ALLES OP EEN RIJ WAT IS WAAR TE DOEN 21 APRIL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLES OP EEN RIJ WAT IS WAAR TE DOEN 21 APRIL"

Transcriptie

1 PROGRAMMABOEKJE GRATIS MET ACHTERIN DE PLATTEGROND a c i r e m A Zaterdag 21 april van uur tot u ur Heell America He Heel A Amerrica i op o zz n n kop! ko op! Verenigingen, mensen met een leuke hobby en instellingen houden open huis. De Nacht van het Dorp is een initiatief van Stichting Brrood ood op de Plank en JongNL Limburg Informatie: of ALLES OP EEN RIJ WAT IS WAAR TE DOEN 21 APRIL

2 1 PSV Kleindierenvereniging Ton Daniels & Wien Vullings Griendtsveenseweg 39 Wij als lid van kleindierenvereniging PSV Horst en omstreken willen jullie graag iets meer vertellen en laten zien over het fokken en houden van kippen en sierduiven. Ik (Ton) wil zelf iets vertellen over de sierduiven die ik fok. Iedereen mag ook een kijkje nemen in de hokken, om te zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Wien Vullings zal ook aanwezig zijn om het nodige te vertellen over zijn hobby en neemt zelfs een paar kippen mee. Graag vertellen we ook hoe het gaat op de tentoonstellingen waar wij geregeld naar toe gaan. 2 Cristel Creatief Cristel te Veldhuis Putweg 20 Als nieuwe bewoners van America willen wij u graag ontmoeten en stellen ons atelier open tijdens de Nacht van het Dorp. Bij Cristel Creatief kunt u zien wat er mogelijk is met Powertex (beelden maken met een textielverharder). Daarnaast laat zij zien welke projecten zij door de jaren heen heeft gemaakt met Pergamano (Perkamentkunst). Verder kunt u een kijkje nemen in de hobbywinkel met een uitgebreid assortiment Caran d Ache, Powertex, Pergamano en Creapop artikelen. Cristel organiseert regelmatig creatieve workshops. Om hier een indruk van te krijgen kunt u tijdens de Nacht van het Dorp zelf een kleine workshop Creapop volgen of glas met betonpasta beschilderen. 3a Kinderopvang t Nest Jacqueline Versleijen Basisschool De Wouter Ger. Smulderssstraat 1 Kom kijken wat we bieden tijdens onze opvang voor kinderen van 0 13 jaar in America. Tijdens de Nacht van het Dorp bent u welkom om een kijkje te nemen in de keuken van de kinderopvang en buitenschoolse opvang, binnen de schoolmuren maar zeker niet schools! Natuurlijk vergeten we onze kinderen niet, er is van alles te beleven. Maak je eerste kunstwerk (kan al vanaf 0 jaar), klim en klauter erop los tijdens de workshops peuter/kleutergym, ga als je (televisie) held op de foto, bak je eigen wenteltee e of maak lekkere een smoothie. Kom letterlijk en figuurlijk proeven aan de activiteiten die we vanuit onze opvang organiseren om de kinderen een mooie dag te laten beleven.

3 3b Streetdance-groep HOSEMA Jacqueline Versleijen Basisschool de wouter Ger. Smulderssstraat 1 4 Veel dames uit America dansen wekelijks bij de streetdancegroepen van Hosema. Wat zij zoal in huis hebben kunt u komen bekijken bij onze optredens tijdens de Nacht van het Dorp van uur in basisschool de Wouter. De optredens zijn om uur. Nadat de Americaanse meiden hebben laten zien wat zij in huis hebben is er gelegenheid om mee te doen aan een van de workshops. Tijdens deze workshops kan iedereen, jong en oud deelnemen. Ga lekker aan de slag onder leiding van onze instructrice en leer de basisprincipes van Streetdance. De workshops starten om uur uur en uur. Bierbrouwersgroep Henk Derks Sjees 10 Op de oprit/afdak gaan wij een bier brouwen op ambachtelijke wijze. Het publiek ziet de eigengemaakte brouwketel, de benodigde ingrediënten en de mannen die aan het werk zijn om dit biertje te brouwen. Het duurt enkele weken voordat dit bier op smaak is. Proeven kan dus nog niet. Wel kunnen de mensen vragen stellen en eventueel helpen met het "roeren" in de ketel. Wij zijn een clubje van 4 vrienden en hebben geen logo maar wel een motto, deze is; "Ons bier gebrouwen op ambachtelijke wijze". 5 De Citroen DS - De Snoek van Guy Guy Derks Loods Henk Hesp Pastoor Jeukenstraat 38 6a Ik heb in 1992 een Citroen DS (Deesse, is in het frans godin) gekocht. Nadat ik er destijds 2 jaar mee heb gereden, heeft zij een aantal jaren op de schuur gestaan. In 1998 heb ik het plan opgepakt om haar te restaureren omdat er hier en daar flinke roest en doorgeroeste plekken op zaten. Hier ben ik toen vol ijver aan begonnen en heb haar tot de laatste schroef gedemonteerd. In 2000 zijn deze werkzaamheden stil gevallen en dit heeft geduurd tot Toen had ik weer de motivatie om verder te gaan. Vervolgens heb ik er weer een poosje goed aan gewerkt, maar daarna kwam het project weer enkele jaren stil te liggen. Nu ben ik langzamerhand de draad weer op aan het pakken, want het is nog maar 7 jaar tot mijn pensioen en dan moet zij toch wel klaar zijn. Werkgroep Oud America Hay Mulders Oudheidkamer De Moeëk Past. Jeukenstraat 10 (boven) Al bijna 40 jaar verzamelt de Werkgroep Oud America alles wat los en vast zit over America. De verzameling is inmiddels erg groot en breidt zich nog elke week uit tijdens de open zaterdagmiddagen. We hebben zo n foto s, bidprentjes, stamboomgegevens, documenten, verenigingsarchieven, kleine materialen en sinds kort de grootste klomp van America. Beslist de moeite waard om eens binnen te lopen in de Oudheidkamer op de bovenverdieping van Aan de Brug.

4 6b Koersballers America Fien Swinkels Aan de Brug Past. Jeukenstr. 10 Wij als Koersballers willen jullie op deze nacht op een zeer gepaste wijze laten proeven wat het inhoudt om deze sport te bedrijven. Tijdens deze avond ligt er een koersmat klaar met enkele spelers om te laten zien wat eigenlijk koersbal is. Iedereen kan een partijtje mee doen om zo te ervaren hoe gezellig het is en vooral ook om te ervaren hoe je de vrije tijd kunt omzetten in een activiteit die je tot in lengte van jaren kunt doen. Want we weten allemaal dat als je niet meer hoeft te werken je het steeds drukker krijgt. We willen zeggen KOM en PROBEER het eens! Onlangs hebben we een paar nieuwe leden erbij gekregen en zij zijn heel enthousiast. Als je je opgeeft en mee wilt spelen, dan krijg je tijdens deze introductieavond de eerste maand gratis. Mooier kunnen we het niet maken. Plezier is het beste medicijn tegen eenzaamheid. We hopen jullie tijdens deze Nacht van het Dorp te verwelkomen. De Koersers. 6c Dorpscoöperatie America Jac Thijssen Aan de Brug Past. Jeukenstr. 10 Verschillende activiteiten werken samen in de Dorpscoöperatie America, zoals De Dorpsdagvoorziening, het Eetpunt, het Koersballen en het Vervoer in America. Ook zijn de AED/reanimatiecursus en de Computerclub bij de coöperatie aangesloten, die o.a. de gezamenlijk financiën en administratie verzorgt. We willen je graag informeren over de opzet van de DCA en van gedachten wisselen over de mogelijkheden. 6d Schildersgroep Eigen Stijl Alice Gubbels Aan de Brug Past. Jeukenstr. 10 Onze Schildersgroep heet Eigen Stijl (dit omdat eenieder mag schilderen waar hun interesse naar uit gaat) en ik mag hun daar in begeleiden. Tijdens De Nacht van het Dorp zullen enkele gemaakte werken tentoongesteld worden en tevens zal er geschilderd worden, om te laten zien hoe een werk ontstaat. Elke dinsdagavond is onze schildersavond. Er kunnen maximaal tien personen deelnemen aan de les. Kom bij ons langs voor informatie!

5 6e Dorpsdagvoorziening De Hoeskamer Margaret Versteegen Aan de Brug Past. Jeukenstraat 10 De Dorpsdagvoorziening biedt de gelegenheid voor mensen uit America om wekelijks een gezellige middag(en) door te brengen in de Hoêskamer in Aan de Brug. Iedere dinsdag en donderdagmiddag staat de deur wijd open van uur tot uur. Een enthousiaste groep vrijwilligers staat voor u klaar en in overleg met de gasten wordt het programma bepaald. Er wordt in ieder geval gestart met koffie. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. De vrijwilligers van de Dorpsdagvoorziening informeren u graag over de mogelijkheden. 6f Marianne s hobby Marianne Bonten Aan de Brug Past. Jeukenstraat 10 Kom kijken in Aan de Brug naar mijn gehaakte knuffels en zelfgemaakte wenskaarten. Ze zijn ook te koop. 6g Computerclub America Marco Hesp Aan de Brug Past. Jeukenstraat 10 6h In 2010 werden de eerste computerlessen aan met name senioren uit America gegeven. Met eigen laptops of die van Aan de Brug kon men in eigen tempo de vaardigheden leren om met dat ding te kunnen werken. De angst voor de computer is bij iedereen verdwenen. De een is er uiteindelijk handiger mee geworden dan de ander, maar dat maakt niet uit natuurlijk. Sindsdien gaat een fanatiek clubje nog altijd op vrijdagmorgen verder in een computerclubje om steeds meer dingen te leren met en over de computer. In groepsverband worden vragen beantwoord en worden alledaagse meldingen, zoals updates en foutmeldingen behandeld. Iedereen kan zich bij dit clubje gevorderden aansluiten als men wil en bij voldoende nieuwe aanmeldingen wordt er een nieuwe groep beginners opgestart. Dorpsraad America Marco Hesp Aan de Brug Past. Jeukenstraat 10 De doelstelling van de dorpsraad van America is de leefbaarheid van de dorpsgemeenschap te bevorderen en te verbeteren. De Dorpsraad behartigt de belangen van het dorp met als doel: Het in stand houden en daar waar nodig bevorderen van het welzijn van de bevolking in breedste zin van het woord. Het stimuleren van activiteiten die het woon- en leefklimaat optimaliseren, voor zover dit niet door anderen wordt gedaan. Als intermediair op te treden tussen de gemeente, het gemeentebestuur en de dorpsbewoners. Dorpsraad America slaagt hier met al haar projecten de laatste jaren aardig in kunnen we zeggen. In Aan de Brug zal e.e.a. getoond worden waar we met zijn allen zo hard aan hebben gewerkt.

6 6i Hans Bouweriks slager Hans Bouweriks Aan de Brug Past. Jeukenstraat 10 Hans Bouweriks, slager van beroep, heeft naast zijn dagelijkse werkzaamheden er nog een leuke hobby bij die wel raakvlakken heeft met zijn werk. Hans doet namelijk regelmatig mee aan Barbecuewedstrijden. In 2017 is Hans team hier zelfs Vice-Europees Kampioen mee geworden in de categorie "Whole Hog" (vrij vertaald: het hele varken). Het varken dient hierbij geheel in tact te blijven. Tijdens De Nacht van het Dorp zal Hans weer een varken op zijn lekkerst bereiden, een proces van enkele uren. U kunt dit bekijken deze avond en zeer hoogstwaarschijnlijk ook proeven. En wie wil dat nu niet.. 6j The Bottle Hans Bouweriks Aan de Brug Past. Jeukenstraat 10 Deze band, bestaande uit Geoffrey Snippe en Hans, Hen en Peter Bouweriks, bespelen folkloristische instrumenten als de accordeon, gitaar, tin whistle, mandoline, mondharmonica en de dulcimer. Dit maakt hun répertoire (bestaande uit veelal Ierse nummers) veelzijdig. Zij maken ook uitstapjes naar country, met ballads en bekende meezingers van bijvoorbeeld Johnny Cash tot up-tempo nummers zoals 'The Irish Rover' van The Dubliners. Uiteraard mogen nummers van The Pogues niet ontbreken tijdens hun optreden. Tussen het grillen door van het varken zal The Bottle jullie heerlijk muziek ten gehore brengen waarop meegezongen en gedanst kan worden bij Gemeenschapshuis Aan de Brug The Bottle, Irish drinking songs and more! 7a Muziekvereniging St. Caecilia Susanne Rietveld-Vervoort De Bondszaal Past Jeukenstraat 15 In de Bondszaal zal tijdens de Nacht van het Dorp ook Muziekvereniging St Caecilia America zich presenteren. Op verscheidene manieren komen de bezoekers in aanraking met muziek en de fanfare. Te denken valt onder andere aan het zelf proberen geluid te krijgen uit een instrument en het zelf ervaren wat de rol van de dirigent is. Er is (beeld)materiaal van de 101-jarige fanfare te zien en te horen, de jeugdfanfare laat van zich horen en wellicht speciale muzikale verrassingen... 7b OJC Cartouche Jelle Kleuskens De Bondszaal Past Jeukenstraat 15 OJC Cartouche organiseert samen met De St. Brood op de Plank de Afterparty met de bekende regionale band Pigtail. Zij laten oude tijden herleven!

7 7c Jong Nederland America Marco Hesp De Bondszaal Past Jeukenstraat 15 Jong Nederland America, de leukste en grootste jeugdvereniging van America, zal als medeorganisator een leuke Spelenkermis gaan organiseren voor jong en oud tijdens De Nacht van het Dorp. Bij de Bondszaal zullen tal van leuke spelletjes te doen zijn waaraan iedereen zo kan meedoen, zoals het Stokvangspel, Levensgroot Vier-Op-Een-Rij of het DrieDubbelDoeSpel? Ken je dit niet, kom dan maar eens kijken wat dit is. En ben je daar dan mee klaar, spring dan nog lekker wat rond in het springkussen of draai een lekkere suikerspin om heerlijk op te eten. Je ziet het al, genoeg te beleven dus bij ons.. 7d JongNL Limburg Bureauteam JongNL Limburg Leon Hoenen Nadja Vullings De Bondszaal Past Jeukenstraat 15 Bij JongNL begeleiden opgeleide vrijwilligers activiteiten van kinderen in hun vrije tijd. Samenwerken, respect, vertrouwen en je veilig voelen vormen de basis voor samenspelen, plezier, creativiteit en natuurbeleving. Zo levert JongNL een bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving waarin mensen zich met elkaar verbinden. JongNL telt 43 afdelingen in Limburgse dorpen en wijken. JongNL Limburg is de koepelorganisatie. Doel van de koepel is de kwaliteit van de afdelingen te verhogen door het geven van workshops, cursussen, het organiseren van activiteiten en het coördineren van projecten binnen de Sociale Agenda van de provincie Limburg. Er zijn ruim 4500 jeugdigen en 1700 vrijwilligers actief. Tijdens de Nacht van het Dorp kunt gratis een foto maken in ons Photo-Booth. 8a Laefkeuken in het LaefHoês Ruud Baltussen Werkgroep Keuken LaefHoes Past. Jeukenstraat 6 Inmiddels is t Laefhoês alweer ruim een jaar in gebruik. Zo ook de Laefkeuken; de multifunctionele dorpskeuken van America. Alle inwoners van America kunnen gebruik maken van de keuken! Een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud; waar diverse (kook)activiteiten plaatsvinden voor, door en met inwoners van America. Het motto is MEEDOEN. Samen in groepjes een maaltijd voorbereiden, tafel dekken, koken, maar ook samen opruimen hoort erbij. Maandelijks organiseert de werkgroep keuken een (kook)activiteit. Mooi om te zien dat er steeds meer initiatieven vanuit de Americanen zelf komen voor een leuke activiteit met familie, of een workshop verzorgen voor vrienden. In de Laefkeuken is alles aanwezig (complete inboedel en apparatuur). Je hoeft alleen ingrediënten mee te brengen. Omdat nog niet iedereen weet wat de mogelijkheden zijn, willen we iedereen van harte uitnodigen tijdens de Nacht van het Dorp om een kijkje te komen nemen. Graag tot ziens in de Laefkeuken, een ontmoetingsplek voor alle Americanen, jong en oud!

8 8b Ruilbieb de Laeshook Hennie Vervoort / Helma Vermeer Het LaefHoes Past. Jeukenstraat 6 Deze ruilbieb is ontstaan vanuit de wensen van het dorp America om weer een bibliotheek in het dorp te hebben. Alle boeken zijn gratis ter beschikking gesteld door mensen uit het dorp. En datzelfde doen wij ook naar iedereen die graag een boek wil lezen. Je mag gratis 1, 2 of 3 boeken meenemen. En als ze uit zijn mag je dit weer herhalen zo vaak als je wilt. Je hoeft niets te registreren of te betalen. Als het LaefHoês open is (in elk geval van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot uur) kun je je boeken halen en weer terug brengen. Hebt u boeken over? Wij nemen ze graag aan. Bel hiervoor Henny Vervoort ( ) of Helma Vermeer ( ) of u komt ze zelf brengen op woensdagavond tussen uur en uur. Tijdens de Nacht van het Dorp kunt ook terecht in de Laeshook. 9 De Poppenmoeder Marion Colbers Doenssenstraat 23 Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het maken van poppenkleren. Nadat de poppenmoeders in mijn eigen netwerk waren voorzien ontdekte ik dat ik er eigenlijk nog niet klaar mee was. Het leek me erg leuk om nog meer poppenmoeders blij te maken. Dus ben ik een eigen webshop begonnen voor poppenmoeders. En ondertussen kwamen er stiekem nog wat andere vragen tussendoor om ook te maken. Graag wil ik mijn hobby delen en de Americanen laten zien wat ik allemaal maak. 10 Stichting Het Beukenhof Ine vd Munckhof Hofweg 2a De plannen voor de renovatie van Het Beukenhof aan de Wouterstraat zijn inmiddels in een ver gevorderd stadium en zoals het er naar uitziet gaat het niet lang meer duren voordat de eerste schop in de grond zal gaan. Tijdens De Nacht van het Dorp zullen wij u uitgebreid onze plannen presenteren. Prachtige plannen die Het Beukenhof volledig nieuw op de kaart zullen zetten. U wilt vast toch ook weten hoe het nieuwe Beukenhof er uit zal komen te zien? Tevens trappen we op dezelfde avond een ludieke actie af. Een actie die u niet mag missen en die America de komende maanden in de ban zal houden. Kortom: bezoek ons tijdens de Nacht van het Dorp op Hofweg 2A en kom alles te weten!

9 11 Schilderen bij Els Els van de Munckhof - Moonen Hofweg 7 Mijn schilderijen gaan over mensen, dieren of de natuur. Een vertrekpunt voor een schilderij kan een afbeelding of een gebeurtenis zijn, vertaald in een schilderij. Vanaf mijn jeugd teken ik al. Na mijn opleiding aan de Academie voor de Schone Kunsten in België, met als specialisatie model en portretkunst, richt ik me op schilderen met olieverf op doek. Mijn schilderijen zijn realistisch. Naast mijn vrije werk, vind ik het boeiend om in opdracht te werken, in samenspraak met de opdrachtgever. 12 Toneelvereniging De Vrije Spelers Nicole Aarts Hofweg 15 Kom allemaal naar deze gezellige plek en maak kennis met De Vrije Spelers achter de schermen! Bekijk onze opslag aan de Hofweg vol bijzondere kleding, attributen en decorstukken. Op verschillende manieren blikken we terug op voorstellingen van de afgelopen jaren maar kijken natuurlijk ook vooruit naar het volgende project: De grote productie in mei Kortom: Veel te zien, veel te beleven en vooral veel gezelligheid! Laat je verrassen, tot zo! America Zaterdaagg 21 april van uur tot u ur Heell America He Heel A Amerrica i op o zz n n kop! ko op! Verenigingen, mensen met een leuke hobby en instellingen houden open huis.

10 1 PSV Kleindierenvereniging Griendtsveenseweg 39 2 Christel Creatief Putweg 20 3 a en b Kinderopvang t Nest Streetdance-groep HOSEMA Basisschool De Wouter Ger. Smulderssstraat 1 4 Bierbrouwersgroep Sjees 10 5 De Citroen DS Jeukenstraat 38 6 a, b, c, d, e, f, g, h, i, j Werkgroep Oud America, Koersballen America, Dorpcoöperatie America, Schildersgroep Eigen Stijl, Dorpsdagvoorziening De Hoeskamer, Marianne s hobby, Computerclub America, Computerclub America, Dorpsraad America, Hans Bouweriks slager, The Bottle. Aan de Brug, Past. Jeukenstraat 10 7 a, b, c, d Muziekvereniging St. Caecilia, OJC Cartouche, Jong Nederland America, JongNL Limburg De Bondszaal, Past. Jeukenstraat 15 8 a, b Laefkeuken in het LaefHoês, Ruilbieb de Laeshook Het LaefHoês, Past. Jeukenstraat 6

11 9 De Poppenmoeder Doenssenstraat Stichting Het Beukenhof Hofweg 2a 11 Schilderen bij Els Hofweg 7 12 Toneelvereniging De Vrije Spelers Hofweg 15 Zaterdag 21 april uur uur America

12 De Nacht van het Dorp 21 april 2018 in America De organisatie is geweldig en aangenaam verrast door zoveel enthousiaste deelnemers aan deze eerste Nacht van het Dorp in America. Het concept van de Nacht van het Dorp vond eerder plaats in Budschop, Beesel, Herkenbosch en Helden. Kom een kijkje nemen bij alle deelnemers. U vindt ze in dit boekje. Tot 21 april!! 1 Tijdens de Nacht van het Dorp kunt u gebruik maken van het Vervoer in America als u zelf echt geen vervoer hebt. U kunt, net als anders, vervoer aanvragen via het bekende telefoonnummer Wel graag tijdig aanvragen. 2 Om uur zal een spectaculaire opening van de Nacht van het dorp plaatsvinden bij de Bondszaal. We nodigen iedereen hiervoor uit. Daarna kunt u zelf uw weg zoeken naar de deelnemers van de Nacht van het Dorp. 3 Na afloop is er in de Bondszaal een grandioze afterparty met de bekende groep Pigtail en een DJ. Vanaf ca uur bent u van harte welkom. 4 Er zijn enkele demonstraties tijdens de Nacht van het Dorp: In de grote zaal van Aan de Brug zullen de koersballers enkele demonstraties geven In Basisschool de Wouter zal de Straatdancegroep HOSEMA enkele voorstellingen verzorgen met aansluitend een kleine workshop. De optredens zijn om 17.00, en uur. De workshops starten om uur, uur en 19:15 uur. 5 En wie weet zijn er nog enkele onverwachte activiteiten tijdens deze eerste Nacht van het Dorp. Laat u verrassen!! Bij de Bondszaal is een infostand ingericht, waar u terecht kunt voor vragen. Wij wensen u veel plezier en de deelnemers een gezellige avond toe. De organisatie van de Nacht van het Dorp is in handen van Stichting JongNL Limburg, Jong Nederland America, OJC Cartouche en de Stichting Brood op de Plank. Info via nachtvanhetdorp@inamerica.nl, of bij Hay Mulders op of America Zaterdaagg 21 april van uur tot u ur Heell America He Heel A rica i op o z n z n kop! op!

Heel America op z n kop! Verenigingen, mensen met een leuke hobby en instellingen houden open huis.

Heel America op z n kop! Verenigingen, mensen met een leuke hobby en instellingen houden open huis. P R O G R A M M A B O E K J E G R A T I S M E T A C H T E R I N D E P L A T T E G R O N D Zaterdag 21 april 2018 van 17.00 uur tot 22.00 uur Heel op z n kop! Verenigingen, mensen met een leuke hobby en

Nadere informatie

Dorpscoöperatie America

Dorpscoöperatie America Dorpscoöperatie America Jaarverslag 2017 Samengesteld op: 26-04-2018 Samengesteld door: Jac Keijsers Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 2 Voorwoord... 3 1. Activiteiten onder DCA... 4 Vervoer in America:...

Nadere informatie

uitnodiging jubileumfestival

uitnodiging jubileumfestival uitnodiging jubileumfestival 25 JAAR JONGNL LIMBURG Opgericht in 1945 als Jong Nederland en in 1993 als zelfstandige koepel verder gegaan als JongNL Limburg. congres receptie feest zaterdag 15 september

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Opkomst en ondergang van het succesvolle openluchttheater De Beukenhof

BELEIDSPLAN. Opkomst en ondergang van het succesvolle openluchttheater De Beukenhof BELEIDSPLAN Inleiding Opkomst en ondergang van het succesvolle openluchttheater De Beukenhof Zes dagen na de bevrijding van Nederland, besluit Toneelvereniging de Vrije Spelers uit America dat er een terrein

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT

PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NAJAAR 2018 Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen 024-6415783 Beste ouders/verzorgers, Ook in het najaar van 2018 zullen er in Noorderlicht weer een aantal

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Dorpsraad America. Marco Hesp

Jaarverslag 2016 Dorpsraad America. Marco Hesp Jaarverslag 2016 Dorpsraad America Marco Hesp Inhoudsopgave Plannen voor 2016 Gerealiseerde Plannen Plannen in ontwikkeling De kracht van America Grotere Projecten Dorpsraad Activiteiten DRA Vergadering

Nadere informatie

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers,

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers, PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Beste ouders/verzorgers, Ook in het voorjaar van 2019 zullen er in Noorderlicht weer een aantal workshops en activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Dieren schilderen...1 2. Creatief...2 3. Free running...3 4. Sportcarrousel...4 5. Drumkisten...5 6. Kinderkoor...5

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

eld na school Een wer

eld na school Een wer Een wereld na school Dit wilde ik al de hele tijd! Zo gaaf! Niet echt vechten, maar sporten. Samen met Jesse ben ik gewoon de hele tijd bezig geweest om steeds beter te worden. En dat is goed voor mijn

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT

PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NAJAAR 2017 Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen 024-6415783 Beste ouders/verzorgers, Ook in het najaar van 2017 zullen er in Noorderlicht weer een aantal

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers,

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers, Nieuwsbrief Nummer 3, Juni 2019 Beste vrijwilligers, Tijd om jullie weer eens bij te praten over het wel en wee van de afgelopen maanden, er is weer veel gebeurd! 2019 startte met een gezellige nieuwjaarsborrel/bingo.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

ELKE DAG EEN AVONTUUR

ELKE DAG EEN AVONTUUR ELKE DAG EEN AVONTUUR dagopvang peuterwerk buitenschoolse opvang warmemaaltijd-service en meer professionele pedagogisch medewerkers leuke activiteiten ontwikkelingsgericht altijd in de buurt Op zoek naar

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Nummer 20, 15 februari 2016. De Studiedag

Nummer 20, 15 februari 2016. De Studiedag Nummer 20, 15 februari 2016 Inhoud Nieuwe activiteiten van de bso, lessen in drama, een verslag van de studiedag en meer in weekbrief nummer 20! Veel leesplezier! Weekbr ef De Studiedag Donderdag hadden

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Eigen Kracht Het samen zelf doen! WELKOM

Eigen Kracht Het samen zelf doen! WELKOM Eigen Kracht Het samen zelf doen! WELKOM Eigen Kracht: waarom? Grote veranderingen in maatschappij Bevolkingsafname en meer ouderen, minder jongeren Veranderingen in zorg, arbeidsmarkt, woningmarkt, economie,

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Activiteitenbulletin van Schavenweide

Activiteitenbulletin van Schavenweide Activiteitenbulletin van Schavenweide Mei 2017 Activiteitenbulletin Vanaf dit moment, zult u per maand een activiteitenbulletin ontvangen. In dit bulletin vindt u ook het activiteitenprogramma voor de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op www.sportimpuls.eu

Kijk voor meer informatie op www.sportimpuls.eu Beter weer dus nog meer naar buiten! Het is de enige tijd mooi weer in Nederland. Dus voor Sportstuif is het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Mocht het straks erg warm worden dan zal Sportstuif

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012

Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012 Berenkuil Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012 Expositie Vrijdag ochtend komen alle groepen samen. Tijdens een overleg krijgt elke groep een taak om verschillende dingen in school te ondernemen

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug!

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! superfijn zinvol gezellig dankbaar gastvrij Welkom thuis We horen het regelmatig van onze ruim achthonderd vrijwilligers: bij Savant Zorg voel

Nadere informatie

Jaarverslag Seinpost Slinge Maatschappelijk

Jaarverslag Seinpost Slinge Maatschappelijk Jaarverslag 2016 Seinpost Slinge Maatschappelijk Inhoudsopgave 1. Inleiding Seinpost Slinge 1.1 Missie en visie 1.2 Identiteit 1.3 Organisatie 1.4 Doelgroepen 2. Activiteiten 2.1 Taalles 2.2 Inloop 2.3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 5 11 november 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o Mediatoren o Leerlinggegevens o Babynieuws

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT KOOKCLUB KLEIN 1 KOOKCLUB KLEIN Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd.

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie