DE KLEPKRANT Van de directie. Kledinginzameling gaat niet door. nr maart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. Kledinginzameling gaat niet door. nr. 11-5 maart 2015. www.bsbesoyen.nl"

Transcriptie

1 DE KLEPKRANT nr maart 2015 Van de directie Dit schooljaar hebben we als een van de speerpunten het optimaliseren van ons pedagogisch klimaat. We hebben gekozen voor de aanpak waar Positive Behavior Support (PBS) voor staat. Wij zijn hiermee gestart omdat we als school op zoek zijn gegaan naar een methode om de leerlingen op een eenduidige, positieve manier te benaderen. PBS gaat ervan uit dat je leerlingen gedrag aan moet leren, net als we dat doen bij rekenen en taal. Te snel gaan we ervan uit dat de leerlingen precies weten wat we bedoelen en op welke manier we willen dat ze met bepaald gedrag omgaan. We zijn gestart met het voor onszelf helder maken van wat wij als team verstaan onder acceptabel gedrag, twijfelachtig gedrag en grensoverschrijdend gedrag. Vervolgens hebben we gedrag benoemd dat past bij onze waarden en er een regel van gemaakt. Tijdens de studiedag hebben we een groot deel van de regels uitgeschreven in leerlinggedrag, leerkrachtgedrag en oudergedrag. Het gewenst gedrag bespreken we samen met de leerlingen, we leggen de regels uit en oefenen deze in de klas. We zorgen ervoor dat iedere leerling weet welk gedrag we verwachten. Leerlingen die het moeilijk vinden helpen we om het zich eigen te maken. Goed gedrag wordt beloond door het geven van feedback of complimentje. Zelf geven we het voorbeeld. We focussen ons op datgene wat goed gaat i.p.v. datgene wat niet goed gaat. Dat betekent dat we proberen om (klein) negatief gedrag te negeren, maar daarvoor in de plaats te benoemen wat goed gaat. Daarmee passen de leerlingen die negatief gedrag vertonen zich veel sneller aan, omdat ieder kind het fijn vindt als de leerkracht ziet wat goed gaat. Wanneer we alle regels hebben uitgeschreven zullen deze in de nieuwe schoolgids worden opgenomen. Liesbeth de Wit Kledinginzameling gaat niet door In de Agenda staat dat er in maart een kledinginzameling plaats vindt. Aangezien er geen ruimte is om de verzamelde kleding op te slaan gaat deze inzameling niet door.

2 Schoolzwemtoernooi Vrijdagmiddag 20 februari vond voor de 18 de keer het schoolzwemtoernooi plaats. Hieronder staan de uitslagen van de leerlingen van onze school. Borstslag Groep 3 1 ste plaats Huib Stoop 11 de Cas de Wind Groep 7 7 de Frederique Boer 16 de Annisa Hussein Groep 8 2 de Finn Sopamena 6 de Naomi Pols Groep 4 15 de Lotus Neessen Groep 5 7 de Roux Opperman 3 de Janneke Stoop 7 de Keetje van Rees Vellinga 17 de Guusje Bunnik 18 de Loïs van de Steen 19 de Madelief Braspenning 20 ste Guusje de Wind 23 ste Lieke de Nijs Groep 7 5 de Frederique Boer 16 de Annisa Hussein Groep 8 6 de Finn Sopamena 5 de Naomi Pols Rugslag Groep 3 2 de Huib Stoop 5 de Cas de Wind Groep 4 10 de Lotus Neessen Groep 5 8 ste Roux Opperman 6 de Janneke Stoop 14 de Guusje Bunnik 17 de Guusje de Wind 18 de Loïs van de Steen 21 ste Lieke de Nijs 22 ste Madelief Braspenning Hoi mijn naam is Finn en zit in groep 8 Ik heb meegedaan aan het zwemtoernooi. Ik had er niet zoveel van verwacht en werd toch 2 e met het onderdeel rugslag. Het was een leuk toernooi. Open dag Mikz Beste ouders, Over de open dag van Mikz zijn er posters en flyers verspreid. Hierin staat vermeld dat ouders op 7 maart de nieuwbouw van Basisschool Besoyen kunnen bekijken. Deze mededeling is NIET juist! Alleen het gedeelte van Mikz in de nieuwbouw kan bezichtigd worden. De school is nog lang niet klaar! Alle ouders krijgen mettertijd een uitnodiging om de nieuwe school te komen bezichtigen. Directie bs Besoyen

3 Interview met juf Stephanie Aan welke groep geef je les? Aan alle schatjes van groep 3b Hoeveel jaar geef je al les op BS Besoyen? 6 jaar als leerkracht. 2 jaar als stagiaire. Daarnaast heb ik ook zelf op basisschool Besoyen gezeten. Eigenlijk ben ik dus al 16 jaar op bs Besoyen. Als je een schoolreisje voor jouw klas zou mogen kiezen, waar zou je dan heen gaan? Ik vind dierenpark De Oliemeulen erg leuk en leerzaam. Daarnaast ga ik met mijn groep altijd naar natuurpark De Liniehof in Made. Hier kun je echt genieten van de natuur en de opdrachten die vrijwilligers voor je klas klaarzetten. Elk leerjaar heeft wel iets nieuws. Wat is er nieuw in groep 3? Natuurlijk leren lezen!! Wie is jouw idool? Ik heb niet 1 idool. Ik houd van mensen die positief denken! Welke 3 dingen zou je meenemen naar een onbewoond eiland? Daar zou ik niet lang kunnen blijven. Ik houd teveel van gezelligheid. De verhuizing naar het Kindcentrum komt steeds dichterbij. Wat ga je missen van het oude schoolgebouw aan de Kasteellaan? De klaslokalen waar ik herinneringen heb als kind en leerkracht. Hier kunnen we nog van alles doen, zoals spijkers in de muur slaan, op de muren tekenen, lekker kliederen. Straks moeten we een stuk zuiniger zijn op onze omgeving. Update Kindcentrum Het Kindcentrum begint nu echt vorm te krijgen. Op de speelplaats is de zandbak geplaatst en er is een boom geplant. In de overkapping zijn gekleurde lamellen gezet. In het schoolgebouw worden nu de kasten geplaatst waar de kinderen straks hun tassen in kwijt kunnen. Wat is jouw hobby/passie, behalve lesgeven op BS Besoyen? Reizen en uit eten gaan. Genieten! (Bijna) iedereen haalt zijn informatie tegenwoordig van internet of gebruikt apps.welke educatieve website of app wil jij graag onder de aandacht brengen? Ik wil niet een bepaalde app onder de aandacht brengen. Ik hoop dat iedereen geniet van de mogelijkheden van het internet, maar ook kritisch blijft.

4 Het woord is aan groep 4/5 Wie is je juf of meester? Juf Esther van der Veer Hoeveel kinderen zitten er in je klas? 25 kinderen Welk thema hebben jullie in de klas? Hutten en kuilen Welk boek zijn jullie aan het lezen? Jij en ik en alle anderen kinderen Hoe bevalt de combinatieklas? Leuk, soms heeft de juf geen tijd voor je. maar zo leer je zelfstandig werken. Hebben jullie al een uitstapje gehad met de klas en waar zijn jullie heen geweest? Groep 4 is naar de kerk geweest en de moskee. En we zijn met zijn allen naar de bieb geweest. Zijn jullie al naar de nieuwbouw wezen kijken, weten jullie al waar jullie nieuw klaslokaal komt? Alleen groep 5, we weten nog niet waar we komen. Jaimie Valk en Lotte van Heesbeen Contourde Twern zoekt vrijwilligers ENTHOUSIASTE VRIJWILLIG(ST)ERS GEZOCHT die hun (opvoedings)ervaring willen inzetten voor jonge gezinnen. ContourdeTwern zoekt enthousiaste vrijwillig(st)ers om een gezin met jonge kinderen te ondersteunen en/of ouderbijeenkomsten te organiseren en uit te voeren. Wij vragen van de vrijwillig(st)ers ervaring met opvoeden, affiniteit met jonge kinderen en ongeveer 1 à 2 uur per week beschikbaarheid. Wij bieden: gratis training; professionele begeleiding en intervisie; informatieve themabijeenkomsten; contact met andere vrijwilligers. Interesse? U kunt zich aanmelden bij ContourdeTwern in Waalwijk via telefoon of stuur een mail aan: infobalade@contourdetwern.nl Jas kwijt Sofia uit groep 3a is vorige week dinsdag tijdens het overblijven haar donkerblauwe gewatteerde jas van het merk Vinrose in de maat 122 kwijtgeraakt. Indien u weet waar deze jas is kunt u deze afgeven in groep 3a van juf Monique.

5 Scoren voor Gezondheid Op dinsdag 10 maart gaat het project Scoren voor gezondheid van start. Dit project is een samenwerking tussen scholen en een (betaald) voetbalclub. Voetballers brengen een bezoek aan de school. Er wordt een Klasse-contract getekend door de spelers (als rolmodel ), leerkracht (als coach ) en een van de leerlingen (als aanvoerder ). Gedurende het project zijn er diverse activiteiten. Er is wekelijks aandacht voor gezond eten en bewegen op school om de kinderen tot een gezonde leefstijl te motiveren. Het doel is om kinderen en hun ouders bewust te maken en aan te zetten tot een gezonde leefstijl. De thema s zijn: Voeding, overgewicht en bewegen Op dinsdag 10 maart is er voor de leerlingen van de groepen 6 t/m 8 een beginclinic bij het RKC-stadion. Voor de leerlingen van groep 6 komt er een supermarkt speurtocht en voor de leerlingen van groep 7 en 8 is er het project Samen RKC gezond. Op dinsdag 23 juni vindt de eindclinic plaats bij het RKC-stadion, deze clinic is voor de leerlingen van groep 6 t/m 8. De Kunstclub van Kunstencentrum Waalwijk BSO maar dan anders Bent u op zoek naar een fijne en vertrouwde plek voor uw kind na school? Waar uw kind zichzelf kan zijn, zich cultureel kan ontwikkelen en verantwoord wordt opgevangen? Dan bent u bij de Kunstclub van het Kunstencentrum op het juiste adres. Bij de Kunstclub krijgen kinderen het hele schooljaar les in alle kunstdisciplines, zoals tekenen, keramiek, fotografie, theater, dans en muziek. Het aanbod wisselt per periode. Uniek aan de Kunstclub is dat de kinderen per taxibusje vanaf school naar het Kunstencentrum gaan, maar u kunt uw kind ook zelf naar het Kunstencentrum brengen. Alles is mogelijk in overleg. Hoe ziet zo n middag er dan ongeveer uit voor uw kind. De docenten ontvangen de kinderen met een kopje thee of fris en een koekje. Daarna gaan ze aan de slag. Elke middag staan er twee disciplines op het programma (bv tekenen en muziek of dans en keramiek) en er is een korte pauze tussen de lessen door. Om uur kunnen de kinderen door de ouders weer bij het Kunstencentrum opgehaald worden. De middagen zijn een feestje, maar wel leerzaam, volop expressie en begeleid door onze professionele kunstdocenten. Kinderen uit groep 3, 4 en 5 zijn op maandagen donderdagmiddag van harte welkom. U kunt uw kind het gehele jaar aanmelden en er is plaats voor ongeveer 40 kinderen. Op onze website staat een leuk filmpje en is meer informatie te vinden over deze naschoolse opvang, maar dan anders : Tot ziens in Kunstencentrum Waalwijk!

6 Agenda Vr 6 maart Inloopspreekuur directie uur Vr 6 maart Roostervrije dag Groep 1 en 2 Di 10 maart Start project Scoren voor Gezondheid Groep Wo 11 maart Inloopspreekuur directie uur Vr 13 maart Inloopspreekuur directie uur Di 17 maart 2e Rapport uur Wo 18 maart Inloopspreekuur directie uur Wo 18 maart Spreekuur schoolverpleegkundige uur Do 19 maart OR vergadering uur Do 19 maart Verschijningsdatum Klepkrant Vr 20 maart Roostervrije dag Groep 1 t/m 4 Verjaardagen 6 maart Teis van Lennep 8 maart Laslo Freriks 9 maart Emmylou Segers 9 maart Tom van den Hurk 10 maart Luuk van Laarhoven 10 maart Niene Snijders 10 maart Tom Spaans 11 maart Meike van der Heijden 12 maart Freek Leijtens 12 maart Pien Zijlmans 12 maart Reyes Breurkens 13 maart Dylano Kuiper 13 maart Nick Tacke 15 maart Jesse van Beem 19 maart Cas de Wind 19 maart Maud Hommel Nieuwe leerlingen Lieke Past Rouxe van den Hout Olivier Roosen Yfke van Loon Kick Schwartzmans Floris Dane Suzie Dollekens Aanleveren copij via mail: dir@bsbesoyen.nl Welkom op Basisschool Besoyen! Copij volgende Klepkrant: uiterlijk maandag 16 maart a.s.!

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 6-20 november 2014 Van de directie Met behulp van de door u ingevulde enquête hebben wij uw ervaring met het oudervertelgesprek geëvalueerd. www.bsbesoyen.nl zal begin februari

Nadere informatie

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. Opbrengst Kaart in Actie. nr. 10-5 februari 2015. www.bsbesoyen.nl. Inschrijven nieuwe leerlingen

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. Opbrengst Kaart in Actie. nr. 10-5 februari 2015. www.bsbesoyen.nl. Inschrijven nieuwe leerlingen DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 10-5 februari 2015 Van de directie www.bsbesoyen.nl Inschrijven nieuwe leerlingen Het aantal leerlingen, dat wij op school hebben, is bepalend voor de inkomsten die wij krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 7-4 december 2014. www.bsbesoyen.nl

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 7-4 december 2014. www.bsbesoyen.nl DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 7-4 december 2014 Van de directie Nieuwbouw en situatie rond de school. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden... een spreekwoord dat ieder van ons wel kent. www.bsbesoyen.nl Met

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wist u al dat? In dit nummer: 3 april 2014

Nieuwsbrief. Wist u al dat? In dit nummer: 3 april 2014 Willibrordschool Diemerparklaan 11 1087 EM Amsterdam willibrord.info@askoscholen.nl Wist u al dat? 3 april 2014 op 8 april een studiedag is? de paasinloop op 16 april is? het thema wordt afgesloten op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

DE KLEPKRANT. Van de directie Einde schooljaar 2014 2015. Meneer Geert gaat met pensioen. Liesbeth de Wit

DE KLEPKRANT. Van de directie Einde schooljaar 2014 2015. Meneer Geert gaat met pensioen. Liesbeth de Wit nummer 18 9 juli 2015 DE KLEPKRANT Van de directie Einde schooljaar 2014 2015 Niet alleen dankzij de leerkrachten kijken we terug op een geslaagd jaar, ook dankzij de inzet van vele ouders. De MR en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede.

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede. Nieuwsbrief 10 - Juni 2015 Segnocollectief Bootexcursie groep 7 Poetsavond Studiedag Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Technieklessen Afsluiting Muziek van de toekomst Oudergesprekken Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1;

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1; Maandkalender september 2015 31 Weer Naar School! Juf Monique jarig; 1 Tandartsbus op school; 16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 3 Shows Mad Science; 18 Mhr. Ad

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

DE KLEPKRANT. Van de directie. Liesbeth de Wit

DE KLEPKRANT. Van de directie. Liesbeth de Wit nummer 15 28 mei 2015 DE KLEPKRANT Van de directie Na de lawaaioptocht en de onthulling van het beeld hebben we ons gloednieuwe gebouw met feestelijk ritueel in bezit genomen; de kinderen ontdeden zich

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn!

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn! Nummer 35, 16 april 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 21-04 Matthijs Dolmans groep 7 Meneer Jeroen 28-04 Tom Schouteten groep 3 30-04 Asma Abdulkhadir Mohamed Osman groep 4 02-05 Fréderique Blatter groep

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

De info avonden van de peutergroep en groep 1/2/3 starten gezamenlijk in het klaslokaal van groep 1/2/3.

De info avonden van de peutergroep en groep 1/2/3 starten gezamenlijk in het klaslokaal van groep 1/2/3. Pater Eymard Nieuws Nummer 2 schooljaar 2015-2016 18 september 2015 Mededelingen In verband met de afwezigheid van juf Daniëlle de copy voor de PEN graag mailen naar: invalleerkracht.patereymard@peelraam.nl.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

Belangrijke data. Afscheid juf Wietske. Welkom meester Frank. Doppen voor hulphond. U kunt doppen inleveren bij de leerkracht van uw kind.

Belangrijke data. Afscheid juf Wietske. Welkom meester Frank. Doppen voor hulphond. U kunt doppen inleveren bij de leerkracht van uw kind. Infobulletin Februari /Maart 2014 Jaargang 23 nr. 1 Afscheid juf Wietske Per 1 maart draagt juf Wietske de schoolleiding over aan onze nieuwe directeur. Op vrijdag 21 februari gaat juf Wietske langs de

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Van de directie Open dag basisschool Besoyen woensdag 8 juli. Inzamelactie voor Nepal

Van de directie Open dag basisschool Besoyen woensdag 8 juli. Inzamelactie voor Nepal nummer 17 25 juni 2015 DE KLEPKRANT Van de directie Open dag basisschool Besoyen woensdag 8 juli Zegt het voort! Op zoek naar een goede basisschool voor uw kind? Kom kennismaken met basisschool Besoyen!

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

MAART 2015. Vernieuwde website

MAART 2015. Vernieuwde website MAART 2015 Vernieuwde website Misschien heeft u het al gezien, de website van onze basisschool is vernieuwd. Alle scholen die vallen onder Stichting Kempenkind hebben eenzelfde opzet van de website gekregen.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Eten en tv kijken. Muziek op de Antonius. Agenda. 14 jan. 2016

Eten en tv kijken. Muziek op de Antonius. Agenda. 14 jan. 2016 Agenda 14 jan. Antonieuwtje 5 18 jan. Start halfjaarlijkse toetsing 27 jan. Studiedag kinderen vrij 28 jan. Start week van de poezie Start van 2016 Maandagmorgen 4 januari was de start na de kerstvakantie.

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Schooljaar 2014-2015 9 juli 2015 In dit nummer de directie Cindy groep 1-2-3 groep 4-5 groep 6-7-8 Openluchtmuseum 1 2 2 3 4 4 Overblijven 5 Tarzan! 5 Verjaardagen 6 Agenda 6 de directie Op de valreep

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

het Troubadourtje Een gelukkig nieuwjaar Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2015!!

het Troubadourtje Een gelukkig nieuwjaar Agenda: Daarom nog eens voor iedereen: een heel gelukkig en gezond 2015!! het Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2014-2015 Datum: 09-01-2015 Inhoud: Gelukkig Nieuwjaar Typecursus Bouw IKC Citotoetsen Internetprotocol Wensen groep 3 Agenda:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Dit boekje is van: CultuurShaker is een project van NJR

Dit boekje is van: CultuurShaker is een project van NJR Dit boekje is van:. CultuurShaker is een project van NJR NJR geeft jongeren de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hun in de buurt tot aan de Verenigde Naties. Kijk op www.njr.nl 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief oktober 2014 1. SPEELopvang 2. Welkom 3. Kind gesprekken 4. Kleding 5. Openingstijden 6. Stagiaire 7. Sinterklaas 8.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Informatieavond: Andere schooltijden

Informatieavond: Andere schooltijden Informatieavond: Andere schooltijden AGENDA Aanleiding Visie Huidige situatie Vijf gelijke dagen model Overzicht modellen Financiën Tijdspad Werkgroep Afsluiting AANLEIDING - We zien dat er steeds meer

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie