Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 1/6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 1/6"

Transcriptie

1 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 1/6 Workshop Schilderen (met acrylverf) TIn teamverband worden eerst ideeën of één of meerdere thema s uitgewerkt. Daarna worden deze samen beschilderd op bespannen doeken van 80 x 120 cm of 40 x 40 cm die vervolgens gegroepeerd kunnen worden. De teams kunnen eventueel overleggen hoe ze het eindresultaat en het doorlopen groepsproces presenteren aan de andere teams. Workshop Melkkrukje schilderen Een oorspronkelijk met de hand gemaakt boeren melkkrukje beschilderen. De deelnemers zijn verrast en trots als alle vrolijke eindresultaten bij elkaar komen te staan. Praktisch als bijzetkrukje of -tafeltje en handig voor kinderen. Maar ook leuk om weg te geven als een ludiek cadeautje. Workshop Mokken schilderen Plastic wegwerpbekertjes worden vervangen door duurzaam porselein. Welke milieu-issues spelen er nog meer binnen uw organisatie? Wat kan er allemaal in de organisatie nog meer gebeuren om afval te minderen? Originele manier om over deze kwestie te brainstormen tijdens deze schilderworkshop. Workshop Dienblad markeren Waar zijn uw klanten, medewerkers en collega s tevreden over? Hoe dienend bent u? En uw organisatie? Ludieke workshop om samen met anderen te brainstormen over mogelijk onbekende (latente) behoeften en deze te markeren op zelfbeschilderde houten dienbladen.

2 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 2/6 Workshop Muurschildering Met elkaar een schilderij op de muur maken, bijvoorbeeld in de kantine, in hele vrolijke kleuren. Zo krijgt de ruimte een hele andere dimensie. De workshop Muurschildering is een ideale oplossing om een muur op een originele manier te veranderen, waardoor een andere sfeer ontstaat. Er kan een muurschilderij gemaakt worden aan de hand van een thema of bijvoorbeeld naar de kunstenaar Miró. Workshop Speksteen Geïnspireerd worden door een grillig stukje zacht speksteen of mergel. Bij deze speksteenworkshop wordt met gereedschap een abstracte of figuratieve vorm die in de steen verborgen ligt, eruit gehaald. Afhankelijk van de grootte van de steen kan de speksteenworkshop meer tijd in beslag nemen dan het gemiddelde van circa 2½ uur. Workshop Boetseren/Kleien Stress vloeit via de handen weg tijdens het kneden en vormen van een stuk fijne chamotte klei in deze boetseerworkshop. Bijvoorbeeld door je collega als model te nemen en hem of haar te portretteren. De workshop boetseren wordt vaak gekozen bij thema s als samenwerken, verbondenheid en bouwen. De boetseerworkshop is met name geschikt als kort intermezzo tijdens trainingen en dergelijke. Workshop Maskers maken Elke deelnemer gaat een voorgevormd masker beschilderen en daarna decoreren met glitters, pailletten en andere kleurrijke decoratiematerialen. Afrikaanse, carnavals-, Venetiaanse maskers: alles is mogelijk! Het resultaat is vaak overweldigend en met veel pracht en praal!

3 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 3/6 Workshop Mozaïeken Tijdens deze workshop mozaïek een stukje Park Güell met de befaamde mozaïek van Gaudí nabootsen in uw eigen kantoor(tuin). Bijvoorbeeld het eigen bedrijfslogo mozaïeken op muren, tafels, panelen, enz. Individueel een plateau, schotel, bord of tableau mozaïeken kan ook. Iedereen kan bij deze workshop mozaïeken een steentje bijdragen! Workshop Sieraden maken Iedereen maakt tijdens deze sieradenworkshop een uniek sieraad voor zichzelf of voor een partner: een halsketting, armband en/of oorbellen. Wij zorgen voor voorbeelden in verschillende stijlen die gemaakt zijn m.b.v. diverse technieken. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod aan kleurrijke (glas)kralen, hangers, tussenstukjes, etc. Deze workshop is ook zeer populair bij vrijgezellenfeesten! Workshop Image building (Haal 't beste uit uzelf!) De mogelijkheden op een rijtje (combi's ook mogelijk): Workshop Kleurenanalyse: Bij dames én heren doet de juiste kleurkeuze hun persoonlijkheid stralen! Workshop Styling: Deelnemers worden bewust gemaakt van de boodschap die ze uitstralen met hun kleding en hoe ze overkomen op anderen. Workshop Visagie: Mooie make-up laat u stralen en zet de puntjes op de i. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u make-up aanbrengt en krijgt u persoonlijk advies. Workshop Improvisatie theater / theater sport Durven improviseren kan deelnemers kwetsbaar maken. Onze deskundige trainers creëren een veilige situatie. Ook speelt de besloten ruimte daarbij een rol tijdens het spel. Er wordt tijdens deze workshop improvisatie theater / theater sport met veel plezier gewerkt aan het spelen van onverwachte situaties, samenspel, een open houding en de kunst van het glorieus falen.

4 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 4/6 Workshop Percussie / Trommelen De dynamiek van Afrikaanse ritmes aan den lijve ondervinden en samen muziek maken versterken het gevoel van saamhorigheid. Geweldig om bij deze workshop percussie te ervaren wat een groep in één uur al kan bereiken! Tijdens een bedrijfsuitje met percussie ontstaat een echt groepsgevoel en iedereen wordt enthousiast. Muzikale voorkennis/ervaring is niet nodig: ritme zit in ons allemaal. Iedere deelnemer speelt op een Afrikaanse djembé (zie foto) bij deze workshop percussie! Workshop Schrijven Korte teksten schrijven n.a.v. een couplet/lied, "Loesje"-uitspraak, of een muziekfragment. Alle teksten worden in de groep voorgedragen, waarna feedback volgt van de groep en van de trainer. Waardering oogsten, opbouwend commentaar krijgen en teksten van anderen bewonderen: inspirerend! Het is ook mogelijk de workshop schrijven in het teken van Haiku's (Japanse gedichtjes) te plaatsen. Workshop Muziek / Boomwhacken Het uitgangspunt van deze muziekworkshop is: mens + muziek + energie = harmonie! We versterken het teamgevoel door samen muziek te maken. Een team dat zich als orkest gedraagt zal ervaren hoe muziek verbindt, hoe fijn het is om op een andere manier samen te werken, te communiceren in klank en nieuwe inspiratie op te doen. Muzikale bagage is niet nodig: we gebruiken handen, voeten en boomwhackers! Workshop Groendeco Veel vieringen worden opgevrolijkt met bloemdecoraties. Hoe organiseert uw bedrijf welkomst- en afscheidsrituelen? Wat wordt ondernomen bij speciale dagen rond het paas- en kerstfeest? Goede gelegenheden om elkaar eens in de bloemetjes te zetten!

5 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 5/6 Workshop Keigoed (Aparte en unieke workshop) Op morene keien ( rolstenen ) wordt tijdens deze aparte en unieke workshop met zwarte, gouden en zilveren art markers een gedetailleerde tekening gemaakt. De getekende keien kunnen worden verwerkt op een blank of geschilderd houten paneel. De keien kunnen ook gebruikt worden als originele presse-papier. Workshop Gezond eten: weet wat je eet! Wat mag ik nu wel of niet eten? Kan ik nou het beste suikers of juist vetten vermijden? Deze vragen en nog veel meer informatie, praktische tips, valkuilen, het lezen van etiketten en misleidende reclame komen in deze interactieve workshop aan bod. Deze workshop over bewust en gezond eten kan in belangrijke mate bijdragen aan de vitaliteit en employability van de deelnemers. Workshop Bewustwording / Awareness Het ís toch zo?! roepen we vaak uit. Maar zijn we ons dan bewust van alle onbewuste overtuigingen, normen, waarden, interpretaties, (voor)oordelen, opvattingen, veronderstellingen, verwachtingen, aannames, sympathieën, antipathieën, affectie, intuïtie en associaties die daarachter schuil gaan? De workshop Bewustwording maakt de deelnemers bewust van hun primaire reacties, de automatische piloot die in ons allemaal aanwezig is. Workshop Communicatie De manier waarop wij communiceren is meestal onbedoeld harder dan wij ons realiseren doordat de uitdrukkingen die we gebruiken vaak onnodig beschuldigend zijn. Dit leidt veelal tot conflicten. Tijdens de workshop communicatie leert u hoe wij ons taalgebruik kunnen aanpassen zodat de communicatie bijvoorbeeld met uw collega s doeltreffender en plezieriger verloopt.

6 Zie Zo workshops PRINT-OUT WORKSHOPS, P. 6/6 Workshop Collages maken van papier In de voetsporen van Picasso kunnen de deelnemers tijdens deze workshop de diverse mogelijkheden van papier, karton, touw en dergelijke ontdekken. De collages worden opgebouwd uit diverse papiersoorten en op een paneel gelijmd. Erg origineel en bovendien leuk om de bedrijfsmissie of de teamdoelstelling(en) te verwoorden en/of te verwerken. Workshop Pimpen Met uiteenlopende materialen kan in deze pimpworkshop ieder voorwerp een metamorfose ondergaan. Bouwhelmen, routers, mobieltjes en lampenkappen waren eerder al dragers van creatieve uitspattingen bij deze workshop pimpen. Onze klanten zorgen voor de objecten, wij voor een breed assortiment materialen. Workshop Karikatuur tekenen De workshop karikatuur tekenen is ook voor mensen die menen dat ze niet kunnen tekenen. De deelnemers zullen zich verbazen over hun tekentalent! Er wordt veel gelachen maar er zijn ook momenten van diepe concentratie. Iedereen leert opnieuw te kijken vanuit verschillende invalshoeken: men tekent elkaar vanuit 3D, de eenvoud, de eerste indruk en uiteraard met de rode lijn van overdrijving. Zie Zo workshops Telefoon: Op onze website staan suggesties voor leuke locaties, maar het is ook mogelijk om onze workshops op een willekeurige locatie te laten plaatsvinden. De meeste activiteiten duren zo n 2½ uur: inkorten of uitbreiden is echter mogelijk. De tarieven zijn op onze website te berekenen. 09/2015

Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 1/6

Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 1/6 Vrijgezellenfeest workshops PRINT-OUT VRIJGEZELLENWORKSHOPS, P. 1/6 Vrijgezellenworkshop Schilderen (met acrylverf) Om een tipje van de sluier op te lichten: tijdens een vrijgezellenfeest met elkaar een

Nadere informatie

Zie Zo Creatieve workshops PRINT-OUT FAMILIEWORKSHOPS, P. 1/6

Zie Zo Creatieve workshops PRINT-OUT FAMILIEWORKSHOPS, P. 1/6 Zie Zo Creatieve workshops PRINT-OUT FAMILIEWORKSHOPS, P. 1/6 Familieworkshop Schilderen (met acrylverf) Een uitstekende workshop om een familielid tijdens een familiefeest in het zonnetje te zetten. Met

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

Monique Leliefeld-van Rooij

Monique Leliefeld-van Rooij Monique Leliefeld-van Rooij Schilderen is voor mij denken. Schilderen is werken, hard werken. Nadenken over ontwerpen. Zoeken naar combinaties en inhoud. Beginnen en dan weer wijzigen. Steeds weer langs

Nadere informatie

Teambuilding workshops

Teambuilding workshops Teambuilding workshops Speciaal voor het bedrijfsleven heeft Quality Bookings een aantal educatieve en interactieve workshops ontwikkeld. Teambuilding en plezier staan voorop bij onze workshops. Graffiti

Nadere informatie

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN 7 gratis tips : ABSTRACT ontdek je SCHILDEREN eigen stijl 7 tips om je eigen stijl te ontdekken Ook voor kunstenaars met tablet of zonder tablet Je eigen schilderstijl heeft onder andere met je karakter

Nadere informatie

Piramide voor kinderdagverblijven

Piramide voor kinderdagverblijven Kinderdagverblijven Piramide Piramide voor kinderdagverblijven Spelend de wereld ontdekken Voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar Plezier voor kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders Sociaal-emotionele

Nadere informatie

kunstlessen voor het primair onderwijs

kunstlessen voor het primair onderwijs 2013 2015 kunstlessen voor het primair onderwijs kunst gaat over nu over jou en over mij In kunst kan en mag bijna alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. Met kunst kun je dromen

Nadere informatie

Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012

Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012 Berenkuil Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012 Expositie Vrijdag ochtend komen alle groepen samen. Tijdens een overleg krijgt elke groep een taak om verschillende dingen in school te ondernemen

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

5 dagen creatieve workshops

5 dagen creatieve workshops 5 dagen creatieve workshops beeldhouwen in steen - edelsmeden boetseren met klei - mixed media Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn.

Nadere informatie

Online Schildercursus

Online Schildercursus Online Schildercursus Schilder je eigen kleurrijke landschap Van de kunstenaars van Vrolijk Schilderij 2016 Renate Rolefes vrolijkschilderij.nl 2 / 13 Welkom bij onze online cursus Dit Ebook en de video

Nadere informatie

De Paèrdestal gaat weer open

De Paèrdestal gaat weer open De Paèrdestal gaat weer open In de Nieuwe Paèrdestal gaat weer van alles gebeuren. Welzijnsinstelling SMWO gaat in de wijk leuke, gezellige en leerzame activiteiten verzorgen voor de kinderen en jeugd

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Wegens succes!! Extra training op 20 september 2013 Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - Directeuren - Managers - Adviseurs

Nadere informatie

P o r t r e t S p e c i a l

P o r t r e t S p e c i a l C U N S T - P S P o r t r e t S p e c i a l S a l a m K a d h i m S c h i l d e r ij e n o p d e m u u r K u n s t e n a a r s V e r e n i g i n g F l e v o l a n d CUNST - PS Schilderijen op de muur Salam

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

kinderateliers 17 september 2014

kinderateliers 17 september 2014 kinderateliers De ateliers bestaan uit een serie lessen (minimaal 5 maximaal 10) van een uur met uitzondering van ateliers beeldend 1,5 uur Kosten zijn 3,- per les Tijdstip: direct na schooltijd Locatie:

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES Milly s Crea en Deco Mandenmakerstraat 102b, 3191 DG Hoogvliet www.millyswinkel.nl Voor het maken van deze mozaiekhandleiding hebben wij gebruik gemaakt van de informatie

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

VITALITEIT OP DE WERKVLOER WORKSHOPS IN EEN CREATIEVE SETTING SFEERVOLLE ZALEN VOOR ELK EVENT

VITALITEIT OP DE WERKVLOER WORKSHOPS IN EEN CREATIEVE SETTING SFEERVOLLE ZALEN VOOR ELK EVENT VITALITEIT OP DE WERKVLOER WORKSHOPS IN EEN CREATIEVE SETTING SFEERVOLLE ZALEN VOOR ELK EVENT beeldend dans muziek theater literatuur Vitaliteit op de werkvloer Op de vraag wat een modern bedrijf nodig

Nadere informatie

"De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel.

De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel. Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel." Vijf dagen beeldhouwen... tijd om je in

Nadere informatie

Exposities 2013. Gerda de Voogd - fotografie december 2012 t/m februari begane grond en 1 e verdieping

Exposities 2013. Gerda de Voogd - fotografie december 2012 t/m februari begane grond en 1 e verdieping K U N S T K A L E N D E R 2 0 1 3 Exposities 2013 J a n u a r i Gerda de Voogd - fotografie december 2012 t/m februari begane grond en 1 e verdieping Annemarie Mayers - beelden januari t/m maart vitrines

Nadere informatie

Naam: Beschrijving: Deelnemers: min 5 max 15 Lokaal: Duur: 2 uur Leeftijd:

Naam: Beschrijving: Deelnemers: min 5 max 15 Lokaal: Duur: 2 uur Leeftijd: Schilderen naar de Aboriginals De Aboriginals leven verspreid op een groot stuk land omdat ze leven van datgene dat in de natuur leeft. Om met elkaar in contact te blijven maakten ze kaarten met de ligging

Nadere informatie

Impressie verslag Korczak activiteiten in Ghana

Impressie verslag Korczak activiteiten in Ghana Impressie verslag Korczak activiteiten in Ghana In januari 2012 zijn we met 3 bestuursleden in Ghana geweest op werkbezoek. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om met behulp van een aantal activiteiten

Nadere informatie

Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen. Er gaat een wereld voor u open

Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen. Er gaat een wereld voor u open Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen Er gaat een wereld voor u open HAND is een uniek concept voor bedrijven en instellingen met als doel het versterken van werkrelaties

Nadere informatie

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen.

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Talenturen 2 de jaar Voorwoord Beste leerling, Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Wij vinden het immers belangrijk dat je niet alleen met je neus in de boeken zit, maar

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Architectuur: zien, beleven en doen.

Architectuur: zien, beleven en doen. Architectuur: zien, beleven en doen. Korte architectuurprojecten op school! Opgezet voor het primair onderwijs door Claire Duval (beeldend kunstenaar) en Juliette Verhofstad (kunsthistoricus) i.s.m. het

Nadere informatie

Atelier aan Zee Atelier aan Zee

Atelier aan Zee Atelier aan Zee Atelier aan Zee Atelier aan Zee Teambuilding door creativiteit KUNST OP DE WERKVLOER Ine Koopmans Beeldend kunstenaar Galjoen 19 3863 EM Nijkerk Gld 033-7370004 INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3 DOELSTELLING

Nadere informatie

Prikkel je zintuigen. Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie.

Prikkel je zintuigen. Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie. Prikkel je zintuigen Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie. PRIKKEL JE ZINTUIGEN voor een memorabel event! Échte beleving Om jouw evenement succesvol te laten zijn, is het belangrijk

Nadere informatie

SCHILDERWORKSHOPS!2015! LAAT!U!VERRASSEN!DOOR!ONS!GEVARIEERDE!AANBOD!!

SCHILDERWORKSHOPS!2015! LAAT!U!VERRASSEN!DOOR!ONS!GEVARIEERDE!AANBOD!! SCHILDERWORKSHOPS2015 LAATUVERRASSENDOORONSGEVARIEERDEAANBOD MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT The Paint Experience verzorgt moderne en verrassende schilderworkshops voor de zakelijke markt.

Nadere informatie

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden In samenwerking met de Kunstkring Woerden Van 28 maart tot 28 juni 2015 vindt in het Stadsmuseum in Woerden een expositie plaats van de Kunstkring.

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

kunst workshops theater FILM & FOTOGRAFIE Brainstorm OUT OF THE BOX Teambuilding WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSFEEST

kunst workshops theater FILM & FOTOGRAFIE Brainstorm OUT OF THE BOX Teambuilding WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSFEEST kunst workshops theater FILM & FOTOGRAFIE Brainstorm OUT OF THE BOX Teambuilding WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSFEEST Workshops voor bedrijven bij Cultuurhuis Wherelant Bent u op

Nadere informatie

Workshops. Ik doe altijd wat ik niet kan. Zodat ik kan leren hoe ik het moet doen. - Pablo Picasso 1 / 10

Workshops. Ik doe altijd wat ik niet kan. Zodat ik kan leren hoe ik het moet doen. - Pablo Picasso 1 / 10 Ik doe altijd wat ik niet kan Zodat ik kan leren hoe ik het moet doen - Pablo Picasso 1 / 10 Creatief Inspirerend Verdiepend Ontdekkend Ontspannend Dit zijn de kernwoorden van mijn workshops. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op]

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] +31613021720 Info@muziekschoolmontauban.nl www.muziekschoolmontauban.nl Over Muziekschool Montauban Muziekschool Montauban staat voor de bereikbaarheid van muziekles voor

Nadere informatie

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes REPORTAGE Dreammakers Martin van Hemert is samen met Anne van Vorden verantwoordelijk voor Wolterinck Event Decoration. Tekst: Erwin Feekes / Fotografie: Karen

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - sprekers - Directeuren - Managers - Adviseurs - jou Wat - Presenteren van plannen

Nadere informatie

Architectuur: zien, beleven en doen.

Architectuur: zien, beleven en doen. Architectuur: zien, beleven en doen. Architectuurprojecten in het ABC! Opgezet voor het primair onderwijs door Claire Duval (beeldend kunstenaar) en Juliette Verhofstad (kunsthistoricus) i.s.m. het ABC

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR!

www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR! www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR! Shine Wij zijn SHINE, een centrum voor podiumkunsten. Graag willen wij u hierbij kennis laten

Nadere informatie

Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden. Kunst van Pallets!

Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden. Kunst van Pallets! Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden Kunst van Pallets! Cursusnr. 1213/154-5 lessen-9 april t/m 21 mei-dinsdagmiddag 16.00-17.30 Een supercoole cursus van 5 lessen op de dinsdagmiddag

Nadere informatie

Jij bent een kei in: Jij bent een kei in: Jij bent een kei in: leiding geven samenvatten verbeelden

Jij bent een kei in: Jij bent een kei in: Jij bent een kei in: leiding geven samenvatten verbeelden Begeleiden - Werkbladen 133 Werkblad 14 Daar ben jij goed in!!! Doel: benoemen van de gaven die vrijwilligers inbrengen en het waarderen van hun inzet, bijvoorbeeld op een vrijwilligersavond. Benodigdheden:

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

Jeugdproject Geheim van de Ekeko op de Professor Waterinkschool te Amsterdam 1

Jeugdproject Geheim van de Ekeko op de Professor Waterinkschool te Amsterdam 1 Jeugdproject Geheim van de Ekeko op de Professor Waterinkschool te Amsterdam 1 Verslag: Raoul Papavoine, 12 september 2007 School: Professor Waterinkschool, Moreelsestraat 19, 1071 BJ Amsterdam, 020-6798627

Nadere informatie

Opening van het thema op vrijdag 5 november.

Opening van het thema op vrijdag 5 november. Grote Klus Thema : Lekker Fit Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met een leuke en gezonde activiteit in het restaurant. Als je de grote klus met een groepje maakt, moet je meer

Nadere informatie

De Vakman. De leerling hanteert de muzikale parameters en componenten. De leerling leest en schrijft de muziektaal

De Vakman. De leerling hanteert de muzikale parameters en componenten. De leerling leest en schrijft de muziektaal De Vakman De leerling kan gericht luisteren van intuïtief naar bewust waarnemen luisteren naar het eigen musiceren weten wat je hoort zich de muziek inwendig voorstellen de muzikale parameters en componenten

Nadere informatie

SCHILDERWORKSHOPS-2016- LAAT-U-VERRASSEN-DOOR-ONS-GEVARIEERDE-AANBOD!-

SCHILDERWORKSHOPS-2016- LAAT-U-VERRASSEN-DOOR-ONS-GEVARIEERDE-AANBOD!- SCHILDERWORKSHOPS-2016- LAAT-U-VERRASSEN-DOOR-ONS-GEVARIEERDE-AANBOD!- MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE EN PARTICULIERE MARKT The Paint Experience verzorgt moderne en verrassende schilderworkshops

Nadere informatie

Voorbeelden van teamdagen door Lumenz talentontwikkeling

Voorbeelden van teamdagen door Lumenz talentontwikkeling Voorbeelden van teamdagen door Lumenz talentontwikkeling Lumenz talentontwikkeling Schuytstraat 50 2517 XG Den Haag 070-3645299 www.lumenz.nl 1 Workshop Passie, Energie en Plezier De opdrachtgever is een

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk.

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. PROFESSIONALISEREN DOOR ALLE BENODIGDE SOFTSKILLS VAN DE MANAGER TE TRAINEN

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2014-2015 Algemene informatie Opgave workshops Tijdens de opendagen kunt u zich opgeven voor de workshops of het cursus bloemschikken, later is telefonische

Nadere informatie

www.annejasmijn.com info@annejasmijn.com Tel: 06 36118681 /annejasmijnip

www.annejasmijn.com info@annejasmijn.com Tel: 06 36118681 /annejasmijnip Illustratiewerk op maat Kaarten, cadeaus & producten Workshops & cursussen Schilderen & Tekenen www.annejasmijn.com info@annejasmijn.com Tel: 06 36118681 /annejasmijnip Tekenworkshop algemeen Workshoptype:

Nadere informatie

basiscompetenties 2de graad muziek

basiscompetenties 2de graad muziek basiscompetenties 2de graad muziek 1 CONCORDANTIETABEL Basiscompetenties 2de graad muziek Concordantie tussen: - de specifieke basiscompetenties muziek voor de 2 de graad van de langlopende studierichtingen

Nadere informatie

Kunstmenu. Basisonderwijs. CK, laat zien wat je kunt! Centrum voor de Kunsten Roermond www.ckroermond.nl

Kunstmenu. Basisonderwijs. CK, laat zien wat je kunt! Centrum voor de Kunsten Roermond www.ckroermond.nl Kunstmenu Basisonderwijs Centrum voor de Kunsten Roermond www.ckroermond.nl CK, laat zien wat je kunt! INLEIDING Als Centrum voor de Kunsten hebben wij heel veel in de aanbieding. Voor het basisonderwijs

Nadere informatie

Tips voor creatieve achtergronden Muren in de studio

Tips voor creatieve achtergronden Muren in de studio 1 Tips voor creatieve achtergronden maandag 24 oktober 2016, 22:11 door Frank Doorhof 1406x gelezen 6 reacties Toen ik begon met model fotografie gebruikte ik veel papierrol achtergronden, en ik denk dat

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

OBSERVATIELIJST van de MUZISCHE ONTWIKKELING Van kleuters IN 5 CATEGORIEËN

OBSERVATIELIJST van de MUZISCHE ONTWIKKELING Van kleuters IN 5 CATEGORIEËN OBSERVATIELIJST van de MUZISCHE ONTWIKKELING Van kleuters IN 5 CATEGORIEËN Mijn muzisch enthousiasme Mijn muzische durf en creativiteit Mijn relatie met en begrip van de kunsttalen Mijn muzische expressie

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Keramische vormgeving Later instromen gedurende de cursus mogelijk. Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 17 sept 2018 310,- 19

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In deze mozaïekkrant vooral nieuws over onze plannen de aankomende tijd en natuurlijk

Nadere informatie

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen!

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen! DOEMIDDAG 17 januari 2018 13.30-16.00 met talentklassen! Open Huis 7 februari 2018 14.30-16.30 18.30-20.30 online & offline leren Meer ontdekken? Expeditie Waldheim 21 februari 2018 Expeditie Waldheim

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2019-2020 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 x 3u 16 sept 2019 397,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Levend Project Leiderschap

Levend Project Leiderschap De Eik Natuurlijk Leren & In Evenwicht bieden aan: Training Levend Project Leiderschap één project twee trainers drie trainingsblokken vier maanden doorlooptijd vijf projectmatige invalshoeken Je leert:

Nadere informatie

MARJO POTMA Beeldend kunstenaar Kunst workshops voor kinderen en volwassenen

MARJO POTMA Beeldend kunstenaar Kunst workshops voor kinderen en volwassenen MARJO POTMA Beeldend kunstenaar Kunst workshops voor kinderen en volwassenen www.marjopotma.nl Als beeldend kunstenaar heb ik voor basisscholen, middelbare scholen, bijzonder onderwijs, centrum voor de

Nadere informatie

het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens

het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens Het leven is een verzameling van keuzes. Je kiest waar je woont, hoe je je kleedt, welk werk je doet en met wie je samenleeft. Die keuzes bepalen in grote

Nadere informatie

Het circus komt 3+ Clair de Lune Théâtre (België)

Het circus komt 3+ Clair de Lune Théâtre (België) lesbrief Het circus komt 3+ Clair de Lune Théâtre (België) onderbouw (groep 1 t/m 4) bezoekadres Markendaalseweg 75a Het doek gaat op. Er komt een schaduwcircus aan en alles is ineens mogelijk! Schaduwen

Nadere informatie

Spiekkaart Kunst. Pagina 1 van 5. 1. Over kunst en kunstenaars. U t o p i a r t 2 7 S p i e k k a a r t K u n s t. www.utopiart27.

Spiekkaart Kunst. Pagina 1 van 5. 1. Over kunst en kunstenaars. U t o p i a r t 2 7 S p i e k k a a r t K u n s t. www.utopiart27. Pagina 1 van 5 Spiekkaart Kunst 1. Over kunst en kunstenaars 1.1. Wat is kunst? Wat zijn kunstwerken? Wat is een kunstenaar? Als mensen creatief aan de slag gaan maken ze kunstwerken. Mensen die kunst

Nadere informatie

5,6. Samenvatting door een scholier 1364 woorden 17 januari keer beoordeeld. Levensbeschouwing

5,6. Samenvatting door een scholier 1364 woorden 17 januari keer beoordeeld. Levensbeschouwing Samenvatting door een scholier 1364 woorden 17 januari 2005 5,6 33 keer beoordeeld Vak Methode Levensbeschouwing Zin leren Samenvatting: vindplaatsen van levensbeschouwing: muziek en reclame Hoofdstuk

Nadere informatie

Het vak expressie omvat meer dan knutselen

Het vak expressie omvat meer dan knutselen Het vak expressie omvat meer dan knutselen Deze laatste schoolweek wil ik graag iets over mijn vak expressie/beeldende vorming vertellen. Daarnaast wil ik een compilatie van enkele foto s laten zien van

Nadere informatie

Training Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit Training Persoonlijke Effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Corporate trainingsaanbod

Corporate trainingsaanbod Corporate trainingsaanbod Als alles al gezegd is of als er juist niks gezegd kan worden omdat het te moeilijk is om te spreken dan is er altijd nog de muziek Muziek is de vrijheid om jezelf uit te drukken

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

Tip. In de herfst en winter is de maan vroeg in de ochtend goed te zien.

Tip. In de herfst en winter is de maan vroeg in de ochtend goed te zien. Reis naar de maan GROEP 3-4 22 20 & 50 minuten, verdeeld over twee lessen 1, 23, 46 en 54 De leerling: leert samenwerken leert bewegen op muziek leert luisteren naar ritme en muziek herkent vier fasen

Nadere informatie

Catalogus Verkochte items ter inspiratie

Catalogus Verkochte items ter inspiratie Catalogus Verkochte items ter inspiratie laatst gewijzigd 6 augustus 2009 Een glaskraal speciaal door Brangel vervaardigd en tot een sieraad geweven Om als blijk van waardering aan iemand te geven Typefouten

Nadere informatie

Training Soft skills voor technici

Training Soft skills voor technici Training Soft skills voor technici Soft skills voor technici, sterker door persoonlijke vaardigheden Je bent goed in je werk. Je bent vakinhoudelijk een expert en op de hoogte van de ontwikkelingen op

Nadere informatie

Chapters Schilderijen in acryl

Chapters Schilderijen in acryl Dimitri Casters stelde solo en in groep tentoon en nam deel aan diverse beurzen in eigen land maar ook in het buitenland waaronder Parijs, Warschau, Maastricht en Luxemburg. Een blik op zijn compleet werk

Nadere informatie

Creatieve Begeleiding

Creatieve Begeleiding Creatieve Begeleiding voor bijzondere kinderen met liefdevolle aandacht voor de belevingswereld en behoefte van uw kind www.brani.nl Creatieve begeleiding met liefdevolle aandacht voor de belevingswereld

Nadere informatie

Aanbod buitenschoolse activiteiten

Aanbod buitenschoolse activiteiten Aanbod buitenschoolse activiteiten Omdat we graag zien dat kinderen lekker in hun vel zitten en zich goed ontwikkelen, bieden De Hoeksteen, de Keuchenius en Kivido gezamenlijk buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

Met acryl of met olieverf, ik heb geen speciaal doel, ik ga aan de slag met wat ik op dat moment leuk vind om te doen.

Met acryl of met olieverf, ik heb geen speciaal doel, ik ga aan de slag met wat ik op dat moment leuk vind om te doen. Ellie van Kessel Met acryl of met olieverf, ik heb geen speciaal doel, ik ga aan de slag met wat ik op dat moment leuk vind om te doen. Het genieten van het schilderen staat bij Ellie bovenaan. Zij vindt

Nadere informatie

De laatste periode voor de zomervakantie vonder er weer diverse leuke activiteiten plaats.

De laatste periode voor de zomervakantie vonder er weer diverse leuke activiteiten plaats. Nieuwsbrief Juni/Juli Zomervakantie U heeft reeds een aparte nieuwsbrief ontvangen met het zomerprogramma en informatie over het eerste kamp van ZieZoo Pijnacker! Die nieuwsbrief kunt u overigens nog nalezen

Nadere informatie

ONLINE LESSUGGESTIE PHILIPPE VAN SNICK

ONLINE LESSUGGESTIE PHILIPPE VAN SNICK ONLINE LESSUGGESTIE PHILIPPE VAN SNICK Informatie over de kunstenaar De Belgische kunstenaar Philippe Van Snick (geb. 1946) onderzoekt met minimale middelen de ruimtelijke mogelijkheden van schilderkunst.

Nadere informatie

Ben ik dat? voorstelling 2d Hoofdstuk 10

Ben ik dat? voorstelling 2d Hoofdstuk 10 voorstelling 2d Hoofdstuk 10 Ben ik dat? 1 Een pasfoto is zo gemaakt. Maar lijkt hij wel? De meeste mensen zijn nooit zo tevreden over hun pasfoto. Dat ligt niet aan de foto maar aan jezelf: je ziet jezelf

Nadere informatie

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG 2012 Een opleiding om hoger op te komen 1 OPLEIDING 2012 Ervaring: De training heeft me sterker gemaakt in mijn rol als leidinggevende. Ik heb mijn beleid en doelen

Nadere informatie

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016 Workshop kunst met ijzerdraad Nadat je een zelfverzonnen figuur op papier hebt getekend, ga je hem na-buigen met ijzerdraad. Als dit goed gelukt is kun je er met draad omheen gaan, zodat het een echt kunstwerk

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Keramische vormgeving (losse lessen op woe middag 15,--) Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017

Nadere informatie

KUNST. voor groep 5 en 6 van het primair onderwijs

KUNST. voor groep 5 en 6 van het primair onderwijs l e r a r e n h a n d l e i d i n g M U U R Z O E K T KUNST voor groep 5 en 6 van het primair onderwijs M U U R Z O E K T K U N S T Tentoonstelling over het creatief proces van een kunstenaar Voor groep

Nadere informatie

basiscompetenties 3de graad beeldende en audiovisuele kunsten

basiscompetenties 3de graad beeldende en audiovisuele kunsten basiscompetenties 3de graad beeldende en audiovisuele kunsten 1 CONCORDANTIETABEL Basiscompetenties 3de graad beeldende en audiovisuele kunsten Concordantie tussen: - de specifieke basiscompetenties voor

Nadere informatie

landelijk, licht EN eclectisch interieur

landelijk, licht EN eclectisch interieur interieur landelijk, licht EN eclectisch TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: JAN VERLINDE De bewoners van dit huis woonden eerder al in hetzelfde park. Ze waren het erover eens dat dit het leukste en

Nadere informatie

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR.

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR. HET MERK BEN JIJ! Is het de locatie? Is het de inrichting van je salon? Zijn het de behandelingen die je geeft? Zijn het de producten die je gebruikt? Of is het gewoon de koffie die je schenkt? Niets van

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25x 3u 17 sept 2018 387,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Nu nog beter... Toegepaste kunst Kunst BV

Nu nog beter... Toegepaste kunst Kunst BV Nu nog beter... Toegepaste kunst Kunst BV H4 ~ periode B Toegepaste vormgeving Autonome kunst Inleiding INLEIDING In de eerste periode ben je vooral bezig geweest met het onderzoeken van vormen, materialen

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017 310,- Raku 4 Op afspraak 95,- Gebarsten

Nadere informatie