SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten"

Transcriptie

1 Jaargang 51 NR maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Inge Matthezing Kwaliteiten Sportnieuws Uitslagen en programma volleybal en voetbal Uit het dorp He j t al heurd? - Siny Vink Jaarvergadering ijsvereniging... en nog veel meer!

2 REDACTIE SPORTBLAD Materiaal voor het sportblad AGENDA Het SGO sportblad is een uitgave van Sportvereniging Grolloo en omstreken. Elke week staat dit blad weer vol spannende, interessante, belangrijke en vooral sportieve verhalen. Om jullie op tijd van de nieuwste nieuwtjes te voorzien hanteren wij sportieve regels. Tijdens de vakanties is er GEEN SGO sportblad. We fluiten af op zondagavond uur Pass het materiaal door naar SGO sportblad niet ontvangen? Stuur een naar de redactie: Uiteraard zijn wij ook te volgen via het web en facebook Uitvoering Crescendo 4 4 Dorpsmaaltijd 11 4 ALV Uitvaartvereniging 14 4 Palmpaasoptocht 16 4 Onderhoud gemeentelijke bomen 21 4 Neutieschiet n 22 4 Eieren zoeken en Paasvuur CONTACT PERSONEN SGO Grolloo Hilbert Stel Voorzitter voorzitter@sgogrolloo.nl Hiske Andriessen Secretaris secretaris@sgogrolloo.nl Edwin Smit Penningmeester penningmeester@sgogrolloo.nl Bouwe de Boer Ledenadministratie ledenadministratie@sgogrolloo.nl Emke de Weerd Supportersvereniging supportersvereniging@sgogrolloo.nl Arjen Zeewuster Sponsoring sponsoring@sgogrolloo.nl Markehuis Clubhuis sportzaal velden De Pol 4 Grolloo Volleybal Annelies Klaassen Senioren volleybal@sgogrolloo.nl Richard Heling Jeugd volleybal@sgogrolloo.nl Eldina Everts Wedstrijdsecretaris wedstrijdvolleybal@sgogrolloo.nl Gymnastiek Marieke Schamper gymnastiek@sgogrolloo.nl Albertien Jansen gymnastiek@sgogrolloo.nl Voetbal Rick Tjassens Senioren seniorenvoetbal@sgogrolloo.nl Mariska Jagt Jeugd jeugdvoetbal@sgogrolloo.nl Rick Tjassens Wedstrijdsecretaris wedstrijdvoetbal@sgogrolloo.nl Loopgroep Jan Postema loopgroep@sgogrolloo.nl Kristian Maters loopgroep@sgogrolloo.nl Fitness Roelof Dilling & Kirsten Rosien fitness@sgogrolloo.nl

3 BESTUUR NIEUWS Van de bestuurstafel > Bericht van de dorpscoordinator - Nog een keer boekenkast Bericht van de dorpscoördinator - Nog een keer boekenkast Het bestuur van Het Markehuis waardeert het initiatief van de boekenkast in Het Markehuis. Het bestuur van Het Markehuis waardeert het initiatief van de boekenkast in Het Markehuis. Voorzitter Jan Reinders onderstreepte dit door een wens op het verlanglijstje van Hilda Wolbers in vervulling te laten gaan. Het boek van haar buurman Egbert Streuer ontbrak nog. Nu dus niet meer Dit nieuwe boek beheren we voorlopig als inkijkexemplaar. Even lenen om thuis te lezen zal ook kunnen, maar dan graag even melden bij Hilda of Siny. Bij alle berichtjes over de dorpsbieb in Het Markehuis willen we ook vermelden dat dit niet het enige initiatief in ons dorp is. Bij de familie Homan aan de Schoonloërstraat staat al langere tijd een boekenkast. Daar werd en wordt ook druk gebruik van gemaakt. Staat u voor een dichte deur bij het Markehuis en wilt u toch lezen? Ga dan eens naar de Schoonloërstraat. Die kast is altijd open, behalve met de jaarwisseling. En andersom kan natuurlijk ook. Niets van uw gading in het kastje van Greet? Of treft u het dat er net veel boeken uitgehaald zijn? Kom dan naar het dorpshuis.

4 Bericht van de dorpscoördinator - Jong bakt... Jong èn Oud eten Nationale Pannenkoekendag Afgelopen vrijdag was het nationale pannenkoekendag. Dit jaar deden we in Grolloo ook mee. Het was een gezamenlijke activiteit van OBS de Drift, de jongerenwerker van Impuls en de dorpscoördinator. Georganiseerd voor de kinderen van de school, opa s en oma s en ook voor ouderen die geen (achter) kleinkinderen op school hebben. De kinderen van groep 7 en 8 bakten de pannenkoeken in het dorpshuis. En omdat we er heel veel moesten bakken, waren er ook een aantal vaders en moeders die thuis bakten. Dat ging er vast veel rustiger aan toe dan in het dorpshuis! Daar was het een vrolijke boel en uiteindelijk konden alle kinderen de pannenkoeken flippen zoals ze het zelf noemden (in de lucht gooien en omgedraaid weer opvangen in de pan). Kinderen en ouderen hebben een heel gezellige gezamenlijke maaltijd gehad. Voor herhaling vatbaar! Dat zeiden zowel de kinderen als de aanwezige opa s en oma s en ook de organisatoren waren heel tevreden. Heel veel dank aan iedereen die heeft mee geholpen met het bakken in het dorpshuis en thuis en met de maaltijd op school. En als u het deze keer heeft gemist, geen nood, we zijn van plan om in de toekomst vaker iets samen te doen.

5 SPORTDORP GROLLOO Een leven lang fit! > 20e Dorpsmaaltijd > Nog een keer crossen dit seizoen, nu in Grolloo! 20e Dorpsmaaltijd Zijn jullie ook zo benieuwd wat we gaan eten? Opnieuw veel aanmeldingen voor de volgende dorpsmaaltijd. Voor deze maaltijd op donderdagavond 4 april staan nu al weer meer dan 50 deelnemers op de lijst. Nog niet aangemeld? Dat kan nog tot uiterlijk a.s. vrijdag 29 maart via - het formulier op de balie van Het Markehuis - de volgende link: ve-dorpsmaaltijd html - bellen met Roelof Dilling ( ). Zijn jullie ook zo benieuwd wat we gaan eten? Nog één keer crossen dit seizoen, nu in Grolloo! Afgelopen zaterdag was de afsluitende cross van het Geopark Hondsrug crosscircuit, de Kleine Moere Cross in Grolloo. De weken voorafgaand aan de cross was het spannend wat voor weer het zou zijn. De afgelopen edities van deze cross vonden namelijk bij veel wind en regen plaats. Maar deze keer waren de omstandigheden stukken beter. Bij de inschrijving nog een klein beetje miezer, maar tijdens de loop brak zelfs de zon door. Het inschrijven vond deze keer buiten plaats, vanwege de enorme belangstelling die er dit seizoen voor de cross is. Ook deze keer weer een record aantal inschrijvingen, maar liefst 213! En toch ook weer een behoorlijk aantal lopers die voor de eerste keer een cross liepen. De sfeer voor de start was opperbest, na het startschot van Jacob Bruintjes, voorzitter van het Geopark de Hondsrug, kon iedereen op weg voor 1 of 2 rondes. De lopers konden eerst opwarmen met een redelijk vlak stuk, om daarna de eerste heuveltjes te krijgen....lees verder >

6 Nog één keer crossen dit seizoen, nu in Grolloo! Afgelopen zaterdag was de afsluitende cross van het Geopark Hondsrug crosscircuit, de Kleine Moere Cross in Grolloo. Dan verder over een slinger paadje door het bos om vervolgens bij de Grote Moere uit te komen. Na de Grote Moere kwamen nog wat venijnige heuvels om vervolgens weer richting het klimpark te lopen. Daar stond Roelof Dilling die ons aangaf of we al richting de finish mochten of dat we toch echt nog een rondje er tegenaan moesten. De finish was bij de boomhut, een prachtige plek! Edwin Moes had een goede dag en liep naar de eerste plek in zijn categorie. Edith en Aad kozen ook voor 1 ronde. Aad was in zijn ronde nog een tijd de haas voor een aantal dames van de loopgroep. Uiteindelijk deden 18 lopers van de loopgroep SGO mee aan de cross. De meningen na afloop waren verdeeld: bij de één ging het lekker en werd er zelfs genoten, de ander had het zwaar gehad. De één had nog wel oog voor de mooie omgeving gehad, de ander had alleen op het weggetje voor hem gelet. Nadat de dagprijzen waren uitgereikt, werd het tijd voor de aanmoedigingsprijzen. De organisatie had voor de lopers die 4 of meer crossen hadden meegedaan, een groot aantal prijzen weten te regelen. Uiteindelijk vielen er 2 SGO-ers in de prijzen... Het zit er weer op voor dit seizoen! Een 6-tal mooie lopen, telkens veel SGO-ers aan de start en in touw als vrijwilliger. Nu kan iedereen zich gaan richten op mooie tijden op de weg, zodat de kei van SGO weer in beeld kan komen.

7 COLUMN Kwaliteiten INGE MATTHEZING Kwaliteiten Afgelopen vrijdag streden ik en mijn teamgenoten tijdens de eerste pubquiz van Bij Ons. Weer zo n fijn initiatief binnen Grolloo. Altijd leuk en uitdagend om je algemene en specifieke kennis te testen. Inmiddels hebben we een vast team waarmee we al een aantal pubquizen hebben gespeeld. Zo hebben we al eens gespeeld in Rolde, Grolloo, Schoonloo en Elp. Deze pubquiz was een beetje anders dan normaal want er waren ook een aantal verrassingsrondes en verrassingsopdrachten waarbij extra punten verdiend konden worden. Hierdoor hebben we weer nieuwe kwaliteiten van onze teamleden ontdekt (en overigens ook van enkele tegenstanders). Bij een volgende pubquiz kunnen we dus met nog meer vertrouwen van start. Elk teamlid heeft zijn eigen expertise. Zo weet een van de teamleden de meeste (nutteloze) feiten van welke sport dan ook. Weet u bijvoorbeeld uit hoeveel banen een olympisch zwembad bestaat? Een teamlid weet veel van films. Weet u bijvoorbeeld wie de film Komt een vrouw bij de dokter heeft geregisseerd? Eigenlijk geldt natuurlijk voor elk team dat individuele kwaliteiten zoveel mogelijk moeten worden benut. Op het moment van typen is er de voorbeschouwing van Nederland - Duitsland. Eens kijken hoe deze teams omgaan met kwaliteiten en tot welk resultaat dit leidt... En een ander weer veel van muziek. Kent u bijvoorbeeld de hit van John de Bever? Of van de omgeving. Weet u bijvoorbeeld hoeveel inwoners onze gemeente telt? En weer een ander is goed op de hoogte van de actualiteit. Weet u bijvoorbeeld waarom René van der Gijp een aanvaring had met Guus Meeuwis en zijn vriendin? Als we al deze kwaliteiten goed inzetten dan leidt dat best wel eens tot mooie resultaten. Afgelopen vrijdag gingen we met de eerste prijs, een doos vol mooie, praktische en lekkere cadeaus naar huis.

8

9

10 SPORT NIEUWS Vanaf de velden > Uitslagen, programma en verslag volleybal > SGO mini 1 op goede koers > SGO geeft gelijkopgaande pot uit handen > Programma voetbal Uitslagen volleybal VVO MB 1 - S.G.O. MB Smash HS 3 - S.G.O. HS S.G.O. N2 1 - Sudosa-Desto N S.G.O. N2 1 - Haulerwijk N Sudosa-Desto N2 5 - S.G.O. N Sudosa-Desto N2 3 - S.G.O. N S.G.O. N4 1 - Impala N Haulerwijk N4 1 - S.G.O. N Ritola DS 2 - S.G.O. DS Animo 68 HS 2 - S.G.O. HS Programma volleybal Datum Tijd Thuisteam Uitteam :00 IVO HS 1 S.G.O. HS 2 Sporthal: Vertrek: Vervoer: OBS Mantingerbrink, Emmen Onderling regelen Onderling regelen :00 S.G.O. HS 1 vv Rolde HS 1 Aanwezig: Zaaldienst: Scheidsrechter: Bardienst: 19:15 uur H1 Jan de Weerd H :00 9:30 9:45 10:15 Rovoc N2 1 S.G.O. N2 1 S.G.O. N2 1 DIO Oosterwolde N2 1 S.G.O. N2 1 Sudosa-Desto N2 5 Haulerwijk N2 1 S.G.O. N2 1 Sporthal: Vertrek: Vervoer: De Kamp, Vries Ouders regelen onderling Ouders regelen onderling :30 11:00 Rovoc N4 2 S.G.O. N4 1 S.G.O. N4 1 Sudosa-Desto N4 8 Sporthal: Vertrek: Vervoer: De Kamp, Vries Ouders regelen onderling Ouders regelen onderling :45 Peelermarke DS 1 S.G.O. DS 1 Sporthal: Vertrek: Vervoer: Peelo, Assen Onderling regelen Onderling regelen

11 Volleyballers SGO herpakken zich knap en boeken twee zeges op rij Het vlaggenschip van SGO heeft zich prima hersteld van de verrassende thuisnederlaag tegen VCM. Twee dagen na het echec tegen de mannen uit Makkinga werd het tweede herenteam van Haulerwijk op een 4-0 nederlaag getrakteerd en ruim een week later was het in Assen de beurt aan naaste belager Animo 68 om een verlies te incasseren. SGO was in Peelo met 3-1 te sterk. Vrijdagavond 15 maart bleek Haulerwijk heren 2 voor SGO een prima tegenstander om het volleybalblazoen weer wat op te poetsen. Egbert bereid als 7e man mee te gaan naar de Drentse hoofdstad. Bij de thuisploeg ontbrak de belangrijkste aanvaller, maar dat weerhield de Assenaren er niet van om SGO in de eerste set meteen onder druk te zetten. De diesel van SGO wilde maar niet op gang komen en aanvankelijk lukte er dan ook bar weinig bij de groenhemden. Gaandeweg de set kwamen de gasten wel wat meer in het gewenste ritme, maar het kalf was al verdronken: voor Animo 68. De thuisploeg had duidelijk wat recht te zetten en liet er in de eerste set geen gras over groeien. Met degelijk spel werd het eerste bedrijf overtuigend met gewonnen. Ook in set nummer twee hadden de gastheren vrij weinig te duchten van de sportieve Haulerwijkers. Aanvallers Richard en Erik waren goed op dreef en hetzelfde gold voor Rudie op de diagonaal en Wilko en Folkert op mid. Deze set ging dan ook met naar SGO. In de derde set een vergelijkbaar spelbeeld. Met name passend lieten de bezoekers het vaak afweten zodat het blok van de groen-zwarten zich steeds goed in kon stellen op de aanval van de Friezen. Ook de derde set werd derhalve een prooi voor SGO: Daarmee was de wedstrijd beslist en ging SGO op zoek naar het vijfde bonuspunt. Haulerwijk bood nu meer tegenstand en kon lang mee met de thuisploeg. Dankzij een goed eindschot ging ook deze set echter verdiend met naar de mannen uit Grolloo. Een welkome vijfpunter dus voor de volleybalheren! Zaterdag 23 maart stond de op papier lastige uitwedstrijd tegen subtopper Animo 68 op de rol. Opnieuw bestond de basis uit zes spelers en was Ook in het tweede bedrijf was SGO in het begin nog wat zoekende, maar met name serverend werd de druk op de thuisploeg opgevoerd. Aanvallend lukte er ook steeds meer bij SGO zodat deze set met werd gewonnen. De bezoekers leken het lek nu toch echt boven te hebben en waren ook in het derde bedrijf duidelijk de bovenliggende partij. Animo 68 had geen antwoord meer op de gevarieerde aanvallen van SGO en moest lijdzaam toezien hoe de bezoekers ook met deze set aan de haal gingen: In de vierde set bleek het Asser verzet helemaal gebroken. Dankzij een aantal ijzersterke opslagseries liep SGO eenvoudig weg van de thuisploeg, die het vervolgens ook behoorlijk liet lopen. De groenhemden kenden geen genade en droogden de thuisploeg met maar liefst af. Opnieuw dus vier punten in de tas voor SGO dat nu nog wat steviger op de tweede stek bivakkeert. Met nog twee wedstrijden tegen Rolde en Sudosa-Desto voor de boeg zal het nog spannend worden wie er aan het eind van de competitie op die tweede plek zal staan.

12 SGO mini 1 op goede koers Afgelopen zaterdag moesten we weer aan de bak. Ditmaal in de Olympiahal in Assen. Op het programma stonden twee wedstrijden, een tegen Impala en de ander tegen Haulerwijk. De eerste wedstrijd van deze dag moesten we spelen tegen Impala uit Leek. De ploeg uit Leek stond een punt voor ons op de ranglijst. Er moest dus gewonnen worden. De eerste set liep vrijwel gelijk op, maar tegen het einde maakten we een paar belangrijke punten, waardoor we de eerste set wonnen met Ook de tweede set ging gelijk op. Halverwege de set viel het echter even wat tegen. We lagen op een achterstand van drie punten, maar door een paar goede punten bogen we de achterstand om. Toen de zoemer ging, stonden we gelijk. Het stond In de tweede wedstrijd tegen middenmoter Haulerwijk ging alles veel soepeler. De eerste set wonnen we met ruime cijfers (30-5). En ook de tweede set hadden we weinig moeite. Het werd In de rangschikking staan we nu bovenaan met 27 punten uit acht gespeelde wedstrijden, evenveel als Impala, maar deze heeft twee wedstrijden meer gespeeld. Ook dit topteam heeft afgelopen zaterdag fantastisch gespeeld. Lees het hele verslag op onze Meer leuke verhalen lezen en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over onze topteams? Volg ons via Facebook.

13 SGO JO10-1 geeft gelijkopgaande pot uit handen Drie uitwedstrijden stonden op het program. Drie uitwedstrijden voor de jeugd stonden vandaag op het programma... JO10-1 vroeg vertrok in alle vroegte richting Winsum. Waar ze tegen het nog ongeslagen Winsum moesten. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waar ze de laatste 10 minuten de pot uit handen hebben gegeven. Ze verloren met 6-3. JO8 speelde een pittige wedstrijd tegen Smilde. Een 1-0 achterstand werd vakkundig omgebogen tot een 4-3 voorsprong bij het eindsignaal. J010-2 maakte er een spannende pot van tegen Annen. Na een 5-3 voorsprong werd het uiteindelijk toch nog 5-5. Programma voetbal Wedstrijdprogramma jeugd Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :00 SGO JO10-1 Helpman JO10-1 GROLLOO :45 LTC JO10-2 SGO JO10-2 ASSEN :45 LTC JO8-4 SGO JO8-1 ASSEN :30 SGO JO10-2 LTC JO10-2 GROLLOO :00 SGO JO10-1 Be Quick 1887 JO10-1 GROLLOO :00 SGO JO8-1 LTC JO8-4 GROLLOO Wedstrijdprogramma senioren Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :00 SVDB 1 SGO 1 EKEHAAR :00 SGO 1 Buinen 2 GROLLOO Wedstrijdprogramma senioren zaal Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :00 SGO 1 Gieten 3 BORGER

14 DORP NIEUWS Uit het dorp > He j t al heurd? Zoektocht > Jaarvergadering ijsvereniging > Onderhoud aan de gemeentelijke bomen > Verslag van Aovend met Andries He j t al heurd? Zoektocht Door Siny Vink Bluesfestival 2018 Een oudere inwoonster van Grolloo zit op haar rollator bij het optreden van Ringo Star. Ze geniet duidelijk. Zo duidelijk dat het een jongere bezoeker opvalt, en hij spreekt haar aan. Ze raken in gesprek en uiteindelijk biedt de jongeman de oudere dame een biertje aan. Zij weigert, maar nodigt hem wel uit om eens een kop koffie bij haar te komen drinken. Hij zegt dat toe en ze gaan ieder hun weg. De oudere dame hoort nooit meer iets van de jonge man. Februari 2019 Teamoverleg bij Impuls. Collega Carin van het CPM (Centraal Punt Mantelzorg) spreekt me aan. Ze raakte op een feestje met een jonge man aan de praat die op het Bluesfestival 2018 een oudere dame had beloofd bij haar een kopje koffie te komen drinken. Maar hij weet haar naam en adres niet meer en wil toch graag zijn belofte nakomen. Wist Carin Nee, Carin wist het niet. Daarom vroeg ze mij. Ik kende inmiddels toch al veel mensen in Grolloo? Nou, dit was mijn informatie: een oudere dame en haar naam komt veel voor in Grolloo. Ze gebruikt in ieder geval buitenshuis een rollator. De jongeman weet ook nog dat zij vlak bij het festivalterrein woont. Kom er maar eens achter. Maar ik vind de vraag heel leuk en wil wel mee helpen om de afspraak voor het kopje koffie alsnog mogelijk te maken. Sherlock Holmes, maar dan anders. Een lang verhaal kort: alle informatie die er was, sloot heel veel inwoners van Grolloo uit. Want hoeveel oudere dames met een rollator, met een Groller naam en die ook nog dicht bij het festivalterrein wonen zijn er nu eigenlijk... De tweede dame die ik benaderde vulde al na twee zinnen mijn verhaal aan! Gevonden en de koppeling gemaakt. Maart 2019 Het is gelukt! Grietje en Martin hebben een heel plezierige ochtend gehad (en een vervolgafspraak gemaakt) En ik heb veel plezier gehad in de zoektocht... Siny Vink (dit verhaal en de foto zijn geplaatst met toestemming van Grietje en Martin)

15 (Familie)berichten uit het dorp 60 JARIG HUWELIJKSFEEST OVERLIJDENSBERICHT Bedankt! Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de vele kaarten en gelukwensen, die we mochten ontvangen bij ons 60 jarig huwelijksfeest. Wij ontvingen het droevige bericht dat de vader van Tamar Reinders-Burmeister is overleden. Wij wensen Tamar en haar familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Henk en Jantje Mellema S.G.O. (afdeling gymnastiek) Jaarvergadering ijsvereniging Jaarvergadering dinsdag 16 april 2019 om uur CR Hofsteenge. Agenda: 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag penningmeester 4. Verslag kascommissie 5. Bestuursverkiezing - Aftredend en niet herkiesbaar: - Nieuwe bestuursleden: Geert-Jan Dekker Arjen Sijbring Erik Hadders Jan-Peter Hofsteenge Jans Jobing André Oeben 6. Vaststelling contributie seizoen Presentatie IJsbaan nieuwe locatie 8. Rondvraag 9. Sluiting

16 Onderhoud aan de gemeentelijke bomen Geacht bestuur van de vereniging Dorpsbelangen Grolloo en omstreken. Hierbij wil ik jullie graag informeren over het onderhoud aan de gemeentelijke bomen in Grolloo en omgeving. De gemeente Aa en Hunze is voornemens om onderhoud uit te voeren aan de gemeentelijke bomen in uw woonomgeving. De planning is om het onderhoud in het snoeiseizoen, uit te voeren. Wij willen de mening van de bewoners graag meenemen in de voorbereiding van het werk. Wij zullen daarom een informatieavond organiseren waarbij de bewoners in de gelegenheid worden gesteld om in overleg met buurtgenoten en de gemeente het onderhoudsplan vorm te geven. Het onderhoudswerk zal bestaan uit het kappen van een aantal bomen en het snoeien van de bomen. Inventarisatie Ter voorbereiding hierop zijn de bomen door bomendeskundig adviesbureau Heldergroen advies geïnventariseerd. Op basis van de inventarisatie zijn de bomen ingedeeld als 1. toekomstbomen (goede gezonde bomen op een goede standplaats die we willen behouden), 2. te kappen bomen (vanwege geconstateerde gebreken, slechte toekomstverwachting), 3. bespreek gevallen / / (bomen waarvan in overleg met u als bewoners wordt bepaald of een boom gekapt wordt of juist behouden blijft). Het kaartmateriaal zal rond 25 maart 2019 op de website van de gemeente Aa en Hunze vinden zijn Communicatie De bewoners van Grolloo zullen schriftelijk worden uitgenodigd de avonden bij te wonen. De brieven worden een aantal weken van te voren verzonden. Mochten jullie hier nog vragen over hebben neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Emo Verdoes Beleidsadviseur groen Gemeente Aa en Hunze, Team Ruimtelijk beheer Afdeling Ruimte Postbus AB Gieten Spiekersteeg BH Gieten T: (0592) I: E: everdoes@aaenhunze.nl Planning informatieavonden De informatieavond voor Grolloo is gepland op 16 april 2019, in Dorpshuis het Markehuis te Grolloo. De avond start om uur en zal tot ca uur duren. Er zal ook nog een inloopavond volgen, die staat gepland op 28 mei 2019 op dezelfde locatie. Wij nodigen alle bewoners van harte uit om deze avond(en) bij te wonen.

17 Verslag van een Aovend met Andries Een hoeskaomerconcert in het dörpshoes. Een aovend met verhaolties en liedties in het Dreènts deur Andries Middelbos. Op de vrijdagaovend van de vieftiende meert kwamen de eerste gasten al op tied binnenlopen. Kovvie of thee met een plak koek of cake weur de gasten anbeuden, net as de veurstelling zölf. Aj meer hebben wollen mus ie dat zölf even ofrekenen. Een vittig mènsen bint der op ofkommen. De mènsen hebt veel plezeer beleefd an dizze aovend. De verhaolties waren herkenbaor. Oj now as zoveulste kind op de zaoterdag in de tobbe mussen of daj de lepel levertraon niet weg kriegen kunnen, elk en ien wus waor of Andries het over had. En met de liedties was t al niet aans. Votdaodelijk hej t dan over die tied. En opiens begriep ie daj ok metpraot. Daj dus wat organiseert veur de olderen, terwijl ie daor zölf zo zachiesan mooi met an doen kunt. Ach, wat maokt het ok oet. Wij hebt oes goed vernuverd en daor giet het um. Op 30 meert speult Andries weer in Grol, maor dan met Crescendo op heur oetvoering. Andries, nogmaols hiel arg bedankt. En alle anwezigen ok. Mooi daj der waren. Ina, Jan, Roelie en Bertus

18 Live in concert! 30 maart uur WAAR: Het Markehuis GROLLOO WAT: Concert met musicalmuziek ENTREE: 3,00 p.p. Tot 18 jaar gratis M.M.V: Martijje Concert georganiseerd door: JEUGDORKEST

19

20 NIEUWBOUW VERBOUW ONDERHOUD CONSTRUCTIEWERK Kampweg PE Ekehaar Tel Smilderweg AP Hooghalen Tel Industrieweg AA Appelscha Tel

21 bijgewerkt op: activiteitenkalender Grolloo en omstreken redactie: of Bertus Reinders organisatie:grolloo Totaal, een werkgroep van de VDGO van tot Pagina 1 van 1 datum tijd activiteit organisatie locatie info za 30 mrt 19 20:00 Uitvoering Crescendo muziekver. Crescendo Het Markehuis do 04 apr 19 16:00 Dorpsmaaltijd SGO -Sportdorp Het Markehuis do 11 apr 19 20:00 ALV Uitvaartvereniging Uitvaartvereniging Grolloo Het Markehuis zo 14 apr 19 14:00 Palmpaasoptocht Protestantse Gemeente Protestantse Kerk di 16 apr 19 19:00 Onderhoud gemeentelijke bomen gemeente Aa en Hunze Het Markehuis do 18 apr 19 19:00 Witte Donderdag Protestantse Gemeente Protestantse Kerk vr 19 apr 19 19:30 Goede Vrijdag Protestantse Gemeente Protestantse Kerk za 20 apr 19 22:00 Stille Zaterdag Protestantse Gemeente Protestantse Kerk zo 21 apr 19 10:00 Paasmorgendienst Protestantse Gemeente Protestantse Kerk zo 21 apr 19 13:00 Neutieschiet'n Ver. voor Volksvermaken diverse Horeca Grolloo ma 22 apr 19 10:30 Eieren zoeken Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis ma 22 apr 19 19:30 Paasvuur Ver. Dorpsbelangen Grolloo Oostersepad e.o. za 27 apr 19 zo 05 mei 19 Koningsdag Bevrijdingsdag di 28 mei 19 19:00 Onderhoud gemeentelijke bomen gemeente Aa en Hunze Het Markehuis do 30 mei 19 Hemelvaartsdag za 01 jun 19 11:00 Rommelmarkt Protestantse Gemeente Tuin van de kerk ma 10 jun 19 09:00 Pinkstervolleybaltoernooi SVDB ism SGO Sportveldencomplex Ekehaar vr 14 jun 19 14:30 Holland International Blues Festival HIBF Grolloo za 15 jun 19 14:30 Holland International Blues Festival HIBF Grolloo di 25 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis wo 26 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis do 27 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis vr 28 jun 19 17:30 Avondwandel4daagse Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis zo 30 jun 19 05:00 TT-Assen vrijwilligers SGO Grolloo TT-baan Assen vr 05 jul 19 14:00 Concours Hippisch Holtrijk Hippisch Holtrijk t.o. Het Grollerholt za 06 jul 19 Berenkuil omloop SGO Grolloo Sportpark De Pol Grolloo za 06 jul 19 09:00 Concours Hippisch Holtrijk Hippisch Holtrijk t.o. Het Grollerholt zo 07 jul 19 08:30 Concours Hippisch Holtrijk Hippisch Holtrijk t.o. Het Grollerholt vr 26 jul 19 19:00 Zero Disco Party - Zomerfeest Ver. voor Volksvermaken CR Gerrie zo 28 jul 19 11:00 Warenmarkt zomerfeest Ver. voor Volksvermaken centrum Grolloo vr 23 aug 19 20:00 Grolloo Flute Sessions Grolloo Flute Sessions Protestantse kerk za 24 aug 19 20:00 Grolloo Flute Sessions Grolloo Flute Sessions Protestantse kerk zo 25 aug 19 15:00 Flute & Fanfare 5+95 [OVB] Grolloo Flute Sessions & Hofakkers Crescendo zo 25 aug 19 20:00 Grolloo Flute Sessions Grolloo Flute Sessions Protestantse kerk di 10 sep 19 Roldermarkt OVVR Brink te Rolde di 15 okt 19 Zuidlaardermarkt gemeente Tynaarlo Centrum Zuidlaren zo 20 okt 19 10:00 Herfstwandeltochten Ver. voor Volksvermaken Het Markehuis za 21 dec 19 19:00 Christmas Walk (tijden OVB) Crescendo mmv door Grolloo en theater verenigingen Berenkuil di 24 dec 19 22:00 Kerstnachtdienst Protestantse Gemeente Protestantse Kerk wo 25 dec 19 11:00 Kinderkerstfeest Protestantse Gemeente Protestantse Kerk uitvaartvereniginggrolloo.nl protkerk@grolloo.org everdoes@aaenhunze.nl protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org secr.vdgo@grolloo.org everdoes@aaenhunze.nl protkerk@grolloo.org hollandinternationalbluesfestival.com hollandinternationalbluesfestival.com secretaris@sgogrolloo.nl loopgroep@sgogrolloo.nl crescendogrolloo.nl protkerk@grolloo.org protkerk@grolloo.org Activiteitenkalender op internet via Reserveer alvast uw activiteiten voor het volgende seizoen. Een goede verdeling van de activiteiten kan leiden tot een hogere opkomst. B.v.d. Grolloo Totaal Tijden en locaties kunnen wijzigen. Let op publicaties op de website, sportblad of anders.

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 17 23 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Tumblingbaan Sportzaal Markehuis Samenwerking IJsvereniging en Sportdorp Column Inge Matthezing

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 18 30 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd 5e loop van het Cross circuit in Gieten Column Jan Harbers Factsheet Sportnieuws

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 13 12 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Oliebollenactie SGO Kort berichtje van de dorpscoordinator Sportdorp Grolloo Agenda Dorpsmaaltijd

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 16 16 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Bericht van de dorpscoördinator Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd 6 februari Column Olaf

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie Jaargang 51 NR 9 14 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie Sportnieuws Vanaf de velden

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao Jaargang 51 NR 26 3 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao Sportnieuws Uitslagen en programma volleybal

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 24 20 maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Team Streuer start nieuw initiatief Column Olaf Olsman Toch wel een hele leuke voetbalavond

Nadere informatie

SGO-blad SGO-BLAD. Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018

SGO-blad SGO-BLAD. Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018 Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018 SGO-blad SGO-BLAD In dit nummer o.a.: Column Lukas Koops Avondwandel4daagse Triatfun Textielactie RaboClubkasCampagne: word Rabo-lid en stem mee! Voor de agenda:

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 36 3 juli 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel 4 september ALV SGO Grolloo SGO-ers actief bij de TT Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied Jaargang 51 NR 10 21 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied Sportnieuws Vanaf de velden Uitslagen

Nadere informatie

Welkom op de ledenvergadering

Welkom op de ledenvergadering Welkom op de ledenvergadering 25 februari 2008 20:00 uur CR Gerrie www.cafe-restaurant-gerrie.nl agenda 1. Opening 2. Ingekomen post / mededelingen a. verslag vorige vergadering 26 februari 2007 3. Informatieboekje

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 33 12 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Informatiebrief Holland International Blues Festival Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 20 13 februari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Kiplekkere Dorpsmaaltijd Leden van de loopgroep trotseren storm Column Janick Meursing Tussen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 11 28 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Siny Vink Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Pietengym! Column Lukas Koops Onthaasting Sportnieuws

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 29 24 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoordinator Grolloo Zorgt boerderij De Pol 6 Sportdorp Grolloo Fitness

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 35 26 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoördinator (Grolloer boekenkast) Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 7 31 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Even voorstellen... AED nieuws Bladbakken Handtekening tegen afschaffing... Sportdorp Grolloo

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 12 5 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Kerstbomen actie Column Janick Meursing V met een Hoofdletter Sportnieuws Vanaf

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 14 19 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Oliebollenactie SGO Grolloo Zorgt - Boerderij De Pol 6 Sportdorp Grolloo Fitness in de

Nadere informatie

Welkom op de ledenvergadering

Welkom op de ledenvergadering Welkom op de ledenvergadering 23 februari 2009 20:00 uur CR Gerrie www.cafe-restaurant-gerrie.nl 1. Opening 2. Ingekomen post / mededelingen aanwezig bericht van verhindering: agenda 9c. extra punt: goederen

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde 1e helft seizoen

Wedstrijdprogramma Volleybalvereniging Rolde 1e helft seizoen donderdag 21 september 20:30 vv Rolde HS 2 Invictus HS 1 De Boerhoorn, ROLDE 1 H3D-EH Luc D3 zaterdag 23 september velden opbouwen D4+D2 14:00 Flash/Veendam MC 2 vv Rolde MC 1 Parkstadhal, VEENDAM 3 MC1B-DE

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel AfterBlues. Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel AfterBlues. Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun Jaargang 51 NR 34 19 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel AfterBlues Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun Uit het dorp Verhuisbericht IJzer

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd Jaargang 51 NR 31 15 mei 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd Uit het dorp Bluesfestival 14

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 6 17 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Vrijwilligers bij SGO... Geen sportblad tijdens herfstvakantie, wel aardappelactie Sportdorp

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 32 22 mei 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoordinator Bluesfestival 2019 Supportersvereniging SGO stopt met innen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Dorpsbieb in Markehuis

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Dorpsbieb in Markehuis Jaargang 51 NR 23 13 maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Dorpsbieb in Markehuis Sportdorp Grolloo Geslaagde Dorpsmaaltijd Column Egbert Meijers Wieg

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter Jaargang 51 NR 8 7 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter Sportnieuws Vanaf de

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 28 17 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Vakantie SGO bij de Superbikes Sportdorp Grolloo De dappere strijders van Loopgroep SGO Column

Nadere informatie

Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit

Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit Boerbosloop Rolde Datum: zaterdag 28 oktober 2017 Locatie: Rolde Inschrijven: vanaf 12:30 Locatie: Sporthal de Boerhoorn, Zuides 50, 9451KD Rolde Openbaar vervoer: vanuit Gieten lijn 110 halte N33 ( 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis Jaargang 51 NR 27 10 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis Sportdorp Grolloo Agenda en dorpsmaaltijd Column Lukas Koops

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur AGENDA Vergadering Datum Locatie : Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur : Markehuis Agp. Onderwerp 1 Opening en vaststelling agenda Richard

Nadere informatie

Werkgroep Grolloo Totaal (Rens van Velden, Henk Zeelenberg en Bertus Reinders)

Werkgroep Grolloo Totaal (Rens van Velden, Henk Zeelenberg en Bertus Reinders) Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken KvK nr. 40048381 Rabo Rolde nr. 3560.37.983 WERKGROEP GROLLOO TOTAAL Hofakkers 24 9444 XB GROLLOO tel.: 0592501587 e-mail: gt@grolloo.org Jaarlijkse bijeenkomst

Nadere informatie

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv

Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code :00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK :00 vv Datum Tijd Team thuis Team uit Locatie Veld Poule Code 2012-09-22 14:00 vv Rolde MC 2 Annen MC 2 De Boerhoorn, Rolde 3 MCJD CK 2012-09-22 16:00 vv Rolde MC 1 DIO/Bedum MC 1 De Boerhoorn, Rolde 1 MCHA CJ

Nadere informatie

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 25 juni 2014, aanvang 20.00 uur

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 25 juni 2014, aanvang 20.00 uur AGENDA Vergadering Datum Locatie : Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 25 juni 2014, aanvang 20.00 uur : Markehuis Agp. Onderwerp 1 Opening en vaststelling agenda Richard

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 3 26 september 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Agenda Aanmelden Dorpsmaaltijd Rabobank MTB-tocht Column Lukas Koops Risico Sportnieuws Vanaf

Nadere informatie

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen.

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 november Luizenkammen Vergadering MR 2 november Studiedag groepen 1-8 vrij. 7 november Start intekenen oudergesprekken

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

ZOMERFEEST NIEUWLAND

ZOMERFEEST NIEUWLAND ZOMERFEEST NIEUWLAND vr. 3 en za. 4 september 2010 www.dvnieuwland.nl Stichting Zomerfeesten Nieuwland HEROPENING DORPSHUIS NIEUWLAND Feestelijke heropening van het Dorphuis op Zaterdag 4 september Tijdens

Nadere informatie

Even een weekje rust. Landelijke Opschoondag

Even een weekje rust. Landelijke Opschoondag 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 261 Maart 2016 Obs de Drift De Pol a 9 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-50180 In dit nummer: Even een weekje rust 1 Landelijke Opschoondag 1 Even een weekje rust

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

Verslag. Jaarlijkse bijeenkomst op maandagavond 13 april 2015. Locatie CR Gerrie Aanvang 20:00 uur. Werkgroep Grolloo Totaal

Verslag. Jaarlijkse bijeenkomst op maandagavond 13 april 2015. Locatie CR Gerrie Aanvang 20:00 uur. Werkgroep Grolloo Totaal Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken KvK nr. 40048381 Rabo Rolde nr. 3560.37.983 WERKGROEP GROLLOO TOTAAL Hofakkers 24 9444 XB GROLLOO tel.: 0592501587 e-mail: gt@grolloo.org Jaarlijkse bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Even voorstellen...

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Even voorstellen... Jaargang 51 NR 4 3 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Even voorstellen... Sportdorp Grolloo Agenda Vacature: Fitnessleid(st)er Rabobank MTB-tocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Dag 4 - Wedstrijdzwembad & Blindeninstituut

Dag 4 - Wedstrijdzwembad & Blindeninstituut Dag 4 - Wedstrijdzwembad & Blindeninstituut Dag beste mede reisgenoten, Gisteren ben ik het vergeten maar allemaal bedankt voor jullie mails. Ik zal ook maar gelijk met de deur in huis vallen, ik denk

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken ENQUETE Datum: 14 juli 2018 Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken Tijdens de bijeenkomst van Grolloo Totaal op 22 mei 2018 kwamen enkele zaken naar voren die wij op deze wijze graag willen voorleggen

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. zaterdag 1 juni 2013

Jeugdtoernooi. zaterdag 1 juni 2013 Jeugdtoernooi zaterdag 1 juni 2013 ALGMN INFORMATI Parkschets lders in dit programmablad treft u een parkschets aan met ons clubgebouw, veldnummering en kleedkamers. Melden De leider van elk deelnemende

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 19 6 februari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd He j t al heurd? Door Bas Luinge Column Lukas Koops Boekenkast Sportnieuws Uitslagen

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 35 e jaargang nummer 28 2421 AB Nieuwkoop 2 mei 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Agenda Seizoen Nummer 22

Agenda Seizoen Nummer 22 30-12-2018 Seizoen 2018-2019 Nummer 22 Agenda Wo. 2 januari Dubbelschieten F s, E s en D s Di. 22 januari ALV Vr. 15 maart Grote Feestavond 29/4 t/m 3/5 2019 TOP kamp 2 3 5 6 7 bestuur Programma Dubbelschieten

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe!

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe! obs De Phoenix Week 16-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben deze week de IEP toets gemaakt, na de meivakantie is groep 7 aan de beurt voor de NIO toets. Hierover informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

31-jan do. 26-jan za leszwemmen, zwemvaardigheid TC Viergang

31-jan do. 26-jan za leszwemmen, zwemvaardigheid TC Viergang TIJD ACTIVITEIT WIE WAAR 1-jan di Nieuwjaarsdag 2-jan wo 3-jan do 4-jan vr 5-jan za 14.00-17,30 Spetterfestijn Geen lessen en geen training ) AC Viergang 6-jan zo 9.00-9.45 wedstrijdtraining WC Viergang

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind.

Nieuwsbrief. Waar uw kind thuis is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18 Aan alle ouders van CBS De Rank Beste ouders, deze week bereikte ons het bericht dat Kirsten Segaar uit groep 8 ernstig ziek is. Wij zijn allemaal

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

GOLFCLUB DORHOUT MEES WEDSTRIJD KALENDER Aanvang Wedstrijd Spelvorm Bijzonderheden

GOLFCLUB DORHOUT MEES WEDSTRIJD KALENDER Aanvang Wedstrijd Spelvorm Bijzonderheden MEI 1-mei vr Sr Matchplay / NGF Comp Start Poule wedstrijden - Gastheer: Heren Sr 1 (27 holes) 2-mei za 11.00 ECHTparen wedstrijd Wedstrijd voor onze echtparen - spelvorm: foursome Linkscourse 3-mei zo

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie