MODULAIRE HUISVESTING.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MODULAIRE HUISVESTING."

Transcriptie

1 MODULAIRE HUISVESTING.

2

3 VOORWOORD. Huisvesting is meer dan een dak boven uw hoofd. Het is uitgegroeid tot een belangrijke levensbehoefte en draagt bij aan het welzijn, het welbevinden en de kwaliteit van leven. Gebouwen moeten toegespitst zijn op alle eisen voor een optimale leefomgeving. Niet alleen de aanschafwaarde maar hoofdzakelijk de dagelijkse gebruikswaarde is doorslaggevend bij de keuze van een gebouw. Flexibel, toekomstgericht, maatschappelijk verantwoord, kortom te veel om op te noemen. RENTidee garandeert u de beste en meest efficiënte totaaloplossing. Niet alleen vandaag, maar ook over 10 jaar plukt u hier nog de vruchten van. rentidee bv Nusterweg KT Sittard Tel. +31 (0) Fax. +31 (0) Mail. info@rentidee.nl Web.

4 4 Organisatie. Het team van RENTidee levert maatwerk, ontwikkelt en innoveert het bouwproces door heel Europa met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Een uitzonderlijk expertiseniveau, een ruime keuze aan oplossingen en eigentijdse duurzame gebouwen zijn het resultaat. Als (strategisch-)partner behartigt RENTidee niet alleen het economisch maar ook uw maatschappelijk belang. RENTidee kan u ontlasten en adviseren vanaf de financiering, het werven van de bouwgrond, het ontwerp, het vergunningstraject, het uiteindelijke gebouw en zelfs de exploitatie en het onderhoud. RENTidee staat niet alleen voor kwalitatief hoogwaardige gebouwen, maar versterkt tegelijkertijd ook uw mobiliteit en imago.

5 Verantwoord maatschappelijk bouwen CERTIFICERING Een gebouw waarbij rekening gehouden is met de meest actuele milieueisen betekent verantwoord, maatschappelijk en met een duurzaam karakter bouwen. Wij werken voortdurend aan het optimaliseren van het bouwproces om aan alle milieueisen te voldoen. RENTidee kiest daarom bewust voor verantwoord en maatschappelijk bouwen. Bij de keuze van RENTidee kiest ook u voor een beter en schoner milieu.

6 6 Een greep uit ons klantenbestand laat zien in welke sectoren wij dit dagelijks toepassen: chemische industrie bouw zorg onderwijs banken defensie transport en opslag detailhandel grootkeuken industrie recreatie en toerisme studenten huisvesting apotheken

7 Thuis in alle sectoren. Huisvesting gaat hand in hand met verandering. In de huidige tijd moeten gebouwen functioneel zijn en hun waarde behouden. RENTidee neemt u deze uitdaging uit handen. Of de klant nu kiest voor semi- of permanente huisvesting, wij zijn van alle markten thuis en ontwikkelen alle oplossingen in eigen beheer. Vanzelfsprekend maken wij daarbij gebruik van hoogwaardige materialen en constructies. Duurzaamheid, multifunctionaliteit en hergebruik staan hoog in het vaandel. Jarenlange ervaring en expertise vormen de basis van doordacht maatwerk. Flexibele gebouwen met de meest haalbare maximale economische levensduur zijn het resultaat. Ook voor u hebben wij een oplossing op maat met indien gewenst de bijpassende dienstverlening.

8 8 zorg. Ook zorginstellingen komen steeds vaker in aanraking met hogere eisen en wensen van bewoners en cliënten. Denk aan belevingsgerichte zorg, de beleving van de bewoner is het uitgangspunt van de zorgverlening. Wat voelt, vind en wil de bewoner of cliënt. Zijn of haar specifieke zorgvraag staat centraal. De omgeving en het gebouw moeten daarom passen binnen het denkbeeld van de bewoner / cliënt. Ook de toenemende vergrijzing is een belangrijke factor binnen dit proces. De zorgomgeving moet minimaal efficiënt, toekomstgericht en duurzaam zijn. RENTidee levert maatwerk aan alle zorginstellingen. Van huisartsenpraktijken tot ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen, revalidatiecentra en ga zo maar door

9 onderwijs. Onze jeugd is de toekomst. Een eigentijds, up-to-date en toekomstgericht gebouw is dan ook geen overbodige luxe. Onze pupillen hebben te maken met een turbulente en dynamische maatschappij waarin de techniek dagelijks vooruitgang boekt. Leerlingen moeten geïnspireerd en gestimuleerd worden. RENTidee doet dit doormiddel van het integreren van de hedendaagse en laatste techniek in ieder gewenst gebouw. Van kinderopvang tot universiteit en van buitenschoolse opvang tot jeugdcentra. Gebouwen van RENTidee zijn indirect bouwstenen voor onze toekomst. Vandaag nog een klaslokaal nodig, morgen een bibliotheek of overmorgen een ontvangstruimte, alles is mogelijk!

10 10 kantoren. Heeft u op (korte) termijn extra kantoorruimte nodig? Hoe gemakkelijk vangt u capaciteitsveranderingen op? Hoe hoog zijn uw huidige exploitatiekosten en is uw huisvesting kostenbesparend? De huisvestingsoplossingen van RENTidee bieden al jaren sluitende antwoorden op eerder genoemde vragen. Snel, flexibel en met een uitstraling die gelijk staat aan traditionele bouw.

11

12 12

13

14 14 stappenplan. A. B. C. Stap 1 Stap 2 Stap 3 Aan de hand van een standaard checklist inventariseren wij uw eisenpakket. Uiteraard assisteren wij u graag met nuttige tips en adviezen. Het resultaat wordt op papier uitgewerkt en verwerkt tot een aanbieding met de bijbehorende tekeningen. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met de eisen en actuele wet- en regelgeving waaraan het gebouw minimaal moet voldoen. Na een periode van intensief onderling overleg over mogelijke aanpassingen en verbeteringen die afwijken van de eerste opzet sturen wij u de definitieve aanbieding. Indien formeel akkoord starten wij met de voorbereidingen.

15 D. E. F. Stap 4 Stap 5 Stap 6 Het gebouw wordt geplaatst onder leiding van een projectleider die tijdens de bouw ervoor zorgt dat de doelstellingen van het gemaakte tijdsplan worden gerealiseerd. Na levering vind er een eindcontrole plaats tussen de projectleider en de opdrachtgever en indien van toepassing worden aanpassingen en verbeteringen uitgevoerd. Daarna wordt het gebouw opgeleverd aan de opdrachtgever. Het product is geleverd en indien gewenst onderhouden wij het gebouw en verlenen de service die u van ons verwacht.

16 16

17 Units. Onze units zijn modulair en bestaan (afhankelijk van het type) uit verwisselbare wandpanelen. Een dicht wandpaneel is bijvoorbeeld te vervangen door een wandpaneel met een raam, deur of zelfs een glaswand. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Gebouwen zijn makkelijk samen te stellen doordat de units koppel- en stapelbaar zijn. Stapelbaar tot 3 etages en bereikbaar middels een interne of externe trap. Leverbaar met iedere gewenste verlichting, verwarming, airco, wand-, vloer- en plafondbekleding, rolluiken, zonwering en nog veel meer Het is zelfs mogelijk om de units te laten leveren in een door u aangegeven RALkleur. Kortom RENTidee levert maatwerk en alles is mogelijk.

18 18

19

20 20 Keukenunits. RENTidee levert niet alleen standaard units maar ook mobiele keukenunits met verschillende professionele keukeninrichtingen. Al dan niet gecombineerd met koel-, vries- en vaatwasunits. Van restaurantkeuken tot grootkeuken onze standaardunits gekoppeld aan de keukenunits vormen een unieke combinatie en een professionele oplossing voor een tijdelijke keuken. Uiteraard voldoen onze keuken-, koel-, vries- en vaatwasunits ook aan de meest actuele wet- en regelgeving.

21 tenten. Wanneer een klant vraagt naar een open ruimte dan behoren ook tenten tot de mogelijkheid. Bij een tent wordt vaak meteen gedacht aan een spantent. Het bekendste voorbeeld van een spantent is de traditionele circustent. Een zeil dat in combinatie met aardnagels over een mast op spanning staat. Tegenwoordig worden de meest luxueuze varianten op deze traditionele tent gefabriceerd. Neem bijvoorbeeld de aluminium- of thermoshal. Deze hallen/tenten zijn opgebouwd uit metalen constructies waardoor het mogelijk is de ruimtes uit te voeren met verschillende geïsoleerde wand-, vloer- en plafonbekledingen. Verder behoort ook vaste verlichting, verwarming, airco,, ramen, sprinklerinstallaties etc. tot de mogelijkheid. Kortom van partytent tot aluminiumhal, RENTidee levert het totale pakket.

22 22 Één factuur 1 factuur voor het gehele assortiment. Waarom rentidee? 3 meter brede units Meer plaats voor meubilair en personeel veiligheid Wandopbouw van onze units is 30 minuten brandwerend erkend gecertificeerd. Een jong en modern verhuurpark modulair systeem Artikelen jonger dan 24 maanden. Onze units zijn koppelbaar, 3-hoog stapelbaar en wanden zijn verwissel- en uitneembaar. Verhuur, verkoop & finance Verschillende mogelijkheden en financieringsvormen.

23 Service kwaliteit Ontlasten van de klant op alle mogelijke gebieden. Artikelen die minimaal voldoen aan de geldende Wetgeving, Milieueisen, samengesteld en vervaardigd uit de beste materialen. certificering Alle elektrische installaties zijn gekeurd volgens NEN3140 en voorzien van een bijbehorend certificaat. RENTidee is VCA en ISO gecertificeerd. Prijs - kwaliteit Een uitstekende kwaliteit tegen eerlijke marktconforme en concurrerende prijzen. Één aanspreekpunt 1 contactpersoon voor alles van A tot Z. Advies & begeleiding Specialisten denken met u mee. Maatwerk Niets is onmogelijk.

24 24

25

26 26 financiering. RENTidee kan u ook helpen met de financiering. Als intermediair zijn wij door vaste financiële partners in staat uw financieringsaanvraag efficiënter aan te bieden. Deze partners zijn op de hoogte van alle producten uit ons assortiment. Wij ontlasten u van al uw zorgen. Van oriënterende fase tot turn-key oplevering.

27 Postbus AD Sittard Tel. +31 (0) Fax. +31 (0) Mail. Web.

28

blijvend passende huisvesting

blijvend passende huisvesting blijvend passende huisvesting Blijvend passende huisvesting Huisvesting is veel meer dan een dak boven uw hoofd om te werken. Huisvesting is uitgegroeid tot een belangrijk, strategisch bedrijfsmiddel.

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

blijvend passend in kantoren

blijvend passend in kantoren Nederland Industrieweg 8 Postbus 18 5688 ZG Oirschot T +31 (0)499 57 20 24 F +31 (0)499 57 46 05 info@demeeuw.com www.demeeuw.com blijvend passend in kantoren Blijvend passend in kantoren Heeft u op korte

Nadere informatie

Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd

Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd Kantoren, publieke sector KINDERDAGVERBLIJVEN EN SCHOLEN bouw en industrie ZORGCENTRA, RUST- EN VERPLEEGHUIZEN EVENEMENTEN, BEURZEN EN EXPOSITIES

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd

Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd Kantoren, publieke sector KINDERDAGVERBLIJVEN EN SCHOLEN bouw en industrie ZORGCENTRA, RUST- EN VERPLEEGHUIZEN EVENEMENTEN, BEURZEN EN EXPOSITIES

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen!

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas en geschikte hulpmiddelen Overgewicht vormt in Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem. De World Health

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE VERRIJN STUARTWEG 26 C/D DIEMEN

PROJECTINFORMATIE VERRIJN STUARTWEG 26 C/D DIEMEN KLEINSCHALIGE BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE HOOGWAARDIG TURN-KEY INBOUWPAKKET CIRCA 360 M² (DEELVERHUUR VANAF 180 M²) HUURPRIJS VANAF 1.660,- PER MAAND PROJECTINFORMATIE VERRIJN STUARTWEG 26 C/D DIEMEN Verrijn

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V.

Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V. Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V. VSM Sloopwerken B.V. is nationaal én internationaal actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken & asbestverwijdering in de volgende disciplines: Utiliteit-

Nadere informatie

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof!

Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen. Geen kunst met kunststof! Collectieve kunststof rookgasafvoersystemen Geen kunst met kunststof! COLLECTIEVE KUNSTSTOF ROOKGASAFVOERSYSTEMEN Ubbink is dé specialist in kunststof rookgasafvoersystemen. Wij bieden tal van oplossingen

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

Christmas by. We make magic happen!

Christmas by. We make magic happen! Christmas by We make magic happen! 2017-2018 Kerst begint met Ambius! Ambius, uw partner voor de kerst! Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie TLBURG TLBURG Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving U wil de juiste omgeving om in te recreëren, sporten, werken of leren. Met onze services kunnen wij zo n omgeving voor u realiseren. Design

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte - Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt!

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging Ingenieursburo De Leeuw is uw leverancier van Front Security beveiligingsrolluiken, rolhekken en schaarhekken. Front Security producten zijn

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

FLEXIBELE OPLOSSINGEN VOOR UW HUISVESTINGSVRAAGSTUK WERELDWIJD

FLEXIBELE OPLOSSINGEN VOOR UW HUISVESTINGSVRAAGSTUK WERELDWIJD FLEXIBELE OPLOSSINGEN VOOR UW HUISVESTINGSVRAAGSTUK WERELDWIJD KANTOREN, PUBLIEKE SECTOR KINDERDAGVERBLIJVEN EN SCHOLEN BOUW, INDUSTRIE EN OPSLAG EVENEMENTEN, BEURZEN EN EXPOSITIES SERVICE MEER DAN 50

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Van Beek. Grip op energie

Van Beek. Grip op energie Van Beek Grip op energie Van Beek: grip op energie Van Beek is specialist in het vertalen van meetgegevens naar concrete managementinformatie en adviezen. Wij doen dit bij uiteenlopende bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove.

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove. good life is about brightness specialisten in professionele LED oplossingen LUXIMPROVE it s all about brightness www.luximprove.com 2 LuxImprove Bright world... ...de wereld om ons heen draait om licht.

Nadere informatie

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

Flexus+ Module. Flexibel en comfortabel bouwsysteem

Flexus+ Module. Flexibel en comfortabel bouwsysteem Flexus+ Module Flexibel en comfortabel bouwsysteem Flexus+ Module Snel en flexibel bouwsysteem De Flexus+ Module is ontwikkeld door goed en aandachtig te luisteren naar U, de gebruiker. Hierdoor is veel

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Inhoudsopgave en inleiding Een Winsol balustrade, de juiste keuze...4-7

Inhoudsopgave en inleiding Een Winsol balustrade, de juiste keuze...4-7 BALUSTRADES INHOUD Inhoudsopgave en inleiding...2-3 Een Winsol balustrade, de juiste keuze...4-7 Winsol design: 1. Horizontale profielen...8-9 Elegance met glas... 10-11 Elegance 8 buizen - Elegance 9

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

wilmersdorf Vindt u de match? te apeldoorn unit 44C

wilmersdorf Vindt u de match? te apeldoorn unit 44C PROUDLY PRESENTING... wilmersdorf unit 44C te apeldoorn Vindt u de match? Op een centrale locatie goed gelegen nabij de rijksweg A1 en A50 staat op bedrijventerrein Kuipersveld een bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Professional solutions for glass and stone processing industries

Professional solutions for glass and stone processing industries Professional solutions for glass and stone processing industries In de tijd dat we als servicemonteur, servicemanager en projectleider voor de Noord-Europese markt werkte bij Glaston-Bavelloni -een van

Nadere informatie

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Gesloten aluminium transportwagens Gesloten transportwagens Gesloten transportwagens Instrumentennetten Werktafels Open transportwagens Score stoelen Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Gesloten

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

KOPERWEG 11 H, 2401 LH ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraaie kantoorruimte

KOPERWEG 11 H, 2401 LH ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraaie kantoorruimte KOPERWEG 11 H, 2401 LH ALPHEN AAN DEN RIJN Fraaie kantoorruimte Representatieve entree Ruime kantoorruimte met plaats voor ongeveer 10 werkplekken Kantoorruimte voorzien van grote lichtstraat Kantoorruimte

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Project vloeren PVC/LVT stroken, Tapijttegels, Linoleum, Marmoleum, Projectvinyl, Homogeen

Nadere informatie

BEDRIJFSVOORSTELLING. Zonder transport staat alles stil

BEDRIJFSVOORSTELLING. Zonder transport staat alles stil BEDRIJFSVOORSTELLING Ontwerp en homologatie Ontwerp met de nodige know-how Standaard ontwerpen, maar ook in het bijzonder aanpassingen en opties die op wens van de klant worden toegevoegd. Bedenkingen,

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis WATERLAND AMSTERDAM Kocken Makelaardij is een makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als zakelijke markt. Als hedendaagse makelaar beseffen we ons dat wij door onze diversiteit en brede

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

Poly-Ned. Textielarchitectuur. Plafonds & Wanden

Poly-Ned. Textielarchitectuur. Plafonds & Wanden Poly-Ned Textielarchitectuur Plafonds & Wanden Wanden & Plafonds voorzien van een bedrukking in combinatie met (LED)-verlichting Poly-Ned levert naast een breed scala aan spanplafonds, spanwanden en spanpanelen,

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking VDL MPC

Kracht door samenwerking VDL MPC Kracht door samenwerking VDL MPC VDL MPC VDL Mechanische Precisie Componenten (VDL MPC) heeft meer dan 90 jaar specialistische ervaring in nauwkeurige plaatbewerking en verspaning met bijbehorende assemblage

Nadere informatie

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 CLASSIC STEEL BIBLIOTHEEKSYSTEEM Functioneel, flexibel en esthetisch 60/30 Classic Steel, ons standaard staanderbibliotheeksysteem, is gegroeid uit

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer ouwwerken Bomaes 3 Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer dan??? prachtige woonprojecten van topkwaliteit. Wij genieten van een jarenlange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner.

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Een topproduct van Astrimex. Weet van wanden AS Styleline. Stil Geluidsisolatie tot 49 db 2 Kantoor- en bedrijfsruimten worden

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

schoon, schoner, schoonst

schoon, schoner, schoonst schoon, schoner, schoonst glasbewassing bouwschoon tuinonderhoud industriële reiniging compu G. Van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is een betrouwbaar, gecertificeerd schoonmaakbedrijf, actief in

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

Webshop Centre te Andelst TE HUUR. Buskesdries 1 Andelst

Webshop Centre te Andelst TE HUUR. Buskesdries 1 Andelst Webshop Centre te Andelst TE HUUR Buskesdries 1 Andelst Adres: Buskesdries 1 te Andelst. Algemeen: Centraal gelegen in Andelst komt de eerste vestiging van Webshop Centre in Nederland. Direct aan de A15

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Bureelcontainer Sanitaire container WC-Container

Bureelcontainer Sanitaire container WC-Container Bureelcontainer Sanitaire container WC-Container BUREELCONTAINER Een verscheidenheid aan onmiddelijk inzetbare ruimte-oplossingen 20 Bureelcontainer CTX-Bureelcontainer sterk stalen frame met container

Nadere informatie

professionals met een persoonlijke aanpak

professionals met een persoonlijke aanpak professionals met een persoonlijke aanpak Bij Vanbreda zijn we gedreven om onze kennis en ervaring in te zetten om één gezamenlijk doel te bereiken: uw organisatie nog beter maken. Dit doen we door uw

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie