Nieuwsbrief april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief april 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Goede Vrijdag Als ik in gedachten sta bij het kruis van Golgotha, als ik hoor wat Jezus sprak, voor Zijn oog aan 't kruishout brak, Hoe nog stervende Zijn mond troost voor vriend en moeder vond, weet ik: "Hij vergeet ons niet, schoon Hij stervend ons verliet." Hoor ik dan, hoe Jezus bad voor wie Hem gekruisigd had, 'k weet dan: "Bij de Heiland is ook voor mij vergiffenis." Zie ik, hoe genaad' ontving, die met Hem aan 't kruishout hing, 'k bid, mij voelend hen gelijk, "Heer, gedenk mij in Uw rijk!" Hoor ik, hoe Hij klaagde, dat Hem Zijn God verlaten had, 'k weet dan, wat mij ook ontvall', God mij nooit verlaten zal! Hoor ik, hoe Hij riep: "Mij dorst!" dan roep ik: "O Levensvorst, Gij, Gij naamt de bitt're dronk, die deez' aard verzoening schonk!" Op zijn kreet: "Het is volbracht," antwoordt mijn aanbidding zacht: "Jezus, ook voor mij verwierf Gij verlossing, toen Gij stierft." Hoor ik, hoe het laatst van al Hij Zijn geest aan God beval, weet ik ook mijn geest en lot in de handen van mijn God. Personeel Meester Andreas van Maaren heeft tot de zomervakantie een gedwongen rustperiode. Hij is wel regelmatig op school te zien en daar doet hij dan allerlei klusjes. We wensen meester Andreas veel geduld toe! Als u met meester Andreas mee wilt leven en een kaartje wilt sturen is Brederodestraat 5, 2973 AA Molenaarsgraaf zijn adres. Juf Andrea Buta is verhuisd! Haar nieuwe adres is Bulkenlaan 57, 5311 EJ in Gameren. Afgelopen maandag is juf Alja Odding geopereerd aan haar rechterhand. We hopen dat de operatie goed is geslaagd en dat ze binnenkort weer haar werk aan groep 3/4 kan hervatten! Juf Carolien Bos neemt de groep van juf Alja tijdelijk over.

2 Juf Rijnie Kerkhoff heeft besloten na haar zwangerschapsverlof niet terug te komen bij de voorschool. Jammer, maar ook wel te begrijpen met alle druktes van een jong gezin. We hebben daarna juf Carina v.d. Ven gevraagd om tot de zomervakantie te blijven en daar heeft ze mee ingestemd! Vanaf deze plaats bedanken we juf Rijnie hartelijk voor de periode die ze heeft gewerkt binnen onze school! Juf Carina v.d. Ven doet de avondopleiding van de PABO. Binnenkort moet ze een aantal dagen verplicht stage lopen op een andere school. Tijdens die dagen zullen Corinne Kooyman en Renate v.d. Linden haar vervangen in de voorschool. Per 1 mei gaat juf Iet genieten van haar pensioen. We zullen haar missen na zo heel veel jaren. Juf Iet heeft veel voor de Regenboog gedaan. In de tijd dat de school onder verscherpt inspectietoezicht stond, trok zij de kar. Ook was zij degene die veel gedaan heeft met de PR-commissie om de Regenboog levensvatbaar te houden. En niet te vergeten: alle foto s die juf Iet altijd maakte bij elke gelegenheid! Juf Iet was een veelzijdige juf. Ze hield van Engels, van zingen en nog heel veel andere dingen. Zij was de juf die heel veel kinderen heeft voorbereid op groep 3. Juf Iet: we gaan eerst op 16 april nog afscheid van je nemen en daarna wensen we je van harte Gods Zegen toe samen met Jan en iedereen die je lief is! Wijzigingen jaarkalender Op de jaarkalender staat op woensdag 13 mei een sponsorloop. Dit doen wij 1x in de 2 jaar en de opbrengst gaat naar een goed doel. Omdat we in januari de wintermarkt hebben gehad waarvan de helft naar Woord en Daad is gegaan, willen we de sponsorloop dit jaar NIET door laten gaan! Dus a.u.b. doorstrepen op de jaarkalender! De schoolreis van de kleuters is van 16 april verzet naar 17 juni. Jaarvergadering MR-OR-bestuur-directie Op de jaarvergadering met MR, OR, bestuur en directie hebben we in een goede harmonie met elkaar een aantal zaken rondom onze school besproken. Er werd opgemerkt dat u als ouders vaak hele waardevolle informatie aan het hek met elkaar deelt. Maar. meestal gebeurt dat niet tegen de persoon/ personen die er wat mee kunnen. Als u wat heeft voor de Oudercommissie dit graag bespreken/ mailen/ appen met Janike van Hemert; Als u wat heeft voor de MR dit graag bespreken/ mailen met Rianne Haverhals; Als u wat heeft voor de school dit graag bespreken/ mailen met Greetje Hoevenaren. Als iedereen zich hieraan houdt, gaat de communicatie veel fijner en beter verlopen! Want praat niet OVER, maar MET mensen. De verkeersveiligheid is door de wachtende kleuterouders op het schoolplein al heel veel verbeterd. Maar het kan nog beter. Wilt u a.u.b. NIET dubbel parkeren voor de school, maar parkeert u op een veilige plaats.

3 Wie de schoen past,.. Ook hebben we per direct de achteringang in gebruik genomen i.v.m. de onveilige situatie i.v.m. de reconstructie van alle wegen rondom onze school. Dhr. Roland van Hemert heeft ons bijgepraat over de (niet) verkochte Hoeksteen. Er hebben zich geen kopers gemeld en het bestuur is nu bezig om de sloop van de Hoeksteen te regelen. Het terrein wordt daarna geëgaliseerd en kan (zolang het niet verkocht is) gebruikt worden door onze leerlingen en voor parkeerplaatsen. Ook is de wintermarkt met elkaar geëvalueerd en iedereen was het erover eens dat het heel geslaagd was! Ook is het kerstfeest 2014 geëvalueerd. De reacties van het kerkelijk college werden ook hierbij betrokken. Iedereen was positief en het is voor herhaling vatbaar. Een paar praktische zaken zullen bij een volgend kerstfeest worden gewijzigd. Het nieuwe schoolplan wordt op dit moment gemaakt. In dit schoolplan komen de plannen te staan voor de beide scholen voor de komende 4 jaren. De input voor deze plannen komt vanuit de beide teams, vanuit de gehouden enquêtes (ouders, leerlingen en personeel) en vanuit het bestuur. De MR heeft t.z.t. het recht om reactie te geven op de inhoud van het nieuwe schoolplan. Ook is nog even kort gesproken over de kanjertraining. Vraag het maar aan uw kind welke kanjerles er gegeven is in zijn/ haar klas. Het afscheid van juf Iet is ook uitgebreid besproken. Wilt u allemaal donderdagavond 16 april van 18:30 20:30 uur vrijhouden hiervoor? Voor verdere mededelingen zie verderop in deze nieuwsbrief. Ook zijn de cijfers besproken van de leerlingprognose. De Regenboog is in de gemeente Zaltbommel de enige school die groeit! Ook de komende jaren komen er meer leerlingen op school dan er afgaan, dus blijft onze school groeien! Fijn, en we hopen ook met meer leerlingen nog steeds goed onderwijs te blijven bieden! Excursie groep 1 en 2 De kleutergroepen hopen op maandag 13 april op excursie te gaan. We zijn dit jaar weer uitgenodigd voor de leuke en leerzame voorstelling over het verkeer: Pas op, Muis! Deze voorstelling vindt plaats in de speelzaal van De Leiboom in Zaltbommel, aanvang 10:30. Voor het vervoer zijn wij afhankelijk van de ouders. We zoeken zoveel mogelijk ouders die kunnen rijden. Het is wettelijk vereist dat kinderen alleen op de achterbank in de gordels vervoerd mogen worden. Wij willen graag om 10:00 vertrekken en hopen om 12:00 weer terug te zijn. U kunt zich opgeven bij één van de juffen.

4 Afscheid juf Iet-1 Op donderdag 16 april nemen we s avonds met alle kinderen en hun ouders afscheid van juf Iet. U heeft hierover al informatie gekregen. Donderdag 2 april komt een verslaggeefster van de Toren voor een interview met juf Iet. Een verslag van dit gesprek kunt u t.z.t. lezen in de Toren! Afscheid juf Iet-2 Op donderdag 16 april is er ter gelegenheid van het afscheid van juf Iet een verrassing in de hal van de school. Veel ouders hebben zich al aangemeld om wat lekkers te maken en te komen helpen met klaarzetten, proeven en opruimen: fijn! De verrassing is van 11:00 12:00 uur waarbij juf Iet en haar man aanwezig zullen zijn! Alle kinderen zijn deze dag om 14:30 uur uit! Afscheid juf Iet-3 Op donderdagavond 16 april hebben we het afscheid van juf Iet met alle kinderen, ouders en andere belangstellenden. Kijkt u nog even in de informatiebrief hoe laat uw kind(eren) op school worden verwacht? Eindtoets CITO Van dinsdag 21 t/m donderdag 23 april nemen de kinderen van groep 8 weer deel aan de eindtoets van CITO. Zorgt u ervoor dat de kinderen goed uitgerust zijn? We wensen de kinderen veel rust en wijsheid toe in deze dagen. Op maandag 11 mei wordt de uitslag verwacht. Oproepje: Oude kleding Het wil bij ons in de kleutergroep nog wel eens gebeuren dat een leerling niet op tijd bij de wc is. Dit helaas met een natte broek of rok als gevolg. Wij hebben op het moment weinig (oude) broeken en rokjes liggen, dus onze vraag is; heeft u oude kleren liggen voor kinderen van 4 tot 6 jaar, zou u deze dan aan ons willen geven? Alvast hartelijk bedankt, juf Rosalie en juf Saskia. Kledinginzameling stichting KOEH In de week van april willen we op school weer een inzamelingsactie houden voor de stichting Kom Over En Help. KOEH is een stichting voor hulp in Oost Europa. Wij hebben het hier ontzettend goed, wonen in mooie huizen, hebben elke dag genoeg te eten, kunnen naar de kerk, hebben genoeg kleding om aan te trekken, enz. Er zijn veel mensen, ook kinderen die deze zaken moeten missen. Nu willen we voor hen een inzamelingsactie houden. We hopen dat u bij het opruimen van uw kasten, bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen die kleding apart legt, waarvan u vindt dat

5 andere mensen die nog heel goed kunnen gebruiken. Het moeten dus geen kapotte kledingstukken zijn. Ook kunnen er schoenen (bij elkaar verpakt, bijv. met de veters aan elkaar vast) en dekens/lakens meegegeven worden. Wij zouden het heel fijn vinden als u die spullen, verpakt in een vuilniszak of bananendoos, bij ons op school brengt. Alvast hartelijk bedankt! Stichting KOEH komt de spullen op vrijdag 24 april ophalen, dus graag de spullen uiterlijk vrijdag 24 april voor schooltijd inleveren! We weten namelijk niet hoe laat dat ze precies komen. Koningsspelen Vrijdag 24 april 2015 D.V is het weer zover! De koningsspelen staan op het programma. We zouden graag gezamenlijk om 8.45 uur beginnen met het hijsen van de vlag en het zingen van een aantal liedjes. De kinderen hoeven dus niet eerst in de klas te verzamelen. Daarna hopen gr 1 en 2 naar de gymzaal te gaan om daar te sporten, groep 3 en 4 zal beginnen in de klas en groep 5 t/m 8 zal naar het veldje gaan om daar te sporten. Later zal groep 3 en 4 naar de gymzaal gaan en groep 1 en 2 in de klas activiteiten hebben. Om eten we met z n allen een frietje op school. Om uur hebben de groep 1 t/m 4 vakantie, groep 5 t/m 8 heeft nog een leuke middagactiviteit en mag om uur vakantie gaan vieren. We hopen op een gezellige dag! Koningsdag Vanuit de Oranjevereniging Gameren-Nieuwaal krijgen we op Koningsdag weer oranjecakejes voor de leerlingen van de basisschool en voor het team. Bakker van Keulen hoopt op vrijdag 24 april 75 te brengen. Een erg leuk gebaar wat door iedereen erg wordt gewaardeerd! Schoolkamp Groep 7 en 8 gaan van 20 t/m 22 mei op schoolkamp. Als vaste begeleiders gaan juf Ruth en juf Saskia mee. Avond 4 daagse Dit jaar wordt de 39 ste Avondvierdaagse in de Bommelerwaard georganiseerd. Deze zal zijn van 2 tot en met 5 juni Ook dit jaar willen we weer meelopen met de kinderen van groep 3 tot en met 8 die dit leuk vinden. De startplaatsen zijn achtereenvolgens Kerkdriel, Brakel, Rossum en Zaltbommel. De kinderen kunnen kiezen tussen de 5 en de 10 kilometer. De kinderen in de bovenbouw willen we zoveel mogelijk stimuleren om de 10 kilometer te lopen. De kosten bedragen 5 euro bij de voorinschrijving via school. Als uw kind meeloopt graag bijgevoegd strookje en 5 euro uiterlijk 23 april inleveren bij de leerkracht van uw zoon/dochter.

6 Schoolreis Op woensdag 17 juni gaan de kinderen van groep 3 t/m 6 op schoolreis. Deze keer gaan zij naar de prachtige dierentuin Burgers Zoo in Arnhem. De kinderen kunnen rondlopen in het oerwoud, de woestijn en de Afrikaanse savanne. De kosten voor deze dag zijn 15,= per kind. Dit lage bedrag is mogelijk doordat de Oudercommissie de kosten van de bus betaald! Heel fijn en namens de kinderen en hun ouders: heel hartelijk bedankt! Om kwart voor 9 worden de leerlingen van groep 3 t/m 6 op school verwacht. Om 9:00 uur vertrekt de bus naar Arnhem. Om 17:00 uur vertrekken we vanuit Arnhem. De aankomst in Nieuwaal is afhankelijk van de files op de weg. U kunt het bedrag overmaken naar NL33RABO onder vermelding van HC en de naam/ namen van uw kind(eren). Mocht de betaling een probleem zijn, dan graag contact opnemen met ondergetekende zodat we iets kunnen regelen! Bedankt! Wat was de school weer heerlijk fris en schoon! Dit jaar waren er veel ouders die geholpen hebben met de schoonmaak! Allemaal heel hartelijk bedankt voor uw hulp en de Oudercommissie voor het organiseren! Ingekomen bericht Het team van Spel& verzorgt naschoolse activiteiten in de gemeente Zaltbommel op het gebied van sport en cultuur. Alle basisschoolkinderen in de gemeente kunnen na opgave meedoen aan deze activiteiten. Wilt u als ouder weten welk aanbod er is? Geef dan via spelen@welzijnbommelerwaard.nl door dat u op de hoogte wilt blijven van het aanbod of houdt de Facebookpagina spel zaltbommel in de gaten. Herinnering Heeft u de ouderbijdrage al overgemaakt naar rekeningnummer NL33RABO o.v.v HC met de naam van uw kind erbij? Thema koningsdag is ieder jaar oranje, rood, wit en blauw Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief komt uit op donderdag 12 mei. Ook deze nieuwsbrief wordt weer zoveel mogelijk digitaal verzonden. Website Kijkt u ook regelmatig op onze website Iedere keer worden er nieuwe foto s geplaatst door juf Alja Odding en groepsnieuws door de leerkrachten. Zeker de moeite waard!

7 S.v.p. inleveren: Denkt u nog aan het inleveren van lege batterijen in de ton in de hal? Aanwezigheid mevr. Hoevenaren Week 15 Do. morgen 9 april Week 16 Di. middag 14 april en do. 16 april Week 17 di. middag 21 april Agenda Vr. 3 t/m ma. 6 april Paasvakantie di. 7 april s avonds ophalen oud papier ma. 13 april 10:30 uur Pas op muis groep 1 en 2 do. 16 april 8:30 14:30 uur afscheidsdag juf Iet 18:30uur afscheidsavond juf Iet zo. 19 april verjaardag Willian Duijzer (adm. medew.) 20 t/m 24 april kleding inleveren voor stichting KOEH 21 t/m 23 april Eindtoets CITO groep 8 23 april briefjes voor de avond-4-daagse moeten binnen zijn do. 23 april s middags koningsspelen voorschool vr. 24 april koningsdag groep 1 t/m 8 Uiterste inleverdatum kleding stichting KOEH 27 april t/m 8 mei Meivakantie di. 6 mei s avonds ophalen oud papier zo. 10 mei Moederdag ma. 11 mei uitslag eindcito di. 12 mei hoofdluiscontrole nieuwsbrief 14 en 15 mei Hemelvaartsvakantie 20 t/m 22 mei Schoolkamp groep 7/8 2 tot 5 juni Avond-4-daagse Voor vragen en/ of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief kunt u terecht bij ondergetekende. Telefoon school Nieuwaal: Telefoon school Wijk en Aalburg: Mail: info@dehoeksteencbs.nl Met vriendelijke groet, Mevr. G.W. Hoevenaren (dir.)

8 Naam: Ik loop de 5 / 10 kilometer Ik loop voor de keer mee De ouder/verzorger van kan en wil meelopen op de 5 / 10 kilometer op dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag Ik kan kinderen meenemen in de auto Handtekening:

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015 Nieuwsbrief mei 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Hemelvaart A.s. donderdag 14 mei denken we aan het feit dat de Heere Jezus terug ging naar Zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen

Nieuwsbrief oktober Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Dankdag Woensdag 5 november is het weer dankdag voor gewas en arbeid. Ook op school wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2012

Nieuwsbrief 1 maart 2012 Nieuwsbrief 1 maart 2012 Voor alle genoemde data in deze nieuwsbrief geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen. Biddag Op woensdag 14 maart is het weer biddag voor gewas, arbeid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief juli 2016 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Onderweg Deze nieuwsbrief is alweer de laatste uitgave van het cursusjaar 2015-2016. Ook dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Persoonlijk Op zondag 21 februari werd mijn moeder voor de 1e keer in haar leven opgenomen in

Nadere informatie

Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen

Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Weer een schoolkrant U heeft weer een schoolkrant van CBS De Regenboog in uw handen! De ouders van onze school zijn

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Voor alle genoemde data in deze nieuwsbrief geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen. Advent Eens zweefde boven Efratha een grote engelenschaar. De herders

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Advent Advent betekent: Hij komt! De Adventstijd is een tijd waarin wij denken aan het komende

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 januari 2011

Nieuwsbrief 13 januari 2011 Nieuwsbrief 13 januari 2011 Voor alle genoemde data in deze nieuwsbrief geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen. De eerste nieuwsbrief van het jaar 2011 ligt weer voor u. We weten

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag Vrijdag 21 april 2017 week 16 A GENDA Ma 24 apr - vr 5 mei Di 9 mei Wo 10 mei Vrij 12 mei Ma 22 mei Di 6 t/m vr 9 juni Meivakantie Extra kaartverkoop dansmiddag Extra kaartverkoop dansmiddag Dansmiddag

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Dankdag 2015 Op woensdag 4 november is het weer dankdag voor gewas en arbeid. Dit jaar doen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Maandbrief jaargang 29 nr.2 Februari 2018

Maandbrief jaargang 29 nr.2 Februari 2018 Maandbrief jaargang 29 nr.2 Februari 2018 Agenda februari 2018: 5 eerste voorronde landelijke voorleeswedstrijd met onze schoolvoorlees kampioen Ester Ramsoender 14 het eerste rapport gaat mee naar huis

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar is ondertussen al weer bijna 3 weken oud. We weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Een nieuw jaar Anno Domino De eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 ligt weer voor u. We weten

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

DE POSTDUIF 16 juni 2015

DE POSTDUIF 16 juni 2015 DE POSTDUIF 16 juni 2015 Welkom. Zo naar het einde van het schooljaar genieten we altijd weer van zoveel leuke activiteiten. Voor de komende weken hebben we weer een nieuwe Postduif gemaakt. Veel leesplezier!

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie