Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren"

Transcriptie

1 Ongeëvenaarde Prestaties Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren

2 Ongeëvenaarde Schuurprestaties Met meer dan 90 jaar ervaring in het beste in houten vloeren naar boven brengen, biedt Bona een uniek assortiment schuurmateriaal, ontwikkeld op basis van de bijzondere eisen om alle houten vloeren te kunnen schuren, met een grotere duurzaamheid, snelheid en fantastische resultaten. Getest en op grote schaal gebruikt door professionals wereldwijd. De uitstekende eigenschappen van het schuurmateriaal zijn nu geverifieerd in een uitgebreid onderzoek in Stuttgart, Duitsland. Duurzaamheid Langere levensduur Snelheid Sneller schuren Resultaten Minder houtvezels omhoog, gladder oppervlak

3 Uniek gemaakt voor houten vloeren Houten vloeren zijn oppervlakken met speciale eigenschappen. Daarom moet er voor het schuren van houten vloeren speciaal schuurmateriaal worden gebruikt om een perfect resultaat te verkrijgen. Bona combineert 90 jaar ervaring met ongeavenceerde technologie om uniek schuurmateriaal te ontwikkelen, gemaakt van een optimale mix van materialen speciaal voor het schuren van houten vloeren. Duurzaamheid Langere levensduur Resultaat Gladder oppervlak Bona Schuurmateriaal is een perfecte balans tussen grof schuren en mild zijn voor de houten vloer. In plaats van de houtvezels omhoog te trekken en de vloer te beschadigen schuurt ons schuurmateriaal het oppervlak homogeen, met als eindresultaat een gladder en effen oppervlak. De speciale mix van korrels zorgt voor perfect schuurwerk van houten oppervlakken terwijl het duurzame materiaal scherp blijft. Ongeacht de schuuruitdaging, het assortiment Bona Schuurmateriaal biedt de ideale schuuroplossing. Snelheid Sneller schuren De geoptimaliseerde mix van Bona Schuurmateriaal levert een uitstekende, hogere schuursnelheid ten opzichte van andere schuurmaterialen van dezelfde soort, tot een indrukwekkende 65%. Bovendien heeft het antistatische eigenschappen waardoor er minder stof wordt geproduceerd wat het reinigen van schuurmachines minimaliseert en waardoor schuurtaken sneller zijn uit te voeren.

4 Getest en bewezen nu technisch geverifieerd Gebruikt en vertrouwd door bekwame parketteurs wereldwijd, zijn de ongeëvenaarde prestaties van het Bona Schuurmateriaal nu technisch geverifieerd met verbazingwekkende resultaten. In de zomer van 2014 heeft Bona de opdracht gegeven voor een uitgebreide en gedetailleerde test die werd uitgevoerd in Stuttgart, Duitsland om de schuurprestaties van het Bona Schuurmateriaal te vergelijken met de meest gebruikte producten van andere toonaangevende merken in de markt. In de uitgebreide test werden zirkonium- en keramische schuurmaterialen getest, afzonderlijk en opeenvolgend, om het verschil van prestaties tussen de relevante concurrenten te evalueren en te bepalen. De resultaten waren (zijn) verbazingwekkend.

5 De Stuttgart Test Voor de test werd een grote project locatie gebruikt, met 800 m 2 eiken blokparket dat gelakt was met een traditionele 2-componenten parketlak. De kenmerken die gemeten zijn: duurzaamheid (de levensduur van het schuurmateriaal), snelheid (hoeveel tijd besteed aan het geschuurde oppervlak), prestatie (kwaliteit van het oppervlak). Een breed scala van de meest gebruikte producten van toonaangevende merken werd naast het Bona Schuurmateriaal getest met veel gebruikte korrelgroftes en categorieën, van standaard, medium en premium kwaliteiten met verschillende mixen, zoals zirkonium, keramiek en siliciumcarbid. Gemeten parameters: Snelheid Hoeveel tijd besteed aan het geschuurde oppervlak Verbluffende resultaten Bona Schuurmateriaal Betere Kwaliteit Bona Schuurmateriaal presteert beter dan de concurrenten op alle gebieden in elke categorie. In sommige testen presteerde ons schuurmateriaal dankzij zijn unieke eigenschappen zelfs beter dan de hardere mixen van de A-concurrenten. Tot 60% sneller dan de concurrentie Minder schuurgangen nodig voor een gladder oppervlak Gaat tot driemaal langer mee Er komen minder houtvezels omhoog Verwijdering % verwijdering van oude laklagen Kwaliteit oppervlak Vlakheid en gladheid Duurzaamheid Het aantal benodigde banden

6 Met ongeëvenaarde prestaties tijd & geld besparen Tijdens de Stuttgart test werden de meest gebruikte schuurmateriaalsoorten in de markt met elkaar vergeleken; waaronder toonaangevende, concurrerende merken zoals Hermes, Mirka, Norton en Starcke. Bona Schuurmateriaal is 22% sneller dan de gemiddelde score van alle geteste concurrenten. Doordat er met Bona Schuurmateriaal minder schuurbanden worden gebruikt, is een kostenbesparing met Bona evident. Met de Bona 8300 serie kan er tot 3 keer langer worden geschuurd dan met die van de concurrenten. Concurrerende schuurmaterialen hebben tenminste 1 schuurband meer nodig om de schuurgang te beëindigen dan Bona 8300 of Bona Dit is te danken aan de unieke korrelstructuur die zelfslijpend is en daardoor zijn schuuragressie langer behoudt.

7 Kwaliteit van het oppervlak Met Bona Schuurmateriaal 8300 is het uiteindelijke resultaat van het oppervlak zichtbaar gladder - met minder omhoog gekomen vezels en minder diepe krassen. Schuurstof en vezels De fijnheid van het schuurstof is het bewijs dat het schuurmateriaal de vloer gelijkmatig schuurt of dat het geen vezels uit het hout omhoog laat komen en zo de vloer beschadigt. Het schuurstof van de gebruikte Bona 8300 en 8700 is zeer fijn en toont overduidelijk geen bewijs van omhooggekomen vezels. Bona Concurrent Bona s schuurstof is prima en in poedervorm. Schuurstof van de concurrent toont bewijzen van omhoog gekomen vezels. Effen schuren Korrelverdeling Des te gelijkmatiger het korreloppervlak op het schuurmateriaal is, des te gemakkelijker het is om een gladder oppervlak te verkrijgen. Bona 8300 toont een significant meer effen korrelstructuur. Met een gelijkmatige verdeling van korrels zijn schuurresultaten gladder en meer effen. Bona 8300 en 8700 vertonen een aanzienlijk gelijkmatiger korrelverdeling. Bona Concurrent Bona Concurrent

8 Op topsnelheid schuren Hoge duurzaamheid Extreem glad oppervlak als resultaat Korrelgroftes voor alle schuurgangen Premium Bona 8300 op topsnelheid naar een perfect oppervlak Perfect schuurmateriaal gemaakt van een optimale zirkonium mix voor een perfecte balans tussen grof schuren en fijn schuren. De Bona 8300 serie heeft een zeer hoge duurzaamheid en een antistatische laag dat verstopping verhindert en zorgt voor een koelere en langere looptijd alsmede voor een betere stofafzuiging. Het karakter van het korrelmateriaal is zodanig dat er tijdens het gebruik nieuwe, scherpe punten worden gemaakt zodat het schuurmateriaal langer meegaat. De geweldige eigenschappen van Bona 8300 werden in 2014 in Stuttgart, Duitsland getest in vergelijking met het schuurmateriaal van de naaste concurrenten. Het is bewezen dat Bona 8300 Schuurmateriaal sneller is, een langere levensduur heeft en een gladder, gelijkmatiger oppervlak toont dan de concurrerende zirkonium schuurmaterialen.

9 Topsnelheid proces bespaart tijd & geld In vergelijking met ander zirkonium schuurmateriaal presteert Bona 8300 aanzienlijk sneller. Naast de uitstekende snelheid dragen de duurzame eigenschappen van de unieke zirkonium mix bij aan de algehele topprestaties van Bona 8300 minder banden nodig, hogere snelheid en een gladder eindresultaat. Hoge duurzaamheid en een gladder oppervlak Bona 8300 gaat tot driemaal langer mee dan de relevante concurrenten, wat betekent dat er aanzienlijk minder banden worden gebruikt om een schuurklus te voltooien. Door de unieke zirkonium mix en de gelijkmatige verdeling van korrels kan er met Bona 8300 gelijkmatiger worden geschuurd zonder dat de vezels uit het hout omhoog worden getrokken, wat een opvallend glad eindresultaat oplevert. Geïndexeerde resultaten snelheid grof & medium schuren Bona 8300 (36) + Bona 8300 (60) Gemiddelde concurrenten Index Bona 8300 gaat tot driemaal langer mee - het vertoont een 22% kortere schuurtijd in vergelijking met de gemiddelde resultaten van de op zirkonium gebaseerde concurrenten. Bona s schuurstof is fijn en in poedervorm. Het schuurstof van de concurrenten vertoont vezels. Antistatische eigenschappen voor gehandhaafde agressiviteit Unieke efficiëntie van verwijdering Bona 8300 (korrel 36) verwijdert effectief oude lakken / belijningen Concurrenten verwijderen niet volledig de oude lak / belijningen Bona 8300 heeft antistatische eigenschappen die het stof van het schuurmateriaal afstoten. Dit voorkomt verstopping, waardoor het schuurpapier zijn agressiviteit langdurig behoudt wat vooral belangrijk is bij de fijnere korrelgroftes.

10 Extreem sterk en duurzaam Sneller schuurproces Perfect voor grof schuren Minimaliseert krassen Superieur Bona 8700 Duurzame sterkte voor een sneller schuurproces Superieur Schuurmateriaal gemaakt van keramische kwaliteit voor eenvoudige verwijdering van harde UVlakken, tapijtresten en voor het afvlakken van zeer oneffen vloeren. In combinatie met de Bona 8300 serie een optimaal systeem voor hoge schuurprestaties voor een mooi, glad oppervlak. De keramische korrels op het schuurmateriaal komen qua hardheid in de buurt van diamanten, waardoor het schuurmateriaal zeer duurzaam is en scherp van kwaliteit blijft. Er kan ook direct begonnen worden met grof schuren, met korrel 50; hierdoor zijn er minder schuurgangen nodig, wat tijd en geld bespaart. Het is het enige schuurmateriaal in de markt dat met een 1-schijfsmachine in combinatie met de Bona Power Drive tot op kaal hout kan schuren.

11 Sneller proces bespaart tijd & geld Kies voor Bona 8700 voor het snelste schuurproces in de markt. Door de unieke keramische mix kunt u beginnen met grof schuren met de fijnere korrel 50 in plaats van met de gebruikelijke korrel 36 en daarna kunt u verder schuren met korrel 80. Hierdoor wordt het aantal schuurgangen verminderd, dat u kostbare tijd en geld bespaart. Het snellere, verkorte schuurproces levert ook nog eens een gladder en egaler oppervlak op met minder krassen. Evenwichtig geslepen met superieure duurzaamheid De unieke keramische mix van de Bona 8700 levert extreem agressief schuurwerk maar is tegelijkertijd mild voor de houten vloer. Het verwijdert effectief moeilijk verwijderbare lakken zonder dat er diepe krassen worden gemaakt of dat er vezels uit het hout omhoog worden getrokken. De Bona 8700 is tijdens het gebruik zelfslijpend, waardoor er langdurig agressief geschuurd kan worden en er minder schuurmateriaal nodig is tijdens de schuurklus. Geïndexeerde resultaten snelheid grof schuren Bona 8700 (50) Gemiddelde concurrenten Index Bona 8700 (korrel 50) heeft een veel hogere schuursnelheid dan de gemiddelde concurrent. Bona 8700 (korrel 50) verwijdert effectief oude lakken / belijningen Concurrenten verwijderen niet volledig de oude lak / belijningen Unieke methode om het hout kaal te schuren Met Bona 8700 is het mogelijk om het hout kaal te schuren met behulp van het unieke systeem Bona Power Drive en Bona FlexiSand 1.5. Door de effectiviteit van Bona 8700, aangedreven door Bona Power Drive, kan er krachtig, horizontaal geschuurd worden wat resulteert in een glad en egaal oppervlak. Maakt een schuurproces mogelijk met minder stappen Uiteindelijk resultaat

12 Schuurmaterialen voor verschillende situaties

13 Bona Schuurmateriaal Overzicht Type: Standaard Premium Superieur Speciaal Naam: 8500/ Diamond Afmetingen mm: Banden: 200 x 750, 250 x 750 Schijven: 100, 125, 150, 178 Banden: 200 x 750, 250 x 750 Schijven: 100, 125, 150, 178 Banden: 200 x 750, 250 x 750 Schijven: 100, 125, 150, 178 Schijven: 125, 150 Korrelgroftes: Banden: K 16 - K 120 Schijven: K 16 - K 150 K 24 - K 120 K 36, K 50 K 240 Materiaal: Aluminiumoxide / Siliciumcarbide Zirkonium Keramisch Diamond Toepassing: Effectief schuren waar geen extra schuurprestaties vereist zijn Agressief, maar toch glad, antistatisch schuren op de meeste houten oppervlakken Zeer agressief en langdurig schuren voor het verwijderen van oude, harde lakken Schuren vóór het aanbrengen van een nieuwe laklaag of voor extra fijn schuurwerk

14 Met het oog op Prestaties Antistatisch - minder verstopping Het assortiment Bona Schuurmateriaal omvat producten met antistatische eigenschappen; hierdoor wordt er stof afgeweerd van het band-/schijfoppervlak. Het stof kan dan gemakkelijker worden opgenomen door de Bona DCS (Dust Containment System) wat zorgt voor betere arbeidsomstandigheden voor de vakman. Velcro systeem, eenvoudig vervangen Om de te besteden tijd aan het vervangen van gebruikte schuurschijven te verminderen, biedt Bona een easy-to-switch Velcro klittenbandsysteem op de achterkant van een aantal producten. De schijf kan in een simpele handeling op z n plaats worden aangebracht, klaar om verder te schuren slechts in een paar seconden. De Velcro schijven zijn zo ontworpen dat ze de sterke krachten van de machine kunnen weerstaan. Duurzaam rugmateriaal Een duurzaam schuurmateriaal is meer dan alleen agressieve schuurdeeltjes. Bona Schuurmateriaal heeft een zorgvuldig geselecteerd rugmateriaal om aan de vereisten van elke specifieke toepassing te voldoen. Schuurband in 2 richtingen voor een langere levensduur Door de unieke Bona vingerlas gaat de Bona schuurband tot wel 3 maal langer mee dan de concurrerende schuurbanden. Het voordeel van de vingerlas is dat de schuurband in 2 richtingen kan schuren (bij het teruggaan stoot men niet tegen de lasnaad), zodat beide zijden van de schuurdeeltjes worden gebruikt. Hittebestendige stabiliteit Door de wrijving tijdens het schuren ontstaat hitte. Al het Bona Schuurmateriaal is hittebestendig. In de praktijk waarborgt dit stabiliteit waardoor de band niet gaat uitzetten wanneer de temperatuur stijgt. Dit voorkomt dat de schuurband gaat bewegen om de wals en waardoor er een perfect, glad schuurresultaat wordt verkregen. Lasnaad Kevlar versterkt Bij het gebruik van bandschuurmachines worden schuurbanden blootgesteld aan grote krachten. Om die reden zijn alle Bona schuurbanden Kevlar versterkt op de lasnaden. Wij zorgen ervoor dat onze schuurbanden net zolang meegaan zoals verwacht.

15

16 Bona AB, Sweden All rights reserved Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en distributeurs is Bona vertegenwoordigd in meer dan 70 verschillende landen, waardoor wij dicht bij onze klanten staan. Door onze lange verbintenis en onze passie voor houten vloeren kunnen wij langdurige en duurzame resultaten bieden voor de professionals en de vloereigenaren. België Bona NV Leuvensesteenweg 542/C Zaventem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) Nederland Bona Benelux BV Hulswitweg BG Haarlem Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0)

3M Automotive Aftermarket

3M Automotive Aftermarket 3M Automotive Aftermarket 3M producten en systemen voor autoschadeherstel, garagewerkplaatsen en carrosseriebouw Geldig vanaf 1 januari 2014 3M behoudt de mogelijkheid om een tussentijdse prijsaanpassing

Nadere informatie

THE CHAIN GUIDE - Alles wat je over kettingen moet weten -

THE CHAIN GUIDE - Alles wat je over kettingen moet weten - THE CHAIN GUIDE - Alles wat je over kettingen moet weten - Inclusief nuttige onderhoudstips! Over KMC Het bedrijf Door eigen onderzoek en ontwikkeling, voortdurende innovatie en waardevolle feedback van

Nadere informatie

Duurzame oplossingen die generaties meegaan

Duurzame oplossingen die generaties meegaan Duurzame oplossingen die generaties meegaan Isotechniek Nederland B.V. Segment 3 6921 RC Duiven Tel Fax Email 0313-42 24 22 0313-42 08 50 post@isotechniek.nl Bank nr. IBAN BIC 1295.88.830 NL66RABO0129588830

Nadere informatie

HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen

HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen Zorg voor nieuwe groei en winst voor uw bedrijf in de snel groeiende markt voor interieur decoratie. Ontdek met deze gids hoe de oplossingen

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

SECO NIEUWS- OVERZICHT 2015-1

SECO NIEUWS- OVERZICHT 2015-1 SECO NIEUWS- OVERZICHT 2015-1 DE PRODUCTIVITEIT DIE U NODIG HEEFT & DE DESKUNDIGHEID In 2007 maakte de wereld kennis met de Duratomic -technologie technologie van Seco. In deze revolutionaire aanpak van

Nadere informatie

Zelf een Red Special bouwen?

Zelf een Red Special bouwen? Zelf een Red Special bouwen? Door René, Gitaar in Tune Hints, tips, mogelijkheden, moeilijkheden Revisie 1.2, datum 7 mei 2005 Zelf een Red Special bouwen? www.gitaar-in-tune.nl Pagina 1 van 36 Voorwoord

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen lastige bewegingen.

Nadere informatie

HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen

HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen HP grootformaat printoplossingen voor decoratieve toepassingen Zorg voor nieuwe groei en winst voor uw bedrijf in de snel groeiende markt voor interieur decoratie. Ontdek met deze gids hoe de oplossingen

Nadere informatie

Belgische Decolin neemt SSR Nederland over

Belgische Decolin neemt SSR Nederland over 01 feb. 2013 AP1 februari 2013 INHOUD 3 11 Belgische Decolin neemt SSR Nederland over Het krasjesverwijderingsconcept Sprayles Scratch Repair (SSR) is begin dit jaar overgenomen door het Belgisch bedrijf

Nadere informatie

Nu is er nog maar één wasvoorschrift. Samsung trainingsmap wasmachines

Nu is er nog maar één wasvoorschrift. Samsung trainingsmap wasmachines Nu is er nog maar één wasvoorschrift Samsung trainingsmap wasmachines Inhoudsopgave Samsung groet BCC 4 Dit is Samsung 5 De organisatie 5 Samsung maakt al 38 jaar wasmachines 6 Samsung, wasmachines en

Nadere informatie

wat dient u te weten voor 26/09/2015?

wat dient u te weten voor 26/09/2015? ErP Verordening - Ecodesign en energielabels ErP Verordening, Ecodesign en energielabels: wat dient u te weten voor 26/09/2015? Bereid u perfect voor op de ErP verordening inzake Ecodesign en energielabels,

Nadere informatie

NIEUWE TIGO XR COMBIWAGENS

NIEUWE TIGO XR COMBIWAGENS Professional forage solutions magazine nr. 1 volume 4 lente 2012 PROFS In dit nummer Lely Hibiscus CD 715 en CD 815 Productlijn middenafvoerharken met dubbele rotoren compleet Lely Splendimo PC Een nieuwe

Nadere informatie

EMERSON. CONSIDER IT SOLVED. www.emersonprocess.be

EMERSON. CONSIDER IT SOLVED. www.emersonprocess.be April 2005 De Emerson SIS oplossing Asset Optimization : Haal het maximale uit uw procesinstallaties Automatiserings- strategieën in cgmp installaties Nieuwe hoogwaardige tweedraads transmitter Rosemount

Nadere informatie

Mortels voor metselwerken

Mortels voor metselwerken Mortels voor metselwerken Wat zet je neer, wat laat je achter Het verband tussen de stenen De explosie van nieuwe vormen, formaten en uitvoeringen van baksteensoorten zorgt voor een enorme uitdaging aan

Nadere informatie

EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT

EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT BANDSTUURSYSTEEM EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT KENMERKEN IN ÉÉN OOGOPSLAG VOORDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG HET BEKROONDE TRU-TRAC SYSTEEM Eenvoudig te

Nadere informatie

HoofdkussenKrant Uw hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust!

HoofdkussenKrant Uw hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust! Ban allergische reacties uit de slaapkamer Vezeltechnologie voor hoofdkussens Gezond slapen met natuurlijke grondstoffen Rust in je actieve leven Alle vulmaterialen op een rij 2 3 5 7 4 Hoofdkussens voor

Nadere informatie

Vochtproblemen oplossen. Duurzaam. Effectief. Betaalbaar. Saneren. Renoveren. Isoleren. Afwerken. Afwerkpleisters. Silicaatverf. Kalkverf.

Vochtproblemen oplossen. Duurzaam. Effectief. Betaalbaar. Saneren. Renoveren. Isoleren. Afwerken. Afwerkpleisters. Silicaatverf. Kalkverf. Nieuw in België en Nederland. Al 36 jaar in Duitsland! Vochtproblemen oplossen Duurzaam Effectief Betaalbaar Saneren Renoveren Isoleren Afwerken Afwerkpleisters Silicaatverf Kalkverf Leemverf Kaleipleister

Nadere informatie

3D- printen in de paramedische zorg

3D- printen in de paramedische zorg 3D- printen in de paramedische zorg Minor Zorgtechnologie De centrale vraag van het project van de minor "Zorgtechnologie" aan de Hogeschool van Amsterdam was: Wat zijn de mogelijkheden van 3D- printen

Nadere informatie

Duurzaam Koelen van datacenters Het mes snijdt aan twee kanten

Duurzaam Koelen van datacenters Het mes snijdt aan twee kanten Duurzaam Koelen van datacenters Het mes snijdt aan twee kanten 2 Duurzaam Koelen van datacenters Inhoud Duurzaam Koelen van datacenters 3 1 Het koudewiel van KyotoCooling 6 2 Het koelconcept DataCenterCooling

Nadere informatie

Innovatieve isolatieproducten voor het allerhoogste woongenot. akoestischeisolatie

Innovatieve isolatieproducten voor het allerhoogste woongenot. akoestischeisolatie Innovatieve isolatieproducten voor het allerhoogste woongenot dakisolatie spouwisolatie kruipruimteisolatie akoestischeisolatie maakt het behaaglijk In het kader van een duurzame samenleving is de aandacht

Nadere informatie

Waarom Informatica? Waarom nu?

Waarom Informatica? Waarom nu? Waarom Informatica? Waarom nu? de gevaren in de markt omzeilen Onder de huidige economische omstandigheden moeten slimme bedrijven technologie optimaal benutten om de concurrentie voor te blijven en de

Nadere informatie

Computerkoeling. City Multi VRF Mr. Slim. Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters

Computerkoeling. City Multi VRF Mr. Slim. Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters City Multi VRF Mr. Slim Computerkoeling Energiezuinige koelsystemen speciaal voor serverruimtes en datacenters computerruimtes laboratoria technische ruimtes serverkasten ClimateCare van Mitsubishi Electric.

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

Maalmolens van hoge kwaliteit,

Maalmolens van hoge kwaliteit, De betere maalmolen! Maalmolens van hoge kwaliteit, op maat gesneden voor elk budget Wanner B 06.08 De maalmolen voor kleine aanspuitingen Wanner C 13.20s De bijzetmolen met veel voordelen Wanner Xtra2

Nadere informatie

De E-volutie in plaatbewerking. De E-volutie in plaatbewerking

De E-volutie in plaatbewerking. De E-volutie in plaatbewerking De E-volutie in plaatbewerking De E-volutie in plaatbewerking Synergie in innovatie SafanDarley is een nieuwe merknaam, maar met een vertrouwde klank. SafanDarley is ontstaan uit de samenvoeging van Safan

Nadere informatie

TECHNICALMAGAZINE. Ammertech al vroeg actief met lean-management. Sandvik Coromant Hogedruk koelmiddelen voor efficiënte productie

TECHNICALMAGAZINE. Ammertech al vroeg actief met lean-management. Sandvik Coromant Hogedruk koelmiddelen voor efficiënte productie NUMMER 35 NEGENDE JAARGANG 2015 3,25 TECHNICALMAGAZINE MAGAZINE VOOR INKOPERS IN DE TECHNOLOGISCHE INDUSTRIE Sandvik Coromant Hogedruk koelmiddelen voor efficiënte productie VIBA Betere borging van boutverbindingen

Nadere informatie

LELY DAIRY EQUIPMENT Melken, voeren en oplossingen voor de stal

LELY DAIRY EQUIPMENT Melken, voeren en oplossingen voor de stal LELY DAIRY EQUIPMENT Melken, voeren en oplossingen voor de stal Bouw een mooie toekomst voor úw bedrijf www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive,

Nadere informatie

Valtra N Serie. HiTech / HiTech 5 / Versu / Direct 99-171 PK

Valtra N Serie. HiTech / HiTech 5 / Versu / Direct 99-171 PK NL Valtra N Serie HiTech / HiTech 5 / Versu / Direct 99-7 PK Inhoud 2 Valtra N Serie HiTech / HiTech 5 / Versu / Direct 99-7 PK Pag. 5... Individually Yours Pag. 7... Geproduceerd Fland N Serie 99 - PK

Nadere informatie

Duurzame verlichting voor leerling en gebouw

Duurzame verlichting voor leerling en gebouw Duurzame verlichting voor leerling en gebouw INFORMATIEBROCHURE 2014/2015 EduLED is het verlichtingsconcept dat door Relighted speciaal is ontwikkeld voor het onderwijs. Wij vinden dat naast de financiële

Nadere informatie