INSTRUCTIEBOEKJE LO10H. luchtontvochtiger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSTRUCTIEBOEKJE LO10H. luchtontvochtiger"

Transcriptie

1 INSTRUCTIEBOEKJE LO10H luchtontvochtiger

2 - 2 - Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor de EUROM LO10H luchtontvochtiger gekozen hebt. U hebt daarmee gekozen voor een functioneel apparaat, uitgevoerd met 21 e eeuwse technologie en ontworpen en gefabriceerd conform hoge technische eisen. Bij juist gebruik en onderhoud, zoals beschreven in deze handleiding, zal dit apparaat u jarenlang probleemloos van dienst zijn. Lees dit instructieboekje daarom aandachtig en volledig door voor u het apparaat in gebruik neemt, en bewaar het om het in de toekomst nog eens te kunnen raadplegen! Technische gegevens EUROM LO10H Aansluitspanning Volt / 50 Hz Testcondities DB 30 C, RH 80% Ontvochtigiongscapaciteit Stroomverbruik Koelvloeistof 10 liter per dag 260 Watt - 1,32 Amp R134a Werkingtemperatuur 5 35 C Inhoud watertank Afmetingen (l x b x h) Gewicht 3,6 liter 24,5 x 34,2 x 49,2 cm 11 kg.

3 Werking De EUROM LO10H is een luchtontvochtiger. Hij beheerst de relatieve luchtvochtigheid door lucht door het apparaat te voeren en bovenmatige vochtigheid door middel van koelelementen tot condenseren te dwingen. Het gecondenseerde water vloeit veilig in de watertank en de gedroogde lucht passeert vervolgens de condensator waar ze licht wordt opgewarmd om tenslotte (iets warmer dan tijdens de instroom) het apparaat weer te verlaten. Waarschuwingen voor gebruik Houd het apparaat altijd rechtop in verticale stand. Laat het apparaat na transport of overhellen (bijv. tijdens reiniging) altijd een uur rusten voor u de stroom weer aansluit. Zorg ervoor dat de luchtinvoer- en uitlaatopeningen altijd vrij zijn van blokkades en vuil. De stroomvoorziening moet overeenkomen met de specificaties op het typeplaatje van de luchtontvochtiger. Als het elektriciteitssnoer is beschadigd dient het, om gevaarlijke situaties te voorkomen, door een gekwalificeerd elektricien te worden vervangen. Gebruik nooit de stekker om het apparaat in- en uit te schakelen. Gebruik daarvoor de schakelaar op het controlepaneel. Voordat u de luchtontvochtiger verplaatst dient u hem éérst uit te schakelen, de stekker uit het stopcontact te nemen en de watertank leeg te maken. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of bijv. insectenspray op de omkasting. Giet of spuit nooit water over het apparaat. BELANGRIJK! Gebruik de luchtontvochtiger niet wanneer de temperatuur lager dan 5 C is. Er kan dan ijsafzetting ontstaan op de verdamper!

4 Wat zit waar? Voorzijde: Achterzijde: Controlepaneel:

5 Plaatsing Bovenmatig vocht verspreidt zich door de hele woning, op dezelfde wijze als kookgeurtjes dat doen. Daarom dient u de luchtontvochtiger zodanig neer te zetten dat hij het vocht vanuit de hele woning aan kan trekken. Wanneer u op een bepaalde plaats een serieus vochtprobleem hebt, kunt u natuurlijk ook op die plaats beginnen te ontvochtigen en het apparaat naderhand naar een meer centraal punt verplaatsen. Zorg ervoor dat de luchtontvochtiger tijdens het gebruik op een stevige, vlakke en horizontale ondergrond staat. Om de lucht rond het apparaat zo efficiënt mogelijk te laten bewegen dient er aan alle zijden minimaal 10 cm. vrije ruimte te zijn. De EUROM LO10H luchtontvochtiger is uitgevoerd met zwenkwielen om hem zo mobiel mogelijk te maken. Wanneer u het apparaat wilt verplaatsen, dient u het eerst uit te schakelen, de stekker uit het stopcontact te nemen en de watertank te ledigen. Het gebruik van een verlengsnoer wordt afgeraden; zoek dus een plaatsje in de buurt van een stopcontact. Is het gebruik van een verlengsnoer absoluut onvermijdelijk, gebruik dan een snoer met een minimale draaddoorsnee van 1 mm. en rol het snoer helemaal af tijdens het gebruik. Als de luchtontvochtiger in werking is dient u deuren en ramen zoveel mogelijk gesloten te houden om het ontvochtigen efficiënt te laten verlopen. In gebruik name 1. Controleer of de door het stopcontact afgegeven spanning overeenkomt met het op het typeplaatje vermelde voltage en steek vervolgens de stekker in het stopcontact. 2. Draai de hygrostaatknop met de klok mee op de maximale stand: de stand van continu-werking. De compressor slaat nu aan en de luchtontvochtiger blijft continu werken. 3. Wilt u dat het apparaat een bepaald vochtigheidsniveau in de ruimte handhaaft (hygrostaat-werking), draai de knop dan nu tegen de klok in op de gewenste stand: de stand waarop de compressor afslaat is de huidige stand. Door regelmatig aan- en af te slaan handhaaft de luchtontvochtiger nu het ingestelde vochtigheidsniveau. Hoe verder u de knop met de klok mee draait, hoe intensiever het apparaat zal ontvochtigen. 4. Om de werking te beëindigen draait u de hygrostaat naar de OFFstand (UIT) en neemt u daarna de stekker uit het stopcontact.

6 Waterafvoer Als de watertank vol is zal de compressor automatisch afslaan en begint het rode indicatielampje watertank vol te branden. Schakel de ontvochtiger uit en neem de tank uit het apparaat door hem aan de handgrepen recht naar voren uit het apparaat te trekken. Na lediging plaatst u hem op dezelfde wijze terug. Let op: als de tank niet correct terug wordt geplaatst, blijft het rode lampje branden en werkt het apparaat niet! Continu-afvoer Naarmate het apparaat in een vochtiger omgeving werkt, zal de tank vaker moeten worden leeggemaakt. Soms is het dan ook doelmatiger een continu-afvoer aan te brengen. Ga daartoe als volgt te werk: 1. Haal de stop uit de waterafvoer voor continu-drainage aan de achterzijde van het apparaat (zie pag. 4 punt 9) en sluit een waterslang met een inwendige diameter van 12 mm. (1/2 ) aan op deze afvoer. Deze slang wordt niet standaard meegeleverd! 2. Neem de watertank uit het apparaat en gebruik de stop om de waterleiding naar de tank toe af te dichten. Dit pijpje zit links bovenin de ruimte voor de watertank. Breng de tank nu terug op z n plaats. 3. Zorg ervoor dat de slang overal naar beneden loopt en dat het water uit de slang altijd vrij kan wegstromen in een afvoer. Er mag geen spanning op de slang staan: dan zou hij los kunnen schieten! 4. Voorkom dat apparaat en slang aan vorst worden blootgesteld. Bevriezing kan ernstige schade veroorzaken! Onderhoud Neem altijd de stekker uit het stopcontact voordat u onderhoud uitvoert. 1. Neem de buitenkant van het apparaat af met een zachte doek. Evt. kunt u de doek vochtig maken en een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Gebruik nooit vluchtige chemicaliën, benzine, scherpe reinigingsmiddelen, chemisch geprepareerde doeken of andere zeepof schuurmiddelen: zij zouden de omkasting kunnen beschadigen. 2. Op dezelfde wijze kunt u ook de watertank vanbinnen reinigen. 3. Om het luchtfilter schoon te maken verwijdert u de watertank en neemt u het filterframe uit het apparaat. Dit doet u door de beide sluitklepjes aan de bovenrand van de tankruimte eerst naar voren te duwen en dan naar beneden te trekken. Afhankelijk van de mate van vervuiling reinigt u het filter door het schoon te kloppen, met een stofzuiger af te zuigen of het (bij sterke vervuiling) te reinigen in een warm sopje met een mild reinigingmiddel. Zorg ervoor dat het filter goed droog is voordat u het terugplaatst en stel het niet bloot aan zonlicht.

7 Opslag Als de luchtontvochtiger langere tijd niet wordt gebruikt: 1. Schakel hem dan uit, neemt de stekker uit het stopcontact en rol het elektriciteitssnoer op. 2. Giet de watertank leeg en maak hem schoon en droog alvorens hem terug te plaatsen. 3. Plaats het apparaat z.m. weer in de originele verpakking, of dek het veilig af. Ruim de luchtontvochtiger vorstvrij op, op een koele, donkere plaats buiten het bereik van direct zonlicht. Problemen en Oplossingen HET APPARAAT WERKT NIET: Zit de stekker wel in het stopcontact? Is er geen sprake van doorgebrande zekeringen of stroomuitval? Ligt de temperatuur wel tussen de 5 en 35 C? Anders werkt het apparaat niet! Staat de hygrostaatknop (tevens AAN/UIT-schakelaar) wel ingeschakeld? Op de OFF-stand is het apparaat uitgeschakeld! Is de watertank niet vol, en zit hij goed op z n plaats? Zijn de luchtinvoer- en uitlaatopeningen niet geblokkeerd? HET APPARAAT LIJKT NIETS TE DOEN: Is het filter misschien stoffig, vuil of beschadigd? Zijn de luchtinvoer- en uitlaatopeningen niet verstopt of vervuild? Is de luchtvochtigheid misschien al erg laag? HET APPARAAT LIJKT WEINIG TE DOEN: Staan er deuren en/of ramen open? Is er iets in de ruimte dat veel vocht produceert? HET APPARAAT MAAKT TEVEEL LAWAAI: Controleer of het wel stevig, vlak en horizontaal staat. HET APPARAAT LEKT: Controleer of het apparaat of de watertank geen beschadigingen, scheurtjes of vervormingen vertoont. Zit het rubber plugje goed op z n plaats? Hetzij aan de achterkant in de afvoer voor continu-drainage, hetzij in het afvoerpijpje boven de tank!

8 - 8 - CE-verklaring Hierbij verklaart ondergetekende dat het onderstaande product bekend onder het merk type Euromac bv., Kokosstraat 20, 8281 JC Genemuiden Luchtontvochtiger EUROM LO10H (230V) voldoet aan de eisen van het Electromagnetic Compatibility Directive 89/336/EEC en in overeenstemming is met de volgende eisen: EN :2006 EN /A1:2001 EN :A2:2006 EN /A2:2005 Genemuiden, W.J. Bakker, alg. dir Kokosstraat 20, 8281 JC Genemuiden tel fax

AC2400 Mobiele Caravanairco

AC2400 Mobiele Caravanairco Instructieboekje AC2400 Mobiele Caravanairco 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal

Nadere informatie

Instructieboekje. VB12 boxventilator

Instructieboekje. VB12 boxventilator Instructieboekje VB12 boxventilator 2 DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM VB12-ventilator gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Lees voor gebruik het instructieboekje aandachtig en in

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R. tuinpompen

INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R. tuinpompen INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R tuinpompen Hartelijk dank! 2 Hartelijk dank dat u voor een EUROM TP tuinpomp gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel)

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) Instructieboekje VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) 2 DANK Hartelijk dank dat u voor deze EUROM infraroodstraler hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R hydrofoorgroepen 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor een EUROM HG hydrofoorgroep gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. EUROM Stofzuigers RVS 1030 2050/40 2040/50 3075

Gebruiksaanwijzing. EUROM Stofzuigers RVS 1030 2050/40 2040/50 3075 Gebruiksaanwijzing EUROM Stofzuigers RVS 1030 2050/40 2040/50 3075 Dit boekwerkje Dit instructieboekje voorziet u van alle informatie die nodig is om op de juiste wijze, veilig en volgens de voorschriften

Nadere informatie

Handleiding. Itec PD8. Adsorptie ontvochtiger. Lees deze handleiding voor gebruik zorgvuldig door en bewaar deze op een veilige plaats

Handleiding. Itec PD8. Adsorptie ontvochtiger. Lees deze handleiding voor gebruik zorgvuldig door en bewaar deze op een veilige plaats Handleiding Itec PD8 Adsorptie ontvochtiger Lees deze handleiding voor gebruik zorgvuldig door en bewaar deze op een veilige plaats Pagina 1 Pagina 2 Inhoud Bepaling afgedankte elektrische en elektronische

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas 2 HARTELIJK DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM GS5000 kachel gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle

Nadere informatie

Instructieboekje. EUROM LB200 / LB300 luchtbevochtiger. met 7-kleurig nachtlicht

Instructieboekje. EUROM LB200 / LB300 luchtbevochtiger. met 7-kleurig nachtlicht Instructieboekje EUROM LB200 / LB300 luchtbevochtiger met 7-kleurig nachtlicht 2 Technische gegevens Type EUROM LB200 EUROM LB300 Aansluitspanning 230V 50Hz 230V 50Hz Bevochtigingscapaciteit 150 ml/h (max)

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler Instructieboekje TH 2007 elektrische terrasstraler - 2 - DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

Bestnr. 56 00 74 Duracraft Luchtontvochtiger DD-TEC10E

Bestnr. 56 00 74 Duracraft Luchtontvochtiger DD-TEC10E Bestnr. 56 00 74 Duracraft Luchtontvochtiger DD-TEC10E Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of

Nadere informatie

Instructieboekje. SL20 slanghaspel

Instructieboekje. SL20 slanghaspel Instructieboekje SL20 slanghaspel 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor deze EUROM slanghaspel hebt gekozen: u hebt daarmee een goede keus gemaakt! Om lang en probleemloos plezier van uw haspel te

Nadere informatie

Instructieboekje P1500. elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen

Instructieboekje P1500. elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen Instructieboekje P1500 elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat

Nadere informatie

EK2K. Instructieboekje. elektrische ventilatorkachel met keramisch verwarmingselement

EK2K. Instructieboekje. elektrische ventilatorkachel met keramisch verwarmingselement Instructieboekje EK2K elektrische ventilatorkachel met keramisch verwarmingselement NL Dit symbool op uw apparaat betekent: niet afdekken! EN This symbol on your device means: do not cover! DE Dieses Symbol

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

MINI WASMACHINE WMR5350

MINI WASMACHINE WMR5350 MINI WASMACHINE WMR5350 Wij danken u hartelijk voor de aankoop van deze mini wasmachine met één kuip Lees deze handleiding zorgvuldig door zodat u op een juiste manier gebruik maakt van dit apparaat Bewaar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2008.02 Limo-konijn Leeftijd: 2 tot 14 Transportmaat: 50-70-90 cm Gewicht: 16 kg. Vermogen: 250watt Spanning: 230 volt Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

Instructieboekje PD2000B. elektrische terrasstraler met halogeenlampen

Instructieboekje PD2000B. elektrische terrasstraler met halogeenlampen Instructieboekje PD2000B elektrische terrasstraler met halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 20/50/75/120 R NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS R -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

EcoAir 60. Gebruiksaanwijzing

EcoAir 60. Gebruiksaanwijzing EcoAir 60 Gebruiksaanwijzing Technische specificaties. Algemeen Netspanning: 230V/50Hz Ampère: 16 Wattage: 3000 Afmeting: 515x975x40mm (BxHxD) Gewicht leeg: 42 kg Pompen Aantal: 2x (douche- en afvalwater)

Nadere informatie

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300 S900 S902 S903 PS900 PS300 S901 S901-2D S901-4D S903 Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SP-2009.01 Junior Olifant Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8. 2

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8.  2 INHOUD 1. Algemene veiligheid 3 2. Kenmerken 3 3. Beperkingen 3 4. Algemene informatie 3 5. Installatie 4 6. Werking 5 7. Elektrische specificaties 6 8. Rendement 6 9. Probleemoplossing 6 10. Onderdelenlijst

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SP-2008.02 Appeltje Speelkussen Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na.

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Het niet opvolgen van de veiligheidsinstructies kan leiden tot ernstig

Nadere informatie

Instructieboekje PD1500. elektrische tafelterrasstraler met halogeenlamp

Instructieboekje PD1500. elektrische tafelterrasstraler met halogeenlamp Instructieboekje PD1500 elektrische tafelterrasstraler met halogeenlamp 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij

Nadere informatie

Anti decubitus luchtwisseldrukmatras Producthandleiding

Anti decubitus luchtwisseldrukmatras Producthandleiding Anti decubitus luchtwisseldrukmatras Producthandleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van dit anti decubitus matras. Lees alstublieft eerst deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product installeert

Nadere informatie

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 75 NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS 75 -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

DELONGHI DE220 ECO. Gebruiksaanwijzing

DELONGHI DE220 ECO. Gebruiksaanwijzing DELONGHI DE220 ECO Gebruiksaanwijzing 5748008400NL 23-07-2002 15:28 Pagina 38 Enkele opmerkingen over vochtigheid Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor wordt

Nadere informatie

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18 .book Seite 1 Donnerstag, 14. Oktober 2004 3:22 15 GB D F E I NL DK N S FIN Compressor Cooler Instruction Manual 4 Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière à compression Notice d emploi 18 Nevera

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

K70151-he VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER. Instructiehandleiding WK9070. Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag

K70151-he VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER. Instructiehandleiding WK9070. Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER Instructiehandleiding WK9070 Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag SPECIFICATIES Modelnummer EV9044/EV9045/WK9070 EV9046/EV9047/EV9049 Koelcapaciteit Opgenomen vermogen/ampère

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RTW100

Gebruiksaanwijzing RTW100 Gebruiksaanwijzing RTW100 Inhoudsopgave Technische gegevens Beschrijving apparaat Elektrische aansluiting Installatie en adviezen Beschrijving bedieningspaneel De eerste keer Adviezen Storingen en mogelijke

Nadere informatie

Instructieboekje VTM12 VSM16. Ventilatoren (T=tafelmodel, S=op standaard)

Instructieboekje VTM12 VSM16. Ventilatoren (T=tafelmodel, S=op standaard) Instructieboekje VTM12 VSM16 Ventilatoren (T=tafelmodel, S=op standaard) 2 3 DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM ventilator gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Lees voor gebruik het

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE 10200177NL.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 4:30 PM AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN...20 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN...20 WATERAANSLUITING...21 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor

Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor Enkele opmerkingen over vochtigheid Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor wordt de vochtigheidsgraad van een omgeving bepaald. De hoeveelheid waterdamp bevat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Luchtontvochtiger WDH-520

Gebruiksaanwijzing Luchtontvochtiger WDH-520 Gebruiksaanwijzing Luchtontvochtiger WDH-520 1 Geachte klant, U heeft gekozen voor een zeer goed kwaliteitsproduct.leest u daarom deze bijgaande productbeschrijving zorgvuldig om veel plezier en gemak

Nadere informatie

Instructieboekje PD2100. elektrische terrasstraler met halogeenlampen

Instructieboekje PD2100. elektrische terrasstraler met halogeenlampen Instructieboekje PD2100 elektrische terrasstraler met halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Cleanfix RS 05. Rugstofzuiger

Gebruiksaanwijzing. Cleanfix RS 05. Rugstofzuiger Gebruiksaanwijzing Cleanfix RS 05 Rugstofzuiger Cleanfix Benelux B.V. De Scheper 255 5688 HP OIRSCHOT Telefoon: 0499 55 00 33 Internet: www.cleanfix.nl Telefax: 0499 55 00 60 E mail: info@cleanfix.nl Garantie

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

FUNDAMENTELE WAARSCHUWINGEN VOOR DE VEILIGHEID

FUNDAMENTELE WAARSCHUWINGEN VOOR DE VEILIGHEID INLEIDING Lees deze instructies zorgvuldig voordat u het apparaat gebruikt. Veronachtzaming van deze instructies kan leiden tot letsel of schade aan het apparaat. De fabrikant is niet aansprakelijk voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing INDUSTRIELE ONTVOCHTIGER. Model:ED 0850E. Wij bedanken u voor het aanschaffen van ons product.

Gebruiksaanwijzing INDUSTRIELE ONTVOCHTIGER. Model:ED 0850E. Wij bedanken u voor het aanschaffen van ons product. Gebruiksaanwijzing INDUSTRIELE ONTVOCHTIGER Model:ED 0850E Wij bedanken u voor het aanschaffen van ons product. Gelieve de volgende informatie nauwkeurig te lezen voordat u dit apparaat gebruikt. WWW.EURODRY.NL

Nadere informatie

GE720 Benzineaggregaat

GE720 Benzineaggregaat Instructieboekje GE720 Benzineaggregaat 2 INHOUD Dank......................... 2 Veiligheidsvoorschriften............... 3 Inspectie voor gebruik................. 3 Starten & Stoppen aggregaat............

Nadere informatie

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1750SS NL Waterkoker - 1 - NL Waterkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag door kinderen vanaf 8 jaar en ouder worden gebruikt,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding

Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding 6-1-2017 BELANGRIJK Installeer en gebruik deze mobiele airconditioner niet voordat u aandachtig deze gebruikershandleiding hebt doorgelezen. Bewaar

Nadere informatie

TECHNISCHE GEBRUIKERSHANDLEIDING DH15/TTW15AX

TECHNISCHE GEBRUIKERSHANDLEIDING DH15/TTW15AX Leest u deze instructies a.u.b. aandachtig door, om zo het optimale resultaat met uw nieuwe Calorex ontvochtiger te behalen. TECHNISCHE GEBRUIKERSHANDLEIDING DH15/TTW15AX SD426350 Iss 6 INHOUD 1.0 GEBRUIKERS-

Nadere informatie

COFFEE MAKER KM 5040

COFFEE MAKER KM 5040 COFFEE MAKER KM 5040 NL C D E F G H I J K L M N A B F O 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Instructieboekje. Onkruidborstel

Instructieboekje. Onkruidborstel Instructieboekje Onkruidborstel - 2 - DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM onkruidborstel hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal functioneren.

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product PT-8

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTR160 Dryfast BV Kreekweg 22 3133AZ Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: +31-(0)104730011 www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Inhoudsopgave Algemene informatie Veiligheid Toepassingen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr. 330-1030 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening 5. Reiniging 6. Technische gegevens

Nadere informatie

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN 1G:\002 Leverancier\030 Producten\005 Onderhoudsinstructies\TECHNISCHE GEGEVENS EN ONDERDELEN BOEKJES\BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Belangrijk Alvorens

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR643GY Gebruiksaanwijzing 3Nl33014.fm5 Page 16 Monday, August 27, 2001 4:45 PM GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BEDIENING ONDERHOUD

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE CORRECTE VERWERKING VAN HET PRODUCT IN OVEREEN- STEMMING MET DE EUROPESE RICHTLIJN 2002/96/EC

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE CORRECTE VERWERKING VAN HET PRODUCT IN OVEREEN- STEMMING MET DE EUROPESE RICHTLIJN 2002/96/EC Enkele opmerkingen over vochtigheid Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor wordt de vochtigheidsgraad van een omgeving bepaald. De hoeveelheid waterdamp bevat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Inleiding. In deze gebruikershandleiding ontvangt u meer informatie over het instellen, gebruik en onderhoud van uw Cup-a-Soup Mini.

Inleiding. In deze gebruikershandleiding ontvangt u meer informatie over het instellen, gebruik en onderhoud van uw Cup-a-Soup Mini. Inleiding Hartelijk dank voor het aanschaffen van de Cup-a-Soup Mini. Met deze aanschaf heeft u altijd een heerlijk Cup-a-Soup moment binnen handbereik. In deze gebruikershandleiding ontvangt u meer informatie

Nadere informatie

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Beschrijving: 1. Hoesinvoer 2. Gereed -indicator 3. Aan/uitindicator 4. Aan/uitschakelaar 5. Hoesuitvoer Parameters: Afmeting: 335 x 100 x 86mm Lamineersnelheid:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTR160 Dryfast Kreekweg 22 NL - 3133 AZ - Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: + 31-(0)104730011 Website: www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Dryfast Noorderlaan 111, bus 10

Nadere informatie

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing KRUPS F380 Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 max. 30 cm 7 8 9 max. 3 /4 10 11 12 13 14 15 Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Het voltage

Nadere informatie

Handleiding LifeGuard

Handleiding LifeGuard Handleiding LifeGuard I Introductie De LifeGuard bestaat uit een basisstation en een armband, die gebruikt kunnen worden als alarm bij onderdompeling in water en bij verdwalen. Ga naar www.manual-guide.com

Nadere informatie

Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Ingebruikname... 6 Gebruik... 7

Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Ingebruikname... 6 Gebruik... 7 Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Bedoeld gebruik...4 Algemeen...4 Op de juiste wijze omgaan met batterijen...5 Nooit zelf repareren...5 Ingebruikname... 6 Inhoud verpakking controleren...6 Batterij plaatsen...6

Nadere informatie

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL)

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) Serie: Climate Deze montage- en gebruikshandleiding heeft betrekking op de volgende producten: TH350 Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SK-2008.02 Klauter hindernisbaan Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Meaco 30L en Meaco 40L luchtontvochtiger gebruiksaanwijziging

Meaco 30L en Meaco 40L luchtontvochtiger gebruiksaanwijziging Meaco 30L en Meaco 40L luchtontvochtiger gebruiksaanwijziging Lees deze gebruiksaanwijziging zorgvuldig voordat u de luchtontvochtiger gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig

Nadere informatie

MINI-WASMACHINE. Cat. Nr.: 23450 BEDIENINGSHANDLEIDING

MINI-WASMACHINE. Cat. Nr.: 23450 BEDIENINGSHANDLEIDING MINI-WASMACHINE Cat. Nr.: 23450 BEDIENINGSHANDLEIDING Uitpakken: Deze mini-wasmachine is volledig geassembleerd verzonden en met de bedieningshandleiding. Inspecteer het product na het uit de doos te

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding Bedieningshandleiding 259 petroleum-ruimteverwarmingstoestel Met dubbele tank voor extra veiligheid 1-1 EIGENSCHAPPEN: 1. Door de dubbele brandstoftank is gewaarborgd dat geen brandstof kan uitlopen, ook

Nadere informatie

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING e x q u i s i t ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING DOMEST Import-Export b.v. J.F. Kennedylaan 101b NL7001CZ Doetinchem www.domest.com Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de Handleiding voor de New LaundryPure goed voor uw kleding goed voor uw gezondheid goed voor uw beurs goed voor het milieu Lees goed deze gebruiksaanwijzing door voor de juiste aansluiting en werking. Juli

Nadere informatie

LEES DE GEBRUIKSHANDLEIDING ZORGVULDIG DOOR VOOR GEBRUIK EN BEWAAR DIT BOEKJE OM HET IN DE TOEKOMST TE KUNNEN RAADPLEGEN

LEES DE GEBRUIKSHANDLEIDING ZORGVULDIG DOOR VOOR GEBRUIK EN BEWAAR DIT BOEKJE OM HET IN DE TOEKOMST TE KUNNEN RAADPLEGEN EUROBED Luchtbed met ingebouwde pomp Gebruiksaanwijzing EUROBED R BRANDS INTERNATIONAL PTY LTD Level 4, 88 Albert Rd, South Melbourne VIC 3205 Australië T: +613 9696 7299 F: +613 9696 4315 100% Australisch

Nadere informatie

BEWAAR DEZE AANWIJZINGEN ZORGVULDIG VOOR EVENTUELE TOEKOMSTIGE RAADPLEGING. 23

BEWAAR DEZE AANWIJZINGEN ZORGVULDIG VOOR EVENTUELE TOEKOMSTIGE RAADPLEGING. 23 LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZINGEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U HET AP- PARAAT GAAT GEBRUIKEN. ALLEEN OP DEZE MANIER KUNT U DE BESTE RESUL- TATEN VERKRIJGEN EN HET APPARAAT OP DE VEILIGSTE MANIER GEBRUIKEN. NL

Nadere informatie

Infrarood thermometer van Blue Circle Medical

Infrarood thermometer van Blue Circle Medical Infrarood thermometer van Blue Circle Medical 1. Introductie Hartelijk dank dat u deze huid- en oorthermometer van Blue Circle Medical heeft aangeschaft. Lees eerst deze instructiehandleiding zodat u deze

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies Mobiele straalketel Datona

Veiligheidsinstructies Mobiele straalketel Datona Veiligheidsinstructies Mobiele straalketel Datona *dt-55204man* LEES VOOR GEBRUIK EERST DEZE HANDLEIDING 1 Inhoud Inleiding... 2 Veiligheidsinstructies... 2 Technische gegevens... 2 Voor gebruik... 3 Gebruik

Nadere informatie

Waviduo 315 Elektrolasapparaat

Waviduo 315 Elektrolasapparaat Waviduo 315 Elektrolasapparaat geschikt voor WaviDuo Elektrolasmoffen 40-315 Onderdelen: 1] Voedingskabel 2] Temperatuursensor 3] Aan/uit knop (op de zijkant) 4] Ingang voor lassnoer 5] Scherm 6] Startknop

Nadere informatie

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Svenska 27 Dansk 30 Norsk 33 Suomi 36 Português 39 Ελληνικά 43 عربية 50 282893 Princess Mini Cooler White 282895 Princess Mini Cooler

Nadere informatie

Aquachill 200. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 200. Power source. Eigenschappen :

Aquachill 200. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 200. Power source. Eigenschappen : ELECTRIC Chiller Aquachill 200 Eigenschappen : Gebruiksaanwijzingen / Garantie 1. Thermo-elektrische Koelagregaat 2. Voor zoet- en zeewater aquariums 3. Micro-processor gestuurd 4. Geluidsarm - Gemakkelijk

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Luchtbevochtiger PCMH45

GEBRUIKSAANWIJZING Luchtbevochtiger PCMH45 GEBRUIKSAANWIJZING Luchtbevochtiger PCMH45 Gefeliciteerd! Model No. PCMH45 Bedankt dat u heft gekozen voor PCMH45 Luchtbevochtiger. Deze bevochtiger is ontworpen voor een langdurige werking en een optimaal

Nadere informatie

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX DF-200A Gebruiksaanwijzing DIEPVRIESKOFFER Model Number : DF-200A+ KOFFERDIEPVRIEZER Deze handleiding goed doornemen en bewaren alvorens toestel in gebruik te nemen. AANBEVELINGEN Indien deze

Nadere informatie

OPEN MULTIDECK IMPULS KOELER GEBRUIKSAANWIJZING. RC 60-65 Murray

OPEN MULTIDECK IMPULS KOELER GEBRUIKSAANWIJZING. RC 60-65 Murray OPEN MULTIDECK IMPULS KOELER GEBRUIKSAANWIJZING RC 60-65 Murray Belangrijke aanwijzingen aan de gebruiker; - Vervoer het meubel rechtop, de hoek mag nooit groter zijn dan 30 - Laat het meubel minimaal

Nadere informatie

SFE 2311BK. NL Tafelventilator. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SFE 2311BK. NL Tafelventilator. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SFE 2311BK NL Tafelventilator - 1 - NL Tafelventilator Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MKL-01

Gebruiksaanwijzing MKL-01 Gebruiksaanwijzing MKL-01 Draagbare luchtkoeler Bedankt dat u gekozen hebt voor de hoogwaardige MPM luchtkoeler. Lees deze handleiding goed door voor gebruik zodat u het product optimaal en veilig gebruiken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SK-2011.03 Trekkertrek Hindernisbaan Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het

Nadere informatie