T MAGAZINE. 21 MAART: Big Jump Oude Markt #HOLDMYSHOES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T MAGAZINE. 21 MAART: Big Jump Oude Markt #HOLDMYSHOES"

Transcriptie

1 T MAGAZINE 21 MAART: Big Jump Oude Markt #HOLDMYSHOES

2 INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Bloedserieus 13 Duvelnight 4 Galabal 14 Big Jump Run 5 Studentenraad 15 Werkgroep in de kijker 7 Fun & games 16 BAC-Praesidium Nescio 10 Kalender redactie@ industria.be KURSUSDIENST Ook deze week kan je weer je boeken komen halen bij de KursusDienst op de -1! De uren voor deze week zijn: Maandag 19 maart: 17:00-18:30 Vrijdag 23 maart: 12:30-14:00 Vragen over een cursus? Kan je niet komen op deze momenten? Stuur dan zeker een mail naar KD@industria.be!

3 REDACTIE Gegroet! Het is al week 6 maar het belooft weer een goed gevulde week te worden! Geen nood, binnenkort is het paasvakantie en heb je tijd genoeg om te studeren. (Tijd misschien wel, maar absoluut geen motivatie...) We beginnen de week op maandag al met het meest befaamde fakfeestje van Leuven: Industria s Duvelnight! 5 voor 3 Duvels? Duvels voor 1,20? Mooi geprobeerd van andere kringen: wij kunnen beter! Bij ons is het maar 1 voor een Duvel! Vergeet zeker je studentenkaart niet, want geen studentenkaart = geen toegang. Tot dan! Ik hoop dat jullie kater een beetje verwerkt is tegen woensdag want dan gaat de Big Jump Run door! Een springkastelenhindernissenparcours van 90 meter op de Oude Markt, zeker iets dat je niet wil missen. Je kan ook deelnemen aan de verschillende competities in een team of individueel. Meer informatie hierover vind je op het Facebook event of verder in dit magazine. Voor de niet zo sportievelingen zal de drank er ook rijkelijk vloeien en zal er muziek zijn. #HOLDMYSHOES Volgende week zal het BAC-Praesidium, Nescio, onze taken overnemen en jullie voorzien van enkele leuke activiteiten. Kom zeker komende week al kennismaken met hen. Dinsdag staan ze namelijk de hele dag op de Blauwe Steen van Groep T met hun Loempia BSA! Volg Nescio ook zeker op Facebook om op de hoogte te blijven van hun activiteiten. Zoals elke week zetten we ook deze week weer een werkgroep in de kijker. Voor al wie fan is van cantussen, feestjes en onze BSA s moet zeker eens doorbladeren naar pagina 7 want deze week zetten we werkgroepen Ontspanning en Events in de kijker. Team Redactie Bram en Woutje

4 DUVELNIGHT Duvelnight is hier! Het is tijd voor Duvels aan nen euro. Één f*cking euro. Maak u dus maar klaar voor de bruutste avond van het semester en misschien zelfs van uw leven. De Duvel staat al koud en klaar om te gaan! Vorig jaar waren er 125 bakken Duvel gedronken en dit jaar gaan we voor meer! Het is dus overduidelijk: allen maandag naar de Recup! Aangezien we verwachten dat er veel niet-studenten zullen proberen binnen te geraken is het heel belangrijk dat je een geldige studentenkaart bij hebt, anders geraak je niet binnen! Ontspanning out

5 BIG JUMP RUN Woensdag is het eindelijk zo ver, Industria s Big Jump Run! Heb je woensdag een springuur of helemaal geen les? Kom dan zeker Industria naar de overwinning lopen/schreeuwen tijdens de kringcompetitie van de Big Jump Run. Dit kan tussen 14u20 en 14u55 op de Oude Markt. Je kan ook gewoon individueel komen lopen of met je hele vriendengroep. Als je tijdens de individuele competitie een wachtrij wil vermijden kan je je op voorhand al registreren, check hiervoor het Facebook evenement. Op de volgende pagina vind je de timetable van de dag. Kom dus zeker eens langs want het wordt mooi weer en door een vleugje muziek zal het supertof worden! Iedereen welkom! PS: vergeet je studentenkaart niet!

6 EVENTS

7 WERKGROEP IN DE KIJKER: ONTSPANNING Hey Industrianen Deze week staat de enige echte werkgroep in de spotlight! Dit is Ontspanning uiteraard! Wat is Ontspanning nu eigenlijk? Nu de naam zegt het al zelf, wij zorgen voor evenementen waar de student zich kan ontspannen. Vertaald naar studententaal betekent dit dat wij instaan voor de geweldige cantussen, legendarische fakfeestjes en smakelijke BSA s. Dit jaar wordt Ontspanning geregeld door Cloë Janssens en Noah Martens onder deskundige leiding van Wouter Vanzeebroeck, ook wel Zatte Hond genoemd. Cantussen, dit zijn evenementen waar studenten gezellig samenkomen om studentenliederen te zingen en gezellig een frisse pint te drinken (of een cava tje). Vaak zijn deze in thema zoals een Disneycantus of een Onesiecantus. Als Ontspanning zijnde moeten wij dan de inkleding voorzien, zorgen dat er kannen zijn voor bier etc. Naast cantussen zijn er ook de onvergetelijke fakfeestjes. Hier nemen wij met Industria een avond lang onze favoriete fakbar Recup over om een zot fakfeestje te houden. Hierbij voorzien wij altijd een zotte promo; kijk maar naar de Proffentap of de legendarische Duvelnight nu maandag. Een BSA, kort voor Blauwe Steen Activiteit, is een activiteit waar wij eten en drank verkopen, of gratis weggeven in het geval van de ontbijten, op de Blauwe Steen aan Groep T. Dit doen wij om de student te voorzien van een lekkere snack tussen de lessen door. Of om hen een goed begin van het semester te geven in het geval van het gratis ontbijt. Uiteraard altijd met een frisse Stella in de buurt! Nog vragen of interesse om mee te helpen op een van onze evenementen? Wij zijn vaak te vinden in het Industrialokaal, nog vaker te vinden in de Recup (of toch in mijn geval) en misschien in de les! Of stuur gewoon een mailtje naar en we zullen met plezier antwoorden! Groetjes van uw Vice-Ontspanning Ontspanning out!

8 WERKGROEP IN DE KIJKER: EVENTS Beste Industrianen, Ontspanning noemt zich dan wel de enigste echte werkgroep, maar is dit wel zo? Ik ben hier om jullie de werkgroep Events wat beter te leren kennen en dan kunnen jullie zelf beslissen welke de beste is. De werkgroep wordt geleid door Corneel Peters, en dit is tevens ook het enige lid. #SADLIFE Maar nu, wat doet deze werkgroep precies? Events zorgt er kortweg voor dat er in het begin van het jaar een Kick Off wordt gehouden en dat er in het tweede semester een knaller van een Galabal is, zoals jullie hopelijk gemerkt hebben. Al dit werk doe ik niet alleen maar ik werk nauw samen met vele andere werkgroepen om ervoor te zorgen dat op elk vlak alles in orde komt. Zo zit ik met Bedrijvenrelaties samen om op zoek te gaan naar sponsors, met Logistiek regelen we alle inkleding van het event (hierin verstaan we licht en geluid, décor voor het Galabal, bekabeling, stroomplannen,...) en last but not least werk ik ook hard samen met Communicatie, want een event zonder mooi artwork en promo kan een flop worden. Wil je nog specifieker weten wat er nu allemaal voor zo n event gedaan moet worden of heb je misschien zelf interesse om in deze werkgroep te komen één der komende jaren? Spreek dan eens iemand van het Praesidium aan of stuur een mailtje naar events@industria.be! Groetjes van jullie Vice-Events!

9

10 BAC - PRAESIDIUM SKITEAM NESCIO Heyhoi, Nescio hier! Voor zij die ons nog niet kennen, hier volgt een kleine uitleg: wij zijn Nescio, het BAC -Praesidium van dit jaar! Het komt er op neer dat wij 25 extreem gemotiveerde eerstejaars zijn die jullie in week 7 (ja, dat is volgende week al!) een week geven vol fantastische activiteiten. Over die activiteiten volgt er sowieso nog meer informatie de komende week. Informatie over onze eerste activiteit vind je al op de volgende pagina van dit magazine. Heb je toch al zoiets van Hey, ik wil meer weten! neem dan zeker eens een kijkje op onze Facebook pagina!

11 LOEMPIA BSA Omdat wij zoveel van jullie houden hebben we toch al iets gepland deze week, namelijk onze enige echte Loempia BSA! Op deze BSA, die dinsdag zal plaatsvinden, zijn er zeer lekkere en zotgoedkope loempia s te verkrijgen. Aarzel dus niet en wees er dinsdag als eerste bij! Met dank aan Loempialand verkopen wij 4 miniloempia s aan 1 en 9 aan 2! Zoetzure saus krijgen jullie er gratis en voor niks bij! We verkopen ook kroepoek en drankjes aan spotgoedkope prijzen. Wees daar of wees vierkant! Nescio out!

12 RECUP Lust jij graag een Duveltje? Of ben je gewoon graag cheap zat? Maandag 19/03: Duvel = 1, enough said. Als je die psychologen en filosofen eens echt wil zien werken, moet je dinsdag zeker aanwezig zijn. De proffen van Psycho bemannen onze toog terwijl wij ons zat zuipen aan Liefmans aan 0,80. Donderdag komt de cowboy in ons naar boven en zoeken we naar verloren schatten (of schachten). Goldstrike = 1. Het bierpong toernooi op zondag 25/03 is helaas volzet. Maar laat je niet tegenhouden om voor je vrienden te komen supporteren. Tot in de Recup!

13 BLOEDSERIEUS BLOEDSERIEUSWEEK MAART 2018 Met de kerstkalkoen en het examenwerk achter de rug, zijn we terug voldoende aangesterkt en is ons bloedpeil weer bijgewerkt om na een spetterende bloedgiftemarathon in november 2017 terug een TOP prestatie neer te zetten. Nee, nee, nee geen fractie van het zo levensreddende vocht ging verloren. Ongetwijfeld was die eerste prik een belevenis, sociaal volledig in beweging. Vol overgave bent u niet meer in te tomen en kijkt Bloedserieus er naar uit om uw bloed gedoseerd terug te zien stromen op: maart 2018 in Alma maart 2018 in het gymnasium of doorlopend in het donorcentrum te Gasthuisberg Natuurlijk wilt u dit moment van voldoening met zoveel mogelijk vrienden delen, daarom biedt Bloedserieus groepsvoordeel aan: per extra persoon enkele druppeltjes meer! Schrijf u zo snel mogelijk in via om van dit voordeel te kunnen profiteren. Bovendien kunt u dan samen genieten van leuke avondactiviteiten en een goodiebag. Bij eventuele onduidelijkheden aarzel zeker niet om het Rode Kruis te contacteren via bloed@rodekruis.be of op 016/ U vindt ons eveneens op Facebook als Bloedserieus Leuven. Hopelijk vindt u de tijd om langs te komen, maar als het niet zou lukken: voel u vrij om op eender welk moment buiten de Bloedserieusweek het Bloedtransfusiecentrum te bezoeken! Kom bloed geven! Elke druppel doet leven! Het Bloedserieusteam

14 GALABAL We willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen bij het Galabal, het was weer eens een topevenement. De foto s van het diner en van de photobooth vinden jullie op de Facebookpagina van Industria of in het evenement zelf.

15 DE GOUDEN RAAD VAN STUDENTENRAAD Beste student(e) Zoals jullie wel weten, zijn de docentenevaluaties afgelopen. Deze keer behaalden jullie, de Groep T er, een percentage van 28. Net niet de 30 percent waarop we hoopten, maar desalniettemin willen we iedereen die de evaluatie heeft ingevuld met heel ons hart bedanken. Nu blijft de vraag: wie is de gelukkige winnaar van de Go Pro? Wel, om dat antwoord te weten te komen, zal je deze week onze Facebook pagina in het oog moeten houden. Ga dus snel naar studentenraad en like onze pagina. Verder wensen wij alle studenten nog veel succes deze laatste twee weken voor de, meer dan verdiende, paasvakantie. Stay strong! Groetjes van SR

16 FUN & GAMES WEDSTRIJDVRAAG Weer een nieuwe week, weer een nieuwe wedstrijdvraag! De wedstrijdvraag van vorige week peilde naar jullie schattingsvermogen als Industrieel Ingenieurs. De aanwezigen op het Galabal zullen zich het misschien wel herinneren dat er boven de Blauwe Steen 'enkele' meters neondraad gespannen was, opgehangen door onze eerstejaars van het BAC-praesidium. Maar hoeveel meter neondraad hing er? In totaal zijn er slechts 3 antwoorden ingestuurd. De aantallen varieerden: 2 antwoorden waren tussen de 50 en 100m, één antwoord was 600m. Maar wat was nu de uitkomst? In totaal is er maar liefst 700 (ja, zeven-honderd!) meter aan neondraad gebruikt. De winaars zijn dus... CLOË JANSSENS BRAM DEFORCHE Proficiat! Jullie kunnen vanaf maandag (na de middag) jullie 5 Recupjetons komen afhalen in het Industrialokaal op Module 4. Neem zeker je studentenkaart mee zodat we kunnen verifiëren dat jij het bent en niemand je kostbare Recupjetons komt pikken! De nieuwe wedstrijdvraag van deze week is hieronder weergegeven. Je antwoord inzenden kan opnieuw t.e.m. donderdag 23u59 naar wedstrijdvraag@industria.be. Vermeld zeker je voor en achternaam. Veel succes! Senne legt een parcours met de lift af. Hij start op de 1e verdieping. Van zodra de deur van de lift opengaat, start hij een timer. Senne stapt in en gaat naar de derde verdieping. Vandaar gaat hij met de lift naar verdieping -1. Als hij daar is, wil hij toch terug naar verdieping 1. Wanneer de deur daar opengaat, stopt hij zijn timer. Onderweg drukte hij nooit op de knopjes om de deur sneller open of dicht te laten gaan. Welke tijd leest hij af op zijn timer?

17 SPELLETJES BINAIRO Makkelijk Moeilijk

18 ZWEEDSE PUZZEL

19 HEX SUDOKU RODDELS Dixit J.V.H.: Ik wil iederéén in monokini zien. dixit J.V.H.: Pol als die gescheurd is merkt ge da wel. dixit G-L. D. : Ik word transgender en mijn naam wordt Gianinne. Dixit W.D.W.: Maja, beter hangtetten dan een balzak. Dixit A.J.d.V. : Kunt gy dit effe is insteken? - M.A.F.I. : Voor u wil ik alles wel insteken. Dixit R.M.: Wat doet Medica op dat congres hier, weten die zelfs wat IA is? Zeggen jouw vrienden ook vaak domme of dubbelzinnige dingen? Roddels mogen altijd ingestuurd worden naar roddels@industria.be.

20 KALENDER SEMESTER 2: WEEK 6 MAANDAG 19/3 RECUP WOENSDAG 21/3 BIG JUMP OUDE MARKT 19/3-22/3 BLOEDSERIEUSWEEK

T MAGAZINE. 21 maart: Big Jump Oude Markt

T MAGAZINE. 21 maart: Big Jump Oude Markt T MAGAZINE 21 maart: Big Jump Run @ Oude Markt INHOUD KursusDienst 2 Werkgroep in de kijker 10 Redactie 3 Recup 12 Big Jump Run 4 Bloedserieus 14 Vol-au-vent BSA 6 Studentenraad 15 Duvelnight 7 Fun & games

Nadere informatie

T MAGAZINE 25 APRIL: CAMPAGNEDAG KIESWEEK INDUSTRIA

T MAGAZINE 25 APRIL: CAMPAGNEDAG KIESWEEK INDUSTRIA T MAGAZINE 25 APRIL: CAMPAGNEDAG KIESWEEK INDUSTRIA INHOUD KursusDienst 2 Voorstelling lolploegen 10 Redactie 3 Bedrijvenrelaties 12 Kiesweek 4 Studentenraad 13 Sport: IFB s 6 Kalendermopjes 14 Werkgroep

Nadere informatie

T MAGAZINE. 14 OKTOBER: Gender Bender Cantus

T MAGAZINE. 14 OKTOBER: Gender Bender Cantus T MAGAZINE 14 OKTOBER: Gender Bender Cantus INHOUD KursusDienst 2 Ontspanning 11 Redactie 3 Bloedserieus 12 Communicatie 4 Woordje van de Schachtenmeester 13 Hoeveel % Zatte Hond ben jij? 5 Zit je met

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

INHOUD. Recup. 10 Tour de Fak. industria.be KURSUSDIENST

INHOUD. Recup. 10 Tour de Fak.  industria.be KURSUSDIENST T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Studentenraad raadt aan 8 Redactie 3 Recup 10 Tour de Fak 4 Een oude zak spreekt 11 Cava cantus 5 Crossbridge 15 Sport 6 Fun & games 16 Werkgroep in de kijker 7 Kalender

Nadere informatie

INHOUD. Recup. 12 Sport. Jaar T-shirt. Raadsels. industria.

INHOUD. Recup. 12 Sport. Jaar T-shirt. Raadsels.  industria. T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Jaar T-shirt 12 Sport 4 Raadsels 13 Cultuur 8 Fun & games 14 Wat is de kans? Vraag het aan Hans 9 Kalender 20 Skiteam 10 @industriavzw industrialeuven

Nadere informatie

T MAGAZINE 12 OKTOBER: KICK ALMA 2

T MAGAZINE 12 OKTOBER: KICK ALMA 2 T MAGAZINE 12 OKTOBER: KICK OFF @ ALMA 2 INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Sport 12 Events 4 Bloedserieus 14 Wat is de kans? Vraag het aan Hans! 9 Studentenraad 15 Skiteam 10 Fun & games 16 Schachtenmeester

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros Kalender Het enige echte Dinsdag 19 Februari Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci Editie 15 - jaargang 10 2007-2008 Solar TD @ Albatros Donderdag 21 Februari Après-ski Party @ Déli Wie zijn ze?

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst Inhoud KursusDienst 2 KursusDienst Redactie 2 3 Redactie Skiteam 3 4 Skiteam Sport 4 6 Ontspanning Fun Facts 6 8 Potluck Cultuur dinner 7 10 Ontspanning 11 Yachting Manager 2016 12 Sport Snapchat 8 13

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 8 Inhoud KursusDienst KursusDienst 2 2 Redactie Redactie 3 3 Ontspanning Skiteam 4 4 Skiteam Ontspanning 5 6 Bloedserieus Potluck dinner 9 7 Business Relations 10 Schachtenmeester Sport 11 8 Sport Bedankt

Nadere informatie

INHOUD KURSUSDIENST. KursusDienst YERA. Redactie. 10 Ontspanning. Wedstrijdvraag. International. Fun & Games. Werkgroep in de kijker. Recup.

INHOUD KURSUSDIENST. KursusDienst YERA. Redactie. 10 Ontspanning. Wedstrijdvraag. International. Fun & Games. Werkgroep in de kijker. Recup. T-MAGAZINE 1 INHOUD KursusDienst 2 YERA 8 Redactie 3 Wedstrijdvraag 10 Ontspanning 4 International 12 Werkgroep in de kijker 5 Fun & Games 13 Recup 7 Kalender 20 industrialeuven @industriavzw redactie@

Nadere informatie

Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 14

Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 14 Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 14 Up to date ψ Lustrumweek... 21/02/2016 26/02/2016 ψ Upperdare 1ste jaars... 29/02/2016 ψ Wervingsevent... 01/03/2016 ψ Galabal... 11/03/2016

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

INHOUD. Temptation-T. 10 Galabal. industria.be KURSUSDIENST

INHOUD. Temptation-T. 10 Galabal.  industria.be KURSUSDIENST T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Temptation-T 8 Redactie 3 Bedrijvenrelaties 10 Galabal 4 Recup 12 Lasershooting 6 Studentenraad 14 Pingpong 6 Best + Ebec 15 Ontspanning 7 Fun & games 16 @industriavzw

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

T MAGAZINE. 20 NOVEMBER: Nillies Fak

T MAGAZINE. 20 NOVEMBER: Nillies Fak T MAGAZINE 20 NOVEMBER: Nillies Fak INHOUD KursusDienst 2 Upload Your CV 11 Redactie 3 Studentenraad 12 Nillies Fak 4 Sport 13 Chocoladeworkshop 4 Recup 14 Labojassen 5 Technovate 15 Interview: CORE 6

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

T MAGAZINE. 7 mei: Partner Event & Group T goes Classic

T MAGAZINE. 7 mei: Partner Event & Group T goes Classic T MAGAZINE 7 mei: Partner Event & Group T goes Classic INHOUD KursusDienst 2 Recup 8 Redactie 3 Interview: Solar Team 9 Bijna-BBQ BSA 4 Solar Olympics 14 Vijfkamp 5 Studentenraad 15 Group T goes Classic

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

T MAGAZINE. 11 DECEMBER: Kerstmarkt BSA

T MAGAZINE. 11 DECEMBER: Kerstmarkt BSA T MAGAZINE 11 DECEMBER: Kerstmarkt BSA INHOUD KursusDienst 2 Schachtenmeester 11 Redactie 3 Recup 12 Sport 4 Communicatie 12 Ontspanning 6 Studentenraad 14 Cultuur 7 Fun & games 16 Blokrecept 8 Kalender

Nadere informatie

INHOUD. 10 Redactie. Sport. 11 Bedrijvenrelaties. Recup. 12 Ontspanning. 13 Humasol. 14 Events. Fun & games. Kalender. 20 Ab-Actis

INHOUD. 10 Redactie. Sport. 11 Bedrijvenrelaties. Recup. 12 Ontspanning. 13 Humasol. 14 Events. Fun & games. Kalender. 20 Ab-Actis T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Werkgroep in de kijker 10 Redactie 3 Sport 11 Bedrijvenrelaties 4 Recup 12 Ontspanning 5 Studentenraad 13 Humasol 7 Fun & games 14 Events 8 Kalender 20 Ab-Actis 8 @industriavzw

Nadere informatie

Inhoudstafel. 1. Inhoudstafel en foto van de week 2. Inleiding en Kursusdienst 3. Sport 4. Fakbar en roddels 5. Ontspanning 6.

Inhoudstafel. 1. Inhoudstafel en foto van de week 2. Inleiding en Kursusdienst 3. Sport 4. Fakbar en roddels 5. Ontspanning 6. Editie 19- Jaargang 15, 2012-2013 Inhoudstafel 1. Inhoudstafel en foto van de week 2. Inleiding en Kursusdienst 3. Sport 4. Fakbar en roddels 5. Ontspanning 6. Cultuur 7. Bloedserieus 13. Alma menu 15.

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 17 november. Filmavond deluxe. Dinsdag 18 november. Scienticantus Het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Woensdag 19 november

WINAGENDA. Maandag 17 november. Filmavond deluxe. Dinsdag 18 november. Scienticantus Het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Woensdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Onze senior kent duidelijk alle liedjes vanbuiten! Maandag 17 november Dinsdag 18 november

Nadere informatie

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud november 2018 3 4 7 11 12 13 14 Agenda Terugblik Evenementen Spelplezier Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 20 / 11 DINSDAG VLIS gaat gezond 25 / 11

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure NIEUW IN LEUVEN? ACADEMIEJAAR 2018-2019 PEDAGOGISCHE KRING Informatiebrochure Beste nieuwe studenten! In naam van de Pedagogische Kring heten wij jullie hartelijk welkom op de KU Leuven! Als nieuwe student

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

mei 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI

mei 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI mei 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud mei 2019 3 4 7 11 12 13 Agenda Terugblik Evenementen Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 12 / 05 ZONDAG 17 / 05 VRIJDAG Zotter Chocolate Factory en wandeling

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Studentenvereniging UMTC

Studentenvereniging UMTC Studentenvereniging UMTC Adres: E-mail: Tel: Voorstraat 64 ucb@umtc.nl 06 81952994 Wij schenken geen alcohol aan minderjarigen WELKOM Beste aankomend student, Binnenkort staat je leven op zijn kop: je

Nadere informatie

Donderdag 17 maart New Years Fak

Donderdag 17 maart New Years Fak 19 Donderdag 17 maart New Years Fak 1 Pagina 2: KursusDienst Pagina 3: Redactie Pagina 4: Ontspanning Pagina 5: Sport Pagina 6: Events Pagina 8: Functie in de spots Pagina 9: Alma Pagina 10: StudentenRaad

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012 WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. En drink het leeeeeeeeeg @Zware Bierenbar 2012 Maandag 3 december Bezoek schouwburg Woensdag

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

24-25 OKTOBER: 24 URENLOOP

24-25 OKTOBER: 24 URENLOOP T MAGAZINE 24-25 OKTOBER: 24 URENLOOP INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Schachtenmeester 12 Sport 4 Cultuur 13 Skiteam 7 Studentenraad 14 Wat is de kans? Vraag het aan Hans! 9 Fun & games 16 Plannetje

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Introductie logboek: Introductie tentoonstelling: t onste l Gelukkig Gezond! laat zien welke dingen

Introductie logboek: Introductie tentoonstelling: t onste l Gelukkig Gezond! laat zien welke dingen www.rug.nl/museum Introductie logboek: Eten, drinken, bewegen, slapen. We doen het allemaal. le a l. Met dit logboek ga je dat een week lang bijhouden. Wat vind je leuk om te doen? Wat maakt je blij? En

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

T MAGAZINE 17 MEI: FOAMFAK

T MAGAZINE 17 MEI: FOAMFAK T MAGAZINE 17 MEI: FOAMFAK INHOUD KursusDienst 2 IFB Finale 11 Redactie 3 Werkgroep in de kijker 12 BBQ-PEME 4 Medewerking 13 Zwanenzangcantus 5 Recup 14 Het interview: Lies & Julie 6 Studentenraad 15

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning: Vergadering 7/03 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Alex, Segers, Julien, Kwinten, Sarah, DaviT, Joshua, Tuur, Julie, Maggie, Tamos, Nathan Afwezig: Te laat: Apo Praeses: - Vrijwilligers Dies Natalis - Voor 2u

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi,

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi, Van 8 tot 19 juni 2015 Hoihoi, Geen gewoon klasnieuws deze keer maar een verkorte versie van 2 weken samen. Te starten met vorige week. Door de drukte van vaderdag, oudercontacten en mierekamp zijn het

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Beste leden, Iedereen is al goed bezig geweest bij verschillende runs en natuurlijk topfit getraind. De winterkou is teruggekomen en de kerstdrukte is

Nadere informatie

KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK SCHARPOORD FILIAAL HEIST FILIAAL WESTKAPELLE

KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK SCHARPOORD FILIAAL HEIST FILIAAL WESTKAPELLE BIBLIOTHEEK KNOKKE-HEIST BIBLIOTHEEK SCHARPOORD BIBLIOTHEEK FILIAAL SCHARPOORD HEIST FILIAAL WESTKAPELLE Welkom! De bibliotheek is een open huis. Iedereen is welkom en kan ter plaatse gratis gebruik maken

Nadere informatie

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Nonneke 1.50 Soep van de week: Nonneke 0.70 Broodje van de week: Kipblokjes 3.00 (Kipblokjes, pittige mayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30:

Nadere informatie

Verontschuldigd: Stef Maelstaf, Corneel Peters, Shana Reynders, Yves Smits (5)

Verontschuldigd: Stef Maelstaf, Corneel Peters, Shana Reynders, Yves Smits (5) Verslag Algemene Vergadering 1 17/09/2017 Aanwezig: Fabian De Lescluze, Ine Verhaeren, Emile Decruyenare, Gijs Collet, Flor Victoor, Wouter Vanzeebroeck, Cloë Janssens, Senne Eykens, Stijn Van Daele, Gus

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 15

Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 15 Wekelijks infoblaadje Psychologische Kring jaargang 44, nr 15 Up to date ψ Upperdare 1ste jaars... 29/02/2016 ψ Wervingsevent... 01/03/2016 ψ Lezing Laurence Claes... 09/03/2016 ψ Balletoorstelling doornroosje...

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

10 Tips voor nóg meer opdrachten

10 Tips voor nóg meer opdrachten Geen tweede kans voor een eerste indruk & Interesse in je klant Professionele opnames, Aantekeningen & De winnende offerte Pagina 2 Pagina 3 Materiaalkennis & Hoe praat je met je klant? Marketing & Wat

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Kalender. Lokomotion. Maandag 16 oktober. Dinsdag 17 oktober. Woensdag 18 oktober. Donderdag 19 oktober. Dinsdag 24 - Woensdag 25 oktober

Kalender. Lokomotion. Maandag 16 oktober. Dinsdag 17 oktober. Woensdag 18 oktober. Donderdag 19 oktober. Dinsdag 24 - Woensdag 25 oktober Kalender Het enige echte Maandag 16 oktober Peter & Meteravond @ Délibéré Cubaanse avond @ Délibéré Doop: start om 18u @ Atrium Doopcantus @ Waaiberg om 20u Training 24-urenloop @ 20u Champions League

Nadere informatie

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

T MAGAZINE 31 OKTOBER: PROFFENTAP

T MAGAZINE 31 OKTOBER: PROFFENTAP T MAGAZINE 31 OKTOBER: PROFFENTAP INHOUD KursusDienst 2 Schachtenmeester 11 Redactie 3 Ontspanning 11 Startup Fair 4 Bloedserieus 12 Bedrijvenrelaties 5 Studentenraad 13 Recup 6 Fun and Games 14 Wat is

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor.

Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. STAPPENPLAN LEES DE FESTIVALGIDS Zo weet je wat het project inhoudt en wat je te wachten staat. www.stressfactor.be/organisator/2016 OVERTUIG JE MEDELEERLINGEN Jij bent vast niet de enige die een festival

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

for Life PRAKTISCHE INFO per event

for Life PRAKTISCHE INFO per event for Life PRAKTISCHE INFO per event #WAT JUMP FOR LIFE #WANNEER zaterdag 16 december start om 14u, 15u en 16u #WAAR Rechter zaal Biover Gent, Zuiderlaan 20, 9000 Gent (Blaarmeersen) Kom op tijd, de lessen

Nadere informatie

t Oekedoeleken April 2018

t Oekedoeleken April 2018 t Oekedoeleken April 2018 Gegroet Bermino s, Onze azaleaverkoop zit er op, de duoweekends en kapoenendag waren een succes. In maart eiste de zon vantijd al eens haar plek op op ons terrein. Meer van dat

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

maart 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI

maart 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI maart 2019 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud maart 2019 3 4 8 9 10 Agenda Evenementen Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 09 / 03 ZATERDAG 20 / 03 WOENSDAG Gezelschapsspelletjes avond Shanghai Foreign

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

INTRO. God spreekt, dagelijks, kies jij ervoor je op zijn stem te focussen en gehoorzaam te zijn? Pr. Rob & Joël de Boer

INTRO. God spreekt, dagelijks, kies jij ervoor je op zijn stem te focussen en gehoorzaam te zijn? Pr. Rob & Joël de Boer INTRO We leven in een tijd waar afleiding één van de grootste obstakels is in het verstaan van Gods stem. Een obstakel dat deel is van de strategie van de satan om ons uit Gods bestemming te halen en ons

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 7 Inhoud KursusDienst KursusDienst 2 2 Redactie Redactie 3 3 Cultuur Skiteam 4 4 Infosessie medewerkers Ontspanning 5 6 Business Relations Potluck dinner 6 7 Altran 9 Schachtenmeester Sport 10 8 Skiteam

Nadere informatie

Donderdag 28 september Openingscantus

Donderdag 28 september Openingscantus 1 Donderdag 28 september Openingscantus 1 Pagina 2: Info Pagina 3: Redactie Pagina 5: Praesesduo Pagina 6: Schachtenmeester Pagina 7: Sport Pagina 8: Studentenraad Pagina 9: IAESTE Pagina 10: Kaart van

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Studentenvereniging UMTC

Studentenvereniging UMTC Studentenvereniging UMTC WELKOM Beste aankomend student, Binnenkort staat je leven op zijn kop: je wordt student! Starten met studeren, je maakt nieuwe vrienden en wellicht ga je op kamers. De Utrechtse

Nadere informatie