Akuut nr 16 4 maart 2019 jaargang 46

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Akuut nr 16 4 maart 2019 jaargang 46"

Transcriptie

1 Akuut nr 16 4 maart 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 650 exemplaren * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/ akuut@medica.be * VU: Cédric Vanluyten * Groenveldstraat 47, 3000 Leuven

2 Woordje van de praeses Beste liefhebbers van de betere literatuur, Wat een week! Wat een dinsdagavond! WAT EEN APERITIEFCONCERT! Elk jaar blijf ik versteld staan van de originele en fascinerende acts die dit concert rijk is. Een show die gevuld was met muziek, dans, comedy en een gedicht van onze eigenste professor Sciot. Op een bepaalde speech na verbaasden alle artiesten de aanwezigen in de zaal en werd de lat bijzonder hoog gelegd. Tot slot werden ook de docenten in de bloemetjes gezet tijdens de uitreiking van de gouden krijtjes. Alle winnaars hebben laten weten dat ze bijzonder gecharmeerd zijn en de komende jaren zich nog extra zullen inspannen voor het onderwijs aan onze faculteit. Het officieuze einde van het concert met het inzetten van het Medica-lied, blijft bij mij nog ongetwijfeld lang nazinderen en kippenvel opleveren! Om af te sluiten wil ik graag alle artiesten geweldig hard bedanken en bijzonder veel succes in de verdere toekomst wensen! Blijf genieten de bezigheid van jullie talenten! Volgende week staat (zoals jullie verder doorheen het Akuutje kunnen lezen) in het teken van de collegialiteit en verbroedering tussen studenten onderling. Samen met onze collega s van burgerlijk ingenieur organiseren wij namelijk een heuse wisselweek. Concreet betekent dit dat we een week van werking wisselen en gezamenlijk activiteiten organiseren voor de studenten van Medica en VTK. Zo worden er onder andere sportwedstrijden georganiseerd, vindt er een symposium plaats alsook een quiz gepresenteerd door professor Verslype. Een hoogtepunt van deze week vormt ongetwijfeld de Medica-VTK dubbelcantus. Onder velen is dit al een zeer bekend concept, MAAR dit jaar gaan we gekker, grootser en waarschijnlijk zatter dan ooit tevoren. We verhuizen immers van Alma 2 naar een tent voor Alma 3 en organiseren een heuse massacantus. Met in totaal 700 studenten behoort deze cantus tot de grootste cantussen van dit jaar! Vermoeide vrijdagavond groetjes, Cedric Vanluyten Praeses Medica 18-19

3 Bar Geheimen kunnen soms zwaar op de ziel wegen. Al een geluk dat het deze week weer tijd is voor het epische Confessions Party, waar jullie in volledige anonimiteit jouw (of die van je vrienden) diepste geheimen kan doen projecteren op het tv scherm in Doc's! Altijd al je liefde willen verklaren voor je favoriete Doc's ganger? Of wil je je zatste avonturen een glory momentje geven? Wil je gewoon lachen met andere mensen hun confessions? Zak dan zeker af naar Doc's deze donderdag, en het beste 23u en middernacht, want dan is het happy hour: 1 Stella kopen = 1 Stella gratis! Je kan zowel vantevoren als tijdens het feestje confessions insturen via een link die laten in dit evenement gepost zal worden. Aan de cocktailtoog zal Blue lagoon en Goldstrike te verkijgen zijn, zoals altijd aan studentikoze prijzen. Tot in Doc's!

4

5 Cursusdienst Dag beste boekenvrienden, Week 4 is nog maar net aangebroken en wij blikken al vooruit op het einde van de cursusdienst. Schrijf alvast in jullie agenda: 29 maart sluiten de reservaties 28 april vervallen alle boeken 29 april is er nog een laatste vrije verkoop van alle boeken die we over hebben Verder hebben we nog een nieuwtje voor 1e master geneeskunde: het handboek verloskunde zullen jullie volgens de prof niet nodig hebben. Jullie kunnen wel op de cursusdienst de gloednieuwe cursus verloskunde deel 1 krijgen! Deel 2 komt er later dit semester nog aan. Ga dus snel naar de website en reserveer ook jouw exemplaar! Haast je allemaal naar de cursusdienst en kom gerust een shiftje doen! Je krijgt in ruil eeuwige liefde, dikke sfeer EN een bonnetje voor Doc's! Openingsuren voor deze week: Maandag 4 maart: 20u - 22u Dinsdag 5 maart: 10u - 12u Donderdag 7 maart: 13u30-15u30 Tot op de cursusdienst!

6 Geachte medici en biomedici, Na weken van voorbereiden presenteert Medica met veel trots de wisselweek! In samenwerking met VTK brengen wij jullie een epische week boordevol leuke activiteiten. Wat is het concept van deze week? Vanaf zondag 10 maart tot en met donderdag 14 maart zullen de praesidia van Medica en VTK elkaars taken overnemen en als het ware gewisseld worden. Zo zal bijvoorbeeld de cursusdienst van Medica door VTK draaiende gehouden worden op maandagavond terwijl Medica voor de boeken van de burgies zal zorgen op dinsdag. Naast de gewone taken zal er ook elke dag een supertoffe activiteit plaatsvinden. ZONDAG 10 maart Op zondag 10 maart wordt de aftrap gegeven met een knaller van een openingsfeestje. Kom cava en je favoriete Doc s cocktail porno degusteren in een andere setting: t Elixir!

7 MAANDAG 11 maart Op maandag kunnen de bollebozen zich bewijzen in een quiz, waar zal blijken in welke vereniging zich de grootste masterminds bevinden. DINSDAG 12 maart Dinsdag begeven we ons allemaal naar het plein voor Alma 3, deze week het decor voor een grootse massacantus. Altijd al eens willen weten hoe het is om met 700 vrienden te cantussen? Ontdek het hier! WOENSDAG 13 maart Voor de actievelingen onder ons wordt er woensdag een sportactiviteit georganiseerd. DONDERDAG 14 maart Technologie in de medische wereld is niet meer weg te denken, daarom slaat Development de handen in elkaar en organiseert een lezingavond rond technologie in de medische wereld: HEALTHxTECH. De avond wordt geopend door Peter Joosten, TEDx spreker, gevolgd parallelle sessies door onder andere Peter Stalmans, gekend van topdokters. Hierna volgt een netwerkreceptie met een hapje en drankje in de universiteitshallen. Neem zeker een kijkje op Hierna staat er een episch feestje gepland in Doc s Bar. Altijd al een burgie willen scoren in docs? Of een door een archie perfect getapt pintje drinken? Dan is het de ideale moment om de week af te sluiten in Docs! Meer info vinden jullie in de evenementen op facebook.

8

9 Galabal Wie nog geen ticket voor galabal heeft kunnen bemachtigen, niet getreurd! We hebben er nog over. Vanaf nu kun je reserveren via een inschrijflink die in het evenement staat. Afhalen van je ticket kan je deze week bij de cursusdienst doen nadat we je betaling ontvangen hebben. Dus je kan je boeken en je ticket in een keer gaan halen! Dinsdag 5 maart om 20u komt de link om in te schrijven voor de bussen online dus denk al eens na over wanneer je graag wil vertrekken indien je de bus neemt.

10

11 Receptje Pasta Carbonara Benodigdheden: Strooikaas Melk Eieren Pasta Spekjes Ui Kook je pasta. Bak de spekjes en fijngesneden ajuin samen in 1 pan. Vul een kommetje met melk. Roer hierdoor 1 of 2 rauwe eieren (naargelang hoeveel melk je hebt en hoeveel pasta je gekookt hebt voor jezelf) en een hoeveelheid strooikaas naar keuze. Giet alles samen en meng goed op een laag vuurtje. Smullen maar!

12 Horoscoop Vissen Saturnus en de maan helpen je vandaag om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, Vissen. Wie kunnen je helpen bij het bereiken van je doelen en dromen? Met de juiste mensen aan je zijde is helemaal niets onmogelijk. Leeuw De maan staat vandaag samen met big daddy Saturnus in de werkzone van je horoscoop. Dat maakt je heel gedreven en gedisciplineerd. Je laat je door niets of niemand tegenhouden bij het bereiken van je doelen. Way to go, Leeuw! Steenbok Saturnus en de maan staan vandaag samen in jouw persoonlijke deel van het heelal. Dat maakt je totaal unstoppable, Steenbok. Je weet precies wat je voor elkaar wilt krijgen en wat je daarvoor moet doen. Go, go, go! Ram Saturnus en de maan staan vandaag samen in de carrièrezone van je horoscoop. Tijd om hard aan de slag te gaan met je plannen, doelen en dromen! Wees niet bang om ver vooruit te kijken en hoog in te zetten, Ram. Alles wat je wilt, kan werkelijkheid worden. Waterman De maan maakt vandaag contact met de nuchtere Saturnus in de dromenzone van je horoscoop. Dat helpt je om concreet aan de slag te gaan met je plannen en doelen. Niet blijven mijmeren en fantaseren, maar hop actie ondernemen! Weegschaal Saturnus en de maan helpen je vandaag om obstakels uit de weg te ruimen en problemen op te lossen. Dat geldt vooral op het gebied van huis & familie. Rust niet voordat je kwesties tot op de bodem hebt uitgezocht, Weegschaal.

13 Boogschutter Saturnus en de maan (samen te vinden in de financiële zone van je horoscoop) zorgen vandaag voor een reality check. Heb je de afgelopen tijd teveel uitgegeven? Te weinig gespaard? Dingen gekocht die je eigenlijk niet nodig hebt? Dan is dit het moment om de balans te herstellen. Stier Saturnus en de maan helpen je vandaag om prioriteiten te stellen. Wat wil je het allerliefst doen, meemaken en voor elkaar krijgen? Dit is het moment om de eerste stappen te zetten, Stier. Laat je door niets of niemand tegenhouden. Kreeft Saturnus neemt vandaag de plaats in van Mars in de relatiezone van je horoscoop. Zorg dat je zoveel mogelijk tijd kunt doorbrengen met de mensen van wie je houdt. Al het andere kan worden uitgesteld tot een later moment. Tweeling Saturnus en de maan dwingen je vandaag om je eigen onzekerheden onder de loep te nemen. Dat is niet makkelijk, maar wél heel zinvol en belangrijk. De inzichten die je opdoet helpen je om nog krachtiger in het leven te staan. Maagd Je kunt vandaag alles voor elkaar krijgen wat je wilt, Maagd. De maan staat samen met astrologisch zwaargewicht in de creatieve zone van je horoscoop. Het enige wat je hoeft te doen, is doelen en stellen en vastberaden door blijven gaan. Schorpioen De maan maakt vandaag contact met astrologisch zwaargewicht Saturnus in de communicatiezone van je horoscoop. Dat maakt je extra eerlijk, integer en direct. Wees niet bang om te zeggen waar het op staat.

14 Spelletjes Binairo Sudoku Nonogram

15

16 Agenda Maandag 4/3 Dinsdag 5/3 Donderdag 7/3 Belangrijke data Tijd Plaats Activiteit 20u Doc s Bar Galacantus 22u Doc s Bar Harry Potter and the drunken hallows party (3e bach gnk) 13u 14u O&N1 Ticketverkoop massacantus VTK x Medica 19u 20u Doc s Bar Ticketverkoop massacantus VTK x Medica 20u ZaMo Willy Wonkantus 10 t.e.m. 14 Wisselweek VTK x Medica maart 12 maart GHB GA3 Infosessie Vlaams Artsensyndicaat 14 maart MTC HEALTHxTECH 15 maart De Shop Galabal Medica 13 april GHB Startersdag Medica Leuven medicaleuven medicaleuven Ben jij een goede tekenaar of schrijver? Heb jij goede ideeën om Akuut te verbeteren? Ben jij een talent in photoshop en zou jij graag meehelpen bij het maken van posters voor allerlei Medica-evenementen? Wil jij meewerken aan Palfijn? Kortom, wil jij graag ons team aanvullen? Aarzel niet en stuur een mailtje naar akuut@medica.be of communicatie@medica.be! Hopelijk tot snel! Groetjes, Tibo, Yasmine, Margo, Karolien en Sara

Akuut nr 23 6 mei 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 450 exemplaren * Brusselsestraat 246,

Akuut nr 23 6 mei 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 450 exemplaren   * Brusselsestraat 246, Akuut nr 23 6 mei 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 450 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU: Cédric

Nadere informatie

Akuut. Akuut nr. 13 * 12 februari 2018 * Jaargang 45

Akuut. Akuut nr. 13 * 12 februari 2018 * Jaargang 45 Akuut Akuut nr. 13 * 12 februari 2018 * Jaargang 45 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 900 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be

Nadere informatie

Akuut nr april 2019 jaargang 46

Akuut nr april 2019 jaargang 46 Akuut nr 21 22 april 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 650 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Akuut nr februari 2019 jaargang 46

Akuut nr februari 2019 jaargang 46 Akuut nr 13 11 februari 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 700 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

Akuut nr februari 2018 jaargang 46

Akuut nr februari 2018 jaargang 46 Akuut nr 15 25 februari 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 600 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

Akuut nr mei 2019 jaargang 46

Akuut nr mei 2019 jaargang 46 Akuut nr 24 20 mei 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 450 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Akuut nr november 2018 jaargang 46

Akuut nr november 2018 jaargang 46 Coming soon... Akuut nr 10 26 november 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 700 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Akuut nr december 2018 jaargang 46

Akuut nr december 2018 jaargang 46 Akuut nr 12 10 december 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 515 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

MAAN KALENDER Rustig-aan-Dagen

MAAN KALENDER Rustig-aan-Dagen MAAN KALENDER 2018 Rustig-aan-Dagen 白 露 Báilù Witte Dauw 秋 分 Ch iu Fen Herfstequinox Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 1 2 SM=Stille Maan, de maan maakt geen contact

Nadere informatie

Akuut nr 20 1 april 2019 jaargang 46

Akuut nr 20 1 april 2019 jaargang 46 Akuut nr 20 1 april 2019 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 400 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Akuut nr 2 1 oktober 2018 jaargang 46

Akuut nr 2 1 oktober 2018 jaargang 46 Akuut nr 2 1 oktober 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 965 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus Christiane Beerlandt De Zwarte Maan en Priapus Redding uit de draaikolk van oerinstinctieve patronen Beerlandt Publications, Nazareth, België Inhoudstafel Noot vooraf van de uitgever... 9 Waar staan de

Nadere informatie

Akuut. Akuut nr. 17 * 12 maart 2018 * Jaargang 45

Akuut. Akuut nr. 17 * 12 maart 2018 * Jaargang 45 Akuut Akuut nr. 17 * 12 maart 2018 * Jaargang 45 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 845 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure NIEUW IN LEUVEN? ACADEMIEJAAR 2018-2019 PEDAGOGISCHE KRING Informatiebrochure Beste nieuwe studenten! In naam van de Pedagogische Kring heten wij jullie hartelijk welkom op de KU Leuven! Als nieuwe student

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Akuut nr 1 25 september 2018 jaargang 46

Akuut nr 1 25 september 2018 jaargang 46 Akuut nr 1 25 september 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 965 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

Akuut nr 3 8 oktober 2018 jaargang 46

Akuut nr 3 8 oktober 2018 jaargang 46 Akuut nr 3 8 oktober 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 935 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Akuut nr 6 29 oktober 2018 jaargang 46

Akuut nr 6 29 oktober 2018 jaargang 46 Akuut nr 6 29 oktober 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 905 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Akuut nr 7 5 november 2018 jaargang 46

Akuut nr 7 5 november 2018 jaargang 46 Akuut nr 7 5 november 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 850 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Academiejaar 2011-12 nr. 7. Het Diaantje -

Academiejaar 2011-12 nr. 7. Het Diaantje - Academiejaar 2011-12 nr. 7 Het Diaantje - Inhoud: 3 Het ExamenWiki 4 Volleybal Diana vs lectoren 5 Nacht van de jacht SMS en 6-7 Horoscoop 8-9 Ontspanning 10 Binnenkort 10 Activiteiten 2e semester Redactie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

Akuut nr 4 15 oktober 2018 jaargang 46

Akuut nr 4 15 oktober 2018 jaargang 46 Akuut nr 4 15 oktober 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 905 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal.

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal. Eet, drink en blijf gezond Sabbat Doe Lees Daniël 1 door. Lees Zondag 'Eet, drink en blijf gezond.' Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, schrijf de power text op een stuk papier en plak deze op het blik.

Nadere informatie

WINAGENDA. Openingscantus. Zoektocht EJW Mexicanbar. Afzuipbar

WINAGENDA. Openingscantus. Zoektocht EJW Mexicanbar. Afzuipbar WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Afzuipbar 23-5- 2012 Maandag 1 oktober EJW Goes Alma Openingscantus Dinsdag 2 oktober Woensdag

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

Akuut nr 8 12 november 2018 jaargang 46

Akuut nr 8 12 november 2018 jaargang 46 Akuut nr 8 12 november 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 850 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Onderwijs Infobrochure

Onderwijs Infobrochure Onderwijs Infobrochure Inhoud Wie zijn we? 4 Wat doen we? 6 Wat kan jij doen? 7 Wat houdt de faculteit bezig? 8 Wat houdt de universiteit bezig? 9 3 5 PERSONEN VAN ONDERWIJS, MAAR OOK VAN BOVEN Arno: Na

Nadere informatie

Akuut nr 11 3 december 2018 jaargang 46

Akuut nr 11 3 december 2018 jaargang 46 Akuut nr 11 3 december 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 700 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

&, / 0 / 1 2 0, 30 34 0 5 #, 6 4 # * 4 4 # 7 4 # # 8 #

&, / 0 / 1 2 0, 30 34 0 5 #, 6 4 # * 4 4 # 7 4 # # 8 # !" $ &' ( ) *! +,- + -.0 + ) 2 + 2-3 4 + 4-5!" 6 + - 7 + -*!$ + 6-" 8$ &- 3 + 9: ; < $ 6 + 7- -& '' 9 + -= = 8-3 > - & +? ;

Nadere informatie

EJW AKuUT. Welkom bij de Medica familie!

EJW AKuUT. Welkom bij de Medica familie! EJW AKuUT Welkom bij de Medica familie! Wanneer je dit boekje in handen krijgt, sta je aan het begin van een epische studententijd! Je hebt namelijk gekozen voor een opleiding Biomedische wetenschappen

Nadere informatie

Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN

Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN INFOBOEKJE VOOR EN DOOR STUDENTEN aan de faculteit sociale wetenschappen Politika vzw Faculteitskring SocialE WeteNschappen Campus Leuven Parkstraat 45, 3000 Leuven www.politika.be xfglezing de crem Hij

Nadere informatie

Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 14

Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 14 Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 14 Up to date ψ Lustrumweek... 21/02/2016 26/02/2016 ψ Upperdare 1ste jaars... 29/02/2016 ψ Wervingsevent... 01/03/2016 ψ Galabal... 11/03/2016

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Inhoud. Bijlage B: Planeettabellen...7. Bijlage C: Blanco horoscoop...71. Bijlage D: Woordenlijst...73. Bijlage E: Symbolen...85

Inhoud. Bijlage B: Planeettabellen...7. Bijlage C: Blanco horoscoop...71. Bijlage D: Woordenlijst...73. Bijlage E: Symbolen...85 Inhoud Bijlage A: Je ascendant uitrekenen: een handleiding...3 Bijlage B: Planeettabellen...7 Bijlage C: Blanco horoscoop...71 Bijlage D: Woordenlijst...73 Bijlage E: Symbolen...85 Bijlage F: De aspecten

Nadere informatie

KLEURPLAAT VLIEGENDE WOLVEN. MIRA, Schoolkrant De Vrije Ruimte 27 oktober 2010 MOPPEN.

KLEURPLAAT VLIEGENDE WOLVEN. MIRA, Schoolkrant De Vrije Ruimte 27 oktober 2010 MOPPEN. MIRA, Schoolkrant De Vrije Ruimte 27 oktober 2010 MOPPEN. Twee slangen komen elkaar tegen in het moeras. De ene slang zegt tegen de andere: Ik hoop dat ik niet giftig ben. Vraagt de andere: Waarom? Zegt

Nadere informatie

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2019 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Akuut nr 9 19 november 2018 jaargang 46

Akuut nr 9 19 november 2018 jaargang 46 Akuut nr 9 19 november 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 700 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be *

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Bakske S2W5 11 maart 2019 jaargang geen flauw idee

Bakske S2W5 11 maart 2019 jaargang geen flauw idee Bakske S2W5 11 maart 2019 jaargang geen flauw idee Weekblad VTK * Verschijnt wekelijks * Gratis * 750 exemplaren www.vtk.be * Studentenwijk Arenberg 6/1, 3001 Heverlee * bakske@vtk.be * VU: Vincent Tombeur

Nadere informatie

Actie Klimaatmakers gezocht. Samenwijs Starrebos doet mee aan de prijsvraag om geld binnen te halen om het groene schoolplein te kunnen realiseren.

Actie Klimaatmakers gezocht. Samenwijs Starrebos doet mee aan de prijsvraag om geld binnen te halen om het groene schoolplein te kunnen realiseren. Nieuwsbrief 11-04- 2 0 1 9 Belangrijke data: 11 april: uitslag verkeersexamen groep 7 12 april: Koningsspelen 19 april: Goede vrijdag (let op géén vrije dag) 20 april t/m 5 mei: Vakantie 16 mei: Starrebos

Nadere informatie

Akuut. Akuut nr. 15 * 26 februari 2018 * Jaargang 45

Akuut. Akuut nr. 15 * 26 februari 2018 * Jaargang 45 Akuut Akuut nr. 15 * 26 februari 2018 * Jaargang 45 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 880 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'.

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'. 1ste Studiefase Welkom bij de studierichting Sinologie! Op maandag 26 september gaat het academiejaar van start. Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de geplande activiteiten. Wij raden jullie

Nadere informatie

Training Een GROOTS leven

Training Een GROOTS leven Training Een GROOTS leven Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet naar een grootster leven. Je bent de meeste van jouw onzekerheden wel voorbij en je bent

Nadere informatie

Akuut. Akuut nr. 19 * 26 maart 2018 * Jaargang 45

Akuut. Akuut nr. 19 * 26 maart 2018 * Jaargang 45 Akuut Akuut nr. 19 * 26 maart 2018 * Jaargang 45 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 655 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

21 augustus. zaterdag s 6:33 20:51 d 19:20 2:55 week 33

21 augustus. zaterdag s 6:33 20:51 d 19:20 2:55 week 33 21 augustus Maan in Steenbok zaterdag s 6:33 20:51 d 19:20 2:55 week 33 Wees niet arrogant maar laat je ook niet door een minderwaardigheidsgevoel beïnvloeden. Doe je niet meer voor dan wat je werkelijk

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Oktober Inleiding

Oktober Inleiding Oktober 2010 Inleiding Jupla hoi beste plussers! Het jaar is weer stevig begonnen! En het belooft stevig te blijven. Dit jaar wordt een jaar vol verrassingen en nieuwe ideeën. Inderdaad, ook dit jaar wordt

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

VOORWOORD EEN BLI(J)K VAN WAARDERING

VOORWOORD EEN BLI(J)K VAN WAARDERING NIEUWSBRIEF VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) EN LEERLINGEN VOORWOORD EEN BLI(J)K VAN WAARDERING Schooljaar 2018-2019 zit erop. Iedereen zal ongetwijfeld toe zijn aan een periode van rust, ontspanning en inspiratie.

Nadere informatie

Akuut. Studentloanathon, Hillarychu, Dabasaur Welke Pokémon kies jij? 14 november 2016 Jaargang 44

Akuut. Studentloanathon, Hillarychu, Dabasaur Welke Pokémon kies jij? 14 november 2016 Jaargang 44 Akuut Akuut n 8 14 november 2016 Jaargang 44 Studentloanathon, Hillarychu, Dabasaur Welke Pokémon kies jij? Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 1270 exemplaren www.medica.be *

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Akuut nr 5 22 oktober 2018 jaargang 46

Akuut nr 5 22 oktober 2018 jaargang 46 Akuut nr 5 22 oktober 2018 jaargang 46 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 905 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be * VU:

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Maandag 1 maart. Danscursus

Maandag 1 maart. Danscursus Maandag 1 maart Danscursus Een Winabar, of een fuif zal nooit meer hetzelfde zijn. Geen excuus meer dat u niet kan dansen, geen schrik meer dat u niet kan dansen. Inderdaad, voor alles biedt Wina een oplossing,

Nadere informatie

Cursus PaardenKracht voor kinderen

Cursus PaardenKracht voor kinderen Cursus PaardenKracht voor kinderen Geeft elk kind waar het recht op heeft: zelfvertrouwen weerbaarheid leren grenzen aangeven leren samenwerken aanleren van leven in het nu leren omgaan en verwerken van

Nadere informatie

Welkom bij Coachfriend en je werkboek.

Welkom bij Coachfriend en je werkboek. COACHFRIEND Werkboek Van Email Mobiel Skype/Lync Leeftijd Beroep (voeg hier je profielfoto toe) Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Coach: Richard Koekoek E: rkoekoek@zieffect.nl T:

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

JONGGIDSEN. Maart april mei A S T R O L O G I E

JONGGIDSEN. Maart april mei A S T R O L O G I E JONGGIDSEN Maart april mei A S T R O L O G I E OMG!!!!!!!! Zijn we nu al aan het laatste spiespunt aangekomen?! Time flies when you re having fun! We geven er nog een laatste keer een giga-lap op! Weetje:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

3 oktober. Voornaam: Achternaam: Jouw adres: Bevestig adres: Nieuw wachtwoord: Ik ben een: Selecteer je geslacht: Geboortedatum:

3 oktober. Voornaam: Achternaam: Jouw  adres: Bevestig  adres: Nieuw wachtwoord: Ik ben een: Selecteer je geslacht: Geboortedatum: Beste Jonggivertjes Sommigen onder jullie hebben al wat ervaring met het JV-zijn, maar er zijn ook een heel deel nieuwelingen onder jullie, die zeker en vast hun weg gaan vinden in deze geweldige tak!

Nadere informatie

VEROVER DE RUIMTE. webversie

VEROVER DE RUIMTE. webversie VEROVER DE RUIMTE 5 Doelen Eindtermen en leerplandoelen Materiaal Groeperingsvorm Soort spel Speldoel box 3 Verover de ruimte 3 1 De kinderen kunnen zich houden aan de vooraf opgestelde tijdspanne. 2

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

E-Files. September 2014. www.e-kring.be

E-Files. September 2014. www.e-kring.be E-Files September 2014 www.e-kring.be Praeses Dixit Beste E'ers De vakantie is nog maar juist begonnen (zo lijkt het mij toch) en de lessen beginnen weeral. Veel te kort die vakantie, zeker voor de mensen

Nadere informatie

De glossy voor mode en stijl.

De glossy voor mode en stijl. Fashion. De glossy voor mode en stijl. INHOUD leuke winkels 3. leuke winkels 4. Webshops 6. Liefdeshoroscoop 1. Pull & Bear. deze Spaanse winkel vindt je in Nederland helaas alleen in Rotterdam, Den Haag

Nadere informatie

Akuut. Boerderijtje. Akuut nr. 5 * 23 oktober 2017 * Jaargang 45

Akuut. Boerderijtje. Akuut nr. 5 * 23 oktober 2017 * Jaargang 45 Akuut Akuut nr. 5 * 23 oktober 2017 * Jaargang 45 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 900 exemplaren * www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 * akuut@medica.be

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Akuut. 27 februari 2017 Jaargang 44

Akuut. 27 februari 2017 Jaargang 44 Akuut Akuut n 16 27 februari 2017 Jaargang 44 Weekblad van de vzw Medica * Verschijnt wekelijks * Gratis * 1100 exemplaren www.medica.be * Brusselsestraat 246, 3000 Leuven * foon 016/206869 akuut@medica.be

Nadere informatie

RAINPHARMA. spring SHOPPING DAY

RAINPHARMA. spring SHOPPING DAY 21.03.2019 RAINPHARMA spring SHOPPING DAY DONDERDAG 21 MAART = NATIONAAL RAINPHARMA SHOPPING EVENT RainPharma staat voor pure schoonheid. Een efficiënte aanpak van binnen uit vormt de basis. Langs de buitenkant

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

INTRO. Laat je door de Heer helpen om van Hem te houden en om net zo vast te houden aan het geloof als Christus. (2 Tessalonicenzen 3:5)

INTRO. Laat je door de Heer helpen om van Hem te houden en om net zo vast te houden aan het geloof als Christus. (2 Tessalonicenzen 3:5) WEEK 2 INTRO Welkom bij week 2 van de Focus 21 days Challenge. We deelden het vorige week al, maar we zeggen het nogmaals: we leven in een tijd waarin afleiding één van de grootste obstakels is in het

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR JOUW ACTIE! TIPS &

INSPIRATIE VOOR JOUW ACTIE! TIPS & INSPIRATIE VOOR JOUW ACTIE! 2016RND TIPS & RODE NEUZEN DAG KOMT ERAAN De eerste Rode Neuzen Dag van VTM, Qmusic en Belfius maakte een moeilijk onderwerp bespreekbaar: jongeren met psychische problemen

Nadere informatie