24-25 OKTOBER: 24 URENLOOP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24-25 OKTOBER: 24 URENLOOP"

Transcriptie

1 T MAGAZINE OKTOBER: 24 URENLOOP

2 INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Schachtenmeester 12 Sport 4 Cultuur 13 Skiteam 7 Studentenraad 14 Wat is de kans? Vraag het aan Hans! 9 Fun & games 16 Plannetje 24 urenloop 10 Kalender redactie@ industria.be KURSUSDIENST De openingsuren van deze week zijn: Donderdag 26 oktober 2017 van 16:30 tot 18:30 Vrijdag 27 oktober 2017 van 12:00 tot 14:00 Zoals altijd kan je de beschikbaarheid van onze boeken & verdere openingsuren terugvinden op kd.industria.be. Voor verdere vragen stuur je best een mailtje naar kd@industria.be.

3 REDACTIE Dag liefste Groep T ers, proffen en toevallige passanten! Een nieuwe week, een nieuwe T, een nieuw redactielid! Deze keer valt de eer mij, Gijs, Vice-Praeses, toe om jullie te voorzien van de leukste 20 les-vullende pagina s! Vorige week had je de kans om rustig te bekomen van de Kick Off op je skilatten of snowboard tijdens onze skitrip naar Landgraaf, gevolgd door een vettige burger van de enige, de echte Burger King. En net wanneer je helemaal bekomen bent is daar weer een formidabel event om helemaal van t padje te gaan: de Skifak met Jägerbombs voor slechts Ik hoop dat jullie er net zo hard van hebben genoten als ikzelf! Week 5 voorspelt voor menig Groep T student onheil vanwege testjes. Maar niet getreurd, daar eindigt het slechte nieuws want Industria is er voor jullie! Deze week is het moment waar elke sportieve student naar heeft uitgekeken: de legendarische 24 urenloop. Vorig jaar hebben we ons persoonlijk record gebroken met maar liefst 910 rondjes! Uiteraard gaan we dit jaar voor een nieuw record en natuurlijk ook de 5de plaats. Heb je eventjes niets te doen? Kom dan gerust een rondje lopen want we kunnen alle hulp gebruiken. Bij de 24 urenloop hoort traditiegetrouw ook het overwinningsfeestje. We zullen onze vijfde plaats vieren op donderdag 26 oktober in de Recup! Heb jij tijdens de 24 urenloop een T-shirt gewonnen bij Industria? Dan geniet je mee van ons gratis vat! Zo niet, kan je nog steeds komen genieten van whisky-cola aan 2.50! De minder sportieven onder ons kunnen alvast uitkijken naar de activiteiten van volgende week. Op maandagavond 30 oktober begeef je je best nog eens naar Groep T. Neen, niet voor een les, wel voor het optreden van Preparee! Dinsdag 31 oktober is het weer allen richting Recup voor de proffentap! Veel leesplezier en tot op de 24 urenloop! Team Redactie Gijs

4 SPORT Hallo iedereen! Week 5, traditioneel de leukste week van het jaar. Niet omdat iedereen dan meestal test heeft van weet-ik-veel-welk vak, maar omdat de 24 urenloop dan plaatsvindt! Probeer je werk zo goed mogelijk te plannen én je hoofd eens te laten zien op dit epische evenement want echt waar: de verhouding sfeer/alcohol is nooit zo scheefgetrokken - in het voordeel van de sfeer natuurlijk ;-). In het eerste jaar leer je het al: What s In It For Them? Lees op je gemak verder en je komt het allemaal te weten. Tot dinsdag, 20u, ter hoogte van Gebouw De Nayer! Sport PUNTENSYSTEEM De puntenverdeling, hoe zit die juist in elkaar? Wel: Loop je een rondje voor Industria, krijg je 1 punt. Wil je er 2? Loop dan een rondje onder de 1 minuut 25! Kom je lopen op een noodmoment? Dan verdien je nog een extra punt! PRIJZEN Met die punten, wat ben ik daar mee? Volgende prijzen zijn er te winnen: Gratis eten krijg je telkens je 5 punten hebt verzameld. Draaien aan het Rad van Fortuin kan je telkens je 10 punten hebt verzameld. Wil je een T-shirt? Verzamel dan 15 punten. De top 3 met een snelste gemiddelde tijd over 5 rondjes krijgt respectievelijk 25, 15 en 10 Recupjetons. De top 3 die het meeste rondjes loopt voor Industria krijgt respectievelijk 25, 15 en 10 Recupjetons.

5 Wat kan je winnen met dit Rad van Fortuin? Kans op een gratis Cultuurreis (te winnen tijdens de noodmomenten) Een Galabalticket Een sleutel-usb stick van 8GB Een Cardboard VR-bril! 3 Recupjetons Student Survival Kit 10 korting op een Industria evenement! Een Lord Of The Rings ring OVERWINNINGSFEESTJE De donderdag na de 24 urenloop vieren we onze top 5 plaats met een gratis vat in de Recup voor iedereen die de 24 urenloop t-shirt gewonnen heeft én aanheeft tijdens het feestje! Als dat geen extra motivatie is... NOODMOMENTEN EN SPEEDYTEAM Om het record van vorig jaar (910 rondjes, 1'35" gemiddeld) te verpulveren en hopelijk de top 5 te behalen, hebben we 5 teams samengesteld om zo efficiënt mogelijk te werken. Zit je niet in deze teams? Helemaal geen probleem! Ook jij bent van harte welkom (én nodig) op de 24 urenloop. Dinsdag 20:00-24:00 & woensdag 18:00-20:00 SpeedyTeam loopt zodat we in het zog van de topteams blijven en we iedereen wat schrik kunnen aanjagen! Loop je onder de 1 30? We verwachten jou zeker en vast op deze momenten! 01:00-03:00, dit is het eerste noodmoment 04:00-06:00, het tweede noodmoment 07:00-09:00, het derde noodmoment 10:00-12:00, het vierde noodmoment Vergeet niet: op de noodmomenten krijg je een extra punt per rondje!

6 Die NoodTeams, hoe zit dat in mekaar? Loop je een rondje tussen de 1'30 en 1'40, kan je je aanmelden via de QR code hiernaast om het NoodTeam te vervoegen. In elk team van de vier teams zit er 10 à 15 man. Het NoodTeam dat de meeste rondjes tussen 1'30" en 1-40" haalt wint een extra prijs, nl. 50 Recupjetons! Ook maken de mensen in deze teams (net zoals iedereen die loopt tijdens de noodmomenten) kans op een 1 gratis Cultuurreis twv 80! FRIENDS CUP Naast deze teams heb je ook de Friends Cup. In deze competitie strijden groepjes van 4-5 vrienden tegen elkaar om de meeste punten. De winnaars van onze Friends Cup krijgen een gratis vat!! Inschrijven kan via de QR code hiernaast! EETSTANDJE INDUSTRIA Dit jaar heeft Industria voor het eerst een eetstandje. Energiedip na het lopen? Kom zeker eens kijken voor een lekkere pasta pesto met spekjes of een beker tomatensoep met balletjes! KOM JIJ ONS EEN HANDJE HELPEN? Tot slot het minst sexy onderwerp, er is ontzettend veel werk te doen deze week. Heb je een uurtje vrij en ben je toch maar aan t schimmelen op Groep T of op je kot? Industria kan jou hulp goed gebruiken! Via medewerking.industria.be of de QR code kan je je opgeven om een uurtje (of twee?) te komen helpen opbouwen aan onze loopstand! Je hulp wordt superhard gewaardeerd :-). In het midden van deze T vind je ook nog een grondplannetje van de 24 urenloop, zo vind je ons zeker terug!

7 SKITEAM Ja, het is ondertussen zo ver. De skiweek is gedaan, het skiteam heeft terug wat kunnen bijslapen en het Facebook evenement voor de skireis staat online. Het nieuws is de wereld in gestuurd: INDUSTRIA GAAT OP SKIREIS NAAR SAINT SORLIN D ARVES van vrijdag 2 februari tot zondag 11 februari! Als deze naam je niet direct een belletje doet rinkelen, doet het bijhorende skigebied dat misschien wel: Saint Sorlin maakt deel uit van het skigebied van LES SYBEL- LES, met maar liefst 310km piste en 65 verschillende liften. En da s véél! Het skigebied heeft iets meer dan 200 km aan rode pistes, wat het skigebied geschikt maakt voor ervaren skiërs, voor beginners en voor gematigden. GROENE PISTES: BLAUWE PISTES: RODE PISTES: ZWARTE PISTES: 15km 67km 209km 19km Maaaaarrrrr we trekken niet enkel de bergen in om te skiën! Zoals bij elke studentenskireis vormt feesten ook een belangrijk aspect van de skireis. Saint Sorlin staat bekend als het beste dorpje van heel Les Sybelles voor feestjes & après-ski s: iets dat de laatste jaren vooral sterk is toegenomen. Hoewel het nog niet de naambekendheid heeft om hét après-ski dorp te vormen van de hele Franse Alpen, is het zeker een sterke stijger en ga je je er geen second vervelen. Voor iedereen die samen met ons in 2016 mee ging naar Risoul, hebben we nieuws dat jullie wel bekend in de oren gaat klinken: Saint Sorlin heeft een LA GROTTE DU YETI! En van horen zeggen is deze zelfs nog toffer dan die van Risoul (maar er is natuurlijk maar één manier om dit objectief te kunnen bevestigen of ontkrachtigen). Nu, quanto costa? Industria neemt jullie mee naar Saint Sorlin voor slechts 469!

8 We snappen het, jullie willen ook waar voor jullie geld. Wat zit er allemaal in die 469? Inbegrepen: Busreis heen & terug (met luxe-autocar) Verblijf in studio s in een chalet De chalet ligt op 30m van de Yeti en vlakbij de liften! De kamergroottes zijn heel verschillend, maar vaak ook beperkt in aantal. Zo heb je bv. maar één 5-persoonskamer, maar wel veel meer 6-persoonskamers. Ga je met een bepaald aantal vrienden op reis en wil je geen extra bed afkopen? Boek dan snel! Skipas voor zeven dagen ZEVEN! De voorbije jaren zat er in het standaardpakket altijd maar een skipas van ZES dagen: dit jaar breiden we dit uit met een dagje extra. Skikot muts Verblijftaks, administratiekosten, fooi buschauffeur, BTW Dagelijkse animatie Gratis après-ski s Gratis vaten En nog meer gratis vaten! Cantus Feestje op de berg Ennnnn Als je je inschrijft voor 10 NOVEMBER krijg je ook nog eens een gratis drankflacon van SKIKOT voor op de piste! Neem je liever geen skipas, dan bespaart dit je maar liefst 111,00 en de bijkomende kost op ski/snowboardmateriaal! Zit je niet zo graag in de bus en kom je liever met eigen vervoer? Dan bespaar je per persoon 50! Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Of wil je je al meteen inschrijven? Neem dan zeker eens een kijkje op ski.industria.be of kijk naar ons tekstje in de T van volgende week! Groetjes, Het Skiteam Arno, Rob, Maxim, Emile & Yante

9 WAT IS DE KANS? VRAAG HET AAN HANS! Hey Hans, ik heb vorige week een nogal vreemde situatie meegemaakt en had graag jullie mening hierover gehoord. Ik was in de Recup en stond op het punt door te gaan met een vriend waar ik bleef slapen. Ik wou tegen hem zeggen dat we door waren en hij draaide net zijn hoofd om en onze lippen hebben elkaar geraakt. Kan gebeuren denk ik dan! De volgende ochtend stonden we samen in de douche. Toen ik me omdraaide raakten onze piemels elkaar. Toen ik het later tegen een andere vriend zei, zei hij dat dit echt vies gay was. Het was toch maar gewoon een ongeluk! Ben ik nu homo volgens jullie? Hey anoniempje, Geen paniek, want geloof het of niet, zelfs hier hebben wij ervaring mee. Het zit namelijk zo dat we ook wel eens samen onder de douche durven kruipen. Wij zijn niet voor niks Hans. Het milieu ligt ons nauw aan het hart, op elke halve liter water die we besparen drinken we een halve liter bier! We hebben ook al van veel vriendinnen gehoord dat het wel eens kan gebeuren dat de stijve tepels elkaar raken bij het douchen. Waarom zou dit dan niet mogen bij de toppen van vrienden? Het beste dat je kan doen om jouw vrienden iets meer open minded te maken is ze mee te nemen op een van jullie douche activiteiten. Zo zien ze met hun eigen ogen dat het enkel gaat om een iets verder geëvolueerde, maar toch nog gezonde vorm van bromance. Nog een tip die wij jou willen meegeven is de volgende: no matter what you did, as long as you say NO HOMO at the end, you my friend, are no homo! Hans! Zit jij ook met een levensbeschouwelijke vraag of zie je het even niet meer zitten, stuur dan een mailtje naar

10

11

12 RECUP Beste Recup'ers, Ondertussen is week 5 van het academiejaar aangebroken. Voor Recup wil dat zeggen: gewoon een nieuwe week met zalige promo s! Maandag kunnen jullie jezelf moed komen indrinken voor de 24 urenloop met Gin- Tonic aan 2,50. Dinsdag staat onze traditionele Wodka-Redbull klaar voor slechts 2,50. Donderdag kunnen jullie de week komen afsluiten met een knaller (en een kater) van formaat met Whisky-Cola's voor een luttele 2,50! Tot in de Recup! Jullie fakteam SCHACHTENMEESTER Hey ouderejaars! Ja, deze keer richt ik mij tot jullie! Ben jij gedoopt bij Industria? Wil je dit jaar zelf graag mee dopen? Of wil je graag mee lopen met drinkbaar water, zakdoeken en dergelijke voor die arme schachtjes? Kom dan zeker naar de doopmeester infosessie, komende donderdag vanaf 19u tot 21u. Deze sessie is vrijblijvend maar wel verplicht als je mee wilt dopen. Het lokaal wordt nog meegedeeld, hou dus zeker het Facebook evenement in de gaten! Groetjes, SM Rob

13 CULTUUR Hey jij daar! Team Cultuur heeft een boodschap voor je! Misschien is het evenement jou al gepasseerd, maar maandag 30 oktober komt Preparee naar Groep T! Neen, we hebben het niet over het beleg, maar over het improvisatietheater! Wat is dat eigenlijk, een improvisatietheater? Wel, het komt er op neer dat een impro-team gaat spelen zonder op voorhand voor te bereiden wie wat zegt of doet. Er kan dus veel gebeuren en dat op het moment zelf! Preparee zal hun voorstelling geven in de aula van Groep T om 20:00 en zullen jullie voor anderhalf uur vermaken! Wil jij een ticket bemachtigen? Kom dan maandag, dinsdag of donderdag naar het atrium van Groep T! De ticketverkoop gaat door op volgende momenten: Maandag 12:00-14:00 Dinsdag 12:00-13:30 Donderdag 12:00-13:30 Tickets kosten maar 1 voor leden en 2 voor niet-leden, reden te meer om te komen! We zien jullie terug tijdens het optreden van Preparee! Cultuur out

14 STUDENTENRAAD Pol, mijn lokaal zit te vol! Velen hebben het al eens meegemaakt: je bent op weg naar je les, komt net op tijd toe en merkt dat heel het lokaal al vol zit. Er is geen stoel meer vrij om op te zitten en noteren is al helemaal onmogelijk geworden. WAT KUNNEN JULLIE HIER NU AAN DOEN?! Aangezien wij vinden dat elke student recht heeft op een plekje om te zitten zodat hij/zij op kan letten en noteren in de les, starten wij "Pol, mijn lokaal zit te vol" op! De volgende keer dat jullie nog eens in deze ongemakkelijke situatie belanden, surf dan naar Hierop kunnen jullie al jullie info doorgeven over de les zodat wij ervoor kunnen kijken om dit niet meer te laten voorvallen. SR out!

15

16 FUN & GAMES WEDSTRIJDVRAAG Vorige week stond onze wedstrijdvraag helemaal in het teken van de skiweek. De vraag van 5 Recupjetons was Hoeveel kerken staan er in Landgraaf? Er zijn maar liefst 14 kerken in Landgraaf! 12 mensen hebben het correcte antwoord ingestuurd en een onschuldige kinderhand (random.org) koos de volgende twee winnaars uit: JARNO GELLAERTS WIES VAN HIRTUM Proficiat! Jullie kunnen vanaf maandag (na de middag) jullie 5 Recupjetons komen afhalen in het Industria lokaal op Module 4. Neem zeker je studentenkaart mee zodat we kunnen verifiëren dat jij het bent en niemand je kostbare Recupjetons komt pikken! De nieuwe wedstrijdvraag van deze week is hieronder weergegeven. Je antwoord inzenden kan opnieuw t.e.m. donderdag 23u59 naar wedstrijdvraag@industria.be. Vermeld zeker je voor en achternaam. Veel succes! Hoeveel rondjes achterstand hadden we vorig jaar op Ekonomika? In de vorige editie was er niet 1 maar 2 wedstrijdvragen! De gelukkigen die een ticket voor de boekenbeurs hebben gewonnen zijn: MICHIEL BOLS, CHARLOTTE BEERTEN, JARNO GELLAERTS, MATTHIAS NUTTIN, LORENZO ANTICO, WIES VAN HIRTUM, BRAM DEFORCHE, KRISTOF VANHOREN Proficiat! Jullie kunnen vanaf maandag jullie ticket voor de boekenbeurs komen afhalen in het Industria lokaal op Module 4.

17 SPELLETJES Samurai Sudoku Want een normale sudoku is te gewoontjes! De standaard sudoku regels zijn op elk net van 9 x 9 van toepassing. In elk 3 x 3 blok, rij en kolom welke dit blok kruisen, mag slechts éénmaal hetzelfde getal voorkomen.

18 Woordzoeker Deze T zou uiteraard niet compleet zijn zonder een spelletje in thema van, jawel je raadt het goed, de 24 urenloop! Vind jij alle kringen terug die mee lopen in de 24 urenloop? Killer Sudoku Slechts 1 speciale sudoku vond ik niet voldoende, dus bij deze! Buiten de gewone sudoku regels moet de som van de cijfers binnen een omringt vakje gelijk zijn aan het getal aangegeven bij dit omringt vakje.

19 Rebus Om deze les-vullende pagina s te eindigen nog een geheime boodschap van mij voor een ieder van jullie geweldige Groep T ers! RODDELS Dixit L.V.: Ma die is zo groot. Dixit B.V.R: Ik ga alle chickies opscharrelen in de chemische bedrijven. Maar ze moeten geen schrik hebben voor workplace romances want ik ben lelijk. Dixit V.B.: Jäger is eigenlijk gewoon kruidenthee. Dixit E.D. aan C.H.: Blijft nu eens uit mijn poep! Dixit B.V.R.: Ik ben single because no one can afford this boyfriend material. Dixit M.P.: Ik moet leren hem minder diep te steken. Zeggen jouw vrienden ook vaak domme of dubbelzinnige dingen? Roddels mogen altijd ingestuurd worden naar roddels@industria.be.

20 KALENDER SEMESTER 1: WEEK 5 DINSDAG 24/10 om 20u tot WOENSDAG 25/10 om 20u 24 URENLOOP DONDERDAG 26/10 Overwinningsfeestje MAANDAG 30/10 Groep T DINSDAG 31/10 Proffentap

INHOUD. Recup. 12 Sport. Jaar T-shirt. Raadsels. industria.

INHOUD. Recup. 12 Sport. Jaar T-shirt. Raadsels.  industria. T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Jaar T-shirt 12 Sport 4 Raadsels 13 Cultuur 8 Fun & games 14 Wat is de kans? Vraag het aan Hans 9 Kalender 20 Skiteam 10 @industriavzw industrialeuven

Nadere informatie

T MAGAZINE 12 OKTOBER: KICK ALMA 2

T MAGAZINE 12 OKTOBER: KICK ALMA 2 T MAGAZINE 12 OKTOBER: KICK OFF @ ALMA 2 INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Sport 12 Events 4 Bloedserieus 14 Wat is de kans? Vraag het aan Hans! 9 Studentenraad 15 Skiteam 10 Fun & games 16 Schachtenmeester

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

T MAGAZINE. 21 MAART: Big Jump Oude Markt #HOLDMYSHOES

T MAGAZINE. 21 MAART: Big Jump Oude Markt #HOLDMYSHOES T MAGAZINE 21 MAART: Big Jump Run @ Oude Markt #HOLDMYSHOES INHOUD KursusDienst 2 Recup 12 Redactie 3 Bloedserieus 13 Duvelnight 4 Galabal 14 Big Jump Run 5 Studentenraad 15 Werkgroep in de kijker 7 Fun

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp WISPO 2019 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2019 organiseert dit jaar een reis naar St. Francois Longchamp. Vorig jaar zijn we met 42 fanatieke

Nadere informatie

T MAGAZINE. 14 OKTOBER: Gender Bender Cantus

T MAGAZINE. 14 OKTOBER: Gender Bender Cantus T MAGAZINE 14 OKTOBER: Gender Bender Cantus INHOUD KursusDienst 2 Ontspanning 11 Redactie 3 Bloedserieus 12 Communicatie 4 Woordje van de Schachtenmeester 13 Hoeveel % Zatte Hond ben jij? 5 Zit je met

Nadere informatie

T MAGAZINE 25 APRIL: CAMPAGNEDAG KIESWEEK INDUSTRIA

T MAGAZINE 25 APRIL: CAMPAGNEDAG KIESWEEK INDUSTRIA T MAGAZINE 25 APRIL: CAMPAGNEDAG KIESWEEK INDUSTRIA INHOUD KursusDienst 2 Voorstelling lolploegen 10 Redactie 3 Bedrijvenrelaties 12 Kiesweek 4 Studentenraad 13 Sport: IFB s 6 Kalendermopjes 14 Werkgroep

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst Inhoud KursusDienst 2 KursusDienst Redactie 2 3 Redactie Skiteam 3 4 Skiteam Sport 4 6 Ontspanning Fun Facts 6 8 Potluck Cultuur dinner 7 10 Ontspanning 11 Yachting Manager 2016 12 Sport Snapchat 8 13

Nadere informatie

T MAGAZINE 31 OKTOBER: PROFFENTAP

T MAGAZINE 31 OKTOBER: PROFFENTAP T MAGAZINE 31 OKTOBER: PROFFENTAP INHOUD KursusDienst 2 Schachtenmeester 11 Redactie 3 Ontspanning 11 Startup Fair 4 Bloedserieus 12 Bedrijvenrelaties 5 Studentenraad 13 Recup 6 Fun and Games 14 Wat is

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

Editie 5, jaargang 17, 14-15, Di: 24 urenloop!

Editie 5, jaargang 17, 14-15, Di: 24 urenloop! Editie 5, jaargang 17, 14-15, redactie@industria.be Di: 24 urenloop! Redactie pg. 3 Kursusdienst pg. 3 Schachtenmeester pg. 4 Roddels pg. 4 Sport pg. 5-7 Alma pg. 8-10 Déli pg. 11 Sport pg. 12 Sfeerfoto

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

T-MAGAZINE SKIWEEK 1

T-MAGAZINE SKIWEEK 1 T-MAGAZINE SKIWEEK 1 INHOUD KursusDienst 2 Bedrijvenrelaties 11 Redactie 3 Wedstrijdvraag 12 Sport 4 International 14 Skiteam 8 Fun & games 21 Cultuur 10 Kalender 24 industrialeuven @industriavzw redactie@

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros Kalender Het enige echte Dinsdag 19 Februari Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci Editie 15 - jaargang 10 2007-2008 Solar TD @ Albatros Donderdag 21 Februari Après-ski Party @ Déli Wie zijn ze?

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2019 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

Editie 4 - jaargang Promo after promo after promo SKI SKIËN SKIWEEK. Inter Facultaire Beker. Don t miss the action!

Editie 4 - jaargang Promo after promo after promo SKI SKIËN SKIWEEK. Inter Facultaire Beker. Don t miss the action! Editie 4 - jaargang 16-2013-2014 Promo after promo after promo SKI SKIËN SKIWEEK Inter Facultaire Beker Don t miss the action! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Skiteam p. 8 Schachtenmeester p. 9

Nadere informatie

T MAGAZINE. 21 maart: Big Jump Oude Markt

T MAGAZINE. 21 maart: Big Jump Oude Markt T MAGAZINE 21 maart: Big Jump Run @ Oude Markt INHOUD KursusDienst 2 Werkgroep in de kijker 10 Redactie 3 Recup 12 Big Jump Run 4 Bloedserieus 14 Vol-au-vent BSA 6 Studentenraad 15 Duvelnight 7 Fun & games

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Wintersport 2016 Informatie Bundel. Saint Sorlin D Arves

Wintersport 2016 Informatie Bundel. Saint Sorlin D Arves Wintersport 2016 Informatie Bundel Saint Sorlin D Arves Hier is de informatiebundel voor wintersport 2016. Vrijdag 1 april vertrekken we eindelijk richting St Sorlin D Arves om een geweldige week tegemoed

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Wat doet de SR voor jou? Leuvense kaart bijgevoegd

Wat doet de SR voor jou? Leuvense kaart bijgevoegd Editie 1, jaargang 17, 14-15, redactie@industria.be Wat doet de SR voor jou? Openingscantus! Leuvense kaart bijgevoegd Eerstejaars? Ga op rondleiding Redactie pg. 3 SR pg. 4 Praeses pg. 5 Schachtenmeester

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2012 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPOcommissie 2012 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Briançon. Vorig jaar hebben wij het record van 85 inschrijvingen

Nadere informatie

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning: Vergadering 7/03 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Alex, Segers, Julien, Kwinten, Sarah, DaviT, Joshua, Tuur, Julie, Maggie, Tamos, Nathan Afwezig: Te laat: Apo Praeses: - Vrijwilligers Dies Natalis - Voor 2u

Nadere informatie

Inleiding. Welkom op de skireis van Industria naar Risoul! Bereid je maar alvast voor op een week vol sneeuwplezier!

Inleiding. Welkom op de skireis van Industria naar Risoul! Bereid je maar alvast voor op een week vol sneeuwplezier! 1 Inleiding Welkom op de skireis van Industria naar Risoul! Bereid je maar alvast voor op een week vol sneeuwplezier! Als jullie straks aankomen in Risoul zullen jullie niet alleen zijn. Om er toch voor

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 6 Inhoud KursusDienst KursusDienst 2 Redactie Redactie 3 Skiteam Skiteam 4 Ontspanning Ontspanning 6 Potluck dinner Potluck dinner 7 Sport 8 Bedankt Velpi 12 Bloedserieus Sport 13 8 Bloody Quiz Bedankt

Nadere informatie

Kalender. Lokomotion. Maandag 16 oktober. Dinsdag 17 oktober. Woensdag 18 oktober. Donderdag 19 oktober. Dinsdag 24 - Woensdag 25 oktober

Kalender. Lokomotion. Maandag 16 oktober. Dinsdag 17 oktober. Woensdag 18 oktober. Donderdag 19 oktober. Dinsdag 24 - Woensdag 25 oktober Kalender Het enige echte Maandag 16 oktober Peter & Meteravond @ Délibéré Cubaanse avond @ Délibéré Doop: start om 18u @ Atrium Doopcantus @ Waaiberg om 20u Training 24-urenloop @ 20u Champions League

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

UA Sportraad skireis 2014 31 januari 9 februari

UA Sportraad skireis 2014 31 januari 9 februari A U o p S d a tr ra 31 sk a u n ja i e ir ir s 9 4 1 20 b e f i r a u r Waar gaan we heen? Frankrijk St. Sorlin D'arves Het skigebied Frankrijk st. Sorlin D'arves In cijfers Length of ski slopes easy 310km

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

INHOUD. 17 Interview: Formula Electric. 18 Group T goes Classic. 18 Doop. 19 Skiteam urenloop. 21 Jeneverspelen. Kalender.

INHOUD. 17 Interview: Formula Electric. 18 Group T goes Classic. 18 Doop. 19 Skiteam urenloop. 21 Jeneverspelen. Kalender. T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Bedrijvenrelaties 15 Redactie 3 Wat is de kans? 17 Interview: Formula Electric 4 Nasi Goreng BSA 18 Group T goes Classic 8 Doopcantus 18 Doop 9 Data 4 Good Challenge 19

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

INHOUD. Recup. 10 Tour de Fak. industria.be KURSUSDIENST

INHOUD. Recup. 10 Tour de Fak.  industria.be KURSUSDIENST T MAGAZINE INHOUD KursusDienst 2 Studentenraad raadt aan 8 Redactie 3 Recup 10 Tour de Fak 4 Een oude zak spreekt 11 Cava cantus 5 Crossbridge 15 Sport 6 Fun & games 16 Werkgroep in de kijker 7 Kalender

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid 5 jaar samen breien brei een mutsje voor het goede doel 645.097 mutsjes in totaal gebreid Hallo, Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elke winter breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 8 Inhoud KursusDienst KursusDienst 2 2 Redactie Redactie 3 3 Ontspanning Skiteam 4 4 Skiteam Ontspanning 5 6 Bloedserieus Potluck dinner 9 7 Business Relations 10 Schachtenmeester Sport 11 8 Sport Bedankt

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 4 Inhoud KursusDienst 2 Redactie 3 Sport 4 Snow Worries 12 Recup 13 Studentenraad 14 Column: In mijnen tijd 14 Alma 16 Escaperoom 17 Fun & Games 17 KursusDienst Vorige week zijn veel nieuwe cursussen en

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

T-MAGAZINE 23-24/10: 24 URENLOOP

T-MAGAZINE 23-24/10: 24 URENLOOP T-MAGAZINE 23-24/10: 24 URENLOOP 1 INHOUD KursusDienst 2 Schachtenmeester 15 Redactie 3 Roddels 15 Sport 4 Wedstrijdvraag 16 Skiteam 10 International 17 Cultuur 13 Fun & games 21 Studentenraad 14 Kalender

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Terugblik op ons geboortefeest!

Terugblik op ons geboortefeest! JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D U I T G A V E 2, 2 0 1 2, O K T O B E R Terugblik geboortefeest Inschrijvingen

Nadere informatie

T MAGAZINE. 11 DECEMBER: Kerstmarkt BSA

T MAGAZINE. 11 DECEMBER: Kerstmarkt BSA T MAGAZINE 11 DECEMBER: Kerstmarkt BSA INHOUD KursusDienst 2 Schachtenmeester 11 Redactie 3 Recup 12 Sport 4 Communicatie 12 Ontspanning 6 Studentenraad 14 Cultuur 7 Fun & games 16 Blokrecept 8 Kalender

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Ski- / Snowboardkamp 2017!

Ski- / Snowboardkamp 2017! Ski- / Snowboardkamp 2017! Leerjaar 2, 3 en 4! Ski- / Snowboardkamp: 23 t/m 28 februari 2017 Informatieboekje (met inschrijfinstructies) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In leerjaar 2, 3 en 4

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014

Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014 Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Vrijdag 22 april Welkoms middag

Vrijdag 22 april Welkoms middag Vrijdag 22 april 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Maandag 14 oktober Goedemorgen allemaal, komen jullie gezellig knutselen? Wat we gaan

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor Voor introverte mensen zijn energie en balans belangrijke begrippen. Vaak is het ook iets waar we mee worstelen. De balans tussen activiteiten die energie vreten en activiteiten die energie opleveren,

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Beste leden, Iedereen is al goed bezig geweest bij verschillende runs en natuurlijk topfit getraind. De winterkou is teruggekomen en de kerstdrukte is

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 9 Inhoud KursusDienst KursusDienst 2 2 Redactie Redactie 3 3 Ontspanning Skiteam 4 4 Skiteam Ontspanning 5 6 Schachtenmeester Potluck dinner 7 8 Business Relations 9 International Relations Sport 10 8

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen.

Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen. Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen. Bij de deelnemers, en hun ouders Algemeen Vond je het middag eten lekker? Ga je nog op sportkamp gaan? Over de inhoud Wat vond je van het

Nadere informatie

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Vergeet je bankkaart niet!

Vergeet je bankkaart niet! Hulp nodig bij online inschrijven? Kom even langs tijdens de openingsuren van het gemeentehuis* en we helpen je stap voor stap verder. Vergeet je bankkaart niet! Gemeentehuis Brasschaat Verhoevenlei 11

Nadere informatie

Module GEN01 Inleiding opdracht:

Module GEN01 Inleiding opdracht: Module GEN01 Jullie zijn GEN01, gestart bij AMFI en aan de het begin van vier spannende, inspirerende en leervolle jaren. Om een goede start te kunnen maken is connectie met dit nieuwe leven een essentiële

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

EDUCATIE bij Voorstelling GEEFT NIKS Job Raaijmakers & Stip Theaterproducties

EDUCATIE bij Voorstelling GEEFT NIKS Job Raaijmakers & Stip Theaterproducties EDUCATIE bij Voorstelling GEEFT NIKS Job Raaijmakers & Stip Theaterproducties Binnenkort bezoekt u met uw klas de muziektheatervoorstelling GEEFT NIKS van Job Raaijmakers met Stip Theaterproducties. De

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Inhoud. KursusDienst

Inhoud. KursusDienst 7 Inhoud KursusDienst KursusDienst 2 2 Redactie Redactie 3 3 Cultuur Skiteam 4 4 Infosessie medewerkers Ontspanning 5 6 Business Relations Potluck dinner 6 7 Altran 9 Schachtenmeester Sport 10 8 Skiteam

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie