Vraagprijs Kosten koper

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprijs Kosten koper"

Transcriptie

1 Vraagprijs Kosten koper

2 Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Kopen bij Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod?

3 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp Adres: Vrijburg 19 Postcode: 1068 PN Prijs: ,- Prijs type: Vraagprijs Bijdrage VVE: 113,61 per maand Status: Verkocht onder voorbehoud Betalingsconditie: Kosten koper Aanvaarding Per direct EPA certificaat: C Bouwjaar: 1983 Soort bouw: Bestaande bouw Type bouw: Portiekflat, Benedenwoning Ligging: In woonwijk, Nabij scholen Aantal kamers: 3 kamers Aantal slaapkamer(s): 2 slaapkamers Gebruikersoppervlakte: 65 m 2 Woonlaag: Begane grond Vloerkwaliteit: Kaal Soort woning: Appartement Type woning: Portiekflat, Benedenwoning Wijkbeheerder aanwezig: Nee Berging: Berging in de woning Verwarming: CV-installatie 2004 Materiaal kozijnen: Hout Dubbel glas: Volledig

4 Erfpacht afgekocht tot Watermeter aanwezig Wasmachineaansluiting in keuken Plafonds zijn gewit Casco keuken In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het sanering plichtige asbest is verwijderd. Geen trappen meer lopen en je auto gratis voor de deur parkeren. Hoe makkelijk wil je het hebben? Dit 3-kamer appartement (65 m²) ligt op de begane grond in Amsterdam Osdorp, vlakbij de Sloterplas en winkelcentrum Osdorpplein. Heb je groene vingers? Dan kun je je uitleven in je achtertuin gelegen op het Zuidoosten. Indeling Je komt binnen in de hal waar je toegang hebt tot de twee slaapkamers aan de voorkant van het appartement en de woonkamer met open keuken aan de achterkant. Vanuit de woonkamer kun je naar de achtertuin, gelegen op het Zuidoosten. Tussen de woonkamer en de slaapkamer in vind je het toilet en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Vanuit de hal kun je ook de berging in. Projectnotaris Notariskantoor Spier en Hazenberg Voorbehoud Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper. Bod uitbrengen Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een te sturen naar

5

6

7 De weilanden rond de Osdorperweg herinneren aan het verleden als tuinbouwgebied. In 1960 betrokken de eerste bewoners de nieuwe huizen. Osdorp was de eerste van de vier westelijke tuinsteden waar werd geëxperimenteerd met hoogbouw. Recreëren Wie wil winkelen gaat naar het Osdorpplein. Daar vind je behalve de grote winkelketens ook buurtsupers, theater De Meervaart, lunchrooms en restaurants. Of je brengt een bezoekje aan de outletwinkels in Koopcentrum Akerpoort. De Sloterplas is onlangs uitgebreid met een zwemsteiger en een drijvend vlot, ideaal voor een verkoelende duik. Op de nieuwe oevertribune kun je genieten van de ondergaande zon of van de grote en kleine evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. En voor wie dat toch te druk vindt; de Lutkemeerpolder is een zalig buitengebied voor de wandelaar en fietser. G evarieerd aanb od In Tuinstad Osdorp stonden altijd veel corporatiewoningen. Door sloop en nieuwbouw neemt het aanbod koop- en vrije sectorhuurwoningen de laatste jaren toe. Zoals rond het Dijkgraafplein, waar nu ruime appartementen en eengezinswoningen staan. En na een geslaagd experiment met zelfbouwkavels in Geuzenveld, worden die nu hier ook geïntroduceerd. Ook het gebied rond het Osdorpplein wordt grotendeels vernieuwd. Het horeca- en winkelaanbod wordt gevarieerder en er komen circa woningen bij. In het Scheepvaartkwartier is zelfs een gracht gegraven met daaraan zeven nieuwe woontorens. Bew oners In Osdorp wonen relatief veel ouderen, vooral richting de Sloterplas. Het zijn vaak bewoners van het eerste uur die dol zijn op hun buurt. Door de vele nieuwbouw komen er ook weer veel jonge gezinnen bij. In vergelijking met de andere tuinsteden wonen er minder mensen van niet-westerse herkomst en meer kinderen en jongeren.

8 Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes tuinsteden gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker. Bew oners Nieuw-West heeft inwoners en telt 148 verschillende nationaliteiten. Gemiddeld wonen er veel meer gezinnen, en daarmee ook meer jongeren. Met de woningnood binnen de ring, is Nieuw-West in opmars. Veel studenten en jonge gezinnen kiezen voor het groen en de ruimte. Het zijn vaak die nieuwe bewoners die alle ontwikkelingen in Nieuw-West nauwgezet volgen en zoals in het geval van NiceNieuwWest.nl zelf een buurtsite starten. W ink els, horeca en cultuur Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de makeover van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen. Vernieuw ing Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs. Lig g ing Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

9 Stadgenoot is een van de zes corporaties in Amsterdam. Naast huurwoningen in de sociale en vrije sector, bieden we ook koopwoningen aan, in alle buurten van de stad, zowel binnen de ring als daarbuiten. Of je nu een eengezinswoning in een buitenwijk of juist een appartement zoekt in de stad, je wilt vooral een koophuis van een betrouwbare partij. Dat is Stadgenoot. Voor we een woning verkopen, wordt 'ie gecontroleerd en krijgt 'ie waar nodig een opfrisbeurt. Onze huizen hebben geen overbodige luxe. Je betaalt dus niet voor een dure keuken, het parket of de luxe afwerking van de badkamer. Al onze woningen zijn basic, in goede staat en direct beschikbaar.

10 Deze verkoopvoorwaarden maken deel uit van de koopovereenkomst.

11 Vereniging van Eigenaren Koop je een woning in een gebouw met meerdere woningen, dan ben je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Waarom? Omdat de wet wil dat de kosten en het nemen van beslissingen over het pand democratisch gebeuren. Iedere eigenaar betaalt maandelijks een servicebijdrage waarmee de vereniging spaart voor groot onderhoud, zoals schilderwerkzaamheden en dak reparaties. Meer info lees hier (doorlink naar volledige tekst) Je huurwoning kopen Heb je interesse in het kopen van je huurwoning? Neem contact op met Stadgenoot en informeer naar de mogelijkheden. Komt jouw woning in aanmerking voor verkoop, dan kan Stadgenoot je in sommige gevallen 5% korting aanbieden op de getaxeerde waarde. Deze korting geldt alleen voor woningen met een taxatiewaarde onder ,- (per 1 juli 2017). Meer informatie? Neem contact met ons op via de Klantenservice op nummer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voorwaarden. Voorrang voor huurders Waarom verkoopt Stadgenoot eigenlijk woningen? Als wij een woning verkopen, kunnen we met de opbrengst een nieuwe huurwoning bouwen. Met de huizenprijzen van de laatste tijd, kunnen we zelfs twéé nieuwe huurwoningen neerzetten als we er één verkopen. Zo ontstaat er extra woonruimte in de stad. Voorwaarden voorrangsregeling Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden: 1. U woont in een huurwoning van Stadgenoot en staat genoemd op het huurcontract. 2. U hebt geen tijdelijk huurcontract. 3. Bij de eerste bezichtigingsronde nodigen wij iedereen uit. De woning wordt gegund aan de huurder met het beste bod. 4. U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging. 5. Stadgenoot bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt. 6. De voorrangsregeling geldt alleen als deze in de aanbiedingstekst vermeld wordt. 7. U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn. 8. Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact. 9. U gaat zelf minimaal twee jaar in de koopwoning wonen. 10. Stadgenoot behoudt het recht van gunning.

12

13 Makelaar Notaris VvE Sarphatistraat GW Amsterdam Postbus AS Amsterdam Tel: (optie 2) maandag t/m vrijdag van 9.00 tot Prinses Irenestraat WV Amsterdam Tel: Westeinde ZP Amsterdam Tel: Jacob Bontiusplaats LL Amsterdam Tel: info@vvebeheer-amsterdam.nl Overig (Parkeerbeheer Amsterdam) Tel: / Jodenbreestraat NH Amsterdam gemeentelijk informatienummer: * Bezoek regelmatig onze website: aanbod.stadgenoot.nl * Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws. * Ontvang ons aanbod per mail door je woonwensen op te geven en/of ontvang onze digitale nieuwsbrief. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

14 Stadgenoot Verkoop Sarphatistraat GW Amsterdam Postbus AS Amsterdam T (optie 2) E verkoop@stadgenoot.nl W

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp Adres: Johan Hofmanstraat 17 Postcode: 1069 KD Bruto Prijs: 1.013,69 Netto Prijs: 1.002,- Servicekosten:

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp Adres: Johan Hofmanstraat 44 Postcode: 1069 KE Bruto Prijs: 987,94 Netto Prijs: 950,- Servicekosten: 37,94

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp Adres: Frobelstraat 34 Postcode: 1068 HP Bruto Prijs: 981,41 Netto Prijs: 925,- Servicekosten: 56,41 Status:

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 305.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 250.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 275.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp Adres: Van Suchtelen van de Haarestraat 347 Postcode: 1068 GR Bruto Prijs: 973,30 Netto Prijs: 900,- Servicekosten:

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 280.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 250.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 260.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 295.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 280.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 355.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Koopsom Kosten koper

Koopsom Kosten koper Koopsom 340.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 175.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 260.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 205.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 275.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 210.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Royale 6-kamer woning. Vraagprijs Kosten koper

Royale 6-kamer woning. Vraagprijs Kosten koper Royale 6-kamer woning Vraagprijs 299.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 205.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 230.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 270.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 230.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Koopsom Kosten koper

Koopsom Kosten koper Koopsom 189.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 350.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Koopsom Kosten koper

Koopsom Kosten koper Koopsom 360.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Koopsom Kosten koper

Koopsom Kosten koper Koopsom 360.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 190.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000 Kosten koper

Vraagprijs 160.000 Kosten koper Vraagprijs 160.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 145.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 145.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Koopsom Kosten koper

Koopsom Kosten koper Koopsom 360.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 156.500 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 199.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 200.000 Kosten koper

Vraagprijs 200.000 Kosten koper Vraagprijs 200.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 175.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vierkamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 1.075 Per maand. Zeer ruime woning van 133 m²!

Vierkamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 1.075 Per maand. Zeer ruime woning van 133 m²! Vierkamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping Huurprijs 1.075 Per maand Zeer ruime woning van 133 m²! Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt:

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 299.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m²

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m² 4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping Huurprijs 950 Per maand Zeer ruime woning van 155 m² Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt:

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

7-kamerwoning met tuin. Vraagprijs 239.000 Kosten koper

7-kamerwoning met tuin. Vraagprijs 239.000 Kosten koper 7-kamerwoning met tuin Vraagprijs 239.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

vierkamerappartement op de eerste verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning!

vierkamerappartement op de eerste verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning! vierkamerappartement op de eerste verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning! Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp midden-oost

Nadere informatie

Vijfkamerwoning op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Netto huurprijs 1.067 Per maand

Vijfkamerwoning op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Netto huurprijs 1.067 Per maand Vijfkamerwoning op de begane grond, eerste en tweede verdieping Netto huurprijs 1.067 Per maand Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp midden-oost

Nadere informatie

4-kamerappartement op de vierde verdieping. Netto huurprijs 935 Per maand. Zeer ruime woning!

4-kamerappartement op de vierde verdieping. Netto huurprijs 935 Per maand. Zeer ruime woning! 4-kamerappartement op de vierde verdieping Netto huurprijs 935 Per maand Zeer ruime woning! Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp midden-oost

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 179.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Riante tuin op het westen. Vraagprijs 169.000 Kosten koper. 3-kamermaisonnette

Riante tuin op het westen. Vraagprijs 169.000 Kosten koper. 3-kamermaisonnette Riante tuin op het westen Vraagprijs 169.000 Kosten koper 3-kamermaisonnette Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Keuken met inbouwapparatuur. Vraagprijs 129.500 Kosten koper. Balkon op het westen

Keuken met inbouwapparatuur. Vraagprijs 129.500 Kosten koper. Balkon op het westen Keuken met inbouwapparatuur Vraagprijs 129.500 Kosten koper Balkon op het westen Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs 225.000 Kosten koper

Vraagprijs 225.000 Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs 395.000 Kosten koper

Vraagprijs 395.000 Kosten koper Vraagprijs 395.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 260.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs 375.000 Kosten koper

Vraagprijs 375.000 Kosten koper Vraagprijs 375.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Geuzenveld-Slotermeer Adres: Jan Lelimanhof 21 Postcode: 1067 LE Bruto Prijs: 883,24 Netto Prijs: 875,- Servicekosten:

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Geuzenveld-Slotermeer Adres: Dr. H. Colijnstraat 230 Postcode: 1067 CH Bruto Prijs: 886,73 Netto Prijs: 850,- Servicekosten:

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 320.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 375.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 250.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

4-kamermaisonnette op de negende en tiende verdieping. Netto huurprijs 990 Per maand. Met riant dakterras

4-kamermaisonnette op de negende en tiende verdieping. Netto huurprijs 990 Per maand. Met riant dakterras 4-kamermaisonnette op de negende en tiende verdieping Netto huurprijs 990 Per maand Met riant dakterras Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt: Osdorp

Nadere informatie

Diepe achtertuin. Vraagprijs Kosten koper. Woning met mogelijkheden

Diepe achtertuin. Vraagprijs Kosten koper. Woning met mogelijkheden Diepe achtertuin Vraagprijs 195.000 Kosten koper Woning met mogelijkheden Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 399.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 415.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 199.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 240.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 175.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Driekamerwoning op de eerste verdieping. Netto huurprijs 725 Per maand. Dakterras op het zuiden

Driekamerwoning op de eerste verdieping. Netto huurprijs 725 Per maand. Dakterras op het zuiden Driekamerwoning op de eerste verdieping Netto huurprijs 725 Per maand Dakterras op het zuiden Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Zuidoost Buurt: Gaasperdam Adres: Ruiseveenpad

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 240.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs 129.000 Kosten koper

Vraagprijs 129.000 Kosten koper Vraagprijs 129.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 300.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 400.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 129.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 265.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Twee balkons. Vraagprijs 127.500 Kosten koper. Goed ingedeeld driekamerappartement

Twee balkons. Vraagprijs 127.500 Kosten koper. Goed ingedeeld driekamerappartement Twee balkons Vraagprijs 127.500 Kosten koper Goed ingedeeld driekamerappartement Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 415.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Woning met mogelijkheden. Vraagprijs Vrij op naam. Ruime tuin op het zuidwesten

Woning met mogelijkheden. Vraagprijs Vrij op naam. Ruime tuin op het zuidwesten Woning met mogelijkheden Vraagprijs 169.500 Vrij op naam Ruime tuin op het zuidwesten Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 375.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt. Stadsdeel

Objectinformatie. Plattegrond. Buurt. Stadsdeel Vraagprijs 325.000 Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel 3-5 6 7 8 9 10 11 13 13 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: West Buurt: Oud-West/De Baarsjes Adres: Orteliuskade 71-1 Postcode: 1057 AN Prijs: 325.000,-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 225.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 245.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

3-kamerappartement op de vierde verdieping. Netto huurprijs 800 Per maand. Direkt gelegen aan het leuke Lambertus Zijlplein

3-kamerappartement op de vierde verdieping. Netto huurprijs 800 Per maand. Direkt gelegen aan het leuke Lambertus Zijlplein 3-kamerappartement op de vierde verdieping Netto huurprijs 800 Per maand Direkt gelegen aan het leuke Lambertus Zijlplein Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West

Nadere informatie

Vierkamerwoning op de eerste verdieping. Netto huurprijs 775 Per maand. Rustige en groene buurt

Vierkamerwoning op de eerste verdieping. Netto huurprijs 775 Per maand. Rustige en groene buurt Vierkamerwoning op de eerste verdieping Netto huurprijs 775 Per maand Rustige en groene buurt Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Zuidoost Buurt: Gaasperdam Adres: Veenendaalplein

Nadere informatie

Vraagprijs 220.000 Kosten koper

Vraagprijs 220.000 Kosten koper Vraagprijs 220.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vierkamer woning met tun. Netto huurprijs 725 Per maand. In groene omgeving

Vierkamer woning met tun. Netto huurprijs 725 Per maand. In groene omgeving Vierkamer woning met tun Netto huurprijs 725 Per maand In groene omgeving Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Zuidoost Buurt: Gaasperdam Adres: Maasdrielhof 193 Postcode:

Nadere informatie

Vraagprijs 230.000 Kosten koper

Vraagprijs 230.000 Kosten koper Vraagprijs 230.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Je bent geïnteresseerd, hoe nu verder? Kopen zonder zorgen bij Stadgenoot Welke verkoopvoorwaarden hanteert Stadgenoot? Verkoop-

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 379.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

1-kamerappartement op de tweede verdieping. Netto huurprijs 875 Per maand. Dichtbij het vondelpark en museumplein

1-kamerappartement op de tweede verdieping. Netto huurprijs 875 Per maand. Dichtbij het vondelpark en museumplein 1-kamerappartement op de tweede verdieping Netto huurprijs 875 Per maand Dichtbij het vondelpark en museumplein Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Zuid Buurt: Willemspark/Museumkwartier

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 325.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 299.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie

Voor een stad om van te houden. Amsterdam Nieuw-West Osdorpplein kamerappartement op de tweede verdieping. Netto huurprijs 840 Per maand

Voor een stad om van te houden. Amsterdam Nieuw-West Osdorpplein kamerappartement op de tweede verdieping. Netto huurprijs 840 Per maand Amsterdam Nieuw-West Osdorpplein 416 3-kamerappartement op de tweede verdieping Netto huurprijs 840 Per maand Hoekwoning met balkon op het zuiden Voor een stad om van te houden 2 In deze brochure Objectinformatie

Nadere informatie

Vraagprijs Kosten koper

Vraagprijs Kosten koper Vraagprijs 325.000 Kosten koper Objectinformatie Plattegrond Buurt Stadsdeel Kopen bij Stadgenoot Verkoopprocedure en voorwaarden Verkoopvoorwaarden Stadgenoot Belangrijke adressen en telefoonnummers Wil

Nadere informatie