Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing"

Transcriptie

1 Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle naar vertrouwen. Nimva helpt u met een reeks aan acties om uw vertrouwen op te bouwen en positieve invloed te hebben op uw relaties.

2 Bedrijfscultuur Creëer een cultuur waar je van houdt Een cultuur creëren begint in het kantoor. Een cultuur is iets wat gebeurt als jij er niet bent, wat uw bedrijfsmissie ook moge stellen. Een bedrijfscultuur wordt sowieso gecreëerd. Zorg er dus voor dat die cultuur er een is waar u zelf van houdt, waar uw medewerkers van houden en het meest belangrijk : waar uw klanten van houden. Een sociale business heeft een cultuur waar iedereen van houdt.

3 Doel van het werk Geef zingeving en richt u op de passies van uw team De benadering van werken vandaag is verschillend. Vroeger waren medewerkers nogal gericht op hun pensioen, vandaag zijn ze meer gericht op de zingeving van hun werk. Vroeger hadden ze behoefte aan een goede baas, nu hebben ze behoefte aan fantastische collega s. De werkuren waren vroeger van 9 tot 5, nu is het om het even wanneer. Het kantoor was de plaats waar we gewoon waren te werken, nu is het om het even waar. We waren vroeger gefocust op onze gehele carrière, nu kijken we wat de opportuniteiten zijn vandaag. Begrijp uw team en richt u op hun passies.

4 De klant eerst Focus op de klant en los zijn problemen op Beslissingen nemen wordt een stuk makkelijker als u oplossingen biedt voor de klant. Vraag u steeds af : wordt hiermee de ervaring van onze klant beter?. Maakt het de klant makkelijker? Wanneer er een conflict is, los het op voor de klant. Indien u de klant steeds voor ogen houdt, kan u niet anders dan winnen. Een sociale business lost problemen op voor de klant.

5 Wees beschikbaar Bouw vertrouwen door beschikbaar te zijn Klanten vandaag zijn gewoon geworden te communiceren met een reeks aan communicatievormen. Ze gebruiken , telefoon, SMS, LinkedIn, Facebook, Twitter, WhatsApp Ze verwachten dat u beschikbaar bent wanneer, waar en hoe zij dat ook zijn. Wees dus beschikbaar voor hen en bouw vertrouwen op. Door vertrouwen vergroot jouw invloed. Een sociale business is onmiddellijk en voortdurend beschikbaar voor zijn klanten.

6 Snelheid van business Bouw vertrouwen door beschikbaar te zijn De snelheid van business vandaag is : altijd aan, altijd beschikbaar, altijd verschillend en altijd evoluerend. Business vandaag is via het netwerk, technologisch. Business staat open voor nieuwe ideeën, gedachten en gedragingen. Het moet open staan voor mensen, en wat zij toe te voegen hebben. Als je dit niet volgt met volle snelheid, raak je steeds meer achterop. Een sociale business is altijd aan, altijd beschikbaar, altijd verschillend en steeds evoluerend.

7 Deel kennis Ontwikkel kennis en deel deze met de klant Kennis is kracht. De 20e-eeuw-benadering van kennis was muren er om heen te bouwen en het te behouden. De 21steeeuw-business laat dit behouden niet meer toe. We begrijpen nu dat echte kracht ligt in het delen van kennis. Het ontwikkelen en delen van kennis creëert een sterke organisatie met een sterke focus op de klant. Een sociale business is voortdurend bezig met het ontwikkelen en delen van kennis.

8 Reageer onmiddellijk En bouw aan een snel evoluerende business Hoe snel reageert u op uw klant? Weken? Dagen? Minuten? Klanten vandaag verwachten niets anders dan onmiddellijke reactie. Als u onmiddellijk reageert op uw klant, bouwt u vertrouwen en wint u aan invloed. In alles wat je doet in jouw business zou je zo snel als mogelijk moeten reageren op de klant. Een sociale business die invloed opbouwt is een snel evoluerende business.

9 Verwijder complexiteit Keep it simple, focus op de klant Maak uw business minder complex. Chinese business is tegenwoordig erg succesvol omdat ze onder de Confuciaanse theorie van eenvoud werken. We houden er van om onze business complex te maken met uitgekiende procedures en reglementeringen met de focus op onze business ipv waar ze zou moeten zijn : op onze klant. De Confuciaanse theorie van eenvoud is dit : identificeer wat belangrijk is voor u, verwijder al de rest en met wat rest : automatiseer, delegeer en vraag hulp. Een sociale Business is een eenvoudige business.

10 Oordeel goed Kies voor een beter beleid Als je meer invloed wenst, kies dan voor een beter beleid. Een business-beleid is vaak geneigd op het straffen van medewerkers omdat iemand 5 jaar geleden een fout maakte. Wil je een beter beleid? Gebruik een goed beleid. En dat betekent : waardeer jouw team boven jezelf, waardeer uw bedrijf over uw team en tot slot : waardeer de klant boven alles. Oordeel goed!

11 Open toegang Wees bereikbaar voor iedereen van uw team Heeft iedereen in uw business toegang tot de mensen die de business leiden? Of hanteer je een strikte hiërarchie in het delegeren, het communiceren en innoveren? Iedereen in uw business zou toegang moeten hebben tot iedereen. Deze open toegang laat innovatie toe. Dus laat die open toegang toe want een sociale business is een open business.

12 Wees radicaal transparant Transparant zijn bouwt vertrouwen Wil je dat uw klanten u vertrouwen? Wees radicaal transparant! Vandaag hebben klanten alle macht, opties en keuzes omdat ze toegang hebben tot informatie. En ze willen toegang tot alle informatie over u! En uw medewerkers eveneens. Wees transparant met uw klanten, wees transparant met uw medewerkers. Niet zo maar een beetje, wees radicaal transparant. Niets bouwt meer vertrouwen dan transparant zijn. En een sociale business is een transparante business.

13 Beantwoord vragen Win vertrouwen door open, direct en eerlijk te zijn Niets doet uw invloed verdwijnen dan het niet beantwoorden van vragen van mensen. Uw klanten hebben vragen over u en ze willen antwoorden. Het vertrouwen in u verdampt wanneer ze niet gemakkelijk antwoorden krijgen of slechts indirect antwoorden krijgen of niet helemaal eerlijke antwoorden krijgen. De invloed die u heeft in hun leven hangt daar van af. Dus maak antwoorden makkelijk beschikbaar. Wees open, direct en eerlijk. En vermijd het spreken in een bedrijfsveilige taal. Beantwoord de vragen van mensen en win hun vertrouwen.

14 Werk samen Win vertrouwen door open, direct en eerlijk te zijn De kern van invloed hebben in uw markt is samenwerken. De 20ste eeuw manier van werken door muren te bouwen en ze in stand houden is te traag voor de 21ste eeuw manier van werken. Focus dus op het bouwen van een samenwerkende omgeving. Een echt samenwerkende business is in staat om te bewegen en te veranderen in hetzelfde tempo als zijn klanten. Dus bouw een cultuur van samen werken. Een sociale business is een samenwerkende business.

Nimva. Personal Support Detachering Outsourcing Projecten Training & Coaching. Helpdesk Services

Nimva. Personal Support Detachering Outsourcing Projecten Training & Coaching. Helpdesk Services Helpdesk Services Personal Support Detachering Outsourcing Projecten Training & Coaching Nimva bvba Nijverheidsstraat 15 9620 Zottegem 09 360 79 30 www.nimva.be support@nimva.be Personal Support Uw externe

Nadere informatie

Het Geheim van Groeikracht

Het Geheim van Groeikracht Het Geheim van Groeikracht Boek: http://goo.gl/pjdbnv Video s: http://goo.gl/y4i43z - www.mcsense.nl Columns: QuoteNet, NUzakelijk, ManagementSite Webinar: vraag svp gratis code aan (info@mcsense.nl) Contact:

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Training Netwerken Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe

Nadere informatie

Do s and dont s sociale media Alzheimer Nederland

Do s and dont s sociale media Alzheimer Nederland Do s and dont s sociale media Alzheimer Nederland Voor afdelingsvrijwilligers Digitale media hebben de laatste jaren gezorgd voor een enorme verschuiving in de manier waarop mensen informatie zoeken, nieuws

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen?

Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen? Hoe zorg je dat klanten voor jou kiezen? 1. Wat wel werkt in marketing en wat niet. 2. Hoe kun je zorgen dat je doelgroep je kan vinden en juist voor jou gaat kiezen? 3. Hoe je authentiek kunt zijn en

Nadere informatie

SUCCESVOL SAMENWERKEN

SUCCESVOL SAMENWERKEN SUCCESVOL SAMENWERKEN Welk cijfer geef je jezelf? Hoe vaardig vind je jezelf in het samenwerken met organisaties buiten je eigen kader? 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10 Programma 14.00: Opening Elementen van een

Nadere informatie

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING Succesvolle marketing is datgene doen waar jouw bedrijf aandacht mee genereert, wat jou helpt je verhaal te doen en wat jouw community laat groeien.

Nadere informatie

Wij zijn ING. En wij hebben samen een doel: mensen in staat stellen een stap voor te blijven, in het leven en in zaken.

Wij zijn ING. En wij hebben samen een doel: mensen in staat stellen een stap voor te blijven, in het leven en in zaken. The Orange Code Wij zijn ING. En wij hebben samen een doel: mensen in staat stellen een stap voor te blijven, in het leven en in zaken. De Orange Code is ons manifest waarin we hebben vastgelegd hoe we

Nadere informatie

Mijn collega (of leidinggevende) hoort mij niet. En de werksfeer zou ook beter kunnen

Mijn collega (of leidinggevende) hoort mij niet. En de werksfeer zou ook beter kunnen Mijn collega (of leidinggevende) hoort mij niet. En de werksfeer zou ook beter kunnen Uitnodiging: focus op het webinar en leer hoe je met goede communicatie bereikt wat je graag wilt. Hoe doe je dat?.

Nadere informatie

5manieren. om uw business. te doen groeien via e-mailmarketing

5manieren. om uw business. te doen groeien via e-mailmarketing 5manieren om uw business te doen groeien via e-mailmarketing Contacteer uw klanten waar ze elke dag te vinden zijn: via hun inbox 1. Hou rekening met gebruikers van mobiele apparaten Meer dan 45% van de

Nadere informatie

Christien Woltjer Online Business Manager

Christien Woltjer Online Business Manager Samen naar de top Christien Woltjer Online Business Manager Inhoud Wat is een Online Business Manager? Wanneer ben jij toe aan een Online Business Manager? Welk voordeel heb jij van een Online Business

Nadere informatie

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van Brandmanagement aan de hand van persuasive storytelling TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen Lorem ipsum Brandmanagement, wat is het? Brand management is een strategie waarbij een

Nadere informatie

Instagram Inspireer visueel

Instagram Inspireer visueel 1 Instagram Inspireer visueel 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Maak gebruik van visuele kracht 05 Creatieve ideeën voor je berichten 06 Beeldgebruik op Instagram 07 Waarom dit whitepaper van Hager? 3 Inleiding

Nadere informatie

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 ALEX SLAVENBURG Eigenaar van Daarvoor: Veelheid aan leidinggevende rollen bij Rabobank, o.a. Hoofd Talent

Nadere informatie

Social Media zakelijk gebruiken

Social Media zakelijk gebruiken Social Media zakelijk gebruiken KENNISSESSIE 7 NOVEMBER 20 13 Welkom SMO2 Agenda 14.00 Ontvangst 14.15 Introductie 14.35 Social media in de praktijk: Dirkzwager advocaten en notarissen Zytec International

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

In 3 stappen de toegevoegde waarde van mijn medewerker bepalen

In 3 stappen de toegevoegde waarde van mijn medewerker bepalen In 3 stappen de toegevoegde waarde van mijn medewerker bepalen Hoe weet je nu of je medewerker echt waarde toevoegt aan je bedrijf? Door deze 3 stappen denk je daar bewust over na en krijg je hierover

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Tony de Bree, 19 november 2014 Nog niet zolang geleden werd er door traditionele spelers in Nederland en over de hele wereld

Nadere informatie

Jetty Rozema - Organiseer het Goed

Jetty Rozema - Organiseer het Goed Jetty Rozema - Organiseer het Goed 24 maart 2016 Timemanagement Productiviteit verhogen - tijd vrijmaken voor zaken die voor jou belangrijk zijn Zelfleiderschap juiste keuzes maken Efficiënte procesgang

Nadere informatie

Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem

Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem Boekverslag The conversation company Steven van Belleghem Samenvatting: Dit is het tweede boek van Steven van Belleghem. Het vorige boek waar hij uitlegt waarom het zo belangrijk is om naar de feedback

Nadere informatie

Wegens succes een maand verlengd!

Wegens succes een maand verlengd! Wegens succes een maand verlengd! Ook in november maakt jouw klant kans op 1.000,- cashback. Meer tuinplezier met een TuinKeur hovenier Samen op weg naar de consument. - mediaplan november 2017 - Vragen?

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

Djoea van Zanten. linkedin.com/in/djoeavanzanten facebook.com/djoeavanzanten instagram.com/djoeavanzanten twitter.

Djoea van Zanten. linkedin.com/in/djoeavanzanten facebook.com/djoeavanzanten instagram.com/djoeavanzanten twitter. VOORWOORD Toen ik de vraag kreeg of ik een boek over social selling wilde schrijven, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het stond al een tijdje op mijn dingen die ik nog wel eens zou willen doen

Nadere informatie

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor!

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! Werkboek Startmodule - tips Hoe je het meeste leert # Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! 2 Startmodule,

Nadere informatie

We moeten wat vaker out of the box denken!

We moeten wat vaker out of the box denken! We moeten wat vaker out of the box denken! Ik hoor het mensen regelmatig roepen. Maar weet je wat het is? Out of the box denken is vaak een ver van hun bed show. Wat ze eigenlijk bedoelen is: laten we

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy IN HET KORT Social collaboration in Synergy bevordert onderlinge samenwerking en kennisdeling. Vergeet mail en WhatsApp

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

INSPIRERENDE WORKSHOPS

INSPIRERENDE WORKSHOPS INSPIRERENDE WORKSHOPS PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE KORTE WORKSHOPS TIJDENS EVENEMENT INSPIRATIE, INTERACTIE EN ZELF AAN DE SLAG Ben je opzoek naar een inspirerende presentatie of

Nadere informatie

Ga naar http://meeruitjezaak.be/deal/ om te genieten van deze WAARDEBON!

Ga naar http://meeruitjezaak.be/deal/ om te genieten van deze WAARDEBON! TIP1: Zorg dat je vindbaar bent op het Internet Mensen gebruiken vandaag bijna uitsluitend het Internet om goede zelfstandigen te vinden. Ben je niet aanwezig op het Internet, heb je dus een nadeel tov

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Judith Webber handout HSP Congres

Judith Webber handout HSP Congres Judith Webber handout HSP Congres 09-11 2018 Deze handout van Judith Webber komt uit haar lezing tijdens het HSP Congres van 2018. Heb je het HSP Congres niet bezocht, dan begrijp je deze handout beter

Nadere informatie

10 Innovatielessen uit de praktijk 1

10 Innovatielessen uit de praktijk 1 10 Innovatielessen uit de praktijk 1 Geslaagde gastoudermeeting levert veel ideeën op voor innovatie! Wat versta ik onder innoveren? Innoveren is hot. Er zijn vele definities van in omloop. Goed om even

Nadere informatie

HANDVATEN VOOR TEAMVEERKRACHT. Anton Stellamans OPZ GEEL 6 december 2012

HANDVATEN VOOR TEAMVEERKRACHT. Anton Stellamans OPZ GEEL 6 december 2012 HANDVATEN VOOR TEAMVEERKRACHT Anton Stellamans OPZ GEEL 6 december 2012 1 2 Thema Handvaten om de veerkracht van de teams waarin we werken te vergroten Ofwel: Hoe word ik een veerkracht guerrilla op mijn

Nadere informatie

Transformatie naar een wendbare organisatie

Transformatie naar een wendbare organisatie Transformatie naar een wendbare organisatie Ervaringen bij ING Paul Spronk Wat speelt er in de banksector? Zijn er overeenkomsten met de zorgsector? - Productie gedreven - Gefragmenteerd - Veel procedures

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

WORKSHOP LEADING WITH HAPPINESS Alex Slavenburg / 15 november 2018

WORKSHOP LEADING WITH HAPPINESS Alex Slavenburg / 15 november 2018 WORKSHOP LEADING WITH HAPPINESS Alex Slavenburg / 15 november 2018 Eigenaar van ALEX SLAVENBURG Partner van het HappinessBureau Daarvoor: Veelheid aan leidinggevende rollen bij Rabobank, o.a. Hoofd Talent

Nadere informatie

Stop met bezig zijn Wees productief!

Stop met bezig zijn Wees productief! Stop met bezig zijn Wees productief! Wat ga je leren? Doelen en prioriteiten Overzicht en hoe ons brein werkt Plannen en doelen bereiken Organisatie van bureau en PC bas.hoorn@bashoorn.nl 1 Timemanagement

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

21 e eeuw vaardigheden

21 e eeuw vaardigheden 21 e eeuw vaardigheden Filmpje: Tweepraat Wat vind je hiervan? Even sparren met je buurman/buurvrouw Nog wat quotes: We kunnen problemen niet oplossen door op dezelfde manier te denken als toen we ze

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Marketing Prikkels B2B

Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels Bedoeld om te prikkelen inderdaad. Om je uit te dagen net even anders naar je marketingactiviteiten te kijken. Met een frisse, open blik. Zonder vooroordelen.

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Acquisitie & Zakelijk netwerken

Acquisitie & Zakelijk netwerken E-boek 3 bedrijfsblogs Acquisitie & Zakelijk netwerken Nu lezen. Praktische adviezen. Morgen toepassen. Nog succesvoller ondernemen! 1. Acquisitie is veel meer dan alleen gunnen 2. Alleen met glimlach

Nadere informatie

Leiderschap en veranderen

Leiderschap en veranderen Leiderschap en veranderen Prof. dr. Mariëlle Heijltjes School of Business and Economics Een proeverij Veranderende aannames omtrent opdrachtgever schap Creatie, innovatie en transformatie Consequenties

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle Mobiel werken, online en offline Patrick Dalle Inhoudsopgave Quote... Error! Bookmark not defined. Business case... 3 Introductie... 3 De werkruimte geherdefinieerd... 4 De conversatiegerichte onderneming...

Nadere informatie

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen!

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! 15 TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! Sandra Derksen BloeiendePraktijk.nl Ontmoet Sandra Derksen Zelf (hypno)therapeut en coach zijnde ben

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die :

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : 1 JIJ BENT HIER NIET ZOMAAR: Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : Weet dat het belangrijk is om in zichzelf te investeren Het verlangen heeft om slim en efficiënt business strategieën te implementeren

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Wie ben je? 9 maart 2016

Wie ben je? 9 maart 2016 Wie ben je? 9 maart 2016 Wanhoop en hoop als bielzen @ikbenwini Onderwerpen IDENTITEIT DOELGROEP BOODSCHAP MIDDELEN RESULTAAT: JOUW PROFIEL MAKEN SAMEN MET ANDEREN! IDENTITEIT Herken je deze mini? Wat

Nadere informatie

Slim werken met social media en IBM Notes. Stop met bezig zijn Wees productief! Training timemanagement -Handout voor cursisten

Slim werken met social media en IBM Notes. Stop met bezig zijn Wees productief! Training timemanagement -Handout voor cursisten Slim werken met social media en IBM Notes Stop met bezig zijn Wees productief! Wat ga je leren? Doelen en prioriteiten Relatie: effectiviteit en sociale platformen Overzicht en hoe ons brein werkt Plannen

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen AC-Kruidtuin - Food Safety Center Kruidtuinlaan 55 1000 Brussel Tel.: 02 211 82 11 www.favv.be Verantwoordelijke uitgever: Herman Diricks Februari

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

MODULE #8 TIME MANAGEMENT

MODULE #8 TIME MANAGEMENT MODULE #8 TIME MANAGEMENT Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel

10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 10 basis tips voor een goed LinkedIn profiel 1. Zorg voor een goede omschrijving onder je naam. LinkedIn pakt automatisch de omschrijving van je huidige baan. Pas de omschrijving eventueel aan. Bij zoekopdrachten

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord... 7

Inhoud. Voorwoord... 7 Inhoud Voorwoord.................................................................. 7 1 Het begint allemaal met een gevoel van urgentie.......... 12 Ja, urgentie is relevant, maar........................................

Nadere informatie

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar 7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN Toen ik begon met ondernemen, moest ik nog veel leren over het ondernemerschap. Zo had ik weinig kaas gegeten van marketing, wist ik niet veel van boekhouden

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

Stand up! Leiderschap in de zorg

Stand up! Leiderschap in de zorg Stand up! Leiderschap in de zorg Wat kun jij doen als verpleegkundige of verzorgende om er voor te zorgen dat er naar je wordt geluisterd Marieke Markensteijn De Groot Senior Verpleegkundige en Ambtelijk

Nadere informatie

Hoe ervaren mijn klanten mijn huidig dienstenaanbod? Philippe Martens

Hoe ervaren mijn klanten mijn huidig dienstenaanbod? Philippe Martens Hoe ervaren mijn klanten mijn huidig dienstenaanbod? Philippe Martens The Customer Journey - The touchpoints The Customer Journey - Experience mapping agenda The Customer Journey Begrijp elke stap in

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Werken bij Reed Business

Werken bij Reed Business Kies een vakgebied of klik op een locatie en kijk welke vacatures er bij Reed Business voor je zijn, of bekijk direct alle vacatures. Trefwoord akgebied estiging Alle vakgebieden Alle een vestiging Beschikbare

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen!

TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! 15 TIPS, SCRIPTS EN MUST DO S Zodat Jij Kunt Vragen Wat Je Waard Bent & Cliënten Je Dit Graag Betalen! Sandra Derksen www.bloeiendepraktijk.nl Wie ben ik en waarom help ik jou graag? Hi! Ik ben Sandra

Nadere informatie

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015

THE ONE ID RIGHT DATA MAKES GREAT MARKETING POWERED BY EMAIL-BROKERS 2015 THE ONE ID WAT WILT U WETEN? HIER Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wat doen ze? Wat vinden ze leuk? Wat zijn hun interesses en passies? Waar zijn ze? Wat zeggen ze? HIER HIER HIER IN 2015 ZIJN KLANTEN

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

Team:Sales en Marketing Datum: 21-04-2011 WICKED TEAMS RAPPORT

Team:Sales en Marketing Datum: 21-04-2011 WICKED TEAMS RAPPORT Team:Sales en Marketing Datum: 21-04-2011 WICKED TEAMS RAPPORT 1. Inleiding Het Team Testing team heeft de WickedTeams Teamanalyse gedaan. Deze teamanalyse geeft inzicht in een aantal kenmerken die van

Nadere informatie

4/04/2019. Hoe werken aan een succesvol team? Een (h)echt team? Een (h)echt team? Hoe bouwen aan een (h)echt team?

4/04/2019. Hoe werken aan een succesvol team? Een (h)echt team? Een (h)echt team? Hoe bouwen aan een (h)echt team? Hoe werken aan een succesvol team? Liesbeth Vanhelmont 1 Een (h)echt team? Hoe bouwen aan een (h)echt team? De 5 frustraties van een team (Lencioni) Concrete toepassing Tips Met het model aan de slag in

Nadere informatie

Maatschappelijk enorme problemen rond wonen! Betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid! Als woon- en bouwsector laten we enorme steken vallen.

Maatschappelijk enorme problemen rond wonen! Betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid! Als woon- en bouwsector laten we enorme steken vallen. Maatschappelijk enorme problemen rond wonen! Betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid! Als woon- en bouwsector laten we enorme steken vallen. We blijven ver achter bij de productiviteitsverbetering

Nadere informatie

Archiveren: maak het leuk èn efficiënter. Van zoeken, vinden maken. SIMPLY ORGANIZED Milly van der Meulen

Archiveren: maak het leuk èn efficiënter. Van zoeken, vinden maken. SIMPLY ORGANIZED Milly van der Meulen Archiveren: maak het leuk èn efficiënter Van zoeken, vinden maken SIMPLY ORGANIZED Milly van der Meulen Snel terugvinden begint bij goed opbergen door Milly van der Meulen Van zoeken, vinden maken www.simplyorganized.nl

Nadere informatie

Show, don t (just) tell!

Show, don t (just) tell! Show, don t (just) tell! Hoe maak je de waarde van je werk zichtbaar en voelbaar? Annemarie Noordam (TerSprake) Dorine Mobron (DoVision) Stand 3 www.tersprake.com Wie zijn jullie? Organisaties? Met welke

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Thermometer leerkrachthandelen

Thermometer leerkrachthandelen Thermometer leerkrachthandelen Leerlijnen en ontwikkelingslijn voor leerkrachten van WSKO 1 Inleiding Leerkracht zijn is een dynamisch en complex vak. Mensen die leerkracht zijn en binnen onze organisatie

Nadere informatie

BOUWEN AAN VERTROUWEN in teams en organisaties met zeven praktische stappen

BOUWEN AAN VERTROUWEN in teams en organisaties met zeven praktische stappen POWER the resilience factory BOUWEN AAN VERTROUWEN in teams en organisaties met zeven praktische stappen POWER the resilience factory We re never so vulnerable than when we trust someone but paradoxically,

Nadere informatie

kosmos.uitgevers kosmosuitgevers 2017 Esther van Diepen/Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen Auteur: Esther van Diepen

kosmos.uitgevers kosmosuitgevers 2017 Esther van Diepen/Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen Auteur: Esther van Diepen www.kosmosuitgevers.nl kosmos.uitgevers kosmosuitgevers 2017 Esther van Diepen/Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen Auteur: Esther van Diepen Grafisch onwerp: Studiozilt.nl ISBN 978 90 215 6787 7 NUR 851

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Personeel gezocht! binden, boeien en betrekken van generatie Y

Personeel gezocht! binden, boeien en betrekken van generatie Y Personeel gezocht! binden, boeien en betrekken van generatie Y GENERATIONS on the move BABYBOOMERS (1940-1955) In 2017: 62 77 jaar oud Senioren (60) GENERATIE X (1955-1970) In 2017: 47 62 jaar oud Leiders

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie