Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 De Achtbaan Leren doe je van en met elkaar Nieuwsbrief Knutselmiddag 17 okt. Schoolfruit Schoolontbijt Week van de mediawijsheid Talentenmiddagen ronde 1 Pepernotenactie Tevredenheidsonderzoek vanuit de Stichting Informatieblad groepen staat op website Planning van sportactiviteiten in Soest Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een goed gevulde nieuwsbrief! U ziet het:...we staan niet stil! Er komen weer allerlei activiteiten aan. De mediaweek voor de groepen 7 en 8, schoolfruit en schoolontbijt. U leest ook iets over een actie voor een zeer goed doel: pepernoten verkopen waarbij de opbrengst gaat naar kinderen die ernstig (of zelfs levensbedreigend) ziek zijn. Wij wensen u veel leesplezier. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag! Groet namens het team, Patricia Hortensius Knutselmiddag herfst Op woensdag 17 oktober is er met veel plezier gewerkt aan mooie herfst knutsels! Onze hal is ontzettend mooi geworden. Dank aan de ouders die dit gedaan hebben! Dit keer hebben wij ook kinderen van school en uit de buurt uitgenodigd om te komen knutselen. Samen met 2 leerkrachten en een begeleidende ouder konden de kinderen zich helemaal uitleven. Het is erg leuk geweest. In de toekomst gaan wij als school wat vaker kinderen uit de buurt mee laten genieten van activiteiten. Voor de school goede P.R. en voor de betreffende kinderen een groot plezier! Schoolfruit We hebben dit jaar weer schoolfruit. Van 13 november t/m 19 april krijgen de leerlingen op 3 dagen in de week fruit op school. Op dinsdag, woensdag en donderdag hoeven de kinderen dan alleen drinken mee te nemen als tien-uurtje. Via onze facebookpagina en Parro laten wij u weten welk fruit er die week geleverd wordt. Indien uw kind dan iets niet lust of niet mag, kunt u een alternatief meegeven (wel graag groente of fruit).

2 Schoolontbijt Ontbijt jij elke dag, ontbijt je gezond en beweeg je genoeg? Vragen die allemaal aan bod komen tijdens het Nationaal Schoolontbijt. Op vrijdag 9 november 2018 schuift de hele school namelijk aan tafel voor een gezond ontbijt en voor een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren de kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk elke dag ontbijten is en wat je s ochtend het beste kunt eten. De rest van het jaar ontbijten ze natuurlijk thuis. Hopelijk ook zo gezond mogelijk. Wat er bij het Nationaal Schoolontbijt op tafel komt is elk jaar een schoolvoorbeeld van een gezond ontbijt. Dit jaar met nog meer variatie in zoet en hartig, lekker brood, beleg, zuivel, groente en thee. Er valt dus veel te kiezen! Het ontbijtpakket voldoet aan de nieuwste richtlijnen van het Voedingscentrum. Dat is de garantie voor een gezonde start van de dag. De leerlingen mogen vrijdag 9 november 2018 in hun pyjama, onesie of huispak naar school komen en ontbijten dus op school. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: Week van de mediawijsheid Groep 7 & 8 gaan binnenkort meedoen aan MediaMasters! Of we het nu hebben over tv, internet, apps, games of smartphones: media zijn overal en iedere leerling maakt er gebruik van. Mediawijs zijn is daarom steeds belangrijker. Hoe werken media, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Dat ontdekken onze leerlingen in MediaMasters, de serious game voor groep 7 en 8 die wordt gespeeld tijdens de Week van de Mediawijsheid (16 tot en met 23 november 2018) door duizenden kinderen in heel Nederland. Spelenderwijs maken leerlingen kennis met de kansen en de gevaren van media. Leerlingen worden gedurende vijf spel-dagen uitgedaagd om de hoofdrolspelers in MediaMasters te helpen. Hiervoor moeten zij in de klas en thuis MediaMissies volbrengen. Dat zijn vragen en opdrachten die te maken hebben met thema s op het gebied van mediawijsheid. De klas die hiermee de meeste bits scoort, mag zich de meest mediawijze klas van Nederland noemen en wint mooie prijzen. Iedere leerling ontvangt na afloop een MediaMasters-certificaat van deelname. Talentenmiddag ronde 1 Wat is het eerste blok van de talentenmiddagen een succes geweest! De kinderen, maar ook wij als team, hebben ervan genoten. Ook dit is leren: want door deze activiteiten leren de kinderen hun creativiteit te gebruiken, leren ze bewegen, plannen, samenwerken, organiseren en ga zo maar door. Kortom: een prachtig aanbod. In het kort een weergave van wat er allemaal aangeboden is. Stopmotion Het was hard werken tijdens de workshop 'StopMotion', maar ook heel erg gezellig! De eerste keer hebben we een verhaallijn bedacht en uitgeschreven (het script). De tweede keer hebben we de plaatjes gemaakt (het storyboard).

3 Ook de derde keer ging snel voorbij tijdens het bedenken wat we nodig hebben (lego poppetjes ed voor op de voorgrond) en we zijn begonnen aan de 2 achtergronden. Hier zijn we de laatste keer mee verder gegaan en aan het einde van de vierde keer was ieder tweetal/drietal zo goed als klaar met de achtergronden. Dat betekent dat we nog niet zijn toegekomen aan het opnemen van de echte filmpjes... Met ieder twee- of drietal gaat juf Marijke dan ook nog de filmpjes opnemen, dit gaat hopelijk lukken op dinsdag 30, woensdag 31 oktober en/of maandag 5 november. We zijn erg benieuwd naar de resultaten! Schilderen Er is weer, m.b.v. Marian Orsel, een mooi kunstwerk gemaakt door de leerlingen. Dit keer hebben ze een hond op een skateboard geschilderd. Ze zijn nog te bewonderen in de school dus kom gerust een kijkje nemen. Banden plakken Sommige kinderen dachten dat we een fiets helemaal uit elkaar zouden halen en vervolgens weer in elkaar zetten. Dat viel een beetje tegen. Toch hebben de kinderen in vier vrijdagmiddagen geleerd om banden te plakken. De laatste keer waren er ook echt lekke banden voorradig. Heel leuk om te zien hoe ze alle stappen (met hier en daar een beetje hulp) kunnen uitvoeren om een band te repareren. Workshop Escher Bij deze workshop hebben we eerst inspiratie opgedaan van grootmeester Escher. We hebben naar zijn geometrische figuren gekeken die lijken te kloppen, maar toch weer niet, naar dieren die in elkaar overlopen en andere mooie kunstwerken. Vol enthousiasme zijn we toen zelf aan de slag gegaan om deze technieken toe te passen. Soms lukte het in één keer en andere keren met wat oefening. De kinderen hadden van tevoren niet gedacht zulke kunstwerken zelf te kunnen maken! De werken zijn op 3 grote vellen te bewonderen, die door de school hangen. Koken/bakken In onze mooie keuken zijn er m.b.v twee ouders heerlijke gerechten gemaakt. De soep en de pitabroodjes zijn ook nog geproefd door enkele leerkrachten en de zoetigheden natuurlijk direct opgesmikkeld door de koks zelf. Omdat we een gezonde school zijn maar ook graag af en toe willen kunnen snoepen is er gekozen voor een mix van gezond en iets minder gezond. De kinderen konden alle gerechten gelukkig goed waarderen.

4 Chinees De kinderen waren heel enthousiast over de workshop Chinees. Zij hebben geleerd om in het Chinees te tellen tot , zichzelf en de klasgenoten voor te stellen en Chinese liedjes te zingen. Verder hebben zij algemene kennis opgedaan over China, de Chinese cultuur en de invloed van Made in China. Het is zelfs gelukt voor iedereen om met de Chinese eetstokjes de pinda s en rijstkorreltjes te pakken en te racen. Het is erg mooi om te zien dat iedereen enthousiast de hand opsteekt om de Chinese cijfers en zinnen te zeggen. Heel knap dat zij in zo'n korte tijd zo veel kunnen leren! Hout bewerken We zijn druk bezig geweest met van alles rondom het bewerken van hout. De eerste week zijn we begonnen met het figuurzagen van onze eigen silhouetten. Na het zagen en schuren was het tijd om de silhouetten te bewerken met soldeerbouten. De tweede opdracht was het maken van robotmannetjes. De kinderen hebben erg mooie kunstwerken gemaakt! Yoga In de yoga workshop hebben de kinderen geleerd hoe yoga is ontstaan en welke vormen van yoga er allemaal bestaan. Ook hebben ze de zonnegroet geleerd en gevoeld hoe het is als je een tijdje heel rustig zit of ligt en probeert je alleen op jezelf te richten. Bij het napraten gaven sommige kinderen aan dat ze er ontspannen van werden maar dat het af en toe moeilijk is om lang stil te zitten. De volgende workshop ronde start over twee weken op vrijdag 16 november en zal dan 4x gegeven worden: 16 nov., 23 nov., 30 nov., 7 dec. Heeft u zich nog niet opgegeven voor de talentenmiddag en toch een verborgen talent, laat het ons weten! De groepjes bestaan uit maximaal 10 kinderen. Als u een leuk idee heeft, maar u vindt het fijner om het samen met iemand uit te voeren.dan horen wij dit ook graag! U kunt dit aangeven bij de leerkracht van uw kind. Hoe meer afwisseling, hoe leuker! Zijn er materialen nodig dan kan dit in overleg met de school worden geregeld.

5 Pepernotenactie Dit jaar doen we weer mee met de Actie Strooigoed van Make a wish. Voor Sinterklaas is geen wens te gek. Barbiepoppen, spelcomputers, snoepgoed. Hij kan het, als allergrootste wensvervuller, allemaal regelen. De wensen van kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte hebben andere betekenis. Deze wensen geven kinderen de kracht om kind te zijn en geen patiënt. Make-A-Wish Nederland doet er alles aan om deze allerliefste wensen te vervullen. HELP MEE WENSEN VERVULLEN! Actie Strooigoed geeft de mogelijkheid om Make-A-Wish Nederland te steunen door zakjes kruidnoten te (ver-)kopen. Een leuke activiteit tijdens de Sinterklaasperiode. Wat is er mooier om tijdens en rondom Sinterklaas te helpen met het waarmaken van wensen? De zakjes kosten 1,50 per stuk. We starten op maandag 19 november. Elke leerling krijgt de kans om max. 3 zakjes pepernoten te verkopen. Als u op school komt, kunt u op het raam van de teamkamer zien hoeveel zakjes we al verkocht hebben. Elk logo staat voor 1 zakje pepernoten. De kinderen krijgen een brief mee waarin alles wordt uitgelegd: een goed hulpmiddel bij de verkoop van de pepernoten. Wilt u nog meer weten over dit goede doel, kijk dan op Tevredenheidspeiling Een berichtje vanuit de Stichting (SKOSS) Beste ouder(s)/ verzorger(s), Als Stichting Katholiek Onderwijs Soest en Soesterberg meten wij regelmatig de tevredenheid van ouders, werknemers en leerlingen van de 6 aangesloten scholen. Dit jaar maken wij gebruik van een zogenaamde quick scan van WMK Parnassys. Met behulp van deze vragenlijst krijgen wij een globaal beeld van een groot aantal aspecten op school. Vervolgens kunnen de scholen afzonderlijk bepalen welke thema s voor hen van belang zijn en zo nodig hierop actie ondernemen. Wij willen u uitnodigen om aan deze tevredenheidspeiling deel te nemen. Op maandag 5 november a.s. ontvangt u een met daarin een hyperlink naar de vragen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De vragenlijst is beschikbaar van maandag 5 november tot en met maandag 19 november. De belangrijkste uitkomsten van de peiling worden per school besproken en vervolgens met u gedeeld. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Ger Rolsma Algemeen directeur SKOSS

6 Informatieblad groepen staat op website Zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief, staan alle informatiebladen per groep nu op onze site bij de betreffende groepen. Planning van sportactiviteiten in Soest In Soest worden veel activiteiten door verschillende organisaties georganiseerd. Voetbal, volleybal, schaken.er is van alles te doen. Wij proberen u en de kinderen hierop attent te maken, maar zijn afhankelijk van wanneer wij horen wanneer wat aangeboden wordt. Soms is dit best laat.en horen de kinderen en u het dus ook laat. Hier kunnen wij niet zo veel aan doen. Zodra wij weten dat er iets aan komt of de planning gereed is, hoort u het van ons. Data voor in de agenda.. 9 november: schoolontbijt 13 november: start schoolfruit 16 november t/m 23 november: Mediamasters groep 7 & 8 16 november: start Talentenmiddag ronde 2 19 november: start Actie Strooigoed Make a wish 21 november: uur podium kleuters, groep 4/5, groep 8 28 november: uur podium groep 3, 5/6, 7

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018 Belangrijk data 14 november Start EU-schoolfruit (dinsdag, woendag, vrijdag) 23 november Studiedag groep 1/2, groep 1 en 2 vrij 30 november Talentenochtend groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders 2017 2018 Agenda Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag Maandag 2 april: 2de Paasdag Vrijdag 20 april: Koningsspelen Vanuit de directiekamer: Iedere keer worden we verrast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De herfst is dan toch echt begonnen en we schrijven alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 7 november 2013 nr. 5 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 7 november 2013 nr. 5 ------------------------------------------------------- NIEUWSBRIEF 7 november 2013 nr. 5 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: Stand van zaken Herinnering: inleveren sponsorloop-geld Uitnodiging 10-minutengesprekken 19

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Woordje van de directie.

Woordje van de directie. NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Woordje van de directie. Beste ouders, Donderdagmorgen heeft onze bus een

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015 December 2015 Beste kinderen en ouders/verzorgers, Het kalenderjaar 2015 loopt bijna ten einde; Vorige week vrijdag heeft Sinterklaas De Windroos met een bezoek vereerd en zijn verjaardag met ons gevierd.

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 13, vrijdag 27 maart 2015

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 13, vrijdag 27 maart 2015 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 13, vrijdag 27 maart 2015 Paasontbijt Donderdagochtend 2 april, zal er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 23-03-2017 Nr.14 BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 Afgelopen maandag heeft u, als het goed is, een mail gehad met daarin een link naar het tevredenheidsonderzoek. Eén keer in de twee jaar wordt

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE Beste ouders, De kop is eraf, schooljaar 2019-2020 is begonnen! De start van het jaar stond in het teken van vakantieverhalen uitwisselen en elkaar (opnieuw) leren kennen, want

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Jaargang 5, nummer 2, woensdag 31 oktober 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Een sponsorloop, het open podium en de workshops zijn in de maand oktober voorbij gekomen. Wat hebben de kinderen genoten van

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

25 november 2016 https://www.facebook.com/sbo.michaelschool. Nummer: 7

25 november 2016 https://www.facebook.com/sbo.michaelschool. Nummer: 7 25 november 2016 https://www.facebook.com/sbo.michaelschool Nummer: 7 Beste ouders/ verzorgers en leerlingen, Het sinterklaasfeest komt al steeds dichterbij. Ook in de nieuwsbrief zien we dat er in de

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 04 November 2015 Schooljaar 2015/2016 no.09 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 06 nov. Juël Lumingu juf Jeanne en juf Susanne 07 nov. Dilano Gijzen juf Isabel en juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig

Oudercontact medewerker op de Ichthusschool. Vanaf september is er een oudercontactmedewerker op de school aanwezig Jaargang 54 * nummer 2 * oktober/november 2016 Wist u dat: Dat wij 6 oktober 4 kinderboekenschrijvers op bezoek hadden en dat zij in de groepen hebben voorgelezen? Ook dit schooljaar Ans Reder en Nico

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: http://montwildzang.mijnalbums.nl

Nieuwsbrief 8. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: http://montwildzang.mijnalbums.nl 17 februari 2016 Nieuwsbrief 8 Project jij & ik Vanaf begin maart zullen we schoolbreed het project 'jij en ik' volgen. Alle groepen krijgen, behalve les van hun eigen leerkracht (en), ook gastlessen van

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

de school op 12 december gesloten zijn

de school op 12 december gesloten zijn Staking 12 december Mogelijk heeft u via het nieuws of andere media al iets vernomen over een eventuele staking op 12 december. Op dit moment is nog onduidelijk of het op 12 december daadwerkelijk tot

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 11 t/m 15 december 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 11 december BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie