OPEN MULTIDECK IMPULS KOELER GEBRUIKSAANWIJZING. RC Murray

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPEN MULTIDECK IMPULS KOELER GEBRUIKSAANWIJZING. RC 60-65 Murray"

Transcriptie

1 OPEN MULTIDECK IMPULS KOELER GEBRUIKSAANWIJZING RC Murray Belangrijke aanwijzingen aan de gebruiker; - Vervoer het meubel rechtop, de hoek mag nooit groter zijn dan 30 - Laat het meubel minimaal 2 uur staan voor u het inschakelt. - De condensor in het meubel moet elke maand schoongemaakt worden - Schakel altijd de stroom uit voordat u het meubel schoonmaakt. - Het niet nakomen van de aanwijzingen in deze handleiding kan uw recht op garantie doen komen te vervallen.

2 Lees deze aanwijzingen aandachtig door voordat u het meubel in gebruik gaat nemen. Hierna volgen een aantal aanwijzingen die u in acht dient te nemen. Deze zorgen ervoor dat het meubel in de meest gunstige omstandigheden kan functioneren. - Zorg dat de omgevingstemperatuur niet hoger is dan 25 C en de relatieve vochtigheid niet hoger dan 60%. Het meubel zal niet in staat zijn om de gespecificeerde temperatuur te halen als niet aan deze omstandigheden kan worden voldaan! Dit is geen onvolkomenheid van het product. Indien deze omstandigheden van kortere duur zijn (enkele dagen / weken) hou de opslagtijd in het meubel dan zo kort mogelijk en breng producten dan in kleinere aantallen in, zodat de ingebrachte temperatuur niet te veel zal stijgen. - Plaats het meubel nooit in de nabijheid van hittebronnen (ovens, verwarmingstoestellen e.d.) en nooit in de volle zon. - Zorg dat de warmte die het meubel produceert weg kan en voldoende koele lucht wordt aangevoerd. Plaats het meubel niet strak tegen de wand maar hou minimaal 5 cm vrij van de wand. - Plaats het meubel liever niet naast een looppad. Dit verstoord telkens de luchtstroom in het meubel waardoor koude lucht uit het meubel wordt gezogen. Plaats het liever aan het eind van pad. - Plaats het meubel niet in de luchtstroom van een airconditioner. Ook dit verstoord de luchtstroom in het meubel. - Breng producten in met dezelfde temperatuur als in het meubel (+2~+7 C),. Het meubel is ontworpen om producten op temperatuur te houden. - Zorg dat het meubel zoveel mogelijk gevuld is. Een goed gevuld meubel houdt de ingestelde temperatuur veel beter vast en bespaard energie. - Zorg ervoor dan lucht in- en uitlaten van het meubel niet geblokkeerd worden. - Zorg dat het meubel regelmatig wordt gereinigd, vooral de condenser. Een vervuilde condenser is oorzaak nummer één voor het minder presteren van een koeling. Tevens heeft dit een groot nadelig effect op de levensduur van uw meubel. - Gebruik in periodes dat er geen verkoop plaats vindt het rolgordijn (indien aanwezig) en schakel de verlichting uit (indien aanwezig). Dit bespaard energie en de levensduur van diverse onderdelen kan hierdoor worden verlengt. - Voer zelf geen reparaties uit aan het meubel. Deze dienen te worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs. - Zorg ervoor dat het meubel op een geaarde wandcontactdoos is aangesloten. - Gebruik geen verlengsnoeren of verdeeldozen. - Kijk of de electragroep waarop het meubel wordt aangesloten deze extra belasting kan hebben. Indien dit niet het geval is moet het meubel op een andere groep worden aangesloten of u moet contact opnemen met een erkende electricien - Gebruik het meubel alleen waarvoor het bedoeld is (uitsluitend verpakt voedsel en dranken). Plaats geen andere producten of materialen in het meubel. Plaats geen zuurhoudende producten open in de koeler. Deze kunnen diverse onderdelen in het meubel aantasten.

3 1. Gebruiksdoeleind Deze open impulskoeler is ontworpen en bestemd voor het aanbieden van gekoelde producten op een temperatuur tussen +2 en +7 C. 2. Technische specificaties Voeding 230V/1/50Hz Opgenomen vermogen 520W Afzekering 16A traag Temperatuur bereik + 2 ~ + 7 C Ontdooiing automatisch Einde ontdooiing + 8 C Omgevingstemperatuur + 25 C maximaal Luchtvochtigheid 60% rel. vochtigheid maximaal Compressor Ingebouwd Koelmiddel R404a Gewicht 70kg. 3. Werking Ventilatoren zuigen lucht aan door roosters en geleiden deze over de verdamper. De door de verdamper afgekoelde lucht wordt via luchtuitlaten en de geperforeerde achterwand in het meubel gebracht. De koude lucht onttrekt de warmte van de, in het meubel opgeslagen, producten waardoor deze afkoelen. De nu opgewarmde lucht wordt wederom door ventilatoren naar de verdamper geleidt en zo start de cyclus weer overnieuw. 4. Transport en installatie Het meubel moet horizontaal worden vervoerd. Transport is nog acceptabel onder een hoek van minder dan 30 graden. Plaats het meubel op de daarvoor bestemde plaats, zie hiervoor ook de aanwijzingen aan het begin van deze handleiding. Zorg dat de omstandigheden optimaal zijn. Verwijder vervolgens al het beschermende verpakkingmateriaal. Plaats het meubel waterpas. Sluit het meubel aan op een geschikte wandcontactdoos. 5. Ingebruikname Het is verstandig het meubel enige tijd te laten staan voordat u het in gebruik gaat nemen. Geadviseerd wordt minimaal 2 uur. Indien het meubel af fabriek wordt geleverd adviseren wij u het meubel inwendig voor gebruik even te reinigen met een oplossing van water met een zachte zeep. Maak alles droog met een schone doek. U kunt het meubel inschakelen door op de AAN/UIT schakelaar aan de voorzijde, onder, op 1 te zetten. Tevens kunt u nu de verlichting inschakelen. Naast de AAN/UIT schakelaar zit de schakelaar voor de verlichting. U kunt nu het meubel vullen. Zorg er voor dat de producten op een temperatuur worden ingebracht die gelijk is aan of onder de temperatuur van het meubel (+2 ~ +7 C)

4 6. Ontdooiing Ontdooiing van de verdamper zal automatisch gebeuren indien het meubel geplaatst is volgens de aanwijzingen betreffende de omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid. Gedurende de ontdooiperiode wordt ijs op de verdamper ontdooit. Het daarbij vrijkomende water wordt afgevoerd naar een verdamperbakje waar het automatisch wordt verdampt. Indien het meubel in een omgevingstemperatuur staat dat tijdelijk hoger is dan 30 C en een hogere relatieve vochtigheid van 60% kan het noodzakelijk zijn om een extra ontdooicyclus op te starten. Zie hiervoor de handleiding van de Thermostaat/controller. Het is normaal dat de temperatuur oploopt tijdens de ontdooiing. 7. Schoonmaak Voordat u het meubel gaat schoonmaken dient u allereerst het meubel uit schakelen m.b.v. de AAN/UIT schakelaar en de stekker uit de wandcontactdoos te halen. Het meubel dient minimaal eenmaal per twee weken te worden schoongemaakt met een oplossing van water en zachte zeep (gebruik nooit scherpe en agressieve schoonmaakmidden die chloride of alcohol bevatten). Gebruik een doek of een zachte spons. Droog de oppervlaktes met een schone, zachte doek. Plaats de stekker terug en schakel het apparaat weer in. Tijdens het normale gebruik verzameld zich vuil en stof op het koelsysteem, vooral tussen de ribben van de condenser die zich in het motorgedeelte onderin bevindt. Indiende condenser vervuilt raakt wordt het steeds lastiger voor het meubel om de warme lucht af te voeren. De compressor moet steeds meer moeite doen om de ingestelde temperatuur te halen en langdurige actief zijn. Dit leidt tot een hoger energieverbruik en kan uiteindelijk leiden tot het uitvallen van de compressor. REINIG DE CONDENSER DAAROM EENMAAL PER MAAND Voordat u de condenser gaat schoonmaken dient u allereerst het meubel uit schakelen m.b.v. de AAN/UIT schakelaar en de stekker uit de wandcontactdoos te halen. Verwijder de frontplaat door deze allereerst omhoog te schuiven en vervolgens naar voren. Doe dit voorzichtig zodat de aansluitingen van de controller en schakelaar niet los raken. Reinig de condenser vervolgens met een stofzuiger en/of een borstel. Besteed vooral extra aandacht aan het stof tussen de ribben. Verwijder al het stof. Controleer of alle aansluitingen nog op hun plaats zitten voordat u het frontpaneel terugplaatst.

5 8. Schoonmaak Indien het meubel niet (goed) functioneert kunt u op voorhand de volgende punten controleren; - Is er wel stroom aanwezig? Ook s nachts? Zit het meubel toevallig niet achter een geschakelde contactdoos? - Is de stroomkabel niet defect? - Is de temperatuur wel goed ingesteld? - Staat het meubel niet te dicht in de buurt van warmtebronnen (ovens, zonlicht etc.) - Worden de producten wel op de juiste temperatuur ingebracht? - Wordt de koude luchtstroom niet geblokkeerd? - Staat het meubel wel waterpas? - Is de condenser wel schoon? Zie alinea schoonmaak - Zijn er recent zaken gewijzigd die het functioneren nadelig kunnen beïnvloeden? Indien u bovenstaande hebt gecontroleerd en desondanks functioneert het meubel niet of niet naar behoren neem dan contact op met uw dealer. Zorg dat u de volgende zaken bij de hand heeft voordat u gaat bellen; - Merk en model nummer - Serienummer - Omschrijving van de klacht - Uw postcode en huisnummer. Merk, modelnummer en serienummer zijn terug te vinden op het typeplaatje dat zich doorgaans aan de achterzijde of binnenin rechts bevindt. 9. Schoonmaak Afvoer van dit of ieder ander defect meubel dient op een milieuvriendelijke manier te gebeuren. Dit is wettelijk geregeld in het WEEE besluit. Neem hiervoor contact op met uw dealer.

6 Gebruiksaanwijzing controller (Carel PJ32SOH) De Carel PJ32SOH is een compacte controller voor koelapparatuur met een ingebouwde mogelijkheid voor automatische ontdooiing. De controle op de temperatuur en ontdooiing worden volledig automatisch afgehandeld. De controller is geleverd met fabrieksinstellingen en deze hoeven doorgaans niet door u worden aangepast. Dit deel van de handleiding is dan ook alleen bestemd voor mensen met voldoende koeltechnische kennis. Experimenteer niet met de instellingen. Neem contact op met uw dealer. Display Het display is een rode LED module die bij normaal gebruik de actuele temperatuur in het meubel weergeeft. In het geval van een alarm zal afwisselend de alarmcode en temperatuur worden weergegeven. Aanpassen ingestelde temperatuur - Hou de SEL toets gedurende 1 seconde ingedrukt om de ingestelde temperatuur weer te geven. - Na 2 seconden zal de ingestelde temperatuur gaan knipperen. - Verhoog de temperatuur met de toets. - Verlaag de temperatuur met de toets. - Druk nogmaals de toets om de nieuwe ingestelde temperatuur vast te leggen. Geforceerde ontdooiing Hoewel het meubel volledig automatisch ontdooid kan het noodzakelijk zijn (bij een omgevingstemperatuur hoger dan 25 C en een relatieve vochtigheid hoger dan 60%) om een extra ontdooicyclus te forceren. Activeer geforceerde ontdooiing door de toets 5 seconden ingedrukt te houden Opmerkingen : Ontdooiing kan niet worden opgestart als de ingestelde temperatuur voor het beëindigen van de ontdooiing hoger is dan de door de ontdooivoeler, gemeten actuele temperatuur. Een knipperende led onder de ontdooitoets betekend dat de ontdooiing a.g.v. andere lopende functies nog niet is begonnen. De taak zal echter zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Continue werking Door de toets 5 seconden ingedrukt te houden start of stopt u continue werking van de compressor. Een knipperde led achter deze toets is de indicatie dat deze functie in werking is. Deze functie kan handig zijn om de koeler snel op temperatuur te krijgen.

7 Het setpoint wordt bij deze functie niet in acht genomen en de temperatuur kan mogelijk dalen beneden de ingestelde low temperature alarm. De duur van deze cyclus is in de fabriek ingesteld op 4 uur. Opmerking : Temperatuur alarmering wordt voor een periode van 2 uur na beëindiging van deze cyclus buiten beschouwing gelaten. Wat betekenen knipperende LED s - Een knipperende LED achter de toets geeft aan dat de compressor actief is. - Een knipperende LED achter de toets geeft aan dat de ontdooicyclus actief is. - Een knipperende LED achter de toets geeft aan dat er een alarm actief is. Signaleringen en alarmeringen Knipperend DF : Knipperend Ed : Cyclus (automatische) ontdooiing is actief. Overschrijding maximale ontdooitijd. Knipperend E0 : Knipperend E1 : Knipperend LO : Knipperend HI : defecte of slecht functionerende temperatuur voeler in meubel defecte of slecht functionerende temperatuur voeler in verdamper LOW temperature alarm (te lage temperatuur) HIGH temperature alarm (te hoge temperatuur)

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300 S900 S902 S903 PS900 PS300 S901 S901-2D S901-4D S903 Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Maxxfrost S900/ S901/S903 saladiere/ koelwerkbank INHOUDSOPGAVE Veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen...2 Algemeen...2 Gebruiksaanwijzing...2 Pictogrammen

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RTW100

Gebruiksaanwijzing RTW100 Gebruiksaanwijzing RTW100 Inhoudsopgave Technische gegevens Beschrijving apparaat Elektrische aansluiting Installatie en adviezen Beschrijving bedieningspaneel De eerste keer Adviezen Storingen en mogelijke

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Handleiding DRINK-38/SE Belangrijke aanwijzingen: De in dit document genoemde apparaten zijn uitsluitend bedoeld voor het bewaren en koelen van dranken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Model: KK601

Gebruiksaanwijzing. Model: KK601 Gebruiksaanwijzing Model: KK601 NL Inhoudsopgave Technische gegevens 3 Beschrijving apparaat 4 Elektrische aansluiting 5 Vervoer, installatie en adviezen 5-6 Beschrijving digitaal display 7-8 Ontdooien

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no model SOPHIE 160 order no

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no model SOPHIE 160 order no GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no. 330-1032 model SOPHIE 160 order no. 330-1033 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening

Nadere informatie

09/2010. Mod: TAV-B2/D. Production code: CBC210

09/2010. Mod: TAV-B2/D. Production code: CBC210 09/2010 Mod: TAV-B2/D Production code: CBC210 NL Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Voor u deze flessenkoeler in gebruik neemt raden wij u aan deze handleiding door te nemen. 2. Het is de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DI-KB Gekoelde bak statisch 3/1-4/1 GN Handl. Gekoelde bak (statisch) Pagina 1-13

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DI-KB Gekoelde bak statisch 3/1-4/1 GN Handl. Gekoelde bak (statisch) Pagina 1-13 GEBRUIKERSHANDLEIDING DI-KB Gekoelde bak statisch 3/1-4/1 GN 90.31.0040 Handl. Gekoelde bak (statisch) Pagina 1-13 Gebruikershandleiding van de Statische koelbak separaat >> Belangrijk!

Nadere informatie

ClimateBooster Handleiding

ClimateBooster Handleiding ClimateBooster Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen en bespaart u ca. 10% energie

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr. 330-1030 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening 5. Reiniging 6. Technische gegevens

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DI-KB Gekoelde bak geforceerd 2/1-3/1-4/1 GN Handl. Gekoelde bak (geforceerd) Pagina 1-15

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DI-KB Gekoelde bak geforceerd 2/1-3/1-4/1 GN Handl. Gekoelde bak (geforceerd) Pagina 1-15 GEBRUIKERSHANDLEIDING DI-KB Gekoelde bak geforceerd 2/1-3/1-4/1 GN 90.31.0060 Handl. Gekoelde bak (geforceerd) Pagina 1-15 Gebruikershandleiding van de Geforceerde koelbak >> Belangrijk!

Nadere informatie

AC2400 Mobiele Caravanairco

AC2400 Mobiele Caravanairco Instructieboekje AC2400 Mobiele Caravanairco 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal

Nadere informatie

Product informatie 3. Technische specificaties 4. Installatie / onderhoud 5. Thermometer BKM waterkoeler 6. Aansluitschema thermometer 7

Product informatie 3. Technische specificaties 4. Installatie / onderhoud 5. Thermometer BKM waterkoeler 6. Aansluitschema thermometer 7 Kombimix KWC-075 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Product informatie 3 Technische specificaties 4 Installatie / onderhoud 5 Thermometer BKM waterkoeler 6 Aansluitschema thermometer 7 Elektrisch schema waterkoeler

Nadere informatie

MUNTTELMACHINE CC-601

MUNTTELMACHINE CC-601 MUNTTELMACHINE CC-601 Gebruiksaanwijzing 1.1 Veiligheidsinstructies 1.2. Het apparaat 1.3. Opstartprocedure 2.1. Algemene instellingen 3.1. Omschrijving van foutcodes 3.2. Onderhoud 3.3. Technische specificaties

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 1 2 3 1: temperatuur sensor 2: display 3: aan/start/stop/geheugen/uit toets temperatuur weergave display temperatuur weergave geheugen lege batterij indicatie 2 INTRODUCTIE De

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. A B D E F G H I L M N O C P Q R Koelkast A. Bedieningspaneel B.

Nadere informatie

HANDLEIDING & Installatievoorschrift. Koelvitrine KV12/14

HANDLEIDING & Installatievoorschrift. Koelvitrine KV12/14 HANDLEIDING & Installatievoorschrift Koelvitrine KV12/14 Gebruikershandleiding & Installatievoorschrift van de Koelvitrine type KV12/14 Belangrijk! Lees voor gebruik deze handleiding, dit voorkomt schade.

Nadere informatie

Storing indicatie van LED binnen/buiten en eerste oordeel

Storing indicatie van LED binnen/buiten en eerste oordeel indicatie van binnen/buiten en eerste oordeel Bestemd voor wand model 18K en 24K (, 0.5s No. 1 2 3 4 5 6 7 8 Hoge druk Invries Hoge persgas Overstroom Communicatie Hoge weerstand Interne ventilator motor

Nadere informatie

BW18, BW28 BW18BL, BW28BL Wijnkast

BW18, BW28 BW18BL, BW28BL Wijnkast Gebruiksaanwijzing voor uw Baumatic BW18, BW28 BW18BL, BW28BL Wijnkast LET OP: In deze Gebruiksaanwijzing staan belangrijke gegevens (waaronder veiligheids- en installatieinstructies) aan de hand waarvan

Nadere informatie

EcoAir 60. Gebruiksaanwijzing

EcoAir 60. Gebruiksaanwijzing EcoAir 60 Gebruiksaanwijzing Technische specificaties. Algemeen Netspanning: 230V/50Hz Ampère: 16 Wattage: 3000 Afmeting: 515x975x40mm (BxHxD) Gewicht leeg: 42 kg Pompen Aantal: 2x (douche- en afvalwater)

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

HANDLEIDING & INSTALLATIEVOORSCHRIFT. Koelvitrine KV-RR 12/14

HANDLEIDING & INSTALLATIEVOORSCHRIFT. Koelvitrine KV-RR 12/14 HANDLEIDING & INSTALLATIEVOORSCHRIFT Koelvitrine KV-RR 12/14 Gebruikershandleiding & Installatievoorschrift van de Koelvitrine type KV-RR 12/14 Belangrijk! Lees voor gebruik deze handleiding, dit voorkomt

Nadere informatie

Inductie Kookplaten IET1R IETD2R IETW2R IED1R IEDD2R

Inductie Kookplaten IET1R IETD2R IETW2R IED1R IEDD2R Inductie Kookplaten IET1R IETD2R IETW2R IED1R IEDD2R Installatie Werking Installatie- en gebruikershandleiding VOOR HOBART INDUCTIEKOOKPLATEN Inhoud Pagina INSTALLATIE 1.1 Installatie 3 1.2 Afmetingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Tafelweegschalen. Adam Equipment GBK-serie

Gebruiksaanwijzing Tafelweegschalen. Adam Equipment GBK-serie Gebruiksaanwijzing Tafelweegschalen Adam Equipment GBK-serie Stimag B.V. Parellaan 22 2132 WS HOOFDDORP tel. (023) 562 62 65 fax. (023) 562 97 44 Voor verdere technische vragen kunt u contact opnemen met

Nadere informatie

11/2010. Mod: PV200X. Production code: UR200/OUT430

11/2010. Mod: PV200X. Production code: UR200/OUT430 11/2010 Mod: PV200X Production code: UR200/OUT430 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Belangerijke veiligheidsinstructies NL NL Belangerijke veiligheidsinstructies 1. Om volledig gebruik te maken

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

Handleiding transparant waterbad VOS-12034

Handleiding transparant waterbad VOS-12034 Handleiding transparant waterbad VOS-12034 1 3 2 Verklaring: 1. Reageerbuisrek(optioneel te gebruiken) 2. Aan/Uit schakelaar 4 5 3. LED display en bedieningspaneel 4. Actuele temperatuur 7. 6 7 8 5. Ingestelde

Nadere informatie

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 Installatie & Instructie Handleiding Editie 2008 15.07.2008 Rev. 1.0 Inhoudstafel 1. Handleiding voor de installatie...3 1.1 Aansluiting...3 1.2 Installatie

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Elektronische keramische verwarming

Elektronische keramische verwarming Elektronische keramische verwarming Gebruiksaanwijzing Art.-No. 37419 230V~ 50Hz 1800W Belangrijke informatie 1. Voor ingebruikname deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Belangrijk: Het apparaat mag

Nadere informatie

High Cube. Gebruiksaanwijzing. Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T F scandomestic.dk

High Cube. Gebruiksaanwijzing. Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T F scandomestic.dk High Cube Gebruiksaanwijzing Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk Geachte gebruiker, Onze gelukwens met uw keuze van dit apparaat. Bedenk echter,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA 85 Koel Thermostaat met fanen ontdooisturing

Gebruiksaanwijzing ALFA 85 Koel Thermostaat met fanen ontdooisturing Gebruiksaanwijzing ALFA 85 Koel Thermostaat met fanen ontdooisturing VDH doc. 9748 Versie: v1.3 Datum: 17111998 Software: ALFA85SEVAPLAN File: Do9748.WP8 Bereik 4/+5 C * Installatie. Op de zijkant van

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

SNOWFLAKE K/F 605/1305

SNOWFLAKE K/F 605/1305 SNOWFLAKE K/F 605/1305 Gebruiksaanwijzing 765041600 Rev. 000 1 765041600 Rev. 000 2 Inhoud Toepassingsgebied... 4 Veiligheidsinformatie... 5 Installatie... 6 Algemene beschrijving van het product... 9

Nadere informatie

Check uw koeling en bespaar zo 1.000 per jaar

Check uw koeling en bespaar zo 1.000 per jaar Check uw koeling en bespaar zo 1.000 per jaar Praktische checklist en reminderstickers Besparingstips voor productkoeling Let op ijsaanslag en onderneem actie Rekenvoordeel supermarkt Een supermarkt van

Nadere informatie

Check uw koeling en bespaar zo 1.000 per jaar

Check uw koeling en bespaar zo 1.000 per jaar Check uw koeling en bespaar zo 1.000 per jaar Praktische checklist en reminderstickers Besparingstips voor productkoeling Let op ijsaanslag en onderneem actie Besparingtips voor productkoeling Productkoeling

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. De ideale temperatuur voor de conservering van levensmiddelen is al van te voren ingesteld in de fabriek. Als het geluidsalarm wordt ingeschakeld,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing.

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. VDH doc. 9 Versie: v1. Datum: 1-4- Software: ALFA 45 Doc: DO9.WP8 Bereik: -5/+5 C, uitlezing per 1 C * Installatie.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA INHOUD DEEL 1: VOORBEREIDINGEN 30-31 Veiligheidsvoorschriften Aanbevelingen Het apparaat inschakelen DEEL 2: GEBRUIK VAN DE VRIEZER 32 Thermostaatinstellingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Versie handleiding: 1.0 P a INLEIDING COMFORT-LUCHTGORDIJN MET CHIPS-REGELING 1.. Inleiding 1.1 Over deze aanvullende handleiding

Nadere informatie

Storing indicatie van LED binnen/buiten en eerste oordeel

Storing indicatie van LED binnen/buiten en eerste oordeel indicatie van binnen/buiten en eerste oordeel Bestemd voor wand model 9K en 12K Indicatie binnendeel (, 0.5s AAN, No. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Hoge druk Invries Systeem geblokkeerd of koelmiddel lekkage Hoge

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS23KGRS http://nl.yourpdfguides.com/dref/778635

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS23KGRS http://nl.yourpdfguides.com/dref/778635 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE LO10H. luchtontvochtiger

INSTRUCTIEBOEKJE LO10H. luchtontvochtiger INSTRUCTIEBOEKJE LO10H luchtontvochtiger - 2 - Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor de EUROM LO10H luchtontvochtiger gekozen hebt. U hebt daarmee gekozen voor een functioneel apparaat, uitgevoerd

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

JBY 08 O Digitale badthermometer Gebruikshandleiding

JBY 08 O Digitale badthermometer Gebruikshandleiding NL JBY 08 O Digitale badthermometer Gebruikshandleiding Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de NEDERLANDS

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA

Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Aanvullende handleiding Comfort-luchtgordijn met CHIPS-regeling Model CA Versie handleiding: 2.0 P a INLEIDING COMFORT-LUCHTGORDIJN MET CHIPS-REGELING 1.. Inleiding 1.1 Over deze aanvullende handleiding

Nadere informatie

SCHOONMAAKHANDLEIDING GREENFIRE

SCHOONMAAKHANDLEIDING GREENFIRE REINIGING EN ONDERHOUD SCHOONMAAKHANDLEIDING GREENFIRE De kachel hoeft niet vaak te worden schoongemaakt als er houtpellets van een goede kwaliteit als brandstof worden gebruikt. Controleer de volgende

Nadere informatie

ClimateBooster Convector Pro Handleiding

ClimateBooster Convector Pro Handleiding ClimateBooster Convector Pro Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster convector Pro kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen

Nadere informatie

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING e x q u i s i t ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING DOMEST Import-Export b.v. J.F. Kennedylaan 101b NL7001CZ Doetinchem www.domest.com Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Koelvak A. Ventilator en antibacterieel en antigeurfilter (afhankelijk

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ROMED ELECTRONISCHE BLOEDDRUKMETER (BP-0500)

GEBRUIKSAANWIJZING ROMED ELECTRONISCHE BLOEDDRUKMETER (BP-0500) GEBRUIKSAANWIJZING ROMED ELECTRONISCHE BLOEDDRUKMETER (BP-0500) Belangrijke aanwijzingen voor het verkrijgen van goede metingen 1. Eet en drink (alcohol) niet, rook of sport niet voor het meten van de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7 GEBRUIKSAANWIJZING 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 ONZE WELGEMEENDE DANK VOOR UW AANKOOP VAN DEZE AFSTANDS- BEDIENING. LEES DE HANDLEIDING AANDACHTIG ALVORENS

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

Doet u dit niet, dan is het risico: heet vet uit de slang over u, of een ander, heen.

Doet u dit niet, dan is het risico: heet vet uit de slang over u, of een ander, heen. Handleiding BS 505 Let op! U werkt met heet vet. Let dus erg goed op met wat u doet. Draag veiligheidskleding bij vetfiltreren. Laat u niet afleiden en... werk volgens gebruiksaanwijzing. Wees voorzichtig!

Nadere informatie

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING SBM3 / 125.505 SBM4 / 125.510 SBM6 / 125.520 INHOUDSOPGAVE 1. DOEL en BEREIK 2. AANSPRAKELIJKHEID 3. AANWIJZINGEN 4. BASISEIGENSCHAPPEN

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op we

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op we Type I Type II (Inclusief CO ) WERKINGSPRINCIPE CHILLER 0 www.bravilor.com Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

1. Inhoud pagina. 1. Inhoudsopgave 1. 2. Inleiding 2. 2.1 Toepassingsgebied 2 2.2 Het complete systeem 2 2.3 Werken met het apparaat 2

1. Inhoud pagina. 1. Inhoudsopgave 1. 2. Inleiding 2. 2.1 Toepassingsgebied 2 2.2 Het complete systeem 2 2.3 Werken met het apparaat 2 1. Inhoud pagina 1. Inhoudsopgave 1 2. Inleiding 2 2.1 Toepassingsgebied 2 2.2 Het complete systeem 2 2.3 Werken met het apparaat 2 3. Veiligheid 3 3.1 Opstellen & aansluiten van het systeem 3 3.2 Elektriciteit

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ROMED ELECTRONISCHE BLOEDDRUKMETER (BP-1000)

GEBRUIKSAANWIJZING ROMED ELECTRONISCHE BLOEDDRUKMETER (BP-1000) GEBRUIKSAANWIJZING ROMED ELECTRONISCHE BLOEDDRUKMETER (BP-1000) Belangrijke aanwijzingen voor het verkrijgen van goede metingen 1. Eet en drink (alcohol) niet, rook of sport niet voor het meten van de

Nadere informatie

Wijnkast. Wijnkast. Downloaded from WAARSCHUWING:

Wijnkast. Wijnkast. Downloaded from  WAARSCHUWING: Wijnkast Wijnkast.. Voor het in gebruik nemen... 2. Belangrijk... 3. Plaatsing en installatie... 4. Omschrijving van het apparaat... 5. Thermostaat... 5. Schoonmaken en onderhoud... 7. Probleemanalyse...

Nadere informatie

HANDLEIDING SHEETPRESS R30

HANDLEIDING SHEETPRESS R30 HANDLEIDING Bedienings- & onderhoudsinstructies R30 Sheet press Inleiding: 1. Om te beginnen... 2 1. Gezondheids- en Veiligheidsinformatie... 3 2. Bij ontvangst... 3 3. Gebruik bedienpaneel... 4 4. Materialen

Nadere informatie

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 4

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 4 Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS Gebruiksaanwijzing Pagina 4 3 HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Sluit het apparaat op de netvoeding aan. Bij modellen met elektronica kan een geluidssignaal hoorbaar

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Koelvitrine KV Gebruikershandleiding KV12-14.docx Pagina 1-17

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Koelvitrine KV Gebruikershandleiding KV12-14.docx Pagina 1-17 GEBRUIKERSHANDLEIDING Koelvitrine KV12-14 Gebruikershandleiding KV12-14.docx Pagina 1-17 Gebruikershandleiding van de Koelvitrine KV12-14 >> Belangrijk!

Nadere informatie

K70151-he VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER. Instructiehandleiding WK9070. Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag

K70151-he VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER. Instructiehandleiding WK9070. Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER Instructiehandleiding WK9070 Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag SPECIFICATIES Modelnummer EV9044/EV9045/WK9070 EV9046/EV9047/EV9049 Koelcapaciteit Opgenomen vermogen/ampère

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mini-lichtmeter PCE-170A

Gebruiksaanwijzing Mini-lichtmeter PCE-170A PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Gebruiksaanwijzing Mini-lichtmeter

Nadere informatie

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA RC7 Bedieningsvoorschriften NL ELECTRA Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de

Nadere informatie

Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding

Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding 6-1-2017 BELANGRIJK Installeer en gebruik deze mobiele airconditioner niet voordat u aandachtig deze gebruikershandleiding hebt doorgelezen. Bewaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE

Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE Gebruiksaanwijzing van Digitale Alarmklok NIKKEI NR05WE Gefeliciteerd met de aanschaf van uw NR05WE Digitale Alarmklok. De kenmerken van het model NR05WE bevatten: - LED-display-verlichting voor nachtverlichting

Nadere informatie

Aroma Perfection System. www.krups.com

Aroma Perfection System. www.krups.com Aroma System www.krups.com a d b Aroma System c d Aroma Control Timer e h j k m l f i System 1 2 3 Aroma System Aroma 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nederlands Beschrijving a b c d e f g h i Deksel Waterreservoir

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Techneco Blomberg warmtepompboiler. Typen: BL 160 BL 200 BL 250 BL 300 E,V,W

Gebruikershandleiding Techneco Blomberg warmtepompboiler. Typen: BL 160 BL 200 BL 250 BL 300 E,V,W Gebruikershandleiding Techneco Blomberg warmtepompboiler Typen: BL 160 BL 200 BL 250 BL 300 E,V,W Voorwoord Geachte klant, Met de Techneco warmtepompboiler heeft u een apparaat aangeschaft, waarmee u de

Nadere informatie

VOS-12035(10L) VOS-12036(36L)

VOS-12035(10L) VOS-12036(36L) Handleiding waterbad VOS-12035(10L) VOS-12036(36L) 1 6 5 4 2 3 Verklaring: 7 8 1. Deksel 1 9 10 11 2. Deksel 2 7. Actuele temperatuur 3. Afdichtringen 8. Ingestelde temperatuur of 4. Aan/Uit schakelaar

Nadere informatie

Elektrische kippengrills

Elektrische kippengrills Elektrische kippengrills met afzonderlijk aangedreven, boven elkaar geplaatste spiesen Mod. E-6P 215.035 Mod. E-8P-S2 215.036 Mod. E-12P-S3 215.037 AANWIJZINGEN VOOR INSTALLATIE, BEDIENING EN ONDERHOUD

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN Volledig automatische horizontale en vertikale LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN HANDLEIDING SET BESTAAT UIT FL 245HV Roterende laser waterpas FL 245HV, FR45 met baakklem, afstandsbediening, NiMH

Nadere informatie

www.krups.com 06 02 18

www.krups.com 06 02 18 www.krups.com 1 2 MAXI MINI MAXI MINI 3 4 5 6 stop Deutsch 4 English 7 Français 9 Nederlands 11 Español 14 Português 16 Italiano 18 Dansk 20 Norsk 22 Svenska 24 Suomi 26 λληνικ 28 T Türkçe 31 Slovensko

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Wandkoelmeubel WKM Gebruikershandleiding WKM Pagina 1-17

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Wandkoelmeubel WKM Gebruikershandleiding WKM Pagina 1-17 GEBRUIKERSHANDLEIDING Wandkoelmeubel WKM12-14-15-16 Gebruikershandleiding WKM 12+14+15+16 Pagina 1-17 Gebruikershandleiding van het Wandkoelmeubel >> Belangrijk!

Nadere informatie

Eco 10. Eco 10 Castelmonte 1 of 14 Rev. 01

Eco 10. Eco 10 Castelmonte 1 of 14 Rev. 01 Eco 10 Eco 10 Castelmonte 1 of 14 Rev. 01 Inhoud opgave 1. Dagelijks gebruik... 3 2. Eerste opstart... 4 3. Bediening van de Eco 10 Pelletkachel... 4 4. De Toetsen en functies van het display... 5 8. De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2008.02 Limo-konijn Leeftijd: 2 tot 14 Transportmaat: 50-70-90 cm Gewicht: 16 kg. Vermogen: 250watt Spanning: 230 volt Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Handleiding Magneetroerder VOS-12002

Handleiding Magneetroerder VOS-12002 Handleiding Magneetroerder VOS-12002 6 8 7 1 2 3 5 9 4 Verklaring: 1. Aan/Uit schakelaar 2. Verwarmingsplaat 3. Temperatuursensor 4. Magneetroerstaafje 5. LED display 6. Statief voor temperatuursensor

Nadere informatie

PARTYQ GEBRUIKERSHANDLEIDING 1.0 VOOR FIRMWARE 1.0

PARTYQ GEBRUIKERSHANDLEIDING 1.0 VOOR FIRMWARE 1.0 PARTYQ GEBRUIKERSHANDLEIDING 1.0 VOOR FIRMWARE 1.0 Nederlandse vertaling door: noskos (BBQ-NL.com) voor probbqshop.nl 1. Kenmerken van de PartyQ! 3 2. Installatie en Bediening! 3 3. Temperatuurvoeler!

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Glasoven

Gebruiksaanwijzing Glasoven Gebruiksaanwijzing Glasoven Inleiding. De door u aangekochte oven is een Nederlands produkt vervaardigt bij TOMA te Volkel. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste stenen, isolatie en verwarmingselementen.

Nadere informatie

Maverick ET 732 Handleiding

Maverick ET 732 Handleiding Handleiding Maverick ET-732 Redi Chek Gefeliciteerd met de aankoop van uw Redi Chek thermometer. Vanaf nu kunt u op afstand de temperatuur in de gaten houden van uw oven/bbq en tegelijkertijd de kerntemperatuur

Nadere informatie