Losse Entjes. Jaargang 24 no. 8 1 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Losse Entjes. Jaargang 24 no. 8 1 april 2016"

Transcriptie

1 Losse Entjes Jaargang 24 no. 8 1 april 2016 Agenda 7 april Theoretisch verkeersexamen 18 mei OR vergadering 9 april Oud papier 20 mei Luizencontrole 13 april Schoolvoetbaltoernooi 20 mei Losse Entjes 15 april Voorlichting Brandweer in groep 6/7/8 23 mei GMR vergadering 19/20/21 april Centrale Eindtoets groep 8 2 juni Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen 10 juni Losse Entjes 27 april Koningsdag. Geen school! 11 juni Oud Papier 28 april Middeleeuwse markt 14 juni Praktisch verkeersexamen 2 t/m 16 mei Meivakantie 27 juni GMR vergadering 17 mei MR vergadering Oud papier ouders: April: Houwen en Le Clercq Mei: Wiersema en Hogenberg Juni: Engelenberg en Verver Noot: - Let op bij Breider! - Graag draaien bij de familie Jansen aan de Bovenvennenweg (verlengde van de Populierenlaan over het viaduct) Algemeen nieuws: Goed worden, goed blijven Afgelopen woensdag heeft het team de laatste studiemiddag onder begeleiding de vliegende brigadier van de PO-raad gehad. Het team heeft de afgelopen maanden veel bijgeleerd over het analyseren van opbrengsten en het bepalen van de aard van de zorg. De vliegende brigadier sprak zijn tevredenheid uit over hoe dit door het team is opgepakt en over het bereikte resultaat. We hebben nog een paar suggesties en aanvullingen meegekregen. De zorg voldoet nu aan de criteria die de inspectie er aan stelt. Vanaf april gaat de vliegende brigadier zich richten op het coachen van de directeur en de leerkrachten met betrekking tot de taakgerichtheid en het afstemmen van het onderwijs aan de leerlingen. Daartoe zal de vliegende brigadier samen met de directeur op klassenbezoek gaan. Toekomstvisie ouders; hoe nu verder Het bestuur van Stichting OPOS heeft aangegeven dat de ouders van De Ent de ruimte krijgen om een gedetailleerd plan uit te werken waarin aangegeven wordt hoe de school levensvatbaar is voor de toekomst. Op 22 maart jongst leden heeft de directeur overleg gehad met het alternatief plan comité. Het was een goed en constructief overleg waarin alle betrokkenen het eens waren dat bij een verdere uitwerking van de toekomst visie in een concreet plan de rol van het team zeer belangrijk is. Het team is nu aan zet en zal zich hiervoor gaan inspannen. Allereerst zal het team de komende tijd gebruiken om zich een concreet en helder beeld te vormen over de visie voor onze school. Om dit beeld helder te krijgen willen we minimaal één voorbeeldschool (we hebben twee geselecteerd) bezoeken waar onder andere het gepersonaliseerd leren is ingevoerd, maar ook andere zaken aangaande het onderwijs in de 21 ste eeuw. Vervolgens zullen we als team met elkaar in gesprek gaan en onze inzichten en meningen met elkaar delen. Aansluitend moet helder worden wat de visie van het team is. Dit zullen we uiteraard met de ouders delen. Vandaaruit zal er een concreet plan opgesteld moeten worden. Zover zijn we nu nog niet.

2 Op dit moment zijn niet alle vaste leerkrachten beschikbaar en dat is wel wenselijk willen we hierover met elkaar in gesprek gaan. Een tijdspad kan ik dus nog niet noemen. Wat ik wel kan noemen is dat het traject om weer aan de inspectie norm te voldoen de hoogste prioriteit heeft. Tijdens het traject naar het beslissende inspectiebezoek toe zullen we ook met de visie uitwerking bezig gaan. Na dit bezoek gaan we echt inhoudelijk met de nieuwe visie en de toekomst van obs De Ent bezig. Het We houden jullie op de hoogte. Lessen levensbeschouwing. Vanaf maandag 4 april krijgen de kinderen van groep 5,6,7 en 8 het vak levensbeschouwing. In deze lessen, die in de middag worden gegeven, willen we de kinderen iets meegeven over de Wereldgodsdiensten en hoe mensen daaruit leven. Hierbij worden verhalen verteld en vanuit die verhalen denken we met elkaar na over onszelf, de ander, God, de wereld, het leven, de tijd, vertrouwen, verwondering, de dood en nog een aantal onderwerpen waar je met elkaar over kunt filosoferen. Ook door het spelen van een rollenspel worden zaken soms duidelijk. We zingen liedjes over verschillende onderwerpen en ook via het digibord kunnen we iets over de onderwerpen aanbieden. We besteden aandacht aan de Godsdiensten, we filosoferen met elkaar en er wordt aandacht besteedt aan humanistische vorming. Alles in 1. In deze lessen bereiden we ook de bijdrage van de kinderen bij de 4 mei herdenking voor. Na de meivakantie behandelen we het Jodendom en bezoeken we de synagoge in Groningen. De lessen worden gegeven door juf Marthy. De volgende Losse Entjes verschijnt op vrijdag 20 mei Met vriendelijke groet, Namens het team Klaas Smit

3 Groep 1/2 Nieuws uit de onderbouw Het thema voorjaarsbloemen en pasen hebben we intussen weer afgesloten. We hebben een experiment gedaan met witte tulpen. We hebben twee vazen gevuld met ecoline, eentje met blauw en eentje met oranje. We hebben de tulpen hier in gezet en afwachten maar. Al heel snel begonnen de tulpen te verkleuren. Bij de blauwe zag je het heel duidelijk. Bij de oranje kleur was het minder duidelijk te zien. Het uiteindelijke resultaat was bij de blauwe keur heel bijzonder. Verder hebben we allerlei werkjes gemaakt. Lammetjes, tulpen vouwen van zestien vierkantjes, kippen gemaakt, paashazen getekend en bewerkt met ecoline, paasmandjes gevlochten en paasbakjes gemaakt. Die konden we mooi gebruiken tijdens het paaseitjes zoeken op de donderdagmiddag. Moeders weer bedankt voor de hulp!

4 De is de gelukkige vindster van het GOUDEN EI Nog wat werkjes We hebben een heel leuk opzegversje geleerd en natuurlijk liedjes over het voorjaar en pasen gezongen.

5 Een liedje was o.a.: Er liggen bolletjes in de grond te slapen, te slapen Er liggen bolletjes in de grond overal in t rond Wakker worden, wakker worden Alle vogeltjes zingen, alle vogeltjes fluiten Zet de bloemetjes buiten. Bij de taalactiviteiten hebben we o.a. boodschappen gedaan. We mochten alleen boodschappen bedenken met twee lettergrepen. Ook hebben we kuikentjes in de klas gehad. Ook deze moeders bedankt, het was erg leuk de kuikentjes te zien en vast te houden.

6 De kinderen hebben hier erg van genoten. We zijn met een nieuw thema gestart, de BOERDERIJ Wordt vervolgd

7 Groep 3/4/5 Pasen Wat vliegt de tijd. De paasdagen zijn alweer voorbij. We hebben donderdagmiddag voor de paasvakantie met elkaar noten geschoten. Het was erg leuk. En het was erg spannend. Uiteindelijk heeft Flo van onze klas gewonnen, door de meeste punten eraf te schieten. Ook hadden we kuikentjes in de klas. Ze waren nog erg donzig en er lag een kruik in de bak voor de warmte. Kuikentjes in de klas

8 Mindmaps Groep 4 en 5 zijn wekelijks druk bezig met Nieuwsbegrip. Dit is onze methode voor begrijpend lezen. Zo hebben we het gehad over het belang van bijen. Hierover hebben de kinderen een mindmap gemaakt. Groep 3 gaat op de donderdagmiddag nog een half uur naar groep ½. Hier krijgen ze dan samen met de kleuters begrijpend luisteren, waarbij iedere keer een onderwerp wordt behandeld. Voor hen ging het deze keer over de kip (passend bij Pasen natuurlijk). Moestuintjes Na de meivakantie wil ik graag met de kinderen op de maandagmiddag vanaf 2 uur gaan tuinieren. Achter de school staan 5 tuin bakken en hierin willen we een moestuintje en een bloemenbak van maken. Zijn er ouders die willen helpen op de maandagmiddag vanaf 2 uur? Mocht u thuis nog moestuintjes van AH dubbel of over hebben, dan houd ik mij aanbevolen.

9 Thema ridders en kastelen Met ons schoolthema Middeleeuwen, zijn we al druk in de weer. Aanstaande woensdag gaan we met de hele school knutselen in de gildes. Verder hebben de kinderen al een kasteel geborduurd en een ridder gemaakt. Voor dit thema krijgen we op maandag 11 april een gastles in de klas over het leven vroeger op de Fraeylemaborg. Op dinsdag 12 april gaan we om 9.00 uur een bezoek brengen aan de Fraeylemaborg. Ik ben nog op zoek naar ouders die mee zouden willen voor begeleiding en vervoer. Mocht u in de gelegenheid zijn om mee te gaan, dan hoor ik dit graag zo spoedig mogelijk van u.

10 Groep 6/7/8 We zijn alweer een paar weken druk aan het werk. De leerlingen van groep 6 zijn druk bezig met het verdelen van cirkels en rechthoeken en het zoeken van de goede breuk bij het deel. In groep 7 gaan we hier verder op in en ook in groep 8 komen breuken voor. In de laatste twee groepen worden er al sommen mee gemaakt. De eerste toetsen zijn geweest en we zijn al druk bezig met het thema Middeleeuwen. We hebben gekeken wat voor soort speelgoed ze in die tijd hadden en van welke materialen deze gemaakt werden. Hierna moesten de leerlingen een schets van hun zelf ontworpen speelgoed maken, gericht op de Middeleeuwen. Ook hebben ze van de eerste letter van hun naam een kapitaal gemaakt. Het is leuk om te zien op welke manieren ze dit maken. De ene meer in de Middeleeuwse stijl en de ander meer in de stijl van deze tijd.

11 We hebben net het paasweekend achter de rug. Op school hebben we hier de donderdagmiddag even aandacht aan besteed. De leerlingen zijn aan het notenschieten geweest onder leiding van Thora en Kerstin. Bedankt dames! Er was ook een prijs voor de winnaar. Er werd goed gestreden en er was bij de meesten ook veel plezier. Daar doen we het natuurlijk ook voor. Iedereen deed het goed, maar na heel wat potjes te hebben gespeeld kwam Jennifer als winnares naar voren. Toen ze eenmaal warm gedraaid was ging ze als een speer. Op de tweede plek waren geëindigd Rhiannon en Esther. Aniek werd derde.

12 Helaas hebben we die middag ook afscheid moeten nemen van Kimi. Hij heeft de hele school getrakteerd en dit vonden wij allemaal een heel lief gebaar. Wij hebben met z n allen een mooie kaart voor hem gemaakt. We hopen dat Kimi een leuke en leerzame tijd gaat hebben op de Zonnewijzer. We zijn druk met het vak verkeer bezig, naast de les op de donderdagmiddag besteden we hier extra tijd aan. Dit doen we niet alleen door het maken van vragen. Zo hebben de leerlingen een poster moeten maken over een verkeerssituatie en hebben we een quiz gehouden. Komende donderdagmiddag hebben de leerlingen van groep 7 het theorie-examen. We wensen ze alvast veel succes! Als laatste willen we vertellen dat juf Marthy weer les gaat geven. Zij gaat op de maandagmiddag het vak levensbeschouwing geven aan de groepen 5 t/m 8. De les begint om u en eindigt om ongeveer u. Wij vinden het heel erg leuk om haar weer binnen de school te hebben en we hopen dat ze veel plezier gaat beleven aan het geven van de lessen.

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Agenda 23 mei GMR vergadering 1 juli Losse Entjes 2 juni Schoolfotograaf 5 juli Rapportgesprekken 10 juni Losse Entjes 8 juli Rapporten mee 11 juni Oud Papier

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 6 5 februari 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 6 5 februari 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 6 5 februari 2016 Agenda 13 februari Oud papier 21 maart GMR vergadering 17 februari Extra Ouderavond 29 maart Rapportgesprekken 29 febr. t/m 6 maart Voorjaarsvakantie 1 april

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 7 11 maart 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 7 11 maart 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 7 11 maart 2016 Agenda 12 maart Oud papier 22 april Koningsspelen 14 maart MR vergadering 27 april Koningsdag. Geen school! 16 maart Studiedag team. Alle kinderen vrij! 28

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 25 no. 1 6 oktober 2016

Losse Entjes. Jaargang 25 no. 1 6 oktober 2016 Losse Entjes Jaargang 25 no. 1 6 oktober 2016 Agenda 8 okt. Oud papier 4 nov. Losse Entjes 11 okt. Groep 6/7/8 naar Synagoge 12 nov. Oud papier 12 okt. OR vergadering 16 nov. OR vergadering 14 okt. Hele

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no juni 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no juni 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 10 10 juni 2016 Agenda 10 juni Losse Entjes 6 juli Schoolreis groep 1/2 11 juni Oud Papier 8 juli Rapporten mee 14 juni Praktisch verkeersexamen 9 juli Oud papier 21/22/23

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 8 10 april 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 8 10 april 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Losse Entjes Jaargang 23 no. 8 10 april 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 11 april Oud papier 4 t/m 17 mei Meivakantie 13 april MR vergadering 9 mei Oud papier 15 april OR vergadering

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Jaargang 24 no. 4 4 december 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde ent.nl)

Jaargang 24 no. 4 4 december 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde ent.nl) Losse Entjes Jaargang 24 no. 4 4 december 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde ent.nl) Agenda 9 december OR vergadering 8 januari Losse Entjes 12 december Oud papier 9 januari Oud papier 17 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 7 6 maart 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 23 no. 7 6 maart 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 23 no. 7 6 maart 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 11 maart OR vergadering 10 april Losse Entjes 14 maart Oud papier 11 april Oud papier 16 maart GMR vergadering

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Talentenschool Pieter van Thuyl nr

Nieuwsbrief IKC Talentenschool Pieter van Thuyl nr Nieuwsbrief IKC nr. 14 29-03-2018 Agenda Datum Activiteit 05-03 t/m 27-04-2018 Leergebied Sport, welzijn & educatie 30-03 t/m 02-04-2018 Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Leerlingen vrij. 04-04-2018 Oud

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2017

Nieuwsbrief 29 maart 2017 Nieuwsbrief 29 maart 2017 Oud papier De papiercontainers worden op 7 april weer geleegd. Een ouder/verzorger van Isis, Sama en Niels van Zessen staan op de lijst om te helpen. Thema kleuters Na een erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De lente is volop aanwezig. We hebben al kunnen genieten van

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Datum: 16 april 2016 TUIMELBRIEF nr. 9

Datum: 16 april 2016 TUIMELBRIEF nr. 9 Datum: 16 april 2016 TUIMELBRIEF nr. 9 Beste ouders/verzorgers, De afgelopen periode was het druk met invallers op onze school. Gelukkig hebben we een flexibel team en waar nodig werd er ingesprongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Bijbelverhalen. Lucas 24: 13-35; Handelingen 1: 1-11; Namens het team,

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Bijbelverhalen. Lucas 24: 13-35; Handelingen 1: 1-11; Namens het team, Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 April 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Liefde doet bij kinderen wat de zon doet bij bloemen. Bij volwassenen werkt het

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 8 29 MEI 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 8 29 MEI 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 8 29 MEI 2015 AGENDA Afscheid Juf Nancy Na

Nadere informatie

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B;

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B; Nieuwsbrief april 2018 De nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Bijna vakantie 3. De Grote Rekendag 4. Activiteiten van de Leerlingenraad 5. De Veiligheidsmonitor 6. Ingezonden berichten 7. Verkeerslessen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen

Belangrijke data. Punternieuws. Visite bij groep 3/4. 28 april tm 13 mei Meivakantie. Cultuurdag 1 voor alle groepen NUMMER 15 JAARGANG 32 25 april 2018 Belangrijke data revius@sintbavoschool.nl 27 april 2018 Koningsdag kinderen vrij 28 april tm 13 mei 2018 Meivakantie 14 mei 2018 Weer naar school 21 mei 2018 Pinksteren

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima

ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima Regel van de week: Rust en orde is prima ALGEMEEN Zwangerschapsverlof Vanaf maandag 14 april gaat juf Esther met zwangerschapsverlof. Haar taak in groep 3/4 wordt over genomen door meneer Mathijs Romme.

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool FANCY FAIR JANTJE BETON NIEUWS BRUINE BEREN

O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool FANCY FAIR JANTJE BETON NIEUWS BRUINE BEREN O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl FANCY FAIR Beste ouders, De fancy

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Peppelinfo maart 2016, nummer 6

Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Beste ouders, De afgelopen periode is omgevlogen. Voor mijn gevoel wat het net Kerst en nu staat de voorjaarsvakantie al weer voor de deur. Ik heb al heel wat krokussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 7. Jaargang januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer Pagina 1 Nieuwsbrief 7 Nieuwsbrief 7 Jaargang 2016-2017 10 januari 2017 schoolweek 16 SBO De Zonnewijzer 0402018185 www.sbodezonnewijzer.nl Een lieve groet, een klein gebaar Mooie wensen voor het nieuwe

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie