Repeteren PASTORAAL. Klimop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Repeteren PASTORAAL. Klimop"

Transcriptie

1 St.-Franciscusschool Waasmunster Klimop Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat / directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter / ruiter@sifrawa.be HEIDE: Lode Ontropdreef / heide@sifrawa.be SOMBEKE: Smoorstraat / sombeke@sifrawa.be PASTORAAL Repeteren Oefenen en herhaling is belangrijk, oefenen is ook leren. De school is een ideale oefen- en herhalingsplaats. Elke herhaling is als een druppel die in de winter van de dakrand valt: als je ernaar kijkt, geloof je niet dat er op een gegeven moment genoeg druppels gevallen zijn om een begin van een ijspegel te vormen. Zonder hun vallen, zonder hun aanraking van de ruimte waar die ijspegel gaat ontstaan, komt die ijspegel er niet We wensen je met Kerstmis een warme stal, een veilige ruimte om te schuilen als het nodig is. We wensen je een os en een ezel, om je te verwarmen als het kil is. We wensen je herders op je weg, die je gelukkig maken met kleine geschenken. We wensen je de wijzen van elders, die je inzicht en kennis geven. We wensen je een kribbe als een veilige geborgen plek, waar je ongegeneerd mag dromen. We wensen je een trouwe collega als Jozef, Die je nabij blijft, geen eisen stelt maar je genegen is. We wensen je een warme vriendin als Maria, die naar je luistert en altijd achter je blijft staan, wat het leven ook brengt. We wensen je met Kerstmis de genade van een eenvoudige kerststal. We wensen je vooral dat je os en ezel, herder en koning, Maria en Jozef mag zijn voor anderen. (tekst: Piet Stienaerts) Zalige Kerst en een vreugdevol 2017

2 ALGEMENE INFO NASCHOOLSE OPVANG De naschoolse opvang stopt om uur. Als kinderen niet tijdig kunnen afgehaald worden, rekenen we erop dat de ouders de school/ opvang verwittigen en zelf iemand contacteren die de kinderen kan ophalen. Het is voor ons absoluut niet haalbaar om uit te zoeken wie eventueel zou kunnen helpen. Dank voor jullie begrip. KERKCONCERT 11 MAART 2017 Voor de derde keer organiseren afgevaardigden van de ouderraad van de vier vestigingsplaatsen een kerkconcert. Dit gaat door op 11 maart Luc Tooten en vrienden van Brussels Philharmonic nemen ons mee in een muzikaal verhaal over het bruisende Venetië, waar het leven één groot gemaskerd feest leek. Het gezelschap laat alle kinderen proeven van deze muziek tijdens een voorstelling op elke vestigingsplaats. Tijdens het concert kunnen de kinderen van de ouders die het kerkconcert bijwonen rekenen op een animatieprogramma met muziek, theater, muziek en dans door het gezelschap Kip van Troje op de school. De receptie zal na het optreden doorgaan op school, zodat iedereen de namiddag op een ontspannen manier kan afronden. Het eerste drankje is alvast inbegrepen bij de inschrijving. Dit alles willen we terug financieren via sponsoring. We ontvingen reeds enkele positieve reacties. Hartelijk dank hiervoor! Interesse? Laat je gerust horen via

3 CHOCOLADEVERKOOP Naar jaarlijkse gewoonte wordt er op onze school een verkoop gehouden van chocolade paasfiguren. We starten met deze verkoop op 24 januari De verkoop eindigt op maandag 20 februari De chocolade figuurtjes worden uitgedeeld op 27 maart "FLITS! SAMEN GOED OP WEG! Om onze leerlingen te sensibiliseren rond veiligheid op weg naar school en hen aan te moedigen om steeds een fluohesje te dragen in het verkeer, plannen we een actie: "FLITS! Samen goed op weg! Tijdens de donkere maanden van het jaar is het extra belangrijk dat kinderen goed zichtbaar zijn in het verkeer. Van maandag 30 januari t.e.m. donderdag 9 februari starten we dan ook met onze flitsactie. We eindigen deze actie met onze fluofuif, waar iedereen zich fluo mag verkleden! Werken jullie mee aan de veiligheid van onze jonge weggebruikers? Moedig hen dan zeker aan! Want... iedereen wil er toch flitsend uitzien?!! IN DE KIJKER SWIMMATHON: 5 E EN 6 E LEERJAAR Op woensdag 23 november hebben enkele sportieve kinderen van het 5 e en 6 e leerjaar deelgenomen aan de swimmathon in Dendermonde. Daar hebben ze het beste van zichzelf gegeven om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen binnen een bepaalde tijd. Als echte waterratten hebben ze zich hiervoor fantastisch ingezet. Wij appreciëren enorm hun deelname. In totaal scoorden ze 231 baantjes in een tijd van 24 minuten, dat betekent dat ze m gezwommen hebben. Ze mogen fier zijn op zichzelf, want ze behaalden een welverdiende, tweede plaats! Een spetterend applaus en een dikke proficiat voor Alexander Vander Cruyssen, Lucas De Keyser, Mali en Anne Hofman, Ciara De Decker, Xander Lammens, Tibo De Kimpe, Arne De Keyser, Elise De Decker, Louise Desmet en Linh Pelemans.

4 EEN SCHOOL DIE LEEFT BELANGSTELLINGSPUNTEN die aan bod kunnen komen in onze kleuterschool: Welkom nieuwe vriendjes in onze klas Prentenboek : Mag ik van jou een kusje We vieren oma en opa DANK U WEL SINTERKLAAS Op 1 december mochten we de Sint en zijn 3 zwarte Pieten verwelkomen. Ook al was de inpakmachine stuk, ze hadden een heleboel cadeautjes mee : Klas juf Veerle : een keukentje, tekenborden en puzzels Klas juf Karen en Evelien : Duplo blokken, een bouwplaat, houten trein, deegrolletjes en materiaal voor de winkel Klassen juf Kristel en juf Kristine: Playmobil de brandweer, Lego Disney, Lego Friends, ZOOB EVEN UW AANDACHT GROOTOUDERFEEST We verwachten alle grootouders op vrijdag 27 januari voor een leuk optreden van onze kleuters. Daarna worden jullie verwend met een tasje koffie. Verdere info volgt nog. Laat de oma s en opa s alvast weten dat ze deze dag vrij houden!!! HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ 27 januari 2017 Grootouderfeest DANK AAN DE JARIGEN Wij danken alle jarigen voor de lekkere hapjes en geschenkjes OKRa : Playmobil: Politie en strand, een gezelschapsspel OKRb: Minions air schuifspel PROFICIAT AAN DE JARIGEN: Jongste kleuters: JKRa: Sander Blommaert (06/01) Lex Coene (08/01) Aimée Van Limbergen (10/01) Maurice Ruts (27/01) JKRb: Lennert De Vos (20/01) Louis Verhoeven (18/01) Mathieu De Paepe (08/01) Brent Rombaut (20/01) Oudste kleuters: OKRa: Loes Vervaet (18/01) OKRb : Luna Stultjens (07/01) Elise van der Stappen (17/01) Lucie Wollaert (25/01)

5 LEESHOEK Mag ik van jou een kusje? Ron Schröder Marianne Busser Muis kan na het verkleedfeest niet in slaap komen. Wie van de gemaskerde dieren was het nou die haar op het feest zon heerlijk kusje gaf? Als egel de volgende dag komt vragen of muis zijn jasje wil repareren, heeft muis geen tijd. Ze wil namelijk alle dieren langs om een kusje te vragen. Dan herkent ze de feestkus vast en zeker. Opgewekt gaat muis op pad. Maar het kusje van de pad is te koud, en dat van eekhoorn te nat... Als muis honderd kusjes later teleurgesteld thuiskomt, wacht haar een grote verrassing! KERSTVERWENNERIJTJE Bij de vele feestjes hoort natuurlijk een lekker dessertje : KERSTKOEKJES Ingrediënten voor + 8 personen: bloem 500g boter 350g kristalsuiker 175g 1 snuifje zout eiwitten 2 vanille-essence (naar smaak) noga (grof gemalen) 50g chocoladedruppels 50g boter 1 kl gekonfijte sinaasappelschillen 50g Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 C. Meng de zachte boter met de suiker, het snuifje zout en de bloem. Klop de eiwitten los. Voeg ze samen met het vanillearoma aan het deeg toe. Bewerk het deeg en verdeel het in porties, dat werkt makkelijker. Laat in plasticfolie een halfuurtje opstijven in de koelkast. Rol het deeg per portie uit. Steek er verschillende vormpjes uit (hartje, ster, kerstboompje...) Versier één derde van de koekjes met de gehakte noga en één derde met de sinaasappelschilletjes. De overige koekjes laat je voorlopig onversierd. Bak alle koekjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de chocoladedruppels met een klontje boter smelten. Versier de blanco koekjes met de gesmolten chocolade en suikerparels. Laat opstijven. Leg de koekjes in een trommel en serveer ze bij de koffie.

6 KALENDER JANUARI 2017 Januari 2017 Ma 9 KO Schrijven zonder pen bovenarm klap en klap overal CRHS Deze maand flitsactie Di 10 ZCSon 9.00 Duaal traject de mentor als medeopleider (tot 12.00) (Artevelde Gent) KOS driekoningenstoet 4-5-6LO Sportacademie ju-jitsu in de gemeentelijke basisschool (org. sportdienst) rij meester Kennith (tot 21/2) PSLO nm Overleg pedagogische stuurgroep LO KOR Optie overleg tot CHS TUTTI FRUTTI vandaag fruit/ groenten als tussendoortje Wo 11 R TUTTI FRUTTI vandaag fruit/ groenten als tussendoortje CRHS Bestelbrieven ten laatste vandaag ingevuld bezorgen aan de titularis Do 12 OKRab vm Watergewenning in Breeven te Bornem (juf Kristel en juf Kristin) Vr 13 Za 14 Zo 15 Ma 16 Di 17 OOR Vergadering van de ouderraad (overkoepelend en per VP) met aanwezigheid OR van personeelsleden Wo 18 R TUTTI FRUTTI vandaag fruit/ groenten als tussendoortje Do 19 Vr 20 Za 21 Zo 22 Ma 23 SR Vergadering schoolraad Di 24 CRHS Start verkoop chocolade CRHS TUTTI FRUTTI vandaag fruit/ groenten als tussendoortje KOR Nieuwkomers brengen een bezoekje aan de klasjes Wo 25 CRHS 8.30 Pedagogische studiedag met DPB ZILL Vrijaf voor alle kinderen Do 26 CRHS Gedichtendag Vr 27 CRHS Schoolkrant digitaal doorsturen of meegeven in map/mapzak (KO) Za 28 Zo 29 Ma 30 Di 31 KOR Geen warme maaltijden vandaag KOR dag Feest voor de grootouders (om en om uur)

7 ALLERLEI Wij wensen jullie voor 2017: Ooooh s en aaaaah s, gaan zonder maar. Kriebels in je buik, de wind door je haar; Pyamadagen, plannen om te smeden. Twinkelende ogen, uit eten zonder reden; Koffie in de lentezon, vuurtjes die branden. Verse lakens, dagen met gouden randen. Even van de wijs, wat flierefluiten. Veel lief en zacht, de bloemetjes buiten. Iets nieuws om te leren, een schaterlach. De sterren en de maan, iemand die vraag: Hoe was je dag?

8

Repeteren PASTORAAL. Klimop

Repeteren PASTORAAL. Klimop St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klimop Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Repeteren PASTORAAL. Klimop

Repeteren PASTORAAL. Klimop St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klimop Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S o nja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Repeteren PASTORAAL. Klimop

Repeteren PASTORAAL. Klimop St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klimop Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy

St.-Franciscusschool Waasmunster  Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Zij draagt een hart voor mij in haar hand. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Zij draagt een hart voor mij in haar hand. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Zij draagt een hart voor mij in haar hand. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom.

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

December 2018 PASTORAAL. Op kousenvoeten Kerstverhaal Lc.2, 8-12 SOMBEKE. Dringend gezocht

December 2018 PASTORAAL. Op kousenvoeten Kerstverhaal Lc.2, 8-12 SOMBEKE. Dringend gezocht St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be PASTORAAL December 2018 Verantwoordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER:

Nadere informatie

Februari 2019 PASTORAAL. Verwante zolen Verbondenheid 1Kor. 12, 12-30

Februari 2019 PASTORAAL. Verwante zolen Verbondenheid 1Kor. 12, 12-30 St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be PASTORAAL Februari 2019 Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op. Genre PASTORAAL

Klim op. Genre PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

December 2018 PASTORAAL. Op kousenvoeten Kerstverhaal Lc.2, 8-12 RUITER. Dringend gezocht

December 2018 PASTORAAL. Op kousenvoeten Kerstverhaal Lc.2, 8-12 RUITER. Dringend gezocht St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be PASTORAAL December 2018 Verantwoordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Alle kleuren van de regenboog

Alle kleuren van de regenboog St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

December Ruiter PASTORAAL SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK. De geboorte van Jezus Lc. 2

December Ruiter PASTORAAL SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK. De geboorte van Jezus Lc. 2 PASTORAAL December 2017 St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be

Nadere informatie

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom.

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Oktober Daarvoor moet je bruggen bouwen, bruggen bouwen naar elkaar, maar de afstand tussen mensen maakt het lastig en soms zwaar.

Oktober Daarvoor moet je bruggen bouwen, bruggen bouwen naar elkaar, maar de afstand tussen mensen maakt het lastig en soms zwaar. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

December 2018 PASTORAAL. Op kousenvoeten Kerstverhaal Lc.2, 8-12 HEIDE. Dringend gezocht

December 2018 PASTORAAL. Op kousenvoeten Kerstverhaal Lc.2, 8-12 HEIDE. Dringend gezocht St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be PASTORAAL December 2018 Verantwoordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER:

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy

St.-Franciscusschool Waasmunster   Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Vakantienummer 2018 PASTORAAL

Vakantienummer 2018 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Alle kleuren van de regenboog

Alle kleuren van de regenboog St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

Alle kleuren van de regenboog

Alle kleuren van de regenboog St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Klim op. Genre PASTORAAL

Klim op. Genre PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

November 2017 PASTORAAL SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK. November RUITER. AANDACHT VOOR DE VREDE => DE ARK VAN NOACH Gen. 6,7,8 en 9

November 2017 PASTORAAL SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK. November RUITER. AANDACHT VOOR DE VREDE => DE ARK VAN NOACH Gen. 6,7,8 en 9 St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje.

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie