis Onderwijs Wilhelminalaan 20 1791 AN Den Burg Tel.: 0222-312655 www.kompasschooltexel.nl Deel B jaarboekje 1 Inleiding Voor u ligt het B Deel

Nadere informatie

Juf Ingrid (ma-di-do), juf Liesbeth (woe) In deze klas zal meerdere dagdelen in de week een onderwijsassistent aanwezig zijn.

Juf Ingrid (ma-di-do), juf Liesbeth (woe) In deze klas zal meerdere dagdelen in de week een onderwijsassistent aanwezig zijn. JAARINFO SCHOOLJAAR 2017-2018 1.1 Groepsverdeling Dit schooljaar hebben we zes groepen. De groepen zijn als volgt verdeeld: Groep 1 Juf Ingrid (ma-di-do), juf Liesbeth (woe) In deze klas zal meerdere dagdelen

Nadere informatie

Vanaf 8.20 mogen de kinderen van groep 1 en 2 binnengebracht worden. Om 8.25 gaan de groepen 3 t/m 8 naar binnen. Start van de lessen 8.30.

Vanaf 8.20 mogen de kinderen van groep 1 en 2 binnengebracht worden. Om 8.25 gaan de groepen 3 t/m 8 naar binnen. Start van de lessen 8.30. Praktische informatie en contactgegevens schooljaar 2016-2017 Schooltijden De schooltijden voor uw kind zijn: Aanvang schooldag: Einde schooldag: Einde schooldag op woensdag: Einde schooldag groep 1 op

Nadere informatie

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren Voor aanvullende informatie kunt u de schoolgids of de website raadplegen. www.pnielschool.nl Jaardeel 2018-2019 Pniëlschool Tel.: 010-4844688 Sandelingplein 25 Fax.: 010-4850797 Jaardeel cursusjaar 2018-2019

Nadere informatie

Wij laten ieder kind schitteren!

Wij laten ieder kind schitteren! 2018 2019 CBS De Morgenster Orion 16B 7904 LG Hoogeveen Tel.: 0528-231110 demorgenster@pricoh.nl Wij laten ieder kind schitteren! Informatie kalender INLEIDING Dit is de informatiekalender voor het schooljaar

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein Kinderopvang en Buitenschoolse opvang Leerplicht Medezeggenschapsraad Schoolcommissie Team Verlof Absentie School- en gymtijden

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Aanvullende informatie op de schoolgids schooljaar

Aanvullende informatie op de schoolgids schooljaar Aanvullende informatie op de schoolgids schooljaar 2015-2016 Molenwiek 48 3642 BS Mijdrecht - T: 0297-281275 www.obs-molenland.nl Bereikbaarheid U kunt ons bereiken onder het nummer 0297-281275 Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Postbus AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) Bijlage schoolgids

Postbus AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) Bijlage schoolgids Postbus 5 9320 AA Peize (Dr) Hereweg 1d 9321 CL Peize (Dr) (050) 5033612 info@spectrumpeize.nl www.spectrumpeize.nl Bijlage schoolgids Schooljaar 2017-2018 Bijlage schoolgids obs t Spectrum Aan onze ouders/verzorgers,

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Praktische informatie schooljaar

Praktische informatie schooljaar Praktische informatie schooljaar 2019-2020 Contactgegevens Basisschool DE ZUIDSTROOM PASTOOR OP HEIJSTRAAT 26 5912 BT VENLO TEL. 077-3517906 Mailadres: info@dezuidstroom.fortior.nl Website: www.dezuidstroom.fortior.nl

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Ouderkalender

Ouderkalender Ouderkalender 2016-2017 Schooltijden Maandag, dinsdag en donderdag Ochtend: 08.45 12.00 uur Middag: 13.00 15.15 uur Woensdag: Gr. 1 t/m 4: Gr. 5 t/m 8: Vrijdag: Groep 1 t/m 4: Groep 5 t/m 8: 08.45 12.15

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor de ouders van basisschool Sprankel. Het praktisch deel wordt jaarlijks uitgedeeld

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO

BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO BIJLAGE Vlaanderenlaan 7 SCHOOLGIDS VSO 2016-2017 Vlaanderenlaan 7 0599-652022 e-mail: meidoornschool@picto.nl website: www.meidoornschool.picto.nl Activiteiten Jaarplanning 2016-2017 7 september 2016

Nadere informatie

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting.

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting. Stevensweert, juni 2018. Betreft: organisatie schooljaar 2018-2019. Beste ouders/verzorgers, Bij deze willen wij u informeren over de groepsindeling voor het schooljaar 2018-2019. De Maasparel is onderdeel

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2019-2020 Deze bijlage is bedoeld als aanvulling op de Algemene schoolgids. Ouders krijgen bij

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel tel.

locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel tel. SCHOOL informatie 2019 2020 locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor 82 3607 BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel. 0346-567697 tel. 0346-567470 e-mail: administratie@kameleon-maarssen.nl

Nadere informatie

Jaarinformatie schoolgids Anninksschool

Jaarinformatie schoolgids Anninksschool 2013-2014 Jaarbijlage bij de schoolgids van de Anninksschool. Deze informatie ontvangt u aan het begin van ieder schooljaar. De groepen en de groepsleerkrachten Groep Stamgroepleid(st)ers 1 en 2 OB Daniel

Nadere informatie

Bewaarkatern. In vertrouwen samen bouwen

Bewaarkatern. In vertrouwen samen bouwen 2018-2019 Bewaarkatern In vertrouwen samen bouwen Inhoud GROEN-LIED...2 SCHOOLINFORMATIE...3 SCHOOLTIJDEN...3 BESTE OUDERS/VERZORGERS,...4 AFSTEMMINGSGESPREKKEN...4 INFORMATIE OVER DE GROEPEN OP DINSDAG

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 07-08 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 5 33 5 34 Website: Email: directie@obsbijvanck.nl Ziekmelden tussen 8.5 8. uur augustus 07 3 4 5 7 8 9 0 3 4 5 7 8 9 0 3 4 9 30 3 De schooltijden

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 De bijlage is bedoeld als aanvulling op de reeds in uw bezit zijnde schoolgids. Wij

Nadere informatie

Schubertstraat HL NIJVERDAL hetheemnijverdal.nl. Deze schoolkalender is gemaakt door

Schubertstraat HL NIJVERDAL hetheemnijverdal.nl. Deze schoolkalender is gemaakt door Deze schoolkalender is gemaakt door www.paperfactory.nl SEPTEMBER 2018 WEEK 35 1 3 WEEK 36 4 5 Wenweek Kinderen vrij Wenweek 1e schooldag Schoolfotograaf 10 WEEK 37 11 12 Wenweek 6 7 8 Wenweek Voorstelling

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

CHRISTELIJKE SCHOOLVERENIGING AMSTERDAM - ZUID

CHRISTELIJKE SCHOOLVERENIGING AMSTERDAM - ZUID NIEUWSBRIEF waarin opgenomen de officiële berichten van de directeur van de school en het bestuur van de Christelijke Schoolvereniging Amsterdam-Zuid 36e jaargang, nummer 1, dinsdag 4 september 2018 Samen

Nadere informatie

Jaargegevens cbs De Bron schooljaar Jaargegevens

Jaargegevens cbs De Bron schooljaar Jaargegevens Jaargegevens 2019-2020 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS SO

BIJLAGE SCHOOLGIDS SO BIJLAGE SCHOOLGIDS SO 2018-2019 Vlaanderenlaan 7 0599-652022 e-mail: meidoornschool@sgperspectief.nl website: www.meidoornschool.picto.nl Activiteiten Jaarplanning 2018-2019 21 september 2018 Schoolreisjes

Nadere informatie

Welkom. Naam Klas Mentor. Lestijden. Bellen bij ziekte en afwezigheid

Welkom. Naam Klas Mentor. Lestijden. Bellen bij ziekte en afwezigheid Mini-gids 2014-2015 Welkom Naam Klas Mentor Welkom op onze school in het schooljaar 2014-2015. Een plezierige en veilige schooltijd is van groot belang. Op school maak je vrienden, je oefent er je sociale

Nadere informatie

Welkom. Naam Klas Mentor. Lestijden. Bellen bij ziekte en afwezigheid

Welkom. Naam Klas Mentor. Lestijden. Bellen bij ziekte en afwezigheid Mini-gids 2015-2016 Welkom Naam Klas Mentor Welkom op onze school in het schooljaar 2015-2016. Een plezierige en veilige schooltijd is van groot belang. Op school maak je vrienden, je oefent er je sociale

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

Jaargegevens 2014/2015

Jaargegevens 2014/2015 Jaargegevens 2014/2015 C.b.s.Het Baken Kreek 125 3206 HK Spijkenisse 0181-680155 www.hetbaken-vcpo.nl In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. Elk jaar ontvangt

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Groepsindeling 2014-2015

Groepsindeling 2014-2015 NUMMER 1 AUGSTUS 2014 1 Verkorte inhoudsopgave: Groepsindeling 2014-2015..1 Groepsindeling 2014-2015 Continurooster........2 Vervoer naar school.2 Website....3 Bewegingsonderwijs...3 Dokter/tandarts....4

Nadere informatie

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag Molenwiek 48 3642 BS Mijdrecht T: 0297 281275 www.obs molenland.nl Bereikbaarheid U kunt ons bereiken onder het nummer 0297 281275. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons mailadres: info@obs molenland.nl

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie