Dag van de Jeugdbeweging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag van de Jeugdbeweging"

Transcriptie

1 PERSBERICHT 43/18 DD. 18/10/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via communicatie@nieuwpoort.be Dag van de Jeugdbeweging Op vrijdag 19 oktober 2018 kunnen alle kinderen en jongeren die lid zijn van een jeugdbeweging gratis ontbijten op het Hendrik Geeraertplein. Al wie in uniform komt, ontvangt een gratis ontbijt aangeboden door de Jeugddienst. Het ontbijt vindt plaats van 7 u. tot 8.30 u. MEER INFO: Jeugddienst Nieuwpoort, Dudenhofenlaan 2B tel jeugd@nieuwpoort.be Nieuwpoort in nautische sferen Smullen van heerlijke oesters tijdens de Oesterbeurs Tijdens het weekend van 19 tot en met 21 oktober 2018 kan men in de stedelijke Vismijn terecht voor de succesvolle Oesterbeurs. De vzw s Nieuwpoortse Blauwe Boei en La Bouée Bleue bieden opnieuw heerlijke oesters aan afkomstig uit Ria D Etel (56 Morbihan). De oesters worden geopend door oesterkweker J.N. Yvon en zijn medewerkers. Op de Oesterbeurs kan men smullen van koude en warme oesters. Daarnaast zijn er Noorse schotels, foie gras, Nieuwpoortse garnaalsoep, champagne, wijn en cava te verkrijgen. Wie dit wenst kan oesters kopen om mee te nemen naar huis. Muzikale optredens kunnen niet ontbreken op dit sfeervolle evenement voor jong en oud. De MG Brothers en Duo Stevy zorgen voor live muziek. De Oesterbeurs vindt opnieuw plaats in zaal Iseland, de bovenzaal van de stedelijke Vismijn. Het evenement kan men vrijdag van 11 u. tot 22 u. bezoeken, zaterdag van 11 u. tot 22 u. en op zondag van 10 u. tot 17 u.

2 MEER INFO: Dienst Toerisme, Marktplein 7 tel info@nieuwpoort.be Boten bekijken op de Nieuwpoort International Boat Show De Nieuwpoort International Boat Show laat bezoekers drie dagen vertoeven in nautische sferen en alles omtrent watersport ontdekken. Deze watersportbeurs biedt een prachtige keuze uit nieuwe jachten en tweedehands boten. Op vrijdag 19 oktober is de beurs de bezichtigen van 14 u. tot 19 u., op zaterdag 20 oktober van 10 u. tot 19 u. en op zondag 21 oktober van 10 u. tot 18 u. Het evenement vindt plaats aan de Watersportlaan 11. De kostprijs bedraagt 5 euro, gratis voor leden van de WWSV (Wind & Watersport Vlaanderen), VYNieuwpoort (Vlaamse Jachthaven Nieuwpoort, het vroegere VVW Nieuwpoort) en kinderen onder 12 jaar. MEER INFO: Pendeltrein tussen Oesterbeurs en Boat Show Het gratis pendeltreintje brengt bezoekers van en naar de Oesterbeurs en de Boat Show. Opstapplaatsen zijn te vinden aan de stedelijke Vismijn, het Hendrikaplein en de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort.

3 Buren bij kunstenaars Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 nemen vele kunstenaars deel aan de 15de editie van Buren bij Kunstenaars. Kunstenaars uit diverse disciplines openen dan hun atelierdeuren en laten de bezoeker proeven van al dat moois. Het kunstaanbod in Nieuwpoort is alvast een bezoekje waard. Ermani: Ontdek een nieuwe wereld in subtiele details Nadine Leeman: kalligrafie, gemengde techniek met aquarel Rose Mie Christiaen: non- en figuratief werk in keramiek, hout en steen Jean & Jeanneke: hij fotografeert, zij doet het liever met potlood Melle Van Lysebeth: lichtobjecten en porselein Freddy Cappon: beeldhouwwerken in cortenstaal, inox en arduin Jo: schilderijen, olieverf, aquarel, acryl & airbrush Liene Maes: collagetechniek & papier op doek Hernani Tavares E Sousa & Rika Van Belleghem: handgedraaide, sculpturale keramiek, glassieraden De letterkappers: steenbewerking met hamer en beitel OpenAtelier2014: groepstentoonstelling van diverse kunstdisciplines Kersse Knut: expressionisme Roland Patyn: monumentale beelden, brons en letterkappen Nathalie Verdonck: uniek gebruikskeramiek met een verhaal MEER INFO: Dienst Cultuur, Valkestraat 18 tel of cultuur@nieuwpoort.be Gouden jubileum Op zaterdag 20 oktober 2018 viert het echtpaar Daniël Verstraete en Rosette Bonte hun gouden jubileum om u. in de Raadzaal.

4 Digitale week in de bibliotheek Naar aanleiding van de Digitale Week organiseren het Sociaal Huis en de bibliotheek de Workshop Zoeken op internet, begeleid door Open School. Zowel native swipers als wie minder vertrouwd is met de computer kan kennismaken met de digitale wereld. Op woensdag 24 oktober 2018 vindt de Workshop Zoeken op Internet plaats in de bibliotheek. Daarin leert men snel, efficiënt en gericht informatie opzoeken. Daarnaast wordt het verschil tussen betrouwbare bronnen en twijfelachtige sites getoond. Deelnemers nemen best hun tablet of laptop mee. De activiteit grijpt plaats van 9 u. tot 12 u. en kost 2 euro. Inschrijven kan in de bibliotheek of bij de Dienst Toerisme in Nieuwpoort-Bad (Infokantoor Hendrikaplein). Op woensdag 17 oktober 2018 werd de voordracht Waarom zou ik een tablet kopen? gegeven. Daarin werd uitgelegd wat men met een tablet kan doen, wat de meest courante functies zijn en wat het verschil is met een laptop. MEER INFO: Stedelijke bibliotheek, Kokstraat 18A tel bibliotheek@nieuwpoort.be Herfstbijeenkomst senioren Op donderdag 25 oktober 2018 kunnen alle senioren naar hartenlust dansen en swingen op de herfstbijeenkomst voor senioren in Centrum Ysara, Dienstweg Havengeul 14. De aanwezigen kunnen zich uitleven op de muziek van Gene Thomas. De Vlaamse zanger scoorde met de dansgroep X-Session verschillende danshits. In 2003 begon hij aan zijn solocarrière waarbij hij resoluut voor het Nederlands koos. De deuren van Centrum Ysara gaan open om u. Na verwelkoming door schepen Kris Vandecasteele gaat het optreden van Gene Thomas van start om u. Het

5 optreden wordt gevolgd door een presentatie van burgemeester Geert Vanden Broucke waarin hij zijn visie op de stad geeft. Het einde van de Herfstbijeenkomst wordt voorzien om 17 u. Inschrijven kan enkel op de dag zelf. De kostprijs van het ticket bedraagt 2 euro. MEER INFO: Dienst toerisme, Marktplein 7 - Tel info@nieuwpoort.be Nieuw: babycorner in de bibliotheek Peuters en kleuters vinden al jarenlang hun weg naar de jeugdafdeling van de bib. Nu heeft de bibliotheek iets nieuws ontwikkeld voor deze doelgroep. Er werd een babyhoekje ingericht, waarin boeken voor baby's vanaf drie maanden te vinden zijn. De allerkleinsten kunnen er bovendien op de speelmat liggen. MEER INFO: Stedelijke bibliotheek, Kokstraat 18A tel bibliotheek@nieuwpoort.be Front(t)aal 1918 Op vrijdag 26 oktober 2018 vormt Centrum Ysara om 20 u. opnieuw het decor voor Front(t)aal: een muziektheater over Nieuwpoort anno 1918 door de Koninklijke Katholieke Fanfare. Tijdens de voorstelling kunnen de toeschouwers Nieuwpoort in het laatste oorlogsjaar van de Eerste Wereldoorlog beleven. Het hoofdpersonage is Nieuwpoortse soldaat Beschuyt Staf, geboren op 4 mei 1892 en binnenschipper van beroep. In 1917 treedt hij toe bij het Belgische leger. De vraag van de voorstelling is of Staf de oorlog zal overleven of dat het noodlot toe zal slaan op het einde van de oorlog.

6 Tickets kosten 5 euro en zijn te verkrijgen via Dienst cultuur en Dienst Toerisme. Elf November - Scholenwedstrijd De jaarlijkse scholenwedstrijd vindt plaats op woensdag 24 oktober 2018 om u. in het bezoekerscentrum Westfront Nieuwpoort. Deze scholenwedstrijd is bedoeld voor de leerlingen van de derde graad lager onderwijs en de eerste graad middelbaar onderwijs van alle Nieuwpoortse scholen. Op woensdag 24 oktober wordt in de namiddag voor de deelnemers van de scholenwedstrijd een geleid bezoek aan het bezoekerscentrum en de tijdelijke tentoonstelling Een Stad vol Stellingen georganiseerd met 2 gidsen. Na het bezoek lossen de leerlingen de vragenlijst individueel op en worden de resultaten berekend. Het einde is voorzien rond u. De prijsuitreiking wordt georganiseerd op zondag 11 november 2018 om u. in de bovenzaal van de Stadshalle. Voor alle deelnemers zijn er aankoopbonnen voor boeken en computermateriaal voorzien als beloning. INFO EN ORGANISATIE: Stad Nieuwpoort i.s.m. Verbroedering der Vaderlandslievende Maatschappijen Nieuwpoort Eric Verdonck: tel of eric.verdonck@nieuwpoort.be Expo Rogette Jonckiere & Annie Vanlerberghe Van 22 oktober tot en met 4 november 2018 is de tentoonstelling van Rogette Jonckiere en Annie Vanlerberghe te bezichtigen in de Stadshalle, zaal Geeraert. Tijdens de expo worden schilderijen en keramische sculpturen van kunstenares Rogette Jonckiere en bronzen en keramische beelden van kunstenares van Annie Vanlerberghe tentoongesteld. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen van maandag tot vrijdag van 14 u. tot 18 u. en van vrijdag tot zondag van 10 u. tot 12 u. en van u. tot u. MEER INFO: Dienst Cultuur, Valkestraat 18 tel of cultuur@nieuwpoort.be Goud voor Nieuwpoort op internationale bebloemingswedstrijd Op de internationale bebloemingswedstrijd Communities in Bloom in Canada heeft Nieuwpoort twee prijzen gewonnen. De stad scoorde op vlak van netheid, bebloeming, leefbaarheid en erfgoedbeleid. Ook het Groensculptuurfestival op het Kaaiplein viel in de smaak.

7 De prijsuitreiking vond plaats in Strathcona County, Alberta, Canada. Daar kaapte de stad niet één maar twee prijzen weg. Nieuwpoort werd er bekroond met 5 bloemen goud, wat de hoogste prijs in de wedstrijd is. Daarnaast kreeg Nieuwpoort, als enige stad, voor het Groensculptuurfestival de prijs voor beste bebloeming. Nieuwpoort als leefbare stad De stad scoorde op vlak van netheid dankzij de zwerfvuilopruimdagen, de toekenning van de Blauwe Vlag, de ondergrondse afvalcontainers en de afwezigheid van graffiti en onkruid in het straatbeeld. Ook de vele historische gebouwen en folklore vielen in de smaak. Daarnaast beschouwden de juryleden Nieuwpoort als een zeer leefbare stad dankzij de aanwezigheid van de vele bomen, goed onderhouden parken, speelpleinen, uitgestippelde fietsroutes, zitbanken etc. Het Groensculptuurfestival valt in de prijzen Dit groentapijt stond van 6 juli tot 30 september op het Kaaiplein en bood een variatie van bloemen, water, plant-mozaïeken en beeldsculpturen aan. Er werden voornamelijk figuren van vissen, meeuwen, dolfijnen en zeemeerminnen gemaakt. Het project kwam tot stand dankzij de inzet van landschapsarchitect Alain Cappelle, de arbeiders van de stedelijke Groendienst, verschillende vrijwilligers en kunstenaars. ABC-Kaffee in Nieuwpoort (W)integratie wil dat personen van buitenlandse herkomst kansen krijgen op alle levensdomeinen. Op die manier kunnen de nieuwkomers hun talenten optimaliseren en zich maximaal integreren. In Nieuwpoort werd een ABC-Kaffee gestart. Heel wat gemotiveerde vrijwilligers staan paraat om iedereen die zin heeft om Nederlands te oefenen op een leuke en nietschoolse manier te ontvangen. Normaal gezien vindt het praatcafé plaats in de City, maar op 6 en 27 november en 4 december 2018 vindt het ABC-kaffee plaats in de bibliotheek en dit van u. tot u. City viert 5 de verjaardag Op donderdag 11 oktober 2018 vierde het cultuurcomplex City zijn 5de verjaardag. Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan werd de filmklassieker Cassablanca vertoond. Deze film kon rekenen op de meeste stemmen van het publiek.

8 Voor de filmvoorstelling van start ging, werden een filmpas en een duoticket naar keuze verloot onder de deelnemers van de postkaartenwedstrijd. De Dienst Cultuur riep alle cultuurliefhebbers immers op om een verjaardagstaartje naar de City te sturen. In totaal ontvingen ze een veertigtal kaartjes. De Algemeen Directeur, De Burgemeester, B. WILLAERT G. VANDEN BROUCKE

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd PERSBERICHT 53/18 DD. 12/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd Het

Nadere informatie

De herfstvakantie staat voor de deur!

De herfstvakantie staat voor de deur! De herfstvakantie staat voor de deur! De eerste vakantie na de zomer! Een tijd van bezinning en een tijd om samen gezellig op pad te gaan. Actief bezig zijn, maar ook lekker even terugtrekken om te mijmeren,

Nadere informatie

Vlaamse Waterweg nv ontdoet Oude Veurnevaart van zwerfvuil

Vlaamse Waterweg nv ontdoet Oude Veurnevaart van zwerfvuil PERSBERICHT 36/19 DD. 27/05/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Vlaamse Waterweg nv ontdoet Oude Veurnevaart

Nadere informatie

Persaankondiging: officiële opening mantelzorgcafé De Mantelhaven

Persaankondiging: officiële opening mantelzorgcafé De Mantelhaven PERSBERICHT 19/19 DD. 26/03/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Persaankondiging: officiële opening mantelzorgcafé

Nadere informatie

DECEMBER 2018 WATTEDOEN OKTOBER NOVEMBER DIENST TOERISME HENDRIKAPLEIN 11, 8620 NIEUWPOORT MARKTPLEIN 7, 8620 NIEUWPOORT

DECEMBER 2018 WATTEDOEN OKTOBER NOVEMBER DIENST TOERISME HENDRIKAPLEIN 11, 8620 NIEUWPOORT MARKTPLEIN 7, 8620 NIEUWPOORT DIENST TOERISME WWW.NIEUWPOORT.BE INFO@NIEUWPOORT.BE +32 58 22 44 44 / +32 58 23 39 23 HENDRIKAPLEIN 11, 8620 NIEUWPOORT MARKTPLEIN 7, 8620 NIEUWPOORT WATTEDOEN OKTOBER NOVEMBER DECEMBER 2018 MEERDAAGSE

Nadere informatie

Foto s uit de tijd van toen in het stedelijk zwembad

Foto s uit de tijd van toen in het stedelijk zwembad PERSBERICHT 04/19 DD. 29/01/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Foto s uit de tijd van toen in het stedelijk

Nadere informatie

Wat te doen in de week van Valentijn?

Wat te doen in de week van Valentijn? PERSBERICHT 08/19 DD. 12/02/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Wat te doen in de week van Valentijn? Blind

Nadere informatie

Belle Epoque Fin de Saison in stijl

Belle Epoque Fin de Saison in stijl PERSBERICHT 37/18 DD. 05/09/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Belle Epoque Fin de Saison in stijl Tijdens

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 16/19 DD. 12/03/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Grote Schelpenteldag Vorig jaar vond voor

Nadere informatie

Knallend het nieuwe jaar inzetten

Knallend het nieuwe jaar inzetten PERSBERICHT 56/18 DD. 31/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Knallend het nieuwe jaar inzetten Op en

Nadere informatie

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+ PERSBERICHT 28/19 DD. 30/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Nadere informatie

Opwaardering Prins Mauritspark volop aan de gang

Opwaardering Prins Mauritspark volop aan de gang PERSBERICHT 25/19 DD. 24/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Opwaardering Prins Mauritspark volop aan

Nadere informatie

Infosessie: Help, Mijn Tiener is schermverslaafd!

Infosessie: Help, Mijn Tiener is schermverslaafd! PERSBERICHT 20/19 DD. 02/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Infosessie: Help, Mijn Tiener is schermverslaafd!

Nadere informatie

WAAR? DEELNAME. ORG. & INFO Kermesse, WAAR? DEELNAME ORG. & INFO WAAR? ORG. & INFO

WAAR? DEELNAME. ORG. & INFO Kermesse, WAAR? DEELNAME ORG. & INFO WAAR? ORG. & INFO WATTEDOEN SEPTEMBER 2018 MEERDAAGSE EVENEMENTEN / TENTOONSTELLINGEN VAN 31 AUGUSTUS 2018 TOT 2 SEPTEMBER 2018 2018 CONCERT OP HET WATER: EVERY END MEANS A NEW START vr en za 20u30-22u00 zo 19u30-21u00

Nadere informatie

Nieuwe straatnaamborden sieren straatbeeld

Nieuwe straatnaamborden sieren straatbeeld PERSBERICHT 49/18 DD. 20/11/18 Nieuwe straatnaamborden sieren straatbeeld In 2018 verving het stadsbestuur 300 straatnaamborden in de historische stadskern. Het investeerde hierin 6.975,86 euro. In 2019

Nadere informatie

Stadsmedewerkers in nieuw jasje

Stadsmedewerkers in nieuw jasje PERSBERICHT 47/19 DD. 25/06/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Stadsmedewerkers in nieuw jasje Het technisch

Nadere informatie

MEER INFO: Dienst communicatie of via T

MEER INFO: Dienst communicatie of via T PERSBERICHT 22/18 DD. 29/05/18 WELKOM NIEUWE INWONERS Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert het stadsbestuur een infomoment voor nieuwe inwoners om 9.30 u. in de Stadshalle. Deze nieuwe inwoners zijn tussen

Nadere informatie

Evenementen OKTOBER 2017

Evenementen OKTOBER 2017 Evenementen OKTOBER 2017 MEERDAAGSE ACTIVITEITEN Tot 30/03/18 Di tot Za van 13:30 tot 18:00 ComingWorldRememberMe - De Groote Oorlog Waar: Bommenvrij Schoolstraat 48 Word peter of meter van één van de

Nadere informatie

Verplaatsing vrijdagmarkt

Verplaatsing vrijdagmarkt PERSBERICHT 50/19 DD. 2/07/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Verplaatsing vrijdagmarkt Wegens de voorbereidingen

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T

Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T PERSBERICHT 27/18 DD. 17/07/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T 058 22 44 13 communicatie@nieuwpoort.be Nieuwpoort Klinkt! Op zaterdag 21 en zondag 22 juli

Nadere informatie

Nieuwe sfeerverlichting in Nieuwpoort-Bad

Nieuwe sfeerverlichting in Nieuwpoort-Bad PERSBERICHT 52/18 DD. 6/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Nieuwe sfeerverlichting in Nieuwpoort-Bad

Nadere informatie

De opening van Zomer vol kunst vindt plaats op vrijdag 30 juni 2017 om 18u30 in Zaal Iseland. Afzonderlijke persnota volgt.

De opening van Zomer vol kunst vindt plaats op vrijdag 30 juni 2017 om 18u30 in Zaal Iseland. Afzonderlijke persnota volgt. PERSBERICHTEN 30/17 DD. 27/06/17 PERSMOMENT WIELERWEDSTRIJDEN Op dinsdag 4 juli vindt om 11 u in zaal City, Valkestraat 18 een persmoment plaats naar aanleiding van de UCI wielerwedstrijden die op 4 maart

Nadere informatie

VIERING GOUDEN HUWELIJKSJUBILEUM

VIERING GOUDEN HUWELIJKSJUBILEUM PERSBERICHT 24/18 DD. 12/06/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T 058 22 44 13 communicatie@nieuwpoort.be VIERING GOUDEN HUWELIJKSJUBILEUM Op zaterdag 23 juni

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 22/19 DD. 17/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Stad bestrijdt bladluizen met lieveheersbeestjes

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 55/19 DD. 17/07/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Zomer vol Kunst zorgt voor prachtige openluchttentoonstelling

Nadere informatie

Herfstnocturne Westfront

Herfstnocturne Westfront PERSBERICHT 38/18 DD. 11/09/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Herfstnocturne Westfront Op zaterdag 22

Nadere informatie

Strandbibliotheek viert verjaardag met zomerse activiteiten

Strandbibliotheek viert verjaardag met zomerse activiteiten PERSBERICHT 56/19 DD. 23/07/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Strandbibliotheek viert verjaardag met

Nadere informatie

Nieuwpoort wordt #sportersbelevenmeer-stad

Nieuwpoort wordt #sportersbelevenmeer-stad PERSBERICHT 55/18 DD. 24/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Nieuwpoort wordt #sportersbelevenmeer-stad

Nadere informatie

Tentoonstelling: Loeka Nieuwpoort

Tentoonstelling: Loeka Nieuwpoort PERSBERICHT 35/19 DD. 21/05/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Tentoonstelling: Loeka loeks @ Nieuwpoort

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Succesvol openingsweekend voor het Industriemuseum

Succesvol openingsweekend voor het Industriemuseum Succesvol openingsweekend voor het Industriemuseum Op zaterdag 29 en zondag 30 september kon het grote publiek voor het eerst kennismaken met het vernieuwde Industriemuseum tijdens een tweedaags Industriefestival.

Nadere informatie

84e Nationale Hulde aan Z.M. Koning Albert I en de Helden van de IJzer

84e Nationale Hulde aan Z.M. Koning Albert I en de Helden van de IJzer 84e Nationale Hulde aan Z.M. Koning Albert I en de Helden van de IJzer Nieuwpoort - 04-08-2019 Beste vrienden van de oud-strijders, De Grote Oorlog mag nooit vergeten worden. Reeds voor de 84ste keer mag

Nadere informatie

E X P O O V E R A T A A. Van 21 mei 2015 t/m 30 juni 2015 Stedelijke Bibliotheek, Moensstraat 19, 2800 Mechelen

E X P O O V E R A T A A. Van 21 mei 2015 t/m 30 juni 2015 Stedelijke Bibliotheek, Moensstraat 19, 2800 Mechelen E X P O 1 8 3 1 O V E R A L 1 4 1 2 1 3 T A A L 2 1 1 3 Van 21 mei 2015 t/m 30 juni 2015 Stedelijke Bibliotheek, Moensstraat 19, 2800 Mechelen Ter gelegenheid van de expo Overal Taal worden een heleboel

Nadere informatie

Afscheid van ereburger zuster Angelique

Afscheid van ereburger zuster Angelique PERSBERICHT 32/18 DD. 2/08/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Afscheid van ereburger zuster Angelique Afgelopen

Nadere informatie

Bevoegdheden nieuw verkozen schepencollege bekend

Bevoegdheden nieuw verkozen schepencollege bekend PERSBERICHT 46/18 DD. 07/11/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Bevoegdheden nieuw verkozen schepencollege

Nadere informatie

Op zaterdag 19 mei 2018 wordt het Visserijweekend officieel geopend om u. op het Kaaiplein.

Op zaterdag 19 mei 2018 wordt het Visserijweekend officieel geopend om u. op het Kaaiplein. PERSBERICHT 21/18 DD. 15/05/18 NIEUWPOORT IN HET TEKEN VAN DE VISSERIJ Naar jaarlijkse gewoonte kan men tijdens het pinksterweekend in Nieuwpoort (19, 20 en 21 mei 2018) terecht voor de Visserijfeesten.

Nadere informatie

Woensdag 19 april is het in gans Vlaanderen Buitenspeeldag, een initiatief dat ook in Nieuwpoort telkens zeer succesvol is!

Woensdag 19 april is het in gans Vlaanderen Buitenspeeldag, een initiatief dat ook in Nieuwpoort telkens zeer succesvol is! PERSBERICHT 17/17 DD. 12/04/17 KOM JE BUITENSPELEN? Woensdag 19 april is het in gans Vlaanderen Buitenspeeldag, een initiatief dat ook in Nieuwpoort telkens zeer succesvol is! Op en aan het stedelijk sportpark

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 40/18 DD. 26/09/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Dag van de Garnaal Zaterdag 29 september

Nadere informatie

Welkom op de startavond van

Welkom op de startavond van Welkom op de startavond van Maandag 17 september 2018 Kasteel van Duras Sint-Truiden Persmap Historalia? Historalia werd in 2014 opgericht door Simon de Merode met het Kasteel de Merode in Westerlo als

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Digitale week 2017 digidak Kalmthout. Digitaal is het nieuwe normaal

Digitale week 2017 digidak Kalmthout. Digitaal is het nieuwe normaal Digitale week 2017 digidak Kalmthout Digitaal is het nieuwe normaal DIGIDAK KALMTHOUT DIGIDAK KA Spelletjes spelen op de computer Iedereen doet het wel eens om even te ontspannen en je verstand op nul

Nadere informatie

Gravensteen ontpopt zich tot Winterwonderkasteel

Gravensteen ontpopt zich tot Winterwonderkasteel Gravensteen ontpopt zich tot Winterwonderkasteel Winterwonderkasteel is terug. Van 17 december 2016 tot 8 januari 2017 dompelt Historische Huizen Gent het Gravensteen onder in de magische sfeer van Midwinter

Nadere informatie

Bibliotheek de Krook stimuleert bibliotheekbezoek met vernieuwd scholenaanbod en Willie Wonkaprijs

Bibliotheek de Krook stimuleert bibliotheekbezoek met vernieuwd scholenaanbod en Willie Wonkaprijs Bibliotheek de Krook stimuleert bibliotheekbezoek met vernieuwd scholenaanbod en Willie Wonkaprijs Omdat élk kind kennis zou kunnen maken met de bibliotheek voorziet Bibliotheek De Krook een uitgebreid

Nadere informatie

Openluchtcinema in het park

Openluchtcinema in het park PERSBERICHT 33/18 DD. 7/08/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Openluchtcinema in het park Op dinsdag 14

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Fladderkrant november 2016

Fladderkrant november 2016 Fladderkrant november 2016 Beste ouders In t Schooltje willen we de kinderen, de ouders en het dorp een warm gevoel geven, een wij-gevoel, een sterke verbondenheid met elkaar. We willen een school zijn

Nadere informatie

PERSBERICHT. Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof. Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten

PERSBERICHT. Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof. Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten Neerpelt, 26 februari 2013 PERSBERICHT Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten Van woensdag 27 februari tot en met zondag

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Paasvakantie Kalender van zaterdag, 30 maart tot en met zondag, 14 april 2013 Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april

Nadere informatie

Artistieke Nieuwjaarswensen

Artistieke Nieuwjaarswensen Artistieke Nieuwjaarswensen Zoals ieder jaar wil Ter Palen ook dit jaar afsluiten met een toemaatje voor alle leden als dank voor hun jarenlange trouw. Het is dankzij hen dat onze heemkring kan blijven

Nadere informatie

Activiteiten maart 2016

Activiteiten maart 2016 Activiteiten maart 2016 Voordracht Zorg voor adempauze Zondag 06.03.2016 om 14u Dag in dag uit voor een zorgbehoevende ouder, zieke echtgenoot of (klein)kind zorgen is voor mantelzorgers vanzelfsprekend,

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW Klik op het logo hiernaast voor de resultaten senior tijdens de WK 2016 in Rotterdam Klik op het logo voor de uitslagen Voorzitter van de jury: Patrick Rombaut Belgische kamprechter: Jean-Pierre Follet

Nadere informatie

Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte

Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte Fam. Vandeputte (West-Vlaams rood rund) Steven en Nathalie Vandeputte - Van Wonterghem Artemeersstraat 4 8700 Aarsele (Tielt)

Nadere informatie

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/4 2300 Turnhout www.grasshopper.be OVER ROCKIN AROUND TURNHOUT Rockin' Around Turnhout is de voorbije 20 jaar uitgegroeid tot een heus begrip

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2017 September 2017 05/09/17 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste kunstenaars, web-leden en sympathisanten van Art from love We zijn terug, volledig opgeladen om het najaar tegemoet te gaan. In de maand september starten de cursussen

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

Gratis Wanneer: 19/7/2016 van 15:00 tot 17:00

Gratis Wanneer: 19/7/2016 van 15:00 tot 17:00 http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Cost of Activity: gratis Thema: Spel en ontmoeting Tweetalig voorlezen (NL en FR) 5/7/2016 Astridpark (vlakbij de speelplaats) 0 in het Nederlands 19/7/2016 Liverpoolpark

Nadere informatie

Gratis juridisch advies: extra zitdagen in 2019

Gratis juridisch advies: extra zitdagen in 2019 PERSBERICHT 02/19 DD. 15/01/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Gratis juridisch advies: extra zitdagen

Nadere informatie

Kom je ook naar De Droomboom?

Kom je ook naar De Droomboom? De Droomboom... wie is dat eigenlijk? De Droomboom bestaat uit een groepje vrijwillige ouders die zich sinds 2012 inzetten om activiteiten te organiseren buiten de schooltijd voor voornamelijk kinderen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

AANKONDIGING OVERZICHTSTENTOONSTELLING DIANA COPPENS 25/08/ /09/2019

AANKONDIGING OVERZICHTSTENTOONSTELLING DIANA COPPENS 25/08/ /09/2019 AANKONDIGING OVERZICHTSTENTOONSTELLING DIANA COPPENS 25/08/2019-29/09/2019 De Zoerselse Linde vertelt spoedig een nieuw verhaal. Diana Coppens stelt er vanaf zondag 25 augustus haar nieuwe tentoonstelling

Nadere informatie

WEGENWERKEN IN CANADALAAN

WEGENWERKEN IN CANADALAAN PERSBERICHT 51/17 DD. 04/12/17 WEGENWERKEN IN CANADALAAN Het Agentschap Wegen en Verkeer zal vanaf dinsdag 5 december de tweede fase aanvatten van de eerder geplande wegeniswerken. Het kruispunt van de

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

DS Avond: Storm in het Middelheim by Elien Haentjens. May 30, 2014.

DS Avond: Storm in het Middelheim by Elien Haentjens. May 30, 2014. DS Avond: Storm in het Middelheim by Elien Haentjens. May 30, 2014. Voor het eerst sinds de opening van Het Huis, het paviljoen dat architectenduo Robbrecht en Daem in 2012 in het Middelheimmuseum bouwde,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Feestelijke opening Marktplein2.indd 1

Feestelijke opening Marktplein2.indd 1 Feestelijke opening Marktplein Feestelijke opening Marktplein2.indd 1 17/05/2018 8:55:33 POP-UP IJSSALON PINGUIN Samen met de opening van het Marktplein, opent ook het pop-up IJssalon Pinguin haar deuren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Dansstudio Marlynes organiseert:

Dansstudio Marlynes organiseert: Dansstudio Marlynes organiseert: Spaghettidag 2013 Beste mijnheer, mevrouw Op zaterdag 19 oktober 2013 organiseert Dansstudio Marlynes en de Ierse showgroep Marlynes Irish Dancers wederom een heuse spaghettidag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

5 de reünie oud-leerlingen en oud-collega s. 3 de benefietdiner De Campusvrienden

5 de reünie oud-leerlingen en oud-collega s. 3 de benefietdiner De Campusvrienden Activiteiten januari - februari 5 de reünie oud-leerlingen en oud-collega s Op vrijdag 31 januari 2014 vindt de 5 de de uitnodigingen zijn reeds de deur uit! reünie voor oud-leerlingen en oud-collega s

Nadere informatie

WESTFRONT NIEUWPOORT GROEPSBROCHURE

WESTFRONT NIEUWPOORT GROEPSBROCHURE WESTFRONT NIEUWPOORT GROEPSBROCHURE Binnencover WESTFRONT NIEUWPOORT Westfront Nieuwpoort Kustweg 2 8620 Nieuwpoort 058 23 07 33 www.westfrontnieuwpoort.be info@westfrontnieuwport.be Geachte Mevrouw, Geachte

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

PERSBERICHT 46/16 DD. 21/11/16

PERSBERICHT 46/16 DD. 21/11/16 PERSBERICHT 46/16 DD. 21/11/16 NIEUWPOORTSE AFVALOPHALERS IN DE SPOTLIGHTS Tussen 21 en 25 november nemen heel wat steden en gemeenten deel aan de Week van de afvalophaler. Ook stad Nieuwpoort zet zijn

Nadere informatie

Visit Nieuwpoort overgenomen door Stad Nieuwpoort

Visit Nieuwpoort overgenomen door Stad Nieuwpoort PERSBERICHT 54/18 DD. 18/12/18 Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar communicatie@nieuwpoort.be! Visit Nieuwpoort overgenomen door Stad Nieuwpoort De stad Nieuwpoort

Nadere informatie

Familiedag op Kinderboerderij De Lenspolder

Familiedag op Kinderboerderij De Lenspolder PERSBERICHT 21/19 DD. 02/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Familiedag op Kinderboerderij De Lenspolder

Nadere informatie

KrokusKiXs jaar

KrokusKiXs jaar 2018 KrokusKiXs 3-12 jaar ikoen Balen Kinderopvang krokusvakantie bij Kikoen Balen Kikoen Balen biedt opvang van 6u30 tot 18u30 aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Geef voor de middagpauze een lunchpakket

Nadere informatie

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE Wintertuin Experience is heel geschikt voor uw teamuitje, borrel, verjaardag of vergadering! Voor groepen tot ongeveer

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

Affichewedstrijd en like en deel actie! Helpende handen gezocht!

Affichewedstrijd en like en deel actie! Helpende handen gezocht! TUINFEESTEDITIE! Affichewedstrijd en like en deel actie! Wil je graag een drankkaart ter waarde van 15 euro winnen? Hang dan zeker de affiche uit op een goed zichtbare plaats! We verloten een drankkaart

Nadere informatie

BUREN BIJ KUNSTENAARS RUISELEDE FIETSROUTE

BUREN BIJ KUNSTENAARS RUISELEDE FIETSROUTE BUREN BIJ KUNSTENAARS RUISELEDE FIETSROUTE BUREN BIJ RUISELEEDSE KUNSTENAARS! FIETSROUTE Traditiegetrouw nemen heel wat Ruiseleedse kunstenaars deel aan het evenement Buren bij kunstenaars. Ontdek ze dit

Nadere informatie

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival!

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Het SIVO Wereld Dans- en Muziekfestival, dat t/m 2016 in Odoorn werd gehouden, was het grootste folklorefestival van Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee + ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015 JANUARI 2015 01/01/15- Cafetaria gesloten 04/01/15 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 14/01/15 Spelletjesnamiddag Uno, Rummikub,

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed

Geniet FORT RESORT BEEMSTER. Voor een evenement in een Werelderfgoed Geniet FORT RESORT BEEMSTER Fort Resort Beemster, Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster 0299 68 22 00, banqueting@fortresortbeemster.nl, www.fortresortbeemster.nl Voor een evenement in een Werelderfgoed

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht.

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht. Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com September 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Atelierbezoek Roel en Marry Teeuwen Opening bewegwijzering

Nadere informatie

Wijzigingen betalend parkeren Nieuwpoort

Wijzigingen betalend parkeren Nieuwpoort Welkom Wijzigingen betalend parkeren Nieuwpoort Gepresenteerd door Burgemeester ir Roland Crabbe INHOUD 1. Gemeentelijke parkeerkaarten voor bewoners 2. Gemeentelijke parkeerkaarten voor zorgverstrekkers

Nadere informatie

inschrijvingen kunstonderwijs

inschrijvingen kunstonderwijs inschrijvingen kunstonderwijs schooljaar 2015-2016 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief foto: Martine Goossens Schone

Nadere informatie

Provinciale Prijs Beeldende Kunst

Provinciale Prijs Beeldende Kunst De Provincie Oost-Vlaanderen heeft een zeer lange traditie in het uitschrijven en toekennen van cultuurprijzen, voor uiteenlopende disciplines als geschiedenis, erfgoed, literatuur, muziek, design, beeldende

Nadere informatie

NIEUWS FLITS. Nieuwe leden. Van het bestuur ALV. Kunst- en Poëzieroute. Nr. 13, mei 2015

NIEUWS FLITS. Nieuwe leden. Van het bestuur ALV. Kunst- en Poëzieroute. Nr. 13, mei 2015 NIEUWS FLITS Nr. 13, mei 2015 Nieuwe leden Paul Dugrand, steunend lid Jacky Tummers, toneelregisseur, acteur Beide van harte welkom!!! Van het bestuur Uw secretaris is geselecteerd voor het internationale

Nadere informatie

AANBOD. Lokaal Dienstencentrum De Lelie. Tablet/smartphonelessen. Ipad/Iphonelessen Computerlessen. Handwerk. Schilderen

AANBOD. Lokaal Dienstencentrum De Lelie. Tablet/smartphonelessen. Ipad/Iphonelessen Computerlessen. Handwerk. Schilderen AANBOD Lokaal Dienstencentrum De Lelie Tablet/smartphonelessen Ipad/Iphonelessen Computerlessen Handwerk Schilderen TAALCURSUSSEN * Onderlinge communicatie in concrete situaties als toerist via een vraag-antwoordsysteem

Nadere informatie

Aanmelden? Klik hier:

Aanmelden? Klik hier: Wijkwijzer - jaargang 10, nummer 7 Donderdag, 19 juli 2018 1 Oefenen met computer en internet Tijdens de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Walburg de cursus Klik & Tik. Tijdens 6 gratis bijeenkomsten

Nadere informatie

Persdocumentatie. 3 t/m 6 September Prins Hendrikkade 33 te Amsterdam

Persdocumentatie. 3 t/m 6 September Prins Hendrikkade 33 te Amsterdam Persdocumentatie 3 t/m 6 September 2009 1 Prins Hendrikkade 33 te Amsterdam 2 Persbericht aug 2009 Jong talent... eenmaal, andermaal Uitzonderlijke kunstveiling met beginnende kunstenaars Op 6 september

Nadere informatie

Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015)

Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015) Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015) Recent: Molenbeek stond in de schijnwerpers ten gevolge van de openbaarmaking van de deelname van verschillende Molenbekenaren aan de aanslagen van vrijdag 13 november

Nadere informatie