1e jaargang nummer 5 mei 2018.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1e jaargang nummer 5 mei 2018."

Transcriptie

1 - 1e jaargang nummer 5 mei Daisy!!!! Hallo allemaal, we beginnen met een nieuw opmerkelijk nieuws!!!!! Daisy Loghtens, voor outsiders, ze is de keepster van de CG1 en staat hier op de foto met Ilse Sindorf, jeugdbondscoach van Jong Oranje. Vanaf april is Daisy een van de uitverkorenen die de kleuren van oranje mag gaan proberen te verdedigen. Geweldig toch!!! Daisy, proficiat. Geniet er van. We zullen het volgen.

2 Afsluitdag 14 april. Iedereen kreeg vanuit de Tc een mail met de aankondiging van de afsluitdag en daarbij het verzoek om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Natuurlijk gaat dat niet als je zelf uit moet spelen, maar verschillende ploegen waren aanwezig. Ook was in het Sushi-restaurant een hoek wat vrij gemaakt om zoveel mogelijk bij elkaar te kunnen zitten. En dat werd een leuke bijeenkomst. Er werd veel gebuurt, gedronken en ook de bitterballen, die volgens ons het totale aantal doelpunten van de competitie moest voorstellen smaakten heerlijk. Het werd een gezellige drukte en dat is voor herhaling vatbaar!!! Afscheid Fons van Boxmeer. Er zijn natuurlijk genoeg mensen die bij de naam Fons van Boxmeer de schouders verbaasd ophalen. Niet bekend, nooit gezien of in ieder geval nooit gehoord. Fons is afgelopen zaterdag als speler door zijn team heren 4 uitgezwaaid. Niet minder dan bijna 55 jaar verdedigde hij de kleuren van onze zwem- en waterpolovereniging de Zeester, later Zeester-Prinssen, Zeester- Nickey Nobel en weer veel later Zeester-Meerval. In de jaren zestig was Fons samen met zijn broer Huub en zus Ria al vroeg lid van de pas opgerichte vereniging. Sterke schoolslagzwemmer en later rustige, niet opvallende maar betrouwbare verdediger bij het waterpolo. Kinderen, neven en nichten en eigenlijk alles wat maar van Boxmeer heette, was verbonden aan de Zeester. In 1972 werden de plannen van het Zeesterbad opgepikt en je kunt eigenlijk niet een plank, steen, tegel, lamp, bank, of deur aanraken of hij is wel een keer door de handen van Fons gegaan. Samen met zijn broer Huub was hij de man die regelmatig gevraagd werd om weer iets te komen herstellen of te vermaken. Het Zeesterbad is gewoon oa zijn (hun) bouwwerk. In al die jaren is hij als verdediger in heren 1, later heren 2 en/of 3, 4 zeker aanwezig. De laatste jaren gaf hij al wel aan een keer te gaan stoppen, maar het spelletje was elke keer toch weer te leuk om definitief de stap te zetten. Afgelopen zaterdag, 14 april was de laatste thuiswedstrijd en ook Fons mocht hier nog een keer zijn kundigheid laten zien. Met een mooie eindoverwinning sloot hij zijn lange carriere af. Midden tussen zijn medespelers werd hij toegezongen en gefeliciteerd.

3 Een laatste iemelakke boemelakke, hosse, hosse hoi (oerkreet van ons herenteam vanaf de beginjaren in 1958 van het Udense waterpolo!!!) Fons, kei bedankt voor al die jaren dat je bij ons was en dat je met ons in de ploeg meedeed. Kom gerust elke keer kijken. Drinken daarna mag ook!!! Heel spijtig nemen we ook afscheid van Jan van de Vorle en Tom Nagtegaal. Beide heren ook erg lang speler van hetzelfde team. Jan heeft ook nog lang als trainer zijn kunsten laten zien. Jammer, maar zij kiezen voor wat anders. Tom, lang aanvoerder geweest. Was volgens zeggen toe aan een andere uitdaging. Ook Tom jammer, dat je ons verlaat. Het gaat jullie allebei fantastisch!! Ook jullie natuurlijk altijd welkom. Hallo allen, Vanaf maandag 23 april t/m vrijdag 4 mei hebben de scholen meivakantie. De trainingen gaan in de meivakantie door op twee uitzonderingen na. 1. De jongens C trainen op maandag 23 en 30 april van tot uur met de Dames mee 2. De donderdagtraining vervalt op donderdag26 april, donderdag 3 en 10 mei (Hemelvaartsdag). Groeten TC Waterpolo

4 Standenlijsten 1 Aegir EG ZeesterMeerval EG Aquamigos EG VZV Njord EG Arethusa EG Aegir EG DZT 62 EG VZV Njord EG Ik vond het heel leuk bij de E-jeugd en onze yel was leuk. Onze coaches waren goed en de goals mooi gelukt. En ik zou graag papa Dirk als coach willen volgend jaar. Groetjes: Ise 1 Zeester-Meerval CJ Argo CJ VZV Njord CJ PSV CJ De Treffers CJ DBD CJ Dit team hebben we vorige keer al in het zonnetje gezet. Kampioen! Dan is het seizoen toch voor een groot deel geslaagd!!! Ik vond het wel leuk. De C was goed op elkaar ingespeeld en konden goed met elkaar overweg. Het leukst is dat we kampioen zijn en dat is mijn eerste keer. (Max) Nogmaals proficiat!!! 1 SBC Zeester-Meerval ZPC De Zeeuwse Kust SWNZ VZV Njord Nayade Classic De Dokkelaars Arethusa

5 9 HZPC DBD Hieronymus De Vennen Ons seizoen zijn we sterk begonnen. Al voordat de wedstrijden van start gingen, hielden wij ons niet alleen bezig met veel en hard trainen, maar er werd ook gewerkt aan de teamspirit. Zo werd er gezellig gebarbecued, voorbereidingstoernooien werden gespeeld en we maakten duidelijke afspraken. Toen de wedstrijden eenmaal begonnen, waren we al goed aan elkaar gewend. Het Dames 1 team van vorig seizoen is dit jaar versterkt met twee nieuwe speelsters, Simone en Esmee. Samen met trainer Egbert, coach Mels en assistent-coach/trainster Lilian zijn we gaan trainen, wedstrijden voorbespreken, wedstrijden spelen, wedstrijden nabespreken, trainen, analyseren en nog eens trainen. Het resultaat mocht er zijn. Conditioneel kon geen enkel team tegen ons op en ook tactisch werden wij elke wedstrijd beter. Aan het eind van het seizoen waren wij een gevreesd team in de competitie. We wisten bij de kampioenswedstrijd van de koploper te winnen en daarmee hun kampioenschap uit te stellen. Jammer dat we tijdens één wedstrijd allemaal een dipje hadden, waardoor we die wedstrijd verloren hebben en nu als 2 e zijn geëindigd. Toch hebben we het leuke bericht gekregen dat we mogen promoveren: wij spelen volgend seizoen in 1 e klasse district! Geesje ontbreekt op de foto. (Janne de Klein) 1 De Treffers DG VZV Njord DG Arethusa DG! Arethusa DG Zeester-Meerval DG VZV Njord DG Aquamigos DG PSV DG DBD DG TRB-Res DG Argo DG Ik vond het wel leuk. De D was niet goed op elkaar ingespeeld maar het was wel leuk. Geen kampioen, maar 5 is ook goed. (Tom)

6 Team heren 4 Gespeeld Punten 1 SBC2000 H ZVDO'74 H OZC'57 H De Vennen H TRB-RES H SBC2000 H Zeester-Meerval H AquAmigos H We hebben vanaf het begin problemen gehad met de bezetting van de ploeg. Dan 13 man, daarna maar amper 7. Blessures, ziekte, afspraken en vakantie doet op onze leeftijd vaker intrede. Niettemin toch altijd leuk om met onze ploeg (gem, 62 jaar) te spelen. We doen het voor de gezelligheid, dus voor het drankje erna. Proost!!! 1 DBD CG Spio CG De Dokkelaars CG! Aegir CG Hellas-Glana CG Aquamigos CG Zeester-Meerval CG DZT 62 CG Argo CG Waterproof CG De Krabben H DBD H DIO H De Schelde H De Dokkelaars H Aquamigos H Nuenen H Geweldig gedaan!!! Het lijkt altijd zo gemakkelijk, maar jullie hebben een prachtig seizoen gehad. Met zo n coaches en zo n keepster. Fantastisch!!!

7 8 De Zuidwesthoek H DIO H Zeester-Meerval H De Treffers H De Vennen H Arethusa H DBD H VZVNjord H Zeester-Meerval H De Meer H Nuenen H SBC2000 H Nayade H ZPC De Hof H DWK H zomeravondcompetitie Hoi allemaal!

8 Wat hebben we dit jaar weer een mooi seizoen gehad. De C gemengd is kampioen geworden en de E tjes en Dames was dat ook bijna gelukt! Heel jammer dat het seizoen al weer voorbij is, maar gelukkig is daar een oplossing voor: de zomeravondcompetitie! Deze competitie is een aantal jaar geleden voor het eerst opgezet. Het is een competitie binnen Zeester-Meerval, wat betekend dat je in een team zal komen met leden vanaf de C tot en met de Dames en Heren. Zo kun je eindelijk een keer tegen je teamgenoten spelen in een echte competitie. 6 weken lang zal er elke woensdag avond van 19:15 uur tot 21:15 uur wedstrijden gespeeld worden tussen de verschillende teams. De eerste wedstrijden zullen op 23 mei 2018 gespeeld worden. De finale zal op 27 juni 2018 plaatsvinden. Lijkt je dit super leuk om te doen? Meld je dan vooral aan! Meld je ook aan als je niet alle weken erbij kunt zijn, maar graag mee wilt doen tijdens de weken dat je er wel bent. Vermeld daarbij wel welke data je aanwezig zult zijn. Naast spelers hebben we natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Het wordt in elk geval weer een super leuke competitie waar je eindelijk een keer de kans krijgt om je teamgenoten van de KNZB competitie een poepje te laten ruiken! Dus vind je het leuk om naast wedstrijden te spelen ook aan de rand te staan om te fluiten of vind je het leuker om alleen maar te fluiten, laat het ons dan ook vooral weten! Je kunt je opgeven bij Maud van Gerwen (Dames 1) via de mail maudvangerwen@outlook.com of via een appje: Wij hopen jullie aan de badrand te zien! Groetjes, Geesje van Osch en Maud van Gerwen (Dames 1)

9 Ik geef de pass door aan aaan Ik geef de pass door aan Dorus Voor degene die mij nog niet kennen. Ik ben Dorus Bannenberg En ben de aanvoerder van H2 en geef training aan de D en de C gemengd. Op mijn 12 de zag ik in dat er iets miste aan het handballen wat ik toen nog deed, namelijk: water. En vanaf dat moment ben ik bij Arethusa begonnen met waterpoloën. Na een zomer bij Arethusa te hebben rondgezwommen zag ik dat het bij Zeester veel leuker was en ben ik vanaf september bij Egbert heel hard gaan training zodat ik het seizoen erop dan echt kon gaan waterpoloën En ja hoor na een jaar hard trainen mocht ik eindelijk gaan spelen. Het was een gemengd team met heel weinig ervaring, verwachtingen over het verloop van het seizoen waren er dan ook nog niet. Maar onder leiding van Mels de Klein wonnen we alles, tot PSV. De eerste wedstrijd tegen PSV was uit in Eindhoven en de eind stand was daar 6-6. Een paar weken later wilde we revanche, thuis in Uden bij onze kampioenswedstrijd. Ondertussen was ik gaan keepen en na een hele spannende wedstrijd die we met 2-1 hebben gewonnen zijn we in het eerste seizoen al kampioen gewonnen. En zo ging het verder, een paar jaar lang wonnen we heel veel wedstrijden en werkten we met zijn alle heel hard om ervoor te zorgen dat we ook boven aan zouden blijven staan. Na een paar jaar was een gemengd team niet meer mogelijk en werd er een jongens team samengesteld. Ik was ondertussen weer een veldspeler geworden omdat we Tedje in de goal kregen. En ook dit seizoen zijn we door hard te trainen weer hoog geëindigd.

10 Doordat ik wat ouder was dan de rest van het team ben ik het jaar erop bij de heren gaan spelen. Waar ik als verreweg de jongste speler onder de hoede van de ervaren veteranen mee werd genomen naar de wedstrijden tegen de echte grote mannen. Het tweede seizoen bij de heren werd ik aanvoerder en daarnaast ben ik begonnen aan de trainerscursus WP2. Samen met Egbert ben ik begonnen met 1 keer in de week mee te helpen met trainen en af en toe een keer coachen bij een minipolo toernooi. Ondertussen heb ik de cursus afgerond en sta ik 2 keer per week langs het bad en geef ik samen met andere trainers training aan meerdere teams. Ik speel nog altijd met veel plezier en ik geef misschien wel met nog meer plezier training. Ik hoop dit ook nog heel wat jaren te kunnen doen en ik hoop dat ik na mijn studie ook echt een team kan gaan coachen. Zeester is een leuke vereniging en ik hoop er nog jaren met plezier rond te zwemmen. Ik geef de pass door aan René Toba!!!! (Waterpolo, vriendschap voor jaren!!!!!) Herhaling..herhaling..herhaling herhaling..herhaling.herhaling herhaling.

11 Ben je jong( vanaf jaar)? Ben je gezond? Heb je misschien familie of vrienden, die kanker hebben (gehad)? Wil je iets voor hen doen? Ga je graag een uitdaging aan? 22 & 23 september: SamenLoop voor Hoop Uden Voor het eerst vindt er op 22 en 23 september 2018 een SamenLoop voor Hoop plaats voor Uden, Volkel en Odiliapeel: een 24-uurs wandelestafette in het sportpark van Uden voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Het evenement start op zaterdag om uur en eindigt op zondag om uur. Een geweldige uitdaging om dit samen met een groep te doen! Een event om het leven te vieren Naast de estafettewandeling zijn er tijdens het event ook nog veel andere activiteiten. Er zijn leuke kraampjes waar teams producten verkopen om geld in te zamelen voor het KWF. Ook zijn er verschillende muziekoptredens. Heel bijzonder is de Kaarsenceremonie. Op een Kaars van Hoop, die je voor 5,00 kunt kopen, kun je een persoonlijke boodschap of wens schrijven voor je opa, oma, vader, moeder buurman, een speciale vriend of vriendin die met kanker te maken heeft gehad. Alle kaarsen worden naast het parcours gezet, zodat het wandelparcours s nachts mooi verlicht is. Doe mee! Als waterpoloclub hebben we aangegeven onze bijdrage te willen leveren aan dit mooie evenement. Je kunt met de vereniging meelopen, maar als je met je eigen team iets speciaals wil doen, kan dat natuurlijk ook. Twan Hoevenaars is hiervoor het aanspreekpunt. Meer info over het inschrijven van teams vind je op samenloopvoorhoop.nl/uden. Je betaalt 15,00 per persoon inschrijfgeld (dat natuurlijk rechtstreeks naar het KWF gaat). Organiseer leuke acties Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF kun je vooraf ook nog allerlei leuke acties bedenken. En ook tijdens het event zijn er dus kraampjes waar je bijvoorbeeld producten kunt verkopen. Organiseer leuke acties, doe mee en ga snel naar samenloopvoorhoop.nl/uden voor meer informatie. Of help op een andere manier mee Wil je (ook) nog op een andere manier helpen? Met opbouwen, opruimen, EHBO, verkeer regelen of allerlei andere hand en spandiensten? Meld je dan aan als vrijwilliger via samenloopvoorhoop.nl/uden, ga in het menuutje rechts naar inschrijven en meld je als vrijwilliger! Bedankt namens al die kanker-patiënten!!!!!

2e jaargang nummer 4 april 2019.

2e jaargang nummer 4 april 2019. - 2e jaargang nummer 4 april 2019. Het einde van de competitie komt in zicht. En met goed resultaat. Nog niet te vroeg spreken maar we denken aan een platte kar voor het team van de B-jongens, de dames

Nadere informatie

2e jaargang nummer 1 januari 2019.

2e jaargang nummer 1 januari 2019. - 2e jaargang nummer 1 januari 2019. We wensen alle leden van de vereniging, zwemmers/sters, trimmers/sters, elementaire leden, waterpoloërs/sters, alle mensen van het bestuur, alle juryleden alle scheidsrechters,

Nadere informatie

1e jaargang nummer 3 maart 2018.

1e jaargang nummer 3 maart 2018. 1e jaargang nummer 3 maart 2018. Ben je jong? Ben je gezond? Heb je misschien familie of vrienden, die kanker hebben (gehad)? Wil je iets voor hen doen? Ga je graag een uitdaging aan? 22 & 23 september:

Nadere informatie

2e jaargang nummer 3 maart 2019.

2e jaargang nummer 3 maart 2019. - 2e jaargang nummer 3 maart 2019. Carnaval is weer voorbij. Even de boel de boel gelaten. Even geen stress van school, training, of wedstrijden. Winnen we wel of moeten we alle zeilen bijzetten om nog

Nadere informatie

1e jaargang nummer 10 november 2018.

1e jaargang nummer 10 november 2018. - 1e jaargang nummer 10 november 2018. De eerste weken zitten er op. Met wisselende prestaties. Met mooie wedstrijden!! Met prachtige overwinningen. Zeker voor de allerjongsten!!! Knap! Ook alle andere

Nadere informatie

1e jaargang nummer 11 december 2018.

1e jaargang nummer 11 december 2018. - 1e jaargang nummer 11 december 2018. Hallo, de laatste maand alweer van 2018. Kijk en lees. En misschien de volgende keer iets van je eigen ploeg..????? En natuurlijk allemaal, op naar de zwemvierdaagse.

Nadere informatie

Dames 2 weer een stap dichter bij het kampioenschap

Dames 2 weer een stap dichter bij het kampioenschap - 2e jaargang nummer 2 februari 2019. We zijn weer in de running. De eerste wedstrijden zijn alweer achter de rug. Ook de trainingen zijn weer hervat. Dat moet goed komen. Jammer vind ik het wel, dat er

Nadere informatie

WOC Zuid woensdag 13 april Marcel Brands (Voorzitter)

WOC Zuid woensdag 13 april Marcel Brands (Voorzitter) WOC Zuid woensdag 13 april 2016 Marcel Brands (Voorzitter) 20 minuten om te vertellen: 1. Wat het WOC-Zuid inhoudt 2. Wat de activiteiten van WOC-Zuid zijn 3. Hoeveel waterpolotalenten er trainen bij WOC-Zuid

Nadere informatie

1e jaargang nummer 9 oktober 2018.

1e jaargang nummer 9 oktober 2018. - 1e jaargang nummer 9 oktober 2018. Hallo Zeesterren en Zeesterretjes, We zijn weer begonnen!!! We kunnen er weer tegen aan. Dat betekent dus ook, dat er spullen, foto s, verhalen, berichten ingeleverd

Nadere informatie

2e jaargang nummer 5 mei 2019.

2e jaargang nummer 5 mei 2019. - 2e jaargang nummer 5 mei 2019. Het einde van de competitie is daar. Wat een prestaties!!! Waauw!!! Diverse kampioenen en de allerjongste lichting met veel enthousiasme en inzet. Zo moet dat!! Kampioenen

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 497 JACQUES MOMENT(EN) De inzet van veel (jeugd)voetballers, die meededen

Nadere informatie

Ook trainden 5 jeugdleden bij de WOC-Zuid in Eindhoven en 8 leden bij de Waterpoloschool Roosendaal (satelliet van de WOC-Zuid).

Ook trainden 5 jeugdleden bij de WOC-Zuid in Eindhoven en 8 leden bij de Waterpoloschool Roosendaal (satelliet van de WOC-Zuid). Jaarverslag 2015 Waterpolo ZV De Vennen Competitie (senioren) Seizoen 2014-2015 is begonnen met vijf teams. Drie heren- en twee damesteams. Heren 1 kwam uit in de 1 e klasse district en bestond uit 11

Nadere informatie

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 10 Week 47 21-11 t/m 27-11-2016 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - Sassenheim H2 10-6

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Beste waterpoloërs, Met deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en informatie geven m.b.t. het nieuwe poloseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

1e jaargang nummer 6 juni 2018.

1e jaargang nummer 6 juni 2018. - 1e jaargang nummer 6 juni 2018. Hallo waterpolovrienden en vriendinnen, In maanden als juni, juli, augustus is het altijd wat rustiger en stiller tussen de golven van het badwater. Vandaar dat deze info

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Crusaders flits December 2014 Fijne vakantie! Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders In deze laatste Flits van het jaar bedanken we Daniel Dzaleski voor zijn inzet voor de

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

De Vreedzame school. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar

De Vreedzame school. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 13 oktober 2014 De Vreedzame school Als

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Uitslagen en eventuele afgelastingen zijn te vinden op: http://wedstrijdprogramma.julianamill.nl/ Klik dan op het tabblad junioren Uitslag

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Onderwerp Verslag RWPC-RSC jaarvergadering met polosecretariaten KNZB regio Zuid. De Schelde. Namens RWPC: Marcel Jansen voorzitter

Onderwerp Verslag RWPC-RSC jaarvergadering met polosecretariaten KNZB regio Zuid. De Schelde. Namens RWPC: Marcel Jansen voorzitter Contactpersoon Wieger Scheepers T 06-5166 9528 E rwpc.secretaris@knzbzuid.nl Aan: Regiobureau KNZB Zuid Postbus 90 5140 AB Waalwijk T +31 (416-330606 E regiobureau@knzbzuid.nl www.knzbzuid.nl Onderwerp

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Weekbrief 19. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 19. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 19 Week 6 06-02- t/m 12-02-2017 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - De Linge/PCG (SG) H2

Nadere informatie

Zeg niks of iets positiefs!

Zeg niks of iets positiefs! Zeg niks of iets positiefs! Kinderen zeggen wat ze van hun coaches en ouders verwachten #interviews #kinderen #voetbal Meer dan de helft van de kinderen tussen de 12 en 19 jaar traint en speelt bij een

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 35 28 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Avondwandelvierdaagse 2019 - Studiedagen nieuwe schooljaar - Huisdieren op het schoolplein - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 27 7 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 10-04 Luca, groep 3 10-04 Roos, groep 1B 11-04 Stan, groep 1B

Nadere informatie

Ondertussen bij RZC...

Ondertussen bij RZC... Ondertussen bij RZC... jaargang 1 - september 2017 - nr. 04 Nieuws, weetjes en verhalen van de afdelingen van Renkumse Zwem- en Waterpoloclub En verder o.a.... energieke start polo Met nieuwe trainer en

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 8-2015 Bijblijver Informatieblaadje In dit nummer: Beste ouders 1 8-2015 Afscheidsreceptie juffrouw José 1 Beste ouders Na twee weken meivakantie hebben we afgelopen

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie