Bona Sportive System Speciaal voor sportvloeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bona Sportive System Speciaal voor sportvloeren"

Transcriptie

1 Bona Sportive System Speciaal voor sportvloeren

2 Alles voor een spel op hoog nivau Een compleet systeem voor blijvende sportprestaties Aangezien sportvloeren speciale eisen stellen aan lakken en verven werd het Bona Sportive System ontwikkeld als een interactief systeem, dé perfecte keuze voor veeleisende sportvloeren. Het Bona Sportive System bestaat uit een compleet gamma producten en diensten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van houten sportvloeren. Met het Bona Sportive System verzekert Bona, een leidinggevende leverancier van industriële aflakken aan belangrijke vloerproducenten, u topprestaties. opgemerkt totdat de slechte sportprestaties maar al te duidelijk worden. Met het Bona Sportive System is dit een probleem uit het verleden. Als een sportvloer werd geplaatst en afgewerkt - of gerenoveerd - met het complete Bona Sportive System, zal de vloer uitstekend presteren. En als de vloer ook wordt onderhouden met het Bona Sportive System zal de vloer ook nog lang na installatie of renovatie uitstekende prestaties blijven leveren. Het installeren of renoveren van een houten sportvloer kan een grote investering betekenen, van de vloer wordt dan ook een lange levensduur verwacht. Hoe langer deze levensduur, hoe beter de investering. Het Bona Sportive System is ontwikkeld om sportvloeren te garanderen van de langst mogelijke levensduur. Nadat de sportvloer werd geplaatst is deze meestal opgewassen tegen alle sportieve activiteiten. Maar vuil, zweet en lichaamsvetten kunnen zich opstapelen aan de oppervlakte, zelfs in geval van een dagelijkse reinigingsbeurt. Dit vermindert geleidelijk de prestaties van de vloer en maakt deze slipperig. Aangezien dit proces geleidelijk aan plaats vindt, wordt dit dikwijls niet Met het Bona Sportive System presteert een sportvloer optimaal, jaar na jaar. De sportvloer is makkelijk te onderhouden, en de tijd vooraleer de vloer dient gerenoveerd te worden wordt verlengd wat rendabeler is voor de vloereigenaar.

3 De slipweerstand dient perfect te zijn. Te veel weerstand kan leiden tot kwetsuren, te weinig en atleten kunnen uitschuiven. Een sportvloer wordt ontworpen om mee te bewegen en te buigen met de bewegingen van de atleten. Hierdoor moet ook de lak voldoen aan sterke eisen. Alles begint met een goede basis Sportvloeren zijn een essentieel onderdeel van de sportuitrusting De vloer is dikwijls net zo belangrijk voor de prestaties van een atleet als zijn/haar eigen uitrusting. Waarom zou u dus niet dezelfde hoge eisen stellen aan de vloer als bijvoorbeeld aan een tennisracket, sportschoenen of ballen? EN 14904:2006 is de officiële Europese standaard voor indoor sportvloeren. Hierin worden een groot aantal eisen gesteld hoe een vloer dient te beantwoorden aan verschillende soorten van belasting en situaties. Deze standaard kijkt naar het geheel van de constructie, en de slipweerstand van het vloeroppervlak is hierbij een van de belangrijkste parameters. Een sportvloer moet op velerlei manieren presteren. De vloer dient schokken te absorberen om het risico op kwetsuren te minimaliseren, hij mag echter ook niet te zacht zijn aangezien dit vermoeiend werkt voor de sporters. Te weinig slipweerstand verhoogd het risico op uitschuivers, te veel slipweerstand verhoogd het risico op kwetsuren. Men heeft dus een vloeroppervlak nodig met de perfecte slipweerstand! Het Bona Sportive System voldoet niet enkel aan al de eisen van een professionele sportvloer, maar overstijgt dikwijls zelfs de gestelde eisen. Bovendien zorgt het Bona Sportive System ervoor dat al deze eigenschappen langer behouden blijven, op voorwaarde dat de vloer correct wordt onderhouden.

4 De juiste oplossing voor sportvloeren Het is geen eenvoudige taak om de specificaties voor houten sportvloeren te bepalen. Men dient rekening te houden met een groot aantal punten waarvoor er verschillende opties zijn. Bijvoorbeeld: Welke sport wordt beoefend op de vloer? Hoeveel uren per dag zal de vloer gebruikt worden? Zullen er bijkomende niet-sportieve activiteiten plaatsvinden (bijvoorbeeld dansavonden, fuiven, beurzen etc)? Welke belijningen zijn nodig? Kan men ervan uitgaan dat er enkel indoor sportschoenen gedragen zullen worden? Zijn er matten voorzien aan de ingangen om te vermijden dat vuil mee naar binnen wordt gebracht? Welke reinigings- en onderhoudsroutine is vereist? Dankzij het Bona Sportive System wordt het heel wat eenvoudiger om deze specificaties te bepalen, onafhankelijk of u nu een sportvloerinstallateur, sporthaleigenaar of architect bent. Wij werken nauw samen met leidende sportvloerproducenten zodanig dat u van bij het begin de juiste keuze kunt maken. Het Bona Sportive System: een totaaloplossing voor houten sportvloeren.

5 Bona Sportive Finish Bona Sportive Paint Bona Sportive Finish Bona Sportive Primer Vloeren met sportieve prestaties van kop tot teen Het Bona Sportive System is de perfecte keuze die garant staat voor hoog perfomante sportvloeren, bovendien kan gecombineerd worden met de UV-sportlakken van Bona. Vele sportvloeren worden vandaag al afgewerkt met de UV-lakken van Bona. Maar het Bona Spotive System werkt even goed op een nieuwe kaalgeschuurde vloer. Bona voorziet het juiste aantal lagen voor sportieve prestaties. Bona Sportive Paint Bona Sportive Paint is sneldrogend en kan gebruikt worden voor zowel het aanbrengen van belijningen als voor het inkleuren van zones op het speelveld en zijvlakken. Het schuren tussen lagen is niet nodig wat een hele tijdsbesparing oplevert en waardoor het risico op beschadigingen van de belijning tijdens het schuren verdwijnt. Bona Sportive Primer Bij sportvloeren spreken we bijna altijd van grote oppervlakken, die bovendien werden ontworpen om te kunnen buigen en bewegen over de hele oppervlakte. Dit stelt zware eisen aan de grondlak. Bona Sportive Primer is een grondlak gebasserd op dezelfde formule als Bona Sportive Finish, met een goede hechting op zowel Bona Sportive Finish als Bona Sportive Paint. De lange open tijd zorgt voor een eenvoudige applicatie en een gelijkmatige en natuurlijke kleuring van het hout. Lifetime Support Alle producten van het Bona Sportive System maken deel uit van het Lifetime Support programma, dit betekent dat wij volledig achter de prestaties van onze producten staan gedurende de gehele levensduur van de vloer, op voorwaarde dat deze al voorgelakt was met de Bona UV-lakken of dat de Sportive lakken werden aangebracht op bloot hout na installatie. Waar u zich ook bevindt, onze wereldwijde organisatie is beschikbaar om u te ondersteunen. Bona Sportive Finish De lak op sportvloeren moet een sterke belasting ondergaan. Bona Sportive Finish heeft een sterke hechting en de juiste slipweerstand. Samen met Bona Sportive Primer wordt een film gevormd die slechts zwak permeabel is. Dit heeft een rustgevend effect op de vloer omdat deze hierdoor minder gevoelig wordt voor veranderingen in de luchtvochtigheid in de sporthal. FIBA Het Bona Sportive System wordt aanbevolen door FIBA, de Internationale Basketbal Federatie die instaat voor internationale wedstrijden op het hoogste niveau zoals de wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

6 Topprestaties komen niet vanzelf Nadat een vloer werd geinstalleerd of gerenoveerd met het Bona Sportive System is het belangrijk dat deze ook wordt onderhouden met Bona Sportive producten en volgens de richtlijnen van deze producten. Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt om de vloer in topconditie te houden. Bona Sportive Cleaner Gebruik voor de dagelijkse reiniging Bona Sportive Cleaner, dit product is sterk genoeg om de vloer zuiver te maken en mild genoeg om de laklaag niet te beschadigen. er ook veel langer goed blijven uitzien. Indien men niet zeker is van de lak die voorafgaand aan het overlakken van de vloer werd gebruikt dient de aanhechting steeds getest te worden alvorens te beginnen met overlakken. Bona Sportive Cleaner Plus Voor een extra grondige reiniging en het verwijderen van de opbouw van zweet en lichaamsvet op de vloer, wat de prestaties van de vloer vermindert. Bona Sportive Cleaner Plus is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van schoensporen en zwarte strepen van rubberzolen. ZWAK UITSTEKEND Een vloer die niet correct wordt onderhouden zal geleidelijk inboeten aan prestaties ZWAK UITSTEKEND Een vloer onderhouden met het Bona Sportive System zal ook na lange tijd performant blijven. Een vloer die wordt afgewerkt en onderhouden met het Bona Sportive System zal een langere levensduur hebben dan andere sportvloeren. Sportvloeren kunnen, naast de dagelijkse reiniging, echter bijkomend onderhoud nodig hebben om kostelijke totaalrenovaties zo lang mogelijk uit te stellen. Het Bona Sportive System garandeert een vlot werk en een minimale onderbreking van de sportieve activiteiten, wat dan weer een minimaal inkomensverlies betekent voor de vloereigenaar. Met Bona Sportive Finish bent u verzekerd van een goede aanhechting indien de vloer voordien ook al werd afgewerkt en onderhouden met Bona producten. Door de vloer periodiek te overlakken wordt de slipweerstand hersteld en zal de levensduur van de vloer niet enkel worden verlengd, de vloer zal Wanneer een totale renovatie noodzakelijk is, de volgende procedure volgen: de vloer schuren tot op bloot hout, primer en lak aanbrengen, daarna de belijning aanbrengen en als laatste bijkomende lagen lak aanbrengen. Door gebruik te maken van het complete Bona Sportive System verkrijgt u gegarandeerd een uitstekend resultaat, de juiste onderhoudsproducten en onderhoudsinstructies en ondersteuning. Een Bona Sportive Tijd tot renovatie Bona Sportive System vloer Gewone vloer vloer zal langer performant blijven en een langere levensduur hebben als deze correct wordt onderhouden

7 Geen kost, maar een investering Betere prestaties Langdurig resultaat Lagere kosten Een investering voor een langere levensduur en lagere kosten De kosten voor de vloereigenaar, bekeken over de gehele levensduur van de vloer, is een van de grootste voordelen van het Bona Sportive System. Het installeren of renoveren van een sportvloer is een balangrijke investering, door gebruik te maken van het Bona Sportive System zal u zelf kunnen vaststellen dat uw investering ook rendeert gedurende vele jaren. Met een typische levensduur van meer dan 25 jaar zal de, aanvankelijk iets hogere, installatiekost dikwijls meermaals terugverdiend worden.

8 Bona Sportive System Getest door de besten Het Pepsi Center - Denver, Colorado Gesitueerd aan de rand van de binnenstad van Denver is het Pepsi Center de ankerplaats van Denver's bloeiende uitgangsbuurt en een regionaal trefpunt voor de nieuwste sporten en vormen van ontspanning. Jaarlijks vinden in het Pepsi Center meer dan 200 sportevenementen, concerten en speciale evenementen plaats. Het Pepsi Center plaatst met zijn m² meer dan zijn stempel op Platte Valley, in midden Denver. Het is de thuisbasis van de Denver Nuggets die in de NBA spelen en biedt plaats aan 500 tot personen voor concerten en andere evenementen. Het Pepsi Center is een van Amerika's beste sport en ontspanningsfaciliteiten en vertegenwoordigt het beste van Colorado en de westelijke Rocky Mountains. De New Orleans Arena - New Orleans, Louisiana De New Orleans Arena is de thuisbasis van het bekende NB team "New Orleans Hornets", maar wordt ook gebruikt voor concerten, conventies en speciale evenementen. De officiële opening vond plaats op 19 oktober De Arena biedt plaats aan bezoekers tijdens concerten en meer dan basketbalsupporters tijdens wedstrijden met daarbij nog eens 56 luxe suites. Verscheidene grote en prestigieuze Amerikaanse evenementen vonden hier al plaats, zoals de Arena Bowl XXI in 2007, het NBA-All Star Game en de Arena Bowl XXII in 2008.

9 Beijing Dong Jiong Badminton Club - Beijing, Volksrepubliek China Dong Jiong werd de zilveren medaillewinnaar van het badminton bij de mannen enkel tijdens de Olympische Spelen van Atlanta in 1996, Wereldkampioen 1997, All England kampioen 1998 en Asian Games kampioen in Hij en zijn broer hebben een badminton club in Beijing, met meer dan leden in de leeftijd van 7 tot 16 jaar en 4 hallen verspreid over de stad. De vloer ziet er geweldig uit en is een enorme verbetering in vergelijking met het vroegere oppervlak. Dong houdt vooral van het matte oppervlak waarin de spots niet weerkaatsen en van de anti-slip eigenschappen die voor badmintonspelers natuurlijk van het grootste belang zijn. En in het geval van een wereldkampioen kunnen we natuurlijk niet anders dan hem geloven!

10 Een winnend team Een compleet systeem voor de gehele levensduur van de sportvloer Bona is een wereldwijd bedrijf voor de behandeling van houten vloeren. Met het Bona Sportive System hebben wij gebruik gemaakt van onze omvattende kennis van houten vloeren om de sterkste reeks producten op de markt te ontwikkelen. Alle producten in het Bona Sportive System zijn geoptimaliseerd om met elkaar te gebruiken, evenals met andere Bona producten. Daarom bevelen wij ook Bona schuurmachines en Bona schuurmiddelen aan voor zowel installatie als renovatie werkzaamheden. Bona Sportive Primer Bona Sportive Primer is een 1-componenten, watergedragen grondlak voor gebruik op houten vloeren die als sportvloer zullen gebruikt worden, alvorens te overlakken met Bona Sportive Finish. De lange open tijd maakt applicatie eenvoudig en geeft een egaal en natuurlijke kleuring van het hout. Bona Sportive Finish Bona Sportive Finish is een 2-componenten, watergedragen, 100% PU-lak voor de behandeling van houten sportvloeren of deze nu enkel professioneel dan wel een meervoudig gebruik kennen. De lak voldoet aan de vereisten inzake slipweerstand van EN 14904:2006 als DIN 18032:2. Bona Sportive Paint Een sneldrogende 1-componenten watergedragen verf voor zowel het aanbrengen van belijningen als voor het inkleuren van zones op het speelveld en zijvlakken. Bona Sportive Paint wordt aangebracht tussen 2 lagen van Bona Sportive Finish. Bona Sportive Cleaner Sportive Cleaner is een geconcentreerde, licht alkalische reiniger, spaciaal ontwikkeld voor het frequent reinigen van gelakte houten sportvloeren. Bona Sportive Cleaner Plus Bona Sportive Cleaner Plus is een geconcentreerde alkalische reiniger, speciaal ontwikkeld voor het occasioneel reinigen van houten sportvloeren om de ophoping van lichaamsvetten en andere verontreinigingen te verwijderen. Bona Sportive Cleaner Plus is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van schoensporen en zwarte strepen van rubberzolen. Bona Sanding Omwille van de grote oppervlakken kan het schuren van sportvloeren heel wat tijd in beslag nemen. Gelukkig biedt Bona ook hier uitkomst. Bona 8700 Keramisch schuurpapier maakt het schuren van zelfs de grootste sportvloeren een eenvoudig werk. Tot slot maakt het stofvrij schuursysteem (DCS) van Bona het schuren van sportvloeren eenvoudiger, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren.

11 Belijningsverf Nieuw lid Team Nieuwe belijningsverf Korte droogtijd Tussenschuren is niet nodig Uitstekende hechting Goede dekking Zeer goede applicatie-eigenschappen Uitstekende vloeiing Vloeit nauwelijks onder de tape

12 Passie voor houten vloeren Opgericht in 1919 is Bona nu een wereldwijd, toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en distributeurs is Bona vertegenwoordigd in meer dan 50 verschillende landen, waardoor wij dicht bij onze klanten staan. Door onze lange verbintenis en passie voor houten vloeren kunnen wij langdurige en duurzame resultaten bieden voor professionals en vloereigenaren, ongeacht wat de vloer nodig heeft. Bona Benelux BV Postbus BN Haarlem Hulswitweg BG Haarlem Tel. +31 (0) Fax +31 (023) bona.nl@bona.com

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen 1K Simplicity 2 K Perform ance 1C Eenvoud 2C Prestatie Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen Dé oplossing voor dagelijkse uitdagingen Superieure bescherming Bona Mega, s werelds

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

Bona Sportive System Goedgekeurd door FIBA Vertrouwd door Wereldkampioenen

Bona Sportive System Goedgekeurd door FIBA Vertrouwd door Wereldkampioenen Passie voor Houten Vloeren België Bona NV Leuvensesteenweg 510 Bus 5 1930 Zaventem Tel.: +32 (0)2 721 27 59 Fax: +32 (0)2 721 17 11 E-mail: infobelgium@bona.com www.bona.com Sinds de oprichting in 1919

Nadere informatie

Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren

Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren Ongeëvenaarde Prestaties Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren Ongeëvenaarde Schuurprestaties Met meer dan 90 jaar ervaring in het beste in houten vloeren naar boven brengen,

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Diamond Prestatie Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Wanneer Perfectie echt van belang is Als u op zoek bent naar de beste resultaten in fijnschuren, dan geven Bona Diamond

Nadere informatie

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Gebruikersgids moderne & stijlvolle kleuren laag VOS-gehalte mooie en gelijkmatige kleuring veilig werken door de lange open tijd rustig werken kobaltvrij kan

Nadere informatie

Renovatie. houten sportvloeren. massief hardhouten sportvloersysteem. beschrijving. programma s. sportvloeren.nl

Renovatie. houten sportvloeren. massief hardhouten sportvloersysteem. beschrijving. programma s. sportvloeren.nl Renovatie massief hardhouten sportvloersysteem beschrijving programma s sportvloeren.nl houten sportvloeren 1 HoutenSportvloeren Systeem informatie SPORTLAKKEN BONA SPORTVE PRIMER Productbeschrijving Kenmerken

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten Onderhoud Houten Vloeren Opfrissen Binnen en Buiten Een renderend systeem met uitstekende resultaten Met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 Houten sportvloeren Algemene aanwijzingen voor optimaal plezier van uw parketvloer Het optimale luchtvochtigheidspercentage van een ruimte

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

PROFESSIONALS KIEZEN VOOR. sportvloeren.nl WWW.SPOR TVLOEREN.NL WWW.BALLETVLOEREN.NL

PROFESSIONALS KIEZEN VOOR. sportvloeren.nl WWW.SPOR TVLOEREN.NL WWW.BALLETVLOEREN.NL PROFESSIONALS KIEZEN VOOR sportvloeren.nl WWW.SPOR TVLOEREN.NL WWW.BALLETVLOEREN.NL Ons bedrijf Van handbal tot korfbal en van basketbal tot tennis. Welke sport u ook beoefent, op een sportvloer van Interline

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 Houten sportvloeren Algemene aanwijzingen voor optimaal plezier van uw parketvloer Het optimale luchtvochtigheidspercentage van een ruimte

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

Ongeëvenaarde Prestaties

Ongeëvenaarde Prestaties Bona AB, Sweden All rights reserved Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren Bona FLEXISAND 1.5 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona 8700, 8300, Bona Diamond

Nadere informatie

Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona. Bona Silaan Parketlijmen. Unieke silaanformules voor houten vloeren

Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona. Bona Silaan Parketlijmen. Unieke silaanformules voor houten vloeren Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona Bona Silaan Parketlijmen Unieke silaanformules voor houten vloeren Alles hangt af van een goed fundament Het is niet alleen het hout dat een houten vloer er geweldig

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Door te kiezen voor een gelakte parket of houten vloer, zorgt u voor de grootst

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren NIEUW Bona FLEXISAND 1.5/1.9 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren NIEUW Bona FLEXISAND 1.5/1.9 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System Bona Oliën voor Unieke Expressies Het geheel nieuwe Bona Oil System The Unique Effects of Oiled Wooden Floors Bona brengt de passie een stap hoger Een mooie, geoliede vloer heeft iets onweerstaanbaars.

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

November 2013 (juni 2014) Productinformatie D8082

November 2013 (juni 2014) Productinformatie D8082 GLOBAL REFINISH SYSTEM November 2013 (juni 2014) Productinformatie D8082 D8082 UV - Cured Primer Surfacer D8783 Activator for UV-Cured Primer Surfacer PRODUCTBESCHRIJVING D8082 UV-Cured Primer Surfacer

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING pagina 1 van 6 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe een osmose behandeling van het oppervlak onder de waterlijn van een polyester jacht plaats kan vinden. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Een osmose behandeling

Nadere informatie

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System Bona Oliën voor Unieke Expressies Het geheel nieuwe Bona Oil System The Unique Effects of Oiled Bona Wooden Olie - een Floors 1-laagsysteem Bona brengt de passie een stap hoger Een mooie, geoliede vloer

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan

Nadere informatie

Uwautoblijvendjong. Waxoyl lakbescherming. U Waxoyl dealer www.cleancars.nl

Uwautoblijvendjong. Waxoyl lakbescherming. U Waxoyl dealer www.cleancars.nl Uwautoblijvendjong Waxoyl lakbescherming U Waxoyl dealer www.cleancars.nl 100 Plus Voor nieuwe wagens met 3 jaar garantie Onbehandeld Behandeld met Waxoyl 100 Plus De laklaag van uw nieuwe auto krijgt

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Aflak

Standaard verfsystemen Aflak Standaard verfsystemen Aflak De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

Producten voor buitenhout

Producten voor buitenhout Producten voor buitenhout De natuurlijke keuze Hout is niet bedoeld om afgewerkt te worden met een toplaag, maar moet versterkt en beschermd worden van binnen uit. Dit is en zal altijd onze filosofie en

Nadere informatie

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best Goed Beter Best Goed, Beter, Best: de keuze is aan jou. Kwaliteitsverf is een investering in je woning. En hoe beter de verf,

Nadere informatie

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium Kwaliteitsproducten met een veelzijdige toepassing * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van onderliggende baan en onderzijde van

Nadere informatie

KOLIBRI Reparatie en onderhoud

KOLIBRI Reparatie en onderhoud KOLIBRI Reparatie en onderhoud Inleiding Conventionele systemen Twee componenten systemen Nieuwe kolibries Aanvullende informatie www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 pagina 1 van 7 INHOUD De IJssel

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Stalen jachten

VERFSYSTEMEN Stalen jachten VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen Veilig afdekken van vloeren en trappen en afdekken Gebruiksgemak, veiligheid en een uitstekende bescherming Compleet programma beschermende afdekmaterialen voor bouw, afbouw en renovatie. PERMAFIX FLOORGUARD

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

Aquabase Waterborne Basecoat for Comm. Transport P962-Line. Aquabase Waterborne Basecoats for Commercial Transport P962-Line

Aquabase Waterborne Basecoat for Comm. Transport P962-Line. Aquabase Waterborne Basecoats for Commercial Transport P962-Line Product Data Sheet Oktober 2006 (update november 2009) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK Product Aquabase Waterborne Basecoats for Commercial Transport P962-Line P962-Line Beschrijving

Nadere informatie

Een deur of kozijn lakken

Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Verfbak Emmer Roerstok Schuurmachine Plamuurmes Verfroller Kwast Schuurpapier Ontvetter Spons Kozijnenspons

Nadere informatie

Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig

Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig Vario Xtra. Xtra eenvoudig. Xtra veilig. De perfecte oplossing Xtra eenvoudig. Xtra veilig. Vario Xtra. Wat goed was, is nog beter geworden! Met haar nieuwe Vario

Nadere informatie

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes www.wearmax-coating.at De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN BESTAANDE VLOERBEDEKKINGEN DANKZIJ UNIEKE TECHNOLOGIE WEARMAX CERAMIC COATING is de perfecte

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Antifouling

Standaard verfsystemen Antifouling Standaard verfsystemen Antifouling De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u

Nadere informatie

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier!

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier! Op zoek naar een betere oplossing? Vind ze hier! Najaarspromotie Geldig van 1 september tot 31 oktober 2014 Welk soort MATERIAAL spuit u? Heel groot of heel precies. Heel zwaar of eerder complex. Binnen,

Nadere informatie

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft

Sigma introduceert. Krachtig en soepel. Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken. Sigma Tigron. Nieuwe glansgraad: Tigron Soft De krrrracht van Sigma introduceert Een nieuwe generatie kras- en slijtvaste lakken Sigma Tigron Het beste van twee werelden: de kracht van een leeuw en de soepelheid van een tijger. Dat is Tigron. De

Nadere informatie

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen.

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen. www.teknos.com GEGEVENS BLAD 1175 TEKNOHEAT 650 A 14.08.2006 Silicone Aluminium Verf VERF TYPE TEKNOHEAT 650 A is een silicone aluminium verf. GEBRUIK Wordt gebruikt op hete oppervlakken zowel binnen als

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages met Uitstraling Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages Parkeerdaken met Uitstraling De eerste indruk U heeft een prachtige onderneming.

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR

UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR De juiste afwerking, van grof tot fijn productinformatie GEMAKKELIJKER, EFFICIËNTER EN ALTIJD PERFECT De finishing touch voor uw meesterwerk Bij het

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

WOW! OCTORAL GEEFT EEN SCHITTEREND RESULTAAT

WOW! OCTORAL GEEFT EEN SCHITTEREND RESULTAAT www.octoral.com WOW! OCTORAL GEEFT EEN SCHITTEREND RESULTAAT OCTORAL OPMERKELIJK IN REFINISHING Een wereld aan coatingoplossingen in één vernieuwend en compleet systeem: dat biedt Octoral. Met Octoral

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Technisch gegevensblad Ingangsdatum: 12/07/2017 Vervangt: 01/07/1999

Technisch gegevensblad Ingangsdatum: 12/07/2017 Vervangt: 01/07/1999 3M 08603/08615/08616 Eéncomponent polyurethaan ruitenlijmkit 1) Artikelnummers 3M 08603 3M 08615 3M 08616 : Patroon van 310 ml Sachet van 310 ml Sachet van 415 ml Doseersysteem : 3M 08012 Pneumatische

Nadere informatie

SYSTEEMBLAD. Sneldrogend rolcoatingsysteem met Sigmafloor Rapidcoat K Gloss voor middelzwaar belaste vloeren buiten

SYSTEEMBLAD. Sneldrogend rolcoatingsysteem met Sigmafloor Rapidcoat K Gloss voor middelzwaar belaste vloeren buiten OMSCHRIJVING Sneldrogend rolcoatingsysteem op basis van oplosmiddelarm polyurea. voor binnen. Geschikt voor het afwerken van vloeren die middelzwaar belast worden. Toe te passen in onder meer galerij-

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen. De draagconstructie

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies Bijl Bruggen specialist in dragende composietconstructies BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET BIJL kwaliteit Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen.

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

De nieuwe Progold 7700 voelt zich Als een vis in het water.

De nieuwe Progold 7700 voelt zich Als een vis in het water. kwasten wijzer De nieuwe Progold 7700 voelt zich Als een vis in het water. De bestaande kwast voor de nieuwe generatie alkyd lakken. Makkelijk om mee te werken, gemaakt voor het mooiste werk. Voor de nieuwe

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

DÉ BASIS VOOR EEN SYSTEEM

DÉ BASIS VOOR EEN SYSTEEM DÉ BASIS VOOR EEN SYSTEEM Riolering, een bijzonder geval Bij het maken van beleid is de verleiding groot om in droombeelden over een verre toekomst te blijven hangen. Alles moet dan duurzamer zijn, de

Nadere informatie

Technische informatie Hesse GmbH & Co. KG, Warendorfer Str. 21, D Hamm

Technische informatie Hesse GmbH & Co. KG, Warendorfer Str. 21, D Hamm Verzegelde parketoppervlakken beschermen het echte hout tegen beschadigingen en leveren zo een bijdrage aan een jarenlang gebruik van het parket. Hierbij benadrukken ze, afhankelijk van de gekozen opbouw,

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT VERFSYSTEMEN VOOR HOUT Billy Black 2003 Hout, een mooi en natuurlijk materiaal Hout combineert sterkte met flexibiliteit, laat zich verwerken tot fraaie vormen en constructies (delen, latten, overnaads)

Nadere informatie

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf.

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Top-verflijn absolute uitblinker Opti-verflijn vaste waarde Initio-verflijn betrouwbare basis Jouw garantie op de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

Anti-Corrosive Primer P540-51x

Anti-Corrosive Primer P540-51x Product Data Sheet September 2006 (update juni 2010) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK Product Anti-Corrosive Primer P540-51x Beschrijving P540-511 Anti-Corrosive Primer - off-white

Nadere informatie

PALLMANN PRODUCTOVERZICHT

PALLMANN PRODUCTOVERZICHT PALLMANN PRODUCTOVERZICHT 1 INHOUDSOPGAVE AFWERKING ONDERHOUD & REINIGING PALL-X KITT 3 PALL-X 325 3 PALL-X 96 4 PALL-X 98 A/B 5 ALLKITT 6 ALLBASE 6 MAGIC OIL 2K ERGO 7 MAGIC OIL 2K 8 MAGIC OIL 2K COLOR

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Hout

Standaard verfsystemen Hout Standaard verfsystemen Hout De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

Footline - Distributors of Pitchmark Line Marking Products www.footline.be info@footline.be +320475450222

Footline - Distributors of Pitchmark Line Marking Products www.footline.be info@footline.be +320475450222 Product Catalogus 2014 T h e F u t u r e o f L i n e M a r k i n g Ecoline+ Beschrijving: De Ecoline+ is de meest geavanceerde, kant-en-klaar markeringsverf formule van dit ogenblik. Door de speciale hoge

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 damping

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 damping Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 damping 2 aansluiting cilinder gas (stikstof) zuiger (optioneel) Your solution producer cilinder olie zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen

Nadere informatie

Schilderen van deuren en kozijnen

Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Lak Ontvetter Emmer Verfbakken Plamuurmes Spons Borstel Schuurpapier schuurspons Roerstok http://bit.ly/29reybn

Nadere informatie

Building Products. Building Products. Bladlood. Catalogus

Building Products. Building Products. Bladlood. Catalogus Bladlood Catalogus Building Products Building Products Natuurlijk bladlood De vele goede eigenschappen van bladlood, onder andere zijn soepelheid, zijn aanpasbaarheid aan bestaande vormen, zijn bewezen

Nadere informatie

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SECTORAAL BEROEPSPROFIEL VOORBEWERKER Datum uitgave: november 2011 ASBL EDUCAM VZW Avenue J. Bordetlaan 164, Bruxelles 1140 Brussel T 02 778 63 30 F 02 779 11 32 Carrosserie: voorbewerker Situering van

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Houten boten

VERFSYSTEMEN. Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD

DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD DE BESTE PRODUCTEN VOOR MONTAGE EN ONDERHOUD MONTAGE & ONDERHOUD Eén aanspreekpunt voor alles! Het juiste montage- en onderhoudsproduct voor elke eerste industriële laklaag. Passion for wood MONTAGE- EN

Nadere informatie