SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo"

Transcriptie

1 Jaargang 51 NR januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Tumblingbaan Sportzaal Markehuis Samenwerking IJsvereniging en Sportdorp Column Inge Matthezing Koud Sportnieuws Uitslagen en programma volleybal en voetbal Uit het dorp Nieuws na de veiling Uit de oude doos - Crescendo (1989) TOG - De geweldige dokter Paul Zaterdag 26 januari oud papier... en nog veel meer!

2 REDACTIE SPORTBLAD Materiaal voor het sportblad AGENDA Het SGO sportblad is een uitgave van Sportvereniging Grolloo en omstreken. Elk week staat dit blad weer vol spannende, interessante, belangrijke en vooral sportieve verhalen. Om jullie op tijd van de nieuwste nieuwtjes te voorzien hanteren wij sportieve regels Ophaaldag oud papier 9 2 Toneeluitvoering TOG 2 3 Uitvoering gymvereniging SGO We fluiten af op zondagavond uur Pass het materiaal door naar sportblad@sgogrolloo.nl SGO sportblad niet ontvangen? Stuur een naar de redactie: sportblad@sgogrolloo.nl Uiteraard zijn wij ook te volgen via het web en facebook. CONTACT PERSONEN SGO Grolloo Hilbert Stel Voorzitter voorzitter@sgogrolloo.nl Hiske Andriessen Secretaris secretaris@sgogrolloo.nl Edwin Smit Penningmeester penningmeester@sgogrolloo.nl Bouwe de Boer Ledenadministratie ledenadministratie@sgogrolloo.nl Emke de Weerd Supportersvereniging supportersvereniging@sgogrolloo.nl Arjen Zeewuster Sponsoring sponsoring@sgogrolloo.nl Markehuis Clubhuis sportzaal velden De Pol 4 Grolloo Volleybal Annelies Klaassen Senioren volleybal@sgogrolloo.nl Richard Heling Jeugd volleybal@sgogrolloo.nl Eldina Everts Wedstrijdsecretaris wedstrijdvolleybal@sgogrolloo.nl Gymnastiek Marieke Schamper gymnastiek@sgogrolloo.nl Albertien Jansen gymnastiek@sgogrolloo.nl Voetbal Rick Tjassens Senioren seniorenvoetbal@sgogrolloo.nl Mariska Jagt Jeugd jeugdvoetbal@sgogrolloo.nl Rick Tjassens Wedstrijdsecretaris wedstrijdvoetbal@sgogrolloo.nl Loopgroep Jan Postema loopgroep@sgogrolloo.nl Kristian Maters loopgroep@sgogrolloo.nl Fitness Roelof Dilling & Kirsten Rosien fitness@sgogrolloo.nl

3 SPORTDORP GROLLOO Een leven lang fit! > 18e Dorpsmaaltijd > Tumblingbaan Sportzaal Markehuis > Winteractiviteiten - samenwerking IJsvereniging en Sportdorp 18e Dorpsmaaltijd Aanmelden tot uiterlijk vrijdag 1 februari. Hebt u zich al aangemeld voor de eerstvolgende dorpsmaaltijd op donderdagavond 7 februari? Nog niet? Dat kan nog steeds tot uiterlijk vrijdag 1 februari via: het formulier op de balie van Het Markehuis de volgende link: bellen met Roelof Dilling ( ). Tumblingbaan Sportzaal Markehuis Bedankt Markehuis voor deze aanschaf! Hartstikke super! Afgelopen week is de uitrusting in de sportzaal uitgebreid met een zogenaamde tumblingbaan. Dit is een soort springkussen, die als lange mat wordt gebruikt. Een zachte landingsbaan dus, waarop zonder pijnlijke landing allerlei oefeningen kunnen worden gedaan. Bij de gymles vonden onze gymnasten het allemaal fantastisch! En in de aanloop naar de a.s. gymuitvoering gaan ze hierop enthousiast aan de slag. Bij de uitvoering op 2 maart om 19 uur kan het publiek de kunsten van alle SGO-ers komen aanschouwen o.a. op deze nieuwe aanwinst!

4 Winteractiviteiten Samenwerking IJsvereniging en Sportdorp Stiet de winter veur de deur? Hold de vörst an? Komt die Siberische Beer echt naar Nederland? Slapen de rayonhoofden van onze ijsvereniging Het Evenveen al onrustig? Kunt oeze scheuvels oet het vet? Zou toch mooi zijn als we weer eens paar weekjes mooi winterweer hebben! Daar over hadden we het met elkaar. We, dat zijn de bestuurders van ijsvereniging Het Evenveen en de mensen van Sportdorp/Supportersvereniging SGO. In de periode ( ) dat we actief waren als Sportdorp hebben we een winterprogramma in elkaar gedraaid. Dat wilden we in gang zetten als het winter zou worden. Zover is het toen echter niet gekomen. Wie weet een volgend jaar, zeiden we toen. Op het moment van het schrijven van dit stukje tekst dient er zich winters weer aan. Het ijs is nog niet sterk genoeg, maar dat zou in de loop van deze week best eens anders kunnen worden. Daarom nu al vast deze aankondiging. Zo gauw de ijsbaan open is, willen we zo snel als mogelijk starten met onze activiteiten. Wij denken aan schaatslessen, priksleeën, curling, schaatswedstrijden, elfdorpentocht, enz. Voor ons winterprogramma zoeken we nog mensen voor het geven van schaatslessen of het verlenen van assistentie daarbij. Daarvoor hoef je zeker geen professionele schaatstrainer te zijn! Verder willen we graag weten wie in Grolloo en Omstreken schaatsen kunnen/willen slijpen. Zo gauw we actief worden, nemen we dat mee in onze aankondiging. En of het zover komt? Tja... alles wordt bepaald door de weersomstandigheden! En anders... organiseren we het Nederlands kampioenschap Klunen op het sportveld!! IJsvereniging Het Evenveen : Bert van Esch, Christien de Vries en Jan Schrotenboer. Sportdorp/Supportersvereniging SGO: Eldina Everts, Gerrit Hietbrink, Piet Wieldraaijer, Davina Roosien, Gert Jan Hietbrink, Emke de Weerd en Roelof Dilling Valt er veel sneeuw dan biedt dat weer heel andere kansen. Wat zou het mooi zijn als we dan met elkaar Grolloo en Omstreken omtoveren in een prachtig Winters dorp. Wie maakt de mooiste sneeuwpop? Wie bouwt een iglo of een ander bijzonder kunstwerk? Welke straat heeft de mooiste sfeerverlichting?? Onze berichtgeving doen we via het sportblad maar dat zal lang niet altijd op het juiste moment verschijnen. Daarom gebruiken we ook Facebook van SGO en van de IJsvereniging. Verder zullen we het programma steeds ophangen bij de ijsbaan, bij de school, Het Markehuis en op het prikbord bij Lekker Makkelijk.

5 COLUMN INGE MATTHEZING Koud Koud Het is koud. Op sommige plekken was het vannacht heeel koud. -10 graden. Mij maak je daar niet echt blij mee. Maar ik las dat er in Friesland al een paar fanatiekelingen op natuurijs hebben geschaatst. De winter is duidelijk begonnen. Wellicht dat er binnenkort ook hier op de ijsbaan geschaatst kan worden. Dit jaar dan voor het laatst op de bekende locatie. Dus hopelijk kunnen de liefhebbers daar nog even van genieten. Vanaf volgend jaar bevindt de ijsbaan zich als het goed is aan De Pol. Want ondanks dat mensen steeds meer op zichzelf zijn is het voor veel mensen toch heel fijn om onderdeel te zijn van een gemeenschap. Zeker nu het dus kouder wordt en misschien wat lastiger om het huis uit te gaan. Dan is het fijn als er voorzieningen dicht bij huis zijn. Ik vind het dan ook mooi te zien dat er steeds weer nieuwe initiatieven zijn. Zo las ik in het sportblad van afgelopen week over de boekenuitleen in het Markehuis. Op de plek van de huidige ijsbaan kunnen dan een aantal huizen gebouwd worden. Dat is mooi voor de doorstroom en de leefbaarheid in het dorp. Met dit koude weer blijf ik daarom lekker binnen en duik ik eens de boekenkast in. Die mag wel eens opgeruimd worden en misschien kan ik dan iemand anders nog blij maken met mijn oude boeken.

6

7

8 SPORT NIEUWS Vanaf de velden > Uitslagen en programma volleybal > Programma voetbal Uitslagen en programma volleybal S.G.O. DS 1 - Wesseling DOK DS S.G.O. HS 1 - Wesseling DOK HS S.G.O. N2 1 - Sudosa-Desto N S.G.O. N2 1 - Sudosa-Desto N DIO Oosterwolde N2 1 - S.G.O. N Sudosa-Desto N2 4 - S.G.O. N S.G.O. MB 1 - Sleen MB De uitslagen van de mini s N4 van 12 januari jl. zijn nu wel bekend: S.G.O. N4 1 - Haulerwijk N Impala N4 1 - S.G.O. N Programma dinsag 22 januari 20:00 uur S.G.O. DS 1 - Peelermarke DS 1 Aanwezig: 19:15 uur Zaaldienst: Onderling regelen Scheidsrechter: Egbert Lensing Bardienst: Annelies Programma vrijdag 25 januari 19:00 uur DIO Oosterwolde DS 2 - S.G.O. DS 1 Sporthal: Laco Boekholt Sportcomplex, Oosterwolde FR Vertrek: Onderling regelen Vervoer: Onderling regelen Programma maandag 28 januari 21:00 uur N.V.C. HS 1 - S.G.O. HS 1 Sporthal: De Eendracht, Nijeveen Vertrek: Onderling regelen Vervoer: Onderling regelen Verslag van de Mini s Vandaag hadden we ons eerste toernooi na de winterstop. We moesten naar Haulerwijk en er stonden 4 wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd moesten wij als SGO N2 1 tegen Sudosa Desto N2 3. Hier hadden we nog nooit tegen gespeeld. We speelden een voortreffelijke wedstrijd. Alles ging goed. Onze concentratie, onze opslagen én onze moeilijke ballen. Het resulteerde dan ook in een prachtige uitslag van 6-0. Gewonnen! De tweede wedstrijd moesten we tegen Sudosa Desto N2 5. Deze meiden en jongens waren volop vertegenwoordigd. Ze hadden maar liefst 2 wissels. Wij speelden een goede wedstrijd. We hadden erg lange rallies met Sudosa. Regelmatig stonden wij of zij met 1 persoon in het veld waarna we al onze medespelers weer terug in het veld wisten te spelen. Echter wanneer het om punten ging, viel de bal helaas steeds aan onze kant op de grond. Uiteindelijk verloren we met 4-0. Na een korte pauze stond DIO Oosterwolde op het programma. Hun team was net als ons team ongewijzigd. We wisten dus enigszins wat we van elkaar konden verwachten. Dit in tegenstelling tot de teams van de andere drie wedstrijden. Tegen DIO speelden we een goede pot. We waren zeer aan elkaar gewaagd. We wisten deze wedstrijd te winnen met 3-1. Na weer een korte pauze hadden we nog 1 wedstrijd te spelen. Dit keer tegen Sudosa Desto N2 4. Een super spannende wedstrijd. We waren de concentratie een beetje kwijt. Vier wedstrijden binnen 1,5 uur spelen is natuurlijk ook niet niks. Steeds maar weer 12 minuten de focus op de bal hebben, doordraaien, vangen, goed opslaan en moeilijke ballen gooien valt niet mee. We stonden steeds achter maar wisten ons ook elke keer te herpakken. Van 1-0 achter naar 1-1, van 2-1 achter naar 2-2. Toen ging de knop weer om. Het werd 3-2 in ons voordeel en de eindstand was uiteindelijk 4-2. Hartstikke goed gedaan! That s the spirit! Weet je wat het mooie is? We staan de komende weken bovenaan in de ranglijst. Zaterdag 2 maart is het volgende toernooi pas weer.

9 Zaalcompetities jeugd Voor JO10-2 zit de zaalcompetitie er al op. Ze hebben een mooie uitslag verdeling weten te behalen: 2 winst, 2 gelijk, 2 verloren. De zaalcompetitie van JO8 en JO10-1 gaat nog 2 weken door en zaterdag mochten beide teams aantreden tegen de noordelijke buitenwijk van Grolloo, Rolde. Jo-8 wist met 2-2 gelijk te spelen en de wedstrijd tegen tegen Smilde94 bleef 0-0. Jo10-1 wist met 1-0 te winnen tegen rolder boys, door een mooi doelpunt van marith. De wedstrijd tegen Leo loon 1 werd met 2-1 gewonnen. Programma voetbal Wedstrijdprogramma jeugd Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :00 SGO JO10-1 LTC JO10-1 GIETEN :20 ACV JO10-1 SGO JO10-1 GIETEN :15 SGO JO8-1 Annen JO8-2 ANNEN :45 Annen JO8-1 SGO JO8-1 ANNEN :15 BSVV JO8-1 SGO JO8-1 ROLDE :45 SGO JO8-1 Annen JO8-1 ROLDE Wedstrijdprogramma senioren zaal Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :55 REUZ 5 SGO 1 VRIES :00 SGO 1 Drs. Vijfje 26 BORGER Wedstrijdprogramma senioren Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :00 SGO 1 Yde de Punt 2 GROLLOO

10 DORP NIEUWS Uit het dorp > Nieuws na de veiling - Concert A.J. Plug zaterdag 2 februari > Uit de oude doos - Crescendo (1989) > Ophaaldag oud papier > TOG - De geweldige dokter Paul > Ontwerpbestemmingsplan Grolloo Lienstukken-Zuid Nieuws na de veiling Verzilvert u een kavel? Laat het ons weten met een foto en/of een verslag! Wij publiceren deze dan in het sportblad van SGO, de Boerhoorn in Schoonloo en op onze facebook pagina. Graag via mail naar veiling@grolloospringlevend.nl Veilingcommissie Grolloo Springlevend Veiling@grolloospringlevend.nl Concert A.J. Plug zaterdag 2 februari Zaterdag 2 februari zal A.J.Plug in het kerkgebouw in Grolloo een uniek optreden verzorgen voor de 100 mensen, die hiervoor op de veiling in oktober een kaartje hebben gekocht. Alle beschikbare kaarten zijn verkocht; helaas is er geen andere mogelijkheid om bij dit concert aanwezig te zijn. Het optreden start om uur en zal rond uur eindigen. Vanaf uur kan men, voorzien van entreekaart, naar binnen. De kaarten worden bij de ingang van de kerk ingenomen. Voor een kopje koffie/ thee wordt gezorgd. Johan Derksen zal vooraf een korte inleiding verzorgen. We wensen een ieder nu al een fantastisch en uniek concert toe in de kerk van Grolloo.

11 Uit de oude doos - Crescendo (1989) In 1989 is Crescendo voorzien van nieuwe uniformen. In 1989 is Crescendo voorzien van nieuwe uniformen. Een comité van 4 personen (op de foto op de voorgrond) heeft ervoor gezorgd dat de benodigde financiën binnenkwamen. Onderstaande foto is gemaakt in het openluchttheater van De Berenkuil. Het muziekkorps stond toen onder leiding van dirigent Cor Visser. Nu, 29 jaar later, zijn 3 personen van deze foto nog steeds actief bij Crescendo: Hannie Nijmeijer, Jan Reinders en Pieter Oosterman. Of zijn er meer nog steeds actief? Meer foto s of dia s zijn welkom: Roelof Dilling, Hofakkers 5, tel of mailtje naar rdilling@kpnplanet.nl

12 Er wordt a.s. zaterdag 26 januari oud papier gehaald. Wilt u uw oud papier vóór 9.00 uur goed gebundeld of in dozen verpakt aan de weg zetten? Voor het ophalen van het oud papier in Grolloo, Schoonloo, Papenvoort en Vredenheim (tussen 9.00 en uur) doen we graag weer een beroep op de ouders. We verwijzen hiervoor naar het schema in de schoolgids. De containers van Grolloo zullen tot nader bericht weer bij school staan. Wij willen u graag nog wijzen op de mogelijkheid om oud papier in te leveren buiten de vaste ophaaldagen om. Mocht u tussendoor oud papier kwijt willen, dan kan dat in de container die bij de Welkoop staat. Ook de opbrengst van het papier dat hierin wordt verzameld, komt ten goede aan de school. We danken u alvast weer voor uw medewerking. Contactpersoon: Coördinator container is telefonisch bereikbaar van 9.00 u tot uur op het nummer Namens de oudervereniging OBS De Drift Diana Leeuwerik

13 Zaterdag 9 FEBRUARI 2019 presenteert TOG Grolloo: DE GEWELDIGE DOKTER PAUL een klucht in drie bedrijven geschreven door Henk Roede café Hofsteenge Grolloo; aanvang 20:00 uur (zaal open vanaf uur) Vol enthousiasme begint Dokter Paul aan zijn eerste werkdag als dierenarts in de praktijk die hij heeft overgenomen. Hij komt er echter al snel achter dat er vreemde zaken gebeuren. Zijn voorganger, dokter Van Meulen, weet daar alles van, maar heeft dit vergeten te vertellen aan Dokter Paul. Ook de assistente Liesbeth weet van niets, maar dat is maar beter ook Kortom: verwarring en chaos alom. Komt het ooit weer goed.?

14 Ontwerpbestemmingsplan Grolloo Lienstukken-Zuid Van 17 november 2016 tot en met 28 december 2016 is inspraak verleend op het voorontwerp bestemmingsplan Grolloo, Lienstukken-Zuid, waarmee toen de realisatie van 9 woningen ten zuiden van de straat Lienstukken te Grolloo werd beoogd. Het ontwerp bestemmingsplan is de volgende versie van het bestemmingsplan die ter inzage kan worden gelegd. Nadat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage heeft gelegen, kan het college het bestemmingsplan ter vaststelling aanbieden aan de gemeenteraad. Tussen het voorontwerp en het ontwerp zit veel tijd. ln de eerste helft van 2017 heeft onderzoek plaatsgevonden naar de woonbehoefte in Grolloo. Vervolgens hebben de ontwikkelaars van zowel de locatie Lienstukken-Zuid (Stoffers) als Vredenheimseweg (Agriforest) overleg gevoerd over de plannen in relatie tot dit woonbehoefte onderzoek. Dit heeft erin geresulteerd dat beide locaties nu door Stoffers B.V. ontwikkeld zullen worden. Het toenmalige college heeft in januari 2018 een positieve grondhouding aangenomen met betrekking tot de door Stoffers B.V. in december 2017 aangeleverde plannen. Op 15 februari 2018 heeft Stoffers B.V. zijn plannen in een openbare vergadering van de raadscommissie gepresenteerd. ln de periode sindsdien heeft Stoffers B.V. diverse benodigde onderzoeken aangeleverd (waaronder een archeologisch proefsleuvenonderzoek) en andere voorbereidingen getroffen. Het ontwerp bestemmingsplan Grolloo, Lienstukken-Zuid bevat een regeling voor het volgende woningbouwprogramma: 10 woningen i.p.v. 9 in het voorontwerp bestemmingsplan: Op 9 januari a.s. wordt het volgende in zowel De Schakel als de Staatscourant gepubliceerd: Ontwerp bestemmingsplan Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Grolloo, Lienstukken-Zuid met ingang van 10 januari 2019 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerp bestemmingsplan is gedurende deze periode ook te raadplegen op nl (onder Wonen & bouwen / Bestemmingsplannen / ln procedure / Ontwerp ) en op (planidentificatienummer NL.lMRO. l630.bplienstukkenzd-ow01). Met het bestemmingsplan wordt beoogd om een nieuwe woonwijk van 10 woningen mogelijk te maken ten zuiden van de straat Lienstukken te Grolloo. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge zienswijze willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) woningen in rij (starterswoningen) 2 2-onder-1-kap-woningen (starterswoningen) 2 2-onder-1-kap-woningen (vrije sector) 2 vrijstaande woningen (vrije sector)....lees verder >

15 Vervolg > Ontwerpbestemmingsplan Grolloo Lienstukken-Zuid Van 17 november 2016 tot en met 28 december 2016 is inspraak verleend op het voorontwerp bestemmingsplan Grolloo, Lienstukken-Zuid, waarmee toen de realisatie van 9 woningen ten zuiden van de straat Lienstukken te Grolloo werd beoogd. > Anterieure overeenkomst Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij voor het bestemmingsplan Grolloo, Lienstukken-Zuid een anterieure (samenwerkings) overeenkomst ex artikel 6.24,\id 1, Wro hebben afgesloten. ln deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het verhaal van kosten die de gemeente maakt vanwege het verlenen van haar planologische medewerking aan het bestemmingsplan, de verkoop van gemeentegrond aan de ontwikkelaar, de overdracht van het openbare gebied na realisatie van de woningen alsmede de verplichting tot het realiseren van starterswoningen. De anterieure overeenkomst ligt met ingang van 10 januari 2019 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. De overeenkomst is gedurende deze periode ook te raadplegen op (onder Wonen & bouwen / Bestemmingsplannen / ln procedure / Ontwerp ), als bijlage van het ontwerp bestemmingsplan Grolloo, Lienstukken-Zuid. Tegen de anterieure overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open. Met vriendelijke groet, Het college van de gemeente Aa en Hunze, namens deze, E.A.A. van Dam, team Ruimtelijk beleid

16 2 maart 2019 Zaal open: uur Aanvang: uur Dorpshuis het Markehuis

17

18 NIEUWBOUW VERBOUW ONDERHOUD CONSTRUCTIEWERK Kampweg PE Ekehaar Tel Smilderweg AP Hooghalen Tel Industrieweg AA Appelscha Tel

19 bijgewerkt op: activiteitenkalender Grolloo en omstreken redactie: of Bertus Reinders organisatie:grolloo Totaal, een werkgroep van de VDGO van tot Pagina 1 van 1 datum tijd activiteit organisatie locatie info wo 12 dec 18 19:30 Informatieavond Hoofdstraat- Oostereind gem Aa en Hunze CR Hofsteenge zo 16 dec 18 14:30 Kerstconcert Crescendo Crescendo Het Markehuis ma 24 dec 18 22:00 Kerstnachtdienst Protestantse Gemeente Protestantse Kerk di 25 dec 18 11:00 Kinderkerstfeest Protestantse Gemeente Protestantse Kerk ma 31 dec 18 Oliebollenactie SGO SGO Grolloo e.o. ma 31 dec 18 10:00 Carbidschieten Carbidteam Grolloo achter CR-Hofsteenge zo 06 jan 19 13:30 Snertloop SGO SGO Supportersvereniging Het Markehuis di 22 jan 19 20:00 Jaarvergadering VvV Ver. voor Volksvermaken CR Hofsteenge za 09 feb 19 20:00 Toneeluitvoering TOG Toneelvereniging T.O.G. CR Hofsteenge za 30 mrt 19 20:00 Uitvoering Crescendo muziekver. Crescendo Het Markehuis zo 14 apr 19 14:00 Palmpaasoptocht Protestantse Gemeente Protestantse Kerk do 18 apr 19 19:00 Witte Donderdag Protestantse Gemeente Protestantse Kerk vr 19 apr 19 19:30 Goede Vrijdag Protestantse Gemeente Protestantse Kerk za 20 apr 19 22:00 Stille Zaterdag Protestantse Gemeente Protestantse Kerk zo 21 apr 19 10:00 Paasmorgendienst Protestantse Gemeente Protestantse Kerk zo 21 apr 19 13:00 Neutieschiet'n Ver. voor Volksvermaken diverse Horeca Grolloo ma 22 apr 19 10:30 Eieren zoeken Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis ma 22 apr 19 19:30 Paasvuur Ver. Dorpsbelangen Grolloo Oostersepad e.o. za 27 apr 19 Koningsdag za 27 apr 19 09:00 De bloemetjes buiten zetten Vereniging voor Grolloo Volksvermaken zo 05 mei 19 do 30 mei 19 Bevrijdingsdag Hemelvaartsdag za 01 jun 19 11:00 Rommelmarkt Protestantse Gemeente Tuin van de kerk zo 09 jun 19 09:00 Pinkstervolleybaltoernooi SVDB ism SGO Sportveldencomplex Ekehaar vr 14 jun 19 14:30 Holland International Blues Festival HIBF Grolloo za 15 jun 19 14:30 Holland International Blues Festival HIBF Grolloo di 25 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis wo 26 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis do 27 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis vr 28 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis zo 30 jun 19 05:00 TT-Assen vrijwilligers SGO Grolloo TT-baan Assen vr 05 jul 19 14:00 Concours Hippisch Holtrijk Hippisch Holtrijk t.o. Het Grollerholt za 06 jul 19 Berenkuil omloop SGO Grolloo Sportpark De Pol Grolloo za 06 jul 19 09:00 Concours Hippisch Holtrijk Hippisch Holtrijk t.o. Het Grollerholt zo 07 jul 19 08:30 Concours Hippisch Holtrijk Hippisch Holtrijk t.o. Het Grollerholt vr 26 jul 19 19:00 Zero Disco Party - Zomerfeest Ver. voor Volksvermaken CR Gerrie za 27 jul 19 20:00 Volksspelen Zomerfeest Ver. voor Volksvermaken centrum Grolloo zo 28 jul 19 11:00 Warenmarkt zomerfeest Ver. voor Volksvermaken centrum Grolloo vr 23 aug 19 20:00 Grolloo Flute Sessions Grolloo Flute Sessions Protestantse kerk za 24 aug 19 20:00 Grolloo Flute Sessions Grolloo Flute Sessions Protestantse kerk zo 25 aug 19 20:00 Grolloo Flute Sessions Grolloo Flute Sessions Protestantse kerk protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org secretaris@sgogrolloo.nl tog@grolloo.org protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org secr.vdgo@grolloo.org volksvermakengrolloo.nl protkerk@grolloo.org hollandinternationalbluesfestival.com hollandinternationalbluesfestival.com secretaris@sgogrolloo.nl loopgroep@sgogrolloo.nl Activiteitenkalender op internet via Reserveer alvast uw activiteiten voor het volgende seizoen. Een goede verdeling van de activiteiten kan leiden tot een hogere opkomst. B.v.d. Grolloo Totaal Tijden en locaties kunnen wijzigen. Let op publicaties op de website, sportblad of anders.

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 18 30 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd 5e loop van het Cross circuit in Gieten Column Jan Harbers Factsheet Sportnieuws

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 16 16 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Bericht van de dorpscoördinator Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd 6 februari Column Olaf

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 52 NR 3 18 sept 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Rabo ClubSupport - Samen vieren we de winst! Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd ATB-tocht met

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 13 12 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Oliebollenactie SGO Kort berichtje van de dorpscoordinator Sportdorp Grolloo Agenda Dorpsmaaltijd

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie Jaargang 51 NR 9 14 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie Sportnieuws Vanaf de velden

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 36 3 juli 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel 4 september ALV SGO Grolloo SGO-ers actief bij de TT Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten Jaargang 51 NR 25 27 maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Inge Matthezing

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 12 5 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Kerstbomen actie Column Janick Meursing V met een Hoofdletter Sportnieuws Vanaf

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 20 13 februari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Kiplekkere Dorpsmaaltijd Leden van de loopgroep trotseren storm Column Janick Meursing Tussen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied Jaargang 51 NR 10 21 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied Sportnieuws Vanaf de velden Uitslagen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 33 12 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Informatiebrief Holland International Blues Festival Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO-blad SGO-BLAD. Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018

SGO-blad SGO-BLAD. Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018 Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018 SGO-blad SGO-BLAD In dit nummer o.a.: Column Lukas Koops Avondwandel4daagse Triatfun Textielactie RaboClubkasCampagne: word Rabo-lid en stem mee! Voor de agenda:

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 11 28 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Siny Vink Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Pietengym! Column Lukas Koops Onthaasting Sportnieuws

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 14 19 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Oliebollenactie SGO Grolloo Zorgt - Boerderij De Pol 6 Sportdorp Grolloo Fitness in de

Nadere informatie

Welkom op de ledenvergadering

Welkom op de ledenvergadering Welkom op de ledenvergadering 25 februari 2008 20:00 uur CR Gerrie www.cafe-restaurant-gerrie.nl agenda 1. Opening 2. Ingekomen post / mededelingen a. verslag vorige vergadering 26 februari 2007 3. Informatieboekje

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 35 26 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoördinator (Grolloer boekenkast) Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

Welkom op de ledenvergadering

Welkom op de ledenvergadering Welkom op de ledenvergadering 23 februari 2009 20:00 uur CR Gerrie www.cafe-restaurant-gerrie.nl 1. Opening 2. Ingekomen post / mededelingen aanwezig bericht van verhindering: agenda 9c. extra punt: goederen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 7 31 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Even voorstellen... AED nieuws Bladbakken Handtekening tegen afschaffing... Sportdorp Grolloo

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel AfterBlues. Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel AfterBlues. Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun Jaargang 51 NR 34 19 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel AfterBlues Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun Uit het dorp Verhuisbericht IJzer

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 29 24 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoordinator Grolloo Zorgt boerderij De Pol 6 Sportdorp Grolloo Fitness

Nadere informatie

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken ENQUETE Datum: 14 juli 2018 Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken Tijdens de bijeenkomst van Grolloo Totaal op 22 mei 2018 kwamen enkele zaken naar voren die wij op deze wijze graag willen voorleggen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 6 17 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Vrijwilligers bij SGO... Geen sportblad tijdens herfstvakantie, wel aardappelactie Sportdorp

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd Jaargang 51 NR 31 15 mei 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd Uit het dorp Bluesfestival 14

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter Jaargang 51 NR 8 7 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter Sportnieuws Vanaf de

Nadere informatie

Werkgroep Grolloo Totaal (Rens van Velden, Henk Zeelenberg en Bertus Reinders)

Werkgroep Grolloo Totaal (Rens van Velden, Henk Zeelenberg en Bertus Reinders) Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken KvK nr. 40048381 Rabo Rolde nr. 3560.37.983 WERKGROEP GROLLOO TOTAAL Hofakkers 24 9444 XB GROLLOO tel.: 0592501587 e-mail: gt@grolloo.org Jaarlijkse bijeenkomst

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao Jaargang 51 NR 26 3 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao Sportnieuws Uitslagen en programma volleybal

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 19 6 februari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd He j t al heurd? Door Bas Luinge Column Lukas Koops Boekenkast Sportnieuws Uitslagen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD. Sportnieuws Voetbalprogramma voetbal Een vol programma voor onze voetballers vanmorgen Column Jan Harbers Twee uurties of daarde helft

SGO SPORTBLAD. Sportnieuws Voetbalprogramma voetbal Een vol programma voor onze voetballers vanmorgen Column Jan Harbers Twee uurties of daarde helft Jaargang 52 NR 2 11 sept 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Grolloo Zorgt berichtje over de boerderij Berichten van de dorpscoördinator Sportdorp Grolloo

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 32 22 mei 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoordinator Bluesfestival 2019 Supportersvereniging SGO stopt met innen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 24 20 maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Team Streuer start nieuw initiatief Column Olaf Olsman Toch wel een hele leuke voetbalavond

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde 1e helft seizoen

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde 1e helft seizoen donderdag 21 september 20:30 vv Rolde HS 2 Invictus HS 1 De Boerhoorn, ROLDE 1 H3D-EH Luc D3 zaterdag 23 september velden opbouwen D4+D2 14:00 Flash/Veendam MC 2 vv Rolde MC 1 Parkstadhal, VEENDAM 3 MC1B-DE

Nadere informatie

VERSLAG 22 mei 2018 Bijeenkomst Grolloo Totaal in Het Markehuis

VERSLAG 22 mei 2018 Bijeenkomst Grolloo Totaal in Het Markehuis VERSLAG 22 mei 2018 Bijeenkomst Grolloo Totaal in Het Markehuis Aanwezig/afwezig: OBS De Drift afmelding Joop Hakse SGO afmelding Richard Heling en Annemay Bock HBG uitnodiging naar Diana Needleworks i.p.v.

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Verslag. Jaarlijkse bijeenkomst op maandagavond 13 april 2015. Locatie CR Gerrie Aanvang 20:00 uur. Werkgroep Grolloo Totaal

Verslag. Jaarlijkse bijeenkomst op maandagavond 13 april 2015. Locatie CR Gerrie Aanvang 20:00 uur. Werkgroep Grolloo Totaal Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken KvK nr. 40048381 Rabo Rolde nr. 3560.37.983 WERKGROEP GROLLOO TOTAAL Hofakkers 24 9444 XB GROLLOO tel.: 0592501587 e-mail: gt@grolloo.org Jaarlijkse bijeenkomst

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 37 10 juli 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Boerderij De Pol 6 - Aanvraag vergunning om te slopen Berichten van de dorpscoordinator Sportdorp

Nadere informatie

Werkgroep Grolloo Totaal (Rens van Velden, Henk Zeelenberg en Bertus Reinders)

Werkgroep Grolloo Totaal (Rens van Velden, Henk Zeelenberg en Bertus Reinders) Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken KvK nr. 40048381 Rabo Rolde nr. 3560.37.983 WERKGROEP GROLLOO TOTAAL Hofakkers 24 9444 XB GROLLOO tel.: 0592501587 e-mail: gt@grolloo.org Jaarlijkse bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 28 17 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Vakantie SGO bij de Superbikes Sportdorp Grolloo De dappere strijders van Loopgroep SGO Column

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend.

De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. B E K E N D M A K I N G De burgemeester van Oosterhout maakt, (mede) namens het college, het volgende bekend. AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING Bij het college is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan Agter de Hoven ong. Wanssum (NL.IMRO.0984.BP va01)

Vaststelling bestemmingsplan Agter de Hoven ong. Wanssum (NL.IMRO.0984.BP va01) B en W Adviesnota Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Agter de Hoven ong. Wanssum (NL.IMRO.0984.BP19009- va01) Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 15 juli 2019 Afdeling/Team Stad

Nadere informatie

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan "Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde)".

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde). Gemeente Heerde Raadsvergadering 3 1 JAN 2011 Conform voorstel Raadsvoorstel Raadsvergadering 31 januari 2011 Commissie Ruimte 10 januari 2011 Agendapunt 7 Afdeling en opsteller Ruimte/Lisette Sipman (0578

Nadere informatie

MB1 gefeliciteerd met het behaalde resultaat De meiden en jongen zijn kampioen geworden van de eerste helft van de competitie van de Nevobo.

MB1 gefeliciteerd met het behaalde resultaat De meiden en jongen zijn kampioen geworden van de eerste helft van de competitie van de Nevobo. Volley-flyer nr. 9 1 17 e Jaargang nummer 9 Verschijnt 2x per maand 21-12-2018 Voorzitter: Leo van der Prijt Tel: 023-5287039 e-mail: leosr@vanderprijt.com Secretariaat: Cees Wallenburg Tel: 06-30365290

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide.

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Onderwerp ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 24 juni 2019 Team Ruimtelijke Ontwikkeling Naam steller Maud Godschalk Portefeuillehouder Martijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA VERENIGING VOLKSVERMAKEN PEIZE

JAARPROGRAMMA VERENIGING VOLKSVERMAKEN PEIZE 2016 2016 JAARPROGRAMMA VERENIGING VOLKSVERMAKEN PEIZE jaarprogramma_druk_16.indd 1 5-2-2016 11:48:21 Elektra Sanitair Centrale verwarming Airconditioning Dakbedekking Zinken dakgoten Gastechnische installaties

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis Jaargang 51 NR 27 10 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis Sportdorp Grolloo Agenda en dorpsmaaltijd Column Lukas Koops

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 3 26 september 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Agenda Aanmelden Dorpsmaaltijd Rabobank MTB-tocht Column Lukas Koops Risico Sportnieuws Vanaf

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Even voorstellen...

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Even voorstellen... Jaargang 51 NR 4 3 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Even voorstellen... Sportdorp Grolloo Agenda Vacature: Fitnessleid(st)er Rabobank MTB-tocht

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 28 MAART 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

IJsbaan open voor inline-skaten!

IJsbaan open voor inline-skaten! IJsbaan open voor inline-skaten! Vanaf 1 april is de multifunctionele ijsbaan open als inline-skatebaan. Vanaf dat moment wordt er op de baan volop ge-inline-skatet oftewel geskeelerd. Inlineskaten is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

NEA. s.v. Ouderkerk a/d. Amstel

NEA. s.v. Ouderkerk a/d. Amstel Clubblad NEA s.v. Ouderkerk a/d Amstel Handbal & Trim 1 NEA SPORTVERENIGING 22 januari 2013 HANDBAL TRIM OPGERICHT 19 JUNI 1951 Postadres: Postbus 155 11 e Jaargang nummer 8 1190 AD Ouderkerk aan de Amstel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

1. Opening: opent HS de vergadering. 2. Vaststelling agenda: agenda wordt vastgesteld als voorgesteld. 3. Ingekomen post / mededelingen: n.v.t.

1. Opening: opent HS de vergadering. 2. Vaststelling agenda: agenda wordt vastgesteld als voorgesteld. 3. Ingekomen post / mededelingen: n.v.t. Algemene Ledenvergadering VDGO Locatie: Markehuis Grolloo Datum: 14 maart 2017 Aanvang 20.00 uur Aanwezig: Eric Mulder (EM), Bertus Reinders (BR), Hendrikus Schrotenboer (HSc), Grietje Jansen (GJ), Gerwin

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Bestemmingsplan Symfonia fase 2. Gevraagde Beslissing:

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Bestemmingsplan Symfonia fase 2. Gevraagde Beslissing: Raadsvoorstel Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Bestemmingsplan Symfonia fase 2 Gevraagde Beslissing: Te besluiten om: 1. de drie zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 7-2014 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 7-2014 De Bijblijver stond gepland voor woensdag 17 december, echter vandaag is er al informatie die we u willen

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR BESTE SPORTVRIENDEN De weergoden zijn beachhandballend Nederland gunstig gezind. Onder goede weersomstandigheden worden op dit moment immers de beachtraining en toernooien afgewerkt.

Nadere informatie

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur AGENDA Vergadering Datum Locatie : Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur : Markehuis Agp. Onderwerp 1 Opening en vaststelling agenda Richard

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL WIJK A ma 04 jan ma 11 jan ma 11 jan wo 20 jan ma 18 jan ma 25 jan ma 08 feb wo 17 feb ma 01 feb ma 08 feb ma 07 mrt wo 16 mrt ma 15 feb ma 22 feb ma 04 apr wo 13 apr ma 29 feb ma 07 mrt ma 02 mei wo 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan Oirloseheide 2 Oirlo (NL.IMRO.0984.BP17009-va01)

Vaststelling bestemmingsplan Oirloseheide 2 Oirlo (NL.IMRO.0984.BP17009-va01) B en W Adviesnota Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Oirloseheide 2 Oirlo (NL.IMRO.0984.BP17009-va01) Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 15 april 2019 Afdeling/Team Stad Dorpen

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code 2012-09-22 14:00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK 2012-09-22 16:00 vv Rolde MC 1 DIO/Bedum MC 1 De Boerhoorn, Rolde 1 MCHA CJ

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het gebruik van het achterste deel van het perceel

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Hoofdsponsor Voorwoord Teylingen toernooi Welkom op ons Han Bastiaanstoernooi. Al vele jaren is het Han Bastiaanstoernooi voor E- en F- junioren een begrip

Nadere informatie

Taak Splitsing Voortgang. Mijlpaal Samenvatting Projectsamenvatting. Externe taken Externe mijlpaal Deadline

Taak Splitsing Voortgang. Mijlpaal Samenvatting Projectsamenvatting. Externe taken Externe mijlpaal Deadline Id naam Duur Begindatum Einddatum an '10 18 jan '10 25 jan '10 1 feb '1 d w d v z z m d w d v z z m d w d v z z m d 1 2 Start 1 dag woe 13-1-10 woe 13-1-10 3 Voorbereidende werkzaamheden (offertes, besluiten

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente Lingewaard

Aan de raad van de gemeente Lingewaard Aan de raad van de gemeente Lingewaard *2013R00006* 2013R00006 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Van Kleefstraat e.o. Huissen. 1 Samenvatting In de Van Kleefstraat/Van Gelrestraat in Huissen worden

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 11 februari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de bouw van 21 woningen.

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016

Contactavonden. Totempalen Pleinfeest. Agenda. Maandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag. Vrijdag. 16 september 2016 Contactavonden 16 september 2016 Op maandag 26 en dinsdag 27 september vinden de eerste contactavonden van dit schooljaar plaats. Bij deze eerste contactavond zullen vooral de ouders aan het woord zijn,

Nadere informatie