Nationale Voorleesdagen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nationale Voorleesdagen"

Transcriptie

1 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/ Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Een goed voornemen - Arend 40 jaar in het onderwijs - Kerstfeest Agenda november april 2019 EU Schoolfruit woensdag, donderdag en vrijdag krijgen de kinderen fruit op school. Leverancier: Vitamine&Zo. 20 december 2018 Kinderen groepen 1 t/m 8 om uur vrij! Kerstviering is van plusminus uur tot uur 23 januari t/m 1 februari 2019 Nationale Voorleesdagen 4 februari 2019 Evaluatiedag Kinderen groepen 1 t/m 8 vrij! 11 en 13 februari 2019 Rapportgesprekken 13 februari 2019 Talentencircuit groepen 1 t/m uur tot uur 14 februari 2019 Talentencircuit groepen 5 t/m uur tot uur Directiepraat Een Toekannieuws met o.a. een goed voornemen, het 40 jarige werkjubileum van collega Arend, dubbel babygeluk en tot slot alle info over de Kerstviering a.s. donderdag nog weer even op een rij. Afgelopen vrijdag hadden we Foute Kersttruiendag op De Toekan. We waren een bont gezelschap met al die gekke gekleurde kersttruien aan!

2 Teammedelingen Na de kerstvakantie zal er weliswaar minimaal, maar wel het een en ander geschoven worden in ons formatieplaatje. Dit heeft gevolgen voor de groepen 5b, 8a en 3. Hieronder de veranderingen in schema: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Groep 3 Marijke K Karin v/d End Marijke K Marijke K Marijke K Groep 5b Rouselle Rouselle Rouselle Dirk/Rouselle Dirk Groep 8a Tim/Dirk Dirk Tim Tim/Dirk Tim Aangezien het heel lastig was een goede invalkracht te vinden voor Tim in groep 8a hebben we Dirk een aantal momenten doorgeschoven naar deze groep. Tim draait op dinsdag na alle ochtenden. Dirk verzorgt de dinsdag en de middagen. We hopen dat Tim zo rond de voorjaarsvakantie in ieder geval op de donderdag weer een hele dag kan lesgeven, zodat Dirk de donderdag weer de hele dag naar groep 5b kan. Dit zou een mooi streefdoel zijn. Karin v/d End is een enthousiaste nieuwe collega. Zij zal na de kerstvakantie op de maandag kennismaken met de leerkracht en de groep. Ik ben blij dat we het met elkaar op deze meer structurele wijze hebben weten op te lossen voor onze groep 8a. Het valt in deze tijd niet mee. Dankbaar ben ik dan ook voor de flexibiliteit en het meedenken van de collega s binnen het team van De Toekan! Tot slot nogmaals fijne feestdagen en een sprankelend, gezond en gelukkig nieuwjaar!! Fancy Hoekstra Dubbel babygeluk op De Toekan! Afgelopen vrijdagmiddag is Marielle, de vrouw van onze meester Tim, bevallen van Cas. Zaterdagmiddag beviel juf Jannie van haar zoontje Ede. Twee prachtige en gezonde wondertjes!! Tim & Marielle, Bastiaan & Jannie en Ime, we willen jullie heel veel geluk wensen met de gezinsuitbreiding! Ede, zoontje van Bastiaan & Jannie en broertje van Ime. Cas, zoontje van Tim & Marielle.

3 Leerlingenraad - Een goed voornemen!! Afgelopen week hadden we de leerlingenraad. In de leerlingenraad hebben we over verschillende onderwerpen gesproken. Een van de onderwerpen waar we wat langer over hebben doorgesproken was het wc gebruik van de kinderen op school. Regelmatig treffen de kinderen vieze wc s aan: - Er wordt niet doorgespoeld. - Er wordt naast of op de wc bril geplast. - Smerig toiletpapier dat niet in de pot wordt gegooid, maar op de vloer ligt. - Poep op de deuren of muren. In alle groepen wordt dagelijks aandacht besteed aan het gebruiken van de wc. Toch lijkt dit voor (een aantal) kinderen nog erg lastig, zie ook onderstaande foto s. In samenspraak met de leerlingenraad, die het voorstel hebben teruggekoppeld met de groepen en de leerkrachten, kwamen we tot het volgende voorstel: We willen het nieuwe jaar 2019 starten met een goed voornemen, namelijk schone wc s! Hoe denken we dat te gaan realiseren? We willen u als ouder vragen in de kerstvakantie het wc gebruik thuis nog eens goed te oefenen. Wat doe je als je klaar bent? Heb je goed doorgetrokken? Wat doe je als er een drupje op de wc bril ligt? Wat doe je als je per ongeluk naast de bril hebt geplast? In het nieuwe jaar krijgt iedere groep een eigen wc. Er zijn dus geen jongens of meisjes wc s meer. Iedere groep is verantwoordelijk voor zijn eigen wc. Is de wc een hele week schoon gebleven, verdient de groep 1,-. De groep controleert dit zelf met de eigen leerkracht. Deze actie loopt tot de zomervakantie. Iedere groep zou dan rond de zomervakantie plusminus 25,- kunnen verdienen. De kinderen mogen dit bedrag vervolgens in overleg met de leerkracht nog voor de zomervakantie zelf uitgeven. De kinderen en de leerkrachten waren allen enthousiast over het voorstel van de leerlingenraad. De kinderen hopen dat de wc s schoon blijven, zodat iedereen een schone wc heeft!

4

5

6

7

8

9

10 40 jarig werkjubileum voor meester Arend! Vanmorgen vierden we een klein feestje voor meester Arend i.v.m. zijn 40 jarig werkjubileum. Arend werd vanmorgen al vroeg verrast met een ontbijtje. Na het ontbijt werd hij in stijl opgehaald door juf Fancy. Arend werd in een kerstmannenpak gehesen, aangezien hij een beetje gek doen en spektakel altijd zeer heeft weten te waarderen. Onlangs nog trok hij het Sinterklaaspak nog aan, omdat hij dacht dat deze niet meer zou op komen dagen. Aangekomen op school stonden alle kinderen voor hem klaar om hem toe te zingen. Groep 8 heeft vervolgens in school een diepte interview gehouden met Arend, want heel benieuwd waren ze wat nu zijn motivatie is geweest om 40 jaar in het onderwijs te willen werken Hieronder een aantal vragen en antwoorden uit het interview met Arend! Wat was het leukste dat u ooit heeft gedaan tijdens uw werk? Dat was tijdens de Kinderboekenweek met als thema Diep in het bos. We toverden de hele grote zaal om tot bos. Boomschors, takken, noem maar op. Het zag er prachtig en echt uit. Helaas belde de volgende dag een vader die aangaf dat zijn zoon astma had. Toen moesten we alles weer opruimen. Vond u het leuk om vroeger zelf op school te zitten? Jawel, maar toen had ik er nog niet aan gedacht om later zelf meester te worden. Hoe vond u het om voor de allereerste keer voor de klas te staan? Doodeng. Als leerkracht moet je veel tegelijk kunnen doen en alles goed in de gaten houden. Ik had het al wel snel onder de knie en vond t toen ook niet meer eng. Waarom koos je voor het onderwijs? Ik wilde graag met kinderen werken. Heeft u ooit gedacht te stoppen met uw werk als leerkracht? Nee, nooit.

11 Wat is het raarste dat u ooit heeft meegemaakt met een leerling? Dat was tijdens mijn stage. De kinderen mochten hun handen wassen na een knutselopdracht met klei. De kinderen renden met z n allen naar de wc. Ik liep er snel heen en riep dat ze weer terug moesten gaan naar de klas. Ze mochten dan niet allemaal tegelijk doen. Een van de jongetjes bleef staan en zei toen: Nu bent u nog niet eens meester en heeft u wel al zo n grote mond! Vond u uw collega s toen de scholen gingen mixen wel leuk of was het nog wel even wennen? Het was niet eens echt wennen, want we hadden al veel met elkaar besproken voordat we gingen fuseren. En toen we op de drie verschillende locaties zaten, zagen we elkaar altijd sowieso 1 x in de week. Daarbij heeft Arend, juf Lianne in de klas gehad en heeft meester Tim stage gelopen bij hem. Wat vindt u het leukste aan deze school? Dat we met zoveel mensen kunnen samenwerken. Leuke collega s, lieve kinderen en ouders. Zou u nog langer willen doorwerken? Ik zou nog wel langer willen doorwerken, maar als ik wil stoppen, dan ga ik dat ook doen. Wat is uw koosnaampje thuis? Niet echt een bijzondere, maar mijn vrouw zegt wel eens dat ik een scheetje of een schatje ben.

12 De kerstviering! In de ochtend (donderdag 20 december) zullen wij met alle groepen gaan kijken naar een voorstelling van theatermaker en muzikant Poppa.P in de grote zaal. Om uur zijn alle kinderen vrij, zodat ze zich in de middag kunnen voorbereiden op de Kerstviering in de avond. Ook dit jaar willen wij met de kinderen genieten van een heerlijk kerstbuffet in de groepen. Voor het kerstbuffet vragen we net als in andere jaren de hulp van u als ouder. Op de deuren van de groepen hangen intekenlijsten waarop u kunt aangeven of u een warm of koud hapje wilt klaarmaken voor tijdens het kerstbuffet. Alvast weer een groot bedankt hiervoor! Het is ieder jaar weer smullen geblazen! Ons Kerstfeest wordt gehouden op donderdag 20 december van uur tot uur. Vanaf uur kunnen de zelfgemaakte hapjes naar binnen worden gebracht. Na het naar binnen brengen van de hapjes kan iedereen weer naar buiten. Buiten is het plein namelijk mooi versierd met lichtjes, loopt de kerstman rond en speelt het Muziekorkest kerstliedjes. Om uur zullen we de kinderen verzamelen om samen met hen een ingestudeerd kerstlied te zingen. Hierna gaan de kinderen naar binnen om lekker te eten. Om uur kunt u uw kind(eren) ophalen uit de klas. Dan is het Kerstfeest weer afgelopen. Hieronder nog even alle info op een rij: Donderdagochtend 20 december Donderdagmiddag -/ avond 20 december Kinderen nemen een bord, beker en bestek mee voorzien van naam in een tas. Alle kinderen zijn om uur vrij uur hapjes naar binnen brengen en vervolgens naar buiten. Daar is muziek en loopt de kerstman rond uur gaan de kinderen samen met het team een ingestudeerd lied zingen voor de ouders/verzorgers uur einde van het Kerstfeest De kinderen mogen opgehaald worden uit de klas.

13

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 15-01-2019 Nummer: 11 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Leerlingenraad - Doorgaande lijn taal en lezen - Jantje Beton en de weeskinderen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 18-06-2019 Nummer: 21 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Afscheid Arend en Marijke - Formatie - Parkeren rondom school - 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 11-02-2019 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Buurtsport in de voorjaarsvakantie - Schoolreisjes - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 20-05-2019 Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - Formatie Agenda 2018-2019

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-10-2018 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Talentencircuit - BOON zoekt vrijwilligers - Wecycle - Nationaal Schoolontbijt -

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-05-2019 Nummer: 20 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - VZ-jes - Schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 04. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 04. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 16-09-2019 Nummer: 04 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek - Jubileum Dirk - VZ- jes Agenda 2018-2019 16 en 18 september 2019

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-02-2019 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Rapportgesprekken - Talentmoment - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 23 januari

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 18-07-2017 Nummer: 22 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Gymrooster - Schooltijden - Laatste schooldag - Wie zit waar volgend jaar? - Foto s Fancy Fair - Actiepunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 16 14 december 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Wij wensen u gezellig feestdagen en een fantastisch 2016! Agenda Kerstvakantie vrijdag 18 dec. t/m

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Agenda. Januari december uur Kerstvakantie. 8 januari Weer naar school. 10 januari Start CITO-toetsweken. 16 januari STT Theater Dag

Agenda. Januari december uur Kerstvakantie. 8 januari Weer naar school. 10 januari Start CITO-toetsweken. 16 januari STT Theater Dag ! Agenda Januari 2018 22 december 12.00 uur Kerstvakantie 8 januari Weer naar school 10 januari Start CITO-toetsweken 16 januari STT Theater Dag 25 januari Studiedag. Alle leerlingen vrij! 26 januari Klassenshow

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest

13 december Nieuwsbrief 415. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Nieuwsbrief 415 RKBS St. Catharina Haastrecht 13 december 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kerstfeest Activiteiten en data Donderdag 20 december: 10.45 uur Kerstmusical, s middags

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 6, 8 december 2017

Nieuwsbrief Nummer 6, 8 december 2017 Nieuwsbrief Nummer 6, 8 december 2017 Vrijdag 15 december Groep 8 bezoek Stormink Woensdag 20 december AOC groep 8, kerstbakjes maken Donderdag 21 december Leerlingen zijn om 12.00 uur vrij ivm het Kerstfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Kerstviering De school is al mooi in kerstsfeer. Helaas moet dit natuurlijk voor de vakantie weer

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2017

MAANDMEMO december 2017 MAANDMEMO december 2017 Beste ouder(s),verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief in 2017. Volgende week is de sinterklaasviering en al snel staan de kerstdagen en de jaarwisseling voor de deur.

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

Zwanenhoek HT Spijkenisse

Zwanenhoek HT Spijkenisse Zwanenhoek 41-43 3201 HT Spijkenisse 0181-624186 Openbare Daltonschool Spijkenisse De Vuurvogel Weekbrief 26 24 t/m 31 maart 2017 Jarigen Wij feliciteren Leanna Keijzer, Skylar Avezaat, Jaycen de Roodt

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 08 Bedankje SjokoToko Kerstviering Staking Bibliotheek Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Bedankje voor

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn.

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Info 17 15 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Team nieuws Juf Mariët Juf Mariët

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 19 27-01-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid meester Hans Gisteren was het zover. Ik nam toen afscheid van mijn leerlingen van De Schoener. En dat ging niet

Nadere informatie