Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren"

Transcriptie

1 Ongeëvenaarde Prestaties Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren

2 Ongeëvenaarde Schuurprestaties Met meer dan 90 jaar ervaring in het beste in houten vloeren naar boven brengen, biedt Bona een uniek assortiment schuurmateriaal, ontwikkeld op basis van de bijzondere eisen om alle houten vloeren te kunnen schuren, met een grotere duurzaamheid, snelheid en fantastische resultaten. Getest en op grote schaal gebruikt door professionals wereldwijd. De uitstekende eigenschappen van het schuurmateriaal zijn nu geverifieerd in een uitgebreid onderzoek in Stuttgart, Duitsland. Duurzaamheid Langere levensduur Snelheid Sneller schuren Resultaten Minder houtvezels omhoog, gladder oppervlak

3 Uniek gemaakt voor houten vloeren Houten vloeren zijn oppervlakken met speciale eigenschappen. Daarom moet er voor het schuren van houten vloeren speciaal schuurmateriaal worden gebruikt om een perfect resultaat te verkrijgen. Bona combineert 90 jaar ervaring met ongeavenceerde technologie om uniek schuurmateriaal te ontwikkelen, gemaakt van een optimale mix van materialen speciaal voor het schuren van houten vloeren. Duurzaamheid Langere levensduur Resultaat Gladder oppervlak Bona Schuurmateriaal is een perfecte balans tussen grof schuren en mild zijn voor de houten vloer. In plaats van de houtvezels omhoog te trekken en de vloer te beschadigen schuurt ons schuurmateriaal het oppervlak homogeen, met als eindresultaat een gladder en effen oppervlak. De speciale mix van korrels zorgt voor perfect schuurwerk van houten oppervlakken terwijl het duurzame materiaal scherp blijft. Ongeacht de schuuruitdaging, het assortiment Bona Schuurmateriaal biedt de ideale schuuroplossing. Snelheid Sneller schuren De geoptimaliseerde mix van Bona Schuurmateriaal levert een uitstekende, hogere schuursnelheid ten opzichte van andere schuurmaterialen van dezelfde soort, tot een indrukwekkende 65%. Bovendien heeft het antistatische eigenschappen waardoor er minder stof wordt geproduceerd wat het reinigen van schuurmachines minimaliseert en waardoor schuurtaken sneller zijn uit te voeren.

4 Getest en bewezen nu technisch geverifieerd Gebruikt en vertrouwd door bekwame parketteurs wereldwijd, zijn de ongeëvenaarde prestaties van het Bona Schuurmateriaal nu technisch geverifieerd met verbazingwekkende resultaten. In de zomer van 2014 heeft Bona de opdracht gegeven voor een uitgebreide en gedetailleerde test die werd uitgevoerd in Stuttgart, Duitsland om de schuurprestaties van het Bona Schuurmateriaal te vergelijken met de meest gebruikte producten van andere toonaangevende merken in de markt. In de uitgebreide test werden zirkonium- en keramische schuurmaterialen getest, afzonderlijk en opeenvolgend, om het verschil van prestaties tussen de relevante concurrenten te evalueren en te bepalen. De resultaten waren (zijn) verbazingwekkend.

5 De Stuttgart Test Voor de test werd een grote project locatie gebruikt, met 800 m 2 eiken blokparket dat gelakt was met een traditionele 2-componenten parketlak. De kenmerken die gemeten zijn: duurzaamheid (de levensduur van het schuurmateriaal), snelheid (hoeveel tijd besteed aan het geschuurde oppervlak), prestatie (kwaliteit van het oppervlak). Een breed scala van de meest gebruikte producten van toonaangevende merken werd naast het Bona Schuurmateriaal getest met veel gebruikte korrelgroftes en categorieën, van standaard, medium en premium kwaliteiten met verschillende mixen, zoals zirkonium, keramiek en siliciumcarbid. Gemeten parameters: Snelheid Hoeveel tijd besteed aan het geschuurde oppervlak Verbluffende resultaten Bona Schuurmateriaal Betere Kwaliteit Bona Schuurmateriaal presteert beter dan de concurrenten op alle gebieden in elke categorie. In sommige testen presteerde ons schuurmateriaal dankzij zijn unieke eigenschappen zelfs beter dan de hardere mixen van de A-concurrenten. Tot 60% sneller dan de concurrentie Minder schuurgangen nodig voor een gladder oppervlak Gaat tot driemaal langer mee Er komen minder houtvezels omhoog Verwijdering % verwijdering van oude laklagen Kwaliteit oppervlak Vlakheid en gladheid Duurzaamheid Het aantal benodigde banden

6 Met ongeëvenaarde prestaties tijd & geld besparen Tijdens de Stuttgart test werden de meest gebruikte schuurmateriaalsoorten in de markt met elkaar vergeleken; waaronder toonaangevende, concurrerende merken zoals Hermes, Mirka, Norton en Starcke. Bona Schuurmateriaal is 22% sneller dan de gemiddelde score van alle geteste concurrenten. Doordat er met Bona Schuurmateriaal minder schuurbanden worden gebruikt, is een kostenbesparing met Bona evident. Met de Bona 8300 serie kan er tot 3 keer langer worden geschuurd dan met die van de concurrenten. Concurrerende schuurmaterialen hebben tenminste 1 schuurband meer nodig om de schuurgang te beëindigen dan Bona 8300 of Bona Dit is te danken aan de unieke korrelstructuur die zelfslijpend is en daardoor zijn schuuragressie langer behoudt.

7 Kwaliteit van het oppervlak Met Bona Schuurmateriaal 8300 is het uiteindelijke resultaat van het oppervlak zichtbaar gladder - met minder omhoog gekomen vezels en minder diepe krassen. Schuurstof en vezels De fijnheid van het schuurstof is het bewijs dat het schuurmateriaal de vloer gelijkmatig schuurt of dat het geen vezels uit het hout omhoog laat komen en zo de vloer beschadigt. Het schuurstof van de gebruikte Bona 8300 en 8700 is zeer fijn en toont overduidelijk geen bewijs van omhooggekomen vezels. Bona Concurrent Bona s schuurstof is prima en in poedervorm. Schuurstof van de concurrent toont bewijzen van omhoog gekomen vezels. Effen schuren Korrelverdeling Des te gelijkmatiger het korreloppervlak op het schuurmateriaal is, des te gemakkelijker het is om een gladder oppervlak te verkrijgen. Bona 8300 toont een significant meer effen korrelstructuur. Met een gelijkmatige verdeling van korrels zijn schuurresultaten gladder en meer effen. Bona 8300 en 8700 vertonen een aanzienlijk gelijkmatiger korrelverdeling. Bona Concurrent Bona Concurrent

8 Op topsnelheid schuren Hoge duurzaamheid Extreem glad oppervlak als resultaat Korrelgroftes voor alle schuurgangen Premium Bona 8300 op topsnelheid naar een perfect oppervlak Perfect schuurmateriaal gemaakt van een optimale zirkonium mix voor een perfecte balans tussen grof schuren en fijn schuren. De Bona 8300 serie heeft een zeer hoge duurzaamheid en een antistatische laag dat verstopping verhindert en zorgt voor een koelere en langere looptijd alsmede voor een betere stofafzuiging. Het karakter van het korrelmateriaal is zodanig dat er tijdens het gebruik nieuwe, scherpe punten worden gemaakt zodat het schuurmateriaal langer meegaat. De geweldige eigenschappen van Bona 8300 werden in 2014 in Stuttgart, Duitsland getest in vergelijking met het schuurmateriaal van de naaste concurrenten. Het is bewezen dat Bona 8300 Schuurmateriaal sneller is, een langere levensduur heeft en een gladder, gelijkmatiger oppervlak toont dan de concurrerende zirkonium schuurmaterialen.

9 Topsnelheid proces bespaart tijd & geld In vergelijking met ander zirkonium schuurmateriaal presteert Bona 8300 aanzienlijk sneller. Naast de uitstekende snelheid dragen de duurzame eigenschappen van de unieke zirkonium mix bij aan de algehele topprestaties van Bona 8300 minder banden nodig, hogere snelheid en een gladder eindresultaat. Hoge duurzaamheid en een gladder oppervlak Bona 8300 gaat tot driemaal langer mee dan de relevante concurrenten, wat betekent dat er aanzienlijk minder banden worden gebruikt om een schuurklus te voltooien. Door de unieke zirkonium mix en de gelijkmatige verdeling van korrels kan er met Bona 8300 gelijkmatiger worden geschuurd zonder dat de vezels uit het hout omhoog worden getrokken, wat een opvallend glad eindresultaat oplevert. Geïndexeerde resultaten snelheid grof & medium schuren Bona 8300 (36) + Bona 8300 (60) Gemiddelde concurrenten Index Bona 8300 gaat tot driemaal langer mee - het vertoont een 22% kortere schuurtijd in vergelijking met de gemiddelde resultaten van de op zirkonium gebaseerde concurrenten. Bona s schuurstof is fijn en in poedervorm. Het schuurstof van de concurrenten vertoont vezels. Antistatische eigenschappen voor gehandhaafde agressiviteit Unieke efficiëntie van verwijdering Bona 8300 (korrel 36) verwijdert effectief oude lakken / belijningen Concurrenten verwijderen niet volledig de oude lak / belijningen Bona 8300 heeft antistatische eigenschappen die het stof van het schuurmateriaal afstoten. Dit voorkomt verstopping, waardoor het schuurpapier zijn agressiviteit langdurig behoudt wat vooral belangrijk is bij de fijnere korrelgroftes.

10 Extreem sterk en duurzaam Sneller schuurproces Perfect voor grof schuren Minimaliseert krassen Superieur Bona 8700 Duurzame sterkte voor een sneller schuurproces Superieur Schuurmateriaal gemaakt van keramische kwaliteit voor eenvoudige verwijdering van harde UVlakken, tapijtresten en voor het afvlakken van zeer oneffen vloeren. In combinatie met de Bona 8300 serie een optimaal systeem voor hoge schuurprestaties voor een mooi, glad oppervlak. De keramische korrels op het schuurmateriaal komen qua hardheid in de buurt van diamanten, waardoor het schuurmateriaal zeer duurzaam is en scherp van kwaliteit blijft. Er kan ook direct begonnen worden met grof schuren, met korrel 50; hierdoor zijn er minder schuurgangen nodig, wat tijd en geld bespaart. Het is het enige schuurmateriaal in de markt dat met een 1-schijfsmachine in combinatie met de Bona Power Drive tot op kaal hout kan schuren.

11 Sneller proces bespaart tijd & geld Kies voor Bona 8700 voor het snelste schuurproces in de markt. Door de unieke keramische mix kunt u beginnen met grof schuren met de fijnere korrel 50 in plaats van met de gebruikelijke korrel 36 en daarna kunt u verder schuren met korrel 80. Hierdoor wordt het aantal schuurgangen verminderd, dat u kostbare tijd en geld bespaart. Het snellere, verkorte schuurproces levert ook nog eens een gladder en egaler oppervlak op met minder krassen. Evenwichtig geslepen met superieure duurzaamheid De unieke keramische mix van de Bona 8700 levert extreem agressief schuurwerk maar is tegelijkertijd mild voor de houten vloer. Het verwijdert effectief moeilijk verwijderbare lakken zonder dat er diepe krassen worden gemaakt of dat er vezels uit het hout omhoog worden getrokken. De Bona 8700 is tijdens het gebruik zelfslijpend, waardoor er langdurig agressief geschuurd kan worden en er minder schuurmateriaal nodig is tijdens de schuurklus. Geïndexeerde resultaten snelheid grof schuren Bona 8700 (50) Gemiddelde concurrenten Index Bona 8700 (korrel 50) heeft een veel hogere schuursnelheid dan de gemiddelde concurrent. Bona 8700 (korrel 50) verwijdert effectief oude lakken / belijningen Concurrenten verwijderen niet volledig de oude lak / belijningen Unieke methode om het hout kaal te schuren Met Bona 8700 is het mogelijk om het hout kaal te schuren met behulp van het unieke systeem Bona Power Drive en Bona FlexiSand 1.5. Door de effectiviteit van Bona 8700, aangedreven door Bona Power Drive, kan er krachtig, horizontaal geschuurd worden wat resulteert in een glad en egaal oppervlak. Maakt een schuurproces mogelijk met minder stappen Uiteindelijk resultaat

12 Schuurmaterialen voor verschillende situaties

13 Bona Schuurmateriaal Overzicht Type: Standaard Premium Superieur Speciaal Naam: 8500/ Diamond Afmetingen mm: Banden: 200 x 750, 250 x 750 Schijven: 100, 125, 150, 178 Banden: 200 x 750, 250 x 750 Schijven: 100, 125, 150, 178 Banden: 200 x 750, 250 x 750 Schijven: 100, 125, 150, 178 Schijven: 125, 150 Korrelgroftes: Banden: K 16 - K 120 Schijven: K 16 - K 150 K 24 - K 120 K 36, K 50 K 240 Materiaal: Aluminiumoxide / Siliciumcarbide Zirkonium Keramisch Diamond Toepassing: Effectief schuren waar geen extra schuurprestaties vereist zijn Agressief, maar toch glad, antistatisch schuren op de meeste houten oppervlakken Zeer agressief en langdurig schuren voor het verwijderen van oude, harde lakken Schuren vóór het aanbrengen van een nieuwe laklaag of voor extra fijn schuurwerk

14 Met het oog op Prestaties Antistatisch - minder verstopping Het assortiment Bona Schuurmateriaal omvat producten met antistatische eigenschappen; hierdoor wordt er stof afgeweerd van het band-/schijfoppervlak. Het stof kan dan gemakkelijker worden opgenomen door de Bona DCS (Dust Containment System) wat zorgt voor betere arbeidsomstandigheden voor de vakman. Velcro systeem, eenvoudig vervangen Om de te besteden tijd aan het vervangen van gebruikte schuurschijven te verminderen, biedt Bona een easy-to-switch Velcro klittenbandsysteem op de achterkant van een aantal producten. De schijf kan in een simpele handeling op z n plaats worden aangebracht, klaar om verder te schuren slechts in een paar seconden. De Velcro schijven zijn zo ontworpen dat ze de sterke krachten van de machine kunnen weerstaan. Duurzaam rugmateriaal Een duurzaam schuurmateriaal is meer dan alleen agressieve schuurdeeltjes. Bona Schuurmateriaal heeft een zorgvuldig geselecteerd rugmateriaal om aan de vereisten van elke specifieke toepassing te voldoen. Schuurband in 2 richtingen voor een langere levensduur Door de unieke Bona vingerlas gaat de Bona schuurband tot wel 3 maal langer mee dan de concurrerende schuurbanden. Het voordeel van de vingerlas is dat de schuurband in 2 richtingen kan schuren (bij het teruggaan stoot men niet tegen de lasnaad), zodat beide zijden van de schuurdeeltjes worden gebruikt. Hittebestendige stabiliteit Door de wrijving tijdens het schuren ontstaat hitte. Al het Bona Schuurmateriaal is hittebestendig. In de praktijk waarborgt dit stabiliteit waardoor de band niet gaat uitzetten wanneer de temperatuur stijgt. Dit voorkomt dat de schuurband gaat bewegen om de wals en waardoor er een perfect, glad schuurresultaat wordt verkregen. Lasnaad Kevlar versterkt Bij het gebruik van bandschuurmachines worden schuurbanden blootgesteld aan grote krachten. Om die reden zijn alle Bona schuurbanden Kevlar versterkt op de lasnaden. Wij zorgen ervoor dat onze schuurbanden net zolang meegaan zoals verwacht.

15

16 Bona AB, Sweden All rights reserved Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en distributeurs is Bona vertegenwoordigd in meer dan 70 verschillende landen, waardoor wij dicht bij onze klanten staan. Door onze lange verbintenis en onze passie voor houten vloeren kunnen wij langdurige en duurzame resultaten bieden voor de professionals en de vloereigenaren. België Bona NV Leuvensesteenweg 542/C Zaventem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) Nederland Bona Benelux BV Hulswitweg BG Haarlem Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) bona.nl@bona.com

Ongeëvenaarde Prestaties

Ongeëvenaarde Prestaties Bona AB, Sweden All rights reserved Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen

Nadere informatie

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Diamond Prestatie Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Wanneer Perfectie echt van belang is Als u op zoek bent naar de beste resultaten in fijnschuren, dan geven Bona Diamond

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren Bona FLEXISAND 1.5 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona 8700, 8300, Bona Diamond

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren NIEUW Bona FLEXISAND 1.5/1.9 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren NIEUW Bona FLEXISAND 1.5/1.9 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System Krachtig en Veelzijdig Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro System is ons

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System veelzijdig systeem Boenen - reinigen - schuren - kaalschuren - beton schuren - borstelen Eén Veelzijdig

Nadere informatie

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen 1K Simplicity 2 K Perform ance 1C Eenvoud 2C Prestatie Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen Dé oplossing voor dagelijkse uitdagingen Superieure bescherming Bona Mega, s werelds

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten Onderhoud Houten Vloeren Opfrissen Binnen en Buiten Een renderend systeem met uitstekende resultaten Met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN HET ASSORTIMENT FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN

HOOGWAARDIGE Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN HET ASSORTIMENT FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN HOOGWAARDIGE Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN HET ASSORTIMENT FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN HET ASSORTIMENT Q275 FILM SCHUURSCHIJVEN VOOR ALLE SCHUURTOEPASSINGEN De Norton Pro Film (Q275) schuurschijven

Nadere informatie

Schuurmaterialen. www.wiltec.nl. Schuurmaterialen

Schuurmaterialen. www.wiltec.nl. Schuurmaterialen 85 Optimale eindafwerking in een zo kort mogelijke tijd tegen de laagste kosten. Een ideaalbeeld voor elke professionele spuiter. Schuurwerk heeft zowel kwalitatief als kostentechnisch direct invloed op

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

1950 siaspeed. Op volle snelheid op weg naar een perfect oppervlak

1950 siaspeed. Op volle snelheid op weg naar een perfect oppervlak 1950 siaspeed Op volle snelheid op weg naar een perfect oppervlak 1950 siaspeed K40 - P600 Productprofiel Korreltype: Gemengde korrel K40 K80 Halfedel P100 P600 aluminiumoxide Korrelbereik: 40 600 Dragermateriaal:

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System Bona Oliën voor Unieke Expressies Het geheel nieuwe Bona Oil System The Unique Effects of Oiled Wooden Floors Bona brengt de passie een stap hoger Een mooie, geoliede vloer heeft iets onweerstaanbaars.

Nadere informatie

TM800. Verrijk uw gewassen.

TM800. Verrijk uw gewassen. TM8. Verrijk uw gewassen. Official Partner Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas kan.

Nadere informatie

RH 153A RH 156A RH 159A

RH 153A RH 156A RH 159A SKORPIO 3 6 9 DE SKORPIO SERIE: 3 MODELLEN, 3 JAAR GARANTIE * RH 153A RH 156A RH 159A SKORPIO 3 mm: 3mm schuurcirkel geschikt voor de fijnafwerking zoals het matteren van de ondergrond. Bij voorkeur toe

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR

UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR De juiste afwerking, van grof tot fijn productinformatie GEMAKKELIJKER, EFFICIËNTER EN ALTIJD PERFECT De finishing touch voor uw meesterwerk Bij het

Nadere informatie

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY.

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES Alle producten van Ceramic Pro zijn getest door SGS. `s Werelds meest

Nadere informatie

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Gebruikersgids moderne & stijlvolle kleuren laag VOS-gehalte mooie en gelijkmatige kleuring veilig werken door de lange open tijd rustig werken kobaltvrij kan

Nadere informatie

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking DOORSLIJPWERKZAAMHEDEN 3m green corps doorslijpschijf 76 mm Omschrijving 63102 green-corps cut off Wheel (cow) doorslijpschijf 1,3 mm Ø 76 mm x 9,53 mm 50 x SLIJPWERKZAAMHEDEN

Nadere informatie

Inleiding. Geperste schuurmaterialen. Situering

Inleiding. Geperste schuurmaterialen. Situering Unitized Inleiding Met haar slogan Time saving abrasives streeft Cibo er steeds naar om met haar producten tijd en dus geld uit te sparen voor haar klanten. Het gamma van de geperste schuurmaterialen past

Nadere informatie

Prestatie bij Elke Toepassing

Prestatie bij Elke Toepassing Bona Machine ELITE PARK Prestatie bij Elke Toepassing Volledig assortiment van hoogwaardige schuurmachines Professioneel schuurwerk Semi-professioneel Stofvrij schuren Schuren onder traptreden Schuren

Nadere informatie

SCHUURPAPIER & -MATERIALEN. De Waegenaere NV

SCHUURPAPIER & -MATERIALEN. De Waegenaere NV SCHUURPAPIER & -MATERIALEN De Waegenaere NV Bieke Schuurpapier & -materialen Schuren is een noodzakelijke, vervelende klus maar toch zo belangrijk. Een goed voorbereide ondergrond zal voor een perfecte

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Snelwissel systeem. Snenlwissel systeem. Manshanden c.v. Technische Handelsonderneming.

Snelwissel systeem. Snenlwissel systeem. Manshanden c.v. Technische Handelsonderneming. Snelwissel systeem 2018 Snenlwissel systeem Manshanden c.v. Technische Handelsonderneming Pagina 3 Inhoudsopgave Snelwissel systeem 3 Snelwisselschijf met aluminium oxide korrel (FFR) Snelwisselschijf

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives.

FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives. FiboTec FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives. Het Fibonacci-principe 3 5 1 2 1 13 8 Bij de zonnebloem zijn waarde bewezen De natuur is een meesterlijke

Nadere informatie

OPTIMALISEER DE LEVENSDUUR VAN UW DOORSLIJPSCHIJF

OPTIMALISEER DE LEVENSDUUR VAN UW DOORSLIJPSCHIJF OPTIMALISEER DE LEVENSDUUR VAN UW DOORSLIJPSCHIJF Een studie naar de variabelen bij doorslijpen met een haakse slijper Door Peter Boen, 3M technical team leader Application Engineer surface finishing Benelux

Nadere informatie

Schuurmiddelen. 6. Schuurmiddelen

Schuurmiddelen. 6. Schuurmiddelen 6. Schuurpapier Handmatig 6 Droog Sia T3234 - Siarexx cut opvulling (korrel 80-600). Hoge flexibiliteit, grote afname en goede finish bij manueel schuren van vlakke delen, contouren en rondingen. 230x280mm

Nadere informatie

PALLMANN SCHUURPAPIER

PALLMANN SCHUURPAPIER PALLMANN SCHUURPAPIER COMPLEET ASSORTIMENT SCHUURMACHINES, SCHUURPAPIER EN OVERIGE SCHUURMATERIALEN SCHUURBANDEN VOOR BANDSCHUURMACHINE PALLMANN COBRA MACHINES 59906 PALLMANN Cobra Bandschuurmachine Keramisch

Nadere informatie

Bona Sportive System Speciaal voor sportvloeren

Bona Sportive System Speciaal voor sportvloeren Bona Sportive System Speciaal voor sportvloeren Alles voor een spel op hoog nivau Een compleet systeem voor blijvende sportprestaties Aangezien sportvloeren speciale eisen stellen aan lakken en verven

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm ORE 25-2 Bestelnr. 429.872 Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar

Nadere informatie

BETTER - FASTER - STRONGER

BETTER - FASTER - STRONGER BETTER - FASTER - STRONGER FAST-GRIND werd opgericht in 2016 om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar kosten-effectieve oplossingen voor de steeds strengere eisen voor betonvloeren. Twee jonge

Nadere informatie

SKORPIO KLEIN, STIL EN KRACHTIG ALS EEN SCHORPIOEN, DIT IS DE NIEUWE HANDPALM SCHUURMACHINE VAN RUPES

SKORPIO KLEIN, STIL EN KRACHTIG ALS EEN SCHORPIOEN, DIT IS DE NIEUWE HANDPALM SCHUURMACHINE VAN RUPES SKORPIO 3 6 9 KLEIN, STIL EN KRACHTIG ALS EEN SCHORPIOEN, DIT IS DE NIEUWE HANDPALM SCHUURMACHINE VAN RUPES DRIE GOEDE REDENEN OM VOOR DE SKORPIO TE KIEZEN MEER VERMOGEN Dankzij de grote schuurcirkel van

Nadere informatie

Nanovezelfiltertechnologie

Nanovezelfiltertechnologie Nanovezelfiltertechnologie 1 Nanovezelfiltertechnologie heeft overduidelijke voordelen Gezien haar superieure prestaties in diverse industrieën en onder de meest veeleisende omstandigheden, is het nanovezelmedium

Nadere informatie

NIEUW! COMBICLICK fiberschijven met gepatenteerd koel- en snelspansysteem

NIEUW! COMBICLICK fiberschijven met gepatenteerd koel- en snelspansysteem NIEUW! 25% hogere verspaningscapaciteit. 30% lagere werkstuktemperatuur. 30% geringere slijtage van het gereedschap. 75% tijdbesparing door snelle gereedschapswisseling. DUITSE STAATSPRIJS 2008 VOOR UITSTEKENDE

Nadere informatie

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwigheden bij Bona sinds de aanvang van dit jaar tot op heden:

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwigheden bij Bona sinds de aanvang van dit jaar tot op heden: Hulswitweg 6, 2031 BG Haarlem Tel. 023-5421864 / bona.nl@bona.com www.bona.com Overzicht 01/01-> 31/07/2017 Geachte klant, Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwigheden bij Bona sinds de aanvang

Nadere informatie

Nadura: Hard als steen. Warm als hout.

Nadura: Hard als steen. Warm als hout. RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN NADURA 71 Nadura: Hard als steen. Warm als hout. Moderne tegels? Of een knusse houten vloer? Wij zeggen: allebei! Dat is mogelijk dankzij de innovatieve vloer Nadura. Warm

Nadere informatie

Voorbehandeling van vloeren 1341

Voorbehandeling van vloeren 1341 INLEIDING Kunstharsvloeren zijn afwerkvloeren die op een draagvloer of een dekvloer worden aangebracht. Er zijn veel soorten draag- en dekvloeren waarop een kunststofvloer kan worden aangebracht. De meest

Nadere informatie

IPALYSS robuuste elegantie

IPALYSS robuuste elegantie IPALYSS robuuste Elegantie De nieuwe collectie IPALYSS waskommen zijn geïnspireerd op de beroemde 16e-eeuwse Franse keramicus, Benard de Palissy, die de geheimen van zeer fijn keramiek ontdekte. Net als

Nadere informatie

Scotch-Brite. Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten

Scotch-Brite. Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten 3 Toepassingskaart 3M kent reeds lang een traditie in het creëren van innovatieve & nuttige producten die het leven aangenamer maken. 3M producten hebben veel raakpunten

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

Bona Sportive System Goedgekeurd door FIBA Vertrouwd door Wereldkampioenen

Bona Sportive System Goedgekeurd door FIBA Vertrouwd door Wereldkampioenen Passie voor Houten Vloeren België Bona NV Leuvensesteenweg 510 Bus 5 1930 Zaventem Tel.: +32 (0)2 721 27 59 Fax: +32 (0)2 721 17 11 E-mail: infobelgium@bona.com www.bona.com Sinds de oprichting in 1919

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE ONTWIKKELD MET Škoda Castrol heeft al 5 jaar wereldwijd een strategische samenwerking met Škoda en deze werd onlangs met minstens

Nadere informatie

FiboTec multiperforatie. Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives.

FiboTec multiperforatie. Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives. FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives. Het Fibonacci-principe 3 5 1 2 1 13 8 Bij de zonnebloem zijn waarde bewezen De natuur is een meesterlijke ingenieur.

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

Ottobock bandschuurmachines. Precies, betrouwbaar en effectief voor de perfecte finishing touch

Ottobock bandschuurmachines. Precies, betrouwbaar en effectief voor de perfecte finishing touch Ottobock bandschuurmachines Precies, betrouwbaar en effectief voor de perfecte finishing touch Orthopedische hulpmiddelen bewerken efficiënt, krachtig en comfortabel 2 Ottobock Planen & Einrichten Bandschuurmachine

Nadere informatie

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN Diamatic, specialist in de markt van machines en accessoires voor de bouwen vloerenbranche. Diamatic heeft

Nadere informatie

Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona. Bona Silaan Parketlijmen. Unieke silaanformules voor houten vloeren

Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona. Bona Silaan Parketlijmen. Unieke silaanformules voor houten vloeren Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona Bona Silaan Parketlijmen Unieke silaanformules voor houten vloeren Alles hangt af van een goed fundament Het is niet alleen het hout dat een houten vloer er geweldig

Nadere informatie

Swisstec Interior protection

Swisstec Interior protection Swisstec Interior protection Leer, textiel en hout worden nieuwer dan nieuw! Swisstec Interior protection is een unieke onderhouds- en beschermingsbehandeling die niet alleen wonderen doet voor alle leren

Nadere informatie

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen.

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Oud wordt nieuw. In één keer. Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Make it your home. Maak het jouw thuis met een wereldprimeur: de schuurroller PRR 250 ES van Bosch. Zijn gemakkelijk te verwisselen

Nadere informatie

Het maken van een polyestermal

Het maken van een polyestermal Het maken van een polyestermal Materiaal gebruik Onderstaand wordt een overzicht gegeven van de te gebruiken hoeveelheid polyesterhars + mekp-harder in verschillende produkten. 1 kg Polyesterhars - ± 20

Nadere informatie

Bona Care Program Elastische Vloeren. Prestaties van hoog niveau

Bona Care Program Elastische Vloeren. Prestaties van hoog niveau Bona Care Program Elastische Vloeren Prestaties van hoog niveau 100 Jaar Innovatieve Vloerbehandeling Een bewezen staat voor innovatie Met bijna een eeuw aan ervaring in houten vloerbehandeling wordt Bona

Nadere informatie

Het kwaliteitsoffensief. Brillux Hydro-PU-Tec

Het kwaliteitsoffensief. Brillux Hydro-PU-Tec Het kwaliteitsoffensief Brillux Hydro-PU-Tec 2 Gebundelde know-how Brillux Hydro-PU-Tec Natuurlijk zijn er meerdere lakken op waterbasis. Maar veel van de traditionele afwerkingen op waterbasis hebben

Nadere informatie

ROCKFON BLANKA WAS ALLES WAT WIT IS, MAAR ZO HELDER

ROCKFON BLANKA WAS ALLES WAT WIT IS, MAAR ZO HELDER ROCKFON BLANKA WAS ALLES WAT WIT IS, MAAR ZO HELDER SOMMIGE WITTE KLEUREN ZIJN HELDERDER DAN ANDERE Zuiver wit. Sneeuwwit. Helder wit. Gebroken wit. Er bestaan tientallen tinten wit. En iedereen ervaart

Nadere informatie

Polijstmachine voor kleine vlakken PE

Polijstmachine voor kleine vlakken PE 55 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Polijstmachine voor kleine vlakken PE 8-4 80 Bestelnr. 405.87 Max. polijstmiddel-ø 80 mm Max. steunzool-ø 75 mm Onbelast toerental 300-3900 /min

Nadere informatie

3.7 Herstellingen met polyester

3.7 Herstellingen met polyester 3.7 Herstellingen met polyester Materiaallijst PLAMUURMES OF SPATEL U hebt de keuze uit kunststof en metalen spatels. Van belang is dat ze voldoende flexibel zijn. VLAKSCHUURMACHINE Gebruik dit toestel

Nadere informatie

KOLIBRI Reparatie en onderhoud

KOLIBRI Reparatie en onderhoud KOLIBRI Reparatie en onderhoud Inleiding Conventionele systemen Twee componenten systemen Nieuwe kolibries Aanvullende informatie www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 pagina 1 van 7 INHOUD De IJssel

Nadere informatie

Hulpstoffen. Hulpstoffen voor aardvochtig beton

Hulpstoffen. Hulpstoffen voor aardvochtig beton voor aardvochtig beton topprestaties in de productie van aardvochtig beton met SikaPaver technologie Prefab betonproducten geproduceerd met aardvochtig beton kenmerken zich door een grote veelzijdigheid

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Het hele Linglong gamma, van design tot fabricage straalt deze toewijding aan kwaliteit uit.

Het hele Linglong gamma, van design tot fabricage straalt deze toewijding aan kwaliteit uit. PRESENTEERT Linglong, een kwalitatief Chinees bandenmerk dat al bestaat sinds 1975. De focus van het bedrijf heeft in al die jaren steevast bij onderzoek en innovatie gelegen. Het hele Linglong gamma,

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

Aanzetten & slijpen. Er is een verschil tussen het aanzetten en het slijpen van een mes. Hier leggen wij u het verschil uit.

Aanzetten & slijpen. Er is een verschil tussen het aanzetten en het slijpen van een mes. Hier leggen wij u het verschil uit. Aanzetten en scherpen Zo houd ik mijn WÜSTHOF - messen scherp Aanzetten & slijpen. Er is een verschil tussen het aanzetten en het slijpen van een mes. Hier leggen wij u het verschil uit. Aanzetten Na verloop

Nadere informatie

LAAG TEMPERATUUR GAREN

LAAG TEMPERATUUR GAREN NL LAAG TEMPERATUUR GAREN LAAG TEMPERATUUR GAREN Traditionele smaken herontdekken dankzij innovatie Zachte, lage, gecontroleerde warmte, die het vlees als een deken omwikkelt en geleidelijk gaart, zodat

Nadere informatie

REW Gereedschappen b.v. Tel Fax

REW Gereedschappen b.v. Tel Fax Bruto prijslijst 01 2016 REW Gereedschappen b.v. Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl 3M Cubitron II is de nieuwste innovatie op gebied van schuren en slijpen van staal en

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

ManSafe SRL. Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen

ManSafe SRL. Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen ManSafe SRL Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen Een robuust en duurzaam apparaat Latchways heeft naast een futuristisch design het unieke ontwerp gecombineerd met onderdelen

Nadere informatie

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor!

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! Zwembadafdichting die alles RENOLIT ALKORPLAN XTREME blijft schitteren zoals de eerste dag. Heeft uw zwembad zijn kleur

Nadere informatie

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van:

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van: Het verwijderen van vuil en vocht geeft niet alleen een grote besparing om schoonmaakkosten, nog belangrijker is dat uw entree en de rest van uw gebouw schoon zijn. Een schone uitstraling zorgt voor een

Nadere informatie

TM700. Prestaties op het eerste gezicht.

TM700. Prestaties op het eerste gezicht. . Prestaties op het eerste gezicht. Official Partner Download deze applicatie gratis Tire ibrochure . Prestaties op het eerste gezicht.. Optimale radiaaltechnologie die nog verbetert na verloop van tijd.

Nadere informatie

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel.

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. vliesfaser VKFES-FLYVF-VF-SF-A4-NL02.indd 2 19.05.2005 9:48:05 Uhr ERFURT-Vliesfaser behang 100% kwaliteit voor veeleisende

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Muurglad Voor het glad maken van beschadigde en gestructureerde muren. Ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. In twee stappen naar een gladde muur Voor het gladmaken van: -Muren met

Nadere informatie

SNIJ- EN SLIJPSCHIJVEN

SNIJ- EN SLIJPSCHIJVEN 320 SNIJ- EN SLIJPSCHIJVEN z Overzichtstabel 322 z Snijschijven 323 z Industrial 323 z Top 325 z Ultra 326 z Alu 327 z Stone 328 z Slijpschijven 329 z Industrial-grind 329 z Top-grind 329 z Ultra-grind

Nadere informatie

VEILIGHEID + DUURZAAMHEID + BRANDSTOFBESPARING HET BESTE EVENWICHT IN PRESTATIES VOOR ONZE KLANTEN

VEILIGHEID + DUURZAAMHEID + BRANDSTOFBESPARING HET BESTE EVENWICHT IN PRESTATIES VOOR ONZE KLANTEN VEILIGHEID + DUURZAAMHEID + BRANDSTOFBESPARING HET BESTE EVENWICHT IN PRESTATIES VOOR ONZE KLANTEN SAMENVATTING 1. De beste banden voor uw klanten 2. Door innovatie heeft MICHELIN het beste evenwicht in

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES Wij van IPSO geloven in hogere efficiëntie. Dit betekent dat we op zoek gaan naar intelligente oplossingen die afval verminderen,

Nadere informatie

microvezels = maximale Het all-in-one TASKI Jonmastersysteem. De bewezen formule voor de beste schoonmaakresultaten. reiniging

microvezels = maximale Het all-in-one TASKI Jonmastersysteem. De bewezen formule voor de beste schoonmaakresultaten. reiniging microvezels = maximale Het all-in-one TASKI Jonmastersysteem. De bewezen formle voor de beste schoonmaakresltaten. reiniging werkwagen + hlpmiddelen + microvezels = TASKI Jonmastersysteem. Totaaloplossing

Nadere informatie

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best Goed Beter Best Goed, Beter, Best: de keuze is aan jou. Kwaliteitsverf is een investering in je woning. En hoe beter de verf,

Nadere informatie

FIBERSCHIJVEN. z Inleiding 290. z Aluminiumoxide 294. z Zirkoniumoxide met schuuractieve toevoeging 296. z Zirkoniumoxide 297

FIBERSCHIJVEN. z Inleiding 290. z Aluminiumoxide 294. z Zirkoniumoxide met schuuractieve toevoeging 296. z Zirkoniumoxide 297 288 FIBERSCHIJVEN z Inleiding 290 z Aluminiumoxide 294 z Zirkoniumoxide met schuuractieve toevoeging 296 z Zirkoniumoxide 297 z Ceramisch met schuuractieve toevoeging 298 z Siliciumcarbide 299 z Overzicht

Nadere informatie

Een deur of kozijn lakken

Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Verfbak Emmer Roerstok Schuurmachine Plamuurmes Verfroller Kwast Schuurpapier Ontvetter Spons Kozijnenspons

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTEN

SUPI SAUNA PRODUCTEN SUPI SAUNA PRODUCTEN Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. De Supi productlijn bevat uitstekende producten voor bescherming en reiniging

Nadere informatie

710 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 1107 VE

710 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 1107 VE 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 70 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 07 Bestelnr. 28.669 Opgenomen vermogen 70 Watt Afgegeven vermogen 420 Watt Slag 8,8 mm Onbelast slagtal

Nadere informatie

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02.

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02. D M Zwembadafdichting die alles De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! DM Zwembadafdichting die alles Heeft uw zwembad zijn kleur verloren in de loop der jaren?

Nadere informatie

1919 siawood + Professionele schuurmiddelen van de volgende generatie

1919 siawood + Professionele schuurmiddelen van de volgende generatie 1919 siawood + Professionele schuurmiddelen van de volgende generatie 1919 siawood + professionele schuurmiddelen van de volgende generatie De nieuwste generatie van de klassieker 1919 siawood zet nieuwe

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie