nummer maart 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nummer maart 2018"

Transcriptie

1 Pancopost nummer maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Gisteren was het wereldverteldag. Er zijn weer verhalenvertellers naar onze school gekomen om verhalen aan de kinderen te vertellen. Vraagt u thuis maar eens aan uw kind(eren) wat er verteld is. Weekly mile Na de verhalenvertellers hebben de leerlingen even pauze gehouden in het zonnetje. Daarna was het tijd voor de weekly mile. We willen als school graag een gezonde school zijn en we richten ons daarbij met name op bewegen. Vorige week zijn we gestart met een nieuw initiatief, om ook het bewegen tussen de lessen door meer een gewoonte te laten worden. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kinderen o.a. vrolijker, fitter en beter geconcentreerd zijn als ze voldoende bewegen. Ook wij merken dat het voor kinderen erg belangrijk is om, ook gedurende de schooldag, regelmatig te bewegen. Voor veel kinderen geldt dat hierdoor de aandacht, de concentratie en de focus verbetert. Vanaf vorige week rennen de kinderen uit alle groepen iedere week de weekly mile. Dit is afgeleid van de zogenaamde 'daily mile' Er zijn verschillende afstanden gelopen. Voor groep 1/2 is dat een rondje om de school en de hogere groepen zullen dit steeds verder uitbreiden. Groep 8 heeft vorige week bekeken wat een 'mile' eigenlijk is (1,6 km) en heeft een route uitgestippeld die past bij hun groep. Elke keer als een groep de weekly mile heeft gerend, kunnen zij een sticker opplakken op de daarvoor bestemde poster in het speellokaal. Zo kunnen we allemaal zien hoe gezond wij als school bezig zijn! The Daily Mile - Een kwartiertje rennen op school! thedailymile.nl 15 minuten rennen op school, De impact kan enorm zijn kinderen worden fitter, maar ook hun concentratieniveau, stemming en positieve gedrag gaan vooruit. Handbalclinic Vanuit de gezonde school willen wij starten met sportieve buitenschoolse activiteiten. Binnenkort staat een eerste buitenschoolse activiteit op de agenda, namelijk een handbal clinic. Alle kinderen van de Panco vanaf groep 3 kunnen zich opgeven voor deze clinic. De clinic vindt plaats op woensdag 4 april van 14:15-15:15 uur. De kinderen die meedoen aan het handbaltoernooi kunnen zo alvast een keer goed oefenen met hun team. Maar ook kinderen die niet meedoen aan het toernooi kunnen zich opgeven, zij kunnen zo kennismaken met de sport. Kinderen kunnen zich opgeven voor de clinic door zich in te schrijven op de intekenlijsten die hangen bij de ingang van de kleuters en bij de ingang van groep 3-4. De kinderen kunnen zich inschrijven tot donderdag 29 maart a.s. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met juf Marleen (m.timmen@veluwseonderwijsgroep.nl)

2 Pasen Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Komende week zullen we ons met de kinderen van groep 1,2 en 3 voorbereiden op het Paasfeest, door stil te staan bij Palmpasen: de intocht van Jezus in Jeruzalem. Op woensdag 21 maart zullen we broodhaantjes bakken met de kinderen, op donderdag 22 maart worden de palmpaasstokken versierd en op vrijdag lopen we (bij goed weer) vanaf 13.30u een Palmpaasoptocht. De week daarna vieren we op donderdag 29 maart met de hele school het Paasfeest: Jezus is opgestaan! We starten de dag met het lezen van het Paasverhaal. De kinderen uit de bovenbouw zullen dit aan de kinderen uit de onderbouw voorlezen. Rond lunchtijd worden de kinderen door de OR getrakteerd op een heerlijke Paas-picknick (in school). Ook voor een tussendoortje om 10u zal gezorgd worden, dus de kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen naar school. Om 14u is de school uit en kunt u genieten van een lang Paasweekend. Nog even alle data op een rijtje: Op donderdag 22 maart nemen de kinderen van groep 1 t/m 3 de omwikkelde palmpaasstok voorzien van naam mee naar school en gaan we de stok verder versieren. Voor materialen om de stokken te versieren wordt gezorgd. Wel zou het prettig zijn wanneer de kinderen buxustakjes mee kunnen nemen. Op vrijdag 23 maart gaan de kinderen van groep 1 t/m 3 een palmpaasoptocht lopen. Rond uur verzamelen we bij de ingang van groep 1-2. Donderdag 29 maart : Paasviering en Paas-picknick Om uur gaat de school uit en kan iedereen genieten van een extra lang Paasweekend. Van vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) t/m maandag 2 april zijn alle kinderen vrij. Speciale paasviering in Brummen Pasen is een vreugdevol feest. Jezus is voor ons het licht waarin wij naar ons doen en laten willen kijken. Ook in Brummen vieren wij Pasen. U bent van harte welkom op Eerste Paasdag, zondag 1 april Om start in het Andreashuis aan de Tuinstraat 63A een speciale viering. Met zang en gebed. Na afloop is er koffie en limonade. U bent van harte welkom. RK geloofsgemeenschap H. Andreas Brummen Ontruimingsoefening Vorige week hebben wij met de hele school een ontruimingsoefening gehouden. Deze is goed verlopen. We hebben de ontruimingsoefening geëvalueerd en waar nodig nog een paar kleine aanpassingen doorgevoerd in het ontruimingsplan. Ergens dit schooljaar zal er nog een onaangekondigde ontruimingsoefening worden gehouden.

3 Grote Rekendag op woensdag 28 maart Net als vorig schooljaar doen wij ook dit jaar weer mee aan de Grote Rekendag. Het is een dag die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in het werkboek. Het thema van dit jaar is: De school als pakhuis. De kinderen gaan dan onder andere bezig met inventariseren, stapelen, verplaatsen en coderen. We verwachten dat het weer een leuke zinvolle rekenochtend wordt. Op de St. Pancratiusschool kun je rekenen! Anglia examen; hoe en wat? In groep 8 sluiten alle kinderen de Engelse lessen af met een officieel Anglia examen. We hebben voor het examen gekeken wat het individuele niveau van de leerlingen is, elke leerling krijgt namelijk een toets op niveau. De aflopen maanden zijn we naast de methode Take it Easy ook aan de slag gegaan met oefeningen voor het Anglia examen. Dit examen vindt plaats op donderdag 12 april. De leerlingen ontvangen aan het einde van het schooljaar een mooi certificaat. Om een kleine indruk te geven wat er van de kinderen gevraagd wordt staan hieronder een aantal voorbeeldvragen van het Primary level. De meeste leerlingen doen hun examen op dit niveau. Voor meer informatie kunt u ook altijd even op kijken. OUDERS Nieuwe baan Conny Hazenberg Juf Conny Hazenberg, leerkracht van groep 1-2a, heeft een nieuwe baan gevonden als educatief medewerker in de bibliotheek van Ommen en Salland. In haar nieuwe functie gaat juf Conny basisscholen begeleiden op leesgebied, een functie die uitstekend bij haar past. Juf Conny start direct na de meivakantie met haar nieuwe baan.

4 Dit betekent dat juf Conny na een periode van 13 jaar afscheid gaat nemen van de Pancratiusschool. Natuurlijk zullen wij Conny gaan missen als collega maar we vinden het fijn voor haar dat zij een mooie nieuwe baan heeft gevonden in de buurt van haar woonplaats en we wensen haar daar veel succes bij. Over een moment van afscheid nemen zullen wij u later informeren. Sonja Hooyman Sonja Hooyman heeft aangegeven dat zij ook na de meivakantie zal stoppen. Concreet betekent dit dat we van de meivakantie tot aan de zomervakantie gaan zorgen voor een goede vervanger voor juf Sonja en juf Conny. We vinden het heel jammer dat ook juf Sonja gaat stoppen maar we respecteren haar besluit. Zwangerschapsverlof Lotte Bloemheuvel Zoals u weet is juf Lotte in verwachting van haar tweede kindje. Vanaf de meivakantie zal zij gaan genieten van haar zwangerschapsverlof. We zijn volop bezig met het regelen van vervanging. Zodra we dit geregeld hebben informeren we de ouders van leerlingen in groep 4 en vervolgens zullen we de nieuwe leerkracht aan u voorstellen via de Pancopost. Ouder- en leerlingtevredenheidsonderzoek De komende periode zullen onder de leerlingen van enkele groepen leerlingtevredenheidsonderzoeken worden afgenomen. Daarnaast zal er in deze periode ook een oudertevredenheidspeiling worden uitgezet onder de ouders van de groepen 1, 3, 5 en 7. Open Dag (herhaling) Ouders, peuters en iedereen die nieuwsgierig is naar St. Pancratius, is van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons op school. We houden op vrijdag 13 april van 9.00 tot uur onze open dag. Leerlingen van groep 8 zorgen voor een rondleiding door het gebouw, er is volop mogelijkheid om vragen te stellen en leerkrachten te spreken en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten in en rond de school. Kent u in uw omgeving ouders die op zoek zijn naar een school voor hun zoon/dochter? Geef deze datum dan gerust door. Wanneer ouders deze dag niet in de gelegenheid zijn dan is dat geen probleem. Ook op andere dagen staan wij open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor een rondleiding door de school en over ons grote plein. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met locatiedirecteur Per Theeuwes via de mail: p.theeuwes@veluwseonderwijsgroep.nl of het telefoonnummer van de school: Neem een kijkje op onze open dag! Brummense Bikkel De Brummense bikkel komt er weer aan. Het jeugdlintje in de gemeente Brummen voor een goede daad. Daarbij kan iedereen tussen de 4 en18 jaar, die iets bijzonders voor de medemens of de maatschappij heeft gedaan, genomineerd worden. Wie ga jij nomineren? Als bijlage bij deze Pancopost treft u een poster aan met daarin alle informatie.

5 AGENDA di : Pancopost 15 do : Muziekvoorstelling Rhythm & Trash groep 8 vr : Palmpaasoptocht zo : Start zomertijd ma : Inloopspreekuur GGD wo : Grote Rekendag do : Paasfeest op school vr : Goede vrijdag; leerlingen vrij. Team studiedag. za : Paaszaterdag, kinderviering in de St. Jan in Zutphen (18.30 uur) ma : Tweede Paasdag; leerlingen vrij di : Pancopost 16 do : Theoretisch verkeersexamen do : Anglia Examen groep 8 vr : Open Dag Pancratius di : Resonansavond OR en MR di : Pancopost di t/m do : Cito eindtoets groep 8 vr : Koningsspelen ma t/m vr : Meivakantie ma : OR-vergadering wo : luizencontrole do : Hemelvaart; alle leerlingen vrij vr : Alle leerlingen vrij di : Pancopost 17 wo t/m vr : Schoolkamp groepen 7-8 Mede namens het team, Met vriendelijke groet, Thea Princen intern begeleider Per Theeuwes locatiedirecteur

6

7

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

nummer maart 2019

nummer maart 2019 Pancopost nummer 10 12 maart 2019 AGENDA di 12-03 : Pancopost wo 13-03 : Gezonde (na)schoolse activiteit 7 (handbal) ma 18-03 : Deze week meekijkdagen voor ouders di 19-03 : MR-vergadering do 21-03 : Techniekdag

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

nummer 11 2 april 2019

nummer 11 2 april 2019 Pancopost nummer 11 2 april 2019 AGENDA di 02-04 : Pancopost wo 03-04 : Grote Rekendag do 04-04 : Theoretisch Verkeersexamen groep 7 di 09-04 : Studiemiddag team (na schooltijd) wo 10-04 : Gezonde (na)schoolse

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Maandbrief MAART 2018

Maandbrief MAART 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

nummer 1 28 augustus 2018

nummer 1 28 augustus 2018 Pancopost nummer 1 28 augustus 2018 Het nieuwe schooljaar is begonnen. We hopen dat u met uw kind(eren) een mooie zomervakantie heeft gehad. We vinden het fijn dat we alle kinderen weer hebben mogen begroeten

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4 NIEUWSBRIEF Nr. 9, 20 m aar t 2018 Agen da ma. 19-3 Gespreksweek, Lentekriebels gr. 7-8 di. 20-3 Nieuwsbrief 9 open ochtend wo. 21-3 8.30 wisselgesprek ouders do. 22-3 gr. 5 zwemmen, gr. 5-6 KOM voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA mei Jarig 1 woe meivakantie 2 do Ilja groep 8 3 vrij 4 za 5 zo 6 ma 7 di Femm groep 5-6a 8 wo Luizencontrole + avond3daagse Riva groep 8 9 do avond3daagse Sophie groep 2-3 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS St. Pancratius Oude Eerbeekseweg 5 76971BL Brummen 0575-561906 www.stpancratius.nl directie@stpancratius.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

September 2017 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

September 2017 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 2017 35 1 2 3 36 37 Start van het nieuwe schooljaar Leerlingen mogen met versierde fiets/step op school komen 1400 uur hapje en drankje voor ouders 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 OR vergadering

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 207/208 Augustus 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag Luizencontrole Kanjerweek BBQ 8.00 uur 28 29 Schoolreisje groepen t/m 8 30 3 Algemene informatieavond

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Heemraadsweide 1-3, 3437CA Nieuwegein www.margrietschool.net Prinses Margrietschool Noord Schoolkalender 2018-2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste schooldag

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2017-2018, kalender voor ouders 2017-2018 De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2017-2018 Groep 1-2 Groep 3-4 Jeroen van Erp Esther Houterman Femke Peters Nancy Konings Anneke

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 MA 5 DI 6 WO 7 DO 1 VR 2 ZA ZO Zomervakantie. Eerste schooldag. Zomervakantie. Week van luizencontrole

AUGUSTUS 2019 MA 5 DI 6 WO 7 DO 1 VR 2 ZA ZO Zomervakantie. Eerste schooldag. Zomervakantie. Week van luizencontrole AUGUSTUS 2019 MA 5 12 19 26 Eerste schooldag Week van luizencontrole DI 6 13 20 27 Informatieavond groep 78 (Wijbosch) WO 7 14 21 28 Informatieavond groep 6 (Wijbosch) en 678 (Hoevenbraak) DO 1 8 15 22

Nadere informatie

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31 Augustus 1017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Start schooljaar Nieuwsroos 1 Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole Do 24 Gevonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 22-3 Vr 23-3 Ma 26-3 OR vergadering Di 27-3 Wo 28-3 Grote Rekendag Do 29-3 Vr 30-3 Paasviering Ma 2-4 Tweede paasdag: alle groepen vrij Di 3-4 Deze week: pré-adviezen groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Week van de Boer. Verkeersexamen groep 7/8. De grote rekendag op de Schans. Stagiairs. Schoolfotograaf. Nr maart 2019

Week van de Boer. Verkeersexamen groep 7/8. De grote rekendag op de Schans. Stagiairs. Schoolfotograaf. Nr maart 2019 Nr. 12 21 maart 2019 Week van de Boer In de vorige Schansinfo heeft u kunnen lezen dat deze weken Gezonde Jeugd en De Boer centraal staan bij het vak wereldoriëntatie. In de groepen gaan de kinderen aan

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

AL HAMBRA JAARKALENDER

AL HAMBRA JAARKALENDER 2018-2019 AL HAMBRA JAARKALENDER Schooltijden Maandag tot en met donderdag: 08.30-15.15 uur Vrijdag van 08.30 12.00 uur In de ochtend hebben de kinderen een fruitpauze van een kwartier De kinderen eten

Nadere informatie

augustus 2013 Week 32 Week 33

augustus 2013 Week 32 Week 33 augustus 2013 Week 32 Week 33 5 Zomervakantie ma Eerste schooldag 12 Groep 1 t/m 4 elke dag SchoolGruiten 6 zomervakantie di SchoolGruiten groep 5-6-7-8 13 7 Zomervakantie wo 14 8 Zomervakantie do SchoolGruiten

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuws Kindcentrum Wytgaard

Nieuws Kindcentrum Wytgaard Wytgaard, 22 maart 2018 Nieuws Kindcentrum Wytgaard Ontmoeting met de Schoolschrijvers voor alle ouders op woensdag 11 april Woensdagavond 11 april komen de schoolschrijvers speciaal voor de ouders naar

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 29 03-04-2014 Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Woensdag 2 april startten we de dag met een

Nadere informatie

Jaarkalender ouders en verzorgers

Jaarkalender ouders en verzorgers Jaarkalender ouders en verzorgers 2016 2017 BS de Wieken rede School De Wieken Locatie onderbouw Locatie bovenbouw Lidwinastraat 53 Moleneindplein 9 5262 EN Vught 5262 CW Vught Tel : 073 6564019 Tel :

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 18

Nieuwsbrief februari 18 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 INHOUDSOPGAVE Rapporten en gesprekken Studiedag 12 feb Even voorstellen Eindtoets Typetuin Gebruik mobiele telefoon Nieuwe uitdaging juf Tessa

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

Jaarkalender De Rank - Kerschoten Augustus

Jaarkalender De Rank - Kerschoten Augustus Augustus 1 ma 2 di 3 woe 4 do 5 vrij 6 7 8 ma 9 di 10 woe 11 do 12 vrij 13 14 15 ma 16 di 17woe 18 do 19 vrij Kerschoten : 11.00-11.30 uur en 14.00-14.30 uur bezoek ouders en leerlingen in de groepen Onderbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16 Baarn, 13 april 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie