Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 1/6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 1/6"

Transcriptie

1 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 1/6 Vrijgezellenworkshop Schilderen (met acrylverf) Om een tipje van de sluier op te lichten: tijdens een vrijgezellenfeest met elkaar een groot bespannen doek van 100 x 80 cm schilderen voor de bruid, terwijl alle deelnemers ook voor zichzelf een bespannen doekje van 24 x 18 cm schilderen als aandenken. Er wordt geschilderd in de stijl die de bruid aanspreekt, bijvoorbeeld figuratief, een landschap of abstract. Vrijgezellenworkshop Mozaïeken (± 3 uur) De deelnemers kunnen individueel aan de slag, bijvoorbeeld met een spiegel of een plateau van circa 30 x 30 cm. Tip: met z'n allen een steentje bijdragen aan een bestaand object, bijvoorbeeld een passpiegel of een tuinpot (tegen meerprijs verkrijgbaar): een origineel cadeau voor het vrijgezellenfeest van de aanstaande bruid. De spiegel kan goed van pas komen bij het passen van de bruidsjurk. Vrijgezellenworkshop Sieraden maken (± 2 uur) Iedereen maakt bij dit vrijgezellenfeest voor zichzelf een exclusief en uniek sieraad: een halsketting, een armband en/of oorbellen. Wij zorgen voor voorbeelden in verschillende stijlen, die gemaakt zijn m.b.v. diverse technieken. Ons assortiment bestaat uit een actuele collectie kralen, hangers, veters, tussenzetsels, etc. Vrijgezellenworkshop Servies schilderen Met porseleinverf tijdens dit vrijgezellenfeest een tweepersoons (ontbijt)servies voor de bruid beschilderen. Samenstelling van het servies kan in overleg. Na drie dagen drogen kun je het servies op 150 C inbranden in een (keuken)oven. Wil je het servies regelmatig in de vaatwasmachine reinigen? Wij leveren voor een meerprijs een spray die je drie dagen na het beschilderen, vóór het inbranden, op het servies kunt aanbrengen.

2 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 2/6 Vrijgezellenworkshop Melkkrukjes schilderen Tijdens een vrijgezellenfeest een oorspronkelijk boeren melkkrukje beschilderen in de stijl van nu, bijvoorbeeld met een zebraprint, muziekinstrumenten of in hele vrolijke kleuren. Praktisch als bijzetkrukje of -tafeltje en handig voor kinderen. Maar ook leuk om weg te geven als een ludiek cadeautje. Vrijgezellenworkshop Dienblad Een eeuwenoude techniek wordt op een eigentijdse manier behandeld. Met allerlei soorten papier en fotomateriaal van de vriend(inn)en wordt het dienblad een bijzonder cadeau voor de bruid tijdens haar vrijgezellenfeest. Daarnaast maken de overige deelnemers nog een klein aandenken voor zichzelf. Vrijgezellenworkshop Slippers pimpen (± 2 uur) Met zachte (bont)stofjes, kant en kraaltjes ontwerp je je eigen van huis meegenomen slippers tijdens deze workshop slippers pimpen. Succes verzekerd als jullie daarna voor het voetlicht treden met exclusief design aan de voetjes! Vrijgezellenworkshop (W)etenswaardigheden Gezond, bewust én lekker eten is helemaal van deze tijd! Maar wat mag je nu wel of niet eten? Kun je het beste vetten of juist koolhydraten vermijden? Deze vragen en nog veel meer informatie, praktische tips, valkuilen, reclamemisleidingen en het lezen van etiketten komen in deze interactieve workshop aan bod. Hele leuke, praktische workshop waar je de rest van je leven veel plezier van hebt!

3 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 3/6 Vrijgezellenworkshop Boetseren / Kleien (± 2 uur) Samen met vriend(inn)en tijd vrij maken om een paar uur relaxt te boetseren tijdens een vrijgezellenfeest. Lekker bezig zijn en kijken naar wat tot stand komt is pure ontspanning. Iedereen neemt zijn of haar eigen werk mee naar huis. Als na enige tijd het werkstuk droog is, kun je het schilderen of in de was zetten. Vrijgezellenworkshop Beeldhouwen in speksteen Geïnspireerd worden door een grillig stukje zacht speksteen of mergel tijdens een vrijgezellenfeest. Met gereedschap wordt een abstracte of figuratieve vorm, die in de steen "verborgen" ligt, eruit gehaald. Afhankelijk van de grootte van de steen kan deze workshop meer tijd in beslag nemen dan het gemiddelde van circa 2½ uur. Vrijgezellenworkshop Maskers maken Tijdens dit creatieve vrijgezellenfeest ga je een voorgevormd masker beschilderen en daarna versieren met glitters, kraaltjes, pailletten, veren en andere kleurrijke decoratie-materialen. Carnavals-, Afrikaanse, Venetiaanse maskers: alles is mogelijk! Vrijgezellenworkshop Kleurenanalyse / Kleuranalyse Tijdens dit kleurrijke en gezellige vrijgezellenfeest ervaar je hoe sterk het effect van kleur is. Je leert welke kleuren je laten stralen en welke je flets maken. Er wordt tijdens de workshop kleurenanalyse bepaald welk seizoentype je bent en samen met onze kleurenexpert wordt bekeken welke kleuren jou het mooiste staan! Uitgangspunt is de teint van de huid en de kleur van de ogen en het haar.

4 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 4/6 Vrijgezellenworkshop Styling (kledingadvies) Hoe kan ik mijn figuur perfect laten uitkomen? Wat past goed bij mijn persoonlijkheid? Waar moet mijn garderobe uit bestaan zodat ik kleding eenvoudig met elkaar kan combineren? Hoe kan ik zakelijker overkomen? Tijdens dit vrijgezellenfeest leer je welke kleding jou perfect staat en krijg je passende tips bij je figuur. Als je er goed uitziet, voel je je zelfverzekerder en dat straal je uit! Vrijgezellenworkshop Visagie (make-up) Een mooi opgemaakt gezicht laat je persoonlijkheid stralen. Opmaken is veel meer dan een kleurtje aanbrengen. Tijdens dit gezellige vrijgezellenfeest leer je hoe je het mooiste van jezelf kunt accentueren en oneffenheden kunt camoufleren. Onze visagisten leggen alles stap voor stap uit en geven adviezen en tips over make-up voor verschillende gelegenheden. Vrijgezellenworkshop Bloemschikken (± 2 uur) Op een onderbord of in een pot wordt er bij dit vrijgezellenfeest met vers en gedroogd groen materiaal voor iedereen een bloemstuk geschikt. De kleuren worden aangepast aan de wensen van de bruid. Vrijgezellenworkshop Oriëntaals buikdansen (± 1½ uur) De workshop buikdansen is geweldig voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje en geschikt voor elke leeftijd. Buikdansen is sierlijk en vrouwelijk, gezond voor lichaam en geest. Op een ontspannen en vooral gezellige manier worden de basistechnieken van het buikdansen aangeleerd. Ogenschijnlijk onafhankelijk van elkaar worden de lichaamsdelen bewogen. De bewegingen komen met name uit het centrum van het lichaam. Heupen worden geschud en buiken worden gerold, maar ook de armen en handen worden sierlijk bewogen.

5 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 5/6 Vrijgezellenworkshop Muurschildering Tijdens een vrijgezellenfeest met elkaar een kunstwerk op de muur schilderen, bijvoorbeeld in het huis van de bruid, in de stijl van het interieur. Op deze manier krijgt de ruimte een hele andere dimensie. Een ideale oplossing om een muur op een originele manier te veranderen, waardoor een hele andere sfeer gaat ontstaan. Er kan gewerkt worden aan de hand van een thema of bijvoorbeeld naar de kunstenaar Miró. Vrijgezellenworkshop Groendecoratie (± 2 uur) Een smaakvolle taart die met hartige ingrediënten bereid wordt. De vulling kan bestaan uit rode pepertjes, kaneelstokjes, kokos, laurier en fruitschijven. Het geheel wordt tijdens dit vrijgezellenfeest gelardeerd met een handvol schelpen... die mogelijk net vóór deze vrijgezellenworkshop van het strand gevist zijn. Tegen meerprijs met een glazen taartschaal. Vrijgezellenworkshop organiseren: Keigoed (± 1½ uur) Bij dit vrijgezellenfeest wordt op morene keien ("rolstenen") met zwarte, gouden en zilveren art markers een gedetailleerde tekening, gedicht of wens gemaakt. Met de getekende keien kan een beeld worden gecreëerd door ze te verlijmen op een paneel of er een driedimensionaal object van te maken. Vrijgezellenworkshop Kransen maken (± 2 uur) Tijdens dit vrijgezellenfeest krijgt de alom bekende strokrans een basis van gedroogd mos of sisal. Met vers groen, zoals conifeer, hedera en takjes, wordt de basis uitgebreid. Daarna wordt de krans versierd met gedroogde fruitschijven, mos, sisal, bladeren en andere versieringen. Door ons uitgebreide assortiment kan iedereen zijn/haar fantasie de vrije loop laten. Allerlei variaties met diverse gedroogde natuurlijke materialen zijn mogelijk.

6 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 6/6 Vrijgezellenworkshop Delfts blauw schilderen (± 2 uur) Wensen, gezegdes of spreekwoorden worden met authentieke Delfts blauwe motieven geschilderd op een wit geglazuurd tegeltje. Nadat het Delfts blauw is aangebracht met porseleinverf kan het eventueel worden ingebrand in een oven op 170 C. Het is mogelijk om alle tegeltjes werkelijk te gebruiken in badkamer of keuken of ze samen op een plaat te lijmen. Vrijgezellenworkshop Servetringen pimpen (± 2 uur) Deze symbolische ringvormen van hout worden beschilderd met sneldrogende acrylverf en daarna gedecoreerd met diverse materialen en versiersels tijdens dit vrijgezellenfeest op locatie. Iedere deelnemer kan drie servetringen pimpen en de aanstaande bruid kiest er bij elke vriendin een (of meer) uit voor haar eigen uitzet. Vrijgezellenworkshop Brocante tekstbord maken Altijd al een prachtige eyecatcher in huis willen hebben? Met een brocante tekstbord van MDF-hout maak je er zelf eentje. Met een zelf te maken tekstsjabloon ga je met een tamponeerkwast de tekst sjabloneren. Het resultaat is veelzeggend! Laat je inspireren door vele voorbeeldteksten of gebruik een eigen tekst. Meerprijs tekstbord van steigerhout: 10, per persoon. Zie Zo Vrijgezellenfeest workshops Telefoon: info@vrijgezellenfeest-workshops.nl Facebook: Op onze website staan suggesties voor leuke locaties, maar het is ook mogelijk om onze workshops thuis of op een willekeurige locatie te laten plaatsvinden. Tenzij anders aangegeven duren de workshops zo n 2 uur. De tarieven van alle workshops zijn op onze website te berekenen. 11/2015

Zie Zo Creatieve workshops PRINT-OUT FAMILIEWORKSHOPS, P. 1/6

Zie Zo Creatieve workshops PRINT-OUT FAMILIEWORKSHOPS, P. 1/6 Zie Zo Creatieve workshops PRINT-OUT FAMILIEWORKSHOPS, P. 1/6 Familieworkshop Schilderen (met acrylverf) Een uitstekende workshop om een familielid tijdens een familiefeest in het zonnetje te zetten. Met

Nadere informatie

Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 1/6

Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 1/6 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 1/6 Workshop Schilderen (met acrylverf) TIn teamverband worden eerst ideeën of één of meerdere thema s uitgewerkt. Daarna worden deze samen beschilderd op bespannen

Nadere informatie

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Workshop: keramische sieraden maken (2 dagdelen) Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen 1 e les: 2 ½ uur, 2 e les 3 ½ uur ( tijden in overleg) Kosten 50,--

Nadere informatie

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4 Beautysalon S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty SEPTEMBER 2014 Beautysalon S p l e n d e u r www.beautysalonsplendeur.nl v VOORWOORD V R I E N D I N N E N & B E A U T Y Beautysalon Splendeur

Nadere informatie

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom We hebben weer een mooi aanbod gemaakt met veel variatie. Het uitgangspunt van elke workshop is dat u uw werkstuk helemaal maakt in uw eigen stijl en sfeer.

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2019-2020 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 x 3u 16 sept 2019 397,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Monique Leliefeld-van Rooij

Monique Leliefeld-van Rooij Monique Leliefeld-van Rooij Schilderen is voor mij denken. Schilderen is werken, hard werken. Nadenken over ontwerpen. Zoeken naar combinaties en inhoud. Beginnen en dan weer wijzigen. Steeds weer langs

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017 310,- Raku 4 Op afspraak 95,- Gebarsten

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Keramische vormgeving (losse lessen op woe middag 15,--) Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Keramische vormgeving Later instromen gedurende de cursus mogelijk. Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 17 sept 2018 310,- 19

Nadere informatie

Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic

Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic Vintage-technieken Chalky finish geeft modellen en accessoires betoverende usedlooks en ultra-matte fluweelzachte oppervlakken. Haal nu heel eenvoudig uw lievelings-stijl

Nadere informatie

De Paèrdestal gaat weer open

De Paèrdestal gaat weer open De Paèrdestal gaat weer open In de Nieuwe Paèrdestal gaat weer van alles gebeuren. Welzijnsinstelling SMWO gaat in de wijk leuke, gezellige en leerzame activiteiten verzorgen voor de kinderen en jeugd

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25x 3u 17 sept 2018 387,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Algemene informatie Opgave workshops Tijdens de opendagen kunt u zich opgeven voor de workshops of het cursus bloemschikken, later is telefonische

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 9 - Januari 2015

Nieuwsbrief nr. 9 - Januari 2015 Randstad 21-29 1314 BE Almere www.kcrandstad.nl 036 53 323 99 Nieuwsbrief nr. 9 - Januari 2015 klik hier voor de on-line versie Wij wensen je een creatief en gelukkig 2015 Beste mensen, Hartelijk

Nadere informatie

Aanbod workshops. Maak van uw huis uw thuis. Hippe uiltjes haken. Sneeuw- of kerststerren haken. Wat is mijn stijl? Behang 2.0

Aanbod workshops. Maak van uw huis uw thuis. Hippe uiltjes haken. Sneeuw- of kerststerren haken. Wat is mijn stijl? Behang 2.0 Aanbod workshops Maak van uw huis uw thuis Hippe uiltjes haken Sneeuw- of kerststerren haken Wat is mijn stijl? Behang 2.0 INTERIEURWORKSHOP Maak van uw huis uw thuis! Bent u niet tevreden met de indeling

Nadere informatie

5 dagen creatieve workshops

5 dagen creatieve workshops 5 dagen creatieve workshops beeldhouwen in steen - edelsmeden boetseren met klei - mixed media Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn.

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama

Schilderen op leer. Door Rebecca Siccama Schilderen op leer Door Rebecca Siccama Inleiding Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Wil je graag origineel zijn en niet meedoen met de grijze massa? Ben jij die creatieve vrouw, die er graag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop

In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop In deze nieuwsbrief: Nieuwe arrangementen Workshops bij IKEA Handgebonden Boeket High Tea Webshop Nieuwe arrangementen Voor de komende periode zijn er weer veel creatieve workshops mogelijk, geschikt voor

Nadere informatie

Geslaagd Bruidsbloemwerk

Geslaagd Bruidsbloemwerk Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidsbloemwerk Schelpenzomer Cursus Najaar Agenda Webshop Geslaagd Bruidsbloemwerk Biss Floral is er in gespecialiseerd om samen met het

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Voorwoord Ook dit jaar ga ik weer met nieuwe ideeën van start en hoop dat het weer een leuk seizoen wordt! Er is weer een uitgebreid aanbod

Nadere informatie

Naam: Beschrijving: Deelnemers: min 5 max 15 Lokaal: Duur: 2 uur Leeftijd:

Naam: Beschrijving: Deelnemers: min 5 max 15 Lokaal: Duur: 2 uur Leeftijd: Schilderen naar de Aboriginals De Aboriginals leven verspreid op een groot stuk land omdat ze leven van datgene dat in de natuur leeft. Om met elkaar in contact te blijven maakten ze kaarten met de ligging

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017 Groepsworkshop: Keramische sieraden De workshop bestaat uit 2 dagdelen verspreid over 2 weken Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen

Nadere informatie

Mens in actie. Zo groot ben jij!

Mens in actie. Zo groot ben jij! Handvaardigheid klas 2H/V februari 2015 Mens in actie Op de foto hiernaast is een bronzen beeld van een schaatser te zien, aangebracht aan de muur van het stadhuis van Haastrecht. Het beeld is gemaakt

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Agenda open inschrijvingen

Agenda open inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Agenda Kerst High Tea Arrangement Nieuwe artikelen in de Webshop Cadeau suggestie Agenda open inschrijvingen Ook zo'n zin in een gezellige

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar

Cursus Bloemschikken Najaar Cursus Bloemschikken Najaar High Tea met Bloemschikken Open Inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Najaar Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie

Nadere informatie

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN 7 gratis tips : ABSTRACT ontdek je SCHILDEREN eigen stijl 7 tips om je eigen stijl te ontdekken Ook voor kunstenaars met tablet of zonder tablet Je eigen schilderstijl heeft onder andere met je karakter

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MAART 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Voor u treft u al weer

Nadere informatie

Creatieve Begeleiding

Creatieve Begeleiding Creatieve Begeleiding voor bijzondere kinderen met liefdevolle aandacht voor de belevingswereld en behoefte van uw kind www.brani.nl Creatieve begeleiding met liefdevolle aandacht voor de belevingswereld

Nadere informatie

WORKSHOPS & CURSUSSEN

WORKSHOPS & CURSUSSEN WORKSHOPS & CURSUSSEN Creatief, gezellig en leerzaam INTRODUCTIE WORKSHOPS OVERZICHT introductie Bij Atelier Klei & Zij maken we sieraden en accessoires van keramiek. 1. PLANTENPOTJE je kunt ook zelf aan

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

Workshop Paaskrans & Bindtechniek

Workshop Paaskrans & Bindtechniek Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshop Paaskrans High Tea Arrangement Nieuw in assortiment en Workshop Paaskrans & Bindtechniek Altijd al willen weten hoe je een Paaskrans

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen!

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen! DOEMIDDAG 17 januari 2018 13.30-16.00 met talentklassen! Open Huis 7 februari 2018 14.30-16.30 18.30-20.30 online & offline leren Meer ontdekken? Expeditie Waldheim 21 februari 2018 Expeditie Waldheim

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

"De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel.

De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel. Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel." Vijf dagen beeldhouwen... tijd om je in

Nadere informatie

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VAN CREATIVITEIT NAAR GEEF JE CREATIEVE TEAMSPIRIT EEN boost! PRODUCTIVITEIT Wil jij je collega s ook eens op een leuke manier beter leren kennen? Dan wordt het tijd dat

Nadere informatie

Aandacht voor de oncologische patiënt

Aandacht voor de oncologische patiënt Aandacht voor de oncologische patiënt Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door

Nadere informatie

Agenda open inschrijvingen

Agenda open inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Agenda Crea Weekend Nieuwe producten High Tea arrangement Agenda open inschrijvingen Ook zo'n zin in een (bloemen-)workshop? Een creatieve,

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

SCHILDERWORKSHOPS!2015! LAAT!U!VERRASSEN!DOOR!ONS!GEVARIEERDE!AANBOD!!

SCHILDERWORKSHOPS!2015! LAAT!U!VERRASSEN!DOOR!ONS!GEVARIEERDE!AANBOD!! SCHILDERWORKSHOPS2015 LAATUVERRASSENDOORONSGEVARIEERDEAANBOD MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT The Paint Experience verzorgt moderne en verrassende schilderworkshops voor de zakelijke markt.

Nadere informatie

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting tijdens Koningsdag (27 april as.). Onder het motto

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR HAIRDESIGN Blokker Cursusinhoud Het doel van de make-up cursus is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren moet ze gebruiken om het optimale resultaat te krijgen? Welke

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Waarom een huwelijksreportage?

Waarom een huwelijksreportage? Waarom een huwelijksreportage? Welkom op mijn website! Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk vraag je jezelf misschien af, of een professionele fotograaf nodig is om jullie dag compleet te maken.

Nadere informatie

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden In samenwerking met de Kunstkring Woerden Van 28 maart tot 28 juni 2015 vindt in het Stadsmuseum in Woerden een expositie plaats van de Kunstkring.

Nadere informatie

Workshops ontwikkeld. Ervaring in geven van lessen

Workshops ontwikkeld. Ervaring in geven van lessen W o r k s h o p P a s t e l t e k e n e n *Kinderworkshop in de Reestkerk, woensdag 25 juli van 13.30-15.30 uur. *Kosten: 7,50 per kind incl. ranja en een snoepje erbij *Kinderen verzamelen bij camping

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

M inc. M inc. Workshops. M inc heeft jaarlijks een aantal toffe workshops en instapanimaties voor kleuters, kinderen en pubers.

M inc. M inc. Workshops. M inc heeft jaarlijks een aantal toffe workshops en instapanimaties voor kleuters, kinderen en pubers. M inc M inc 2012 Workshops M inc heeft jaarlijks een aantal toffe workshops en instapanimaties voor kleuters, kinderen en pubers. Workshops 1. Je eigen elegante kam maken. Sprookjesachtig mooi zijn ze

Nadere informatie

SCHILDERWORKSHOPS-2016- LAAT-U-VERRASSEN-DOOR-ONS-GEVARIEERDE-AANBOD!-

SCHILDERWORKSHOPS-2016- LAAT-U-VERRASSEN-DOOR-ONS-GEVARIEERDE-AANBOD!- SCHILDERWORKSHOPS-2016- LAAT-U-VERRASSEN-DOOR-ONS-GEVARIEERDE-AANBOD!- MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE MARKT The Paint Experience verzorgt moderne en verrassende schilderworkshops

Nadere informatie

Workshop Omschrijving Duur Locatie Prijs. 1,5 uur op school 60 per docentuur exclusief materiaalkosten

Workshop Omschrijving Duur Locatie Prijs. 1,5 uur op school 60 per docentuur exclusief materiaalkosten Accessoires van rubber Van rubber gaan de kinderen iets ontwerpen en daarna maken. Je kunt denken aan een eigen sieraad; een ketting, oorbellen of een brede stoere armband. Of misschien voel je wel meer

Nadere informatie

Architectuur: zien, beleven en doen.

Architectuur: zien, beleven en doen. Architectuur: zien, beleven en doen. Architectuurprojecten in het ABC! Opgezet voor het primair onderwijs door Claire Duval (beeldend kunstenaar) en Juliette Verhofstad (kunsthistoricus) i.s.m. het ABC

Nadere informatie

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Een partijtje om je vingers bij af te likken! De kinderen worden tijdens dit feestje echte koks. Ze krijgen een schortje, we knutselen een koksmuts en spelen spelletjes

Nadere informatie

Bruidsfotografie 2015

Bruidsfotografie 2015 PrijsBROCHURE Bruidsfotografie 2015 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. - Hilary Cooper - Die ademloze momenten, de momenten vol liefde

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Bruidsbloemwerk Hobby- en Handwerkdagen Workshops High Tea arrangement website

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Bruidsbloemwerk Hobby- en Handwerkdagen Workshops High Tea arrangement website Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidsbloemwerk Hobby- en Handwerkdagen Workshops High Tea arrangement website Het perfecte bruidsboeket... Biss Floral is erin gespecialiseerd

Nadere informatie

Land Art. Samenvatting: Leerdoel: Uitgewerkte activiteit:

Land Art. Samenvatting: Leerdoel: Uitgewerkte activiteit: Land Art Meeste mogelijkheden met kleur, maar in principe mogelijk in elk seizoen. Afhankelijk van het ontwerp Themawandeling Herfst Samenvatting: Voor kunstenaars en knutselaars biedt het bos een schat

Nadere informatie

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar Zijden bloemstukken Elisense Bloemen Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar 1 Witte tulpvormige vaas met modern zijden bloemstuk Deze bijzondere vaas is opgemaakt met natuurlijke

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Workshops. Ik doe altijd wat ik niet kan. Zodat ik kan leren hoe ik het moet doen. - Pablo Picasso 1 / 10

Workshops. Ik doe altijd wat ik niet kan. Zodat ik kan leren hoe ik het moet doen. - Pablo Picasso 1 / 10 Ik doe altijd wat ik niet kan Zodat ik kan leren hoe ik het moet doen - Pablo Picasso 1 / 10 Creatief Inspirerend Verdiepend Ontdekkend Ontspannend Dit zijn de kernwoorden van mijn workshops. Natuurlijk

Nadere informatie

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi.

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Hoe ziet de woonkamer in jouw huis eruit? Hebben jullie behang met bloemen, zijn de muren in een mooie kleur geverfd of hebben jullie

Nadere informatie

Een armband voor mama

Een armband voor mama a bracelet for mum Moederdag komt er weer aan! En wat is er leuker om zelf iets te knutselen voor moeder. Dit jaar knutselen we een armband en zorgen we ervoor dat mam er nog prachtiger uit mag zien. Een

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

We CREATE your image

We CREATE your image We CREATE your image KAPSALON Knippen Dames (incl. wassen) 28,75 Knippen Heren (incl. wassen) 28,75 Luxe Scheerbehandeling (30min) 27,95 Knippen kind t/m 12 jaar 19,80 Knippen kind 13t/m15 jaar 23,95 Knippen

Nadere informatie

Prijslijst. Babyshower. Extra opties babyshower

Prijslijst. Babyshower. Extra opties babyshower Babyshower Babyshower - Basis 100,- - Draaiboek - Bijlagen via de mail (speluitleg; uitnodigingen; antwoordblad; spelkaarten; enz.) - Lijst van benodigdheden Babyshower - Samen (Voor 10 personen en mom

Nadere informatie

Activiteiten bij 'De tovenaar die vergat te toveren'

Activiteiten bij 'De tovenaar die vergat te toveren' Toversteen, ketting, Interne krachtbronnen zoals kracht, slim zijn, moed, sleutelhanger maken zelfvertrouwen enzovoort versterken (zie ZMN pagina 28 Interne krachtbronnen). Bespreek met jouw kind welke

Nadere informatie

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen.

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen. MARIE MICHIELSSEN MARIE MICHIELSSEN Marie Michielssen volgde een opleiding grafische vormgeving en startte in 1995 een eigen bedrijf. Daarvoor kocht ze oude bloempotten op, die ze vervolgens beschilderde

Nadere informatie

Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN.

Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN. Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN. 1 2 Uw basisuitrusting: Rayher Creatief beton (1), water (2), gietvorm naar keuze (3), penseel en zonnebloemolie

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar Zijden bloemstukken Elisense Bloemen Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar 1 Grote krans met Rozen en gedroogde vruchten Sprookjesachtig mooie krans met o.a. Rozen in heel

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Benodigd materiaal voor de speelfiguren: Artikelnummer Aantal

Benodigd materiaal voor de speelfiguren: Artikelnummer Aantal Handleiding Betonnen kegelspel Benodigd materiaal voor de speelfiguren: Artikelnummer Aantal Latex 3D-gietvorm - Matroesjka, 3D-vorm, ca. ø 0 x 35 mm, ø 5 x 50 mm, ø 30 x 75 mm, benodigd materiaal: ca.

Nadere informatie

ONLINE LESSUGGESTIE PHILIPPE VAN SNICK

ONLINE LESSUGGESTIE PHILIPPE VAN SNICK ONLINE LESSUGGESTIE PHILIPPE VAN SNICK Informatie over de kunstenaar De Belgische kunstenaar Philippe Van Snick (geb. 1946) onderzoekt met minimale middelen de ruimtelijke mogelijkheden van schilderkunst.

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Optica s Portret Fotografie Powered by: TheMagica The Creations Experience Optica is één van de creatieve landen die zich bevindt in de creatieve wereld van Themagica. Met Optica bied ik sprekende en kleurrijke

Nadere informatie

DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR

DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR HEERLIJK FEESTEN DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR Van je poolhouse genieten hoeft niet beperkt te blijven tot de zomermaanden. Ook tijdens de koudste maanden van het jaar is het heerlijk om je er terug te

Nadere informatie

Online Schildercursus

Online Schildercursus Online Schildercursus Schilder je eigen kleurrijke landschap Van de kunstenaars van Vrolijk Schilderij 2016 Renate Rolefes vrolijkschilderij.nl 2 / 13 Welkom bij onze online cursus Dit Ebook en de video

Nadere informatie

Wegwijs in de wereld van de schilderkunst / Schilderijen Salon van de 21 e eeuw

Wegwijs in de wereld van de schilderkunst / Schilderijen Salon van de 21 e eeuw Wegwijs in de wereld van de schilderkunst / Schilderijen Salon van de 21 e eeuw Lesbrief met enkele suggesties voor creatieve verwerkings- lessen n.a.v. het bezoek aan de tentoonstelling Le Peintre de

Nadere informatie

kunst workshops theater FILM & FOTOGRAFIE Brainstorm OUT OF THE BOX Teambuilding WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSFEEST

kunst workshops theater FILM & FOTOGRAFIE Brainstorm OUT OF THE BOX Teambuilding WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSFEEST kunst workshops theater FILM & FOTOGRAFIE Brainstorm OUT OF THE BOX Teambuilding WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSFEEST Workshops voor bedrijven bij Cultuurhuis Wherelant Bent u op

Nadere informatie

Mogen wij u voorstellen?

Mogen wij u voorstellen? 1 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2014 NUMMER 2 In dit nummer Mogen wij u voorstellen? Digitale piano HVG De Lier op bezoek Donatie Hofland van Geest Beursvloer Westland Informatie-avond 29 oktober Workshop Creatief

Nadere informatie

Architectuur: zien, beleven en doen.

Architectuur: zien, beleven en doen. Architectuur: zien, beleven en doen. Korte architectuurprojecten op school! Opgezet voor het primair onderwijs door Claire Duval (beeldend kunstenaar) en Juliette Verhofstad (kunsthistoricus) i.s.m. het

Nadere informatie

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken Binnenkijken Van boomgaard tot droomhuis Ruim een jaar woont Kristel van Leeuwen nu met haar gezin in hun nieuwe huis. Een bekende plek voor hen, want ze hebben eerst zes jaar in de aangrenzende boerderij

Nadere informatie

Met acryl of met olieverf, ik heb geen speciaal doel, ik ga aan de slag met wat ik op dat moment leuk vind om te doen.

Met acryl of met olieverf, ik heb geen speciaal doel, ik ga aan de slag met wat ik op dat moment leuk vind om te doen. Ellie van Kessel Met acryl of met olieverf, ik heb geen speciaal doel, ik ga aan de slag met wat ik op dat moment leuk vind om te doen. Het genieten van het schilderen staat bij Ellie bovenaan. Zij vindt

Nadere informatie

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016. Workshop kunst met ijzerdraad. Workshop koekjes bakken. Workshop fruitshakes maken

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016. Workshop kunst met ijzerdraad. Workshop koekjes bakken. Workshop fruitshakes maken Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016 Workshop kunst met ijzerdraad Nadat je een zelfverzonnen figuur op papier hebt getekend, ga je hem nabuigen met ijzerdraad. Als dit goed gelukt is kun je er met draad

Nadere informatie

3. Kehinde Wiley, het Louvre 2.0

3. Kehinde Wiley, het Louvre 2.0 3. Kehinde Wiley, het Louvre 2.0 Door: Lieke Hammink Niveau: bovenbouw havo/vwo Vak: ckv Deze les laat je kijken naar werk van Kehinde Wiley. Uiteraard is er aandacht voor de thematiek waar Wiley zich

Nadere informatie