Nieuwsbrief oktober Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief oktober Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Dankdag Woensdag 5 november is het weer dankdag voor gewas en arbeid. Ook op school wordt er aandacht aan gegeven. We doen dit o.a. door het vertellen van het Bijbelverhaal uit Johannes 6 : 1-15 over de wonderbare spijziging. Het wonder van deze geschiedenis laat ons zien Wie de Heere Jezus is en Hij roept ons op in Hem te geloven. Ook komt naar voren dat we bij de Heere God moeten zijn voor alles wat we nodig hebben, zowel in materieel als in geestelijk opzicht. Wij horen Hem daarvoor te danken en mogen daar in het bijzonder bij stilstaan op dankdag. Personeel Juf Rijnie Kerkhoff is sinds het vertrek van juf Lianda 3 ochtenden op de voorschool te vinden. Rijnie: fijn dat jij ons team komt versterken en we hopen dat je een goede tijd hebt op onze school. In december hoopt juf Rijnie met zwangerschapsverlof te gaan. Juf Carina v.d. Ven uit Wijk en Aalburg komt haar tijdens haar verlof vervangen. Najaarsmarkt De oudercommissie is al druk bezig met de organisatie van de winter-/ nieuwjaarsmarkt op 21 januari van 15:00 19:00 uur. Om dit te laten slagen is er veel hulp van ouders nodig. Bij deze nieuwsbrief zit een strookje waarop u uw hulp kunt aanbieden. Als er veel ouders helpen, is iedereen maar een kleine tijd bezig, want VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK! Voor het slagen van deze winter-/nieuwjaarsmarkt (waarvan de opbrengst voor onze school en dus voor uw kinderen is!!) hebben ze ook een aantal dingen nodig! 1. 2 e handsboeken e hands kop en schotels (compleet en niet kapot of gebarsten) 3. glazen potjes (babyvoeding), flesjes en andere glazen potten alle soorten en maten. Deze spullen kunnen ingeleverd worden op school, er zal een krat of doos staan. Deze spullen zullen verkocht worden op de markt, maar ook door de kinderen bewerkt worden op school tijdens crea en dan ook weer verkocht. T.z.t. komt er ook in de nieuwsbrief een oproep voor ouders die wat willen bakken voor de markt. Ook dit kan t.z.t. via een aanmeldstrookje doorgegeven worden. Ook dit kan verkocht worden. Bijvoorbeeld cake, arretjescake, advocaat, boerenjongens, appeltaart etc. Heel veel leuke plannen, die alleen maar kunnen slagen met de medewerking van iedereen! Herhaling Gelderse museum dag Op zaterdag 18 oktober vindt de Gelderse Museum dag plaats. Op deze dag kunnen kinderen met hun ouders tegen de gereduceerde toegangsprijs van 1 euro maar liefst 79 deelnemende Gelderse musea bezoeken. De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben afgelopen week een doe-boekje gekregen.

2 Als u meer wilt weten over de Gelderse Museum dag kunt u terecht op Op deze site vindt u naast achtergrondinformatie eveneens een overzicht van de activiteiten die de deelnemende musea organiseren op 18 oktober. Kledinginzameling stichting Kom over en Help In de week van 27 t/m 31 oktober willen we op school weer een inzamelingsactie houden voor de stichting Kom Over En Help. KOEH is een stichting voor hulp in Oost Europa. Wij hebben het hier ontzettend goed, wonen in mooie huizen, hebben elke dag genoeg te eten, kunnen naar de kerk, hebben genoeg kleding om aan te trekken, enz. Er zijn veel mensen, ook kinderen die deze zaken moeten missen. Nu willen we voor hen een inzamelingsactie houden. We hopen dat u bij het opruimen van uw kasten, bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen die kleding apart legt, waarvan u vindt dat andere mensen die nog heel goed kunnen gebruiken. Het moeten dus geen kapotte kledingstukken zijn. Ook kunnen er schoenen (bij elkaar verpakt, bijv. met de veters aan elkaar vast) en dekens/lakens meegegeven worden. Wij zouden het heel fijn vinden als u die spullen, verpakt in een vuilniszak of bananendoos, bij ons op school in de hal brengt. Alvast hartelijk bedankt! Stichting KOEH komt de spullen op vrijdag 31 oktober ophalen. Jaarvergadering ouders Op woensdagavond 29 oktober is er weer de jaarlijkse vergadering met alle ouders (inclusief van de voorschool). Deze avond begint om 19:30 uur. Op deze avond worden de resultaten van de enquêtes (zowel van de leerlingen als van de ouders) gepresenteerd. De ouders hebben op deze avond ook gelegenheid om vragen te stellen. Alle ouders van de voorschool t/m groep 8 zijn van harte welkom! Continue rooster donderdag Op donderdag 30 oktober hebben we weer een continue rooster. De kinderen blijven op school eten en zijn om 14:15 uur uit. Wilt u dus ook eten en drinken meegeven voor de middagpauze? Fotograaf De groepsfoto s van de kinderen zijn gemaakt. Maar helaas zijn we helemaal vergeten om dit jaar ook de individuele foto s te maken. Op donderdag 30 schoolindividuele foto s en broertjes/ zusjesfoto. Dit geldt alleen voor de kinderen die op school zitten. Zorgt u weer voor leuke, fris gekleurde kleding? Schoolontbijt Op woensdag 5 november nemen we ook weer deel aan het schoolontbijt. Alle kinderen krijgen die ochtend ontbijt op school. Hiermee willen we laten zien dat een goed ontbijt heel erg belangrijk is. Het brood wordt deze ochtend geleverd door bakkerij van Horssen uit Aalst. Informatieavond VO ouders groep 8 maandag Het POVO (Primair Onderwijs Voortgezet Onderwijs) organiseert jaarlijks een informatieavond voor de ouders EN leerlingen van groep 8. Op deze avond wordt informatie gegeven over het Voortgezet onderwijs. Deze avond wordt gehouden op maandag 10 november in het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg. Op de bijgevoegde brief kunt u zien welke VO-scholen er aanwezig zullen zijn.

3 Schoolarts Op donderdagmiddag 13 november zal de schoolarts, mevr. Brinkhof, aanwezig zijn op school. Als u zaken over uw kind met haar wilt bespreken, kunt u dit van te voren doorgeven via de mail: planningjgzrivierenland@ggdgelderlandzuid.nl of via de telefoon: Voorleeswedstrijd de Boekenplank Omdat De Boekenplank in Gameren 25 jaar bestaat, organiseert de eigenaar (Alberty van de Laar) van deze boekwinkel een voorleeswedstrijd voor scholen in de Bommelerwaard. De groepen 5 tot en met 8 van onze school zullen ook meedoen aan deze voorleeswedstrijd. De voorbereidingen vinden gewoon op school plaats. De beste voorlezer van onze school zal op woensdagmiddag 19 november meedoen aan de finale. Deze finale wordt gehouden in kerkelijk centrum Elim, Delkant 5a in Gameren om 14:30 uur. De jury bestaat uit Joke Verweerd, Adri Burghout en Diny van Leeuwen-van Haaften. Ieder deelnemend kind krijgt een boek als dank voor het aanwezig zijn en het winnende kind krijgt 2 boeken. Naast deze voorleeswedstrijd zijn er op de jubileum dag van 14:00 21:00 uur nog meerdere activiteiten: Zo zullen de schrijvers de door hun geschreven boeken signeren (ook al eerdere gekochte boeken kunnen gesigneerd worden), Adri Burghout is alleen s middags aanwezig. Ook zijn er verschillende stands voor jong en oud aanwezig, waarin diverse producten en diensten verkocht en gepresenteerd worden. Kinderkoor Eigenwijs uit Zuilichem komt zingen van uur. Ook kan er vanaf nu meegedaan worden aan wedstrijden voor groot en klein, o.a. het maken van kaarten en boekjes. Meer informatie hierover is te verkrijgen in de winkel. 10-minuten spreekmiddag en avond Dit jaar willen we de 10-minuten spreekavonden s middags en s avonds houden. Ouders van de voorschool en de kleuters zijn van harte welkom op maandagmiddag of -avond 24 november. Op het antwoordstrookje kunt u aangeven als u s middags of s avonds niet kunt. U hoort daarna z.s.m. wanneer u op school wordt verwacht. De ouders van groep 3 t/m 8 zijn welkom op maandagmiddag 1 december (na schooltijd) of dinsdagavond 2 december. Op het antwoordstrookje kunt u aangeven als u 1 van beide dagen verhinderd bent. Koffieochtend voorschool Op maandag 3 november komt Joan Romeijnders van de Bibliotheek Rivierenland bij ons op school. Ze komt bij ons in de klas een boek voorlezen. Alle kinderen van de voorschool zijn hierbij uitgenodigd. Ook de ouders worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend is er nog een stukje informatie voor ouders en een gesprek met ouders. Ook hierbij nodigen wij u allen van harte uit! Het begint om 9.00 uur en zal uiterlijk uur afgelopen zijn.

4 Zieke leerlingen Het komt helaas wel eens voor dat uw kind ziek is. Wij willen u dringend vragen om dit altijd telefonisch voor schooltijd te melden! Nu gebeurt het te vaak dat wij niets horen en dat is vervelend voor de leerkracht omdat die niet weet waar het kind is. Bijgevoegd Brief uitnodiging VO informatieavond ouders groep 8 WvOC Wijk en Aalburg Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief is de schoolkrant. Deze schoolkrant wordt weer huis-aan-huis bezorgd bij alle adressen in Nieuwaal. Website S.v.p. inleveren: Denkt u nog aan het inleveren van lege batterijen in de ton in de hal? Aanwezigheid mevr. Hoevenaren Week 44 Dinsdagmiddag 28 oktober Week 45 Donderdagmiddag 6 november Week 46 Dinsdagmiddag 11 november Week 47 Donderdagmiddag 20 november Agenda 20 t/m 24 okt. HERFSTVAKANTIE Zaterdag Verjaardag juf Helenka Struijk Maandag Hoofdluiscontrole t/m Kledinginzameling Kom Over en Help Woensdag :30 uur Jaarvergadering ouders Donderdag Continue rooster 8:45 14:15 uur Fotograaf groep 1 t/m 8 Vrijdag Ophalen kleding Kom Over En Help Hervormingsdag Maandag 3-11 Koffieochtend voorschool Dinsdag 4-11 Ophalen oud papier Woensdag 5-11 Dankdag Schoolontbijt Maandag Verjaardag juf Els v.d. Wal 19:30 uur informatieavond ouders groep 8 in WvOC Wijk en Aalburg Woensdag Voorleeswedstrijd van De Boekenplank Donderdag Schoolkrant Verjaardag juf Alja Odding Maandag minutenspreekmiddag en avond voorschool en groep 1/2 Maandag minutenspreekmiddag groep 3 t/m 8 Dinsdag minutenspreekavond groep 3 t/m 8 Woensdag :00 19:00 uur Winter-/ nieuwjaarsmarkt

5 Voor vragen en/ of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief kunt u terecht bij ondergetekende. Telefoon school Nieuwaal: Telefoon school Wijk en Aalburg: Mail: info@dehoeksteencbs.nl Met vriendelijke groet, Mevr. G.W. Hoevenaren (dir.) A.u.b. onderstaand strookje inleveren bij de leerkracht van uw kind vóór 31 oktober a.s. Opgavenstrookje voor de 10-minutenmiddag of avond Voorschool en kleuters De ouder(s) van (graag uw kinderen op voorschool en groep 1 en 2 hieronder vermelden) kunnen maandag 24 november zowel s middags als s avonds kunnen maandag 24 november alleen s middags kunnen maandag 24 november alleen s avonds kunnen helaas niet komen Handtekening: A.u.b. onderstaand strookje inleveren bij de leerkracht van uw kind vóór 31 oktober a.s. Opgavenstrookje voor de 10-minutenmiddag of avond Groep 3 t/m 8 De ouder(s) van (graag uw kinderen van groep 3 t/m 8 hieronder vermelden) kunnen zowel op maandagmiddag 1 december (na schooltijd) als op dinsdagavond 2 december kunnen alleen maandagmiddag 1 december na schooltijd kunnen alleen dinsdagavond 2 december kunnen helaas niet komen Handtekening:

6 A.u.b. onderstaand strookje inleveren bij de leerkracht van uw kind vóór 31 oktober a.s. Opgavenstrookje voor de wintermarkt op 21 januari 2015 De ouder(s) van groep. wil graag helpen met de wintermarkt. Handtekening:

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Dankdag 2015 Op woensdag 4 november is het weer dankdag voor gewas en arbeid. Dit jaar doen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2012

Nieuwsbrief 1 maart 2012 Nieuwsbrief 1 maart 2012 Voor alle genoemde data in deze nieuwsbrief geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen. Biddag Op woensdag 14 maart is het weer biddag voor gewas, arbeid en

Nadere informatie

Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen

Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Weer een schoolkrant U heeft weer een schoolkrant van CBS De Regenboog in uw handen! De ouders van onze school zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015 Nieuwsbrief mei 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Hemelvaart A.s. donderdag 14 mei denken we aan het feit dat de Heere Jezus terug ging naar Zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief juli 2016 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Onderweg Deze nieuwsbrief is alweer de laatste uitgave van het cursusjaar 2015-2016. Ook dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Goede Vrijdag Als ik in gedachten sta bij het kruis van Golgotha, als ik hoor wat Jezus sprak,

Nadere informatie

Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen

Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Weer een schoolkrant U hebt weer een schoolkrant van CBS De Regenboog in uw handen! De ouders van onze school zijn

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Advent Advent betekent: Hij komt! De Adventstijd is een tijd waarin wij denken aan het komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar is ondertussen al weer bijna 3 weken oud. We weten

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Persoonlijk Op zondag 21 februari werd mijn moeder voor de 1e keer in haar leven opgenomen in

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

No. 2 7 september

No. 2 7 september No. 2 7 september 2017 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen Het went snel om weer met elkaar aan het werk te

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Voor alle genoemde data in deze nieuwsbrief geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen. Advent Eens zweefde boven Efratha een grote engelenschaar. De herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief

Zaterdag 26 oktober Schoolpleinwerkdag +++++ Zaterdag 2 november Herfstmarkt. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25 oktober 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Themadag 3 Themadag 4 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER kijk op: www.vrijeschoolmeander.nl

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Leiden en loslaten. Leerlingnieuws. Nieuws personeel. Voor u ligt de nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier toe.

Leiden en loslaten. Leerlingnieuws. Nieuws personeel. Voor u ligt de nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier toe. Beste ouder(s) / verzorger(s), We staan aan het begin van de herfstvakantie. In de achterliggende weken hebben de kinderen hard gewerkt en veel geleerd. De meesten van u hebben we vorige week ontmoet om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kan anders! Prikbord 4, 9-10-2012 Dat kan anders! Dat is het thema van de Bijbelverhalen die deze week in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 Voor alle genoemde data geldt: als we van de Heere de gezondheid en het leven krijgen Een nieuw jaar Anno Domino De eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 ligt weer voor u. We weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten 7-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 14 september 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Veters strikken Gezond op school Rapporten Vanuit groep 0/1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Zo

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Een

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Datum Activiteit Nieuwsbrief Maart 2016 2 maart Werkochtend Verteltas 3 maart Voorjaarsmarkt 7 maart juf Gerinda roostervrije dag, meester Van Leerdam vervangt 8 maart Bezoek aan het Stadskasteel, groep

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

AGENDA nr. 3 NIEUWS. Fotograaf Bezoek en Excursie groep 7/8 Kinderboekenweek Kerstmusical Voorlichting Mercy ships Bezoek en excursies groep 5/6

AGENDA nr. 3 NIEUWS. Fotograaf Bezoek en Excursie groep 7/8 Kinderboekenweek Kerstmusical Voorlichting Mercy ships Bezoek en excursies groep 5/6 AGENDA nr. 3 Maandag 5 okt. Start Kinderboekenweek Groep 5/6 excursie proefjes in Schoonhoven Woensdag 7 okt. Schoolfotograaf Maandag 12 okt. Voorlichting Mercy ships Groep 5/6 bezoek Liezeborgh Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 28 oktober 2015 nr. 83 Agenda Wie ben jij? Afgelopen maandag zijn we begonnen met een viering met alle kinderen samen. Wie ben jij? is het thema van dit jaar. Dit keer was

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

ma 29 september di wo 1 oktober do vr za november

ma 29 september di wo 1 oktober do vr za november OBS HET KOFSCHIP locatie Platanenlaan Platanenlaan 1 * 6903 DK Zevenaar * Telefoon 0316-525619 e-mail: kofschip.plaan@xs4all.nl * website: www.het-kofschip.nl ma 29 september 6 13 20 27 Studiedag, alle

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie