Naam onderneming (bedrijf/vestiging)... Bedrijfsactiviteiten/aard van de vestiging Vestigingsadres. Postcode plaats... Telefoonnummer...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naam onderneming (bedrijf/vestiging)... Bedrijfsactiviteiten/aard van de vestiging Vestigingsadres. Postcode plaats... Telefoonnummer..."

Transcriptie

1 Aanvraag van een erkenning (artikel 17 Wet Explosieven voor civiel gebruik) MODEL EXPLO1 VERONA-nummer Aanvraag van een erkenning (persoon). (Voor elk persoon, onderneming uit de sector explosieven, als bedoeld in art. 1 Wecg, die handelingen verricht met explosieven dient afzonderlijk een erkenning aangevraagd te worden) Onderneming/bedrijf waar aanvrager voor werkzaam is; Naam onderneming (bedrijf/vestiging)... Bedrijfsactiviteiten/aard van de vestiging Vestigingsadres Postcode plaats... Telefoonnummer.... Websiteadres... adres... Gegevens van aanvrager; (persoon die erkenning aanvraag) Naam.(indien gehuwd eerst geboortenaam) Voornamen. Geboren op..te Nationaliteit Adres... Postcode woonplaats Telefoonnummer(privé)... / werk. adres(zakelijk)...(privé)... Ten behoeve van; 0 het vervaardigen van explosieven, 0 het opslaan van explosieven, 0 het gebruiken van explosieven, 0 het overbrengen van explosieven, 0 het verhandelen van explosieven.

2 Omschrijving van werkzaamheden ten behoeve van genoemde handelingen waartoe de erkenning wordt aangevraagd. 0 Seismisch onderzoek 0 Winnen van delfstoffen 0 Slopen van gebouwen, funderingen en andere civiele bouwwerken 0 Vervormen van metalen 0 Andere toepassing, namelijk: *Nadere - en meer specifieke toelichting ten aanzien van de omschrijving: De aanvraag wordt gedaan ten behoeve van de navolgende stof(fen), volgens ADR glossarium, welke op de bijlage worden aangegeven voor de stofbenaming d.m.v Bij de aanvraag ten behoeve van een persoon dient u te voegen; 1. Kopie van een op naam van betrokkene gesteld geldig identiteitsbewijs (paspoort/europese identiteitskaart); 2. twee goedgelijkende pasfoto's van betrokkene; 3. Bewijs van bekwaamheid/vaardigheid (zoals bijvoorbeeld certificaat springmeester) 4. Werkgeversverklaring. 5. Een gesloten en gewaarmerkte enveloppe inhoudende een door betrokkene geheel ingevuld en ondertekend inlichtingenformulier; Aldus naar waarheid ingevuld, Plaats. Datum. Handtekening..(aanvrager) Indien de aanvraag niet volledig is, wordt deze teruggestuurd met een verzoek om de aanvraag, binnen een door mij gesteld termijn, aan te vullen (4:5 lid 1/2/3 Awb)

3 Inlichtingenformulier Behorende bij een aanvraag erkenning art. 17 WECG. In te vullen door de betrokkene waar erkenning voor wordt aangevraagd. In verband met de bescherming van uw privacy wordt u verzocht deze informatie aan te bieden in een gesloten gewaarmerkte enveloppe. Naam..(indien gehuwd eerst geboortenaam) Voornamen. Geboren op..te Nationaliteit Adres.. Postcode..woonplaats Telefoonnummer (privé).(werk) adres.. Naam van vestiging/bedrijf.... Functie binnen dit bedrijf... Omschrijving van werkzaamheden Is tegen u wel eens proces verbaal opgemaakt? Zo ja, wanneer, waar en voor welk feit? 2 Bent u door een rechter veroordeeld? Zo ja, tot welke straf? 3 Bent u wel eens een schikking met het openbaar ministerie aangegaan Ter zake van welk feit(en)? 4 Heeft u reeds eerder erkenning gekregen of aangevraagd? Zo ja, wanneer was dat?. 5 Is uw erkenning eerder ingetrokken of aan u onthouden? Zo ja, door wie, wanneer en om welke reden?.. 6 Heeft u te maken (gehad) met stressvolle omstandigheden (relatie, werk of schulden), waardoor u gedachten over zelfmoord heeft gehad of agressief gedrag heeft vertoond, waardoor u een gevaar kunt vormen voor uzelf, de openbare orde of de veiligheid van anderen? Zo ja kunt u dan aangeven wat die omstandigheden zijn?

4 7 Bent u binnen de afgelopen acht jaar, door middel van een bevel van de Officier van justitie, de burgemeester of een rechterlijke uitspraak, in een psychiatrisch (of een psychiatrische afdeling van een) ziekenhuis geplaatst dan wel ter beschikking gesteld? 8 Heeft u een traumatische ervaring gehad (bijvoorbeeld slachtoffer van een ernstig misdrijf) waardoor u onder stressvolle omstandigheden sterk emotioneel zou kunnen reageren, en waardoor u een gevaar kunt vormen voor uzelf, de openbare orde of veiligheid? 9 Gebruikt u regelmatig medicijnen die volgens de bijsluiter de handelingsvaardig-heid en daarmee de veilige omgang met explosieven/springstoffen kunnen beïnvloeden, zoals slaapmiddelen, kalmeringsmiddelen, antidepressieve middelen, antipsychotische middelen of opwekmiddelen? 10 Maakt u misbruik, of hebt u misbruik gemaakt, van alcohol, geneesmiddelen, drugs of andere geestverruimende of bedwelmende middelen of bent u daarvoor ooit medisch onderzocht of onder behandeling geweest? 11 Heeft u te maken met lichamelijke aandoeningen of andere beperkingen, die een veilige omgang met explosieven/springstoffen belemmeren? 12 Verkeren, voor zover u bekend, huisgenoten in criminele kringen of in de omstandigheden van vorenstaande vragen? O GEEN HUISGENOTEN 13 Bestaan er voor u (persoonlijke) omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden bij het beoordelen van deze aanvraag? 14 Wilt u nog een opmerking of verklaring toevoegen?

5 Referenten; Nader onderzoek politie: nader gesprek, referentenonderzoek, verklaring arts. Indien u één van de vragen van het vragenformulier niet naar waarheid heeft beantwoord, zult u reeds om die reden onbetrouwbaar worden geacht en zal de politie overgaan tot een weigering van de gevraagde erkenning. Indien in de eerste fase van het aanvraagproces blijkt van enige bezwaren of twijfel omtrent uw betrouwbaarheid dan zal de politie extra instrumenten inzetten. De politie zal u in dat geval allereerst uitnodigen voor een nader gesprek. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op uw persoonlijke omstandigheden. Ook wordt contact opgenomen met referenten om het beeld over u aan te scherpen. Indien de politie twijfels blijft houden over uw mentale stabiliteit, dan zal de politie u, zoals dat thans ook in de praktijk gebeurt, vragen een verklaring van een arts te overleggen waarin deze vanuit medisch oogpunt beziet of er indicaties zijn waardoor door u handelingen met explosieven(springstoffen) al dan niet kan worden toevertrouwd. Mede op basis van deze verklaring zal de korpschef van politie vervolgens besluiten over het al dan niet verlenen van de erkenning. U verklaart hierbij dat de door u opgegeven referenten bereid zijn om een verklaring af te geven ter bevestiging van bovenstaande vragen en beantwoording van eventuele andere vragen die relevant kunnen zijn bij de beoordeling van uw aanvraag. Referenten moeten 18 jaar of ouder zijn. Referent 1 huisgenoot of familielid in de eerste graad, of vriend, buurman of collega (meer dan oppervlakkig contact vereist) Naam + voorletters:.. Adres + postcode Woonplaats:. Telefonisch bereikbaar onder nummer: adres:.. Relatie ten aanzien van aanvrager: Referent 2 Persoon op basis waarvan redelijk belang erkenning wordt aangetoond. Naam + voorletters:.. Adres + postcode Woonplaats:. Telefonisch bereikbaar onder nummer: adres:.. Relatie ten aanzien van aanvrager: Aldus naar waarheid ingevuld Datum: Handtekening aanvrager: Naar waarheid opgemaakt, Plaats.Datum Handtekening (zie toelichting) Behandelend ambtenaar:... Dienstnummer:... verklaart bovenstaande informatie te hebben onderzocht.

6 Toelichting inlichtingenformulier behorende bij aanvraag Een erkenning is vereist voor elk bedrijf en voor al het personeel dat handelingen verricht met explosieven. De erkenning wordt onthouden als de desbetreffende bestuurder(s) of persoon niet beschikt over de betrouwbaarheid en bekwaamheid die nodig zijn voor de te verrichten werkzaamheden. De erkenning aan personen wordt onthouden indien deze niet voldoet aan alle criteria uit artikel 19 van de Wet explosieven voor civiel gebruik. Artikel 19 luidt: 1. Een erkenning als bedoeld in artikel 17 wordt verleend, indien: a. de aanvrager de door Onze Minister vastgestelde gegevens heeft overgelegd; b. de aanvrager of, indien deze een rechtspersoon is, degene die onmiddellijk leiding geeft aan de onderneming, voldoet aan de door Onze Minister vastgestelde eisen met betrekking tot zedelijk gedrag; c. er geen reden is om te vermoeden dat van de erkenning dan wel van explosieven misbruik zal worden gemaakt en d. er geen reden is om te vermoeden dat aan de aanvrager of, indien deze een rechtspersoon is, degene die onmiddellijk leiding geeft aan het bedrijf, het onder zich hebben van explosieven niet kan worden toevertrouwd. 2. Met het oog op de beveiliging kan Onze Minister, in overeenstemming met Onze Ministers wie het mede aangaat, nadere regels stellen. Als onderdeel van de aanvraag van een erkenning dient u het inlichtingenformulier geheel in te vullen, te dateren en te ondertekenen. Het niet juist of onvolledig invullen van dit inlichtingenformulier, dat onderdeel uitmaakt van het aanvraagformulier, kan leiden tot vertraging en mogelijk zelfs tot het weigeren van de gevraagde erkenning. Na invulling kunt u het inlichtingenformulier, in een gesloten gewaarmerkte enveloppe (in verband met de bescherming van uw privacy), (via uw werkgever) ten behoeve van deze aanvraag aanbieden. U wordt persoonlijk (schriftelijk) op de hoogte gebracht van het besluit van de korpschef. De korpschef van politie.

Aanvraag van een erkenning (bedrijf). In te vullen door de aanvrager, leidinggevende (rechtspersoon bedrijf):

Aanvraag van een erkenning (bedrijf). In te vullen door de aanvrager, leidinggevende (rechtspersoon bedrijf): Aanvraag van een erkenning (artikel 17 Wet Explosieven voor civiel gebruik) MODEL EXPLO1 VERONA-nummer Aanvraag van een erkenning (bedrijf). In te vullen door de aanvrager, leidinggevende (rechtspersoon

Nadere informatie

RWM 2018 WM 32 Inlichtingenformulier (als bedoeld in artikel 48 van de Regeling wapens en munitie)

RWM 2018 WM 32 Inlichtingenformulier (als bedoeld in artikel 48 van de Regeling wapens en munitie) RWM 2018 WM 32 Inlichtingenformulier (als bedoeld in artikel 48 van de Regeling wapens en munitie) Bij het indienen van een verzoek om een erkenning, consent, ontheffing, een vergunning of een verlof,

Nadere informatie

Model WM 32 Inlichtingenformulier

Model WM 32 Inlichtingenformulier Model WM 32 Inlichtingenformulier (als bedoeld in artikel 48 van de Regeling wapens en munitie). Bij het indienen van; een verzoek om een erkenning, consent, ontheffing, een vergunning of een verlof, wordt

Nadere informatie

Gelet op artikel 7, eerste lid, onderdeel a van de Wet wapens en munitie,

Gelet op artikel 7, eerste lid, onderdeel a van de Wet wapens en munitie, Regeling van de minister van Justitie en Veiligheid van 24 mei 2018, nr.2234101, houdende de wijziging van de Regeling wapens en munitie in verband met de vaststelling van een inlichtingenformulier De

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 30774 6 juni 2018 Regeling van de Minister van Justitie en Veiligheid van 24 mei 2018, nr. 2234101, houdende de wijziging

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sollicitatieformulier Voor het in dienst treden bij een beveiligingsorganisatie heeft u de toestemming nodig van de korpschef van politie binnen de plaats waar de organisatie is gevestigd. De politie zal

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aspirant & Eigen Verklaring Aspirant Schietsportvereniging SSV t Schijfke

Aanmeldingsformulier Aspirant & Eigen Verklaring Aspirant Schietsportvereniging SSV t Schijfke Aanmeldingsformulier Aspirant & Eigen Verklaring Aspirant Schietsportvereniging SSV t Schijfke Ondergetekende verzoekt te worden toegelaten als aspirant van de Schietsportvereniging t Schijfke te Werkendam.

Nadere informatie

- opg-formulier - Betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek lang (bgolang)

- opg-formulier - Betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek lang (bgolang) - opg-formulier - Betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek lang (bgolang) INSTEMMEN TOT INSTELLEN ONDERZOEK Ik verklaar: a. b. c. akkoord te zijn met de verwerking van mijn persoonsgegevens ten behoeve

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN VERGUNNING TOT ESCORTBEDRIJF 3.2.1 ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING HOORN

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN VERGUNNING TOT ESCORTBEDRIJF 3.2.1 ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING HOORN AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN VERGUNNING TOT ESCORTBEDRIJF 3.2.1 ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING HOORN 1. Gegevens exploiterende onderneming Naam onderneming : Postadres : Postcode/plaats : Vestigingsadres

Nadere informatie

Met beheerder wordt bedoeld: feitelijk leidinggevende in de onderneming

Met beheerder wordt bedoeld: feitelijk leidinggevende in de onderneming AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN VERGUNNING TOT HET VESTIGEN VAN EEN SEKSINRICHTING 3:4 ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING HOORN 1. Gegevens exploiterende onderneming Naam onderneming : Postadres : Postcode :

Nadere informatie

Vragenformulier Aanvrager Natuurlijk Persoon

Vragenformulier Aanvrager Natuurlijk Persoon Vragenformulier Aanvrager Natuurlijk Persoon 1. Gegevens aanvrager: Voornamen: Achternaam: Geboorteplaats: Geboortedatum: Woonadres: 2. Gegevens partner: Voornamen: Achternaam: Geboorteplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

BIBOBVRAGENFORMULIER

BIBOBVRAGENFORMULIER BIBOBVRAGENFORMULIER Vragenformulier bij vergunningaanvragen in de gemeente Boekel op grond van het gemeentelijk Bibob-beleid Dit formulier is bestemd voor de vennoot in een vennootschap onder firma (vof)

Nadere informatie

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Raadhuisplein 1 Postbus 50 5680 AB Best A Tel. : 14 0499

Nadere informatie

Met welke rechtsvorm: Anders, nl

Met welke rechtsvorm: Anders, nl Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Digitale verzending Gaat u ermee akkoord dat we niet middels post, maar digitaal

Nadere informatie

Vergunningen & Ontheffingen

Vergunningen & Ontheffingen Vergunningen & Ontheffingen AANVRAAG VERGUNNING ESCORTBEDRIJF ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING AMSTELVEEN Duidelijk leesbaar invullen! Aan burgemeester en wethouders van de gemeente Amstelveen Ondergetekende

Nadere informatie

Verzoek om ontheffing ex artikel 4 van de Wet wapens en munitie

Verzoek om ontheffing ex artikel 4 van de Wet wapens en munitie Verzoek om ontheffing ex artikel 4 van de Wet wapens en munitie Ministerie van Justitie Datum aanvraag (dd-mm-jj) Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een verzoek indienen bij de Minister van

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER en EIGEN VERKLARING ASPIRANT SCHIETSPORTVERENIGING t Veen

AANMELDINGSFORMULIER en EIGEN VERKLARING ASPIRANT SCHIETSPORTVERENIGING t Veen 1 ste Kennismakingsgesprek (datum): Datum: Behandeld door: Naam bestuurslid Ondergetekende verzoekt te worden toegelaten als aspirant van de Schietsportvereniging t Veen en vult daartoe het onderliggende

Nadere informatie

WET BEVORDERING INTEGRITEITSBEOORDELINGEN DOOR

WET BEVORDERING INTEGRITEITSBEOORDELINGEN DOOR Bibob-vragenformulier Gemeente Den Haag WET BEVORDERING INTEGRITEITSBEOORDELINGEN DOOR HET OPENBAAR BESTUUR (WET BIBOB) Toelichting bij Vragenformulier BIBOB Het doel van de wet BIBOB BIBOB staat voor

Nadere informatie

Verzoek om ontheffing op grond van de Wet wapens en munitie

Verzoek om ontheffing op grond van de Wet wapens en munitie Verzoek om ontheffing op grond van de Wet wapens en munitie Datum aanvraag Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een verzoek indienen bij de Minister van Veiligheid en Justitie om een ontheffing

Nadere informatie

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren.

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Digitale verzending Gaat u ermee akkoord dat we niet middels post, maar digitaal

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

ANNEX A. Persoonlijke verklaring bij het aanvraagformulier:

ANNEX A. Persoonlijke verklaring bij het aanvraagformulier: ANNEX A Handelsnaam aanvrager: Persoonlijke verklaring bij het aanvraagformulier: Deze annex is bedoeld voor personen die op het Aanvraagformulier meerjarige kansspelvergunning zijn opgegeven bij de vragen

Nadere informatie

vrouw (indien gehuwd, dient u uw meisjesnaam te vermelden) Straat en huisnummer

vrouw (indien gehuwd, dient u uw meisjesnaam te vermelden) Straat en huisnummer 1 Invullen door Aanvrager 1.1 Gegevens aanvrager Aanvraagformulier Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) Invullen in blokletters; Bij het indienen van de aanvraag bij de gemeente

Nadere informatie

Dossiernummer handelsregister of verenigingen-/stichtingenregister Kamer van Koophandel:

Dossiernummer handelsregister of verenigingen-/stichtingenregister Kamer van Koophandel: Dit formulier opsturen naar: Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek T.a.v. afdeling Ruimte Postbus 100 9350 AC LEEK Drank- en Horecawet Model A Aanvraagformulier voor een vergunning voor het uitoefenen

Nadere informatie

Bibob vragenformulier natuurlijke personen deel 2

Bibob vragenformulier natuurlijke personen deel 2 Bibob vragenformulier natuurlijke personen deel 2 Dit formulier is bestemd voor: Natuurlijke personen- vennoot, in: - Vennootschap onder firma - Commanditaire vennootschap Iedere vennoot dient apart dit

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 3 VOOR GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS RECHTSPERSOON

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 3 VOOR GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS RECHTSPERSOON BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 3 VR GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS RECHTSPERSN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Besloten vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap (N.V.) Rechtspersoon naar

Nadere informatie

BIBOB vragenlijst natuurlijke personen BETEMD VOOR NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT

BIBOB vragenlijst natuurlijke personen BETEMD VOOR NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT BIBOB vragenlijst natuurlijke personen BETEMD VOOR NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT In een: 0 Vennootschap onder firma (VOF) 0 Commanditaire vennootschap (CV) Betreft een aanvraag voor: 0 Exploitatievergunning

Nadere informatie

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 )

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 ) Aanvraag briefadres Met toestemmingsverklaring Met dit formulier vraagt u een briefadres aan, inclusief de Verklaring toestemming briefadresgever. Vul het formulier volledig in en onderteken het. Laat

Nadere informatie

Aanvraagformulier vrijstelling schoolbezoek Op grond van art. 11 van de leerplichtwet 1969 In te vullen door aanvrager

Aanvraagformulier vrijstelling schoolbezoek Op grond van art. 11 van de leerplichtwet 1969 In te vullen door aanvrager Aanvraagformulier vrijstelling schoolbezoek Op grond van art. 11 van de leerplichtwet 1969 In te vullen door aanvrager Inleveren: Ingevulde formulieren dient u in te leveren bij de directeur van de school

Nadere informatie

Vragenformulier Aanvrager Rechtspersoon

Vragenformulier Aanvrager Rechtspersoon Vragenformulier Aanvrager Rechtspersoon 1. Gegevens aanvragende rechtspersoon: Is de rechtspersoon een: B.V. of N.V. Stichting Coöperatieve Vereniging Rechtspersoon naar buitenlands recht: Welk land?:

Nadere informatie

BIBOB-vragenformulier evenementvergunning gemeente Heerhugowaard

BIBOB-vragenformulier evenementvergunning gemeente Heerhugowaard BIBOB-vragenformulier evenementvergunning gemeente Heerhugowaard I. Algemene vragen op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB 1. Gegevens aanvragende rechtspersoon: (hierna aanvrager) Is de aanvrager een:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en **

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en ** AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en 25.000** Om de ontvangen (meer)jarige subsidie vast te laten stellen, verzoeken wij u de gevraagde

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE ELEKTRO DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER

BIBOB VRAGENFORMULIER BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd voor BESTUURDER/VENNOOT/AANDEELHOUDER Besloten Vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap (N.V.) Rechtpersoon naar buitenlands recht Stichting Coöperatieve vereniging Betreft

Nadere informatie

1. Rechtspersoon/rechtspersonen Rechtspersoon A Naam Vestigingsplaats. Rechtspersoon B Naam Vestigingsplaats

1. Rechtspersoon/rechtspersonen Rechtspersoon A Naam Vestigingsplaats. Rechtspersoon B Naam Vestigingsplaats Dit formulier opsturen naar: Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek T.a.v. afdeling Ruimte Postbus 100 9350 AC LEEK Drank- en Horecawet Model B Aanvraagformulier voor een vergunning voor het uitoefenen

Nadere informatie

1. Rechtspersoon/rechtspersonen Rechtspersoon A: a. naam b. vestigingsplaats. Rechtspersoon B: a. Naam naam. b. vestigingsplaats

1. Rechtspersoon/rechtspersonen Rechtspersoon A: a. naam b. vestigingsplaats. Rechtspersoon B: a. Naam naam. b. vestigingsplaats Aan de burgemeester Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer Aanvraagformulier Model B - Drank- en horecawet Aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 Drank- en Horecawet voor

Nadere informatie

BIBOB-vragenformulier

BIBOB-vragenformulier BIBOB-vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB horende bij de aanvraag om vergunning artikel 3 Drank- en horecawet (drank- en horecavergunning) Toelichting bij dit formulier Wat betekent

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 2 FORMULIER VOOR VENNOOT IN EEN V.O.F. OF C.V.

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 2 FORMULIER VOOR VENNOOT IN EEN V.O.F. OF C.V. BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 2 FRMULIER VR VENNT IN EEN V..F. F C.V. Bestemd voor natuurlijke personen-vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Betreft een aanvraag voor:

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER WIJZIGEN BEHEERDERS/LEIDINGGEVENDEN

MELDINGSFORMULIER WIJZIGEN BEHEERDERS/LEIDINGGEVENDEN MELDINGSFORMULIER WIJZIGEN BEHEERDERS/LEIDINGGEVENDEN Aanvraag tot het wijzigen van het aanhangsel behorende bij een Drank- en Horecavergunning, artikel 30a van de Drank- en Horecawet. De aanvraag moet

Nadere informatie

AANVRAAG FORMULIER voor VERLOF buiten de SCHOOLVAKANTIES VAN 10 SCHOOLDAGEN of MINDER

AANVRAAG FORMULIER voor VERLOF buiten de SCHOOLVAKANTIES VAN 10 SCHOOLDAGEN of MINDER AANVRAAG FORMULIER voor VERLOF buiten de SCHOOLVAKANTIES VAN 10 SCHOOLDAGEN of MINDER (als bedoeld in de artikelen 11, 13a en 14 van de Leerplichtwet 1969) Dit formulier is alleen bestemd voor aanvragen

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Toelichting Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over de bedrijfsstructuur van uw organisatie, de financiering en

Nadere informatie

ALGEMEEN VRAGENFORMULIER OP GROND VAN ARTIKEL 30 VAN DE WET BIBOB

ALGEMEEN VRAGENFORMULIER OP GROND VAN ARTIKEL 30 VAN DE WET BIBOB ALGEMEEN VRAGENFORMULIER OP GROND VAN ARTIKEL 30 VAN DE WET BIBOB Wat betekent BIBOB? BIBOB staat voor Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur. Wat is het doel van deze wet? De

Nadere informatie

Onderdeel C dient ingevuld te worden door de werkgever of de zelfstandige. Onderdeel D dient te worden ingevuld door het hoofd van de school.

Onderdeel C dient ingevuld te worden door de werkgever of de zelfstandige. Onderdeel D dient te worden ingevuld door het hoofd van de school. AANVRAAGFORMULIER VOOR VAKANTIEVERLOF BUITEN DE SCHOOLVAKANTIES TOT TEN HOOGSTE 10 SCHOOLDAGEN (als bedoeld in artikel 11 lid f juncto artikel 13a van de Leerplichtwet 1969) Vakantieverlof wordt alleen

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 4 FORMULIER VOOR BESTUURDER/VENNOOT/AANDEELHOUDER IN DE RECHTSPERSOON

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 4 FORMULIER VOOR BESTUURDER/VENNOOT/AANDEELHOUDER IN DE RECHTSPERSOON BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 4 FRMULIER VR BESTUURDER/VENNT/AANDEELHUDER IN DE RECHTSPERSN Bestemd voor bestuurder/vennoot/aandeelhouder in de rechtspersoon: Besloten Vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap

Nadere informatie

Vragenformulier wet BIBOB Model Rechtspersoon

Vragenformulier wet BIBOB Model Rechtspersoon Vragenformulier wet BIBOB Model Rechtspersoon Gegevens gemeente (niet in te vullen door aanvrager) Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend Indienen bij de afdeling V&H In voud Ruimte voor stempel

Nadere informatie

BIBOB vragenlijst rechtspersonen BESTUURDER / VENNOOT / AANDEELHOUDER

BIBOB vragenlijst rechtspersonen BESTUURDER / VENNOOT / AANDEELHOUDER BIBOB vragenlijst rechtspersonen BESTUURDER / VENNOOT / AANDEELHOUDER Onderneming is een: 0 Besloten vennootschap (B.V.) 0 Naamloze vennootschap (N.V.) 0 Rechtspersoon naar buitenlands recht 0 Stichting

Nadere informatie

1. De vergunning wordt aangevraagd voor de uitoefening van. het horecabedrijf het slijtersbedrijf. 2. Ondernemingsvorm

1. De vergunning wordt aangevraagd voor de uitoefening van. het horecabedrijf het slijtersbedrijf. 2. Ondernemingsvorm Aan de burgemeester Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer Aanvraagformulier Model A - Drank- en horecawet Aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 Drank- en horecawet voor

Nadere informatie

DOE-HET-ZELFBEDRIJVEN

DOE-HET-ZELFBEDRIJVEN VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE DOE-HET-ZELFBEDRIJVEN DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken

Nadere informatie

INFORMATIEVEL BRIEFADRES

INFORMATIEVEL BRIEFADRES Geachte heer, mevrouw, INFORMATIEVEL BRIEFADRES U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente Wijchen. U kunt alleen ingeschreven

Nadere informatie

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring)

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Gemeente Amsterdam Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Geachte heer, mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Gemeentelijke Basisadministratie

Nadere informatie

Aanvraagformulier exploitatievergunning

Aanvraagformulier exploitatievergunning AANVRAAGFORMULIER EXPLOITATIEVERGUNNING AANVRAAGFORMULIER EXPLOITATIEVERGUNNING als bedoeld in artikel 2:28 van de Algemene plaatselijke verordening gemeente Bloemendaal Met dit formulier kunt u een vergunning

Nadere informatie

Aanvraagformulier drank- en horecavergunning

Aanvraagformulier drank- en horecavergunning Aanvraagformulier drank- en horeavergunning Model A (bedrijven) Aanvraag ter verkrijging van een vergunning het horeabedrijf uit te oefenen (art. 3 van de Drank- en horeawet) bestemd voor natuurlijke personen

Nadere informatie

gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van..; gelet op titel VA van de Wet op de kansspelen en artikel 149 van de Gemeentewet;

gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van..; gelet op titel VA van de Wet op de kansspelen en artikel 149 van de Gemeentewet; VERORDENING SPEELAUTOMATENHALLEN 2017 De raad van de gemeente Roosendaal, gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van..; gelet op titel VA van de Wet op de kansspelen en artikel 149 van de Gemeentewet;

Nadere informatie

Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob

Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Wat betekent BIBOB? Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob BIBOB staat voor Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur. Wat is het doel van deze wet? De

Nadere informatie

Protocol verlof buiten de schoolvakanties. osg Piter Jelles. Februari 2016

Protocol verlof buiten de schoolvakanties. osg Piter Jelles. Februari 2016 Protocol verlof buiten de schoolvakanties osg Piter Jelles Februari 2016 Toelichting Het is in strijd met de Leerplichtwet om met leerplichtige kinderen op vakantie te gaan buiten de vakantieperioden die

Nadere informatie

Aanvraagformulier Drank- en Horecawet Model A (commerciële bedrijven)

Aanvraagformulier Drank- en Horecawet Model A (commerciële bedrijven) Aanvraagformulier Drank- en Horecawet Model A (commerciële bedrijven) Gemeente Molenlanden Postbus 5 2970 AA Bleskensgraaf Dit formulier bestaat uit 7 pagina s en moet in zijn geheel worden ingeleverd!

Nadere informatie

Meldingsformulier wijzigen leidinggevende(n) Drank- en horecawet Model A (bedrijven)

Meldingsformulier wijzigen leidinggevende(n) Drank- en horecawet Model A (bedrijven) 1. Ondernemingsvorm: E-mail: Meldingsformulier wijzigen leidinggevende(n) Drank- en horecawet Model A (bedrijven) 1.1 Gegevens aanvragen natuurlijk persoon 1.2 Gegevens aanvrager rechtspersoon Vestigingsplaats:

Nadere informatie

BIBOB vragenlijst rechtspersonen GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS DE RECHTSPERSOON

BIBOB vragenlijst rechtspersonen GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS DE RECHTSPERSOON BIBOB vragenlijst rechtspersonen GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS DE RECHTSPERSOON Namens een: 0 Besloten vennootschap (B.V.) 0 Naamloze vennootschap (N.V.) 0 Rechtspersoon naar buitenlands recht 0 Stichting

Nadere informatie

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage.

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Dit formulier opsturen naar: Gemeente Hoorn t.a.v. administratie WMO Postbus 603 Antwoordnummer 98 1620 AR Hoorn www.hoorn.nl

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER en EIGEN VERKLARING ASPIRANTLID SCHIETSPORTVERENIGING

AANMELDINGSFORMULIER en EIGEN VERKLARING ASPIRANTLID SCHIETSPORTVERENIGING AANMELDINGSFORMULIER en EIGEN VERKLARING ASPIRANTLID SCHIETSPORTVERENIGING 1 ste Kennismakingsgesprek (datum): Naam bestuurslid: Ondergetekende verzoekt te worden toegelaten als aspirant lid van de Schietsportvereniging

Nadere informatie

Meldingsformulier wijzigen leidinggevende(n) Drank- en horecawet

Meldingsformulier wijzigen leidinggevende(n) Drank- en horecawet Vestigingsplaats: KvK-nummer: Meldingsformulier wijzigen leidinggevende(n) Drank- en horecawet Model B (vereniging, stichting) 1. Gegevens aanvrager Rechtspersoon: 2. Wijziging op vergunning: Deze verklaring

Nadere informatie

Burgerservicenummer : (voorheen sofinummer) Achternaam. Telefoonnummer overdag: mobiel: E-mailadres. Geboortedatum/-plaats : / / te.

Burgerservicenummer : (voorheen sofinummer) Achternaam. Telefoonnummer overdag: mobiel: E-mailadres. Geboortedatum/-plaats : / / te. AANGIFTE VERHUIZING U kunt dit formulier gebruiken om uw adreswijziging binnen de gemeente Rotterdam of vanuit een andere Nederlandse gemeente naar de gemeente Rotterdam aan te geven. Tevens kunt u direct

Nadere informatie

AANVRAAG FORMULIER. voor. VERLOF buiten de SCHOOLVAKANTIES

AANVRAAG FORMULIER. voor. VERLOF buiten de SCHOOLVAKANTIES AANVRAAG FORMULIER voor VERLOF buiten de SCHOOLVAKANTIES VAN 10 SCHOOLDAGEN of MINDER (als bedoeld in de artikelen 11, 13a en 14 van de Leerplichtwet 1969) Dit formulier is alleen bestemd voor aanvragen

Nadere informatie

Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 1

Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 1 Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 1 Dit formulier is bestemd voor: Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon, namens een: - Besloten vennootschap (B.V.) - Naamloze vennootschap (N.V.) - Rechtspersoon

Nadere informatie

Hoorn, schooljaar Onderwerp: aanvraag vrije dagen/ extra vakantie. Toelichting bij het aanvraagformulier voor de leerlingen.

Hoorn, schooljaar Onderwerp: aanvraag vrije dagen/ extra vakantie. Toelichting bij het aanvraagformulier voor de leerlingen. Hoorn, schooljaar 2015-2016 Onderwerp: aanvraag vrije dagen/ extra vakantie Toelichting bij het aanvraagformulier voor de leerlingen. Geachte ouders, verzorgers, U wilt een verzoek indienen voor extra

Nadere informatie

Vragenformulier Model Natuurlijke Personen (NP)

Vragenformulier Model Natuurlijke Personen (NP) Bijlage 2 Vragenformulier Model Natuurlijke Personen (NP) Dit formulier betreft een 1) omgevingsvergunning milieu (artikel 2.1, eerste lid, onder e Wabo) omgevingsvergunning beperkte milieutoets (artikel

Nadere informatie

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning bouwactiviteit

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning bouwactiviteit Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen

Nadere informatie

PSYCHISCHE EN PEDAGOGISCHE ZORG

PSYCHISCHE EN PEDAGOGISCHE ZORG VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE PSYCHISCHE EN PEDAGOGISCHE ZORG DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen.

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE GEZELSCHAPSDIEREN DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat

Nadere informatie

Aanvraagformulier Drank- en horecawet model A

Aanvraagformulier Drank- en horecawet model A Aanvraagformulier Drank- en horecawet model A Gemeente Cranendonck De aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf

Nadere informatie

Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 2

Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 2 Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 2 Dit formulier is bestemd voor: bestuurder/ vennoot/ aandeelhouder, namens een: - Besloten vennootschap (B.V.) - Naamloze vennootschap (N.V.) - Rechtspersoon

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming in de schade op grond van de Wet ruimtelijke ordening, art. 6.1

Aanvraagformulier tegemoetkoming in de schade op grond van de Wet ruimtelijke ordening, art. 6.1 Stempel datum ontvangst Aanvraagformulier tegemoetkoming in de schade op grond van de Wet ruimtelijke ordening, art. 6.1 In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Dossiernummer Behandelaar De Wet

Nadere informatie

Versie oktober Aanvullend aanvraagformulier Rechtspersonen bij aanvraag evenementenvergunning voor vechtsportgala s (inclusief Bibob-vragen)

Versie oktober Aanvullend aanvraagformulier Rechtspersonen bij aanvraag evenementenvergunning voor vechtsportgala s (inclusief Bibob-vragen) Versie oktober 2011 Aanvullend aanvraagformulier Rechtspersonen bij aanvraag evenementenvergunning voor vechtsportgala s (inclusief Bibob-vragen) Aanvullend aanvraagformulier bij aanvraag evenementenvergunning

Nadere informatie

Aanvraagformulier registratie buitenschoolse opvang

Aanvraagformulier registratie buitenschoolse opvang Aanvraagformulier registratie buitenschoolse opvang DECEMbEr 2009 Datum ontvangst door gemeente Gegevens van de houder U kunt hieronder het formulier digitaal invullen en daarna uitprinten Gegevens van

Nadere informatie

SENIOR ASPIRANT AMERSFOORTSE SCHIETSPORTVERENIGING PRINS HENDRIK

SENIOR ASPIRANT AMERSFOORTSE SCHIETSPORTVERENIGING PRINS HENDRIK AANMELDINGSFORMULIER EN EIGEN VERKLARING SENIOR ASPIRANT AMERSFOORTSE SCHIETSPORTVERENIGING PRINS HENDRIK Ondergetekende verzoekt te worden toegelaten als aspirant van de Amersfoortse Schietsportvereniging

Nadere informatie

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning milieuactiviteit en beperkte milieutoets

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning milieuactiviteit en beperkte milieutoets Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen

Nadere informatie

Statuut afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding seksueel misbruik

Statuut afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding seksueel misbruik Aanvraagformulier slachtoffer Statuut afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding seksueel misbruik Het Schadefonds Geweldsmisdrijven geeft aan slachtoffers met ernstig psychisch of fysiek

Nadere informatie

Sint Annaparochie, schooljaar Betreft: aanvraagformulier voor toekenning verlof buiten de schoolvakanties. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Sint Annaparochie, schooljaar Betreft: aanvraagformulier voor toekenning verlof buiten de schoolvakanties. Beste ouder(s)/verzorger(s), Sint Annaparochie, schooljaar 2017-2018 Betreft: aanvraagformulier voor toekenning verlof buiten de schoolvakanties Beste ouder(s)/verzorger(s), Gedurende het schooljaar kunnen zich situaties voordoen

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijdrage kinderopvang

Aanvraagformulier bijdrage kinderopvang Cliëntnummer Werkprocesnummer Aanvraagformulier bijdrage kinderopvang Voorwaarden voor het indienen van een aanvraag: Beschikken over een geldig legitimatiebewijs Op het juiste adres staan ingeschreven

Nadere informatie

Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB

Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB Invulinstructie In dit formulier wordt onder meer gebruik gemaakt van meerkeuzevragen. Indien meer dan één keuze mogelijk is, staat dit aangegeven

Nadere informatie

Vragenformulier Model Rechtspersonen

Vragenformulier Model Rechtspersonen Vragenformulier Model Rechtspersonen I Algemene vragen op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB 1. Dit formulier betreft een vergunning inzake: (aankruisen wat van toepassing is) Artikel 40 Woningwet (bouwvergunning)

Nadere informatie

Aanvraagformulier Drank- en horecavergunning gemeente Harderwijk

Aanvraagformulier Drank- en horecavergunning gemeente Harderwijk Aanvraagformulier Drank- en horecavergunning gemeente Harderwijk Aanvraag ter verkrijging van een vergunning als bedoeld in artikel 3 van de Drank- en Horecawet. Het betreft model A (commerciële horeca)

Nadere informatie

Voornaam: Gehuwde achternaam: Meisjes achternaam: Postcode en woonplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burger Service Nummer:

Voornaam: Gehuwde achternaam: Meisjes achternaam: Postcode en woonplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burger Service Nummer: Pagina 1 Voornaam: Gehuwde achternaam: Meisjes achternaam: Adres: Postcode en woonplaats: Nationaliteit: Burger Service Nummer: Telefoon (vast): Telefoon (mobiel): E-mail: Rijbewijs: Auto ter beschikking:

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte. Plaatselijk bekend: Naam en voorletters: Straat en huisnummer:

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte. Plaatselijk bekend: Naam en voorletters: Straat en huisnummer: (Lees u voor het invullen van dit formulier eerst de toelichting) Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Nr. (in te vullen door de gemeenten) Aan Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob

Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Wat betekent BIBOB? BIBOB staat voor Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur. Wat is het doel van deze wet? De

Nadere informatie

- een nader onderzoek door de Bibob-contactpersoon gemeente Veldhoven.

- een nader onderzoek door de Bibob-contactpersoon gemeente Veldhoven. Bibob De wet Bibob staat voor Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur. Overheden (zoals gemeenten) kunnen de achtergrond van een bedrijf of persoon onderzoeken bij een af te

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING INCIDENTELE SUBSIDIE 2017

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING INCIDENTELE SUBSIDIE 2017 Pagina1 Het bestuur van Naam organisatie (statutair) : Correspondentieadres Postcode en woonplaats E-mailadres secretariaat : : : IBAN rekeningnummer : Verzoekt op grond van de Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te

Nadere informatie

AANVRAAG VERBLIJF SURINAAMSE ORIGINE

AANVRAAG VERBLIJF SURINAAMSE ORIGINE AANVRAAG VERBLIJF SURINAAMSE ORIGINE Documenten/ bewijsstukken voor het aanvragen van uw verblijf. Benodigdheden Omschrijving 1. Verzoekschrift - Indien de aanvraag ook voor echtgeno(o)t(e) en of minderjarige

Nadere informatie

Vragenformulier Model RP (Vragenlijst BIBOB voor rechtspersonen)

Vragenformulier Model RP (Vragenlijst BIBOB voor rechtspersonen) Vragenformulier Model RP (Vragenlijst BIBOB voor rechtspersonen) versie 1.8 Pagina 1 van 12 Toelichting bij Vragenformulier BIBOB Wat betekent BIBOB en wat is het doel van deze wet? BIBOB staat voor Bevordering

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Postadres: Postbus 35, 4530 AA TERNEUZEN Telefoon: 14 0115, fax 0115 618 429 Bezoekadres: Stadhuisplein 1, Terneuzen E-mail : gemeente@terneuzen.nl Internet: www.terneuzen.nl Aanvraag vergunning tot tijdelijke

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WERKNEMERSPARKEERVERGUNNING (uitsluitend voor woon- werkverkeer) (s.v.p. in blokletters invullen) Naam bedrijf.

AANVRAAGFORMULIER WERKNEMERSPARKEERVERGUNNING (uitsluitend voor woon- werkverkeer) (s.v.p. in blokletters invullen) Naam bedrijf. formulier AANVRAAGFORMULIER WERKNEMERSPARKEERVERGUNNING (uitsluitend voor woon- werkverkeer) (s.v.p. in blokletters invullen) 1a. Zakelijke gegevens werkgever Naam bedrijf Vestigingsadres Postcode en vestigingsplaats

Nadere informatie

Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf

Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf Gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB Barneveld postregistratie@barneveld.nl Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf 1. Gegevens aanvrager Huidig adres Postcode + plaats N.B. Huidig

Nadere informatie

zoon/dochter/toegewezen kind vriend/kennis

zoon/dochter/toegewezen kind vriend/kennis Verzendadres Gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB BARNEVELD Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf 1 De gedoogbeschikking wordt aangevraagd door de volgende persoon / hoofdbewoner

Nadere informatie

Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal) voortgezet onderwijs.

Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal) voortgezet onderwijs. Let op! Als u dit formulier met pen invult, graag in blokletters invullen!! Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal)

Nadere informatie

Vereniging van Unilever Scherpschutters

Vereniging van Unilever Scherpschutters Secretariaat V.v.U.S. Postbus 9510 3007 AM Rotterdam INGbank 3146219 Uitleg bij de lidmaatschapaanvraag Januari 2014. Je ontvangt een aanvraag formulier voor lidmaatschap van de vereniging te samen met

Nadere informatie

Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen

Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen Met dit formulier kunt u een lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen voor

Nadere informatie

Ondergetekende(n) verzoekt/verzoeken in aanmerking te komen voor de Individuele inkomenstoeslag 2018.

Ondergetekende(n) verzoekt/verzoeken in aanmerking te komen voor de Individuele inkomenstoeslag 2018. 1 Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018 Ondergetekende(n) verzoekt/verzoeken in aanmerking te komen voor de Individuele inkomenstoeslag 2018. 1. PERSOONSGEGEVENS Naam + voorletters Adres Postcode

Nadere informatie

Aangifte verhuizing. Gegevens aanvrager

Aangifte verhuizing. Gegevens aanvrager Aangifte verhuizing In te vullen door gemeente Migratie parkeren. Opmerking Zaaknr. Migratie Zaaknr. Parkeren Mutatiedatum Klantnr. Gemeente Rotterdam Postbus 70013 3000 KR Rotterdam Telefoon: 14 010 (lokaal

Nadere informatie