JUNI 2018 JAARGANG 19 - NUMMER 1. magazine en nieuwsbr ief voor alle leden, vr ijwilliger s & fans van Muzemix

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JUNI 2018 JAARGANG 19 - NUMMER 1. magazine en nieuwsbr ief voor alle leden, vr ijwilliger s & fans van Muzemix"

Transcriptie

1 JUNI 2018 JAARGANG 19 - NUMMER 1 magazine en nieuwsbr ief voor alle leden, vr ijwilliger s & fans van Muzemix

2 IN DEZE MUZEMIXER WERKTEN MEE AAN DEZE MUZEMIXER TEKSTEN EN FOTO S VAN Het Muzemix-team EEN NIEUW MUZEMIX JAAR! MUZEMIX ZET EXTRA IN OP DIVERSITEIT M.ART, BACK TO BASIC GEZOCHT ZORG DAT JE ERBIJ BENT! CIRCUSARTIESTEN IN SPE MEEWERKEN AAN (EEN VOLGENDE EDITIE VAN) DE MUZEMIXER? Wil je graag frequent meewerken aan de Muzemixer? Of zin om een éénmalige bijdrage te leveren? Stuur een mailtje naar INFO@MUZEMIX.BE TOFFE FOTO S? Maak(te) je toffe foto s, die wel een plekje in de Muzemixer verdienen? Mail ze naar INFO@MUZEMIX.BE.

3 EEN NIEUW MUZEMIXJAAR! HET WERKJAAR IS BIJNA OM. MAAR NIET GETREURD, WANT ER STAAT ALWEER EEN NIEUW MUZEMIXJAAR VOOR DE DEUR. EN WAT VOOR EEN JAAR! OOK NOG EVEN DIT M.art 2018, we did it! Groepsprestaties om u tegen te zeggen. Hou je mailbox in de gaten. De foto's zijn al gepasseerd. Eén dezer dagen krijg je opnieuw een link doorgestuurd en kan je de filmbeelden downloaden. Muzemix jubileum! Muzemix wordt 20! Grote feesten zullen we niet organiseren, maar vieren doen we dit wel! Doorheen het jaar hoor je hier nog van. Muzemix is jarig :-). Hoedje op en kaarsjes blazen, en een stuk taart! Wiehoeee!

4 MUZEMIX ZET IN EXTRA IN OP DIVERSITEIT KOOR, KOORDER, KOORTS Veel gebabbeld, gesproken, iets gezegd, gecommuniceerd en nog van dat. Maar om een lang verhaal kort te maken: we willen leden laten deelnemen in een groep waar ze het beste in passen (zoals dit eigenlijk reeds bij Villa-M en Muze-Academie gebeurt). We geven een richting om een keuze te maken die rekening houdt met de eigenheid van elk individu. Dit resulteert in grotere leeftijdsmarges per koor én beperking van het aantal koren. Als volgt: ZaZoe: van 5 tot 14 jaar NooTuitgang: van 10 jaar tot 22 jaar Famuuz: 20+ Jamaar, jamaar, waar hoor ik dan bij? Awel, deze leeftijden zijn onze richtlijn. Iedereen kiest voor een koor waar hij/zij in past. En dat dan ongeveer binnen deze leeftijdsafbakening. Maar dat wil dus zeggen dat elk koorlid (samen met de ouders) bekijkt waar hij/zij thuishoort en het beste bij voelt. Dit is uiteraard altijd mogelijk te bespreken met Sofie ( of sofie@muzemix.be) zodat een juiste keuze gemaakt kan worden. Jamaar, jamaar, is er dan geen kleuterkoor meer? Ja en nee. We richten ons niet meer op de allerjongste kleuters, en Faldera zal dus stoppen met bestaan. Praktisch is er ook een kleine aanpassing: ZaZoe zal een kwartiertje langer repeteren dan vorig jaar. Dus van 17u tot 18u30. NooTuitgang blijft onveranderd. Famuuz zal een kwartiertje later starten en eindigen. Dus van 20u45 tot 22u45.

5 WAT MET VILLA-M EN MUZE-ACADEMIE? Deze afdeling kijkt tevreden terug op een jaar vol vernieuwing: Muze-Academie (de jongsten van Villa-M) gaf vele jonge kinderen de kans om te experimenteren met verschillende kunstdomeinen. Ook was er een stevige focus op circusvaardigheden. Bij de oudste groep van Villa-M willen we ook meer inzetten op circus. Alhoewel we reeds verschillende jaren een groei zagen naar meer diversiteit, is afgelopen jaar toch een absolute topper geweest op dat vlak. Dit was geen makkelijke opdracht, maar wel eentje die als heel zinvol en verrijkend gezien wordt. Daar willen we volgend jaar extra aandacht aan schenken. We gaan op zoek naar een maatwerkbegeleider die de nodige ondersteuning biedt om voor elk kind de gepaste aanpak en diversifiëring te voorzien. Wees er snel bij om je in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt. Hou je van theater en circus? En nog veel andere muzische toffe uitspattingen? Dan is dit echt wel jouw afdeling! Muze-Academie: van 6 tot 12 jaar Villa-M: van 12 tot 16 jaar EXPERIMENTEREN EN ORIËNTEREN BIJ MUZE-ACADEMIE Afdeling Muze-Academie (de jongsten van Villa-M) werkt met kinderen aan een oriëntatieprogramma door te experimenteren met verschillende kunstvormen (waaronder 30 lesuren circusvaardigheden), gecombineerd met een zoektocht naar talenten. Zo willen wij kinderen begeleiden in het maken van een keuze die kan leiden tot een ideale vrijetijdsbesteding binnen of buiten Muzemix.

6 NIEUW: EEN AFDELING PERCUSSIE, VOOR JONG EN OUD Muzemix zal het jubileumjaar al stomend inzetten met een nieuwe afdeling: percussie voor jong en oud. We experimenteerden alvast met percussie als ondersteuning bij de slotnummers van de koorvoorstellingen en ook als onderdeel van het circuskamp. Ronny, al een hele tijd kernvrijwillliger bij Muzemix, engageert zich om percussie als jaarproject te begeleiden. De percussie-afdeling is een concept dat verder gaat dan aanleren van percussievaardigheden. Het wordt een muzische afdeling met muziek en beeldende kunst als insteek. Elke zondag van 10u tot 12u gaan we -gefascineerd door ritme en geluid- op zoek naar unieke geluiden. We zijn niet alleen slagwerkers. We bouwen ook onze eigen percussie-instrumenten. We monteren, solderen, lijmen, boren, schroeven, vijlen en verven. We gaan op zoek naar recyclage materiaal om dit om te toveren tot percussie-instrumenten. Dit doen we net zolang tot we dat unieke geluid hebben gevonden waar we naar op zoek zijn. We maken geluidsopnames of zetten alles op video en voegen digitale geluidseffecten toe. Doe je mee? Dat kan als je al 8 jaar bent, maar ook als je 88 bent of iets daartussen ;-). Een generatie overschrijdend project dus! We mikken op 20 deelnemers en gaan van start vanaf het moment dat we minstens 8 deelnemers bereiken.

7 M.ART, BACK TO BASIC dat M.Art groot is geworden. En veel. Niet meer haalbaar voor de vrijwilligers. Zowel 5 dagen als 2 weekends. Veel te zwaar voor leden die zowel bij de koren als bij Villa-M deelnemen. Stevige inspanning voor ouders. Dit komt allemaal terug uit recente bevragingen. dat Muzemix groot is geworden. Verschillende afdelingen, verschillende teams. Knappe groei! Belangrijk om samenhorigheid te bewaken! Op zoek gaan naar verbinding! We lossen dit op door elk jaar 1 groot event te doen. Net zoals nu, maar dan elk jaar niet alle afdelingen in de hoofdspot. Dus iedereen doet mee, maar elk jaar is een andere afdeling de main-act. We starten met een circustheatervoorstelling van Villa-M en Muze-Academie als hoofdact voor M.art De koren zorgen voor de zang hierbij. (Ondertussen blijven de koren mikken op extra optredens doorheen het jaar.) En uiteraard zal ook de percussie-afdeling deelnemen aan dit optreden. Wanneer gaat dat feestje door? Zaterdag 20 april 2019 in zaal Nieuwenborgh: middag- en avondvoorstelling. En feestjes zet je altijd meteen in je agenda, toch? Dit is de laatste zaterdag van de paasvakantie Vanaf de woensdag ervoor mag iedereen van Villa-M en Muze- Academie alvast zijn agenda vrijmaken voor de repetities die vooraf zullen gaan aan het optreden. In 2020 (wellicht ergens in mei) is het dan de beurt aan de koren om als hoofdact te schitteren en gaan Muze-Academie, Villa-M en de percussie-afdelingen een creatieve aanvulling verzorgen (en kunnen zij ook doorheen het jaar op zoek gaan naar leuke extraatjes). Is dat even wennen? Zeker weten! Indien je meer uitleg wil, kan je hiervoor terecht bij sofie@muzemix.be of

8 GEZOCHT! GEZOCHT: EEN HART VOOR MUZEMIX! VRIJWILLIGERSWERK WERKT Muzemix kon dit jaar rekenen op een 120-tal vrijwilligers! Met z n allen maken we het mogelijk dat jong en oud een fijne vrijetijdsbesteding heeft én kansen krijgt tot artistieke ontwikkeling en het smeden van vriendschapsbanden. Wil jij ook je steentje bijdragen? Je kiest zelf hoe vaak en wanneer je iets kan betekenen en of je dit van thuis uit of samen in het M-huis doet. Hoe vrijwilligerswerk eruit ziet bij Muzemix leggen we je graag uit op woensdag 13 juni om 20u in het M-huis. Misschien heb jij wel zin om onze klusjes-dagen te organiseren of kick je helemaal op een taak als productieleider (organisatie M.art in goede banen leiden)? Nog een 5-tal vrijwilligers en we kunnen opnieuw een fantastisch Muzemix-jaar garanderen.

9 ZORG DAT JE ERBIJ BENT! INSCHRIJVINGSVOORRANG VOOR TROUWE LEDEN Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven. Tot 25 juni houden we voor de oude leden alvast een plekje vrij. Na 25 juni houden we je plaatsje niet meer vrij. Via de website kan je je plaatsje bemachtigen! Als je ingeschreven hebt, krijg je tijdens de vakantie meer info over het startmoment. Op de website kan je alvast meer info vinden per afdeling. Tegen begin juli zal ook de jaarkalender op onze website staan. In-schrij-veu!! In-schrij-veu!! Hou je ook de ledenwervingsacties (vooral via Facebook) in de gaten? Liken en delen!

10 CIRCUSARTIESTEN IN SPE Er zijn nog enkele plekjes vrij voor het tweede circuskamp in het M-huis. Net zoals in het paasverlof worden jonge kinderen ondergedompeld in het circusgebeuren. Onze eigen beste drummer Ronny zal weer instaan voor de percussie. Peggy Jones, een echte circusartieste (peggyjones.be) verzorgt de circussessies, samen met Hannes die intussen een attest circusbegeleider behaalde. Emma, Jana, Jasmien en Emma staan al te popelen om kinderen onder te dompelen in circusverhalen en -activiteiten. Voor kleuters & kinderen (geboortejaar ) Van 2-6 juli 2018, dagelijks van 9u30 tot 16u00 (opvang vanaf 8u00 & tot 17u30) Waar? M-huis

11 COLOFON CONTACTADRES Muzemix vzw Allemansweg 100 B-3650 Dilsen-Stokkem WERKINGSADRES Rijksweg 170, Lanklaar (Sofie Brockmans, voorzitster) BE facebook.com/muzemix Vragen over de Muzemixer? Niet alle foto s in deze Muzemixer zijn rechtenvrij. Een foto van jou gevonden zonder vermelding, stuur een mailtje naar info@muzemix.be

AUGUSTUS 2016 JAARGANG 18 - NUMMER 1. magazine en nieuwsbr ief voor alle leden, vr ijwilliger s & fans van Muzemix

AUGUSTUS 2016 JAARGANG 18 - NUMMER 1. magazine en nieuwsbr ief voor alle leden, vr ijwilliger s & fans van Muzemix AUGUSTUS 2016 JAARGANG 18 - NUMMER 1 magazine en nieuwsbr ief voor alle leden, vr ijwilliger s & fans van Muzemix IN DEZE MUZEMIXER WERKTEN MEE AAN DEZE MUZEMIXER TEKSTEN EN FOTO S VAN Het Muzemix-team

Nadere informatie

Elke vrijdag: gratis opvang!

Elke vrijdag: gratis opvang! Elke vrijdag: gratis opvang! Elke vrijdag van 16.00u tot 18.30u voorziet Muzemix gratis opvang naast de koorwerking. Zo is het toch mogelijk om op drie plaatsen tegelijk je kinderen bij hun hobby s af

Nadere informatie

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 nieuwsbrief voor Muzemixleden en -ouders jaargang 16, nummer 4, juni 2015 Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 Huis, huizer, huist lees meer op pagina 4 Dit wordt Muzemix, volgend werkjaar lees

Nadere informatie

NIEUWE LOCATIE NIEUWE PRIJZEN NIEUWE REPETITIE-UREN

NIEUWE LOCATIE NIEUWE PRIJZEN NIEUWE REPETITIE-UREN NIEUWE LOCATIE NIEUWE PRIJZEN NIEUWE REPETITIE-UREN NIEUWE LOCATIE... Tot voor kort werden alle repetities van Muzemix in het cultureel centrum (Dilsen) gehouden. Dat zal volgend jaar veranderen omdat

Nadere informatie

LEES MEER OP PAGINA 2! NIEUWE LOOK VOOR MUZEMIX

LEES MEER OP PAGINA 2! NIEUWE LOOK VOOR MUZEMIX LEES MEER OP PAGINA 2 NIEUWE LOOK VOOR MUZEMIX en ook meer over ons facebook-debuut MUZEMIX Kleine sterren Groot Koor een volledige full-screen pagina 4 voor ons kleuterkoor Faldera PARAAT STAAT lees meer

Nadere informatie

CALM WEEKEND BIJNA KEEP. Muzemix springt in 2015! lees meer op pagina 2 lees meer op pagina 3. Muzemix doet én denkt. Gezocht: m/v's met goesting

CALM WEEKEND BIJNA KEEP. Muzemix springt in 2015! lees meer op pagina 2 lees meer op pagina 3. Muzemix doet én denkt. Gezocht: m/v's met goesting nieuwsbrief voor Muzemixleden en -ouders jaargang 16, nummer 2, januari 2015 KEEP CALM het is BIJNA WEEKEND Muzemix springt in 2015! lees meer op pagina 2 lees meer op pagina 3 Muzemix doet én denkt lees

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR! DE NIEUWJAARSBOODSCHAP! VAN MUZEMIX OP PAGINA 2

GELUKKIG NIEUWJAAR! DE NIEUWJAARSBOODSCHAP! VAN MUZEMIX OP PAGINA 2 GELUKKIG NIEUWJAAR DE NIEUWJAARSBOODSCHAP VAN MUZEMIX OP PAGINA 2 WAT HEEFT DEZE FOTO MET MUZEMIX TE MAKEN? een griekse musical? waarom die duiven op de foto? wedstrijdje wie kan er met zijn tenen aan

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

JAARGANG 17 - NUMMER 2 JANUARI magazine en nieuwsbrief voor alle leden, vrijwilligers & fans van Muzemix

JAARGANG 17 - NUMMER 2 JANUARI magazine en nieuwsbrief voor alle leden, vrijwilligers & fans van Muzemix JAARGANG 17 - NUMMER 2 JANUARI 2016 mgz uwbrf vr, vrjwgr & f v Muzmx IN DEZE MUZEMIXER WERKTEN MEE AAN DEZE MUZEMIXER TEKSTEN EN FOTO S VAN H Muzmx-m MEEWERKEN AAN (EEN VOLGENDE EDITIE VAN) DE MUZEMIXER?

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!!

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!! VRIJE BASISSCHOOL SINT-LAURENS ZELZATE-WEST ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/25.79.13 9060 ZELZATE 9060 ZELZATE VB. ZELZATE@SLZW.BE 09/344.00.32 09/344.05.16 SCHOOLFEEST 2016: MUZEJA! Beste

Nadere informatie

Cliënten aan het woord

Cliënten aan het woord Cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Versie Wonen Naam cliënt : Woning cliënt : Datum : 1 Toelichting wil graag weten wat de bewoners vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Kinder ATELIERS. Theater Savooi vzw www.theatersavooi.be Do it with passion or not at all!

TECHNISCHE FICHE. Kinder ATELIERS. Theater Savooi vzw www.theatersavooi.be Do it with passion or not at all! TECHNISCHE FICHE Kinder ATELIERS 2016 Theater Savooi vzw www.theatersavooi.be Do it with passion or not at all! KINDERATELIERS Wij zorgen voor creatieve ateliers met een twist. Géén saaie technieken of

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Basisstiefplan. 1 Hoe ziet jullie nieuwe gezin eruit? is de biologische ouder van: is de stiefouder van deze kinderen. is de biologische ouder van:

Basisstiefplan. 1 Hoe ziet jullie nieuwe gezin eruit? is de biologische ouder van: is de stiefouder van deze kinderen. is de biologische ouder van: Basisstiefplan Om alle vragen zo goed mogelijk in te vullen, vind je in deel van het boek Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin? uitleg over de specifieke kenmerken van het samengestel de gezin. De

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? AJOK vzw Postbus Deurne / ondernemingsnummer:

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? AJOK vzw Postbus Deurne / ondernemingsnummer: WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? INHOUDSOPGAVE Wie zijn we?... 3 PICO... 4 NANO... 5 HECTO... 6 GIGA... 7 OP SCHOK... 8 Meer weten?... 9 WIE ZIJN WE? Alle Jongeren Op Kamp - Organiseert vakantiekampen tijdens

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

Bescherm je foto s met een watermerk

Bescherm je foto s met een watermerk Bescherm je foto s met een watermerk Het is vervelend wanneer een ander met je foto's aan de haal gaat. Je steekt er niet alleen tijd en moeite in maar ook wettelijk heb je rechten over je eigen foto's.

Nadere informatie

JRKAMEEL 17. januari - februari Dag Jeugd Rode Kruisvriend(in)! Gelukkig nieuwjaar! De ganse leidingsploeg wenst je het allerbeste voor 2012!

JRKAMEEL 17. januari - februari Dag Jeugd Rode Kruisvriend(in)! Gelukkig nieuwjaar! De ganse leidingsploeg wenst je het allerbeste voor 2012! JRKAMEEL 17 januari - februari 2012 Dag Jeugd Rode Kruisvriend(in)! Gelukkig nieuwjaar! De ganse leidingsploeg wenst je het allerbeste voor 2012! Mogen we enkele wensen op een rijtje zetten? We wensen

Nadere informatie

Vriendjeskrant. 16de jaargang - extra editie dinsdag, 21 februari SAMENtegenpesten van 17 februari tot 24 februari 2017

Vriendjeskrant. 16de jaargang - extra editie dinsdag, 21 februari SAMENtegenpesten van 17 februari tot 24 februari 2017 Vriendjeskrant 16de jaargang - extra editie dinsdag, 21 februari 2017 SAMENtegenpesten van 17 februari tot 24 februari 2017 Deze week, is het vriendjesweek op onze school omdat pesten niet ok is. We willen

Nadere informatie

Brochure workshops en kampen Aanbod 2017

Brochure workshops en kampen Aanbod 2017 Brochure workshops en kampen Aanbod 2017 Domeinstraat 5, 2440 GEEL Ondernemingsnr.: 0893.293.388 www.peopleonstage.be Brochure Overzicht Leeftijdsgroepen Gaan in september naar: Kleuters van 3 tot 6 jaar

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 Een nieuw seizoen! Bekijk de nieuwe kalender en weekendflyers verderop in de nieuwsbrief! Binnenkort liggen ze weer in de brievenbus bij elke gemeente in Vlaanderen: de

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

Minidisco Thema: Wat is er?

Minidisco Thema: Wat is er? Thema: Wat is er? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding De dwergen willen mee met de tijd. Feesten rond een vuur met een gitaar is niet meer interessant. Lichtslangen,

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

Stappenplan: maken van een beloningskaart Je kind stimuleren door aanmoediging

Stappenplan: maken van een beloningskaart Je kind stimuleren door aanmoediging Info@piresearch.nl www.piresearch.nl Stappenplan: maken van een beloningskaart Je kind stimuleren door aanmoediging Een beloningskaart helpt ouders gericht aandacht te besteden aan gewenst gedrag van hun

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Hoe Anna ben jij? Maak kennis

Hoe Anna ben jij? Maak kennis Hoe Anna ben jij? Maak kennis @anna Wij zijn Anna Welkom @anna Wat wordt het volgend jaar: VMBO, MAVO, HAVO of VWO? Kun je makkelijk leren of heb je soms wat ondersteuning nodig? Op het Anna van Rijn College

Nadere informatie

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 -

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 - - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in oktober) ma. 1.10 - LS Hier beweegt iets jaarthema startmoment 13.15u. di. 2.10-5A/5B bezoek dierenkliniek Sint-Jan Brasschaat (vm) wo. 3.10 - VRIJAF: pedagogische

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

INSCHRIJVING SLUIT OP 10

INSCHRIJVING SLUIT OP 10 INSCHRIJVING SLUIT OP 10 nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg.

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg. Tarievenkaart Verjaardagsfeest Van Harte Gefeliciteerd met het Aanstaande Feest! U wilt dat het een fantastisch feest wordt voor uw kind? Met een van de beste kindergoochelaars van Nederland wordt het

Nadere informatie

Sleutel 5. Make it stick

Sleutel 5. Make it stick Sleutel 5. Make it stick Na een inspirerende, creatieve sessie is niets zo frustrerend als stagnatie. Als de flappen met post-its worden opgerold en in een hoekje verdwijnen. Als niemand zich geroepen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Maak zelf televisie over toffe activiteiten in Gent Info? Ism

Maak zelf televisie over toffe activiteiten in Gent Info? Ism Maak zelf televisie over toffe activiteiten in Gent Zin om UITtester te worden? Als UITtester breng je elke maand samen met een tvploeg van Mediaraven een gratis bezoek aan een toffe culturele activiteit

Nadere informatie

CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM

CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM HET ERASMUS KUNSTSTROOM VOOR CREATIEVE TYPES DOOR TE KIEZEN VOOR DE KUNSTSTROOM MAAK JE KENNIS MET DE CREATIEVE WERELD Voor toekomstige artiesten en kunstenaars,

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Vrijwilligers in de kijker

Vrijwilligers in de kijker Jouw aanwezigheid, een geschenk! dé leuze van de vrijwilligerswerking in AZ Sint-Jozef Malle Onze vrijwilligers zijn goud waard. Hun aanwezigheid is voor de patiënten en ons ziekenhuis een geschenk. Van

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

KrokusKiXs jaar

KrokusKiXs jaar 2018 KrokusKiXs 3-12 jaar ikoen Balen Kinderopvang krokusvakantie bij Kikoen Balen Kikoen Balen biedt opvang van 6u30 tot 18u30 aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Geef voor de middagpauze een lunchpakket

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

Hulpvragen Signs of Success

Hulpvragen Signs of Success Hulpvragen Signs of Success Signs of Success is een vragende benadering. Je probeert verandering bij de jongere en zijn netwerk op gang te brengen door vragen te stellen. In deze tool vind je een bonte

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

Bilzen, april 2015. Beste ouders,

Bilzen, april 2015. Beste ouders, 1 Kor 15: 1-4 Broeders en zusters, ik herinner u aan het evangelie dat ik u verkondigd heb, dat u ook hebt aangenomen, dat uw fundament is en uw redding, als u tenminste vasthoudt aan de boodschap die

Nadere informatie

Kom naar het Kinderboekenbal op 10 oktober in Den Tref. Er is van alles te beleven. Nieuwe Click avonturen! Schrijf je in: pag. 4/5.

Kom naar het Kinderboekenbal op 10 oktober in Den Tref. Er is van alles te beleven. Nieuwe Click avonturen! Schrijf je in: pag. 4/5. 7e Nieuwe Click avonturen! Pagina 4/5 Schrijf je in: Pagina 7 Kom naar het Kinderboekenbal op 10 oktober in Den Tref. Er is van alles te beleven pag. 4/5 Het nieuwe Click magazine ligt voor je. In deze

Nadere informatie

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN Academie Londerzeel presenteert: MODULES AMC WO Lesda g ENS DAG en op of Z, ATE VRIJD MUZ R DAG AG IEK LAB (V3) O S SER OFIE VRA NCK Schooljaar 2016-2017 X AMC volgens een modulair systeem... Dit betekent

Nadere informatie

Elke dag zo goed mogelijk.

Elke dag zo goed mogelijk. Elke dag zo goed mogelijk. Iedereen wil genieten, ontspannen en ontwikkelen. Op z n eigen wijze en binnen z n eigen mogelijkheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Circus Tico. Brochure 2010

Circus Tico. Brochure 2010 Circus Tico Brochure 2010 Overzicht Aanbod Vormingen Jeugdwerk en werkveld Kampen Initiaties Circusstage Combi Kampen Straattheater Initiatie Technieken Circus Overal Circusspel Specifieke Initiaties Kleuterinitiatie

Nadere informatie

DE VAKANTIE KOMT ERAAN!

DE VAKANTIE KOMT ERAAN! 2014 DE VAKANTIE KOMT ERAAN! Academie Beeldende Kunsten Anderlecht Atheneum Brussel Basisschool De Kleurdoos Brussels Boxing Academy Buurtsport Brussel Chicago Circus Zonder Handen CVO Brussel De Markten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 24 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Nu zaterdag 19.00u viering in de kerk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter,

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter, NIEUWSBRIEF juli 2018 50+ dameskoor BINAEH ZUUVER Secr. Isaak Beeckmanstraat 12 4336 DD Middelburg 0118 629050 Van de voorzitter, Lastig hoor, een stukje schrijven als je de laatste tijd meer af- dan aanwezig

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan?

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan? Les 1: Een poëziekaart maken poëziekaart Lees over Verbonden zijn. Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een Verbonden zijn De Nieuwsbegrip leesles gaat over de ramadan. Tijdens de ramadan voelen

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

Academies dag de. van

Academies dag de. van Academies dag de van Dag van de Academies provincie Antwerpen _Locatie desingel _Datum zaterdag 18 februari 2017 _Uur 11u tot 18u De Dag van de Academies is niet aan zijn proefstuk toe. De 2 overkoepelende

Nadere informatie

Huismoeder. Opvang voor kinderen. Werkvolk gezocht! 1 ste graad > Werk > lesmateriaal > beroepenwijzer

Huismoeder. Opvang voor kinderen. Werkvolk gezocht! 1 ste graad > Werk > lesmateriaal > beroepenwijzer 1 ste graad > Werk > lesmateriaal > beroepenwijzer Werkvolk gezocht! Huismoeder Je zorgt voor de kinderen, maakt het eten klaar, doet de afwas, zorgt dat het huis schoon en ordelijk blijft, doet boodschappen,

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Startdag werkjaar 2016-2017 17 september 2016 (10u tot 12u)

Startdag werkjaar 2016-2017 17 september 2016 (10u tot 12u) Schrijf al vast in jullie agenda! Startdag werkjaar 2016-2017 17 september 2016 (10u tot 12u) Ook zijn wij traditiegetrouw weer te vinden op de verenigingenmarkt van St-Job Zomert! Dit op zaterdag 3 september

Nadere informatie

Trainingssessie 6 Wat heb ik?

Trainingssessie 6 Wat heb ik? Trainingssessie 6 Wat heb ik? Hallo topper! Ik wil je allereerst vertellen dat ik je een held vind. Een held omdat je grote stappen zet en hard op weg bent om geluk voor je te laten werken in plaats van

Nadere informatie

2015 wordt een magisch jaar. Het jaar waarin De Kleine Tovenaar van start gaat

2015 wordt een magisch jaar. Het jaar waarin De Kleine Tovenaar van start gaat 2015 wordt een magisch jaar. Het jaar waarin De Kleine Tovenaar van start gaat 1. Nieuwjaarswensen 04-01- 2015 Voor elk van jullie wensen we in 2015: honderden magische ontmoetingen duizenden betoverende

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Juli Van de directeur Belangrijke data Ridders op school. MaxClass Jaarkalender Interview. Autisme in Houten Samenwerking Kind & Co Diversen

Juli Van de directeur Belangrijke data Ridders op school. MaxClass Jaarkalender Interview. Autisme in Houten Samenwerking Kind & Co Diversen Juli 2018 Van de directeur Belangrijke data Ridders op school MaxClass Jaarkalender Interview Autisme in Houten Samenwerking Kind & Co Diversen Van de directeur Met een gevoel van trots en tevredenheid

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek Beste lezer, van harte welkom, Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de KNMO en van belangrijke gebeurtenissen in de sector amateurmuziek. De nieuwsbrief

Nadere informatie

Naar de brugklas. Naar de brugklas...

Naar de brugklas. Naar de brugklas... Naar de brugklas Naar de brugklas... spannend! Naar de brugklas gaan vinden veel leerlingen spannend. We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt op onze school! Daar gaan we je ook bij helpen.

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier Beste lezer, Leuk dat je mijn Schittermethode e-book hebt gedownload. Je hebt de eerste actie genomen naar persoonlijke en professionele groei met meer focus, meer succes en meer werkplezier. Ik ben Wendy

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 1. "Lokale Helden" & "Dag van de jeugdbeweging in cc" (toelichting door HJ en cc) 2. Goedkeuring vorig verslag 3. Massaspektakel 2016 4. Advies begroting Leopoldsburg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Weekbrief 1 september. Gelukkig hebben we de foto's nog...

Weekbrief 1 september. Gelukkig hebben we de foto's nog... Weekbrief 1 september Geachte ouders en verzorgers, We zijn het nieuwe jaar ingesprongen. Figuurlijk omdat het nogal een sprong was voor sommige kinderen en letterlijk omdat we de eerste maandag over de

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten N I E U W S B R I E F M A A R T 2 0 1 8 M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching ,-./-/ &1"-*((&2"+-- %"&'"##"+-*0'-1/-3"#""&2-- 4"56-.-#(%"-7"89-:0"#;-<<-=00& Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching ,-./-/ &1-*((&2+-- %&'##+-*0'-1/-3#&2-- 456-.-#(%-789-:0#;-<<-=00& Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design

Nadere informatie

gedichten By angel_writer Submitted: January 27, 2006 Updated: January 27, 2006

gedichten By angel_writer Submitted: January 27, 2006 Updated: January 27, 2006 gedichten By angel_writer Submitted: January 27, 2006 Updated: January 27, 2006 dit zijn de nederlandse gedichten XD Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/angel_writer/27216/gedichten

Nadere informatie