blijvend passend in zorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "blijvend passend in zorg"

Transcriptie

1 blijvend passend in zorg

2

3 Blijvend passend in zorg Door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen verandert de gezondheidszorg in hoog tempo. Dat vraagt om efficiënte huisvestingsoplossingen met een optimale balans tussen specifieke zorgvoorzieningen en ruimte. Met kennis van zaken en toewijding realiseert De Meeuw samen met u een blijvend passende oplossing. Onze oplossingen sluiten naadloos op uw nieuwe huisvestingseisen aan. We bouwen met het oog op mogelijke veranderingen in uw specifieke situatie. U weet immers niet hoe uw zorgvraag er over vijf jaar uitziet. Een zorgkamer met minimale aanpassingen transformeren in een verpleegkamer? Of snel een kleine of grote aanpassing in volume? Met onze oplossingen speelt u snel in op veranderingen. Altijd in een fractie van de tijd die daar normaal voor staat. Kortom, onze gebouwen passen zich aan uw organisatie aan en niet andersom. Blijvend passende financiering De Meeuw biedt niet alleen maatwerk in huisvesting. Ook de financiering van uw gebouw moet passen als een maatpak. Zowel op de korte, middellange als de lange termijn. Vanzelfsprekend stemmen we onze financieringsvormen af op uw wensen en mogelijkheden. Daarbij heeft u de keuze uit tal van uitstekende koop-, huur- en terugkoopmogelijkheden. De restwaarde van uw huisvesting blijft hoog vanwege de herinzetbaarheid van gebouwen. Adviseurs van De Meeuw denken graag met u mee over een passende financiering.

4 De organisatie

5 Alles in één hand De Meeuw gaat nog een stap verder dan het gebouw alleen. Ook voor het ontwerp- en vergunningentraject, exploitatie en onderhoud of uw financiële vraagstuk heeft De Meeuw een passend antwoord in huis. Zo kunt u de begeleiding van uw huisvestingsvraagstuk met een gerust hart uit handen geven. Met blijvend passende huisvesting kiest u voor een passend advies en een effectieve totaaloplossing. Vandaag, morgen en ook op termijn plukt u hier de vruchten van. Snelheid in bouwen Traditionele huisvestingsoplossingen hebben één gemeenschappelijke noemer: ze zijn tijdrovend. Tijd die u vaak niet heeft. Met De Meeuw bouwt u in een fractie van deze tijd. Van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering hebben we alle benodigde disciplines in huis. Het voordeel hiervan is dat er geen externe afstemming nodig is. Bovendien zetten we de onderdelen van uw huisvesting in onze eigen productiehallen in elkaar. Zo brengen we de bouwtijd op locatie met ruim 60% terug en kunt u dus veel sneller uw nieuwe gebouw betrekken. Toonaangevend De Meeuw is een toonaangevende bouwer en specialist als het gaat om blijvend passende huisvesting. Met ruim 450 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Zwitserland, Roemenië en Denemarken realiseert De Meeuw projecten in heel Europa. Al tachtig jaar ontwikkelt en innoveert De Meeuw het bouwproces. Een uitzonderlijk expertiseniveau, een ruime keuze aan oplossingen en solide, eigentijdse huisvesting vormen hiervan het tastbare resultaat. Oog voor duurzaamheid Een milieuverantwoord bouwproces versterkt het duurzame karakter van uw zorginstelling. De Meeuw werkt voortdurend aan het optimaliseren daarvan. We maken alleen gebruik van duurzame materialen en constructiemethoden die 100% toegesneden zijn op multifunctionele inzetbaarheid en hergebruik. Dankzij de productie in eigen huis beperken we milieubelastende transporten en is er nauwelijks bouw- en sloopafval.

6 De Meeuw en zorg

7 Domotica Observatiecamera s die een oogje in het zeil houden, afstandsbediening voor elektrische apparaten of deuren en elektronische hulpmiddelen die verplegend personeel en bewoners een handje helpen. De mogelijkheden van domotica en huisautomatisering zijn onbeperkt. Domotica bevordert de zelfredzaamheid van bewoners en cliënten en heeft een positief effect op welzijn, gemak, veiligheid en comfort. Niet voor niets heeft de ontwikkeling van domotica in de zorg een hoge vlucht genomen. De oplossingen die De Meeuw samen met haar partners aanreikt, zijn preventief, comfortabel en makkelijk in het gebruik. Veiligheid voorop Een veilige leefomgeving of verblijfsruimte is essentieel. Daarom schrijven we veiligheid met hoofdletters bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van zorggebouwen. Samen met onze partners kiezen we bijvoorbeeld voor afgeschermde radiatoren en keramische kranen met een maximum temperatuur. Toegankelijkheid Het is belangrijk dat bewoners en cliënten zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen behelpen. Alleen of met assistentie. Daarvoor is toegankelijkheid een essentiële voorwaarde. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in drempelloze entrees, brede gangen, automatische deuren en ruimte voor het verlenen van assistentie of het gebruik van hulpmiddelen. Als zorgondernemer profiteert u van alle kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. We zorgen ervoor dat uw zorg optimaal tot zijn recht komt, op elke vierkante meter. Thuisgevoel Het is een voorwaarde voor het welzijn van cliënten en bewoners dat zij zich op hun gemak voelen. We besteden bij huisvestingsoplossingen voor de zorg daarom veel aandacht aan de leefomgeving. We adviseren bewust een oplossing die zo veel mogelijk lijkt op een thuis situatie. Hierbij kun je denken aan kleine woon- of leefgroepen met zoveel mogelijk eigen voorzieningen, zoals een wc, een badkamer en een keuken. Verder zorgen afwerking, verlichting, vloerbedekking en wanden voor een sfeervolle en gezellige inrichting.

8

9 Strategisch huisvestingsbeleid Inzicht in uw exploitatie De financiering van zorghuisvesting is in korte tijd sterk veranderd. Als zorginstelling ontvangt u nu een integrale vergoeding gebaseerd op de zorg die uw instelling levert. Uit deze vergoeding moet u ook alle kosten voor uw huisvesting betalen. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de exploitatie van uw vastgoed. U krijgt hierdoor te maken met een strategisch huisvestingsbeleid. Belangrijk is om een helder inzicht te krijgen in alle kosten en baten van uw gebouw. Dan kunt u vaststellen of de exploitatie van een gebouw gedurende de gehele levensduur financieel sluitend is. Elke vierkante meter dient daarbij rendabel te zijn. Scenarioplanner Om uw financiering rond te krijgen, is een prognose van een realistische exploitatie onmisbaar. Uiteraard ondersteunt De Meeuw u graag bij het opstellen van een exploitatieberekening. Daarom hebben we in samenwerking met TeamM de Scenarioplanner ontwikkeld. Hoe werkt dat? Samen met u bepalen we voor een gebouw de eenmalige en periodieke kosten en baten. Vervolgens wordt met de Scenarioplanner het exploitatieresultaat over de levensduur van het gebouw berekend. U heeft daarbij de keuze uit een quickscan, een detailberekening en een scenarioberekening. Door meer variabelen in te vullen, wordt een steeds nauwkeuriger resultaat weergegeven. Vanzelfsprekend houden alle drie de opties rekening met de nieuwe structuur van vergoedingen. Graag zetten we de Scenarioplanner ook bij uw huisvesting in.

10

11 Thuis in uw zorg Lichte & zware zorg Toenemende vergrijzing, wisselende zorgzwaartepakketten of capaciteitsproblemen door renovatie of nieuwbouw. De zorgvraag is aan verandering onder hevig. Voor zorginstellingen is het de kunst om hier flexibel op in te spelen. Vanuit dit perspectief heeft De Meeuw twee concepten ontwikkeld. De Zorg Combi voor tijdelijke huisvesting en De Zorgsleutel voor zorg op maat voor de langere termijn. Beide oplossingen zijn flexibel van vorm, functie en capaciteit en bieden een prettige en comfortabele leefen werkomgeving. U heeft de keuze uit een combinatie van verzorging in zorg appartementen, verpleging in verpleeg kamers met een gezamenlijke huiskamer en ziekenhuiszorg in ziekenhuiskamers. Zo kunt u uw huisvesting afstemmen op het type zorg verlening dat uw cliënt nodig heeft.

12 De Zorg Combi Bent u op zoek naar tijdelijke zorghuisvesting om welke reden dan ook, dan is De Zorg Combi het passende antwoord. De indeling en inrichting zijn aan te passen aan de zorg en mobiliteit die uw cliënten nodig hebben. Staan er veranderingen in volume, capaciteit, welzijns niveau of zorgvraag op stapel? Geen enkel probleem. U past de kamers en ruimtes eenvoudig aan. Zo is verzorgd wonen snel en in één keer goed geregeld. 2 appartementen (27 m 2 ) Overzicht plattegrond

13 Zware zorg (bewonerskamers) De Zorgsleutel Lichte of zware zorg (algemene functies) Samen met gerenommeerde partners, waaronder Arjo Huntleigh Nederland en Cofely Healthcare, heeft De Meeuw De Zorgsleutel ontwikkeld. De combinatie van hulp middelen, domotica, techniek en huisvesting maakt De Zorgsleutel tot een totaaloplossing op maat. De benodigde hulpmiddelen en sanitaire voorzieningen beperken de fysieke belasting van cliënten en personeel tot een minimum. Daarnaast garanderen domotica en technische ondersteuning veilige en efficiënte zorg in combinatie met luxe en comfort. De kamers zijn aan te passen aan het gewenste welzijnsniveau en de benodigde zorg. Gedurende de levensloop van uw cliënten zorgt De Meeuw dat uw zorg optimaal tot zijn recht komt. Lichte zorg (appartementen)

14

15 Wonen in een vertrouwde omgeving Mantelzorg Iedereen wil graag in zijn vertrouwde omgeving en zijn eigen sociale netwerk blijven wonen. Ook als dit door gezondheidsredenen lastiger wordt. Om dit te realiseren ontwikkelde De Meeuw samen met PasAan de mantelzorgwoning en de zorgkamer. PasAan is gespecialiseerd in woningaanpassingen en bevordert met haar innovatieve oplossingen en ergotherapeutisch advies het langer zelfstandig wonen van mensen met beperkingen. De mantelzorgwoning en de zorgkamer zijn hoogwaardig van kwaliteit, hebben een lange levensduur en bieden een keur aan flexibele voorzieningen en hulpmiddelen. Hierdoor verlichten zij het werk van de personen die de zorg geven: de professionele zorgverleners, familieleden en andere mantelzorgers. Zoals u van De Meeuw gewend bent, zijn beide woningen gemakkelijk te verplaatsen en opnieuw te gebruiken. Mantelzorgwoning De mantelzorgwoning kan binnen enkele dagen in de tuin of nabije omgeving van de mantelzorger geplaatst worden. Zorgbehoevenden krijgen zo de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een ruime badkamer. Dankzij handige en innovatieve voor zieningen is de woning van alle gemakken voorzien. Neemt de zorgvraag toe? Dan stemt u de inrichting of benodigde hulpmidden hier snel op af. Met deze unieke oplossing wonen zorgbehoevenden en mantelzorgers dicht bij elkaar, zonder dat de privacy in het gedrang komt. Zorgkamer De zorgkamer is een kant-en-klare oplossing voor mensen die door lichamelijke gebreken beperkt worden in hun bewegingsvrijheid. Bijvoorbeeld omdat ze slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of aan het revalideren zijn. De zorgkamer wordt gekoppeld aan een bestaande woning. Bewoners ervaren deze extra ruimte als een deel van het huis, waarbij de begane grond wordt uitgebreid met een op zorg ingerichte (slaap)kamer en een ruime badkamer met verstelbare douche, wastafel en toilet.

16 Het Zorghotel Het Zorghotel voorziet in de grote behoefte van zorginstellingen, die op zoek zijn naar betaalbare interim huisvesting als gevolg van bijvoorbeeld fusies, nieuwbouw, renovatie of wisselend aanbod. Door de flexibele vorm, functie en capaciteit van het Zorghotel is deze moeiteloos aan te passen aan uw zorgvraag. Het is daarmee een passend antwoord op uw behoefte aan tijdelijke zorghuisvesting. Zo heeft De Meeuw al Zorghotels ontwikkeld voor Eindhoven (SVVE De Archipel), Zoetermeer (De Vierstroomzorgring) en de Regio Rotterdam (Het Zorghotel Rijnmond). Het Zorghotel in Rotterdam is te huur voor instellingen met verschillende zorgbehoeften. De bouwwijze en inrichting zijn absoluut uniek te noemen. Alle particuliere, gemeenschappelijke of specialistische ruimtes ademen zowel een leefbare als werkbare sfeer uit. Het gebouw is drempelvrij, heeft kleurige, brede gangen en kan beschikken over verstelbare sanitaire voorzieningen, zusteroproep, luchtbehandelingsystemen en kookplaten voorzien van tijdschakelaars. Is er binnen uw zorginstelling behoefte aan ruimte voor een restaurant, winkel of kapper? Bestaat er een duidelijke voorkeur voor dagopvang of activiteitenbegeleiding? Met de keuze voor een Zorghotel zijn al uw wensen binnen handbereik. Betaalbaar dankzij op maat gesneden financieringsmogelijkheden voor huur of koop en turnkey opgeleverd, inclusief projectinrichting, sanitair, elektra, domotica, beveiliging en bewaking. Flexibele interim zorghuisvesting

17 Y UNIT G-1 Y Y UNIT G-2 UNIT H-1 Y Z V V patio UNIT F-1 Z UNIT R patio UNIT P UNIT H-2 patio V V patio UNIT F-2 UNIT O UNIT Q 172 Meter Y Y Z 32 Meter 2de VE R DIE PING Y UNIT A-2 40 Meter Y Y Y Z Y Y V V UNIT J patio patio Z UNIT B -2 Medewerkers, kantoren Zorg-en gezamelijke ruimtes UNIT B -1 UNIT A-3 patio 140 Meter patio Verkeersruimtes Trappen/Liften UNIT A-1 UNIT I 6 Meter centrale hal Y Z B E G ANE G R OND Medewerkers, kantoren Plattegronden van mogelijke indeling Zorg-en gezamelijke ruimtes Verkeersruimtes Trappen/Liften projectadres opdrachtgever C harloiss e Lagedijk 951 R OTT E R DAM De Meeuw proj. Zorghotel tekeningnummer Q ordernummer revis ie D S chaal datum getekend Maten in mm. 1:200 benaming De Meeu w Oirs chot B. V. type

18

19 Ruimte voor privacy Kleinschalig Wonen Een kleinschalige woonvorm biedt cliënten, zoals mensen met een beperking, dementerende ouderen of verslaafden, een woonplek midden in de maatschappij. Bewoners plukken de vruchten van de optelsom van een huiselijke omgeving, de juiste zorg- en hulpverlening, veiligheid, zelfredzaamheid en de technische ondersteun ing van domotica. Kleinschalig Wonen biedt een optimale balans tussen privacy en het sociale karakter van samenwonen met medebewoners. Bewoners kunnen zich zonodig terugtrekken in hun eigen slaapkamer met sanitair. Met het oog op de broodnodige rust of persoonlijke hulpverlening is dat een prettige gedachte. Tegelijkertijd genieten ze van de huiselijkheid, de comfort en het gemak van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In beide gevallen houdt een begeleider of hulp ver lener een oogje in het zeil. De woonvorm is opgebouwd uit verschillende componenten zoals kamers, sanitair, woon kamer, keuken en kantoorruimte. Op basis van uw wensen maken we een passende indeling. De mogelijkheden zijn daarbij legio. De kracht van Kleinschalig Wonen schuilt ook in de eenvoudige koppeling van meerdere woon vormen. Zo zijn combinaties mogelijk van bijvoorbeeld 4 x 7 bewoners of 4 x 8 bewoners. Aan u de keuze.

20

21 Woonvormen voor elke doelgroep GGZ De geestelijke gezondheidszorg kent cliënten van jong tot oud met een grote variatie aan ziektebeelden en psychische stoornissen. Sommige cliënten hebben behalve medicatie ook persoonlijke hulpverlening en een veilige woonomgeving nodig. Bewoners mogen geen bedreiging vormen voor zichzelf, andere bewoners of verzorgend personeel. Daarom komt veiligheid op de eerste plaats. Vanuit dat perspectief kunt u rekenen op huisvesting met degelijk hang- en sluitwerk, camerabewaking, molestbestendige ruimtes, een neutrale inrichting en een prikkelarme omgeving. Gehandicaptenzorg Mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap hebben behoefte aan passende huisvesting waarbij het thuisgevoel een grote rol speelt. De huisvesting die De Meeuw deze cliënten biedt, voldoet aan deze behoefte en kent bovendien een hoog voorzieningenniveau. Deze voorzieningen zijn vooral gericht op veiligheid, mobiliteit en gebruiksgemak. Zo garanderen domotica en technische ondersteuning een veilige en efficiënte zorg, in combinatie met luxe en comfort. Brede gangen, drempelloze entrees, een variabele indeling en de juiste hoeveelheid vierkante meters hebben een gunstig effect op de bewegings vrijheid van bewoners.

22

23 Oplossingen voor specialisten Ziekenhuizen Huisvestingsoplossingen voor ziekenhuizen vragen om een heldere visie met een praktische insteek. De zorg voor cliënten moet immers onverminderd doorgaan. Ziekenhuizen beschikken over een groot aantal verschillende afdelingen en ruimten. Van een eenvoudige wachtruimte tot hoogwaardige intensive cares, laboratoria en operatiekamers. Elke ruimte heeft haar eigen specificaties en voorschriften. De Meeuw helpt u om tot een passende oplossing te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op hoge plafonds die voldoende ruimte bieden aan installaties voor temperatuur, luchtbehandeling en ventilatie. Bedwandpanelen kunnen beschikken over diverse voorzieningen zoals zuurstof, perslucht en lachgas. Ook aan hygiëne en privacy wordt gedacht. Zo zijn wanden, vloeren en plafondbekleding niet alleen hygiënisch, maar ook geluidsreducerend. U kunt met De Meeuw een compleet nieuwe huisvesting realiseren of uw bestaande gebouw uitbreiden. Zelfs het optoppen van uw gebouw behoort tot de mogelijkheden.

24

25 Uw zorg in de praktijk Eerstelijnszorg De eerstelijnszorg, zoals een gezondheidscentrum, huisarts, apotheek, tandarts of fysiotherapeut, is vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen met een zorgbehoefte. De organisatie van deze eerstelijnszorg verandert. U werkt steeds meer samen met verschillende partijen om nog beter aan de zorgvraag te voldoen in uw wijk of gemeente. Hierdoor kunnen ook de wensen ten aanzien van uw huisvesting veranderen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er in de eerstelijnszorg speelt. Wij denken graag met u mee over blijvende passende huisvesting voor uw zorgverlening. Voor de inrichting van het gebouw maken we gebruik van de expertise van onze partners, zodat we u een totaaloplossing kunnen bieden. Werken in uw centrum verschillende specialisten onder één dak samen en staat er een interne verhuizing op stapel? Multifunctionaliteit is de rode draad in onze oplossingen. Afzonderlijke ruimtes, zoals een behandelkamer of spreek kamer, kunnen in een mum van tijd een andere functie krijgen. Centra voor Jeugd en Gezin Een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) biedt ouders, kinderen en jongeren tot 23 jaar professionele hulp bij vragen over opvoeden en opgroeien. Elke gemeente is verplicht de deuren van één of meerdere centra te openen. De oplossing die De Meeuw hiervoor ontwikkeld heeft, is herkenbaar, uitnodigend en vooral laagdrempelig. Zowel medewerkers als cliënten moeten zich hier immers welkom en veilig voelen. De Meeuw kiest bewust voor opvallend kleurgebruik, een duidelijke routing en een efficiënt (multifunctioneel) gebruik van de beschikbare ruimtes. Uiteraard gaat dit open karakter niet ten koste van de benodigde privacy.

26 Nederlandse Congregatie van de Zusters van Julie Postel Plaats In opdracht van Stichting Sint Anna realiseerde De Meeuw 32 woon- en zorgappartementen met deelterras en luxe badkamer als tijdelijke zorghuisvesting Bouwjaar Boxmeer (NL) die gekoppeld is aan het klooster. Per leefgroep beschikken de appartementen over een ruime huiskamer met grote keuken, een grote leefruimte en een Gebruiksduur 2009 afgesloten leesruimte. < 5 jaar Oppervlakte m 2 (excl. terrassen en balkons) Bouwlagen 3 bouwlagen Architect De Meeuw De Zorggroep De Zorggroep kreeg extra zorgplaatsen toegewezen, doordat De Meeuw in korte tijd huisvesting kon realiseren. Er is een kleinschalige woonvorm gebouwd voor 28 dementerende ouderen, opgedeeld in vier groepen van zeven personen. Hierbij is gebruik gemaakt van veel domotica om het personeel te ontlasten en de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Plaats Venlo (NL) Bouwjaar 2009 Gebruiksduur >5 jaar Oppervlakte m 2 Bouwlagen 1 bouwlaag Architect De Meeuw

27 Algemeen Ziekenhuis Nikolaas In 2006 plaatste De Meeuw een pediatrie. Deze bleek al snel weer te klein en in 2008 werd de pediatrie uitgebreid. Algemeen Ziekenhuis Nikolaas maakte van de gelegenheid gebruik om gelijk een extra bouwlaag te plaatsen voor het oncologisch dagziekenhuis. Op deze tweede bouwlaag is een verbinding gemaakt met de dienstlokalen in het bestaande traditionele gebouw. Plaats Sint-Niklaas (B) Bouwjaar 2006, 2008 Gebruiksduur > 5 jaar Oppervlakte m 2 Bouwlagen 2 bouwlagen Architect Erwin De Mol Architectenbureau De Vloed Máxima Medisch Centrum De Meeuw ontwikkelde voor het Máxima Medisch Centrum een extra vleugel voor kort verblijf. De vleugel telt 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn kantoren gerealiseerd en een kleine polikliniek met eigen ingang. Op de tweede verdieping zijn twee verloskundige suites en een aantal volledig geoutilleerde bedkamers ingericht waar patiënten kunnen verblijven na een bevalling of kleine ingreep. Plaats Veldhoven (NL) Bouwjaar 2008 Gebruiksduur < 5 jaar Oppervlakte m 2 Bouwlagen 2 bouwlagen Architect De Meeuw

28 Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas Door ruimtegebrek in het ziekenhuis is besloten om een nieuw bijgebouw te bouwen. Er werd gekozen voor De Meeuw vanwege de garanties op het binnencomfort en de snelle uitvoeringstermijn, aldus Luc De Blieck, manager technische dienst. Of zoals onze dokters zeggen: je ziet en voelt niet dat je in een modulair gebouw bent. Het is afgewerkt zoals een traditioneel gebouw, maar dan veel sneller gebouwd en dus met minder overlast. Plaats Assebroek (B) Bouwjaar 2009 Gebruiksduur > 5 jaar Oppervlakte m 2 Bouwlagen 2 bouwlagen Architect Boeckx & Partners Inselspital De Meeuw heeft drie extra bouwlagen geplaatst op dit ziekenhuis in Zwitserland. De eerste bouwlaag werd in 2006 geplaatst boven op het bestaande gebouw van 40 meter hoog. In 2008 werd het gebouw met nog eens 2 bouwlagen opgetopt. De drie extra bouwlagen van het Inselspital bieden ruimte voor dialyse, onderzoek, techniek en kantoren. Plaats Bern (CH) Bouwjaar 2008 Gebruiksduur > 5 jaar Oppervlakte m 2 Bouwlagen 3 bouwlagen Architect De Meeuw

29 Stek Jeugdzorg Stek Jeugdzorg wilde binnen een half jaar de lange wachtlijst van Stichting Moria aanzienlijk verkorten. Deze ambitie is gerealiseerd door de bouw van nieuwe huisvesting met huiselijke uitstraling voor twee groepen jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar. Plaats Krimpen aan den IJssel (NL) Bouwjaar 2007 Gebruiksduur > 5 jaar Oppervlakte 817 m 2 Bouwlagen 2 bouwlagen Architect De Meeuw Audiologisch Diagnostisch Centrum De nieuw te bouwen huisvesting, voor het centrum voor vroegbehandeling voor kinderen met communicatieproblemen, moest aansluiten op de doelgroep en een permanente uitstraling hebben. In het nieuwe kindvriendelijke gebouw, dat gebouwd is met een aantal gerenoveerde vloeren en frames, zijn diverse lokalen gekomen voor groeps- en individuele ondersteuning. Het centrum zal tenminste tien jaar in deze hoedanigheid blijven staan. Plaats Eindhoven (NL) Bouwjaar 2008 Gebruiksduur > 5 jaar Oppervlakte 716 m 2 Bouwlagen 2 bouwlagen Architect De Meeuw

30 De Meeuw Nederland Industrieweg 8 Postbus ZG Oirschot T +31 (0) F +31 (0) info@demeeuw.com De Meeuw België Koning Leopoldlaan Willebroek T +32 (0) F +32 (0) demeeuw@demeeuw.be

blijvend passend in kantoren

blijvend passend in kantoren Nederland Industrieweg 8 Postbus 18 5688 ZG Oirschot T +31 (0)499 57 20 24 F +31 (0)499 57 46 05 info@demeeuw.com www.demeeuw.com blijvend passend in kantoren Blijvend passend in kantoren Heeft u op korte

Nadere informatie

inleiding Vandaag bouwen aan morgen

inleiding Vandaag bouwen aan morgen Vandaag bouwen aan morgen De Meeuw is toonaangevend bouwer van tijdelijke en permanente huisvesting. Wij bieden oplossingen waarmee onze klanten direct kunnen anticiperen op veranderingen. Kiest u voor

Nadere informatie

Gewoon Thuis met Hodes. Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit.

Gewoon Thuis met Hodes. Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit. Gewoon Thuis met Hodes Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodeswmo-unit.nl 2 Hodes Gewoon Thuis met Hodes 3 Maria kon thuis niet

Nadere informatie

blijvend passend in onderwijs

blijvend passend in onderwijs blijvend passend in onderwijs Blijvend passend in onderwijs Wisselende in- en uitstroom, een fusie, private samenwerking of onderwijskundige vernieuwing? Van kinderopvang tot voortgezet onderwijs en van

Nadere informatie

MODULAIRE HUISVESTING.

MODULAIRE HUISVESTING. MODULAIRE HUISVESTING. VOORWOORD. Huisvesting is meer dan een dak boven uw hoofd. Het is uitgegroeid tot een belangrijke levensbehoefte en draagt bij aan het welzijn, het welbevinden en de kwaliteit van

Nadere informatie

blijvend passende huisvesting

blijvend passende huisvesting blijvend passende huisvesting Blijvend passende huisvesting Huisvesting is veel meer dan een dak boven uw hoofd om te werken. Huisvesting is uitgegroeid tot een belangrijk, strategisch bedrijfsmiddel.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Mantelzorg woonoplossing

Mantelzorg woonoplossing Mantelzorg woonoplossing Zelfstandig en in uw eigen, vertrouwde omgeving ouder worden? Dat kan met de woonoplossingen van Hodes! www.hodes-mantelzorgwoning.nl 2 Hodes 3 Langer zelfstandig blijven wonen?

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Correspondentieadres De Gouden Leeuw Groep b.v. Postbus 607 7000 AP Doetinchem T 0314-38 07 99 F

Nadere informatie

Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap

Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap Haps Centraal in Haps ligt de SchitteRing. Een kleinschalige woonvorm met een eigentijds, sfeervol karakter en een sterke binding met de dorpsgemeenschap. Dankzij

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Omdat bouwen teamwork is

Omdat bouwen teamwork is Omdat bouwen teamwork is Nijhuis Bouw Innovatie en duurzaamheid komen bij Nijhuis samen. Wij bouwen niet alleen huizen, ook leefbare wijken en gebieden waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Ontwikkelen

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Cuijk Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Wonen, Diafaan! Diafaan. Vertrouwd in de buurt.

Wonen, Diafaan! Diafaan. Vertrouwd in de buurt. Wonen, Diafaan! Diafaan. Vertrouwd in de buurt. Wonen Diafaan biedt somatische en psychogeriatrische verpleeghuiszorg in zeven kleinschalige woonvoorzieningen of woonzorgcomplexen: Subenhara (Zevenaar),

Nadere informatie

GOUDSBERG CE AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

GOUDSBERG CE AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR GOUDSBERG 11 3825 CE AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Prachtige eengezinswoning gelegen in de wijk De Velden Amersfoort Vathorst met een fijne groene kindvriendelijke woonomgeving. Een woning met

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

LA VERNA: SOMATISCHE ZORG Somatische zorg is zorg die u nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen. De zorg van LuciVer is erop gericht u, ondanks eventuele problemen en beperkingen, alle ruimte

Nadere informatie

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl

ditie E Sprengenhof www.atlant.nl Wonen in Sprengenhof Sprengenhof ligt op een prachtige locatie Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum Sprengenhof. Ugchelen heeft een dorps karakter. Dit

Nadere informatie

Comfort en zorgdiensten gemakkelijk beschikbaar

Comfort en zorgdiensten gemakkelijk beschikbaar Comfort en zorgdiensten gemakkelijk beschikbaar Exclusief en veilig wonen in Amstelveen Oude Meesters hebben hun sporen verdiend. Ze worden alom gerespecteerd vanwege hun verdiensten voor de samenleving.

Nadere informatie

Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk

Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk Even voorstellen Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven en Helmond. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Thuvine.

Thuvine. Thuvine www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Thuvine, welkom bij Pleyade Bij Thuvine bieden we liefdevolle zorg en ondersteuning aan

Nadere informatie

Mantelzorg die voelt als thuiskomen

Mantelzorg die voelt als thuiskomen Ook láter genieten van het goede leven in uw veilige en vertrouwde omgeving Arcabo Mantelzorgwoningen: Mantelzorg die voelt als thuiskomen Maatwerk ontwerp Sleutelklare oplevering Begeleiding bij financiering

Nadere informatie

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl Wonen in Hof t Seijs Verpleegunit Zorghotel Zelfstandig wonen Zorgstroom.nl In de Griffioenstraat in Middelburg, middenin de wijk de Griffioen, vindt u Hof t Seijs, de nieuwe locatie van Zorgstroom waar

Nadere informatie

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Veilig en prettig wonen in een groene omgeving Eikenhorst Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Van harte welkom in Eikenhorst, woonzorglocatie voor beschermd wonen op Park

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

De vlinder. een pasklaar antwoord op uw vraag naar extra ruimte

De vlinder. een pasklaar antwoord op uw vraag naar extra ruimte De vlinder u n i t b o u w een pasklaar antwoord op uw vraag naar extra ruimte Diverse toepassingen Het aantal toepassingsmogelijkheden is groot. Zeker omdat wij de unit compleet met alle voorzieningen

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Zorg voor mensen. Ze voelt precies aan wat ik nodig heb.

Zorg voor mensen. Ze voelt precies aan wat ik nodig heb. Zorg voor mensen Ze voelt precies aan wat ik nodig heb. Het uitgangspunt van Vivantes is om senioren te helpen zichzelf in hun eigen kracht te zetten en zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te wonen.

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Geniet van uw oude dag in uw eigen woonomgeving

Geniet van uw oude dag in uw eigen woonomgeving Geniet van uw oude dag in uw eigen woonomgeving Reginahof Steenbergen Middenwal 1 4651 EB Steenbergen De gemeente Steenbergen, gelegen in West Brabant, is een kleine veilige gemeente met zo n 24.000 inwoners.

Nadere informatie

Joris bouwt! Aanleiding. Leefplein. Ruimte

Joris bouwt! Aanleiding. Leefplein. Ruimte Joris bouwt! Zorg Aanleiding Goede dag meneer, goede dag mevrouw, wat kan ik voor u doen? Wilt u misschien een kopje koffie? Neemt u vast plaats in het grandcafé of op het terras. Het zonnetje schijnt

Nadere informatie

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum Algemene informatie Straat: Limburgiaplantsoen 10 Postcode: 6445XD Stad: Brunssum Perceeloppervlakte: 195 m² Woonoppervlakte: 155 m² Volume: 355 m³ Bouwjaar: 2006 Type: Tussenwoning Prijs: 224.500 k.k.

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg Thuiszorg Sint Annaklooster Uw wensen, onze zorg Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

OMNICOL. ontzorgt en garandeert

OMNICOL. ontzorgt en garandeert OMNICOL ontzorgt en garandeert De verbindende factor Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Binnen zijn onze producten de verbindende

Nadere informatie

verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service

verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service verrassendehuisvesting Vanaf 71.500,- Heilijgers WoningConcept Van casco tot full-service Heilijgers WoningConcept PROJECTEN HAALBAAR MAKEN De woningkwaliteit stijgt en de prijzen zijn gedaald. Het is

Nadere informatie

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen Rijserf Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in rijserf Een eenvoudige keuze 4 Meer dan thuis 4 Alles bij de hand 4 Genoeg

Nadere informatie

Wonen in een groene omgeving. met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals. Eikenhorst. Verpleeghuiszorg nieuwe stijl

Wonen in een groene omgeving. met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals. Eikenhorst. Verpleeghuiszorg nieuwe stijl Wonen in een groene omgeving met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals Eikenhorst Verpleeghuiszorg nieuwe stijl Ik geniet elke dag van de tuin. Eikenhorst ligt midden in de groene natuur van

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

MeerSaam Samen wonen samen delen Huisvesting voor senioren Huren of kopen

MeerSaam Samen wonen samen delen Huisvesting voor senioren Huren of kopen Hoe zou u als senior willen wonen? MeerSaam Samen wonen samen delen Huisvesting voor senioren Huren of kopen Samen wonen en samen delen MeerSaam is de naam voor een nieuw landelijk initiatief om alleenstaande

Nadere informatie

GRIENDWEG BS AMERSFOORT

GRIENDWEG BS AMERSFOORT GRIENDWEG 26 3826BS AMERSFOORT Luxe grachtenwoning met terras op het water Fraaie grachtenwoning in de wijk Vathorst. Deze woning met haar specifieke architectuur is zeker opvallend te noemen. Solide gebouwd

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl Pleyade Algemene informatie www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

Huurprijs excl per maand

Huurprijs excl per maand Arnhemse Bovenweg 33-2 te ZEIST Huurprijs excl. 1.885 per maand Omschrijving: U stelt hoge eisen aan uw omgeving. Goede ligging en bereikbaarheid spelen daarin een rol. Kerckebosch Luxe Appartementen liggen

Nadere informatie

Croonpassage 25 Boxtel Appartement

Croonpassage 25 Boxtel Appartement Croonpassage 25 Boxtel Appartement Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse sfeer. Het winkelaanbod is goed

Nadere informatie

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Gregoriushuis Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Wonen, welzijn en zorg Het Gregoriushuis is een kleinschalige woonvorm voor acht dementerende cliënten. Het Gregoriushuis is een bungalow in de

Nadere informatie

Margrietstraat 14 16 Waalwijk

Margrietstraat 14 16 Waalwijk Margrietstraat 14 16 Waalwijk Margrietstraat 14-16 Waalwijk Dit unieke object biedt de ideale combinatie van luxueus wonen op de eerste verdieping met representatieve kantoorruimte op de begane grond.

Nadere informatie

Boeieraak 1g Etten Leur Penthouse

Boeieraak 1g Etten Leur Penthouse Boeieraak 1g Etten Leur Penthouse Wonen in Etten Leur Het centrum werd vernieuwd in 2005 en biedt een diversiteit aan winkels. In de aangrenzende wijk De Keen vindt u een eerstelijns gezondheidscentrum

Nadere informatie

Binnenrijk.

Binnenrijk. Binnenrijk www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Binnenrijk, welkom bij Pleyade Bij Binnenrijk bieden we liefdevolle zorg aan ouderen

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat staat voorop bij de verpleeghuiszorg van Savant Zorg. En daarmee bent u verzekerd van de juiste zorg, begeleiding én

Nadere informatie

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon:

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon: 0187-849228 www.livastgo.nl Beschrijving: Inhoud: Gebruiksoppervlakte: Perceeloppervlakte: 555 m3 157 m2 280 m2 Je nieuwe huis moet de plek

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana Residencia Tropicana LUXE WONEN OP CURAÇAO Woningen met het mooiste uitzicht van het eiland. cht Wow, what a view! Curaçao Dream Property biedt een uitgebreide keuze

Nadere informatie

ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP

ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP Laat mij doen met eigen vuur, wat ik verkies zoolang ik duur Willem Elsschot Zorgvisie: Zo gewoon mogelijk De Frankelandgroep vindt het van groot belang dat

Nadere informatie

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen MEI 2013 het Nieuwe Zorgwonen De Zorg Onze Zorg Grote veranderingen in de AWBZ staan ons te wachten. De verzorgingshuisbewoner bestaat straks niet meer. De zorg die eens in het verzorgingshuis gegeven

Nadere informatie

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap De Winckelsteegh voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap Maak kennis met De Winckelsteegh Wil je deze brochure lezen in eenvoudige taal? Zoek de plaatjes van het vergrootglas. Daaronder staan

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Geen (potentiële) belangenverstrengeling

Geen (potentiële) belangenverstrengeling Disclosure belangen spreker Geen (potentiële) belangenverstrengeling Voor bijeenkomst mogelijk relevante relaties Sponsoring of onderzoeksgeld Honorarium of andere (financiële) vergoeding Aandeelhouder

Nadere informatie

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP Strijp leeft. Rustig wonen, volop leven en optimaal genieten. Dat is Strijp. Een klein dorpje in hartje Eindhoven. Met alle (woon)voorzieningen om de hoek. Modern

Nadere informatie

CPO Blixembosch-Buiten brochure december 2013

CPO Blixembosch-Buiten brochure december 2013 Betaalbaar wonen op een unieke locatie! Blixembosch Buiten Buitendreef CPO Blixembosch-Buiten brochure december 2013 CPO Blixembosch Buiten Samen Bouwen Wilt u op een unieke locatie in Eindhoven wonen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E:

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E: Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp Vraagprijs 849.000 k.k. T: 071 3019121 E: info@conductvastgoed.com Ruim wonen aan vaarwater met praktijkruimte aan huis Ideaal voor een groot gezin Zo veel ruimte verwacht

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Inleiding INLEIDING. Kleinschalig wonen, groepswonen, een oplossing, een trend?

Inleiding INLEIDING. Kleinschalig wonen, groepswonen, een oplossing, een trend? KLEINSCHALIGWONEN INLEIDING Inleiding Kleinschalig wonen, groepswonen, een oplossing, een trend? Wonen is een van de eerste levensbehoeften van de mens. De woonbehoefte veranderd met de levensfasen. De

Nadere informatie

Ruimte voor een goed leven in Vitalis Berckelhof

Ruimte voor een goed leven in Vitalis Berckelhof Ruimte voor een goed leven in Vitalis Berckelhof Vitalis Berckelhof is een appartementencomplex waar senioren verzorgd, verpleegd of zelfstandig wonen. Vitalis Berckelhof biedt ouderen een comfortabele

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Kerkstraat 100 Almere. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

Kerkstraat 100 Almere. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl Kerkstraat 100 Almere Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie