FS-9130DN/FS-9530DN print copy scan fax A3 ZWART-WIT PRINTERS VOOR SNELLE VERWERKING VAN AL UW PAPIERWERK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FS-9130DN/FS-9530DN print copy scan fax A3 ZWART-WIT PRINTERS VOOR SNELLE VERWERKING VAN AL UW PAPIERWERK"

Transcriptie

1 FS-9130DN/FS-9530DN print copy scan fax A3 ZWART-WIT PRINTERS VOOR SNELLE VERWERKING VAN AL UW PAPIERWERK

2 BETROUWBARE ONDERSTEUNING PER DAG 24 UUR EEN VERPLICHTING VOOR DE LANGE TERMIJN ECOSYS is het antwoord van Kyocera op de vraag naar efficiënte en rendabele printtechnologie. Door het afval te beperken en de efficiëntie van componenten te maximaliseren, verbruiken ECOSYS-printers minder en produceren zij meer. ECONOMY: beide vlaggenschipprinters bieden zeer lage kosten per pagina, dankzij de beproefde ECOSYS technologie van Kyocera. Keramische onderdelen met een lange levensduur garanderen dat kosten en het gebruik van verbruiksmateriaal tot een absoluut minimum worden beperkt. ECOLOGY: conventionele printers dwingen u om de hele drum en developer te vervangen gooien zodra de toner op is. Hierdoor ontstaat een enorme hoeveelheid aan afval dat niet kan worden gerecycled: een ecologische nachtmerrie. De FS-9130DN en FS-9530DN maken gebruik van ECOSYS componenten die ontwikkeld zijn om lang mee te gaan. SYSTEM PRINTING: ieder krachtig model biedt een uitstekende netwerkconnectiviteit en een probleemloos systeembeheer. Drivers van Kyocera zijn gebaseerd op een single-platformtechnologie: een moeiteloze connectiviteit wordt gegarandeerd.

3 No one wants a printer to be the centre of attention. With this in mind, the new generation of Kyocera De snelle, efficiënte en betrouwbare Kyocera printers zijn altijd aan het werk. De FS-9130DN en printers have been consciously designed to stay out of your way in any workgroup setting. They feature FS-9530DN zijn echte werkpaarden die u ook op de drukste momenten van de dag helpen de grootste the smallest footprint in their class and are the result of a thorough focus on reducing noise levels in afdrukvolumes te verwerken. Dankzij de modulaire opzet kunnen deze machines eenvoudig aan uw every imaginable part of the machine. Reliable, long-life, ECOSYS components are standard as is a wensen en vereisten worden aangepast. Bovendien zorgt de ECOSYS technologie voor een lange space-saving duplex unit. With a lage printer that is this refined, you ll have more space to think levensduur eninternal daarmee voor opmerkelijk exploitatiekosten. about the kind of things that draw attention to you. Grote papiercapaciteit Deze printers zijn niet alleen snel, ze hebben in standaarduitvoering ruimte voor een invoer van vel en een uitvoer voor 500 vel. Standaard met duplexeenheid De ingebouwde duplexeenheid zorgt voor haarzuiver dubbelzijdig afdrukken en maakt het printen van boekjes tot een fluitje van een cent. Netwerkconnectiviteit De standaard netwerkconnectiviteit biedt naadloze integratie in uw netwerkomgeving. Krachtige controller Dankzij een snelle CPU kunnen deze printers de meest complexe afdruktaken met gemak aan. Een wereld aan opties Deze efficiënte, autonome printers beschikken standaard over uitgebreide papierinvoer- en afwerkopties waardoor ze in elke kantooromgeving passen.

4 OP WEG NAAR SUCCES Tijd is geld. Met een afdruksnelheid van 40 pagina s per minuut verwerkt de FS-9130DN elke willekeurige afdruktaak zonder dat er lange wachttijden ontstaan. En met zijn verbluffende afdruksnelheid van 51 pagina s per minuut zorgt de FS-9530DN ervoor dat u ook bij grote afdruktaken het overzicht houdt. De grote tonercassette is goed voor pagina s waardoor zelfs bij grote afdrukvolumes vervanging van de tonercassette niet vaak nodig is. Doordat de onderhoudskit pagina s meegaat, is ook het uitvoeren van onderhoud een zeldzame gebeurtenis. CAPACITEIT MET EEN LANGE ADEM Met een multifunctionele lade voor 200 vel en 2 cassettes voor elk 500 vel zitten deze machines voor de meeste toepassingen niet snel zonder papier. Maar als er binnen uw afdeling of kantoor op nog grotere schaal documenten afgedrukt worden of wanneer verschillende papiersoorten nodig zijn, bieden deze printers u de mogelijkheid de capaciteit uit te breiden tot vel of 5 papierladen. ALLEMANSVRIEND Printers van Kyocera voorzien in gebruiksvriendelijke netwerktoegang. De Kyocera KX driver vormt de drijvende kracht achter de probleemloze verwerking van alle opdrachten. In combinatie met KM-NET Viewer kan het configureren en beheren van de printer aan uw printernetwerk eenvoudig uitgevoerd worden via een eenvoudige interface. Door middel van automatisch gegenereerde e- mailberichten geeft het systeem aan dat de toner opraakt of dat papier moet worden bijgevuld. AFDRUKBEHEER EN -BEWAKING Elke boekhouder weet hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in het gebruik van printers en verbruiksmaterialen. Door het toewijzen van afdelingscodes kan de printer zelf toegang tot de verschillende printerfuncties beheren en het aantal afdrukken van een bepaalde afdeling of gebruiker monitoren. Een simpele en effectieve manier om uw exploitatiekosten binnen de perken te houden.

5 ALLES ONDER CONTROLE Dankzij het grote aantal emulaties, waaronder PCL6 en PostScript 3, staan deze printers garant voor snel, doeltreffend en probleemloos afdrukken, ongeacht de IT-omgeving waarbinnen ze gebruikt worden. Met de mogelijkheid voor rechtstreeks afdrukken van PDF-bestanden kunt u zelfs PDF-bestanden binnen uw netwerk verzenden zonder het bestand te hoeven converteren of te openen in Acrobat Reader. Met behulp van de handige USB host interface kunt u PDFbestanden vanaf een USB memory stick rechtstreeks afdrukken. Op die manier komt de afdruk meteen bij u terecht zonder dat het gevaar bestaat dat een ander die onder ogen krijgt. PRESCRIBE IIe Dankzij Kyocera s intuïtieve printerbesturingstaal kunnen honderden elektronische formulieren op een CompactFlash kaart of op de harde schijf van uw printer worden opgeslagen. Deze printers ondersteunen 45 verschillende barcodetypes en de tweedimensionale barcode PDF 417. Met behulp van configuratiebestanden, die alle relevante instellingen bevatten die met behulp van PRESCRIBE IIe worden ingevoerd, kunt u uw printer eenvoudig via het netwerk instellen. PROFESSIONEEL DOCUMENTBEHEER Door uw printer te voorzien van een harde schijf geeft u de productie een extra impuls en kan de gehele afdeling elektronische documenten op de printer opslaan. Het Kyocera enhanced Multiple Printing System (emps) biedt de mogelijkheid samen te werken met de Data Security Kit zodat ook de harde schijf voldoet aan de strengste veiligheidseisen. gemeenschappelijk gebruikte documenten op de harde schijf op te slaan zodat iedereen binnen de afdeling bestanden kan delen voor meer consistentie. een proefdruk van de afdruktaak te maken zodat u die kunt nakijken voordat u het groene licht geeft voor een grote(re) oplage. beschermde documenten buiten het bereik te houden van ongeautoriseerde gebruikers door een wachtwoord in te voeren via het bedieningspaneel van de printer.

6 WIJ MAKEN AF WAT U BEGINT Dankzij de modulaire opzet van Kyocera systemen beschikt u altijd over een afdruk- en afwerkoplossing op maat. Meer opslagruimte, meer flexibiliteit of hogere capaciteit: er is altijd een mogelijkheid om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Bovendien bestaat er voor deze systemen een uitgebreid programma aan afwerkopties die u het werk uit handen nemen. Basisversie Twee papiercassettes voor elk 500 vel en een multifunctionele lade voor 200 vel bieden een ruime papiervoorraad. Uitgebreide functionaliteit Een extra onderzetkast op wielen beschermt uw papier en is vooral handig als de papiervoorraad niet binnen handbereik is. Flexibiliteit Met twee extra papiercassettes voor elk 500 vel beschikt u in een handomdraai over meer papiersoorten. Hoge capaciteit Deze invoerlade voor vel is ideaal als u vaker grote afdruktaken uitvoert. Basissysteem CB-700/CB-710 PF-700 PF-750 Instapniveau Deze finisher voor vel kan nietjes aanbrengen in maximaal 30 vel papier. Grote capaciteit Deze finisher voor vel heeft geen moeite met grote oplagen en kan tot 50 vel nieten in standaarduitvoering. Geavanceerde afwerking Met de optionele perforator kunt u het archiveren van documenten vergemakkelijken. Kies voor de ultieme finishing touch met een booklet finisher die boekjes maakt tot 64 pagina s. Afdelingsgebruik Om de documenten van de verschillende gebruikers van elkaar te scheiden kunt u de 7-vaks mailbox gebruiken x DF-730 DF-710 PH-5C + BF-710 MT-710

7 PASSEN EN METEN Elk kantoor, elke afdeling en elke organisatie is uniek. Daarom bestaat er geen universele printeroplossing voor alle gebruikers. Dankzij hun modulaire opzet, hoge productiviteit en betrouwbaarheid bieden Kyocera printers elke gebruikersgroep een oplossing op maat. Hieronder volgt een aantal mogelijke oplossingen: BASISVERSIE MET ONDERZETKAST Uw werkgroep print veel maar moet woekeren met de beschikbare ruimte. In dat geval biedt een onderzetkast op wielen (CB-700/CB-710) uitkomst voor het stofvrij bewaren van uw papiervoorraad. Bovendien staat de printer dan meteen op een werkhoogte die rugklachten helpt voorkomen. AFWERKOPLOSSINGEN Als u met verschillende maten, kleuren of soorten papier werkt, voegt u eenvoudig twee extra papiercassettes voor elk 500 vel toe (PF-700). Uw printer beschikt nu over probleemloze toegang tot 5 verschillende papierbronnen. Met de inzet van de finisher voor vel (DF-730) en diens nieter voor 30 pagina s zet u uw presentatie in een handomdraai in elkaar! AFWERKOPLOSSINGEN VOOR AFDELINGSGEBRUIK De DF-710 finisher is de juiste keuze voor grote afdelingen die grote afdruktaken hebben. Met toevoeging van een booklet finisher kunt u grote documenten samenstellen. En als de mensen van uw afdeling voortdurend in de stapel afgedrukte documenten op zoek zijn naar hun werk, kunt u daar een elegant einde aan maken met de 7 x 100 vel (MT-710) mailbox die de uitvoer naar het aan de afzonderlijke gebruikers toegewezen vak stuurt. MEER DAN ALLEEN HARDWARE Met een jarenlange ervaring in afdrukken, scannen, kopiëren, faxen en archiveren van documenten verkeert Kyocera in een unieke positie om oplossingen op maat te bieden waardoor het hele werkproces wordt gestroomlijnd en waarmee de opbrengst op investeringen wordt gemaximaliseerd. Dit resultaat wordt bereikt doordat Kyocera eigen softwareontwikkelaars in dienst heeft, en partnerships is aangegaan met vooraanstaande leveranciers op het gebied van kostenbeheer, beveiliging, documentbeheer en systeembeheer. Wilt u zelf zien hoe Kyocera oplossingen de productiviteit van uw hardware kunnen verhogen, bezoek dan

8 FS-9130DN/ FS-9530DN A3 ZWART-WIT PRINTERS ECOSYS apparaten worden ontwikkeld met het oog op het minimaliseren van directe en indirecte kosten als onderhoud, systeembeheer en verbruiksartikelen. Deze systemen kennen geen cartridges en vereisen alleen het verwisselen van de tonercassette. Het modulaire concept maakt het mogelijk functies toe te voegen ter verbetering van de workflow plus naar behoefte een groot aantal opties voor papiertoevoer en -uitvoer. De geïntegreerde systeemsoftware biedt u ook op lange termijn netwerkbrede compatibiliteit. De lange levensduur van de componenten is vriendelijk voor uw portemonnee en het milieu. ALGEMEEN Technology: Kyocera ECOSYS, laser Afdruksnelheid: FS-9130DN: max. 40/23 pagina s per minuut A4/A3 enkelzijdig, max. 33/16 pagina s (16/8 vel) per minuut A4/A3 dubbelzijdig FS-9530DN: Maximaal 51/26 pagina's per minuut A4/A3 enkelzijdig, max. 37/17 pagina s (18/8 vel) per minuut A4/A3 dubbelzijdig Resolutie: dpi-kwaliteit (1.800 x 600) Tijd tot eerste afdruk: 3,5 seconden Opwarmtijd: 60 seconden na inschakelen Afdrukvolume: FS-9130DN: gemiddeld pagina s/maand, maximaal pagina's/maand FS-9530DN: gemiddeld pagina s/maand, maximaal pagina's/maand Stroomvoorziening: 220/240 VAC, 50/60 Hz Stroomverbruik: FS-9130DN: Afdrukken: 710 W, stand-by: 160 W, FS-9530DN: Afdrukken: 900 W, stand-by: 180 W, energiespaarstand (ECOpower): 4,5 W Geluid (ISO 7779): Afdrukken: 56 db(a), stand-by: 37 db(a) energiespaarstand (ECOpower): onmeetbaar laag Afmetingen (B x D x H:) 599 x 646 x 615 mm Gewicht: ca. 68 kg Certificering: TÜV/GS, CE, PTS Dit product wordt vervaardigd conform de kwaliteitsnorm ISO 9001 en milieurichtlijn ISO PAPIERVERWERKING Alle genoemde papiercapaciteiten zijn gebaseerd op een papierdikte van maximaal 0,11 mm. Gebruik onder normale omstandigheden het door Kyocera aanbevolen papier. Invoercapaciteit: 2 x 500 vel universele papiercassettes, g/m 2, A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, Letter, Letter-R, Legal, Ledger, Folio, STMT 200-vel multifunctionele lade, g/m 2, A3-A6R, Custom (88 x 148 mm tot 297 x 450 mm) Maximale invoercapaciteit met optionele papierlade PF-750: vel Standaard met ondersteuning voor dubbelzijdig afdrukken op formaten A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, Letter, Letter-R, Legal, Ledger, g/m 2 Uitvoercapaciteit: 500 vel met de bedrukte zijde onder BESTURING Processor: PowerPC 750FL / 600 MHz Geheugen: FS-9130DN: 64 MB standaard + ECOmemory, max. 576 MB (1 DIMM slot/100 pin DDR-SDRAM Dimm) FS-9530DN: 128 MB standaard + ECOmemory, max. 640 MB (1 DIMM slot/100 pin DDR-SDRAM Dimm) Emulaties: PCL6/PCL5e incl. PJL, PostScript 3TM (KPDL 3), PDF direct print, automatic emulation sensing (AES), HP-7550A (KC-GL), Line Printer, IBM Proprinter X24E, Epson LQ-850, Diablo 630 Uw Kyocera Partner: Systeemplatform: De FS-9130DN en FS-9530DN bieden standaard USB-, parallelle- en netwerkconnectiviteit en staan garant voor probleemloos systeembeheer. Dankzij de single-platformtechnologie van Kyocera kan voor elke Kyocera PCL/PostScript printer binnen het netwerk dezelfde driver worden gebruikt: van desktopprinters voor één gebruiker tot geavanceerde multifunctionele systemen. Alleen Kyocera biedt u deze probleemloze combinatie tussen vooruitstrevende technologie en expertise op het gebied van hoogwaardige papierverwerking. PRESCRIBE IIe: Met de paginaontwerp- en besturingstaal PRESCRIBE IIe kunnen zelfs complexe grafische objecten, logo's en (uit meerdere delen bestaande) formulieren onafhankelijk van het systeem worden ontworpen en in de printer worden opgeslagen en bijgewerkt. De integratie van deze objecten in afdrukbare bestanden is daardoor niet langer relevant. Het netwerk wordt ontlast doordat die bestanden pas worden gebruikt wanneer dat nodig is. KM-NET for Client/KM-NET Viewer: De instellingen van alle printers in het netwerk kunnen vanaf elke Windows-pc visueel worden gecontroleerd en aangepast. Met KM-NET for Client kunt u heel eenvoudig de instellingen van uw printer aanpassen en de printerstatus controleren via de parallelle poort, via USB of via de netwerkaansluiting. KM-Net Viewer is een geavanceerd softwareprogramma voor printerbeheer dat via het standaardprotocol SNMP werkt. Besturingstaal: PRESCRIBE IIe Lettertypen: 80 contourlettertypes (PCL), 136 PostScript lettertypes, 1 bitmaplettertype, 45 eendimensionale barcodes plus tweedimensionale barcode PDF-417 Download-lettertypes: Kyocera, PCL + TrueType formaat, Type formaat Afdrukfuncties emps taakbeheer met optionele harde schijf HD-5 voor snel kopiëren, controleren en vasthouden, privé-afdrukken en taakopslag 100 afdelingscodes voor gebruiksregistratie, PDF direct printing via USB memory stick, professionele afwerkmogelijkheden INTERFACE Standaardinterface: Fast Ethernet 10/100Base-TX, High speed bi-directional parallel (IEEE 1284), USB 2.0 (Hi-Speed), USB Host Interface speciaal voor USB Flash card, KUIO-LV optionele interfaceaansluiting Multiple Interface Connection (MIC): Voor gelijktijdige gegevensoverdracht via maximaal vier interfaces waarbij elke interface over een eigen virtuele printer beschikt. OPTIES Papierverwerking PF-700 papiercassette: 2 x 500 vel, g/m 2, A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, Letter, Letter-R, Legal, Ledger, Folio, STMT PF-750 papiercassette: Max vel, g/m 2, A4, B5, Letter DF-710 finisher + AK-705*: Hoofdlade: Max vel A4 of vel A3 bedrukte zijde onder, g/m 2, A3-B5, Extra lade links: Max. 200 vel A4 of 100 vel A3/B4 bedrukte zijde boven, g/m 2, A3-A6R, Extra lade intern: Max. 50 vel A4 bedrukte zijde boven, g/m 2, A4-A6R, Nieten: Max. 50 vel A4 of 30 vel A3, 3 posities DF-730 finisher + AK-705*: Max vel A4 of 500 vel A3/B4, g/m 2, A3-B5, 1 positie voor nieten, max. 30 vel A4 of 20 vel A3/B4, g/m 2 BF-710 booklet finisher voor DF-710: Max. 64 pagina s (16 vel) boekjes vouwen en nieten, g/m 2, voorblad g/m 2, A3, B4, A4R PH-5C perforator voor DF-710: A3-A5R, g/m 2, 2/4-gaten MT-710 mailbox voor DF-710: 7 vakken, g/m 2, A3-A5R, 7 vakken x 100 vel A4 of 50 vel A3/B4 CB-700: onderzetkast, hout met opbergruimte CB-710: onderzetkast, metaal met opbergruimte *Adapterset AK-705 is nodig voor gebruik van finisher DF- 710/DF-730. Gebruik van harde schijf HD-5 of uitbreiding van RAMgeheugen wordt ten zeerste aanbevolen voor het optimaal functioneren van de finisher. Geheugen Printergeheugen: 100 pin DDR-SDRAM DIMM slot (64, 128, 256 of 512 MB) CompactFlash -kaart: 1 slot (tot 2 GB) voor opslag van formulieren, lettertypes, logo s en macro s. HD-5 harde schijf: 40 GB, opslag van gegevens, formulieren, lettertypes en taakbeheer Data Security Kit C: Overschrijven en encryptie van HD-5 1 USB Host Interface (USB 1.1) speciaal voor USB memory stick ondersteunt PDF direct printing Optionele interface IB-11 Seriële interface: RS-232C seriële interface (max kbps) IB-23 Netwerkkaart: 10Base-T/100Base-TX SB-50 Netwerkkaart: 10Base-FL, FibreLink SB-60 Netwerkkaart: TokenRing STP/UTP SB-70 Netwerkkaart: Draadloos LAN - IEEE b SB-110FX Netwerkkaart: 10Base-T/100Base-TX/100Base-FX, Glasvezel SB-140 Netwerkkaart: 10Base-2/10-Base-T/100Base-TX VERBRUIKSMATERIALEN TK-710 Tonerkit: Microfijne toner voor pagina's (ISO/IEC 19752) De meegeleverde toner is goed voor pagina's (ISO/IEC 19752) GARANTIE Kyocera biedt een standaardgarantie van 2 jaar (carry-in) en een garantie van 3 jaar of pagina's voor de drum en de developer, mits de printer wordt gebruikt en gereinigd volgens de onderhoudsinstructies en originele toner en onderdelen worden gebruikt. Kies de opties die op uw wensen aansluiten: Perforator (PH-5C) Finisher (DF-710) Booklet Finisher (BF-710) KYOlife biedt 3 jaar uitgebreide garantie op locatie voor uw printer en accessoires. Mailbox (MT-710) Foto toont product incl. opties 0606BRE9130DN/9530DNESMC Kyocera Mita Nederland B.V., Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk, Nederland, Tel +31 (0) , Fax +31 (0) , DB FS-9130DN/FS-9530DN/editie 04/ gedrukt op chloorvrij gebleekt papier - *Alle genoemde merknamen en Kyocera does not warrant that any specifications mentioned will be error-free. Specifications are subject to change without producten zijn productnamen en handelsmerken, resp. wettig gedeponeerde handelsmerken van notice. Information is correct at time of going to press. All other brand and product names may be registered trademarks or de desbetreffende fabrikanten - Technische wijzigingen voorbehouden. trademarks of their respective holders and are hereby acknowledged. Papiercassette (PF-700)

FS-C8100DN. print copy scan fax A3 OFFICE-KLEURENPRINTER DE PRODUCTIVITEITSVERBETERING WAAR U NAAR OP ZOEK BENT

FS-C8100DN. print copy scan fax A3 OFFICE-KLEURENPRINTER DE PRODUCTIVITEITSVERBETERING WAAR U NAAR OP ZOEK BENT FS-C8100DN A3 OFFICE-KLEURENPRINTER print copy scan fax DE PRODUCTIVITEITSVERBETERING WAAR U NAAR OP ZOEK BENT FLEXIBILITEIT EN SNELHEID OM UW PRODUCTIVITEIT TE VERBETEREN EEN LANGDURIGE VERBINTENIS ECOSYS

Nadere informatie

KM-1650/KM-2050. print copy scan fax MULTIFUNCTIONELE ZWART-WIT A3-SYSTEMEN MULTIFUNCTIONALS MEEGROEIEN DIE MET U

KM-1650/KM-2050. print copy scan fax MULTIFUNCTIONELE ZWART-WIT A3-SYSTEMEN MULTIFUNCTIONALS MEEGROEIEN DIE MET U KM-1650/KM-2050 MULTIFUNCTIONELE ZWART-WIT A3-SYSTEMEN print copy scan fax MULTIFUNCTIONALS DIE MET U MEEGROEIEN FLEXIBILITEIT, BETROUWBAARHEID EN EFFICIENCY VOOR VANDAAG EN MORGEN DE UNIEKE ERVARING VAN

Nadere informatie

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP A4 MULTIFUNCTIONALS ZWART-WIT COMPACTE MULTIFUNCTIONALS WAAROP U KUNT VERTROUWEN ECONOMISCHE EN MILIEUVRIENDELIJKE APPARATEN VOOR UW BEDRIJF ECOSYS-apparaten zijn vriendelijk

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt Printing Solutions Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt print copy scan fax Printer Drivers Drivers voor elk Operating Systeem Kyocera printers zijn ontworpen om vanuit nagenoeg alle Operating

Nadere informatie

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl,

Nadere informatie

FLEXIBELE ALL-ROUND-OPLOSSINGEN

FLEXIBELE ALL-ROUND-OPLOSSINGEN TASKalfa 250ci/300ci KLEURENMULTIFUNCTIONALS VOOR A3-FORMATEN FLEXIBELE ALL-ROUND-OPLOSSINGEN IN KLEUR EN Z/W STEEDS OPNIEUW, ELKE DAG EEN NIEUWE DIMENSIE IN KANTOOREFFICIENCY Meer dan ooit vormt informatie

Nadere informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN VOORDELIGE, PROFESSIONELE MULTIFUNCTIONAL VOOR UW COMPACTE KANTOOROMGEVING?

BENT U OP ZOEK NAAR EEN VOORDELIGE, PROFESSIONELE MULTIFUNCTIONAL VOOR UW COMPACTE KANTOOROMGEVING? FS-6025MFP/FS-6030MFP FS-C8020MFP/FS-C8025MFP COMPACTE ECOSYS A4/A3 MULTIFUNCTIONALS BENT U OP ZOEK NAAR EEN VOORDELIGE, PROFESSIONELE MULTIFUNCTIONAL VOOR UW COMPACTE KANTOOROMGEVING? EEN PROFESSIONELE

Nadere informatie

GETALENTEERDE SPECIALIST

GETALENTEERDE SPECIALIST TASKalfa 300i A3 ZWART-WIT MULTIFUNCTIONAL DE GETALENTEERDE SPECIALIST VOOR ELKE WERKGROEP ONTWORPEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN. Complete flexibiliteit ten aanzien van de manier waarop u op kantoor uw

Nadere informatie

FS-6025MFP/FS-6030MFP

FS-6025MFP/FS-6030MFP FS-6025MFP/FS-6030MFP A4/A3 ZwARt-wIt MultIFunCtIOnAlS ecosys staat voor ecologie, economie en systeem-afdrukken. de ecosys-apparaten met hun duurzame onderdelen zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan

Nadere informatie

KRACHTIGE, BETROUWBARE ALLESKUNNERS.

KRACHTIGE, BETROUWBARE ALLESKUNNERS. PRINT COPY TASKalfa 6501i TASKalfa 8001i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONAL SCAN FAX KRACHTIGE, BETROUWBARE ALLESKUNNERS. HOGE PRODUCTIVITEIT EN BETROUWBAARHEID IN ÉÉN. Deze nieuwe TASKalfa-serie is ontwikkeld

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH. Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit en houdt u eenvoudig uw afdrukkosten onder

Nadere informatie

taskalfa 3500i/4500i/5500i a3 MonochroMe MultifunctionalS

taskalfa 3500i/4500i/5500i a3 MonochroMe MultifunctionalS taskalfa 3500i/4500i/5500i a3 MonochroMe MultifunctionalS de taskalfa 3500i/4500i/5500i is opgebouwd uit extreem duurzame onderdelen die een efficiënte en betrouwbare werking garanderen om te kunnen voldoen

Nadere informatie

TASKalfa 3500i/4500i/5500i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONALS

TASKalfa 3500i/4500i/5500i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONALS TASKalfa 3500i/4500i/5500i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONALS De TASKalfa 3500i/4500i/5500i is opgebouwd uit extreem duurzame onderdelen die een efficiënte en betrouwbare werking garanderen om te kunnen voldoen

Nadere informatie

A255 Digitale alleskunner

A255 Digitale alleskunner Multifunctional zwart/wit A255 Digitale alleskunner Innovators in Printing A255 Multi-tasken Multi-verzenden Nooit meer wachten op de afdruktaken van uw collega s! Met de A255 beschikt u over een geavanceerde

Nadere informatie

ALL-ROUNDERS VOOR KLEUR

ALL-ROUNDERS VOOR KLEUR KM-C2525E/KM-C3232E/KM-C4035E MULTIFUNCTIONELE A3 OFFICE-KLEURSYSTEMEN print copy scan fax ALL-ROUNDERS VOOR KLEUR OP KANTOOR WAAROP U KUNT REKENEN HET KLOPPENDE HART VAN PRODUCTIVITEIT OP UW KANTOOR SYSTEMEN

Nadere informatie

TASKalfa 3050ci/3550ci TASKalfa 4550ci/5550ci A3 KlEURENMUlTIFUNCTIONAlS. BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUwBARE EN PRODUCTIEVE KlEURENMUlTIFUNCTIONAl?

TASKalfa 3050ci/3550ci TASKalfa 4550ci/5550ci A3 KlEURENMUlTIFUNCTIONAlS. BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUwBARE EN PRODUCTIEVE KlEURENMUlTIFUNCTIONAl? TASKalfa 3050ci/3550ci TASKalfa 4550ci/5550ci A3 KlEURENMUlTIFUNCTIONAlS BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUwBARE EN PRODUCTIEVE KlEURENMUlTIFUNCTIONAl? BENT U OP ZOEK NAAR MUlTIFUNCTIONAlS DIE DE HOOGSTE PRIORITEIT

Nadere informatie

BETROUWBARE ALLROUNDERS VOOR DYNAMISCHE KANTOOROMGEVINGEN

BETROUWBARE ALLROUNDERS VOOR DYNAMISCHE KANTOOROMGEVINGEN PRINT COPY SCAN FAX TASKalfa 3501i TASKalfa 4501i TASKalfa 5501i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONAL BETROUWBARE ALLROUNDERS VOOR DYNAMISCHE KANTOOROMGEVINGEN MAAK UW DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER Voor

Nadere informatie

HL-5130 HL-5140 HL-5150D HL-5170DN

HL-5130 HL-5140 HL-5150D HL-5170DN HL-5130 HL-5150D HL-5170DN Brother HL-5100 Series HL-5130 Optionele Netwerk Interface Optionele tweede papierlade HL-5150D Standaard Duplex HL-5170DN Netwerkklaar < Always at your side Telefoon www.brother.nl

Nadere informatie

TASKalfa 3050ci/3550ci/4550ci/5550ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS

TASKalfa 3050ci/3550ci/4550ci/5550ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS TASKalfa 3050ci/3550ci/4550ci/5550ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS De TASKalfa 3050ci/3550ci en TASKalfa 4550ci/5550ci zijn opgebouwd uit extreem duurzame onderdelen die een efficiënte en betrouwbare werking

Nadere informatie

KM-4530/KM-5530. Als het op prestaties aankomt. print copy scan fax. The best solution. That s what I want.

KM-4530/KM-5530. Als het op prestaties aankomt. print copy scan fax. The best solution. That s what I want. KM-4530/KM-5530 Als het op prestaties aankomt. print copy scan fax The best solution. That s what I want. KM-4530/KM-5530 Het nieuwe criterium voor de hoogste eisen. Een tien voor prestaties. De digitale

Nadere informatie

TASKalfa 6550ci/7550ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS

TASKalfa 6550ci/7550ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS TASKalfa 6550ci/7550ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS De TASKalfa 6550ci is opgebouwd uit extreem duurzame onderdelen die een efficiënte en betrouwbare werking garanderen om te kunnen voldoen aan de eisen

Nadere informatie

DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN.

DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN. DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN. PROFITEER VAN ONZE GEAVANCEERDE KLEURENTECHNOLOGIE. Dankzij de geavanceerde kleurentechnologie van deze TASKalfamachine zullen al uw documenten uitzonderlijk scherp

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S.

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PRINT COPY SCAN FAX TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PERFECTE AFDRUKKEN IN KLEUR IN EEN MUM VAN TIJD. De TASKalfa 7551ci-serie is

Nadere informatie

ECONOMIE NAAR UW KANTOOR.

ECONOMIE NAAR UW KANTOOR. ECOLOGY BRENG EN ECONOMIE NAAR UW KANTOOR. ECOSYS is onze zakelijke benadering van milieuvriendelijk werken op kantoor. Onze hardware en toner zijn zodanig ontworpen dat het absolute minimum wordt verbruikt,

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

www.develop.nl ineo 163/213

www.develop.nl ineo 163/213 www.develop.nl ineo 163/213 Zwart-wit 16/21 ppm Waar voor uw geld Bij afdelingen, thuiskantoren en kleine bedrijven bestaat een groeiende vraag naar één ruimtebesparende, digitale machine die voordelig

Nadere informatie

MP 6503SP/MP 7503SP/MP 9003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning:

Nadere informatie

HL-2460. Snelle, prestatiegerichte laserprinter voor grote werkgroepen. Dé totaaloplossing voor de meest uiteenlopende printvereisten!

HL-2460. Snelle, prestatiegerichte laserprinter voor grote werkgroepen. Dé totaaloplossing voor de meest uiteenlopende printvereisten! HL-2460 Snelle, prestatiegerichte laserprinter voor grote werkgroepen Dé totaaloplossing voor de meest uiteenlopende printvereisten! Grote werkgroep comple De De Brother HL-2460 biedt werkelijk een totaaloplossing

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

A4 Laserprinters voor grote werkgroepen Supersnelle netwerkcompatibele of netwerk-klaar printers voor grote werkgroepen

A4 Laserprinters voor grote werkgroepen Supersnelle netwerkcompatibele of netwerk-klaar printers voor grote werkgroepen HL-3260N HL-7050/HL-7050N HL-7050N Gebruiksklaar voor het netwerk HL-7050 A4 Laserprinters voor grote werkgroepen Supersnelle netwerkcompatibele of netwerk-klaar printers voor grote werkgroepen Windows

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Functies en specificaties Algemeen Technologie Inkjet Printertype Kleur Functies Printen, Kopiëren, Scannen, Faxen Scherm Kleuren-touchscreen Schermgrootte 9.3cm Max papierformaat A3 Geheugen 256 MB Processor

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

HL-7050N Netwerkklaar HL-7050 Grote werkgroep A4 Laserprinters Windows Windows Mac OS Grote Werkgroep Netwerkklaar Compatible

HL-7050N Netwerkklaar HL-7050 Grote werkgroep A4 Laserprinters Windows Windows Mac OS Grote Werkgroep Netwerkklaar Compatible HL-3260N HL-7050/HL-7050N HL-7050N Netwerkklaar HL-7050 Grote werkgroep A4 Laserprinters Hoge snelheids, netwerkcompatibele of netwerkklare printers voor grote werkgroepen Windows Windows Mac OS Compatible

Nadere informatie

KLEURENPRINTEN MET LASER KWALITEIT NU 3X ZO SNEL MET XEROX ENKELE-DRUKGANG-TECHNOLGIE

KLEURENPRINTEN MET LASER KWALITEIT NU 3X ZO SNEL MET XEROX ENKELE-DRUKGANG-TECHNOLGIE News from Public Relations Department Xerox OPB Europe Sutherland House, Unit 3, Dukes Meadow Millboard Road, Bourne End Bucks, SL8 5XF, United Kingdom Tel: +44 (0) 1628 553018 KLEURENPRINTEN MET LASER

Nadere informatie

be dexia hrt kantoormachines kantoormaterialen kassa weegschaal horeca systemen

be dexia hrt kantoormachines kantoormaterialen kassa weegschaal horeca systemen FS-1920, FS-3820N & FS-3830N Van mechelen bvba Patersstraat 106-108 2300 turnhout Gasthuisstraat 21 2440 geel Kempen antwerpen noorderkempen limburg 014/41.12.08 014/42.55.99 014/59.26.95 slimme en snelle

Nadere informatie

Printerspecificaties 1

Printerspecificaties 1 Standaardfuncties Functie Afdrukmethode Afdrukvermogen Maximumafdruksnelheid voor enkelzijdig afdrukken (monochroom/) Maximumafdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken (monochroom/) Lettertypen Printerspecificaties

Nadere informatie

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm A4 kleurenprinter SP C440DN Printer SP C440DN 40 ppm Kleurenprinter voor uiteenlopende doeleinden Als u de perfecte kleurenprinter voor uw kantoor zou moeten bedenken, dan zou het de Ricoh SP C440 DN zijn.

Nadere informatie

Voortdurend. met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother

Voortdurend. met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother Voortdurend Efficiënt met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother Printers HL-L8260CDW Eenvoudig te gebruiken printer Max. papierinvoer van 1.050 vellen LCD-scherm Toners voor 6.500 pg. zwart

Nadere informatie

Multifunctioneel workflowbeheer

Multifunctioneel workflowbeheer Multifunctioneel workflowbeheer Uitbreidbare en gemakkelijk te gebruiken kantoorsystemen Nu rendement een noodzaak is geworden, ligt het voor de hand dat u wilt besparen op de kosten van documentafhandeling.

Nadere informatie

Printergeheugen. Geheugenbeheer. Afdrukken. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Index

Printergeheugen. Geheugenbeheer. Afdrukken. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Index Printergeheugen De printer wordt geleverd met minimaal 64 MB geheugen. Als u wilt controleren hoeveel geheugen momenteel is geïnstalleerd in uw printer, selecteert u Print menu's in het menu Extra. Het

Nadere informatie

MONOCHROOM LASERPRINTERS

MONOCHROOM LASERPRINTERS MONOCHROOM LASERPRINTERS HL-2030 HL-2040 HL-2070N HL-5240 HL-5250DN afdruksnelheid max. 16 ppm max. 20 ppm max. 20 ppm max. 28 ppm max. 28 ppm geheugen 8 MB 8 MB 16 MB 16 MB (max. 528 MB) 32 MB (max. 544

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN HL-6050 Brother HL-6050/D/DN HL-6050 Standaard duplex functie Netwerkklaar Telefoon www.brother.nl < Always at your side Op de werkplek van vandaag is alleen maar plaats voor de serieuze spelers. HL-6050

Nadere informatie

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm SP C830DN SP C831DN A3 kleuren laserprinter Printer SP C830DN SP C831DN 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm Snelle en efficiënte kleuren laserprinters De SP C830DN/SP C831DN zijn snelle, gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

De robuuste printer met uitstekende netwerkkwaliteiten

De robuuste printer met uitstekende netwerkkwaliteiten De robuuste printer met uitstekende netwerkkwaliteiten Het snelle werkpaard voor werkgroepen De Aficio AP3200 is een raspaardje in de meest uitgebreide zin van het woord. Waarom zou u nog met tientallen

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

MFC-J5720DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J5720DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J5720DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

Efficiënt printen voor bedrijven. Professionele kleurenlaserprinters en all-in-one s voor het MKB en kantoren

Efficiënt printen voor bedrijven. Professionele kleurenlaserprinters en all-in-one s voor het MKB en kantoren Efficiënt printen voor bedrijven Professionele kleurenlaserprinters en all-in-one s voor het MKB en kantoren Technologie die uw bedrijf verder helpt Met de professionele kleurenlaserserie biedt Brother

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE KLEURENOUTPUT EN BETROUWBAARHEID

HOOGWAARDIGE KLEURENOUTPUT EN BETROUWBAARHEID " TASKalfa ~ > PRINT> COPY> SCAN> FAX TASKalfa 3051ci TASKalfa 3551ci TASKalfa 4551ci TASKalfa 5551ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONAL HOOGWAARDIGE KLEURENOUTPUT EN BETROUWBAARHEID ~ K!:I[][ERa Document Solutions

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE KLEURENOUTPUT EN BETROUWBAARHEID

HOOGWAARDIGE KLEURENOUTPUT EN BETROUWBAARHEID PRINT TASKalfa 3051ci TASKalfa 3551ci TASKalfa 4551ci TASKalfa 5551ci COPY SCAN FAX A3 KLEURENMULTIFUNCTIONAL HOOGWAARDIGE KLEURENOUTPUT EN BETROUWBAARHEID MAAKT INGEWIKKELDE KANTOOR- WERKZAAMHEDEN EENVOUDIG

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand HP LaserJet Pro M177fw ARTIKELNUMMER 51500 FABRIKANTNUMMER CZ165A#B19 PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE On Site Service (12 maanden) Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Documentbeheer op maat

Documentbeheer op maat Documentbeheer op maat Kopiëren, printen, scannen en/of faxen: de keuze is aan u Kantoorapparatuur moet exact afgestemd zijn op uw eisen, of u nu een simpel kopieerapparaat nodig heeft of een multifunctioneel

Nadere informatie

A4 all-in-one inkjetprinters

A4 all-in-one inkjetprinters A4 all-in-one inkjetprinters Inkjetprinter DCP-195C DCP-J140W DCP-J315W DCP-J525W DCP-J725DW DCP-J925DW Printsnelheid (zwart/kleur) tot 33 ppm / 27 ppm tot 33 ppm / 27 ppm tot 35 ppm / 28 ppm tot 33 ppm

Nadere informatie

Functies en specificaties Algemeen Printertype Kleur Functies Printen, Kopiëren, Scannen, Faxen Scherm Kleuren-touchscreen Schermgrootte 9.3 cm Max papierformaat A3 Geheugen 256 MB Processor RISC 288 Mhz

Nadere informatie

Krachtige prestaties op A3-formaat!

Krachtige prestaties op A3-formaat! A3 AFDRUKKEN Lexmark W850-serie Lexmark W850n Lexmark W850dn tot 50 pagina s per minuut NETWERK Krachtige prestaties op A3-formaat! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien

Nadere informatie

WorkCentre 7132. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Multifunctionele eenvoud. voor u ontworpen... nu met kleur

WorkCentre 7132. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Multifunctionele eenvoud. voor u ontworpen... nu met kleur WorkCentre 7132 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Multifunctionele eenvoud voor u ontworpen... nu met kleur WorkCentre 7132 Het Xerox WorkCentre 7132 multifunctionele systeem is de betaalbare overstap

Nadere informatie

Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit

Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit Beeldkwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid in één apparaat Enkele dagelijkse bezigheden op elk kantoor: bestanden afdrukken, documenten kopiëren

Nadere informatie

MP C3004(A)SP/MP C3504(A)SP/MP C4504(A)SP/MP C5504(A)SP/MP C6004SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen

Nadere informatie

PIXMA MG5650 PIXMA MX395 PIXMA IP-110

PIXMA MG5650 PIXMA MX395 PIXMA IP-110 PIXMA MG3550 9,2 ppm zwart & 5 ppm kleur Printresolutie 4800x1200dpi Scanresolutie 1200x2400dpi USB aansluiting & Wifi Phone & tablet support 2 gescheiden inktpatronen 69 PIXMA IP-110 Portable printer

Nadere informatie

MFC-J4620DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4620DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4620DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl, informatie@dnl.kyocera.com Specificaties kunnen zonder

Nadere informatie

meer KLEUR IN UW KANTOOR

meer KLEUR IN UW KANTOOR VERTROUWELIJK NIET KOPIËREN OF DISTRIBUEREN VERTROUWELIJK -2560/3060 FS-C5100DN, FS-C5200DN & FS-C5300DN SALES & MARKETING GUIDE SALES & MARKETINGUIDE Version 1.0 Versie 1.0 meer KLEUR IN UW KANTOOR FS-C5100DN,

Nadere informatie

FOCUS OP BRILJANTE PRESTATIES.

FOCUS OP BRILJANTE PRESTATIES. > PRINT > COPY > SCAN > FAX TASKalfa 4002i TASKalfa 5002i TASKalfa 6002i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONALS FOCUS OP BRILJANTE PRESTATIES. MEESTERLIJK STERK IN ZWART-WIT. Een indrukwekkend documentbeheer kan

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE De machine voor zwart-wit met een snelle kleurfunctie De multifunctionele DSc332 en DSc338 van Nashuatec

Nadere informatie

All-in-one productiviteit tegen lage kosten

All-in-one productiviteit tegen lage kosten All-in-one productiviteit tegen lage kosten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Precies de kantoorondersteuning die u nodig heeft Voldoe aan uw huidige en toekomstige behoeften Optimaliseer uw workflow, verhoog

Nadere informatie

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Gedetailleerde specificaties CopyCentre C65 met opvangbak voor gestaffelde opvang en handmatige invoer. CopyCentre C75 met optionele extra grote feeder voor 5.100 vel en geavanceerde Office Finisher. CopyCentre

Nadere informatie

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN HL-6050 HL-6050D HL-6050DN Brother HL-6050/D/DN HL-6050 HL-6050D HL-6050DN Standaard netwerkinterface Contacteer ons www.brother.be < Always at your side In de moderne bedrijfskantoren is er enkel plaats

Nadere informatie

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit. Pro 8100S/8110S/ 8120S Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100S 95 ppm Zwart-wit Pro 8110S 110 ppm Zwart-wit Pro 8120S 135 ppm Zwart-wit Hogere productiviteit door geavanceerde

Nadere informatie

Standaard functies die het verschil uitmaken. TCO 99 en het volmaakte kantoor

Standaard functies die het verschil uitmaken. TCO 99 en het volmaakte kantoor Modellen zoals de HL-6050 reeks maken deel uit van een nieuwe generatie laserprinters. Printers die werden ontworpen met uzelf, uw onderneming en uw werknemers voor ogen. Standaard functies die het verschil

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen

Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen Lexmark C925-serie kleurenprinters Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen Kleur Touchscreen Oplossingen Model A3 tot 31 pagina s per minuut De kleurenprinter levert afdrukken

Nadere informatie

Van harte welkom. Koen Vermeylen Customer Trainer. Canon Belgium nv/sa

Van harte welkom. Koen Vermeylen Customer Trainer. Canon Belgium nv/sa Van harte welkom Koen Vermeylen Customer Trainer Canon Belgium nv/sa 1 Basis toestellen kopie, Scan, Print E-Maintenance Agenda Afwerkeenheden Nieten, Perforeren, Boekjes functie Papier lades Paper deck,

Nadere informatie

Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters

Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters Uw eerste keuze voor rendabele kleuren Voor het in huis printen van kleurafdrukken van hoge kwaliteit moet u de Aficio CL7200/CL7300 hebben. Deze printers

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Gedetailleerde specificaties CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour met dubbelzijdige automatische originelen doorvoer (DAOD)en optionele module met twee lades. UITVOERSNELHEID Digitale copier CopyCentre

Nadere informatie

MultifunctionAl zwart-wit A255 DigitAle AlleSKunner

MultifunctionAl zwart-wit A255 DigitAle AlleSKunner MultifunctionAl zwart-wit DigitAle AlleSKunner Innovators in Printing Multi-tASKen Multi-VerzenDen Nooit meer wachten op de afdruktaken van uw collega s! Met de beschikt u over een geavanceerde multifunctional

Nadere informatie

1-poorts USB Wireless N netwerkprintserver met 10/100 Mbps Ethernet-poort b/g/n

1-poorts USB Wireless N netwerkprintserver met 10/100 Mbps Ethernet-poort b/g/n 1-poorts USB Wireless N netwerkprintserver met 10/100 Mbps Ethernet-poort - 802.11 b/g/n Product ID: PM1115UWEU Met de PM1115UWEU Wireless-N printserver kunt u tegelijkertijd een standaard USB-printer

Nadere informatie

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kleuren MFP's MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Kleur 35 Kleur MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl, informatie@dnl.kyocera.com Specificaties kunnen zonder

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie