Wegens succes een maand verlengd!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wegens succes een maand verlengd!"

Transcriptie

1 Wegens succes een maand verlengd! Ook in november maakt jouw klant kans op 1.000,- cashback. Meer tuinplezier met een TuinKeur hovenier Samen op weg naar de consument. - mediaplan november Vragen?

2 CASHBACK-ACTIE WEGENS SUCCES VERLENGD! Datum: 16 oktober 2017 Project: CASHBACK-actie verlenging november 2017 Contactpersoon: Theo Clevering De CASHBACK-actie is bekend van:

3 CASHBACK-actie TuinKeur: vanaf donderdag 19 oktober 2017 vier weken lang te horen op Radio NPO 2. Hoogeveen, 16 oktober 2017 Beste TuinKeur-hovenier, Samen met de TuinKeur-hovenier willen we dat de consument optimaal kan genieten van zijn tuin. Belangrijk vinden wij dat de keuze van de consument voor een hovenier makkelijker wordt. Kies je voor een hovenier? Dan kies je voor een TuinKeur-hovenier. Om dit besef bij de consument duidelijk te krijgen ontwikkelen wij vele acties welke jij kan gebruiken voor jouw bedrijf. Het najaar is een uitermate geschikt moment voor de hovenier om de aandacht op zijn/haar bedrijf te vestigen. Momenteel zitten we in de laatste maand van de CASHBACK-actie. Wegens het enorme succes hebben we besloten om de actie te verlengen. Een geschikte gelegenheid om jouw bedrijf in jouw regio nog beter op de kaart te zetten. In dit mediaplan zijn voor jouw bedrijf verschillende teksten en afbeeldingen opgenomen, welke je direct kan inzetten. Indien wij het beheer hebben van jouw kanalen (website, sociale media, marketing etc.) dan zullen wij dit voor je plaatsen, zodat jij je kan focussen op jouw werk: het najaarsonderhoud. De komende maanden zal ik me vooral bezig gaan houden met de promotie van jouw bedrijf richting de consument. Heb je daar vragen of ideeën over? Ik hoor het graag. Theo Clevering Tel De CASHBACK-actie is bekend van:

4 Onderstaande tekst is bedoeld ter publicatie op jouw website. Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie met een maand verlengd wordt. Dit betekent dat u als klant van een TuinKeur-hovenier een maand langer kans maakt op maximaal 1000,- cashback op uw factuur. Wij zijn erg blij dat de actie ook doorgaat in november, want dat geeft ons een extra kans om één van onze klanten blij te maken met een prachtige prijs. Lees hieronder wat deze verlenging precies inhoudt. CASHBACK-actie Kies voor een TuinKeur-hovenier en maak kans! Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier bent u verzekerd van een goede keuze. Wilt u nu de najaar klusjes laten doen zoals uw tuin winterklaar maken en geld terugwinnen op uw factuur? Schakel dan nu een TuinKeur-hovenier in, schrijf een recensie en win! CASHBACK november: hoe deelnemen? Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Wat moet u doen? - Kies voor een TuinKeur-hovenier. - Schrijf na uitvoering van de werkzaamheden een recensie op over de TuinKeur-hovenier. - Elke maand worden er drie winnaars gekozen en maakt u kans op cashback. U kunt de helft van uw factuurbedrag terug winnen tot maximaal euro. De hoogte van de factuur maakt niet uit en de factuur moet gedateerd zijn in De actie loopt tot december. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op Indien wij je website in beheer hebben zullen wij dit bericht op jouw website plaaten.

5 Onderstaande informatie en afbeeldingen zijn bedoeld ter ondersteuning van de website teksten. Videolink: Link met alle trekkingen: Link met alle uitreikingen: Ondersteuning? Heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van jouw website. Zodat dit kanaal maximaal ingezet kan worden ter promotie van jouw bedrijf? Laat het ons weten: Indien wij jouw website in beheer hebben zullen wij enkele van deze afbeelingen op je website plaatsen ter ondersteuning van de tekst.

6 Onderstaande berichten en ondersteunende afbeeldingen zijn bedoeld ter publicatie op jouw Facebook pagina. Bericht 1: Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie met een maand verlengd wordt, dit betekent dat u als klant van een TuinKeur-hovenier een maand extra kans maakt op maximaal 1000,- cashback. Wij zijn erg blij dat de actie ook doorgaat in november, want dat geeft ons een extra kans om één van onze klanten blij te maken met een prachtige prijs. Ook kans maken? - Schrijf na uitvoering van onze werkzaamheden een recensie op over de TuinKeur-hovenier. - Elke maand worden er drie winnaars gekozen en maakt u kans op cashback. U kunt de helft van uw factuurbedrag terug winnen tot maximaal euro. De hoogte van de factuur maakt niet uit en de factuur moet gedateerd zijn in De actie loopt tot december 2017 Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op Bericht 2: Wilt u nog kans maken op 1000,- cashback op uw factuur? Schrijf dan een recensie over uw TuinKeur-hovenier op en word één van de laatste winnaars van De actie loopt tot december Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op Toevoeging uitleg videoverlenging: Indien wij jouw Facebook in beheer hebben zullen wij deze berichten plaatsen. Hierover volgt meer informatie.

7 Heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van Facebook, zodat dit kanaal ingezet kan worden ter promotie van jouw bedrijf? Laat het ons weten: Bericht 3: Over een paar dagen start de allerlaatste maand van de CASHBACK-actie van TuinKeur. Heeft u uw recensie over ons bedrijf al op geschreven? Nee? Doe dat dan snel, want u maakt evenveel kans als iedereen voor het winnen van maximaal 1000,- cashback op uw factuur. Dit is uw laatste kans om als winnaar uit de bus te komen. Uw laatste kans op de mooiste hoveniersprijs van het jaar. De allerlaatste kans op maximaal 1000,- terug op uw factuur. Schrijf die recensie en wie weet staan wij met TuinKeur binnenkort met een cheque bij u in de tuin. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op Berichten ter inspiratie? Deze berichten mogen in zijn geheel geplaatst worden of gebruikt worden ter inspiratie voor het plaatsen van meer gepersonaliseerde berichten. Wij zullen de berichten plaatsen indien wij het beheer hebben. Hierover ontvang je bericht.

8 Met één bericht onder de aandacht van jouw (zakelijke) netwerk? Gebruik dan onderstaand bericht om aan LinkedIN toe te voegen als een artikel. Een kort bericht of link naar uw website kan natuurlijk ook. Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie met een maand verlengd wordt. Dit betekent dat u als klant van een TuinKeur-hovenier een maand langer kans maakt op maximaal 1000,- cashback op uw factuur. Wij zijn erg blij dat de actie ook doorgaat in november, want dat geeft ons een extra kans om één van onze klanten blij te maken met een prachtige prijs. Lees hieronder wat deze verlenging precies inhoudt. CASHBACK-actie Kies voor een TuinKeur-hovenier en maak kans! Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier bent u verzekerd van een goede keuze. Wilt u nu de najaar klusjes laten doen zoals uw tuin winterklaar maken en geld terugwinnen op je factuur? Schakel dan nu een TuinKeur-hovenier in, schrijf een recensie en win! Cashback november: hoe deelnemen? Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Wat moet je doen? - Kies voor een TuinKeur-hovenier. - Schrijf na uitvoering van de werkzaamheden een recensie op over de TuinKeur-hovenier. - Elke maand worden er drie winnaars gekozen en maakt u kans op cashback. U kunt de helft van uw factuurbedrag terug winnen tot maximaal euro. De hoogte van de factuur maakt niet uit en de factuur moet gedateerd zijn in De actie loopt tot december Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op

9 Onderstaande berichten kan je toevoegen aan je Twitter kanaal. Bericht 1: WEGENS SUCCES VERLENGD! Maak bij ons bedrijf ook in november kans op 1000,- cashback. nl/acties/ Bericht 2: Kies voor ons als vakbekwaam hovenier én maak kans op euro WEGENS SUCCES VERLENGD! z3hbyzwqtba Bericht 3: Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten? Dan maakt u ook in november nog kans op maximaal euro CASHBACK met de actie Meer berichten? Wil je meer berichten ontvangen? Of aan de slag met een actieve Twitter campagne? We denken graag mee.

10 Binnen Google Mijn Bedrijf ontstaan steeds meer opties voor direct contact met jouw klant. Onderstaand bericht kan worden gebruikt als post via Google Mijn Bedrijf. Word u één van de laatste winnaars? Schakel ons als hovenier in, schrijf een recensie en maak kans! Heb je geen informatie op jouw website staan onder de CASHBACK-actie dan kan je deze link gebruiken voor meer informatie: Heb je wel informatie over de CASHBACK-actie op jouw eigen website? Gebruik dan de link van uw eigen website. Beheer? Zijn wij (mede) beheerder van jouw Google Mijn Bedrijf pagina? Dan zullen wij de update plaatsen. Als we ook het beheer hebben van je website verwijzen we in de update voor meer informatie naar jouw website. Indien wij jouw Google Mijn Bedrijf in beheer hebben zullen wij dit bericht voor je plaatsen.

11 Hulp nodig? Wil je de verlenging van de CASHBACK-actie ook maximaal inzetten voor je eigen bedrijf? Ben je hier hulp bij nodig? Graag bieden we een passende ondersteuning. Neem dan contact met mij op, zodat we de actie optimaal kunnen afstemmen op jouw wensen en marketingkanalen. Hendrik Westra Tel hendrik@tuinkeur.nl Of ga direct met het mediapakket aan de slag: Wegens succes een maand verlengd! Ook in november maakt uw klant kans op 1.000,- cashback. De CASHBACK-actie is bekend van:

Wanneer je de gepersonaliseerde actie-banner hebt ontvangen, kun je deze op Facebook gaan plaatsen. Sla de actie-banner op en volg de stappen.

Wanneer je de gepersonaliseerde actie-banner hebt ontvangen, kun je deze op Facebook gaan plaatsen. Sla de actie-banner op en volg de stappen. Instructies Facebook-winactie - MOBIELE TELEFOON Are you ready? We gaan stunten! Supertof dat je mee wil doen aan onze te gekke winactie en wie weet win jij wel een gratis rijbewijs! Voor het zover is

Nadere informatie

WINACTIE RIJBEWIJS VERLEG JE GRENZEN

WINACTIE RIJBEWIJS VERLEG JE GRENZEN Instructies Facebook-winactie - MOBIELE TELEFOON Gaaf! Je gaat meedoen met de winactie Verleg je grenzen!. Bij een eerlijke strijd horen eerlijke spelregels. Daarom gaan we jou de nodige instructies geven

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

Werkblad. Les 2 Ik help mijn ideale fan

Werkblad. Les 2 Ik help mijn ideale fan Werkblad Les 2 Ik help mijn ideale fan Korte cursus Politica op social media Vorige les formuleerde je jouw politieke droom en deelde je deze op social media. Deze week gaan we kijken naar wie jouw fans

Nadere informatie

WINACTIE RIJBEWIJS VERLEG JE GRENZEN 2018

WINACTIE RIJBEWIJS VERLEG JE GRENZEN 2018 Instructies Facebook-winactie - MOBIELE TELEFOON Gaaf! Je gaat meedoen met de winactie Verleg je grenzen!. Bij een eerlijke strijd horen eerlijke spelregels. Daarom gaan we jou de nodige instructies geven

Nadere informatie

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN 1. INLEIDING In dit rapport staan de bevindingen van het onderzoek van Kentaa (voorheen en nader te noemen Mobillion) naar het gebruik van het actieplatform igive

Nadere informatie

Wanneer je de gepersonaliseerde actie-banner hebt ontvangen, kun je deze op Facebook gaan plaatsen. Sla de actie-banner op en volg de stappen.

Wanneer je de gepersonaliseerde actie-banner hebt ontvangen, kun je deze op Facebook gaan plaatsen. Sla de actie-banner op en volg de stappen. Instructies Facebook-winactie - MOBIELE TELEFOON Are you ready? We gaan stunten! Supertof dat je mee wil doen aan onze te gekke winactie en wie weet win jij wel een gratis rijbewijs! Voor het zover is

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Wanneer je de gepersonaliseerde actie-banner hebt ontvangen, kun je deze op Facebook gaan plaatsen. Sla de actie-banner op en volg de stappen.

Wanneer je de gepersonaliseerde actie-banner hebt ontvangen, kun je deze op Facebook gaan plaatsen. Sla de actie-banner op en volg de stappen. Instructies Facebook-winactie - MOBIELE TELEFOON Are you ready? We gaan stunten! Supertof dat je mee wil doen aan onze te gekke winactie en wie weet win jij wel een gratis rijbewijs! Voor het zover is

Nadere informatie

Facebook inspiratie lijst

Facebook inspiratie lijst Facebook inspiratie lijst Het succes van een zakelijke Facebookpagina begint met het regelmatig plaatsen van berichten die je doelgroep zullen waarderen. Laat mensen lachen, leer, inspireer en informeer.

Nadere informatie

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER Een blogarikel maken is een kwesie van DOEN. Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je opleten? Wat doe je nadat je gepubliceerd hebt? Dit stappenplan geet de grote lijnen

Nadere informatie

HANDLEIDING E-NEWSLETTER

HANDLEIDING E-NEWSLETTER HANDLEIDING E-NEWSLETTER Werking van de vernieuwde E-newsletter document inhoud: Dit document beschrijft de veranderingen en werking van het vernieuwde E-newsletter systeem versie 1.0.1 DENK INTERNET SOLUTIONS

Nadere informatie

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen?

Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen? Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen? 1. Wat wel werkt in marketing en wat niet. 2. Hoe kun je zorgen dat je doelgroep je kan vinden en juist voor jou gaat kiezen? 3. Hoe je authentiek kunt zijn en

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE

HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE In dit document vind je een instructie aangaande het vullen van je profielpagina in de expertisebank van de website van ONE. Inloggen in de expertisebank Om je profielpagina

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding Handleiding HOW TO Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een Google Post toevoegt aan je Google Mijn Bedrijf vermelding. Zo

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN

TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN TOOLKIT SOCIAL MEDIA SPORTWEKEN Introductie Iedereen is tegenwoordig sociaal en dat maakt Social Media een krachtig middel om het proefsporten op jouw sportclub te promoten. Jij weet als geen ander hoe

Nadere informatie

Facebook Win & Promotie-acties

Facebook Win & Promotie-acties on- en offline voorlichting en preventie Facebook Win & Promotie-acties www.hollandsch-welvaren.nl facebook.com/hollandschwelvaren Prinsengracht 679 1017 JT Amsterdam info@hollandsch-welvaren.nl 020 260

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen

7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen 7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen Deze instructie is geschreven om een bericht aan te passen in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen en wijzigen van berichten op deze pagina gaat op een

Nadere informatie

Workshop zakelijk bloggen

Workshop zakelijk bloggen Workshop zakelijk bloggen Gegeven door: Fennard Drenth Inhoud Inleiding zakelijk bloggen... 3 Theorie zakelijk bloggen.... 4 Hoe bereik ik zoveel mogelijk mensen met mijn blog.... 6 Interessante onderwerpen...

Nadere informatie

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon 1. De Bijenkorf Schrijf jezelf naar de zon Actie (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Magazijn De Bijenkorf B.V. kantoorhoudende

Nadere informatie

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0 Praktijkopdrachten Maak eerst de oefeningen van Klik & Tik. Samen op het web op Oefenen.nl. Daarna kun je deze praktijkopdrachten maken. Bijna elk hoofdstuk heeft een praktijkopdracht. Nodig voor deze

Nadere informatie

Hyves handleiding voor de Groenteman

Hyves handleiding voor de Groenteman Hyves handleiding voor de Groenteman In deze speciale Hyves handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist Hyves

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis Social Media, de basis Social media Er is een speciale training rondom Social Media ontwikkeld die je kunt downloaden op www.digitaal-vaardig.nl. In dit werkblad maak je kennis met de basisprincipes van

Nadere informatie

De Grote (kleine) voicemail-poll

De Grote (kleine) voicemail-poll De Grote (kleine) voicemail-poll De Grote (kleine) voicemail-poll Maken mensen tegenwoordig nog gebruik van voicemail? En hoe staat men tegenover het gebruik van voicemails in het zakelijk verkeer? Mensen

Nadere informatie

Actie toolkit voor personen

Actie toolkit voor personen Actie toolkit voor personen Augustus 2016 Introductie Introductie Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jij in actie wil komen voor Spieren voor Spieren! Zoals je wellicht weten zijn wij voor een groot

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET & Ontdek beleef het nieuwe INTRANET Waarom? WE HEBBEN EEN NIEUW INTRANET WAAROM? Omdat we vinden dat jij centraal mag staan! Net als je collega s beschik je over een hoop kennis, ervaring en ideeën. Daar

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Social media Strategie

Social media Strategie Social media Strategie Probleemstelling Omdat Offerte B.V. een start-up bedrijf is moet de conversie verhogen. Hoe kan Offerte B.V. zijn conversie verhogen via social media. Analyseren Offerte B.V. is

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Meer dan 40 partners

Meer dan 40 partners W E L K O M Op de agenda Stand van zaken Startmoment #bewegen5voor12 Jente Belmans: Tips en tricks voor meer jonge gezinnen op jouw evenement (7B-principe) Groepsfoto Pauze met broodjes Speeddates Einde

Nadere informatie

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten MARKETINGKAARTEN Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten Marketingkaarten De Marketingkaarten helpen je te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten.

Nadere informatie

Vragenlijst nieuwe website PKN Schiedam

Vragenlijst nieuwe website PKN Schiedam Vragenlijst nieuwe website PKN Schiedam Deze vragenlijst is bedoeld om meer informatie te krijgen over of, hoe vaak en waarvoor u als gemeentelid of als andere belangstellende gebruik maakt van websites

Nadere informatie

Wat maakt ons uniek? Geen inspiratie? De persoon waarover ik schrijf is... Iets wat ik leuk vind aan. Iets dat echt uniek is aan.

Wat maakt ons uniek? Geen inspiratie? De persoon waarover ik schrijf is... Iets wat ik leuk vind aan. Iets dat echt uniek is aan. 1 Wat maakt ons uniek? Werk in tweetallen voor deze activiteit. Geef de ander jouw activiteitenblad om op te schrijven en zorg dat je zijn/haar blad krijgt. Vul de onderstaande oefening in op het activiteitenblad

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Online Rebranding. De checklist

Online Rebranding. De checklist Online Rebranding De checklist augustus 2016 Voorwoord Staat jouw bedrijf op het punt om een nieuwe huisstijl te krijgen of van naam te veranderen? Wat een mooie uitdaging! Maar heb je de hele checklist

Nadere informatie

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn Vijf tips over hoe je op een simpele manier LinkedIn kunt inzetten voor de bekendheid

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Dienst of product meer zichtbaar via bloggen. Suheyla Tunc

Dienst of product meer zichtbaar via bloggen. Suheyla Tunc Dienst of product meer zichtbaar via bloggen Suheyla Tunc Wat is bloggen, weblog, blog? - digitaal dagboek - een interactief systeem: een inleiding met een reactiemogelijkheid - naam voor een website met

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding Mediaweb juni 2018

Handleiding Mediaweb juni 2018 Handleiding Mediaweb juni 2018 Inhoudsopgave Over Mediaweb... 2 Inloggen Mediaweb... 2 Mijn Media... 3 Artikelen filteren... 4 Filtermogelijkheden... 5 Acties uitvoeren voor meerdere artikelen... 7 Beheer...

Nadere informatie

Buitenruimte Battle

Buitenruimte Battle Ontwerp je eigen wijk In Rotterdam komt een nieuwe stad in Merwe. Maar hoe moet deze wijk er uit komen te zien? Er moet bijvoorbeeld bedacht worden hoe de huizen er uit zien, waar de kinderen kunnen spelen,

Nadere informatie

De Laatste zaterdag Boodschappentasjes

De Laatste zaterdag Boodschappentasjes De Laatste zaterdag Boodschappentasjes Zaterdag 11 maart is de laatste zaterdag voor de Tweede Kamerverkiezingen. Oftewel, de perfecte dag om overal in het land te laten zien dat de ChristenUnie gaat voor

Nadere informatie

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken?

Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? GGTV Informatie Welk online videokanaal kan ik het beste gebruiken? Gefeliciteerd. Je hebt een mooie video gemaakt of laten maken! Maar hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen naar je video gaan

Nadere informatie

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus!

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Waarom een Facebookbedrijfspagina? Met een bedrijfspagina op Facebook creëer je meer online naamsbekendheid, vergroot je jouw online vindbaarheid,

Nadere informatie

28 januari Communicatieplan Boekenweek

28 januari Communicatieplan Boekenweek 28 januari 2019 Communicatieplan Boekenweek 1. Aanleiding: Boekenweek 2019 Van 23 t/m 31 maart 2019 vindt de jaarlijkse Boekenweek plaats. Het thema van dit jaar is De moeder de vrouw. De Boekenweek viert

Nadere informatie

In minder dan 20 minuten

In minder dan 20 minuten Kies je doelgroep De start van jouw succes Dit webinar begint om 14.00u CET In minder dan 20 minuten Kies je doelgroep De start van jouw succes Dit webinar begint om 14.00u CET In minder dan 15 minuten

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Social Media. Beheer en begeleiding

Social Media. Beheer en begeleiding Social Media Beheer en begeleiding voor de bloemist Handeiding Facebook De term Social Media is tegenwoordig onvermijdbaar en neemt dagelijks toe. In geen enkel land in Europa ligt het bereik van Social

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Heb je een inbox die nooit meer leeg lijkt te raken? Worstel je je elke dag door alle mail heen en kom je maar niet meer toe aan je echte werk?

Nadere informatie

Social Media Toolkit. Juli 2019

Social Media Toolkit. Juli 2019 Social Media Toolkit Juli 2019 Inleiding Op 30 en 31 augustus vieren we de democratie tijdens het Democratiefestival. Van jong tot oud: iedereen is welkom om mee te praten over de toekomst van Nederland.

Nadere informatie

Basis Boekpromotieplan

Basis Boekpromotieplan Basis Boekpromotieplan Inhoudsopgave Wat wil je met je boek? Waar sta je op dit moment, inventarisatie van je netwerken De rol van social media en je website Welke online en offline media zijn geschikt

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

Stappenplan Van lege naar volle workshops. Voor workshopleiders die willen groeien

Stappenplan Van lege naar volle workshops. Voor workshopleiders die willen groeien Stappenplan Van lege naar volle workshops Voor workshopleiders die willen groeien hoevulikmijnworkshops.nl Super dat je het stappenplan hebt gedownload! Wanneer je de stappen gaat toepassen zul je een

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

CHECKLIST: KLOPT JOUW SOCIAL MEDIASTRATEGIE VOOR RECRUITMENT?

CHECKLIST: KLOPT JOUW SOCIAL MEDIASTRATEGIE VOOR RECRUITMENT? CHECKLIST: KLOPT JOUW SOCIAL MEDIASTRATEGIE VOOR RECRUITMENT? BONU S: TIPS DRUK VOOR DE ONDE BEZETTE RNEM ER DIT IS EEN UITGAVE VAN ONDERNEMERS DIE IN CONTACT WILLEN KOMEN MET NIEUWE, TALENT- VOLLE MEDEWERKERS

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

maandag 17 oktober 2011 Paul de Bruijn eigenstijl

maandag 17 oktober 2011 Paul de Bruijn eigenstijl Het merk IK? tips om vooral jezelf te blijven Op het NET werken tips om online zichtbaar te zijn Mijn EIGEN stijl tips om herkenbaar te zijn Het merk IK? tips om vooral jezelf te blijven Hoe verkoop ik

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

Aan de slag met Social Media

Aan de slag met Social Media Welkom Aan de slag met Social Media Programma * Kennismaken * Social Media ontwikkelingen * Netwerken * Succesverhalen * Personal Branding * Het begin * LinkedIn * Twitter * Facebook * Communiceren * Richtlijnen

Nadere informatie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Semester: 4, voorjaar 2016 Opdrachtgever: Perplex Internetmarketing B.V Projectgroep: M41-a Leden: L. Daalmeijer, D. Nietveld,

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Do s and dont s sociale media Alzheimer Nederland

Do s and dont s sociale media Alzheimer Nederland Do s and dont s sociale media Alzheimer Nederland Voor afdelingsvrijwilligers Digitale media hebben de laatste jaren gezorgd voor een enorme verschuiving in de manier waarop mensen informatie zoeken, nieuws

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Aan de slag met social media

Aan de slag met social media Aan de slag met social media Ester Reusink 26 mei 2014 Even voorstellen Ester Reusink Bedrijfscommunicatie 17 jaar werkervaring ZP-er sinds 2012 Buro Pinq 2 Waar gaan we het over hebben? Social media Linked

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé 1 Wie kent het merk Rituals Cosmetics? 2 en Rituals Edelstenen make-up? 3 In hoeveel landen is Rituals

Nadere informatie

LinkedIn handleiding voor de Groenteman

LinkedIn handleiding voor de Groenteman LinkedIn handleiding voor de Groenteman In deze speciale LinkedIn handleiding voor de groenteman leest u informatie wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist LinkedIn

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES www.canvasscompany.nl 10 TIPS MEER KLANTEN EN MEER OMZET Voor veel directeuren, ondernemers en verkopers is het een ware uitdaging. Werkt je

Nadere informatie

Stappenplan Doneren aan de KBC Solidariteitsactie 2017

Stappenplan Doneren aan de KBC Solidariteitsactie 2017 Stappenplan Doneren aan de KBC Solidariteitsactie 2017 Dit stappenplan legt je uit hoe je kan doneren aan één van de verenigingen die meedoen aan de KBC Solidariteitsactie 2017. Overzicht alle deelnemende

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Google Reviews verzamelen

Handleiding HOW TO. Google Reviews verzamelen Handleiding HOW TO Google Reviews verzamelen In deze handleiding leggen we je precies uit hoe je klanten een Google Review laat schrijven. Zo zorg je ervoor dat je nog beter opvalt tussen de concurrenten,

Nadere informatie