Losse Entjes. Jaargang 23 no april 2015 (zie voor actuele mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Losse Entjes. Jaargang 23 no. 8 10 april 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)"

Transcriptie

1 Losse Entjes Jaargang 23 no april 2015 (zie voor actuele mededelingen Agenda 11 april Oud papier 4 t/m 17 mei Meivakantie 13 april MR vergadering 9 mei Oud papier 15 april OR vergadering 18 mei GMR vergadering 20 april Schoolreis groepen 3/4/5 25 mei Pinkstermaandag 20 april GMR vergadering 1 juni MR vergadering 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 3 juni OR vergadering 24 april Koningsactiviteiten 5 juni Losse Entjes 27 april Koningsdag. Geen school! 8 juni GMR vergadering 1 mei Losse Entjes 11 juni Atletiek dag groepen 5 t/m 8 Oud papier ouders: April: Houwen en de Jong Mei: Kortenkool en Koster Juni: Schilder en v/d Reep Noot: - Let op bij Breider! - Graag draaien bij de familie Jansen aan de Bovenvennenweg (verlengde van de Populierenlaan over het viaduct) Algemeen nieuws: Onderwijstijd Om ervoor te zorgen dat wij onze onderwijstijd goed benutten, hebben wij een verzoek aan alle ouders van onze leerlingen. Graag zouden wij om 8.30 uur daadwerkelijk willen starten met de lessen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, vragen wij u de school om uiterlijk 8.25 uur te verlaten. Alle leerkrachten vinden het belangrijk dat de mogelijkheid blijft bestaan om even binnen te stappen met uw kind om bijvoorbeeld een werkje te bekijken of even mee te lopen naar de klas. Mocht u dit fijn vinden, dan kunt u dit doen vanaf 8.15 uur. Niet eerder, aangezien de leerkrachten nog even aan het voorbereiden zijn of nog even werkoverleg hebben. Om 8.25 uur gaat de bel. Leerlingen die nog op het plein zijn, kunnen dan naar binnen gaan. Om 8.30 uur gaan we met de lessen beginnen. Voortgang verbetertraject De afgelopen periode hebben we de eerste ondersteuning van externe deskundigen mogen ontvangen. De onderbouwleerkrachten zijn inmiddels twee keer met mevrouw Wolters van Bureau meesterschap in overleg geweest en de eerste stappen om het beredeneerd aanbod op orde te krijgen zijn gezet. De planning is dat dit onderdeel in juni aan de eisen van de inspectie voldoet. Het team heeft op 1 april een eerste studie- en trainingsbijeenkomst gehad onder begeleiding van mevrouw Oudejans van de Po-raad. Tijdens deze bijeenkomst lag de nadruk op de taakgerichtheid van de leerlingen en op het coöperatief leren. Op 20 mei volgt s middags een tweede studiebijeenkomst en zijn er s morgens klassenbezoeken om de leerkrachten te kunnen begeleiden.

2 Op 11 juni hebben Albert Roek en ondergetekende een eerste vervolggesprek met de onderwijsinspectie. Nieuw meubilair In een eerdere uitgave van Losse Entjes heb ik mogen melden dat we, met ingang van 1 januari 2015, voor alle groepen nieuw meubilair (leerlingen setjes) mogen aanschaffen. We hebben dan ook met veel enthousiasme catalogi bestudeerd, proefsetjes op school uitgeprobeerd en hadden ook al een keuze gemaakt. Echter de Algemene Directie heeft ons medegedeeld dat het niet door gaat. De reden hiervoor is dat Stichting OPOS moet bezuinigen. Daarbij komt dat er per 1 augustus ook nog een school (obs De Spil in Lageland) door een snel teruglopend leerlingenaantal wordt gesloten. De Algemene Directie is van mening dat het niet te verantwoorden is om een school van nieuw meubilair te voorzien terwijl er op een te sluiten school redelijk nieuw meubilair aanwezig is. De Ent zal dus het meubilair van De Spil overnemen. Omdat het kleutermeubilair van De Spil sterk verouderd is mogen we voor de kleuters wel nieuwe setjes (stoeltjes en groepstafels) gaan aanschaffen. De volgende Losse Entjes verschijnt op vrijdag 1 mei Met vriendelijke groet, Namens het team Klaas Smit

3 Groep 1/2 We hebben een paar weken aan het voorjaar, de lente gewerkt. Tulpen vouwen, hyacinten en sneeuwklokjes maken, een vogelnestje van echte klei in elkaar zetten en met Pasen maakten we een stempellei en we hebben eieren geverfd. Ook maakten we een paasbakje, je mocht zelf weten hoe en toen had iedereen een verschillende en zelfbedacht. Sommige kinderen hebben nog een paashaas gevouwen. De paashaas heeft in elk bakje een chocolade ei gestopt. Aan het begin van de lente maakten we een lentewandeling. Toen zagen we bloemetjes en vogels met takken voor hun nest. In de bomen zaten knoppen. Deze liedjes leerden we: Er liggen bolletjes in de grond te slapen, te slapen. Er liggen bolletjes in de grond, overal in t rond. akker worden, wakker worden, Alle vogeltjes vliegen, alle vogeltjes fluiten. Zet de bloemetjes buiten. Krokusbolletje, kom eens uit je holletje, Met je bloempjes paars en geel. Op een dunne steel. Er is een lammetje geboren op de grote boerderij Dus komt er in het schapenhok een schapenbedje bij. Het eet, het drinkt, het plast, het slaapt, het kleine ding. Hiep, hiep, hoera voor de nieuweling. en zo vullen we alle jonge dieren in. Volgende week gaan we naar de lammetjes van boer Klimp. Met Pasen gingen we chocolade eitjes zoeken, die juf had verstopt in de klas. Ook gingen we noten schieten met een tennisbal en als je een noot raakte, mocht je een paaseitje pakken en opeten. Er is nieuw zand in de zandbak gekomen, een heleboel. We hebben er al druk mee gespeeld. Op de foto staat een mooi kasteel, die we maakten.

4 Julius Potma woont tegenover de kerk en hij is net 4 en komt maandag op school. Hij heeft natuurlijk al een paar keer geoefend. Gezellig dat je bij ons op school komt Julius! Welkom!

5 Groep 3/4/5 De lente is begonnen. Niet alleen buiten, maar ook bij ons in de klas. De kinderen zijn erg creatief bezig geweest. Groep 3/4 heeft prachtige tulpen gemaakt en mooie schilderijen over bloemen. Ook hebben ze een kip gemaakt. Groep 5 heeft samen met de bovenbouw bonen gepoot. Ze zorgen er goed voor en ze groeien al heel goed.

6 Ook heeft groep 5 een hippe kip gemaakt en moesten ze in tweetallen (samen met groep 6) ook een kip maken. Ze mochten van elkaar niet zien wat er gemaakt werd, de ene maakte de voorkant van de kip en de andere de achterkant. Dit zorgde voor hele leuke en mooie resultaten. We hebben net het paasweekend achter de rug. Dit hebben we dit keer op school gevierd d.m.v. een markt. De kinderen hadden erg hun best gedaan om leuke dingen te bedenken en te maken om te verkopen. Het zag er heel gezellig uit en de opkomst was goed. Naast al die leuke activiteiten moet er natuurlijk ook gewerkt worden, hier zijn we dan ook druk mee bezig. Groep 4 en 5 krijgen elke week een tafel op, om te oefenen en daarna moeten ze aan de juffen laten horen hoe goed ze geoefend hebben. Dit gaat erg goed. Verder zijn we bezig met coöperatieve werkvormen, hier leren de kinderen met en van elkaar. We zijn op dit moment bezig met wandel en wissel uit. Hierbij lopen de kinderen rond in de klas, op een gegeven moment wordt er stop gezegd door de juf en dan moeten ze met z n tweeën tegen over elkaar gaan staan. Ze krijgen dan een som of een vraag en moeten hier eerst allebei antwoord op geven. Daarna overleggen en samen het goede antwoord kiezen. Op deze manier leren ze naar elkaar te luisteren, te overleggen en ze kunnen van elkaar leren. De kinderen vinden het erg leuk om te doen. De komende paar weken gaan we natuurlijk nog even flink aan het werk, maar daarnaast komen er ook weer een aantal leuke activiteiten. De schoolreis is al over een paar weekjes. We krijgen de koningsspelen nog, waar we de komende tijd weer een dans/lied voor moeten gaan oefenen. Dit keer heet het lied Energie en wordt gezongen door Kinderen voor kinderen. En we gaan bezig voor Moederdag, maar we gaan natuurlijk niet verklappen wat! Wat wel heel leuk is om te vertellen, is dat juf Jeannette groep 5 hierbij gaat helpen. Groetjes uit de middenbouw.

7 Groep 6/7/8 Wekelijks werken we met de SOEMO kaarten voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Zo hebben we extra aandacht besteed aan de ik-boodschap. Ook zijn aan bod gekomen hokjes denken waarom het handig is, maar ook wat het gevaar er van is. De laatste kaart ging over iets leuks over iemand zeggen. Op onderstaande foto is te zien hoe dat in zijn werk ging. Iedereen schrijft op de poster op iemands rug iets leuks over diegene. Iedere dag zijn er een aantal posters voorgelezen. Iedereen las zijn/haar eigen kaart voor. Groep 7/8 heeft voor Meander en het thema water een rijstproeverij gedaan. Met speciale dank aan de moeder van Anna voor het ter beschikking stellen van haar keuken en de moeder van Dana voor de extra handen! We hadden een aantal soorten rijst om te proeven, de kinderen hebben deze zelf volgens de gebruiksaanwijzing op het pak klaargemaakt. En een ander groepje heeft hierbij nog een lekker sausje klaargemaakt. Want droge rijst is natuurlijk helemaal niet zo lekker zonder een sausje! Wel rijst het lekkerst was, daarover waren de meningen verdeeld. Waarschijnlijk zijn er daarom zoveel soorten te koop!

8 Omdat dit jaar Nederland 70 jaar geleden bevrijd is, is er dit jaar speciale aandacht voor. Onze groep is naar Groningen geweest en heeft daar vanalles te zien en te horen gekregen over de bevrijding van Groningen. Er was een tentoonstelling met iemand die daar vanalles bij heeft verteld, we hebben door de stad gewandeld en allerlei herdenkingsstukken gezien en de verhalen er bij gehoord van 2 mannen. De studentes die ons meenamen door de stad lieten ons ook veel zien en konden veel vertellen. Ook zijn we in Stenden (PABO) geweest om daar authentieke beelden van de oorlogstijd in Groningen te zien. Omdat dit een stomme film was, was hierbij ook een spreker die veel interessante informatie vertelde. Als laatste hadden wij een ontmoeting met een Joodse mevrouw die door oorlog heeft overleefd en in veel verschillende concentratiekampen heeft geleefd/overleefd. Heel indrukwekkend hoe zij als gezin allemaal de oorlog hebben overleefd en samen weer naar Groningen zijn gekomen. Quotes van enkele leerlingen: Valerie over de 2 e wandeling: erg indrukwekkend die beelden en kogelgaten in de muren Jitse over de tentoonstelling: cool, dat er granaatscherven waren Henk Jan over de ontmoeting: intensief om te horen dat de vrouw vertelde dat ze echt in een barak heeft gezeten en dat ze het heeft overleefd

9

10 Tijdens de gym wordt er vaak gevoetbald de laatste weken omdat het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Harkstede weer wordt gespeeld. Wij doen dit jaar mee met 2 gemengde teams aan het jongenstoernooi op woensdag 8 april. Ook heel bijzonder dit schooljaar zijn de nieuwe tenues!!! En ze waren ook nog eens precies op tijd klaar! Beide teams hebben gestreden voor wat ze waard waren en vol enthousiasme en teamgevoel gespeeld. Helaas waren de tegenstanders beter. Onze voetballers vonden het erg leuk dat ze heel sportief waren: ze kwamen iedereen nog een handje geven na de wedstrijd. Afgelopen donderdagmiddag hebben we een start gemaakt met goede afspraken over en een goede verdeling van het plein te maken. Per tafelgroepje is er geïnventariseerd wat we momenteel zoal doen op het plein, er is nagedacht over een verdeling en om dit goed in kaart te krijgen zijn de groepjes ook buiten geweest om vanalles te meten en te brainstormen. Er zijn al een aantal schetsen gemaakt. We gaan per bouw een ontwerp maken en deze samen met de onder- en de middenbouw voegen om ze gezamenlijk tot een goede verdeling van de activiteiten op het plein te komen. Wanneer er bepaalde dingen uit zijn en andere dingen weer in, kan het worden aangepast. Zodra de definitieve versie gereed is, hangen we deze in de hal op het prikbord, zodat de afspraken voor iedereen duidelijk zijn.

11

12 Vrijdag 10 januari gaan we naar de Kinderuniversiteit in Groningen. André Kuipers vertelt vanalles over techniek. Wij hebben als groep ook vragen ingestuurd en hopen dat iemand van ons een vraag heeft bedacht die zo goed gevonden wordt dat hij of zij deze aan André Kuipers mag vragen! In de middag gaan we naar het Infoversum. Een erg leerzame dag! Onze stagiaire juf Melissa heeft ter afsluiting van haar stage bij de bovenbouw haar bijdrage geleverd aan de voorjaarsmarkt. Op 20 april gaat zij verder met haar stage in de onderbouw. Juf Melissa bedankt! En veel plezier in de onderbouw!

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 8 1 april 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 8 1 april 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 8 1 april 2016 Agenda 7 april Theoretisch verkeersexamen 18 mei OR vergadering 9 april Oud papier 20 mei Luizencontrole 13 april Schoolvoetbaltoernooi 20 mei Losse Entjes 15

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Agenda 23 mei GMR vergadering 1 juli Losse Entjes 2 juni Schoolfotograaf 5 juli Rapportgesprekken 10 juni Losse Entjes 8 juli Rapporten mee 11 juni Oud Papier

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Montessorischool Oosterhout

NIEUWSBRIEF Montessorischool Oosterhout Nieuwsbrief 25 schooljaar 2012-2013 10 april 2013 NIEUWSBRIEF Montessorischool Oosterhout Trekbeemd 34 4907 DP Oosterhout 0162-470581 info@montessorischooloosterhout.nl www.montessorischooloosterhout.nl

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 6 5 februari 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 6 5 februari 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 6 5 februari 2016 Agenda 13 februari Oud papier 21 maart GMR vergadering 17 februari Extra Ouderavond 29 maart Rapportgesprekken 29 febr. t/m 6 maart Voorjaarsvakantie 1 april

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

HET PRIKBORD. Houd je tafel en vak netjes! Mijn moeder is bij mij, ik ben blij. Toch ben ik wel een beetje bang, Want ik hoor mensen op de gang.

HET PRIKBORD. Houd je tafel en vak netjes! Mijn moeder is bij mij, ik ben blij. Toch ben ik wel een beetje bang, Want ik hoor mensen op de gang. HET PRIKBORD Nieuwsbrief van de Immanuelschool Schooljaar 2014-2015 27 maart 2015 0546 572478 info@immanuelwierden.nl www.immanuelwierden.nl Beste ouders Dank allereerst voor alle attente blijken van medeleven

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

NIEUWS. Pauken. Gedragsweek September 2015. Gewenst en ongewenst

NIEUWS. Pauken. Gedragsweek September 2015. Gewenst en ongewenst Pauken Gewenst en ongewenst Triangels Als je vriendjes bent, Dan moet je samen delen, Als je vriendjes bent, dan weet je dat dat moet. Als je vriendjes bent, Dan kun je samen spelen, Als je vriendjes bent,

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 25 no. 1 6 oktober 2016

Losse Entjes. Jaargang 25 no. 1 6 oktober 2016 Losse Entjes Jaargang 25 no. 1 6 oktober 2016 Agenda 8 okt. Oud papier 4 nov. Losse Entjes 11 okt. Groep 6/7/8 naar Synagoge 12 nov. Oud papier 12 okt. OR vergadering 16 nov. OR vergadering 14 okt. Hele

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 7 6 maart 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 7 6 maart 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 23 no. 7 6 maart 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 11 maart OR vergadering 10 april Losse Entjes 14 maart Oud papier 11 april Oud papier 16 maart GMR vergadering

Nadere informatie

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow In dit nummer - stadswandeling groep 7 - gevraagd: drogisterij artikelen - Noordelijke tandenpoetsweek - Pasen eitje-tik - inspectiebezoek 9 mei a.s. - sprekers in de klas - bericht van de OR: Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

maken de kinderen vogelnestjes die zij in de dierenhoek kunnen gebruiken.

maken de kinderen vogelnestjes die zij in de dierenhoek kunnen gebruiken. 14. Vogelnestjes Tijdens deze activiteit: maken de kinderen vogelnestjes die zij in de dierenhoek kunnen gebruiken. Rekenen Getallen Groep 1 Groep 2 Omgaan met de telrij Telt akoestisch heen en terug t/m

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2015

STAPSTIENNIJS. april 2015 april 2015 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over het volgende thema: Veranderen: Over veranderen van woonplaats, van gewoontes. Over zelfgekozen of noodgedwongen veranderingen in je leven.

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsgierig. Aan de ouders/verzorgers, Allerhande

Nieuwsgierig. Aan de ouders/verzorgers, Allerhande Nieuwsgierig Aan de ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van februari en maart. Ondertussen is Wietske Soepboer aan het proefdraaien bij de kleuters. We hopen dat zij snel gewend raakt

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Klassennieuws Ruijtergroep

Klassennieuws Ruijtergroep Erichem, april 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen in de Ruijtergroep, Wat is er in maart en april toch weer veel gebeurd. Hier dus weer een korte weergave van al onze hoogtepunten in een

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

25 FEBRUARI T/M 19 APRIL

25 FEBRUARI T/M 19 APRIL De Woelmuis Thema informatie ELMO-Kinderopvang 25 FEBRUARI T/M 19 APRIL `19 T H E M A D E T A N D A R T S DEZE WEEK SLUITEN WE SAMEN MET DE KINDEREN HET THEMA DE TANDARTS AF. WE HEBBEN 6 WEKEN HARD AAN

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Deze markt is op vrijdag 19 april tussen 12.15 en 13.15 uur! Nieuwsbrief

Deze markt is op vrijdag 19 april tussen 12.15 en 13.15 uur! Nieuwsbrief Nieuwsbrief Goede doel Afgelopen maandag is onze jaarlijkse goededoelenactie begonnen op school. Nadat er vrijdag 5 april in alle klassen voorlichting is gegeven over ons goede doel konden we maandag aan

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

8 april april Onderwijsinspectie 19 t/m 21 april Centrale eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen

8 april april Onderwijsinspectie 19 t/m 21 april Centrale eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen 8 april 2016 15 april Onderwijsinspectie 19 t/m 21 april Centrale eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen 10 april Marijn Pruijssers (5) 10 april Julius Steur (11) 11 april York van Belkum (12) 11 april

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 8 1 mei 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 8 1 mei 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 23 no. 8 1 mei 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 4 t/m 17 mei Meivakantie 13 mei Oud papier 9 mei Oud papier 17 t/m 19 juni Schoolreis groep 6/7/8 18 mei

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien Nieuwsbrief CBS De Borg Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12 CBS De Borg Agenda Wederikweg 19 9753 AA Haren 7 september 050 534 81 90 Weekopening Lieveheersbeestjes 14 september E-mail: directie@cbsdeborg.nl

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

We hebben voor de verschillende ontwikkelingsgebieden activiteiten en ideeën verzameld.

We hebben voor de verschillende ontwikkelingsgebieden activiteiten en ideeën verzameld. Thema Lente 1 Hierbij presenteren wij het thema lente! We hebben voor de verschillende ontwikkelingsgebieden activiteiten en ideeën verzameld. Het boek dat dit thema centraal staat is Moederdag valt ook

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12

Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12 Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12 Obs De Munte Antoni Verburghwijk 5 9948 PA Termunterzijl Tel: 0596-601654 www.obsdemunte.nl obsdemunte@marenland.org Dir.: J. Duut 8 april 2016 Geachte Ouders, Verzorgers,

Nadere informatie

Klassenkrant. De regenboog. Kleuterpraat. Wij kunnen mooie zinnen bedenken over pasen.

Klassenkrant. De regenboog. Kleuterpraat. Wij kunnen mooie zinnen bedenken over pasen. Klassenkrant groep 1 & 2 Redactie: Demi, Eeltje, Imme, Levy, Lisa, Lyan, Readbad, Sam, Thymen, Tygo, Bear, Bram, Djurre, Dynke, Hugo, Marie, Nica, Robin, Mirthe, Floortje, Birk Nieuws van / uit de klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie