Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:"

Transcriptie

1 Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus JN Vlaardingen telefoon: Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website: Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel CC Vlaardingen telefoon: Oudernieuwsbrief de wijze uil Jaargang Nummer november 2015 Van de redactie. Voor u ligt weer de oudernieuwsbrief met daarin nieuws over de MR, de Kinderraad, Tekenfund, excursies, enz. Wij wensen u veel leesplezier. Heeft u tips, of wilt u zelf iets kwijt in de oudernieuwsbrief, stuurt u dan een mail naar: m.daalmeijer@wijzer.nu Van onze medezeggenschapsraad. Kort verslag MR vergadering 18 november 2015 Op de MR vergadering van 18 november is een aantal onderwerpen aan de orde gekomen; hieronder een korte samenvatting. Door de Gemeenschappelijke MR van de Stichting (GMR) zijn we geïnformeerd over de aansturingsstructuur van IKC's ( Integraal kindcentra ). De Jan Ligthart wordt ook een IKC, per nieuw school jaar. Het bestuur van Wijzer in Onderwijs en Opvang wil per 1 augustus starten met de nieuwe aansturingsstructuur. Er komt maatwerk per school. De GMR maakt zich daar zorgen over. Ze willen meer duidelijkheid. Mireille levert een volgende keer een concept organisatiestructuur aan hoe de aansturing het beste op onze school uitgevoerd kan worden. We wilden over de toekomstige verkeerssituatie bij de nieuwbouw van de school praten, maar de resultaten van de verkeersenquête waren nog niet binnen. Meester Machiel gaat er achterheen bij Veilig Verkeer Nederland. Het onderwerp komt een volgende keer terug. Er is in de MR bij het agendapunt van het schoolplein o.a. gesproken over de vereniging Broodje Jan Ligthart, die de overblijf regelt. We hebben als MR vragen van ouders ontvangen. We hadden aan het bestuur schriftelijk een aantal vragen uitgezet en hopen op een spoedige beantwoording. We hebben ook gesproken over ParnasSys, wat niet altijd zo goed werkt als we hoopten. Onlangs was het dagen niet mogelijk om s uit te doen. We gaan via de GMR na hoe de ervaringen bij andere scholen zijn. De schoolwijzer is vastgesteld en wordt binnenkort op de website van de Jan Ligthart gezet.

2 Er is aandacht geweest voor de opzet van het jaarwerkplan, de docenten zijn hier in werkgroepjes druk mee bezig. Het wordt op een praktische manier aangepakt. En last, but not least, de schooltijden! We hebben een enquête uitgezet; 66 procent van de ouders en 75 procent van de docenten hebben deze al ingevuld. Alleen was er niet genoeg tijd om inhoudelijk te kijken. Dus: tellen hoeveel een voorkeur hebben voor het agrarisch model of voor een continu-rooster en de voorwaarden bij deze varianten. We gaan dit analyseren er komen er zeker op terug! De volgende vergadering is donderdag 14 januari Wilt u deze vergadering bijwonen dan kunt u zich aanmelden via het mailadres van de secretaris: h.maarleveld@zonnet.nl Heeft u een vraag voor de MR dan kunt u ons mailen. Uiteraard kunt uw vraag ook zelf stellen door van de inspreektijd gebruik te maken, voorafgaand aan een MR-vergadering. In dat geval moet u zich ook bij de secretaris aanmelden. Jeroen Bannink ( voorzitter ) en Hugo Maarleveld ( secretaris ). Tekenfund. De kinderen hebben allemaal mooie tekeningen gemaakt. Deze zijn gestuurd naar Tekenfund en zij maken er mooie kaarten van. Deze kaarten heeft u gezien. U kunt nu nog t/m 29 november de kaarten en andere spullen, zoals placemats, onderzetters, puzzels, mokken, gymtassen, broodtrommels en muismatten bestellen met de tekening van u kind erop. Misschien een leuk idee voor een cadeau? Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het Zorgboerderij Nooitgedacht en het andere deel naar Stichting Vrienden Jan Ligthart (onze leerlingen). Bestellen van artikelen is natuurlijk niet verplicht! Met vriendelijke groeten, De goede doelen commissie. Minuut stilte voor de aanslagen in Parijs. Op 16 november heeft de Jan Ligthart samen met de leerlingen stilgestaan bij de aanslagen in Parijs. In de groepen 1 en 2 kwamen ook veel vragen van kinderen, omdat er ofwel thuis over gesproken was, ofwel door het Jeugdjournaal. Wij hebben er dan ook voor gekozen om met alle leerlingen in gesprek te gaan over de gebeurtenissen, met natuurlijk een light versie voor de kinderen uit de onderbouw. Kinderraad. Op 12 november is de Kinderraad voor het eerst bij elkaar geweest. De leden van de Kinderraad hebben zich eerst aan elkaar voorgesteld, waarna ze hun plannen voor school hebben verteld. De voorzitters Aat en Mireille waren onder de indruk van de plannen voor dit schooljaar.

3 1. Huidig schoolplein en plein van de nieuwbouw. Huidige plein Is er voldoende speelmateriaal tijdens de pauzes? Nieuwbouw Kan er op het dak of op het plein wel gevoetbald worden? Zou er een voetbalkooi kunnen komen? Is het mogelijk om een buiten tafeltennistafel te krijgen? 2. Maandelijkse activiteit in school. Is het mogelijk om eens er maand iets leuks te doen in school. Zoals koken, een circuit etc. 3. Lounge hoek. Kan er in het nieuwe gebouw een hoek ingericht worden om te chillen? 4. Dieren in de klas. Kunnen we dieren hebben in de klas? Zo ja, welke dieren dan. Wie gaat ze verzorgen in de vakanties? 5. Kluisjes of extra laadjes. De leerlingen hebben veel spullen in hun laadje. Is het mogelijk om in de nieuwbouw kluisjes te krijgen, of extra ladenblokken in de klas zoals in 7a? 6. Uitruil materialen gymzalen. Is het mogelijk dat verschillende gymzalen in Vlaardingen speciale apparaten hebben, die ze met andere gymzalen kunnen uitwisselen? 7. Is het mogelijk om meer bewegingsonderwijs te krijgen? 8. Kan er een rommelmarkt komen op school, waarbij de opbrengst naar de eigen school gaat (ook om bovenstaande wensen te kunnen betalen)? 9. In sommige klassen wordt gepest door enkele kinderen. Dit is lastig en moet opgelost worden. Is er een programma dat kan helpen? 10. Kunnen leerlingen van school meedenken over de bestemming van schoolreis? 11. Kan er een glijbaan komen vanaf het dak van de nieuwbouw tot aan de grond? De volgende bijeenkomst is op donderdag 17 december van uur. Agenda: Doornemen van het reglement van de Kinderraad. De acties en planning van alle plannen / ideeën bespreken, die ingebracht zijn door de leden van de Kinderraad. Vergroening geluidsschermen A20. Op vrijdag 6 november zijn de kinderen van groep 7 bezig geweest met het vergroenen van de geluidsschermen van de A20. Hieronder een impressie:

4 In het hol van de mol. De groepen 3 en 4 zijn afgelopen week naar het duurzaamheidscentrum in het hof geweest. Hier kregen zij een leuke les over "in het hol van de mol". Het duurzaamheidscentrum was omgetoverd tot de leefomgeving van de mol. De kinderen konden slakken en regenwormen van dichtbij bekijken, aanraken, en sommige leerlingen durfden ze zelfs op hun hand of gezicht te zetten. We mochten ook een kijkje nemen in de molshoop. Dit was best spannend, omdat het er donker was en we natuurlijk niet wisten welke dieren we tegen konden komen. Het waren gezellige middagen. Hieronder een impressie:

5

6 De knutselhulpen. Op 20 november kwam groep 6 van juffrouw Margo en meester Rik de groepen 3 op Plein Emaus helpen met knutselen. Voor beide klassen was het best spannend, want wat moesten ze nu eigenlijk gaan doen? En wat konden ze verwachten? De middag verliep super goed; wat hadden de groepen 3 geluk met alle hulp! Bedankt leerlingen van groep 6. De leerlingen van de groepen 3 hebben nu prachtige sint/piet-mutsen en leuke sinterklaasjes in de klas hangen. Ouder- en lerarenpeiling schooltijden vanaf schooljaar Maar liefst 75% van de teamleden en 66% van de ouders hebben de peiling Andere schooltijden ingevuld. Er kon gekozen worden uit 2 systemen: Handhaven van de huidige traditionele schooltijden Overgaan op een continurooster tot uur o 5 gelijke dagen model tot uur o 4 gelijke dagen model tot met woensdagmiddag voor de onderbouw vrij vanaf uur. Martin Daalmeijer verwerkt de gegevens deze week, met daarbij de top 10 aan antwoorden van ouders, die zijn ingevuld bij de open vragen. Vervolgens gaan de enquêtes naar de MR, voor eenzelfde exercitie. Nadat de uitslag bekend is, wordt u geïnformeerd per mail en mogelijk later in het schooljaar tijdens georganiseerde bijeenkomsten. Sinterklaas op obs Jan Ligthart. Sinterklaas is er weer! Wij gaan dit op school uitgebreid vieren: *Op dinsdag 24 november zijn de rommelpieten langs geweest. Een fraaie boel hebben ze achtergelaten. Maar leuk was het wel. *Natuurlijk zal Sint ook dit jaar obs Jan Ligthart met een bezoek vereren en wel op vrijdag 4 december. Op die dag worden de kinderen van de groepen 6 t/m 8 om 8:15 uur verwacht op het voorplein van Plein Emaus.

7 Groep 4B en de groepen 5 verzamelen zich op het achterplein van Plein Emaus. De groepen 1 t/m 4A verzamelen zich in de klas. Met elkaar lopen we dan om 8:30 uur naar de rotonde bij het Stadsarchief. Na ontvangst van Sint Nicolaas lopen de groepen 5 t/m 8 weer terug naar de Goudsesingel. Groep 4B gaat eerst een bezoek brengen aan de Sint in het speellokaal, waarna ook zij terug lopen naar de Goudsesingel. Handbal. Onze school is 2e geworden samen met 'De Schakel', maar tot onze grote verrassing kregen we wel de Fairplayprijs. Erasmus was duidelijke de beste! Doelpunten van onze kant werden gemaakt door: Adam, Luka en Sacha. Maaaaaaaar niet de rest van de kids vergeten! Gijs (onze keeper, die heel wat ballen tegenhield), Isa, Jessie, Siyar, Mislina, Anouk, Oscar en Anniek. Allen hartelijk bedankt voor het meedoen. Het was een leuk middagje met een donker randje. Mijn band was lek, dus ben ik van de Westwijk naar huis ( Schiedam ) gelopen. Natuurlijk wel gezond bezig geweest! Meester Nico.

8 BSO. Sommige ouders hebben ons gevraagd met welke kinderopvang obs Jan Ligthart samenwerkt. Peuterspeelzaal Doenja. Peuterspeelzaal Doenja wordt t.z.t. peuterspeelzaal Jan Ligthart. BSO van Hogendorp wordt ook gekoppeld aan obs Jan Ligthart. Ook kinderdagverblijf Madelief gaat daar deel van uitmaken. Op dit moment kunt u ze vinden op de Meidoornstraat 12 in Vlaardingen. Voor verder informatie verwijzen wij u naar of Onze website. Regelmatig een kijkje nemen op de website kunnen wij van harte aanbevelen. In de oudernieuwsbrief kunnen wij wel veel, maar niet alles vermelden van wat er zoal op en rondom onze school gebeurt. Als voorbeeld noemen wij de foto s. In onze nieuwsbrieven ziet u regelmatig foto s langskomen, maar een veelvoud daarvan vindt u op onze website onder de rubriek foto s. Even doorklikken en honderden foto s van allerlei activiteiten liggen binnen uw bereik. Een ander voorbeeld betreft de groepspagina. U krijgt dan direct informatie over de groep van uw kind. Kerstviering. Woensdag 16 december vindt de kerstviering plaats op school. Op Plein Emaus is er ook dit jaar weer het kerstdiner vanaf 17:00 uur met aansluitend een lampionnenoptocht onder muzikale begeleiding. Op het schoolplein kunt u terecht voor warme chocolademelk en Glühwein. Het einde is om 19:30 uur. Het kerstdiner op locatie Goudsesingel begint om 18:00 uur en eindigt om 19:45 uur. Voor groep 8 om 20:00 uur. De hal wordt omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Op de kerstmarkt kunt u eten en drinken en de laatste kerstinkopen doen. Er is een gevarieerd aanbod van marktkramen, dus vergeet niet om geld mee te nemen. Meer details vindt u in de kerstbrief die na Sinterklaas aan uw kind wordt meegegeven. Agenda. 4 december: Sinterklaasfeest; kinderen s middags vrij. 16 december: Viering kerstfeest. 18 december: Lesvrije dag. 21 december: Begin kerstvakantie. 1 januari: Nieuwjaarsdag januari: Einde kerstvakantie. 4 januari: Weer naar school.

9 En zo komt Jordan Wijbrands uit groep 4B dan terug van een prachtige excursie naar het hol van de mol. Doorweekt van de regen, maar wel heel erg genoten van alles wat er te zien was.

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website: Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief de wijze uil Jaargang 2015-2016. Nummer 4. 19 oktober 2015

Oudernieuwsbrief de wijze uil Jaargang 2015-2016. Nummer 4. 19 oktober 2015 Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website: Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl

Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website: Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 25 juni Geplande activiteiten. Nieuws vanuit de directie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 25 juni Geplande activiteiten. Nieuws vanuit de directie , en Oudernieuwsbrief 25 juni 2018 IKC Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd aan de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 2 december Geplande activiteiten. In deze nieuwsbrief o.a.

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 2 december Geplande activiteiten. In deze nieuwsbrief o.a. Oudernieuwsbrief 2 december 2016 Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd aan de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3 t/m 8)

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Roerdompplein 19, 2025 CS Haarlem * tel 023-5370413; fax 023-5492405; e-mail: directeur@kon-emmaschool.nl MR VERKIEZINGEN Een aantal weken geleden hebben wij in de

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief Nummer november 2013 Nieuws vanuit de directie

Oudernieuwsbrief Nummer november 2013 Nieuws vanuit de directie Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Nieuwbouw IKC Kreekrijk... 1 Sinterklaasfeest op Het Koraal... 2 Kerstfeest op Het Koraal... 2 Verkeerssituatie...

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

telefoon 0299 422271 e-mail directie@bloeiendeperelaar.nl website www.bloeiendeperelaar.nl

telefoon 0299 422271 e-mail directie@bloeiendeperelaar.nl website www.bloeiendeperelaar.nl 1 Beste ouders, verzorgers, Het is een onderwerp waar we het vaker over hebben gehad: de voor- en nadelen van het gebruik van social media. Steeds vaker verenigen de ouders van een groep zich in een groepsapp.

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 7 3 december Geplande activiteiten. Welkom nieuwe kinderen SPONSORKLIKS. Nieuws vanuit onderwijs

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 7 3 december Geplande activiteiten. Welkom nieuwe kinderen SPONSORKLIKS. Nieuws vanuit onderwijs Oudernieuwsbrief 7 3 december 2018 IKC Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, Het Jong kindcentrum) T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3 t/m 8) Mocht u vragen hebben n.a.v.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar.

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. Nr 14, 7 juli2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. We schieten lekker op met de voorbereidingen voor de nieuwbouw en de verhuizing. Het nieuwe meubilair is besteld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website:

Postadres: Plein Emaus JN Vlaardingen website: Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013

Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013 Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013 Inhoud van de avond 19:30 20:15 uur 20:30 21:15 uur Ontwikkelingen tot nu toe Ouder enquête (WMK-PO) Successen De toekomst Zorg en begeleiding (Judith) Continu rooster

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies 17e jaargang, nr 11 November 2017 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 7 23 maart 2018 Beste ouders, Zoals het bestuur u onlangs heeft laten weten zal ik per 1 april 2018 worden benoemd als directeur van De kleine Nicolaas. Via deze weg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR Nieuwsbrief 14-12-2016 Samen op stap Beste ouders, Zoals eerder aangekondigd, krijgt u vandaag voor het eerst de nieuwsbrief in nieuwe stijl. We hebben gekozen voor een modernere uitstraling en hopen dat

Nadere informatie

1. Naar gelijke schooltijden maakt een pas op de plaats

1. Naar gelijke schooltijden maakt een pas op de plaats Nieuwsbulletin voor ouders over het project Naar gelijke schooltijden No 3, Februari 2012 Vorig jaar is het project Naar gelijke schooltijden van start gegaan. Binnen de Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8.

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8. www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, Kerst, we vieren en gedenken de geboorte van Jezus. Voor Jozef en Maria was het een

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In groep 8 allemaal aan het werk met een chromebook.

Nieuwsbrief. In groep 8 allemaal aan het werk met een chromebook. Nummer 32 28 e jaargang 24 t/m 31 mei 2019 27 mei Jeroen Oosterhof Voorpoort 29 mei Informatieavond groepen 6 30 mei Hemelvaartsdag (vrije dag) 31 mei Vrije dag extra in verband met Hemelvaartsdag 5 t/m

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders Continurooster Informatiebrochure voor ouders Inhoud: Inleiding:... 2 Aanleiding... 3 Redenen om een continurooster in te voeren... 4 Het continurooster: vijf-gelijke-dagen-model... 6 De lunch:... 7 Pleinwacht

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief juni2016 NB Nr 10 Inhoudsopgave: IKC Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water NB Oud

Nadere informatie

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert Overblijf De Kyckert In samenwerking met O.B.S. De Kyckert 1 Inhoudsopgave 1. De overblijf pag. 3 2. Lunchpakket pag. 3 3. Pedagogische uitgangspunten pag. 4 4. Regels pag. 4 5. Kosten pag. 5 6. Contracten

Nadere informatie

Nieuwsbrief (4) december 2017

Nieuwsbrief (4) december 2017 Nieuwsbrief (4) december 2017 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Inpakavond groep 1 en 2 De inpakavond voor de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan SR Vleuten

R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan SR Vleuten R.K. basisschool De Twaalfruiter Kweektuinlaan 11 3452 SR Vleuten 030 666 8052 website: e-mail: www.twaalfruiter.nl info@twaalfruiter.nl Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Twaalfruiter Vleuten,

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 7 december 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 4 e Boemerang van dit schooljaar. We naderen al weer het eind van 2017. De donkere dagen voor kerst en nieuwjaar zijn aangebroken. Als we s

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN

WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Nieuwsbrief 13 WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Schooljaar 2014 2015 2 december 2014 www.deregenbooghn.csgdewaard.nl 0186-601983 s.brauckman@csgdewaard.nl Planning 3 december Juf Anita

Nadere informatie

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 23 december Geplande activiteiten. In deze nieuwsbrief o.a.

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 23 december Geplande activiteiten. In deze nieuwsbrief o.a. Oudernieuwsbrief 23 december 2016 Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd aan de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie N o v e m b e r 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 4 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel 2 Bloembakken 2 Bezoek uit Rwanda 3 Continurooster 4 Ouderavonden 5 Sint & Kerst 5

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Werkgroep schooltijden, tijd voor verandering?

Werkgroep schooltijden, tijd voor verandering? Werkgroep schooltijden, tijd voor verandering? Beste ouders/verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 13 december zijn wij met een werkgroep bij elkaar geweest om ons te buigen over een onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Rommelpieten Afgelopen dinsdag mochten alle kinderen hun schoen zetten. Meester Ron had dit jaar de hulp ingeschakeld van speurneus

NIEUWSBRIEF. Rommelpieten Afgelopen dinsdag mochten alle kinderen hun schoen zetten. Meester Ron had dit jaar de hulp ingeschakeld van speurneus Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 7 30 NOVEMBER 2018 AGENDA Vanaf heden versturen

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT!

UIT DE SCHOOL GEKLAPT! UIT DE SCHOOL GEKLAPT! Beste ouders, Respect: De aanslagen in Parijs op vrijdag 13 november hebben op iedereen diepe indruk gemaakt. Wij hebben er op school aandacht aan geschonken door er met de kinderen

Nadere informatie

Informatieavond: Andere schooltijden

Informatieavond: Andere schooltijden Informatieavond: Andere schooltijden AGENDA Aanleiding Visie Huidige situatie Vijf gelijke dagen model Overzicht modellen Financiën Tijdspad Werkgroep Afsluiting AANLEIDING - We zien dat er steeds meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden.

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. Na de wetswijziging in 2006 hebben de scholen meer vrijheid gekregen de schooltijden zelf in te richten. Vanaf

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Jaargang 17 Nummer 5 Vr 20 november 2015 Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Agenda/ activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 5 9 september Geplande activiteiten. Kinderparlement. In deze nieuwsbrief

Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 5 9 september Geplande activiteiten. Kinderparlement. In deze nieuwsbrief Oudernieuwsbrief 5 9 september 2016 Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd op de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hoogendorp, groep 3 t/m 8)

Nadere informatie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 24 september Geplande activiteiten. Welkom nieuwe kinderen. Nieuws vanuit onderwijs

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 24 september Geplande activiteiten. Welkom nieuwe kinderen. Nieuws vanuit onderwijs Oudernieuwsbrief 24 september 2018 IKC Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, Het Jong kindcentrum) T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3 t/m 8) Mocht u vragen hebben n.a.v.

Nadere informatie