Verhuizen Stapje verder Hoofdgebouw Huidige groep Tijdens stapje verder zit hier: Naar de dependance Nieuwe kleuters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verhuizen Stapje verder Hoofdgebouw Huidige groep Tijdens stapje verder zit hier: Naar de dependance Nieuwe kleuters"

Transcriptie

1 30 juni en 6 juli Oudergesprekken groep 3 t/m 7. 5 juli Stapje verder. 11 juli Afscheidsavond/musical groep juli Uitzwaaien groep 8, uur. 14 juli Laatste schooldag, s middags vrij. 2 juli Caitlin Jansen (8) 3 juli Odin Hoedeman (8) 3 juli Anna Leeuw (5) 3 juli Jip van der Steeg (6) 4 juli Thijmen Sijtsma (9) 4 juli Yasmine Tiniyali (10) 5 juli Bruce Verhees (10) 6 juli Erik Szymczak (8) 6 juli Eefje Zegers (7)

2 Verhuizen Als volgend schooljaar start, is er weer het een en ander veranderd wat betreft de lokaalverdeling. Tijdens de zomervakantie wordt groep 4 naar de dependance verhuisd. Zij zullen daar volgend schooljaar op de eerste verdieping hun lokalen hebben. Op het hoofdgebouw gaan de groepen 6 naar beneden toe zodat er een leerplein voor groep 5 en 6 zal ontstaan. De beide groepen 6 gaan naar de lokalen van de huidige groepen 4. Boven zal het leerplein dan voor groep 7 en 8 zijn. Voor de kleutergroepen verandert er niets. Stapje verder Aanstaande woensdag (5 juli) hebben alle leerlingen van 11:00-12:00 stapje verder (behalve groep 8). Alle leerlingen gaan dan een uurtje proeven van hun volgende groep. In vogelvlucht ervaren ze wat hen allemaal voor avontuurlijks te wachten staat in het volgende schooljaar. Hoofdgebouw Huidige groep Lokaal groep 8 Lokaal groep 7 Lokaal groep 6B Lokaal groep 6A Lokaal groep 5B Lokaal groep 5A Tijdens stapje verder zit hier: Jeannette en Martijn met groep 7A (groep van Walther) Koen en Anne-Marie met groep 7B (groep van Ivonne) Ivonne met groep 6B (groep van Miranda) Walther met groep 6A (groep van Mirjam) Miranda met groep 5B (groep van Ingeborg) Isabelle met groep 5A (groep van Isabelle) Naar de dependance Vanaf 10:30 worden de oudste kleuters verzameld in de speelzaal om daarna onder begeleiding van enkele leerkrachten rond 10:45 naar hun groep 3 op de dependance te wandelen. Om 11:50 lopen ze weer terug naar het hoofdgebouw zodat ze op tijd terug zijn om opgehaald te worden. Nieuwe kleuters Ouders van nieuwe kleuters zijn vanaf 10:30 uitgenodigd om in de teamkamer koffie te drinken. Vanaf 10:45 kunnen zij hun kind(eren) naar de nieuwe klas brengen. Overblijftarieven schooljaar In de onderstaande tabel staat het overzicht van de tarieven voor het overblijven voor komend schooljaar. Deze tarieven zijn deze maand in overleg met de MR vastgesteld. Afgelopen schooljaar heeft de Spoorzoeker in de loop van het schooljaar extra medewerkers van Open-Up! en Kober ingezet. Om dit te kunnen continueren, is het overblijftarief met 4% verhoogd wat resulteert in de onderstaande tarieven: Kortings-percentage Per jaar Per schooljaar 100% 1 e Kind 150,00 Voor een gezin met één kind 150,00 90% 2 e kind 135,00 Voor een gezin met twee kinderen 285,00 75% 3 e kind 112,50 Voor een gezin met drie kinderen 397,50 50% 4 e kind en meer 75,00 Voor een gezin met vier kinderen 472,50 BredaPas houders 40,00 per kind N.B. Net als vorig schooljaar gaan wij er vanuit dat alle kinderen overblijven tenzij ouders per mail aangeven dat hun kind niet zal deelnemen. Deze mail ontvangen wij dan graag vóór de start van het nieuwe schooljaar (kbsdespoorzoeker_info@inos.nl).

3 Een Stapje Verder. Woensdag is het zover. Alle kinderen uit groep 1/ 2 gaan kennismaken met de kinderen die volgend schooljaar bij hen in de groep zitten. Voor de kinderen die naar groep 3 gaan is het dubbel bijzonder. Zij gaan niet alleen zien wie hun nieuwe klasgenootjes zijn en hun nieuwe juffen, maar ook gaan ze naar hun nieuwe schoolgebouw, de dependance. Ze verzamelen in de speelzaal en lopen onder begeleiding in een lange rij naar de Archimedesstraat. Om 12 uur zijn ze weer teug op het hoofdgebouw met hun verhalen van dit Stapje Verder. U kunt uw zoon of dochter bij de gebruikelijke ingang ophalen. De kleuters, die na de vakantie gaan starten op onze school, komen naar hun nieuwe klas. Ze doen dan samen een Stapje Verder met de kinderen die al in die klas zitten en met de juffen. We hopen dat iedereen het leuk vindt en het naar zijn zin zal hebben. Deze ochtend en volgend schooljaar. TECHNIEK MET JUF JOSÉ De afgelopen twee weken hebben groepjes oudste kleuters uit de groepen B t/m D het over geluid gehad. (Juf Birgit doet techniek met de oudste kleuters uit groep A.) De kinderen hebben ontdekt dat geluiden trillingen van de lucht zijn. Het proefje met de dansende couscous vonden ze prachtig. Vraagt u maar eens aan uw zoon of dochter hoe het kwam dat de couscous ging dansen. Dat kan hij of zij u vast wel uitleggen. De zelfgemaakte bekertjestelefoon moest natuurlijk wel uitgeprobeerd worden.

4 Modderdag. De Moddermiddag in de groepen 3 was een groot succes. De kinderen mochten met modder gooien, grabbelen in de modder, moddermonsters kleien, elkaar met modder schminken, dieren schilderen met modder, druiptorens maken van modder en met een blinddoek over het blote voetenpad lopen. Kampioenen! Afgelopen weekend werd in Zutphen het Nederlands kampioenschap badminton voor teams U11 gespeeld. Hier zijn Iris Samola en Indy Janssen uit groep 6A, samen met hun team, NEDERLANDS KAMPIOEN geworden!! De ultieme beloning na een seizoen hard trainen en spelen in de competitie en op toernooien. Zij dragen nu de titel: Nederlands Kampioen Regioteams 2017 Jeugd U11. Wij feliciteren Iris en Indy (en hun team natuurlijk) heel hartelijk met dit geweldige resultaat!

5 Gymtechniekles. Vandaag kregen de groepen 5 een gymtechniekles aangeboden van Juf Wil. Heel iets anders dan apenkooien maar wel erg leuk! Eindkamp groep 8. De leerlingen van groep 8 (en natuurlijk ook de leerkrachten) hebben de afgelopen dagen kunnen genieten van een geweldig kamp. Afgelopen woensdag werden ze door alle overige groepen uitgezwaaid en gingen ze op weg naar het station. Hoewel het deze eerste dag behoorlijk regende, mocht dat de pret niet drukken. Gisteravond kregen ze bezoek van de andere juffen en meneren. Na een leuke activiteit (iets met toiletpapier!?) werd de avond afgesloten met een gezellige barbecue. Wat ze nog meer beleefd hebben zullen zij u ongetwijfeld zelf vertellen. Nu zijn ze weer lekker thuis! Wij willen alle ouders die, op welke manier dan ook, geholpen hebben heel hartelijk bedanken. Zonder jullie hulp was dit allemaal niet mogelijk geweest.

6 DISCO GROOT SUCCES Afgelopen vrijdagavond was het dan zover! De rode loper lag uit... en ja hoor, iedereen zag er fantastisch uit en klaar om heerlijk uit z'n dak te gaan. 131 kinderen waren van de partij... wat een geweldige opkomst. Met een goede beveiliging en dj Elton John was het feest compleet. De dj werd overspoeld door verzoekjes... er werd volop gedanst..zelfs op de grond is lava!!!!! Bezweet, moe en voldaan kunnen we terug kijken op een geslaagde avond. De oudervereniging Overblijfvrijwilligers gezocht! Het overblijfteam van KBS de spoorzoeker is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfvrijwilliger willen werken. Wij zoeken mensen die tussen de middag een paar uurtjes vrij hebben en samen met de kinderen een boterham willen eten, willen spelen of lekker kletsen. Samen met het overblijfteam draag je zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer. Het is belangrijk dat je een groep kinderen een leuke, ontspannen en verantwoorde lunchpauze kunt bezorgen. (Het is een uitdagende klus waar je een belastingvrije vrijwilligersvergoeding van 4,50 per uur voor krijgt.) Wij zijn met name op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande dagen en tijden: Maandag (2 shifts): 11:15-13:15 uur 11:55-13:15uur Dinsdag: 12:40-13:15uur Donderdag: 12:40-13:15uur Het zou fijn zijn wanneer u ongeveer 15 minuten, voor aanvang van de shift, aanwezig kunt zijn. Heeft u interesse (of kent u iemand in uw omgeving die interesse heeft)? Stuur dan een mailtje naar: kbsdespoorzoeker.kober@inos.nl. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

7 Start nieuwe cursussen Dans en Theater Na de zomervakantie starten de volgende cursussen: -Peuterdans -Kleuterdans -Dansexpressie voor groep 3 / 4 -Toneel voor groep 5 / 6 Voor aanmelden en meer informatie:

8

9

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Personeelsbezetting komend schooljaar: In de formatie stonden nog een paar vraagtekens.

Personeelsbezetting komend schooljaar: In de formatie stonden nog een paar vraagtekens. 1 juli 2019 2 juli Afscheidsavond/musical groep 8 3 juli Uitzwaaien groep 8 5 juli Leerling s middags vrij (12.10/12.25 uur) 6 juli t/m 18 augustus Zomervakantie Juli 2 Caitlin Jansen (2009) 3 Srdan (Serdjan)

Nadere informatie

Nieuwe Engelse methode. Groep 7/8 gaat komend schooljaar werken vanuit een nieuwe Engelse methode. Take it easy.

Nieuwe Engelse methode. Groep 7/8 gaat komend schooljaar werken vanuit een nieuwe Engelse methode. Take it easy. 3 juli 2015 3 juli Rapporten mee 6 en 9 juli Oudergesprekken 8 juli Stapje verder 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur)

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor:

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor: 27 mei 2019 29 mei Speldag/juffendag groep 1-2 en 3-4 30 mei Hemelvaart (Vrij) 31 mei Vrij 4 juni Educatieve reis groep 3 4 juni Educatieve reis groep 4 5 juni Kleuterdisco 6 juni Educatieve reis groep

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

22 juli september Eerste schooldag

22 juli september Eerste schooldag 22 juli 2016 5 september Eerste schooldag 22 juli Senna Schoffelen (7) 22 juli Jannes de Rijk (12) 23 juli Julian Rompa (10) 23 juli Joey Rovers (9) 25 juli Noortje Castien (12) 25 juli Floris Dansen (5)

Nadere informatie

U bent van harte welkom om als toehoorder bij deze vergadering aanwezig te zijn.

U bent van harte welkom om als toehoorder bij deze vergadering aanwezig te zijn. 10 maart 2017 12 maart Kinderkleding- en speelgoedbeurs 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart MR overleg 17 maart Vergadering leerlingraad 9 maart Sophie Vermeulen (9) 10 maart Indy

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats.

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats. 24 juni 2019 24 en 27 juni Oudergesprekken groep 3 t/m 7 26 juni Stapje Verder 2 juli Afscheidsavond/musical groep 8 3 juli Uitzwaaien groep 8 5 juli Laatste schooldag. Leerlingen vrij om 12.10 / 12.25

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5)

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5) 11 maart 2016 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart OV vergadering 18 maart Streetwise 25 maart Goede vrijdag. s Middags vrij (12.15 uur) 11 maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

15 juni juni Deze week kennismaking VO groep 8 19 juni Educatieve reis groep 3 en 4 20 juni Studiedag, leerlingen vrij 22 juni 2 e rapport

15 juni juni Deze week kennismaking VO groep 8 19 juni Educatieve reis groep 3 en 4 20 juni Studiedag, leerlingen vrij 22 juni 2 e rapport 15 juni 2018 18 juni Deze week kennismaking VO groep 8 19 juni Educatieve reis groep 3 en 4 20 juni Studiedag, leerlingen vrij 22 juni 2 e rapport 15 juni Ole Kielman (5) 17 juni Pien Heddes (12) 19 juni

Nadere informatie

1 juli t/m 8 juli Kennismakingsdagen VO 5 juli Educatieve reis groep 5a 7 juli Educatieve reis groep 5b 8 juli 2 e Rapport

1 juli t/m 8 juli Kennismakingsdagen VO 5 juli Educatieve reis groep 5a 7 juli Educatieve reis groep 5b 8 juli 2 e Rapport 1 juli 2016 4 t/m 8 juli Kennismakingsdagen VO 5 juli Educatieve reis groep 5a 7 juli Educatieve reis groep 5b 8 juli 2 e Rapport 2 juli Caitlin Jansen (7) 3 juli Odin Hoedeman (7) 3 juli Jip van der Steeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakanties Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie Meivakantie Hemelvaart

Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakanties Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie Meivakantie Hemelvaart 12 april 2018 13 april Onderwijsstaking (leerlingen vrij) 17 t/m 19 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen 21 april t/m 6 mei Meivakantie 27 april Koningsdag 15 april Hein van Erp (6) 15 april

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

H O R I Z O N T A A L

H O R I Z O N T A A L H O R I Z O N T A A L Nr 13 juli 2017 schooljaar 2016-2017 let op: aanpassing brigadieren Velsgoed De afgelopen maanden heeft de werkgroep brigadieren Velsgoed haar uiterste best gedaan om de volledige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Kbs Kievitsloop nr.01

Kbs Kievitsloop nr.01 We springen het jaar in! Na een, hopelijk voor iedereen, heerlijke zomervakantie zijn we maandag weer een nieuw jaar ingesprongen. Wij wensen iedereen een mooi jaar toe met veel groei en veel plezier!

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s In deze nieuwsbrief Kamp Naaldenveld Agenda Formatie 2015-2016 OV Kampverhalen Kampfoto s Kamp Naaldenveld Zoals gewoonlijk maken wij ook dit jaar weer, traditiegetrouw aan het einde van de kampweek, de

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

Afscheid nemen Heidy Petra Nieuwsbrief van: Athletic school Champs

Afscheid nemen Heidy Petra  Nieuwsbrief van: Athletic school Champs Afscheid nemen Ze zeggen het al een eeuwigheid: Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan Voor een paar collega s is de tijd van gaan nu gekomen. We gaan namelijk afscheid nemen van enkele collega

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

1 juni juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8

1 juni juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8 1 juni 2018 6 juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8 1 juni Ciska Goorden (12) 2 juni Julian Lantveld (8) 3 juni Yasmine Karam (11) 4 juni Xander Overboom (7) 4 juni Jonas van der Ploeg (10) 5 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

11 september Gesprekkencyclus

11 september Gesprekkencyclus 11 september 2015 14 t/m 25 september Kennismakingsgesprekken gr. 3 t/m 8 16 september OV Vergadering 21 september Studiedag. Alle leerlingen vrij 25 september Sportdag 11 september Feline Krijger (10)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8, opa s/oma s/tante/oom Musical gr. 8, alléén ouders NIEUWS Op vrijdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

24 augustus t/m 31 augustus Deze week luizencontrole 29 augustus OV overleg

24 augustus t/m 31 augustus Deze week luizencontrole 29 augustus OV overleg 24 augustus 2018 27 t/m 31 augustus Deze week luizencontrole 29 augustus OV overleg 24 augustus Rafael Nerrings (5) 26 augustus Britt Rienks (9) 27 augustus Marisa Goorden (9) 27 augustus Emma Rijnbout

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 oktober 2015

Datum: donderdag 8 oktober 2015 Datum: donderdag 8 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Studiedag: morgen hebben alle kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. We wensen jullie een lekker lang weekend toe! Kalender:

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie