Strandbibliotheek viert verjaardag met zomerse activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Strandbibliotheek viert verjaardag met zomerse activiteiten"

Transcriptie

1 PERSBERICHT 56/19 DD. 23/07/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via communicatie@nieuwpoort.be. Strandbibliotheek viert verjaardag met zomerse activiteiten Dit jaar viert de Nieuwpoortse strandbibliotheek op de Zeedijk haar 15e verjaardag. Dat kinderen een belangrijk doelpubliek vormen, blijkt uit de activiteiten die deze zomer op touw worden gezet: Kleuterfeest aan zee Op woensdag 24, 31 juli en 14 augustus 2019 worden onder de noemer Kleuterfeest aan zee gratis voorleesmomenten voor kleuters ingericht. Deze vinden plaats om 10 u. en u. Elk voorleesmoment duurt telkens 30 minuten. Inschrijven gebeurt bij het strandbibteam, voorafgaand aan de voorleessessie.

2 Strandlabo De stedelijke bibliotheek en Kinderboerderij organiseren tijdens de vakantie een heus strandlabo. Een ervaren natuurgids geeft er uitleg over het strand, de vogels, schelpen en schaaldieren. Deelnemers kunnen ook leerrijke proefjes uitvoeren. Het strandlabo is doorlopend open tussen 15 u. en 17 u. op woensdag 24, 31 juli en 14 augustus. MEER INFO: stedelijke bibliotheek (Kokstraat 18A) tel strandbibliotheek (Zeedijk ter hoogte van het Hendrikaplein) Zitdagen Dienst Rechtshulp Iedereen kan in een situatie terechtkomen die juridische vragen of moeilijkheden met zich meebrengt: echtscheidingsgeschillen, huurproblemen, erfeniskwesties, beslag op loon etc. Tijdens de zitdag van de Dienst Rechtshulp in Het Sociaal Huis kunnen deze problemen voorgelegd worden. Men krijgt er een eerste advies en informatie over rechten en plichten. Indien nodig verwijst de jurist voor verdere opvolging of afhandeling door naar een advocaat, notaris, vakbond of sociale/administratieve dienst. Alle inwoners van Nieuwpoort kunnen gratis gebruikmaken van deze dienstverlening. Men kan hiervoor elke tweede en vierde maandag van de maand terecht in Het Sociaal Huis, telkens van 16 u. tot u. (zonder afspraak). Laat je fiets graveren Met een graveermachine krijgt het rijksregisternummer van de eigenaar een opvallende plaats in het kader van zijn of haar fiets. Via dit nummer kan de politie bij eventuele fietsdiefstal sneller de rechtmatige eigenaar terugvinden. Ook schrikt het potentiële dieven af. Op volgende data graveert de Dienst Veiligheid, Preventie en Mobiliteit fietsen, telkens tussen u. en u.: 24, 26 en 29 juli 2019: Paul Orbanpromenade (t.h.v. Sport Vlaanderen) 31 juli 2019: Kompas Camping (Brugsesteenweg)

3 Deze acties zijn steeds onder voorbehoud van goed weer. Het graveren is gratis. Wie niet beschikbaar is op één van deze data kan een afspraak maken via of tel MEER INFO: Dienst Veiligheid, Preventie en Mobiliteit (Langestraat 89) Tel Dag van de Animator Donderdag 25 juli 2019 is de Dag van de Animator. Op deze datum zetten we al onze animatoren in de bloemetjes. In Nieuwpoort zijn er tijdens deze zomermaanden naast de vaste medewerkers een twintigtal animatoren actief op de speelpleinwerking. Met hun tomeloos enthousiasme en dagelijkse inzet bezorgen deze jobstudenten kinderen en jongeren een leuke zomervakantie. MEER INFO: Jeugddienst (Dudenhofenlaan 2B) Tel

4 Zomerse beiaardconcerten Vaste cultuurwaarde tijdens de zomermaanden zijn de wekelijkse beiaardconcerten op woensdagavond, telkens om 20 u. Enkele nationale en internationale beiaardiers maken hun opwachting: 31 juli: Frank Deleu en Jean-Pierre Hautekiet (duo beiaardiers van Brugge) 14 augustus: Povl Christian Baslev (beiaardier uit Denemarken) 28 augustus: Ann Lommelen en Dina Verheyden Op de andere woensdagen speelt stadsbeiaardier Els Debevere muziek. Het slotconcert vindt plaats op woensdag 11 september In de beiaardtoren wordt op de begane grond een luisterplaats met stoelen voorzien. Via schermprojectie kan het publiek de stadsbeiaardier live aan het werk zien. Tip! Voorafgaand aan dit concert is er de gratis ludieke wandeltocht De Klokkenluiders van Nieuwpoort. Deze vertrekt om 19 u. aan het Vissersmonument op het Kaaiplein. MEER INFO: Dienst Cultuur (Valkestraat 18) Tel Vogelhuisjes maken in wzc De Zathe UITNODIGING AAN DE PERS Op woensdag 31 juli 2019 wordt om u. een activiteit vogelhuisjes maken ingericht in het woonzorgcentrum De Zathe. Bewoners worden bij het maken en schilderen van deze huisjes geholpen door 15 kinderen van de Nieuwpoortse speelpleinwerking. In september worden de vogelhuisjes tentoongesteld naar aanleiding van de Week van de Dementie. Nadien krijgen ze een plaatsje in de binnentuin en de onmiddellijke omgeving van het woonzorggcentrum. Bij mooi weer gaat deze activiteit door in de binnentuin van het woonzorgcentrum. MEER INFO: woonzorgcentrum De Zathe (Onze Lieve Vrouwstraat 18) Herdenking van de Halifaxcrash De Heemkring Ramscapple aen den Yser herdenkt samen met het Nieuwpoortse stadsbestuur op zondag 28 juli 2019 de militaire en burgerlijke slachtoffers van de Halifaxcrash van 28 juli 1944 in Ramskapelle. De herdenking start om u. aan het herdenkingsmonument in de Hemmestraat. Op deze plaats herdenkt men de bemanning van een Halifax bommenwerper en de 2 omgekomen burgers:

5 F/Lt Pilot William Gladstone Hoffman, 21 jaar F/O Wireless Operator/Air Gunner Russell Harry Winter, 29 jaar Désiré Verhaeverbeke, 33 jaar Marie Couvreur, 36 jaar Het toestel werd door een Flak-geschut neergehaald en stortte verder oostwaarts van het monument neer. Het vliegtuig maakte deel uit van een luchtvloot van bommenwerpers en was geladen met 16 bommen van 250 kilo. Het moest doelen in Noord-Frankrijk bestoken. Na de voltreffer werden de bommen gedropt tussen Sint-Joris en Ramskapelle. Daarbij lieten twee dorpelingen het leven. De piloot manoeuvreerde het luchtschip zodanig dat het niet op het centrum van Nieuwpoort zou te pletter slaan om zo de burgerbevolking te sparen. Herdenkingsmoment Tijdens de plechtigheid worden er bloemen neergelegd door de familie van de slachtoffers, burgemeester Geert Vanden Broucke, de Vaderlandslievende Vereniging, de Provinciecommandant en de Heemkring Ramscaplle aen den Yser. Daarna speelt een klaroenblazer de Last Post, gevolgd door de 3 volksliederen van Canada, Groot-Brittannië en België. De plechtigheid eindigt met de overvlucht van een NH90 helikopter. Wim Soutaer op podium voor Vredesconcert Op de eerste zondag van augustus vindt in Nieuwpoort traditioneel de Nationale Hulde aan Z.M. Koning Albert I en de Helden van de IJzer plaats. Naar goede gewoonte wordt aan de vooravond van dit eerbetoon een vredesconcert ingericht. Dit jaar staat Wim Soutaer op het podium in Centrum Ysara.

6 Het Vredesconcert op zaterdag 3 augustus 2019 vormt de muzikale opener van een belangrijk herdenkingsweekend. De stedelijke Dienst Cultuur haalt met Wim Soutaer een grote naam naar Nieuwpoort. Vlaanderen leerde Soutaer kennen in 2003 toen hij deelnam aan de muziekwedstrijd Idool. Hij eindigde toen op de derde plaats, na Peter Evrard en Natalia. De talentenjacht betekende het begin van een mooie muzikale carrière. Het Vredesconcert vindt plaats op zaterdag 3 augustus 2019 om 20 u. in Centrum Ysara, Dienstweg Havengeul 14. Tickets zijn verkrijgbaar bij de Dienst Toerisme (Infobalie Stadhuis en Infokantoor Hendrikaplein), Dienst Cultuur (City, Valkestraat 18) of online via Globe Entertainment MEER INFO: Dienst Cultuur (Valkestraat 18) Tel cultuur@nieuwpoort.be Radio 2: Plage Préférée Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 augustus 2019 strijkt het populaire Radio 2- programma Plage Préférée neer in Nieuwpoort-Bad. Telkens tussen 9 u. en 12 u. vindt op de Zeedijk ter hoogte van De Barkentijn een live-uitzending plaats. Aansluitend wordt tussen 12 u. en 13 u. Middagpost West-Vlaanderen gepresenteerd. De drie uitzendingen op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 augustus 2019 bieden een mooi aanbod aan live optredens van bekende artiesten en boeiende reportages over lokale uitstappen en evenementen. Op vrijdag 9 augustus vindt een grote schoonmaakactie plaats. Wie mee wil helpen opruimen is van harte welkom. Afspraak op de Zeedijk, ter hoogte van De Barkentijn. MEER INFO: Dienst Toerisme

7 Nieuwpoort-Stad (Marktplein 7) Tel Nieuwpoort-Bad (Hendrikaplein 11) Tel Leuke zomeractiviteiten in de Kinderboerderij MET DE BOER OP PAD Deze zomervakantie gaan kinderen op de Kinderboerderij op zoek naar boer Geert die jarig is. Terwijl ze het erf aflopen om hem te vinden, brengen ze onderweg een bezoek aan de vele dieren die op de Kinderboerderij wonen. Er wordt meegeholpen met wat boerewerkjes en er is uiteraard ook tijd voor leuke spelletjes. Alle kinderen die boer Geert helpen zoeken, krijgen nadien een lekkere beloning. Wanneer? Op woensdagvoormiddag, telkens van u. tot 12 u. Wie? Voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Prijs? 2,50 per persoon. Maximum 20 kinderen per rondleiding. Bij regenweer zijn laarzen of waterdichte schoenen aangewezen. BROOD BAKKEN De educatieve workshop Brood bakken leert kinderen op authentieke wijze brood maken: bruine tarwebloem afwegen met een antieke weegschaal, kneden met de handen in de trog, het deeg opbollen etc. Precies zoals het vroeger op de boerderij gedaan werd!

8 Wanneer? Op dinsdag en donderdag, telkens van u. tot 16 u. Wie? Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Prijs? 2,50 per persoon. Maximum 30 deelnemers per workshop. Inschrijven voor beide activiteiten gebeurt ter plaatse op de Kinderboerderij, bij de Dienst Toerisme of online via Let op! De workshop Brood bakken wordt niet ingericht op donderdag 15 augustus 2019 (O.L.V.-Hemelvaart). Viering 101-jarige Het college van burgemeester en schepenen brengt op vrijdag 26 juli 2019 om u. een bezoek aan Alice Senesael in wzc De Zathe. Dit naar aanleiding van haar 101e verjaardag. Ontvangsten op het Stadhuis Zaterdag 27 juli 2019: diamanten jubileum van het echtpaar François Vanwetswinkel Gabrielle Bottelbergs om 10 u. in de Raadzaal van het Stadhuis. Zaterdag 27 juli 2019: gouden jubileum van het echtpaar Roger Sterkendries Anna Debaele om 11 u. in de Raadzaal van het Stadhuis. De Algemeen Directeur, De Burgemeester, Benoit WILLAERT Geert VANDEN BROUCKE

9

Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T

Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T PERSBERICHT 27/18 DD. 17/07/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T 058 22 44 13 communicatie@nieuwpoort.be Nieuwpoort Klinkt! Op zaterdag 21 en zondag 22 juli

Nadere informatie

De herfstvakantie staat voor de deur!

De herfstvakantie staat voor de deur! De herfstvakantie staat voor de deur! De eerste vakantie na de zomer! Een tijd van bezinning en een tijd om samen gezellig op pad te gaan. Actief bezig zijn, maar ook lekker even terugtrekken om te mijmeren,

Nadere informatie

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd PERSBERICHT 53/18 DD. 12/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd Het

Nadere informatie

Verplaatsing vrijdagmarkt

Verplaatsing vrijdagmarkt PERSBERICHT 50/19 DD. 2/07/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Verplaatsing vrijdagmarkt Wegens de voorbereidingen

Nadere informatie

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+ PERSBERICHT 28/19 DD. 30/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Nadere informatie

Persaankondiging: officiële opening mantelzorgcafé De Mantelhaven

Persaankondiging: officiële opening mantelzorgcafé De Mantelhaven PERSBERICHT 19/19 DD. 26/03/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Persaankondiging: officiële opening mantelzorgcafé

Nadere informatie

Wat te doen in de week van Valentijn?

Wat te doen in de week van Valentijn? PERSBERICHT 08/19 DD. 12/02/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Wat te doen in de week van Valentijn? Blind

Nadere informatie

Belle Epoque Fin de Saison in stijl

Belle Epoque Fin de Saison in stijl PERSBERICHT 37/18 DD. 05/09/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Belle Epoque Fin de Saison in stijl Tijdens

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 16/19 DD. 12/03/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Grote Schelpenteldag Vorig jaar vond voor

Nadere informatie

Knallend het nieuwe jaar inzetten

Knallend het nieuwe jaar inzetten PERSBERICHT 56/18 DD. 31/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Knallend het nieuwe jaar inzetten Op en

Nadere informatie

Gratis juridisch advies: extra zitdagen in 2019

Gratis juridisch advies: extra zitdagen in 2019 PERSBERICHT 02/19 DD. 15/01/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Gratis juridisch advies: extra zitdagen

Nadere informatie

Foto s uit de tijd van toen in het stedelijk zwembad

Foto s uit de tijd van toen in het stedelijk zwembad PERSBERICHT 04/19 DD. 29/01/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Foto s uit de tijd van toen in het stedelijk

Nadere informatie

VIERING GOUDEN HUWELIJKSJUBILEUM

VIERING GOUDEN HUWELIJKSJUBILEUM PERSBERICHT 24/18 DD. 12/06/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de dienst communicatie opgevraagd worden: T 058 22 44 13 communicatie@nieuwpoort.be VIERING GOUDEN HUWELIJKSJUBILEUM Op zaterdag 23 juni

Nadere informatie

Opwaardering Prins Mauritspark volop aan de gang

Opwaardering Prins Mauritspark volop aan de gang PERSBERICHT 25/19 DD. 24/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Opwaardering Prins Mauritspark volop aan

Nadere informatie

Nieuwe straatnaamborden sieren straatbeeld

Nieuwe straatnaamborden sieren straatbeeld PERSBERICHT 49/18 DD. 20/11/18 Nieuwe straatnaamborden sieren straatbeeld In 2018 verving het stadsbestuur 300 straatnaamborden in de historische stadskern. Het investeerde hierin 6.975,86 euro. In 2019

Nadere informatie

MEER INFO: Dienst communicatie of via T

MEER INFO: Dienst communicatie of via T PERSBERICHT 22/18 DD. 29/05/18 WELKOM NIEUWE INWONERS Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert het stadsbestuur een infomoment voor nieuwe inwoners om 9.30 u. in de Stadshalle. Deze nieuwe inwoners zijn tussen

Nadere informatie

Nieuwe sfeerverlichting in Nieuwpoort-Bad

Nieuwe sfeerverlichting in Nieuwpoort-Bad PERSBERICHT 52/18 DD. 6/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Nieuwe sfeerverlichting in Nieuwpoort-Bad

Nadere informatie

Familiedag op Kinderboerderij De Lenspolder

Familiedag op Kinderboerderij De Lenspolder PERSBERICHT 21/19 DD. 02/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Familiedag op Kinderboerderij De Lenspolder

Nadere informatie

Herfstnocturne Westfront

Herfstnocturne Westfront PERSBERICHT 38/18 DD. 11/09/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Herfstnocturne Westfront Op zaterdag 22

Nadere informatie

Wijzigingen betalend parkeren Nieuwpoort

Wijzigingen betalend parkeren Nieuwpoort Welkom Wijzigingen betalend parkeren Nieuwpoort Gepresenteerd door Burgemeester ir Roland Crabbe INHOUD 1. Gemeentelijke parkeerkaarten voor bewoners 2. Gemeentelijke parkeerkaarten voor zorgverstrekkers

Nadere informatie

Woensdag 19 april is het in gans Vlaanderen Buitenspeeldag, een initiatief dat ook in Nieuwpoort telkens zeer succesvol is!

Woensdag 19 april is het in gans Vlaanderen Buitenspeeldag, een initiatief dat ook in Nieuwpoort telkens zeer succesvol is! PERSBERICHT 17/17 DD. 12/04/17 KOM JE BUITENSPELEN? Woensdag 19 april is het in gans Vlaanderen Buitenspeeldag, een initiatief dat ook in Nieuwpoort telkens zeer succesvol is! Op en aan het stedelijk sportpark

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 22/19 DD. 17/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Stad bestrijdt bladluizen met lieveheersbeestjes

Nadere informatie

De opening van Zomer vol kunst vindt plaats op vrijdag 30 juni 2017 om 18u30 in Zaal Iseland. Afzonderlijke persnota volgt.

De opening van Zomer vol kunst vindt plaats op vrijdag 30 juni 2017 om 18u30 in Zaal Iseland. Afzonderlijke persnota volgt. PERSBERICHTEN 30/17 DD. 27/06/17 PERSMOMENT WIELERWEDSTRIJDEN Op dinsdag 4 juli vindt om 11 u in zaal City, Valkestraat 18 een persmoment plaats naar aanleiding van de UCI wielerwedstrijden die op 4 maart

Nadere informatie

WAAR? DEELNAME. ORG. & INFO Kermesse, WAAR? DEELNAME ORG. & INFO WAAR? ORG. & INFO

WAAR? DEELNAME. ORG. & INFO Kermesse, WAAR? DEELNAME ORG. & INFO WAAR? ORG. & INFO WATTEDOEN SEPTEMBER 2018 MEERDAAGSE EVENEMENTEN / TENTOONSTELLINGEN VAN 31 AUGUSTUS 2018 TOT 2 SEPTEMBER 2018 2018 CONCERT OP HET WATER: EVERY END MEANS A NEW START vr en za 20u30-22u00 zo 19u30-21u00

Nadere informatie

Op zaterdag 19 mei 2018 wordt het Visserijweekend officieel geopend om u. op het Kaaiplein.

Op zaterdag 19 mei 2018 wordt het Visserijweekend officieel geopend om u. op het Kaaiplein. PERSBERICHT 21/18 DD. 15/05/18 NIEUWPOORT IN HET TEKEN VAN DE VISSERIJ Naar jaarlijkse gewoonte kan men tijdens het pinksterweekend in Nieuwpoort (19, 20 en 21 mei 2018) terecht voor de Visserijfeesten.

Nadere informatie

Nieuwpoort wordt #sportersbelevenmeer-stad

Nieuwpoort wordt #sportersbelevenmeer-stad PERSBERICHT 55/18 DD. 24/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Nieuwpoort wordt #sportersbelevenmeer-stad

Nadere informatie

Openluchtcinema in het park

Openluchtcinema in het park PERSBERICHT 33/18 DD. 7/08/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Openluchtcinema in het park Op dinsdag 14

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Datum: vrijdag 28 maart 2014 Agendapunten Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand april Waarschuwing voor cashtrapping Fietsgraveeracties in de zone Westkust Autograveeractie

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 44/18 DD. 23/10/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Inbraakpreventie op de vrijdagmarkt Op 1

Nadere informatie

Bedrijfsvoering Dienst Communicatie

Bedrijfsvoering Dienst Communicatie Bedrijfsvoering Dienst Communicatie PERSBERICHT Klik hier als u een datum wilt invoeren. 16/0000 Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 15 juli (18 uur) tot

Nadere informatie

29 december tot 4 januari 2014

29 december tot 4 januari 2014 29 december tot 4 januari Week december 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 januari 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 zondag 29 maandag 30 dinsdag 3 woensdag donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015 woensdag 1 juli: Nationale Modderdag 14.00-16.00 uur Het is Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk lekker vies mag worden! Trek laarzen en oude kleren aan en

Nadere informatie

Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten

Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten Dienstregeling stadsdiensten Gentse Feesten Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 15 juli (18 uur) tot en met zondag 24 juli 2016, wijkt de dienstregeling van heel wat stadsdiensten af van de normale

Nadere informatie

brochure zomer 2017 activiteitenaanbod kinderen en jongeren

brochure zomer 2017 activiteitenaanbod kinderen en jongeren brochure zomer 2017 activiteitenaanbod kinderen en jongeren Mama, papa, oma, opa, ik verveel me! Heb jij soms ook een dag waarop je niet weet wat te doen? Kijk dan snel verder in dit boekje en ontdek

Nadere informatie

Programma zomervakantie CoolKids 2016

Programma zomervakantie CoolKids 2016 Programma zomervakantie CoolKids 2016 Week 28 11 juli tot en met 15 juli Maandag 11 juli STRAND Om de vakantie rustig te beginnen gaan we vandaag naar het strand bij Surfside. Zoals iedere dag vragen wij

Nadere informatie

Dag van de Jeugdbeweging

Dag van de Jeugdbeweging PERSBERICHT 43/18 DD. 18/10/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Dag van de Jeugdbeweging Op vrijdag 19 oktober

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016 VRIENDENKRING van de GEPENSIONEERDE BEDIENDEN van ETEX GROUP. Cc Dhr. P. Balemans, Afgevaardigd-bestuurder Dhr. B. Pinxten, HR-directeur Mevr. L. GUILLIAMS, Management Assistant Comitéleden. VERSLAG VAN

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Paasvakantie Kalender van zaterdag, 30 maart tot en met zondag, 14 april 2013 Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u Uw entertainers

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Agendapunten Jaarverslag 2013 Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand oktober Verkeerslessen voor de laatste graad van de lagere school Startschot campagne Veilig fietsen

Nadere informatie

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 13 maart/10 juli Diverse locaties Expositie 'Religies en Rituelen' Maandag 4 april 2010 20.00 Sint Janskerk Lezing door prof Fr Jespers Zaterdag 16 april 2010 Sint Servaasbasiliek

Nadere informatie

Concerten, optredens en activiteiten

Concerten, optredens en activiteiten 1 Kalender activiteiten academiejaar 2013-2014 Concerten, optredens en activiteiten Zondag 13 oktober 2013 Door de leerlingen van de academie Zondag 13 oktober 2013 Openstelling van het gebouw van de academie

Nadere informatie

Workshops! Welkom bij het cursusbureau. Informatie/Contact. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Belangrijk

Workshops! Welkom bij het cursusbureau. Informatie/Contact. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Belangrijk Informatie/Contact Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Workshops! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Visit Nieuwpoort overgenomen door Stad Nieuwpoort

Visit Nieuwpoort overgenomen door Stad Nieuwpoort PERSBERICHT 54/18 DD. 18/12/18 Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar communicatie@nieuwpoort.be! Visit Nieuwpoort overgenomen door Stad Nieuwpoort De stad Nieuwpoort

Nadere informatie

Zomervakantie 2017 Knuffelpas

Zomervakantie 2017 Knuffelpas V.U. Gemeente Sint-Gillis-Waas, Chris Lippens (burgemeester), Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas Zomervakantie 2017 Knuffelpas Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Tijdelijke verhuis

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Afscheid van ereburger zuster Angelique

Afscheid van ereburger zuster Angelique PERSBERICHT 32/18 DD. 2/08/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Afscheid van ereburger zuster Angelique Afgelopen

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Het vergeten monument Halifax DT-694 in het Sweibergerbos; lokaal beter bekend als Soeterknip

Het vergeten monument Halifax DT-694 in het Sweibergerbos; lokaal beter bekend als Soeterknip Het vergeten monument Halifax DT-694 in het Sweibergerbos; lokaal beter bekend als Soeterknip In 2018 is het 75 jaar geleden dat een RAF bommenwerper met het identificatienummer DT-694 vanaf het vliegveld

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

DECEMBER 2018 WATTEDOEN OKTOBER NOVEMBER DIENST TOERISME HENDRIKAPLEIN 11, 8620 NIEUWPOORT MARKTPLEIN 7, 8620 NIEUWPOORT

DECEMBER 2018 WATTEDOEN OKTOBER NOVEMBER DIENST TOERISME HENDRIKAPLEIN 11, 8620 NIEUWPOORT MARKTPLEIN 7, 8620 NIEUWPOORT DIENST TOERISME WWW.NIEUWPOORT.BE INFO@NIEUWPOORT.BE +32 58 22 44 44 / +32 58 23 39 23 HENDRIKAPLEIN 11, 8620 NIEUWPOORT MARKTPLEIN 7, 8620 NIEUWPOORT WATTEDOEN OKTOBER NOVEMBER DECEMBER 2018 MEERDAAGSE

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING 27 JUNI u 30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING 27 JUNI u 30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING 27 JUNI 2013 17 u 30 RAADZAAL 1. GEMEENTERAADSCOMMISSIE INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING EN VERZELFSTANDIGING. AANDUIDING LEDEN. De raad besloot in zitting dd. 25 april

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

Kalender zomervakantie 2018

Kalender zomervakantie 2018 Kalender zomervakantie 2018 De speelpleinwerking start op maandag 2 juli en eindigt op donderdag 30 augustus. Er is geen werking op woensdag 15 augustus. Speelpleinwerking JOC Emelgem Bosmolens Kachtem

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei juni 2018

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei juni 2018 Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei juni 2018 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Dinsdag 3 april tem. vrijdag 13 april (niet op maandag 2 april) Er is opvang van 6.45 u. tot 18.30 u. Activiteiten:

Nadere informatie

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via

Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel of via PERSBERICHT 40/18 DD. 26/09/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Dag van de Garnaal Zaterdag 29 september

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2017, nummer 6

Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Peppelinfo juni 2017, nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF Activiteitenkalender De Klimtoren Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Ma.

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting Juli 1 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 2 Dinsdag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 3 Woensdag 10:30 H. Mis Ontmoeting 2 4 Donderdag 5 Vrijdag 10:00 Bibliotheek huiskamer BG 14:00 Uitbus

Nadere informatie

Visie creëren BRUIDEGOM

Visie creëren BRUIDEGOM Visie creëren BRUIDEGOM Hoe ik de bruiloft voor mij zie De bestemming Ik wil in het buitenland trouwen omdat: ik zon wil / het land een speciale betekenis heeft / ik een grote familie heb en niet iedereen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Dinsdag 2 juli 15 uur: beginletterspel in de cafetaria Woensdag 3 juli 14 uur: tearoom in de cafetaria Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli 15 uur: radio Sint-Pieter op nr. 1 van

Nadere informatie

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016 Vakantiefolder kerstvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2017

NIEUWSBRIEF kerst 2017 NIEUWSBRIEF kerst 2017 Kleur, ruimte, stilte markeren verwachting, deuren die openstaan Niet wetend wat er komen gaat Kerst: een oud verhaal vandaag opnieuw geschreven van liefde die niet overgaat Onderwijs

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

SCHATTEN VAN VRIENDEN. 60 JAAR AANWINSTEN

SCHATTEN VAN VRIENDEN. 60 JAAR AANWINSTEN MUSEA BRUGGE SCHATTEN VAN VRIENDEN. 60 JAAR AANWINSTEN SCHATTEN VAN VRIENDEN. 60 JAAR AANWINSTEN VAN 22 SEPTEMBER 18 TOT 27 JANUARI 19 / COLLECTIEPRESENTATIE / ARENTSHUIS INTRO Dit jaar is het zestig jaar

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Aanmelden? Klik hier:

Aanmelden? Klik hier: Wijkwijzer - jaargang 10, nummer 7 Donderdag, 19 juli 2018 1 Oefenen met computer en internet Tijdens de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Walburg de cursus Klik & Tik. Tijdens 6 gratis bijeenkomsten

Nadere informatie

activiteiten kalender

activiteiten kalender activiteiten kalender klas Matty/Maryse 10-11 * ouders willen jullie inschrijven voor 6 TAKEN: je naam + naam van jouw kind * DIGITALE FOTO S maken van alle kinderen. Deze buiten de klas ophangen en LET

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge ( ) -> Welkom!

1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge ( ) -> Welkom! GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. Opendeurdag kleuterafdeling Ten Berge (24.03.2018) -> Welkom! Galgenbergstraat

Nadere informatie