Jaargang 1 Aflevering 11. Dagelijkse activiteiten. Anna: de lege schommelstoel. Een kijkje achter de schermen van de Heksenketel (kinderoppas)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 1 Aflevering 11. Dagelijkse activiteiten. Anna: de lege schommelstoel. Een kijkje achter de schermen van de Heksenketel (kinderoppas)"

Transcriptie

1 Jaargang 1 Aflevering 11 Dagelijkse activiteiten Anna: de lege schommelstoel Een kijkje achter de schermen van de Heksenketel (kinderoppas) Aanbod baby/peuterkleding Winkel Column deel 6 van Erica Rabobank Clubcampagne Weet je dat pagina Mijnzetellaan EN Heerlen Tel.nr: mcdeheksenketel@gmail.com Website: Facebook: Hallo allemaal, Uitgekeken naar deze digitale nieuwsbrief? Hier is die dan. Wij wensen jullie veel leesplezier.

2 Programma & activiteiten Vast aanbod Weekoverzicht maandag uur 2e Hands kledingwinkel open uur Lunch uur Hulp bij formulieren invullen Dinsdag uur 2e Hands kledingwinkel open uur Naailes uur Lunch uur Hulp bij formulieren invullen Woensdag uur Tweedehands kledingwinkel open uur Callanetics uur Lunch (elke laatste woensdag v/d maand Wereldlunch) uur Hulp bij formulieren invullen onderdag uur Nederlandse les uur Yoga uur Tweedehands kledingwinkel open uur Body Fit uur Lunch uur Breien uur Hulp bij formulieren invullen Vrijdag zijn wij gesloten.

3 Haar schommelstoel is nu leeg Haar schommelstoel is nu leeg. Die staat nu in mijn huis. Ik heb hem een mooi plekje gegeven of liever gezegd de stoel heeft een plekje in mijn huis gekregen. Het kon ook niet anders. De stoel is oud. Hij is een deel van mijn jeugd. De woonkamer van mijn ouders was gewoon net als alle andere woonkamers, op een verschil na en dat was de schommelstoel van mijn moeder, die in de hoek van onze woonkamer stond. Na een lange en vermoeiende dag als mijn moeder het iedereen in het huis nederig en zwijgzaam naar de zin had gemaakt en nadat zij haar avondgebed bij het beeldje van Maria had gedaan, dat in een hoekje van onze woonkamer hoog op een plank een ereplaats had gekregen, liep zij in de richting van haar stoel. De stoel die zo dierbaar voor haar was en zij zo dierbaar voor de stoel. Ze hadden elkaar gemist. De schommelstoel die elke dag stil wachtte tot de avond zou vallen en hij zijn dienst kon verlenen aan mijn moeder, die zo gelukkig was dat zij in de stoel kon wegzakken en langzaam schommelend haar korte slaap kon doen, totdat mijn vader haar wakker zou maken. Schuldgevoel hadden wij, mijn broers en ik. Achteraf besefte ik, dat hoe ouder wij werden hoe meer mijn moeder en haar stoel aan elkaar gehecht werden. De korte uren op de schommelstoel werden voor mijn moeder steeds langer. Als haar man er op aandrong naar bed te gaan, weigerde zij dit tot haar kinderen na een avondje uitgaan naar huis terug kwamen. Als midden in de nacht iedereen veilig thuis was stond zij van haar stoel op, haar dankbare ogen keken in de richting van het Mariabeeldje en vervolgens naar haar kinderen die op dit late uur eindelijk thuis waren. Ik ben weer in slaap gevallen, zei ze en liep naar de slaapkamer.

4 Ook later toen de kleinkinderen er waren nam zij ze op haar schoot en las zij hen sprookjes voor, zittend in haar stoel, terwijl de stoel moeizaam heen en weer schommelde. Een jaar na de dood van mijn vader verloren haar ogen de glans. De lange, eenzame dagen werden voor haar onverdraagzaam. Ik vond haar altijd zittend op haar schommelstoel. Het duurde langer voordat zij mij kon herkennen, maar dat moment van geluk was voor mij van korte duur, want ze vergat snel wie ik was. Zij vertelde mij dat zij wachtte totdat haar kinderen thuis waren, dat zij nu ouder waren geworden, vaker uitgingen en langer moesten werken. En als zij thuis kwamen dan kon zij naar haar bed gaan. Mijn hart brak, het schuldgevoel stak als een giftige pijl in mijn hart. Mijn borstkas deed pijn. Wat had ik graag de tijd terug willen draaien en alles anders willen doen. Wat wilde ik graag dat ik ergens in de buitenlucht met haar had gewandeld. Wat had ik graag willen toelaten zodat zij haar hart bij mij kon luchten en dat ik haar kon opvangen Haar schommelstoel is nu leeg. Ik verzorg hem elke dag. De stoel heeft het verdiend, hij is er altijd voor haar geweest en trouw, schommelend heeft hij zijn dienst aan haar verleend. Ik heb hem een plekje gegeven, het kan ook niet anders

5 We hebben u beloofd om een kijkje te nemen achter de schermen van de Heksenketel. Wat doet de Heksenketel nu precies en hoe gaat dat in zijn werk? De Heksenketel werkt met werkgroepen en elke maand zal ik uitleggen wat deze werkgroep doet en wat dit inhoudt. Deze maand vertellen we iets over de kinderoppas: ik ben Erica en coördinator van de kinderoppas. Als coördinator stuur ik drie dames aan. Er wordt gespeeld, geknutseld, gelachen en gezongen. Bij goed weer gaan we naar buiten en wandelen met de kinderen.

6 De ruimte is ingedeeld met een tafel waaraan ze knutselen, samen met de oppas en eventueel ook iets kunnen eten of drinken. We hebben af en toe baby s en die verschonen we op een commode die ook in de ruimte staat als ook een baby-ledikantje om eventueel even te kunnen slapen. Ook staat er een legotafel waaraan ze kunnen spelen. Bij heel warm weer laten we een badje vollopen en daarin kunnen ze lekker spartelen, maar altijd onder toeziend oog van de oppas.

7 Baby/peuter kleding Ben je zwanger? Worden jullie opa/oma? Wij hebben de leukste Baby/ peuterkleding en dat alles voor een klein prijsje. Vanaf 0,50 tot complete setjes voor 2,50.

8 Wist je dat.. dat wij een hele leuke en gezellige tweedehands kledingwinkel hebben? dat we winter- en zomerkleding in allerlei maten hebben en ook voor de allerkleinsten een leuke collectie? dat onze collecte regelmatig vernieuwd wordt waardoor er steeds iets anders te vinden is? dat je bij je uitgezochte kleding ook schoenen en accessoires voor een klein prijsje kunt kopen? Loop eens gezellig bij ons binnen!

9 Column deel 6 De carnavalsdagen zijn voorbij; we hebben het erg leuk gehad. De oudste dochter was verkleed als politievrouw naar school gegaan. Ze hebben daar in de wijk een optocht gehad. Ze vond dit geweldig om te doen want ze is een echt carnavalsbeestje. Het was te koud om buiten te staan met de kinderen voor de optocht, daarom hebben we de optocht samen op de tv gekeken. De scholen zijn weer begonnen en we gaan over tot de orde van de dag. Een aantal weken daarna was er weer vakantie. Wij zijn in deze vakantie een paar dagen weg geweest naar mijn familie toe en ook de verjaardag van mijn oma hebben we gevierd. Ook waren daar ooms en tantes die ik lang niet gezien had. Ze vertelden boeiende verhalen over de oorlog die interessant waren om naar te luisteren. De volgende dag ben ik samen met mijn twee meiden naar een vroegere vriendin van mijn moeder geweest. Daar hebben wij koffie gedronken en heerlijk bijgeklets. De meiden hebben met haar dochter popcake's gebakken en heerlijk gespeeld. We hebben samen gegeten en s avonds zijn we terug gegaan naar mijn tante waar wij logeerden. We hebben mijn jongste dochter naar mijn zusje gebracht en mijn nichtje is met ons mee gegaan. Onderweg in de auto was er een hoop gekakel van de meiden achterin, heerlijk om te horen. Ik kreeg steeds de vraag van mijn nichtje, waar gaan we naar toe? En ik zeg, dat zie je onderweg wel, kijk maar op de borden. Eerst zijn we naar AH geweest om wat lekkers te halen om mee te nemen naar het park en nog had ze niet door waar we heen gingen. Eenmaal aangekomen bij het park De Efteling regende het hard en besloten we om te draaien en naar de bioscoop te gaan. Ze vonden dat net zo leuk! Samen hebben we de film Alvin en de Chipmuncks gekeken en daar hebben we met zijn allen erg om moeten lachen. Op woensdag zijn we naar huis gegaan en de laatste dagen hebben we rustig aangedaan. Erica.

10 Rabobank Clubkas Campagne Elke klant en lid van Rabobank Parkstad Limburg, vanaf 18 jaar, mag zijn stem uitbrengen op die vereniging / stichting die hij of zij een warm hart toedraagt. De stemperiode loopt van donderdag 12 mei 2016 t/m woensdag 25 mei Help ons en breng uw stem uit op Moedercentrum de Heksenketel. Wij krijgen hiervoor 5,00 per stem! Klik op onderstaande link voor meer informatie:

11 je hier gezellig koffie kunt drinken voor maar 0,50? je hier ook je krantje erbij kunt lezen? er altijd leuke activiteiten en workshops zijn? je kunt lunchen voor maar 2,00? er elke maand een overheerlijke wereldlunch is? je ook naar binnen kunt lopen voor gewoon een praatje? wij multicultureel zijn? wij een leuke 2e hands kledingwinkel hebben? wij ook voor een klein prijsje boeken verkopen? wij open staan voor goede ideeën omtrent activiteiten workshops of thema-avonden? Zeswegen een eigen sociaal buurtteam heeft? Dit team te bereiken is onder telefoonnummer

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag.

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten Nationale armoededag Comumn Erica Bodyfit Winkel Terugblik open dag Foto s open dag Wist je dat? Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr: 045-5723372

Nadere informatie

Anna: Lente. Winkel. Thema-avond. Monica Ebner. Wist je dat?

Anna: Lente. Winkel. Thema-avond. Monica Ebner. Wist je dat? Jaargang 1 Aflevering 10 Dagelijkse activiteiten Anna: Lente. Een kijkje achter de schermen van de Heksenketel Winkel Thema-avond Monica Ebner Wist je dat? Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr: 045-5723372

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons zesde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons zesde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 6 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Onze nieuwe beroepskracht Terugblik afscheid Marij/Elly Nieuwe stagiare stelt zich voor Bodyfit 2e handswinkel Column Terugblik zomeractiviteiten

Nadere informatie

Hallo allemaal Dit keer hebben we een leuke kersteditie. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Dit keer hebben we een leuke kersteditie. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 8 Inhoud Dagelijkse activiteiten Kerstverhaal Marjan Column Erica Bodyfit Winkel Kerstgedicht Annie Breien voor Serious Request Wist je dat???? Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr:

Nadere informatie

Website: Facebook:

Website:   Facebook: Jaargang 1 Aflevering 11 Dagelijkse activiteiten Eigen verhaal van Anna Abraham Column Erica Aanbod baby/peuterkleding Winkel Houdt U van wandelen, lees verder Kijkje achter de schermen door Melanie Senden.

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Vaste activiteiten Ingezonden stukje Ouderentoeslag Kerstviering Spooktocht Hier zijn we dan weer met onze nieuwsbrief. Wij hopen dat jullie het nieuwe jaar allemaal goed

Nadere informatie

Website: Facebook:

Website:   Facebook: Jaargang 1 Aflevering 13 Dagelijkse activiteiten Eigen verhaal van Anna Abraham Update van de vakantieactiviteiten Aanbod baby/peuterkleding Winkel Onze stagiaire Rochdi Frins Kijkje achter de schermen

Nadere informatie

Programma & activiteiten

Programma & activiteiten Jaargang 1 Aflevering 8 Dagelijkse activiteiten Een eigen verhaal van Anna Abraham Kersviering 2015 Winkel Column Erica Nieuwjaarsreceptie Wist je dat? Mijnzetellaan 6 Inhoud Terugblik nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Bel mij 045-5723372 mailto:mcdeheksenketel@gmail.com www.mc-deheksenketel.nl Inhoud Weekoverzicht... Bijdrage uit het bestuur... Opknapbeurt en heropening... Gezocht: Vrouwen die het leuk vinden om hun

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 14 Dagelijkse activiteiten Kijkje achter de schermen bij Esmeralda.

Jaargang 1 Aflevering 14 Dagelijkse activiteiten Kijkje achter de schermen bij Esmeralda. Jaargang 1 Aflevering 14 Dagelijkse activiteiten Kijkje achter de schermen bij Esmeralda. Interview met Fatma. Recept stroopwafeltaart. Aanbod baby/peuterkleding Winkel Patroon om een jurkje te haken Engelenavond.

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 4

Jaargang 1 Aflevering 4 Jaargang 1 Aflevering 4 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Verwendag Zomeraktiviteiten Ned. conversatie les Nieuw bestuurslid? Column De breigroep Recept wasmiddel Buikdansen Hallo Allemaal Onze vierde nieuwsbrief

Nadere informatie

De Heksenketel EXPRESS

De Heksenketel EXPRESS 1 eehttps:/www.facebook.com/pages/mc-de-heksenketel Bel mij 045-5723372 mailto:mcdeheksenketel@gmail.com http://www.mc-deheksenketel.nl/ De Heksenketel EXPRESS 2 Inhoudsopgave Buikdansen (oriëntaals dansen)

Nadere informatie

Ria Massy. De film van Abel

Ria Massy. De film van Abel DE FILM VAN ABEL Ria Massy De film van Abel De film van Abel 2018 Ria Massy & Uitgeverij Vrijdag Jodenstraat 16, 2000 Antwerpen www.uitgeverijvrijdag.be In samenwerking met Wablieft Frederik de Merodestraat

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

EN NU AAN DE SLAG JAN 15/02/2016

EN NU AAN DE SLAG JAN 15/02/2016 EN NU AAN DE SLAG JAN Jan is een man van 48 jaar, heeft chronische rugklachten en is reeds meer dan 5 jaar arbeidsongeschikt. Hij is hertrouwd met Lieve na een stukgelopen huwelijk. Lieve steunt haar man

Nadere informatie

KINDERBOEKENWEEKKRANT

KINDERBOEKENWEEKKRANT CBS Tamarinde 10/14/2016 Editie 2 KINDERBOEKENWEEKKRANT VOOR ALTIJD JONG Ook dit jaar hebben we in alle klassen weer veel aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. We hebben de Kinderboekenweek gezamenlijk

Nadere informatie

En de tweede kerstdag gingen wij naar het restaurant SOWIESO. En op 30 december hadden wij vuurwerk afgestoken.

En de tweede kerstdag gingen wij naar het restaurant SOWIESO. En op 30 december hadden wij vuurwerk afgestoken. Kerstvakantie Oud en nieuw was erg gezellig en we hebben lekker vuurwerk af ge stoken. Het was gezellig we zijn toen ook nog naar mijn neefje geweest. Dat was gezellig want hij was jarig. Wij hebben daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Jaargang 2 Aflevering 15 Dagelijkse activiteiten Kerstviering Huishoudelijke tips Weet je dat? Terugblik op 2016

Jaargang 2 Aflevering 15 Dagelijkse activiteiten Kerstviering Huishoudelijke tips Weet je dat? Terugblik op 2016 Jaargang 2 Aflevering 15 Dagelijkse activiteiten Kerstviering Huishoudelijke tips Weet je dat? Terugblik op 2016 Door ziekte is de digitale nieuwsbrief iets later klaar. Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

LES 6. De Tempel opbouwen

LES 6. De Tempel opbouwen LES De Tempel opbouwen Sabbat Doe Lees Ezra 4- goed door. Heeft iemand jou ooit afgeremd toen je enthousiast was over een project? Hoe ging je met die persoon om? Hoe zou jij je voelen als je bij de Tempel

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Wat kun je doen als je baby huilt? Kijk mee hoe de vader en moeder van Sam dat doen...

Wat kun je doen als je baby huilt? Kijk mee hoe de vader en moeder van Sam dat doen... Wat kun je doen als je baby huilt? Kijk mee hoe de vader en moeder van Sam dat doen... Gefeliciteerd met jullie baby! Gefeliciteerd! Jullie hebben net een baby gekregen. Jim en Nora hebben ook een baby

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Website: Facebook:

Website:   Facebook: Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr: 045-5723372 E-mail: mcdeheksenketel@gmail.com Website: www.mc-deheksenketel.nl Facebook: https:/www.facebook.com/pages/mc-de-heksenketel/247119558817026 Inhoud Weekoverzicht...

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 14 vers 1 tot 12. Tom, Tom is altijd goed Kom, kom nou zeg, is dat zo?

Bijbellezing: Johannes 14 vers 1 tot 12. Tom, Tom is altijd goed Kom, kom nou zeg, is dat zo? Bijbellezing: Johannes 14 vers 1 tot 12 Tom, Tom is altijd goed Kom, kom nou zeg, is dat zo? Heb een Tom, Tom gekocht Bij de ANWB winkel in Drachten Nou ja ik heb hem eigenlijk gekregen Voor mijn verjaardag

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 2 bij 1.2 Vraag en antwoord. Cursist A: lees de vraag hardop. Cursist B: lees het antwoord hardop. Klaar? Dan leest cursist B de vragen. Cursist A Cursist

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Ria Massy. De taart van Tamid

Ria Massy. De taart van Tamid DE TAART VAN TAMID Ria Massy De taart van Tamid De taart van Tamid 1 Hallo broer! Hallo Aziz! roept Tamid. Zijn hart klopt blij. Aziz belt niet zo dikwijls. Hij woont nog in Syrië. Bellen is moeilijk in

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Wijkpredikant: ds. John Boogaard Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving Dik Kleyne Inhoud o.a. gemeenteleden

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

"Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5"

Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5 "Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5" Voor het eerst alleen Ik werd wakker in een kamer. Een witte kamer. Ik wist niet waar ik was, het was in ieder geval niet de Isolatieruimte. Ik keek om me

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Uitje! De kinderen zijn naar Groningen geweest om in kopen te doen bij de Primark. Iedereen heeft een aantal kleding setjes gekregen. Allemaal zijn ze

Uitje! De kinderen zijn naar Groningen geweest om in kopen te doen bij de Primark. Iedereen heeft een aantal kleding setjes gekregen. Allemaal zijn ze Nieuwsbrief Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de afgelopen maanden. In deze brief worden jullie op de hoogte gehouden van de nieuwtjes en activiteiten die worden georganiseerd door het Driestroomhuis

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

De Heksenketel EXPRESS

De Heksenketel EXPRESS 1 eehttps:/www.facebook.com/pages/mc-de-heksenketel Bel mij 045-5723372 http://www.mcdeheksenketel.nl/ mailto:mcdeheksenketel@gmail.com De Heksenketel EXPRESS 2 3 Inhoudsopgave Wandelingen Knoppenproject

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts.

Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. Thema 5 Les 1: De angst: Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. De schrik: Als iemand ineens achter je staat, dan schrik je. Je bent dan ineens

Nadere informatie

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Lepelaars 2Lepelaars heeft een mooi pand gelegen in de Vogelwijk in Den Haag. Wij bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar opvang in zes verschillende groepen. Op de begane grond hebben wij drie babygroepen,

Nadere informatie

Een Berbers dorp. Mijn zussen en ik mochten van mijn vader naar school. Meestal mochten alleen jongens naar school.

Een Berbers dorp. Mijn zussen en ik mochten van mijn vader naar school. Meestal mochten alleen jongens naar school. Een Berbers dorp Ik ben geboren en opgegroeid in het noorden van Marokko. In een buitenwijk van de stad Nador. Iedereen kent elkaar en altijd kun je bij de mensen binnenlopen. Als er feest is, viert het

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

De steen die verhalen vertelt.

De steen die verhalen vertelt. De steen die verhalen vertelt. Heel lang geleden kenden de mensen geen verhalen, er waren geen verhalenvertellers. Het leven zonder verhalen was heel moeilijk, vooral gedurende de lange winteravonden,

Nadere informatie

De WC s op De Geldershof.

De WC s op De Geldershof. 1. Klaas en Lieke wonen in één huis. Klaas gaat boodschappen halen en als hij terug komt liggen er glas scherven op de grond, het raam is open, en Lieke is dood. Wat is er gebeurd toen Klaas weg was? 2.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

Inhoud. Gemaakt door: 4. Inleiding. 6. Schuilkelder. 8. Treinbriefjes. 10 Duitse soldaat. 12 Appels. 14 Gewoon een mens.

Inhoud. Gemaakt door: 4. Inleiding. 6. Schuilkelder. 8. Treinbriefjes. 10 Duitse soldaat. 12 Appels. 14 Gewoon een mens. Gemaakt door: Inhoud Laura van Rooy Noor van Heijnsbergen Lieke van de Rijdt 4. Inleiding 6. Schuilkelder 8. Treinbriefjes 10 Duitse soldaat 12 Appels 14 Gewoon een mens Colofoon Wat zou jij doen.. Is

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

Bijlage 3: Interview cliënt

Bijlage 3: Interview cliënt Bijlage 3: Interview cliënt Zowel cliënt als een vader Hoeveel kinderen heb je? 3 kinderen. 1 zoontje en 2 dochters En hoeveel jaar zijn ze? Mijn dochters zijn 11 en 8 jaar. En mijn zoontje is 5 jaar.

Nadere informatie

Over schulden gesproken

Over schulden gesproken Over schulden gesproken Verhalen uit de praktijk Sandra van der Stege 8 Inleiding In Nederland zijn veel mensen met schulden. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft moeite om elke maand rond te komen. In de schulden

Nadere informatie

Filipijnen - Flessenactie

Filipijnen - Flessenactie Filipijnen - Flessenactie De kinderen van groep 8 hebben lege flessen ingezameld naar aanleiding van de orkaan op de Filipijnen. Een paar weken terug gingen wij flessen op halen voor de Filepijnen. Toen

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Boekverslag Duits Die Ilse ist weg door Christine Nostlinger

Boekverslag Duits Die Ilse ist weg door Christine Nostlinger Boekverslag Duits Die Ilse ist weg door Christine Nostlinger Boekverslag door een scholier 1983 woorden 20 maart 2006 7,3 289 keer beoordeeld Auteur Christine Nöstlinger Eerste uitgave 1976 Vak Duits Personages

Nadere informatie

Uitprobeerpakket. Toetsboek 4 groep 4 blok 6

Uitprobeerpakket. Toetsboek 4 groep 4 blok 6 Uitprobeerpakket Toetsboek 4 groep 4 blok 6 Behoudens de in of krachtens de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze uitgave worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Lesbrief. Introductie

Lesbrief. Introductie Lesbrief Introductie Deze lesbrief hoort bij Lieve Stine, weet jij het? van Stine Jensen en Sverre Fredriksen. Dit boek bestaat uit 20 brieven en antwoorden van filosoof Stine. Deze lesbrief bestaat uit

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4

juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 juli 2015 TSO Nieuwsbrief 4 Beste ouders, kinderen en geïnteresseerden Het schooljaar is alweer voorbij, het was een jaar waar we met veel plezier de tussenschoolse opvang verzorgd hebben. Nu zijn we net

Nadere informatie

Niet in slaap vallen hoor!

Niet in slaap vallen hoor! Niet in slaap vallen hoor! Marcus 13: 33-37: Dierenversie Geïllustreerd door: 30 november 2014 Maria Koninginkerk Baarn 2 De oude leeuw heeft vakantieplannen. Dat vertelde hij vanmorgen aan alle dieren:

Nadere informatie

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is.

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is. Gastouderschap De Blauwe Driehoek Daphne de Swart Thomaslaan 22 5631 GL Eindhoven 06-19 370 470 www.deblauwedriehoek.com info@deblauwedriehoek.com Eindhoven, 18 mei 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat

Nadere informatie

God houdt zijn belofte Genesis 21:1-6. De berg op Genesis 22:1-8. God heeft me heel gelukkig gemaakt! Ze noemden hun zoon Izak. Dat betekent: lachen.

God houdt zijn belofte Genesis 21:1-6. De berg op Genesis 22:1-8. God heeft me heel gelukkig gemaakt! Ze noemden hun zoon Izak. Dat betekent: lachen. 35 God houdt zijn belofte Genesis 21:1-6 Abraham wist dat God zich met Sodom en Gomorra aan Zijn woord gehouden had. Hij vertrouwde erop dat God Zijn belofte aan hem en Sara ook zou houden. Ze zouden een

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De junival door Jan Wolkers

Boekverslag Nederlands De junival door Jan Wolkers Boekverslag Nederlands De junival door Jan Wolkers Boekverslag door een scholier 1549 woorden 1 december 2000 3,3 44 keer beoordeeld Auteur Genre Jan Wolkers Psychologische roman Eerste uitgave 1982 Vak

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Best tof. Asma haalt haar schouders op. Ik weet niet eens of ik niet mag, zegt ze.

Best tof. Asma haalt haar schouders op. Ik weet niet eens of ik niet mag, zegt ze. Niet naar Texel Je gaat naar Samara, zegt de vader van Asma. Met het vliegtuig naar opa en oma; is dat niet fijn? Asma kijkt haar vader met grote ogen aan. Naar opa en oma?, herhaalt ze verbaasd. Ja, knikt

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 O n s Deze maand o.a: N i e u w s * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 Wij organiseren op maandag activiteiten. Maandag 23 maart was het schilderen. Dat deden we buiten. De kinderen mochten zelf weten wat ze gingen

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Bijbel voor Kinderen presenteert JAKOB DE BEDRIEGER

Bijbel voor Kinderen presenteert JAKOB DE BEDRIEGER Bijbel voor Kinderen presenteert JAKOB DE BEDRIEGER Geschreven door: E. Duncan Hughes Illustraties door: M. Maillot en Lazarus Aangepast door: M. Kerr en Sarah S. Vertaald door: Arnold Krul Geproduceerd

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie