Stichting Gezinsfundament

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Gezinsfundament"

Transcriptie

1 Stichting Gezinsfundament

2 En al uw kinderen zal Ik, de Here, onderwijzen en zij zullen grote voorspoed hebben.

3 Over Gezinsfundament Achterom kijken Verslag activiteiten Vooruitblik 2019 Financiën

4 Gezonde en goed lopende gezinnen, waarin kinderen tot bloei komen en ouders genieten van het ouderschap; daarin investeert Gezinsfundament! Het is Gods plan dat kinderen opgroeien in Zijn liefde: Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben. (Johannes 10:10b). Alle ouders gunnen hun kinderen het beste, maar niet iedereen weet hoe dat te geven. Uit onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de ouders zich wel eens zorgen maakt over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van hun kinderen. Bovendien voelt bijna zeventien procent zich incompetent als opvoeder. Daarom rusten wij ouders en verzorgers toe om een stevig fundament te leggen voor hun gezin van waaruit zij hun kinderen kunnen geven wat nodig is voor een goede ontwikkeling. Gezinsfundament biedt vernieuwende inzichten, inspiratie, praktische tips en ondersteuning op het gebied van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen, gebaseerd op Bijbelse principes en wetenschap. Dit doen we door het aanbieden van onderwijs (seminars en webinars), inspiratie (tips, quotes en blogs die we delen via internet) en advies (coaching in gezinnen en het beantwoorden van opvoedvragen via e- mail, telefoon, WhatsApp of Facebook Messenger). Wij zijn er voor ouders en verzorgers met kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. Gezinsfundament heeft een christelijke grondslag, maar uiteraard staan wij voor iedereen open! Meer informatie over onze visie, doelstelling en aanpak is te vinden in ons beleidsplan en onze statuten, die te vinden zijn op onze website. Het bestuur van Stichting Gezinsfundament bestaat uit: Cindy van Beek (voorzitter) Marleen Repko (secretaris) Arjo Wijnhorst (penningmeester) Daarnaast is Imke Wijnhorst, MSc bij ons in dienst als ontwikkelingspsychologe. Na haar studie ontwikkelingspsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft zij een Bijbelschool gevolgd op het gebied van kinderen. Bovendien heeft zij veel ervaring in het werken met kinderen, onder andere door kinderkampen en kinderwerk in de kerk. Zij hoopt samen met haar man Arjo binnenkort een kindje te adopteren. Het is haar passie dat gezinnen tot bloei komen, zodat ieder kind zal opgroeien met een glimlach op het gezicht en Gods liefde leert kennen!

5 We zijn dankbaar voor het jaar dat achter ons ligt. We hebben er erg van genoten om in 2018 onze passie in te mogen zetten om gezinnen te helpen. Zo hoorden we van iemand dat haar zus veel had gehad aan een filmpje dat we online geplaats hadden. Onlangs hoorden we dat een moeder die in de zomer voor een coachgesprek was geweest, nu veel meer rust ervaart in haar gezin. Dit zijn prachtige berichten en we mogen dit doen vanuit het geloof en het vertrouwen dat God door ons heen werkt. In het jaar 2018 zijn we voor een groot gedeelte verder gegaan met de activiteiten die we in 2017 ook deden. Verderop is een verslag van onze activiteiten te vinden. Daarnaast zijn we met een aantal nieuwe dingen gestart. Onder andere hebben we ouders gevraagd om ludieke geloofsuitspraken van hun kinderen. Deze berichten trokken veel reacties op Facebook. Ook zijn we begonnen met het opnemen van videofragmenten met tips en bemoedigingen. Deze plaatsten we op YouTube en Facebook en werden veel bekeken.

6 Verder zijn we gestart met een wekelijkse vragendag : op die dag melden we via sociale media dat ouders bij ons terecht kunnen met opvoedvragen. Dat heeft tot gevolg gehad dat we weer nieuwe mensen persoonlijk opvoedadvies konden geven. In mei is de AVG ingevoerd, waardoor we als organisatie het één en ander moesten documenteren over de manier waarop we met privacy omgaan. Dit gaf ons helderheid: veel dingen hadden we al op orde, een aantal dingen hebben we aangescherpt. Ten slotte zijn we gestart met het ontwikkelen van een online dagboekje. Een mooi plan om ouders te ondersteunen in de geloofsopvoeding van hun kinderen. Ook financieel gezien was het een mooi jaar. Verderop is ons financieel jaarverslag te vinden. We mochten nieuwe gezinsleden verwelkomen en ontvingen vanuit diverse kanten donaties, onder andere vanuit crowdfunding voor het online dagboekje. Sinds het najaar zijn we gestart met het vragen van een vaste vergoeding voor onze seminars. Ook hebben we ingezet op het versterken van onze samenwerking met Kameel, om de affiliatie inkomsten te laten stijgen. Het resultaat hiervan zal in het jaarverslag 2019 terug te vinden zijn. We zijn God dankbaar voor Zijn voorziening, waardoor we verder kunnen gaan met het bemoedigen van gezinnen.

7 ONDERWIJS: Seminars We hebben in 2018 in totaal achttien seminars mogen verzorgen in twaalf verschillende kerken/organisaties. Ruim 250 mensen namen hieraan deel. Veelgevraagde thema s waren geloofsopvoeding (zeven keer) en grenzen stellen (vier keer). We mochten ook een nieuw seminar geven over echtscheiding, een gevoelig thema. ONDERWIJS: Webinars Mooi om te merken bij het geven van webinars, is dat er steeds nieuwe aanmeldingen komen op dezelfde vier thema s. De webinars die we geven zijn Geloofsopvoeding I (0-6 jaar), Geloofsopvoeding II (7-12 jaar), Machtsstrijd voorkomen en Bijsturen in liefde. Totaal hebben we in 2018 acht webinars gegeven, met meer dan 120 deelnemers. De webinars hebben ook regelmatig tot gevolg dat ouders aanvullende vragen stellen en we hen persoonlijk advies kunnen geven en in een enkel geval gezinscoaching kunnen aanbieden. ADVIES: Gezinscoaching In 2018 hebben we drie gezinnen mogen coachen. Voor twee gezinnen betekende dit een persoonlijk gesprek met de moeder. Het derde gezin hebben we vijf ochtenden begeleid. Het is mooi om persoonlijk met mensen in gesprek te mogen gaan en hen nieuwe inzichten te geven die hen helpen in de opvoeding van hun kinderen. INSPIRATIE: Blogs We hebben in 2018 in totaal 21 blogs mogen schrijven en publiceren op onze website. Daarnaast zijn ook een aantal blogs gepubliceerd op het platform Christelijk Nieuws. INSPIRATIE: Sociale media We hebben in 2018 ruim 300 berichten geplaatst op sociale media. Het aantal volgers dat we hadden op Facebook (ons grootste sociale media platform) is gestegen naar 918 (+16%). Hier hadden we een totaal berichtbereik van Hiervan waren Facebook gebruikers betrokken bij onze berichten. Daarnaast plaatsten we berichten op Instagram en Twitter en video s op YouTube. ADVIES: Persoonlijke adviezen Vanuit webinars, door middel van de vragendag (zie vorige hoofdstuk) en naar aanleiding van seminars wisten ouders ons te vinden met opvoedvragen. We mochten in totaal 27 keer advies geven via het internet of telefonisch. We zijn dankbaar dat we ouders echt verder konden helpen en issues die ze ervaarden met hen op konden lossen!

8 INSPIRATIE: Website We hebben in 2018 een aantal vernieuwingen doorgevoerd op onze website. Zo hebben we onze blogs onderverdeeld in vier hoofdcategorieën, zijn de eerstvolgende activiteiten en de laatste blogs direct op de homepage zichtbaar, hebben we een pagina aangemaakt over gezinscoaching en hebben we de boekenpagina vernieuwd. De website mocht in bezoekers ontvangen, waarvan nieuwe bezoekers. In totaal hadden we paginaweergaven. INSPIRATIE: Nieuwsbrief We hebben in 2018 acht mailings verstuurd, deze zijn in totaal keer geopend. Het aantal abonnees is met 36% gestegen naar 731. We kijken dankbaar terug op de activiteiten die we hebben mogen ontplooien en de bijdrage die we daarmee hebben mogen leveren aan de opbouw van gezonde gezinnen.

9 We geloven dat we in 2019 ons werk voort mogen zetten en verder door mogen ontwikkelen. Op die manier hopen we in nog meer gezinnen een positief verschil uit te kunnen maken. In het nieuwe jaar willen we meer focus leggen op het geven van persoonlijke adviezen en coaching. We hebben gemerkt dat we hiermee heel direct een groot verschil maken in gezinnen en vinden het waardevol dit verder uit te breiden. We hopen twintig keer coaching te kunnen geven in gezinnen. Daarnaast is het onze bedoeling het online dagboekje verder uit te werken en te gaan lanceren. Ook hopen we weer nieuwe seminars te mogen geven, we streven ernaar dit jaar twaalf seminars te geven. Daarnaast zullen we ook verdergaan met het geven van maandelijkse webinars. We oriënteren ons of het wenselijk is om de webinars vaker te gaan geven. Ten slotte zijn we dankbaar dat Imke in alle vier de kwartaaledities van GroeiMagazine 2019 een column mag schrijven. Hiermee breiden we onze bekendheid verder uit. Financieel gezien vertrouwen we erop dat God ook dit jaar zal voorzien. We verwachten dat door de vaste vergoeding voor seminars en een toenemend aantal coaching trajecten, er voldoende inkomsten binnen zullen komen. We zien uit naar wat dit jaar ons zal brengen en naar wat wij, samen met God, in dit jaar mogen brengen in gezinnen!

10 ACTIVA Vlottende activa Voorraden Boekentafel Overlopende activa Vooruitbetaalde kosten arbodienst Vooruitbetaalde kosten verzekering Liquide middelen NL 12 RABO (rekening-courant) NL 40 RABO (spaarrekening) Kas PASSIVA Eigen vermogen Algemene reserve Stand per 1 januari Saldo van baten en lasten Stand per 31 december Kortlopende schulden Nog te betalen loonbelasting

11 Staat van baten en lasten Baten Begroting Gerealiseerd Begroting Gerealiseerd Donaties particulieren Donaties organisaties Subsidies Verkoop boekentafel Ontvangen reiskostenvergoedingen Totaal baten Lasten Seminars, coaching en online Brutolonen en sociale lasten Communicatie Aanschaf materiaal Reiskosten Kantoor- en algemene kosten Communicatie Werving donateurs Verzekeringen Arbodienst Loonadministratie Bankrente en -kosten Vakstudie en congressen Kantoorkosten Overige algemene kosten Totaal lasten Saldo baten en lasten

12 Algemene toelichting Grondslagen voor de waardering van activa en passiva Voor zover niet anders vermeld, worden de activa en passiva gewaardeerd tegen nominale waarde en staan de liquide middelen ter vrije beschikking. Grondslagen voor de bepaling van het resultaat Het resultaat wordt bepaald als het verschil tussen de baten en de lasten over het boekjaar. De baten worden verantwoord in het jaar waarin deze zijn gerealiseerd; lasten worden verantwoord zodra zij voorzienbaar zijn. De kosten worden bepaald met inachtneming van de hiervoor reeds vermelde waarderingsgrondslagen en worden toegerekend aan het verslagjaar waarop zij betrekking hebben. De lasten worden bepaald op historische basis en toegerekend aan het verslagjaar waarop zij betrekking hebben.

Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T. [Geef tekst op]

Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T. [Geef tekst op] 2017 Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T "Want Ik zal u meer dan voldoende water geven voor uw dorstige land en uitgedroogde grond. En Ik zal mijn Geest en mijn zegeningen over

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens...

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens... Jaarverslag 2015 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament Terugblikken en vooruit kijken Factsheet Uitgelicht Financiën...

1. Over Gezinsfundament Terugblikken en vooruit kijken Factsheet Uitgelicht Financiën... Jaarverslag 2016 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2

Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2 Rapport inzake de jaarrekening 2013 Van het bestuur van de stichting Kikkeropfleurdoos Oudelandstraat 40 2691 CG 's-gravenzande Pagina Jaarrekening Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2 Balans

Nadere informatie

RAPPORT Pagina. Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2

RAPPORT Pagina. Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2 Aan het bestuur van de stichting Kikkeropfleurdoos Oudelandstraat 40 2691 CG 's-gravenzande Rapport inzake de jaarrekening 2014 RAPPORT Pagina Jaarrekening Grondslagen voor de financiële verslaggeving

Nadere informatie

Stichtingsgegevens. De stichting beoogt niet het maken van winst. Het bestuur bestaat in dit verslagjaar uit de volgende personen:

Stichtingsgegevens. De stichting beoogt niet het maken van winst. Het bestuur bestaat in dit verslagjaar uit de volgende personen: JAARREKENING 2014 Inhoudsopgave Stichtingsgegevens Balans Staat van baten en lasten Grondslagen Toelichting Toelichting Algemeen Balans Staat van baten en lasten Balans Staat van baten en lasten Specificatie

Nadere informatie

RAPPORT Pagina. Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2

RAPPORT Pagina. Grondslagen voor de financiële verslaggeving 2 Aan het bestuur van de Stichting Kikkeropfleurdoos Oudelandstraat 40 2691 CG 's-gravenzande Rapport inzake de jaarrekening 2015 RAPPORT Pagina Jaarrekening Grondslagen voor de financiële verslaggeving

Nadere informatie

Stichting Inloophuis Roosendaal en omstreken handelend onder de naam "Inloophuis De Rose-Linde" gevestigd te Roosendaal Jaarverslag 2015

Stichting Inloophuis Roosendaal en omstreken handelend onder de naam Inloophuis De Rose-Linde gevestigd te Roosendaal Jaarverslag 2015 Stichting Inloophuis Roosendaal en omstreken handelend onder de naam "Inloophuis De Rose-Linde" gevestigd te Roosendaal Jaarverslag 2015 INHOUD Pagina Balans per 31 december 2015 2 Rekening van baten en

Nadere informatie

City Life Church Utrecht Utrecht. Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE. Jaarverslag 2016 A. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG. Jaarrekening

City Life Church Utrecht Utrecht. Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE. Jaarverslag 2016 A. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG. Jaarrekening City Life Church Utrecht Utrecht Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag 2016 A. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2016 2. Staat van baten en lasten over 2016 3. Grondslagen

Nadere informatie

4. Financieel jaarverslag 2018

4. Financieel jaarverslag 2018 4. Financieel jaarverslag 2018 4.1. Verslag van de penningmeester Inkomsten De inkomsten uit subsidie zijn in 2018 ruim 18.000 euro lager geweest dan begroot, maar dit werd meer dan gecompenseerd door

Nadere informatie

STICHTING HARTCENTRUM TWENTE TE ENSCHEDE. Jaarrapport 2015

STICHTING HARTCENTRUM TWENTE TE ENSCHEDE. Jaarrapport 2015 STICHTING HARTCENTRUM TWENTE TE ENSCHEDE Jaarrapport 2015 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 (na resultaatbestemming) 31 december 2015 31 december 2014 ACTIVA VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen (1) Overlopende activa

Nadere informatie

Stichtingsgegevens. De stichting beoogt niet het maken van winst. Het bestuur bestaat in dit verslagjaar uit de volgende personen:

Stichtingsgegevens. De stichting beoogt niet het maken van winst. Het bestuur bestaat in dit verslagjaar uit de volgende personen: JAARREKENING 2013 Inhoudsopgave Stichtingsgegevens Balans Staat van baten en lasten Grondslagen Toelichting Toelichting Algemeen Balans Staat van baten en lasten Balans Staat van baten en lasten Specificatie

Nadere informatie

STICHTING VEINE. Rotterdam JAARREKENING 2015

STICHTING VEINE. Rotterdam JAARREKENING 2015 STICHTING VEINE Rotterdam JAARREKENING 2015 INHOUD JAARREKENING 2015 Balans per 31 december 1 Staat van baten en lasten 2 Toelichting algemeen 3 Toelichting op de balans per 31 december 5 Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden van Vrijwaard

Jaarrekening Stichting Vrienden van Vrijwaard Jaarrekening 2016 Stichting Vrienden van Vrijwaard 20 november 2017 Stichting vrienden van Vrijwaard INHOUDSOPGAVE pagina 1.1 Jaarrekening 2016 1.1.1 Balans per 31 december 2016 1 1.1.2 Resultatenrekening

Nadere informatie

Stichting Urgente Noden Friesland te Leeuwarden. Rapport inzake jaarrekening 2016

Stichting Urgente Noden Friesland te Leeuwarden. Rapport inzake jaarrekening 2016 Rapport inzake jaarrekening 2016 22 maart 2017 Inhoud Blad Algemeen 3 Balans per 31 december 2016 4 Resultaat organisatie 2016 5 Resultaat financiering van verleende giften 2016 5 Grondslagen voor het

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Van der Velden-Vroeg. Hoevelaken

Financieel verslag Stichting Van der Velden-Vroeg. Hoevelaken Financieel verslag 2018 Stichting Van der Velden-Vroeg Hoevelaken Inhoud Jaarverslag Jaarverslag 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2018 5 Staat van baten en lasten over 2018 6 Toelichting op de balans

Nadere informatie

City Life Church Utrecht Utrecht. Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE. Jaarverslag 2015 A. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG. Jaarrekening

City Life Church Utrecht Utrecht. Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE. Jaarverslag 2015 A. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG. Jaarrekening City Life Church Utrecht Utrecht Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag 2015 A. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2015 2. Staat van baten en lasten over 2015 3. Grondslagen

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2013

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2013 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2013 Vastgesteld door het bestuur op 26 februari 2014 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2013 5 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2013

Nadere informatie

Campagne tegen Wapenhandel A. Spenglerstraat NH Amsterdam RAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2015

Campagne tegen Wapenhandel A. Spenglerstraat NH Amsterdam RAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2015 Campagne tegen Wapenhandel A. Spenglerstraat 71 1054 NH Amsterdam RAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2015 Inhoudsopgave Resultaatvergelijking 3 Balans 4 Staat van baten en lasten 5 Grondslagen 6 Toelichting op

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Stichting Reformatorische Peuterspeelzaal De Benjamin. Pagina

INHOUDSOPGAVE. Stichting Reformatorische Peuterspeelzaal De Benjamin. Pagina JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina Woord vooraf 3 De Peuterspeelzaal De Benjamin in grote lijnen 4 Balans 6 Exploitatierekening 7 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 8 Toelichting jaarrekening

Nadere informatie

STICHTING CHALLENGES TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2014

STICHTING CHALLENGES TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2014 STICHTING CHALLENGES TE ROTTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 2 2 Deskundigenonderzoek 2 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag over 2014 4 JAARREKENING

Nadere informatie

Stichting European Uro-Oncology Group (EUOG) Zernikedreef CL LEIDEN JAARVERSLAG 2015

Stichting European Uro-Oncology Group (EUOG) Zernikedreef CL LEIDEN JAARVERSLAG 2015 Stichting European Uro-Oncology Group (EUOG) Zernikedreef 8 2333 CL LEIDEN JAARVERSLAG 2015 0 INHOUDSOPGAVE Blz. ACCOUNTANTSRAPPORT Bestuursverslag 2 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 4 Staat van

Nadere informatie

Financieel verslag 2016 Stichting Slinger Utrecht

Financieel verslag 2016 Stichting Slinger Utrecht Financieel verslag 2016 Stichting Slinger Utrecht Het ondernemende netwerk met hart en ambitie voor de stad Inhoud Jaarrekening Balans per 31 december 2016 3 Staat van baten en lasten over 2016 5 Toelichting

Nadere informatie

BALANS PER 31 DECEMBER 2013 ACTIVA

BALANS PER 31 DECEMBER 2013 ACTIVA BALANS PER 31 DECEMBER 2013 ACTIVA 2013 2012 Materiële vaste activa Terrein 45.378 45.378 Gebouwen 638.059 638.059 Inventaris 20.070 16.946 Computers 1.210 2.167 704.717 702.550 Financiële vaste activa

Nadere informatie

Stichting Hindu Swayamsevak Sangh. Jaarrekening

Stichting Hindu Swayamsevak Sangh. Jaarrekening Stichting Hindu Swayamsevak Sangh Jaarrekening 2016-2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Balans per 31 augustus 2017... 3 3. Resultatenrekening over boekjaar 2016-2017... 4 4. Toelichting op de balans

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Balans per 31 december Winst- en verliesrekening over Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5

Inhoudsopgave. Balans per 31 december Winst- en verliesrekening over Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 Inhoudsopgave Jaarrekening Pagina Balans per 31 december 2014 2 Winst- en verliesrekening over 2014 4 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 Toelichting op de balans per 31 december 2014 7 Toelichting

Nadere informatie

STICHTING BRANDWEER ZONDER GRENZEN te Tilburg. Rapport inzake de jaarrekening 2008

STICHTING BRANDWEER ZONDER GRENZEN te Tilburg. Rapport inzake de jaarrekening 2008 STICHTING BRANDWEER ZONDER GRENZEN te Tilburg Rapport inzake de jaarrekening 2008 Inhoudsopgave RAPPORT Blz. Algemeen 3 Fiscale positie 4 JAARREKENING Grondslagen voor de financiële verslaggeving 5 Balans

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Slinger Utrecht

Financieel verslag Stichting Slinger Utrecht Financieel verslag 2017 Stichting Slinger Utrecht Inhoud Jaarrekening Balans per 31 december 2017 3 Staat van baten en lasten over 2017 5 Toelichting op de balans en staat van baten en lasten 6 Overige

Nadere informatie

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2016 Boekjaar 1 januari 2016 31 december 2016 2 3 INHOUDSOPGAVE ALGEMENE GEGEVENS... 4 Bestuursverslag... 5 FINANCIEEL VERSLAG... 7 BALANS...

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden van Sprank

Jaarrekening Stichting Vrienden van Sprank Jaarrekening 2012 1 INHOUDSOPGAVE Pagina 5.1 Jaarrekening 2012 5.1.1 Balans per 31 december 2012 4 5.1.2 Resultatenrekening over 2012 5 5.1.3 Kasstroomoverzicht over 2012 6 5.1.4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Stichting Actie Stille Armoede te Amsterdam. Rappport inzake de jaarrekening 2015

Stichting Actie Stille Armoede te Amsterdam. Rappport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Actie Stille Armoede te Amsterdam Rappport inzake de jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Opdracht 3 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december 2015 5 2.2 Winst- en verliesrekening over

Nadere informatie

Ingevolge uw gewaardeerde opdracht stelden wij samen de jaarrekening over het boekjaar 2018 van de stichting "Omgaan met Pesten".

Ingevolge uw gewaardeerde opdracht stelden wij samen de jaarrekening over het boekjaar 2018 van de stichting Omgaan met Pesten. Stichting "Omgaan met Pesten" Barendrecht BOEKJAAR 2018 Bergambacht, 1 april 2019 Geachte bestuur, Ingevolge uw gewaardeerde opdracht stelden wij samen de jaarrekening over het boekjaar 2018 van de stichting

Nadere informatie

Stichting Newa. Jaarrekening 2015 Blz. Pagina 1 INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT. Algemeen 2. Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2015.

Stichting Newa. Jaarrekening 2015 Blz. Pagina 1 INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT. Algemeen 2. Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2015. Jaarrekening 2015 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2015 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017

OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 1 Balans per 31 december 2017 Activa Vaste activa Rekening 2017 Rekening 2016 Materiële vaste activa 192 384 Vlottende activa Voorraden 0 0 Vorderingen 1.262

Nadere informatie

Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE. Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Stichting "Kledingbank Arnhem e.o." gevestigd te Arnhem

Nadere informatie

Aan het bestuur van Stichting Help het Doel De Horst 4 3911 SZ RHENEN JAARREKENING 2015. RAPPORT Inzake jaarrekening 2015 27-6-2016-1

Aan het bestuur van Stichting Help het Doel De Horst 4 3911 SZ RHENEN JAARREKENING 2015. RAPPORT Inzake jaarrekening 2015 27-6-2016-1 Aan het bestuur van Stichting Help het Doel De Horst 4 3911 SZ JAARREKENING 2015 RAPPORT Inzake jaarrekening 2015 27-6-2016-1 JAARVERSLAG 2015 INHOUD Rapport Paginanummer 1 Samenstellingsverklaring 4 2

Nadere informatie

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2014

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2014 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2014 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2017

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2017 STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2017 Boekjaar 1 januari 2017 31 december 2017 INHOUDSOPGAVE ALGEMENE GEGEVENS...... 3 Bestuursverslag... 4 FINANCIEEL VERSLAG... 5 BALANS...

Nadere informatie

STICHTING KAALO NEDERLAND JAARREKENING 2011

STICHTING KAALO NEDERLAND JAARREKENING 2011 STICHTING KAALO NEDERLAND JAARREKENING 2011 Boekjaar 1 januari 2011 31 december 2011 2 INHOUDSOPGAVE ALGEMENE GEGEVENS... 3 Doel stelling Stichting Kaalo Nederland:... 3 AANBIEDING ADMINISTRATIEKANTOOR...

Nadere informatie

Stichting Negev Life Jaarverslag 2017

Stichting Negev Life Jaarverslag 2017 Stichting Negev Life Inhoudsopgave Blz. Inleiding 1. Bestuursverslag 1 2. Stichting gegevens, doelstelling en bestuur 2 3. Financieel verslag 2 Jaarrekening 2017 3 4. Balans per 31 december 2017 4 / 5

Nadere informatie

Stichting Het Erfdeel - wonen Werkensedijk 45 4251 PR WERKENDAM JAARVERSLAG 2014. RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 C O N C E P T 18-06-2015-1

Stichting Het Erfdeel - wonen Werkensedijk 45 4251 PR WERKENDAM JAARVERSLAG 2014. RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 C O N C E P T 18-06-2015-1 Werkensedijk 45 4251 PR JAARVERSLAG 2014 RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 18-06-2015-1 INHOUD JAARVERSLAG 2014 Paginanummer 1. BESTUURS- EN DIRECTIEVERSLAG 3 1.1 Algemeen 4 1.2 Activiteitenverslag 4 1.3

Nadere informatie

JAARRAPPORT Stichting Vrienden van de Leonardoschool Ede e.o. De Ruyterstraat DR EDE

JAARRAPPORT Stichting Vrienden van de Leonardoschool Ede e.o. De Ruyterstraat DR EDE JAARRAPPORT 2015 De Ruyterstraat 1 6712 DR EDE INHOUDSOPGAVE Pagina Administratieverslag Algemeen 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 5 Winst-en-verliesrekening over 2015 6 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Jaarrekening Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker SW Eindhoven

Jaarrekening Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker SW Eindhoven Jaarrekening 2015 Vereniging ICOM-Nederland p/a Heeghtakker 86 5625 SW Eindhoven 12 mei 2016 Inhoud: Pagina ALGEMEEN Samenstellingsverklaring 2 Algemene gegevens 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2015

Nadere informatie

RAPPORT. Betreffende het jaarverslag en de jaarrekening 2017 van. Stichting Oeganda tegen Mensenhandel te Vlissingen

RAPPORT. Betreffende het jaarverslag en de jaarrekening 2017 van. Stichting Oeganda tegen Mensenhandel te Vlissingen RAPPORT Betreffende het jaarverslag en de jaarrekening 2017 van Stichting Oeganda tegen Mensenhandel te INHOUD Bestuursverslag 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2017 5 Staat van baten en lasten over

Nadere informatie

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014.

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014. Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014. In het kader van voldoen aan de nieuwe ANBI regelgeving publiceren wij in dit document: Naam van de instelling: Stichting

Nadere informatie

Financieel verslag 2014. Stichting Sterker Samen. Amsterdam

Financieel verslag 2014. Stichting Sterker Samen. Amsterdam Financieel verslag 2014 Stichting Sterker Samen Amsterdam Inhoud Jaarverslag Jaarverslag 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 5 Staat van baten en lasten over 2014 6 Toelichting op de balans en staat

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker 86 5625 SW Eindhoven

Jaarrekening 2014. Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker 86 5625 SW Eindhoven Jaarrekening 2014 Vereniging ICOM-Nederland p/a Heeghtakker 86 5625 SW Eindhoven 1 mei 2015 Inhoud: Pagina ALGEMEEN Samenstellingsverklaring 2 Algemene gegevens 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2014

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 2013 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN te HILVERSUM INHOUD ALGEMEEN 1. Algemeen... 3 2. Kasstroomoverzicht 2012-2013... 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2013...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2013. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Jaarrekening Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker SW Eindhoven

Jaarrekening Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker SW Eindhoven Jaarrekening 2017 Vereniging ICOM-Nederland p/a Heeghtakker 86 5625 SW Eindhoven 14 april 2018 Inhoud: Pagina ALGEMEEN Samenstellingsverklaring 2 Algemene gegevens 3 JAARREKENING Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2013

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2013 Rapport inzake jaarstukken 2013 26 augustus 2014 1 Inhoud Blad Accountantsrapportage 3 Algemeen 4 Jaarstukken 2013 5 Jaarverslag van het bestuur 6 Jaarrekening 8 Balans per 31 december 2013 9 Staat van

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2014 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2014 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting The Source Connection gevestigd te Amsterdam. Jaarrekening 2014

Stichting The Source Connection gevestigd te Amsterdam. Jaarrekening 2014 Stichting The Source Connection gevestigd te Amsterdam Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per 31 december 2014 3 Staat van baten en lasten over 2014 5 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2013

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2013 STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave BALANS PER 31 DECEMBER 2013 3 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2013 4 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING 5 TOELICHTING

Nadere informatie

Stichting Garantiefonds. Jaarrekening Conceptversie: :08

Stichting Garantiefonds. Jaarrekening Conceptversie: :08 Stichting Garantiefonds Jaarrekening 2018 Conceptversie: 15-4-2019 16:08 Inhoud Algemeen... 3 Jaarrekening... 4 Balans per 31 december 2018... 5 Staat van baten en lasten over 2018... 6 Grondslagen voor

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2014. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Liquide middelen Deze worden opgenomen voor de nominale waarde en staan vrij ter beschikking.

Liquide middelen Deze worden opgenomen voor de nominale waarde en staan vrij ter beschikking. GRONDSLAGEN VOOR DE FINANCIELE VERSLAGGEVING Waarderingsgrondslagen Materiële vaste activa De materiële vaste activa worden gewaardeerd tegen aanschafwaarde. Op het gebouw wordt niet afgeschreven. De inventaris

Nadere informatie

Jaarrekening Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker SW Eindhoven

Jaarrekening Vereniging ICOM-Nederland. p/a Heeghtakker SW Eindhoven Jaarrekening 2016 Vereniging ICOM-Nederland p/a Heeghtakker 86 5625 SW Eindhoven 2 juni 2017 Inhoud: Pagina ALGEMEEN Samenstellingsverklaring 2 Algemene gegevens 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2016

Nadere informatie

Liquide middelen Deze worden opgenomen voor de nominale waarde en staan vrij ter beschikking.

Liquide middelen Deze worden opgenomen voor de nominale waarde en staan vrij ter beschikking. GRONDSLAGEN VOOR DE FINANCIELE VERSLAGGEVING Waarderingsgrondslagen Materiële vaste activa De materiële vaste activa worden gewaardeerd tegen aanschafwaarde. Op het gebouw wordt niet afgeschreven. De inventaris

Nadere informatie

Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2014. Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2014. Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE. Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem Jaarrekening 2014 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Stichting "Kledingbank Arnhem e.o." gevestigd te Arnhem

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN te HILVERSUM Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren Jaarrekening 2015 23 februari 2016 Pagina 2 van 15 INHOUD ALGEMEEN 1. Algemeen...

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING K U N S T E N O P S T R A A T

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING K U N S T E N O P S T R A A T FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING K U N S T E N O P S T R A A T STICHTING KUNSTEN OP STRAAT FINANCIEEL VERSLAG 2017 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING ALGEMEEN Het financieel verslag

Nadere informatie

Jaarverslag boekjaar 2009

Jaarverslag boekjaar 2009 Jaarverslag boekjaar 2009 Stichting Stepping Stones for Africa 25 september 2010 Stichting Stepping Stones for Africa Merkusstraat 30 2593 TM Den Haag T. 070-3819122 www.steppingstonesforafrica.org info@steppingstonesforafrica.org

Nadere informatie

Aan het bestuur van St. De Samaritaan (SDS) Schoolpad 1b 3851 JE ERMELO. betreft Verkorte jaarrekening 2016/2017. datum 18 september 2017

Aan het bestuur van St. De Samaritaan (SDS) Schoolpad 1b 3851 JE ERMELO. betreft Verkorte jaarrekening 2016/2017. datum 18 september 2017 Aan het bestuur van St. De Samaritaan (SDS) Schoolpad 1b 3851 JE ERMELO betreft Verkorte jaarrekening 2016/2017 datum 18 september 2017 Dit rapport is verzorgd door de Jong & Laan, Oosteinde 31, 3842 DR,

Nadere informatie

Jaarrekening 2017 Diaconie

Jaarrekening 2017 Diaconie Jaarrekening 2017 Diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Enkhuizen INHOUDSOPGAVE Het is mij een genoegen u de jaarrekening 2017 van de Diaconie van de Christelijke Gereformeerde Kerk vrijgemaakt

Nadere informatie

JAARREKENING 2014 STICHTING HUIS VAN GEBED IN NUNSPEET. Brinkersweg 27 8071 GR NUNSPEET

JAARREKENING 2014 STICHTING HUIS VAN GEBED IN NUNSPEET. Brinkersweg 27 8071 GR NUNSPEET JAARREKENING 2014 STICHTING HUIS VAN GEBED IN NUNSPEET Brinkersweg 27 8071 GR NUNSPEET Inhoudsopgave pagina Balans per 31 december 2014 3 Staat van baten en lasten over 2014 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Hartwacht Sint-Michielsgestel

Jaarrekening Stichting Hartwacht Sint-Michielsgestel Jaarrekening Stichting Hartwacht Sint-Michielsgestel - 2018-24 april 2019 Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening 1. Grondslagen voor de jaarrekening 3 2. Balans per 31 december 2018 4 3. Staat

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Bijna Thuis Huis Nuenen JAARREKENING 2016

Stichting Vrienden van het Bijna Thuis Huis Nuenen JAARREKENING 2016 JAARREKENING 2016 Inhoudsopgave Bestuursverslag 2 Balans per 31 december 2016 3 Exploitatierekening over 2016 4 Toelichting behorende tot de jaarrekening 5 Overige gegevens 7 1 Bestuursverslag Het bestuur

Nadere informatie

STICHTING PRESENT SMALLINGERLAND Drachten. Rapport inzake jaarbericht 2015

STICHTING PRESENT SMALLINGERLAND Drachten. Rapport inzake jaarbericht 2015 STICHTING PRESENT SMALLINGERLAND Drachten Rapport inzake jaarbericht 2015 7 april 2016 Inhoud Blad Jaarbericht 2015 Jaarrekening 4 Balans per 31 december 2015 4 Overzicht inkomsten en uitgaven 2015 5 Toelichting

Nadere informatie

Stichting VEVAM Fonds SVF

Stichting VEVAM Fonds SVF Stichting VEVAM Fonds SVF Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave Balans per 31 december 2012 (na resultaatbestemming)... 3 Staat van baten en lasten over 2012... 4 Algemene toelichting op de balans en staat van

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2018

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2018 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2018 Bestuursverslag 2018 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

JAARREKENING 2014 STICHTING LEEN DE BROEKERT FONDS. te Middelburg. MIDDELBURG, 24 november 2015

JAARREKENING 2014 STICHTING LEEN DE BROEKERT FONDS. te Middelburg. MIDDELBURG, 24 november 2015 JAARREKENING 2014 STICHTING LEEN DE BROEKERT FONDS MIDDELBURG, 24 november 2015 INHOUDSOPGAVE Blad JAARREKENING - Balans per 31 december 2014 3 - Staat van baten en lasten over 2014 4 - Algemene toelichting

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening. Vineyard Benelux te Utrecht. Amersfoort, 23 mei 2017

Rapport inzake de jaarrekening. Vineyard Benelux te Utrecht. Amersfoort, 23 mei 2017 Rapport inzake de jaarrekening 2016 te Utrecht Amersfoort, 23 mei 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARVERSLAG 1. Opdrachtbevestiging 4 JAARREKENING 5 1. Balans 6 2. Winst- en verliesrekening 7 3. Waarderingsgrondslagen

Nadere informatie

Vaste activa Inventaris 0 0 Computer Overige vorderingen overlopende activa Liquide middelen

Vaste activa Inventaris 0 0 Computer Overige vorderingen overlopende activa Liquide middelen Jaarrekening 2015 Balans per 31 december 2015 Activa Vaste activa Inventaris 0 0 Computer 0 0 0 0 Vlottende activa Overige vorderingen overlopende activa 125 0 Liquide middelen 14.371 15.492 14.496 15.492

Nadere informatie

Stichting The Source Connection gevestigd te Amsterdam. Jaarrekening 2015

Stichting The Source Connection gevestigd te Amsterdam. Jaarrekening 2015 Stichting The Source Connection gevestigd te Amsterdam Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Staat van baten en lasten over 2015 5 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

lnloophuis'de Rose-Linde' Stichting I handele gevestigd oophuis Roosendaal en omstreken onder de naam "lnloophuis De Rose-Linde" Roosendaal

lnloophuis'de Rose-Linde' Stichting I handele gevestigd oophuis Roosendaal en omstreken onder de naam lnloophuis De Rose-Linde Roosendaal lnloophuis'de Rose-Linde' Stichting I handele gevestigd oophuis Roosendaal en omstreken onder de naam "lnloophuis De Rose-Linde" Roosendaal 216 lnloophuis'de Rose-Línde' INHOUD Pagina Balans per 31 december

Nadere informatie

Opgemaakt d.d. 30 juni 2015

Opgemaakt d.d. 30 juni 2015 JAARREKENING 2014 Opgemaakt d.d. 30 juni 2015 JAARREKENING 2014 STICHTING TWARNE GRONDSLAGEN VAN WAARDERING EN RESULTAATBEPALING De grondslagen van waardering en resultaatbepaling zijn conform de wettelijke

Nadere informatie

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2014

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2014 STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave BALANS PER 31 DECEMBER 2014 3 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2014 4 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING 5 TOELICHTING

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015

Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van Hospice Wageningen-Renkum Melkweg 1 6707 CZ Wageningen tel: 0317-450047 email: vrienden@hospicewageningenrenkum.nl bankrekening nr.: IBAN NL30 RABO 0155 6526 99 ANBI nr: 8214.91.647

Nadere informatie

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2015

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2015 STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2015 Boekjaar 1 januari 2015 31 december 2015 2 3 INHOUDSOPGAVE ALGEMENE GEGEVENS... 4 Bestuursverslag... 5 FINANCIEEL VERSLAG... 7 BALANS...

Nadere informatie

STICHTING JORIS FOUNDATION TE SANTPOORT - ZUID. Rapport inzake jaarstukken 2017

STICHTING JORIS FOUNDATION TE SANTPOORT - ZUID. Rapport inzake jaarstukken 2017 STICHTING JORIS FOUNDATION TE SANTPOORT - ZUID Rapport inzake jaarstukken 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 2 Algemeen 3 JAARREKENING 1 Balans

Nadere informatie

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017 ACTIVA 31-12-2017 31-12-2016 Vaste activa Inventaris Computer Vlottende activa Overige vorderingen en overlopende activa Liquide middelen 19.913 18.410 19.913

Nadere informatie

STICHTING AGAPÉ HULPVERLENING SRI LANKA JAARREKENING 2014

STICHTING AGAPÉ HULPVERLENING SRI LANKA JAARREKENING 2014 STICHTING AGAPÉ HULPVERLENING SRI LANKA JAARREKENING 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1. Opdracht / Samenstellingsverklaring 3/4 FINANCIEEL VERSLAG JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2014

Nadere informatie

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG

STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG STICHTING EERHERSTEL JOODSE BEGRAAFPLAATS ZEEBURG JAARREKENING 2018 Boekjaar 1 januari 2018 31 december 2018 2 INHOUDSOPGAVE ALGEMENE GEGEVENS... 3 Bestuursverslag... 4 FINANCIEEL VERSLAG... 5 BALANS...

Nadere informatie

Jaarrekening 2018 van. Stichting De Volharding Steun en Toeverlaat. Den Haag

Jaarrekening 2018 van. Stichting De Volharding Steun en Toeverlaat. Den Haag Jaarrekening 2018 van Stichting De Volharding Steun en Toeverlaat Den Haag 1 Inhoud 1 Bestuursverslag Algemene gang van zaken 3 Verwachte gang van zaken 4 2 Jaarrekening Balans per 31 december 2018 5 Staat

Nadere informatie

JAARREKENING

JAARREKENING JAARREKENING 2014-2015 Plaats Leeuwarden Datum 03-06-2016 INHOUDSOPGAVE Bestuursverslag. 1, 2 Balans per 31 december 2015. 3, 4 Winst- en verliesrekening 2015. 5 Algemene toelichting. 6 Toelichting winst-

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2015 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2015 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG 1 JAARVERSLAG 2017 www.initiatievenfondsuithoorn.nl Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 4 1.1 Activiteiten... 4 2. Toekomst... 5 3. Organisatie... 5 3.1 Bestuur... 5 4.

Nadere informatie

STICHTING HARTCENTRUM TWENTE TE ENSCHEDE. Jaarrapport 2016

STICHTING HARTCENTRUM TWENTE TE ENSCHEDE. Jaarrapport 2016 STICHTING HARTCENTRUM TWENTE TE ENSCHEDE Jaarrapport 2016 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2016 (na resultaatbestemming) 31 december 2016 31 december 2015 ACTIVA VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen (1) Overlopende activa

Nadere informatie

STICHTING PRESENT SMALLINGERLAND. Rapport betreffende jaarbericht 2016 Overige gegevens 2 maart 2017

STICHTING PRESENT SMALLINGERLAND. Rapport betreffende jaarbericht 2016 Overige gegevens 2 maart 2017 STICHTING PRESENT SMALLINGERLAND Rapport betreffende jaarbericht 2016 Overige gegevens 2 maart 2017 Inhoud Jaarbericht 2016 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 Overzicht inkomsten en uitgaven 2016

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2017

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2017 Stichting Vrienden van Makeni Rapport inzake jaarstukken 2017 15 januari 2018 Inhoud Blad Accountantsrapportage 3 Algemeen 4 Jaarstukken 2017 5 Jaarverslag van het bestuur 6 Jaarrekening 8 Balans per 31

Nadere informatie

RSI Vereniging gevestigd te Nijkerk. Jaarrekening 2015

RSI Vereniging gevestigd te Nijkerk. Jaarrekening 2015 RSI Vereniging gevestigd te Nijkerk Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per 31 december 2015 2 Staat van baten en lasten over 2015 4 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 Balans per 31

Nadere informatie

Jaarrekening 2012. Stichting Leergeld Groningen e.o. Groningen

Jaarrekening 2012. Stichting Leergeld Groningen e.o. Groningen Jaarrekening 2012 Stichting Leergeld Groningen e.o. Groningen Inhoud 1 Jaarrekening 2 2 Balans per 31 december 2012 4 3 Staat van baten en lasten over 2012 5 4 Toelichting op de balans en staat van baten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage Jaarrekening 2016 maart 2017-1 - Inhoud Blad Jaarrekening 2016 3 Bestuursverslag 4 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2016 (na bestemming batig saldo) 8 Staat van baten en lasten over 2016 9 Toelichting

Nadere informatie

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2015

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2015 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2015 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Jaarrekening. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting bij de jaarrekening 4

Inhoudsopgave. Jaarrekening. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting bij de jaarrekening 4 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per 31 december 2018 2 Staat van baten en lasten over 2018 3 Toelichting bij de jaarrekening 4 Pagina 1 Balans per 31 december 2018 (na resultaatbestemming) Activa

Nadere informatie