Nieuws St. Gregoriusschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws St. Gregoriusschool"

Transcriptie

1 Blauwhuis, 26 januari Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Rapporten en kwartiergesprekken Kwartiergesprekken groep 8 Schoonmaakavond Voorleesochtend Opbrengst Bag2School en Jantje Beton Leerlingenraad Schoolwise Kleintje Carnaval Heempark met groep 3/4 Eerste prijs Koperkabaal Vieringen Bijlagen: Ouderbrief Hemel en aarde Werkdruk, personeelstekort en staking Agenda februari 2018 Datum Activiteit Tijd 29 jan. t/m 2 feb. CITO-toetsen 8 februari Rapporten mee 9 februari Kleintje Carnaval s ochtends 11 februari Carnaval 12 februari Start school om 9.30 uur 12 t/m 22 februari Kwartiergesprekken facultatief 14 februari Aswoensdagviering uur 14 februari Valentijnsdag 23 februari Studiedag team, kinderen vrij 23 februari Nieuwsbrief 7 26 feb. t/m 2 mrt Voorjaarsvakantie

2 Personele zaken Vanaf deze week is juf Rixt anderhalve dag per week op de St. Bonifatiusschool in Woudsend werkzaam. Hierbij komen de lesgevende taken van juf Rixt te vervallen. Juf Gonny vervangt juf Rixt in groep 7/8 en de overige ondersteuningsuren. Juf Wia gaat extra werken in groep 1 t/m 4. De ondersteuning van een halve dag zal tot het eind van het schooljaar duren, de vervanging voor zolang noodzakelijk en wenselijk. Kanjertraining Stichting Kanjertraining heeft in overleg met de inspectie de Vragenlijst Sociale Veiligheid van Stichting Kanjertraining (SVSK) ontwikkeld voor het basisonderwijs. Met deze lijst kunnen wij voldoen aan de Wet Sociale Veiligheid. In deze wet staat dat scholen in het Primair en Voortgezet Onderwijs verplicht zijn om een actief veiligheidsbeleid te voeren. We meten via de Sociale Veiligheidslijst wat hiervan het effect is, om zo het beleid eventueel te kunnen verbeteren. We laten alle leerlingen uit groep 5 t/m 8 de lijst invullen. De volgende punten worden gemeten: Het voorkomen van incidenten op school. Veiligheidsbeleving van leerlingen. Welbevinden van leerlingen. Angst voor incidenten. Leerkracht treedt op wanneer nodig. Er wordt dus niet alleen gekeken naar de mate van veiligheid, maar vooral ook naar de inspanning die we als school doen om de school veilig te maken en te houden. We blijven werken aan de basis van vertrouwen zodat ieder kind zich veilig voelt! Rapporten en facultatieve kwartiergesprekken Vrijdag 8 februari ontvangen de kinderen van groep 3 t/m 8 hun rapport. In de week daarop zijn de facultatieve kwartiergesprekken gepland. Dit betekent dat de leerkracht u kan uitnodigen voor een gesprek, maar mocht u vragen hebben over het rapport, dan kunt u aangeven dat u graag een gesprek wilt. Het is niet nodig om met alle ouders het rapport nog eens door te nemen, dus wij verwachten zeker niet alle ouders. Kwartiergesprekken groep 8 - advisering V.O. In verband met het bespreken van het schooladvies voor het Voortgezet Onderwijs, worden alle ouders en kinderen van groep 8 uitgenodigd voor een gesprek. De advisering gebeurt a.d.h.v. de Plaatsingswijzer. Het advies van de basisschool is leidend. Tevens worden de aanmeldingsformulieren ingevuld in deze 2 weken. De aanmelding bij de nieuwe school moet voor 1 maart geregeld zijn. De Eindtoets van groep 8 vindt dit jaar weer in april plaats: 17, 18 en 19 april. Deze scores zijn wel degelijk van belang voor de plaatsing. Daarnaast is deze toets ook van belang voor de school. De Inspectie beoordeelt de school onder andere aan de hand van de Eindopbrengsten. De kinderen van groep 8 gaan in deze periode naar verschillende scholen voor Voortgezet Onderwijs om zich te oriënteren op hun nieuwe school.

3 Schoonmaakavond Twee keer per jaar vragen we onze ouders/verzorgers om samen met het team de school extra schoon te maken. Dat is na de Kerstvakantie ook weer gebeurd. Er waren veel ouders die een handje kwamen helpen waardoor de school er weer fris opstaat. Hartelijk dank daarvoor! Voorleesochtend Woensdag 24 januari startten de Nationale Voorleesdagen. Omdat we dit jaar al twee keer een ontbijt hadden genuttigd met de hele school, hebben we dit keer voor een andere invulling gekozen dan het gebruikelijke Voorleesontbijt. De kinderen hadden de pakes en beppes, opa s en oma s en andere voorlezers gevraagd om te komen voorlezen. Op allerlei plekjes in de school zaten groepjes te genieten van de (veelal zelf meegenomen) boeken die speciaal voor de kinderen werden voorgelezen. Daarna was er een kopje koffie of thee en vervolgens kon men nog een kijkje in de groepen nemen om te zien en ervaren hoe het onderwijs er vandaag de dag uitziet. Een geslaagde ochtend! Opbrengst Bag2School en Jantje Beton Al twee keer hebben we een kledinginzamelingsactie gehouden. Beide keren zijn er heel wat kilo s verzameld! De opbrengst samen was 300,-. Voor dit bedrag hebben een partij Lego gekocht voor school. Alle groepen krijgen Lego in de klas en daarnaast komen er een aantal bouwpakketten in de techniekkast zodat die ingezet kunnen worden in ons onderwijs. Voor Jantje Beton hebben de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 loten verkocht. Dit hebben ze ontzettend goed gedaan! Daarmee heeft school de helft van het bedrag ( 954,-) ontvangen: 477,-. Super! Natuurlijk ook alle kopers van de loten hartelijk dank! Voor dit bedrag willen we spelmateriaal voor buiten aanschaffen. Wat het moet worden, dat wordt het eerste agendapunt voor de nieuw op te zetten Leerlingenraad (zie hieronder). Leerlingenraad Binnenkort willen we starten met een Leerlingenraad. De wens om leerlingen meer te betrekken bij de organisatie en beleid van de school krijgt op deze manier invulling. In de Leerlingenraad nemen kinderen uit groep 6, 7 en 8 zitting. Het doel van de Leerlingenraad is de betrokkenheid van de kinderen (en hun ouders) bij de school te verhogen, hen een eigen stem en verantwoordelijkheid te geven binnen de schoolorganisatie en een beter inzicht te geven in die schoolorganisatie. Daarnaast maken ze hierdoor spelenderwijs kennis met de democratische beginselen en ondervinden de kinderen wat realistisch en haalbaar is.

4 We starten met een presentatie aan de kinderen van groep 6,7 en 8 over wat een Leerlingenraad inhoudt, hoe jij in de Leerlingenraad zitting kunt nemen en wat er van je wordt verwacht. Daarna kunnen kinderen die zich willen aanmelden, zich presenteren en campagne voeren waarom hij/zij gekozen zou moeten worden. De volgende stap is het houden van verkiezingen, waarna er 3 leerlingen (1 uit elke groep) gekozen worden. Over het exacte tijdpad informeren we de kinderen (en ouders) nog. Schoolwise School en bibliotheek werken samen waardoor het mogelijk is om een Schoolbibliotheek in ons gebouw te hebben. Naast het gebruikelijke uitlenen van boeken, is er een programma ontwikkeld die meerdere mogelijkheden heeft: Schoolwise. Kinderen die bij ons op school komen, worden lid van de bibliotheek. Daarnaast hebben we nu ook een licentie voor Schoolwise. School betaalt deze en ook voor de Schoolbibliotheek binnen onze school. Nieuw is de eigen portal van Schoolwise waar school vanaf januari gebruikt van maakt. Alle leerkrachten kunnen daarop inloggen met hun groepsaccount en de leerlingen van groep 5 t/m 8 hebben ieder een eigen account. In de Schoolwiseportal kan er gezocht worden naar boeken (hier of in een bibliotheek), er kan op allerlei manieren informatie gezocht worden via de Zoekmachine; boeken, websites, filmpjes. In het systeem wordt bijgehouden welke boeken toppers zijn (veel worden uitgeleend) en je kunt er lekker snuffelen naar boeken. Het kan ook een handig hulpmiddel zijn bij het voorbereiden van spreekbeurten en werkstukken. De boeken van de schoolbibliotheek die de kinderen op school lezen, kunnen ze vanaf nu zelf scannen en weer inleveren. Dat is belangrijk om een totaalbeeld te krijgen van de gelezen boeken, welke weer van invloed kan zijn op de vernieuwing van het aanbod bij ons op school. Wij ontvangen nu als school ook bericht als er nog boeken in uitleen zijn en de termijn bijna verlopen is. De vrijwilligers van de bieb die we nog steeds absoluut nodig hebben! kunnen u hier eventueel mee helpen, mocht u zelf niet meer weten om welk boek het ging. Vraag gerust! Kleintje Carnaval Vrijdag 9 februari vieren we met de kleuters weer Kleintje Carnaval. De ouders van de kleuters ontvangen hierover nog een brief. De kleuters mogen deze ochtend verkleed op school komen. Na een gezellige ochtend sluiten we om uur traditiegetrouw het feest af met een hots-knots-polonaise met iedereen die op dat moment aanwezig is in school.

5 Heempark met groep 3/4 Het is nog ver weg, maar dinsdag 15 mei gaan de kinderen van groep 3 en 4 op Bijenexcursie in het Heempark in Heeg. Het is van uur. Daar zoeken we nog rijders voor. Wie zou die middag met ons mee kunnen? Op de gang hangt een lijst waar jullie je naam kunnen invullen en hoeveel kinderen je mee kunt nemen. Eerste prijs Koperkabaal Afgelopen zaterdag is Koperkabaal uit Blauwhuis wederom tot winnaar uitgeroepen van het Jeugdfestival Femuza in Oppenhuizen. Het Jeugdfestival van Femuza was goed bezet met elf jeugdorkesten. Femuza is de federatie van muziek en zang in de gemeente Súdwest-Fryslân. Koperkabaal bestaat uit allemaal leerlingen en oud-leerlingen van onze school en wordt geleid door Roelof Bakker. Voor de tweede keer achter elkaar winnen: een prachtige prestatie. Gefeliciteerd! De winnaar ontving een beker en mag deelnemen aan het Galaconcert van Femuza in Theater Sneek op 15 juni. Wij zijn allemaal uitgenodigd om te komen kijken naar dit optreden, de entree is gratis. In de nieuwsbrief van mei zullen we u daaraan herinneren. Thema Hemel en Aarde Na de Kerstvakantie zijn we gestart met een nieuw thema: Eiland. In de bijlage vindt u de Ouderbrief met informatie hierover. Vieringen Woensdag 14 februari is het Aswoensdag. We hebben dan een viering in de kerk, onder voorbehoud van de staking die op deze dag staat gepland. We gaan hierover met het team in gesprek en informeren u hier uiteraard nog over. In de bijlage ter info alvast de inleidende tekst van de Nieuwsbrief van de BMS door het CvB, dhr. Dick Lieftink.

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 27 januari 2017 06 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining KMPO Enquête school Keuze Eindtoets Kwartiergesprekken groep 8 advisering V.O. Schoonmaakavond Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2018 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken: formatie 2018 2019 Kanjertraining Vakantierooster Nieuwjaarsborrel 5 september 2018 AVG Luizencontrole Bag2School Bloon.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Namens het team, Machteld Metz. CBS De Vliet Berkenlaan 16, 3286 XC Klaaswaal T E devliet.csgdewaard.

Namens het team, Machteld Metz. CBS De Vliet Berkenlaan 16, 3286 XC Klaaswaal T E devliet.csgdewaard. De Info maart 2019 De lente komt er weer aan! Langzaam maar zeker zien we de natuur weer ontwaken, is het weer licht als de kinderen naar school gaan en kunnen de kinderen na schooltijd weer lekker buiten

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders,

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders, Nieuwsbrief januari 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de eerst nieuwsbrief van 2018. We hopen dat u genoten heeft van een fijne kerstvakantie. Zoals u van ons gehoord heeft is dit jaar minder goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken

KlimtorenNieuws. Van harte wensen we u en jullie een heel gelukkig en gezond 2015! Personele zaken KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 09 06-01-2015 Het nieuwe jaar.. In dit nummer: Het nieuwe jaar Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

27 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

27 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 7 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr januari vanaf uur: inschrijving nieuwe leerlingen. 15 minutengesprekken kleutergroepen

Nieuwsbrief. nr januari vanaf uur: inschrijving nieuwe leerlingen. 15 minutengesprekken kleutergroepen Nieuwsbrief nr. 6 31 januari 2014 Maandag 3 februari Di. 4 en do. 6 februari vanaf 15.30 uur: inschrijving nieuwe leerlingen 15 minutengesprekken Wo. 5 februari 15 minutengesprekken kleutergroepen Dinsdag

Nadere informatie

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen NIEUWSBRIEF Februari 2019 AGENDA ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen zo 03 februari - kerk- en schooldienst ma 04 februari -

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6 15 februari 2018 Ouderavond 23 januari Op 23 januari jl. heeft een ouderavond plaatsgevonden. Het bestuur en directie hebben de aanwezige ouders geïnformeerd over

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni AGENDA nr. 19 Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni Dinsdag 26 juni schoonmaakavond Vrijdag 29 juni nieuwsbrief 20 JARIG Lisa Oskam 24-6 groep

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool 8 Blauwhuis, 08 september 2017 01 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Kanjertraining Regels en afspraken Informatievoorziening Gezinsgegevens Informatieavonden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school

Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school Nieuwsbrief 10 Woensdag 20 januari 2016 Agenda: Woensdag 27 januari: Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school Dinsdag 2 februari: ECO-supporter bakken worden geleegd Woensdag 3 februari:

Nadere informatie

Immanuel: God met ons

Immanuel: God met ons INFO 9 19 december 2014 belangrijke data voor de komende periode ma 22 dec. 14 t/m vr 2 jan 15 Kerstvakantie groep 2 t/m 8 vrijdag 9 januari uitgifte Info nummer 10 groep 2 t/m 8 Immanuel: God met ons

Nadere informatie

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen.

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen. Haspernieuwsbrief 4 In dit nummer: Week 51 Algemeen 21 december Algemeen Kind op maandag Nieuwe leerlingen Nog een nieuw gezicht Kerstviering Vrijwilligers Gelukkig Nieuwjaar CITO toetsen groep 2 Pompeblêdspion!

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m Agenda Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd door Emily Do 21 feb MR vergadering Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, 20.00 Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Oktober 2018 Vandaag was het feest op Nobelhorst! We hebben onze nieuwe bibliotheek officieel en feestelijk geopend. We zijn trots op het

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 15 Belangrijke data: Vrijdag 12 april Koningsspelen Zondag 14 april Unicefloop Maandag 15 en dinsdag 16 april IEP toets groep 7 (oordopjes/headset mee!) Dinsdag

Nadere informatie

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website:

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: Berkenblad nr.10 23 januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nummer februari 2017

Nummer februari 2017 Nummer 10.10 2 februari 2017 Sint Trudo Info Pagina INHOUD VRIJE DAGEN ONDERBOUW 2 CERTIFICAAT EXCELLENTE SCHOOL 2 KOOKLES 2 VEILIGHEID TIJDENS GYMLESSEN 2 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 CARNAVAL 3

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Rapporten

Nieuwsbrief. Rapporten Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 13 - februari 2013 Rapporten Op maandag 11 maart zullen alle kleuters een map met werkjes mee naar huis krijgen. Tegelijkertijd ontvangen alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we een mooie start gemaakt met de Kinderboekenweek. Met de hele school naar het Terra. Wat hebben de leerlingen een mooie ochtend gehad. Hieronder een kleine

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Koningsspelen: uur: start meivakantie

Koningsspelen: uur: start meivakantie 12 april 2018 - nummer 15 Agenda Vrijdag 13 april Dinsdag 17 april Woensdag 18 april Donderdag 19 april Vrijdag 20 april Maandag 7 mei Woensdag 9 mei Estafette staking: alle Eenbes scholen houden hun deuren

Nadere informatie

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders,

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders, De Groenevelder schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8 Beste ouders, Eindelijk is het weer zo ver: een nieuwe Groenevelder!! Na een heerlijke meivakantie en alweer een aantal weken school, hebben we

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 23 december 2016 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Sinterklaasfeest Kerstontbijt en Kerstviering Schoonmaakavond Thema Hemel en aarde Nationale voorleesdagen

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie