nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Agenda"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen maart 2018 Nummer 27 Agenda Tijdens de gymlessen van de bovenbouw gaan de kinderen zwemmen in de maandag 26 maart Tweesprong. dinsdag 27 maart woensdag 28 maart donderdag 29 maart Nieuwsbrief nr. 28 vrijdag 30 maart Vrij i.v.m. Goede Vrijdag Jarigen deze week: Dinsdag 27 maart Juf Jeanne v. Schadewijk Groep 4 Woensdag 28 maart Sill Hoogenboom Suus Hoogenboom Groep 6 Groep 6 Vrijdag 30 maart Finn v. Seggelen Groep Directie Rommelmarkt Afgelopen zaterdag hielden we de Rommelmarkt. Wat was het een gezellig feest! Er is door ouderraadsleden en andere ouders heel veel werk verzet om deze dag zo te laten slagen. Ik wil iedereen dan ook heel hartelijk bedanken. Dit geldt ook voor de teamleden die hier extra uurtjes in hebben gestopt. De opbrengst was dan ook grandioos. We hebben op deze dag ongeveer euro binnengehaald. Dit geld komt allemaal ten goede aan onze kinderen. Ouderavond 10 april Graag wil ik deze avond nogmaals onder uw aandacht brengen. Op de ouderavond van 10 april krijgen jullie meer achtergrondinformatie over de methode "Lentekriebels". In de periode van 14 mei tot en met 8 juni gaan wij als school per week 2 lessen geven over seksualiteit en relaties vanuit deze methode. In elke groep zullen we in deze periode aandacht besteden aan dit onderwerp. Het is goed wanneer je als ouder weet waar de lessen over gaan, zodat de kinderen ook thuis hun verhalen kunnen vertellen en hun vragen kunnen stellen. In de bijlage van deze nieuwsbrief vindt u nogmaals het strookje om u op te geven voor deze informatieavond. De locatie is inmiddels bekend: de ouderavond wordt op De Klimboom gehouden.

2 De komende week Het is volgende week een korte week. Op vrijdag zijn we allemaal vrij in verband met Goede Vrijdag. We mogen dan genieten van een lang paasweekend. Donderdag vieren wij het Paasfeest op school. De kinderen hebben dan op deze dag een continurooster en eten gezellig met elkaar in de klassen. De maaltijd wordt verzorgd. De kinderen hoeven hiervoor niets mee te nemen. De directie is op deze dag helaas niet aanwezig. Ronald en ik hebben deze dag een bijeenkomst met de directeuren en het staf-bureau. Aanstaande dinsdag is alleen meester Ronald aanwezig. Ikzelf ben dan in Amsterdam voor mijn opleiding: Schoolleider Vakbekwaam. Aanwezig Directie Ronald IB ond.bouw IB bov.bouw Admin. maandag x x dinsdag - x x woensdag x x donderdag - - x x vrijdag B.C. rs Groep 1/2a Vrijdag was onze verkeerswandeling. Dankzij de vele ouders, die met de kinderen wilden gaan wandelen, was het een groot succes. Alle kinderen kregen na afloop hun certificaat. Ouders bedankt!!! De komende week moeten wij afscheid nemen van: Bitab, Isa, Jax, Jayda, Jerry, Jordan, Lana, Maddox, Reslan en Stef. Zij gaan vanaf 3 april naar groep 1-2 c bij juf Angela. Gelukkig zien we de kinderen nog vaak genoeg bij het buitenspelen. We wensen de kinderen een fijne tijd bij juf Angela. Groep 3 Vandaag heeft groep 3 fietsles gehad. Ze leerden te draaien met de fiets, de fiets over een obstakel tillen, rustig remmen, een noodstop maken, reageren op een verkeerslicht, veilig wegfietsen. Natuurlijk is het goed om samen met uw kind te fietsen en zo het geleerde in de praktijk te brengen. Hulpouders vader van Renske, vader van David en moeder van Sam; heel hartelijk bedankt voor jullie hulp!! De stand in ons paasblik voor de vastenactie is ruim 42 euro! Super hoor. Er is ook veel lekkers ingezameld voor de palmpaasstokkenactie. Dank!

3 Groep 4 Vandaag hebben we onze fietskunsten op het plein laten zien: fietsen langs een obstakel, een noodstop maken en reageren op een signaal. Zo kunnen we weer een stukje veiliger het verkeer in. We willen Stefan, Talita en Gigi heel hartelijk bedanken voor hun hulp! De Palmpasen stokken hebben we in de klas versierd en volgehangen met alle lekkere versnaperingen die jullie meegegeven hadden. Nienke en Daan hebben zich opgegeven om de stokken weg te brengen. Wij wensen ze daarbij veel plezier toe! Klassenbeurt volgende week: Yvanca en Celina Groep 5b Mededelingen: Maandag 26 maart gaan de kinderen zwemmen tijdens de gymles Na Pasen gaan we niet meer gymmen op donderdag, maar op vrijdag Vraag: Op dinsdag 10 april gaan we op natuurexcursie in Alphen; tenminste als we chauffeurs hebben. Wie kan en wil er mee? Dank: Aan alle ouders die geholpen hebben met de praktische verkeersles; dankzij jullie ging het prima! Aan alle kinderen die geld meebrachten voor de vastenactie en/of iets om aan de palmpaasstokken te hangen. Jullie maken veel mensen blij! Groep 5a Moestuintjes Afgelopen week zijn er al veel zaadjes uitgekomen. Vooral de radijs en de zonnebloemen doen het goed en hebben inmiddels een ruimer bedje nodig en gekregen. We houden de groei goed in de gaten en hopen op een goede oogst over een aantal weken! Met Eiber op pad Woensdag 4 april heeft onze groep een leuke leerzame natuuractiviteit bij de kinderboerderij in Alphen a/d Rijn. We lopen daar een natuurpad en gaan onder andere op zoek naar ooievaars. De excursie wordt op school voorbereid. Ik ben nog op zoek naar ouders die willen rijden en begeleiden. Laat aub even weten of u mee kunt en hoeveel kinderen u mee kunt nemen. Persoonlijk of via de mail connytersteeg@ssba.net. Natte gymles Dinsdag 27 maart moeten de kinderen hun zwemkleding meenemen. Tijdens de gymles van juf Femke gaan ze zwemmen. Paaslunch Donderdag 29 maart draaien we een continuerooster en hebben we een paaslunch. Onze klassenmoeders regelen dit. De kinderen hoeven dus zelf niets mee te nemen. Palmpaasstokken worden weggebracht door Berook, Jasper, Lyn en Lot.

4 Groep 8b en 8a Komende maandag 26 maart, hebben wij geen gymles in de sporthal, maar een NATTE GYMLES in het zwembad. De les start om uur, dus dan moet iedereen omgekleed en wel in het zwembad zijn. Natuurlijk mag je pas naar binnen als juf Natalie er is! Paul vertelt over 2 de wereldoorlog en 4 mei Vandaag (23-03) is in groep 8A en groep 8B Paul Akerboom geweest. Hij vertelde dat er op 4 mei kinderen nodig waren om bloemen te leggen, een fakkel te dragen en om een verhaal voor te lezen. Ook vertelde hij er heel veel informatie bij, zoals dat zijn schoonvader de 2 de wereldoorlog heeft meegemaakt maar dat hij er nooit echt over had gesproken. Hij had ook allerlei spullen meegenomen zoals een oud identiteitsbewijs. Ik vond het interessantste toen hij een vork liet zien, die had zijn schoonvader. Zijn schoonvader werkte in een fabriek, dat moest. Daar maakte hij bruinkool benzine. (geschreven door Angie) Groep 8A Maandag hebben jullie de natuur toets. Succes met leren! Konings spelen! Beste ouders/verzorgers, Vrijdag 20 april zijn de koningsspelen voor de groepen 5 t/m 8 bij de sportvelden van DOSR en WVC. Wij zijn dit jaar op zoek naar enthousiaste ouders die het leuk vinden om bij deze sportdag te komen helpen. De taak die we deze ochtend hebben is het begeleiden van atletiek onderdeel of een spel. De ochtend start om 8:30 uur met een korte briefing waarna we om 8:45 uur naar de velden lopen. Rond 13:00 uur is de sportdag afgelopen. Lijkt het u leuk om ons deze ochtend te komen helpen? Stuur dan een naar noortjevanhaestregt@ssba.net. Met sportieve groet, Koningsspelen commissie

5 Pasen in de kerk Programma in de Petruskerk rondom Pasen. De periode van Pasen komt er weer aan. Er staan veel activiteiten en vieringen in de kerk gepland. Zaterdag 24 maart is er om uur een familieviering met de palmpaasstokken. Kinderkoor Little Stars zingt tijdens deze viering. We rekenen er op dat veel kinderen een mooie stok aan het maken zijn. Zondag 25 maart is er om uur een Eucharistieviering. Deze viering wordt live uitgezonden op TV. Wil je tijdens deze viering meelopen met een Palmpasenstok in een processie meldt je dan even aan. Je mag de hele viering in de kerk blijven maar het is ook mogelijk na de processie de Palmpasenstok weg te gaan brengen. Donderdag 29 maart is het Witte Donderdag, om uur is er een viering met voetwassing. Vrijdag 30 maart is er om uur Kinderkruiswegviering voor alle kinderen en hun ouders/familie. Iedereen mag een bloem meenemen. Na de viering gaan we met de kinderen paaseieren verstoppen (in de tuin bij de pastorie). Ook is er vrijdag 30 maart een viering om uur. Op zaterdag 31 maart is er om uur een Paaswake in de Petruskerk. In Leimuiden is er om uur een Paaswake met kinderwoorddienst. Op eerste paasdag is er om 9.15 uur een viering daarna mogen de ouders de verstopte paaseieren gaan zoeken en op tweede paasdag is de viering om uur. We hopen jullie te zien bij bovenstaande activiteiten. Leden werkgroep kinderkerk en pastoraal team. Zaterdag 31 maart om Paaswake met speciaal kinderprogramma H. Johannes de Doperkerk Leimuiden H. Johannes Geboortekerk Zevenhoven De kinderen geven het Paaslicht door aan alle mensen. Daarna gaan we naar de eigen ruimte. We lezen en knutselen rond de Paasverhalen. Als we terugkomen wordt het nieuwe doopwater gezegend en geven we opnieuw het licht door aan iedereen.

6 U kunt uzelf nog aanmelden voor deze interessante en leuke ouderavond. Inleveren bij de groepsleerkracht van uw kind!!!! Aanmelden voor ouderavond Relaties en seksualiteit van 10 april 2018, aanvang u Naam zoon en/of dochter: Groep: Naam ouder(s): Aantal personen voor ouderavond Relaties en seksualiteit :

7

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 maart 2018 Nummer 26 Agenda maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 12: 19 t/m 23 maart Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 12: 19 t/m 23 maart Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 12: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 19 t/m 23 maart 2018 SCHOOL- Paasviering Dit jaar hebben we in de werkgroep, bestaande uit ouders en leerkrachten, besloten om de paasviering

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 maart 2019 Agenda Nummer 24 maandag 11 maart dinsdag 12 maart Groep 8 toets

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

donderdag 15 maart Toets Nederlandse wateren, groep 5 vrijdag 16 maart Nieuwsbrief nr. 26

donderdag 15 maart Toets Nederlandse wateren, groep 5 vrijdag 16 maart Nieuwsbrief nr. 26 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 maart 2018 Agenda Nummer 25 maandag 12 maart dinsdag 13 maart Toets geschiedenis

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 april 2019 Agenda Nummer 30 maandag 22 april Vrij Tweede Paasdag dinsdag

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 februari Agenda 2018 Nummer 23 maandag GMR-vergadering dinsdag Ouderraadvergadering

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2 november 2018 Agenda Nummer 9 maandag 5 november - dinsdag 6 november Groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mrt. t/m 25 mrt Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mrt. t/m 25 mrt Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 12 19 mrt. t/m 25 mrt. 2018 Nieuws van uit de school Denkt u nog aan het invullen van de oudertevredenheidspeiling? U kunt hem dit weekend nog invullen. Personeel; Met ingang van 05 maart

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 17 mei 2019 Agenda Nummer 33 maandag 20 mei dinsdag 21 mei Toets tafel 1

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 11 Maandag - 10 november Dinsdag - Woensdag - Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2018 Agenda Nummer 21 Maandag 5 februari Groep 6 toets Aardrijkskunde Dinsdag

Nadere informatie

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 januari 2019 Agenda Nummer 18 maandag 21 januari dinsdag 22 januari Juf

Nadere informatie

THEATERDAG! Groep 8B topo toets. Groep 8 Groep 4 Maandag 4 juni Saartje Minneboo Groep 4 Dinsdag 5 juni Nikita Warmerdam Groep 3

THEATERDAG! Groep 8B topo toets. Groep 8 Groep 4 Maandag 4 juni Saartje Minneboo Groep 4 Dinsdag 5 juni Nikita Warmerdam Groep 3 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 juni 2018 Agenda Nummer 35 maandag 4 juni dinsdag 5 juni THEATERDAG! Groep

Nadere informatie

Groep 1/2 B Groep 1/2 A Donderdag 27 december Daan Straathof Groep 4 Maandag 1 januari Reslan Al Salkhali Groep 1/2 A

Groep 1/2 B Groep 1/2 A Donderdag 27 december Daan Straathof Groep 4 Maandag 1 januari Reslan Al Salkhali Groep 1/2 A nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 december Agenda 2018 Nummer 16 maandag 7 januari Weer naar school! dinsdag

Nadere informatie

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 november 2018 Agenda Nummer 10 maandag 12 november Open Bedrijvendag groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen november Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen november Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 24 november Agenda 2017 Nummer 13 Maandag 27 november - Dinsdag 28 november

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12-01-2018 Agenda Nummer 18 maandag 15 januari - dinsdag 16 januari woensdag

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 23 november 2018 Agenda Nummer 12 maandag 26 november dinsdag 27 november

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 23 februari 2018 Nummer 24 Agenda maandag 5 maart Weer naar school! Inschrijven

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Groep 6A toets Engels Groep 6B toets geschiedenis Groep 8 toets Engels vrijdag 12 oktober Nieuwsbrief nr. 7

Groep 6A toets Engels Groep 6B toets geschiedenis Groep 8 toets Engels vrijdag 12 oktober Nieuwsbrief nr. 7 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 oktober 2018 Agenda Nummer 6 maandag 8 oktober Groep 7 toets geschiedenis

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 december Agenda 2017 Nummer 17 Maandag 8 januari 2018 Eerste schooldag

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Groep 5 toets Geschiedenis woensdag 10 april. Zaterdag 6 april Nienke Jansen groep 3

Groep 5 toets Geschiedenis woensdag 10 april. Zaterdag 6 april Nienke Jansen groep 3 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 april 2019 Agenda Nummer 28 maandag 8 april Groepen 8 EHBO 13.00 14.00

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 juni 2018 Agenda Nummer 38 maandag 25 juni dinsdag 26 juni woensdag 27

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 20 september 2019 Agenda Nummer 3 maandag 23 september dinsdag 24 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen.

AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen. Het Toermalijntje 24-03-2018 2017/2018 nummer 13 AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen. Dinsdag 27 maart,

Nadere informatie

Groep 7 toets natuur. Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni -

Groep 7 toets natuur. Groep 7 Juf Janneke viert haar verjaardag! Groep 8A heeft een excursie donderdag 21 juni - nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 15 juni Agenda 2018 Nr 37 maandag 18 juni - dinsdag 19 juni Groep 7 toets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje!

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje! Infobrief nummer 20, 2016-2017 AGENDA Ma. 10-07-2017 Di. 11-07-2017 Potje Wo. 12-07-2017 Ochtendprogramma tot 12.00 uur GEKKE HAREN DAG Do. 13-07-2017 13.15 uur eiergooikampioenschappen De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen december Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 15 december Agenda 2017 Nummer 16 maandag 18 december - dinsdag 19 december

Nadere informatie

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr.

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 juli 2019 Agenda Nummer 39 maandag 8 juli Studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 februari 2019 Agenda Nummer 20 maandag 4 februari dinsdag 5 februari woensdag

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 september 2018 Nummer 3 Agenda maandag 17 september dinsdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 14 Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 14 Jaargang 18 woensdag 21-3-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! We hebben de afgelopen twee weken veel activiteiten op school gehad, in deze nieuwsbrief vertellen de kinderen er

Nadere informatie

nr. 14 Vrijdag

nr. 14 Vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 14 Vrijdag 23-3-2018 Volgt u ons al! 26-03 MR overleg 20.00 uur 29-03 Paasviering, continurooster tot 14.00 uur 30-03 t/m 2-03 vrij i.v.m. Pasen 11-04 studiedag, alle leerlingen vrij 13-04

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 12 april 2019 nummer 16 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben de kinderen genoten van de Koningsspelen. Sportieve activiteiten binnen en buiten en een gezonde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Groep 5A topotoets Nieuwsbrief nr. 35. Groep 4 Groep 6/7 Dinsdag 29 mei Eva van Opdam Groep 4 Woensdag 30 mei Tony Sloos Groep 6

Groep 5A topotoets Nieuwsbrief nr. 35. Groep 4 Groep 6/7 Dinsdag 29 mei Eva van Opdam Groep 4 Woensdag 30 mei Tony Sloos Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 mei 2018 Agenda Nummer maandag 28 mei - dinsdag 29 mei - woensdag 30 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 15. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 15 Schooljaar 18-19 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Persoonlijke leerdoel Wij werk vanaf maandag 8 april aan het leerdoel Communicatie. Hierbij dk wij aan In allerlei situaties verschillde

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Groep 7 entreetoets Directie afwezig i.v.m. opleiding woensdag 23 mei. Groep 7 entreetoets

Groep 7 entreetoets Directie afwezig i.v.m. opleiding woensdag 23 mei. Groep 7 entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 mei 2018 Agenda Nummer 33 maandag 21 mei Vrij tweede Pinksterdag dinsdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 3 april Cultuurtje groepen 6 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Chaz 8 april Vergadering Oudervereniging 9 april Praktisch verkeersexamen groep 7 12 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie