En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf."

Transcriptie

1 Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op MHz en denk daarbij aan de 88,5Hz CTCSS Tone. Heb jezelf info of iets anders wat leuk is om te vermelden, stuur dit dan naar Jan PD3JAG ook dit via het bekende adres pd3jag@gmail.com Wel rekening houden dat het maandag voor de ronde binnen is. en dan het liefst voor 16:00 uur loc tijd. Is het er dan niet schuift je melding of stukje op naar de week erop. Alvast bedankt voor de medewerking. Goede avond allemaal weer bij deze ronde, ronde nr 124 van 7juni De afgelopen dagen was het weer erg druk hier in huize PD3JAG, hihi. We hadden sinds 1 juni de speciale call die vanaf 1 juni geactiveerd mocht worden. En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf. We zijn begonnen vanaf een natuurpark namelijk: DE Zoom Kalmthoutse- Heide PAFF-0010 We zijn vandaar uit actief geweest en hebben diverse flora fauna jagers blij gemaakt, ten eerste met de activatie van John PD0PVR/p en daarna met de speciale call PI40BOZ. John die maakte 52 verbindingen en daarna werden er op HF met de PI40BOZ roepletters 209 verb gemaakt en op 2 en 70 cm 17. Ook kregen we die dag nog bezoek van PD1JHH, die lekkere koeken mee gebracht had en van Wino PA0ABM en ook waren er geïnteresseerde die niets van onze hobby af wisten,maar toch ff langs kwamen omdat ze antennes hadden gezien in het veld waar we zaten.

2 En erg nieuwsgierig geworden waren wat daar nu allemaal gebeurde, Maar buiten dat hadden we perfect weer en hebben we het erg naar ons zin gehad. Matthe die had zijn HY-Endfed en zijn rondstraler opgesteld, en daarmee waren we actief op 2/70 cm en op HF. En dan voornamelijk op en 40 mtr.in SSB. En onder de party tent was het goed vol te houden in de brandende zon. We maakte de laatste verb om 17:21 UTC, en daarna hebben we alles weer netjes opgeruimd. Dus het was voor ons 4 weer een geslaagde dag. En gingen zeer tevreden weer naar huis. We hebben zelfs nog gesproken om nog een WWFF activatie te doen in Juni met de PI40BOZ call maar dan waarschijnlijk van af het Oosterschelde park. ( oesterdam).paff Maar daar moeten we nog het een en ander voor bespreken en vastleggen. En toen werd het weekend, en dat was het velddagweekend, waar we lang naar uitgekeken hadden, althans Matthe en Ik want we organiseerde dit voor de 2 de keer. En waren erg benieuwd of we meer deelnemers zouden hebben dan vorig jaar. Henk PA5HE die had normaal gesproken een antenne meetdag gehouden in dat weekend, maar die zat in Parijs, lkkr vakantie te vieren, dus dit ging helaas niet door. Maar dit verschuiven we gewoon naar september.

3 Verder waren we ook daar weer met ons 4 actief PA2CVD PD1AJZ PD0PVR en PD3JAG. We waren zaterdag morgen rond 08:55u ter plaatsen. En zijn toen begonnen met het opbouwen van heel het circus. Matthe was voor met de VERON vlag bezig, en John (PD0PVR) en ikzelf zijn gestart met het opzetten van ons tentje waar we de nacht van zaterdag op zondag in zouden slapen. En hebben we samen (matthe, Cor John en ik ) de party tent van 6x3 in elkaar gezet. Waar het HF en VHF/UHF station in kwam. Toen dat eenmaal klaar was begon Matthe aan de mast voor zijn rondstraler en Hy-Endfed. En zijn John en ik begonnen met het klaarzetten van de antennes die ik de grote mast moesten komen Namelijk een gecombineerde 2/70 ant 4 en 5 elm, en de 2elm HF beam van Hygain. Inmiddels was Matthe klaar met zijn mast en zijn we met ze alle begonnen aan de grote mast, wat weer heel soepel verliep en we die ook snel geïnstalleerd hadden. Eenmaal dat allemaal achter de rug gehad te hebben alles aangesloten en zijn we van start gegaan. Niet gelijk met qso s maken,maar eerst met een bak koffie, en daarna zijn we gaan roepen. Jan PD3JAG, die trok zich even terug om de rollades die in de koeling lagen te voor zien van de juiste kruiden zodat deze lekker in konden trekken voor dat we die s avonds in de speciale kippen grill van Jan konden grillen. Ja aan alles was gedacht, Jan had een perfecte koelkast bij om alles met deze temperaturen goed te houden. S middags kregen we diverse mensen op bezoek waaronder Joop PE1BIA, Leo PA3BOM, Ad PA1ADG Bram PB1RAM, Wim PA3WT, Gaby PE1CHF wat we erg leuk vonden en gezellig. Op gegeven moment, werd het tijd om de grill aan te steken, deze werkte op briketten en door de warmte die eraf kwam draaide de grill rond, daar lekker 2 rollades op gegrild en genuttigd met matthe (PD1AJZ) john (PD0PVR) ad( PA1ADG) en bram (PB1RAM) en me dochter en een vriend en martijn(pd1map). We hadden het super gezellig en ook werd het kookplaatje nog aan geslingerd voor de zelfgerolde loempia s van PD3JAG. die er door gingen als zoeten broodjes. We gingen die avond om 02:30 uur naar bed dus dan weet je hoe gezellig het was geweest en om 06:30 uur s morgens zaten we weer aan de koffie en werkte we als ik het goed heb rond 07:00 uur loc tijd Alaska op 20 mtr. 4 x (onder onze eigen call en onder PI40BOZ). Dus onze dag kon niet meer stuk. Zo rond de klok van 08:00 uur werden er eitjes gebakken en hebben we onder het genot van een bakkie koffie lkkr gegeten en zijn we weer wat qso s gaan maken. Waarna we al weer snel bezoek kregen van Cor (PA2CVD), en nog een 4 tal amateurs. Wel was er die dag meer wind gekomen en dat was goed te merken, was een beetje frisser dan de dag ervoor en hebben we keer of 3 de tent vast moeten houden omdat deze verplaatst werd bij sommige wind stoten.

4 Dus de zondag verliep ook weer keurig ook al stond er die dag meer wind, Maar aan alle leuke dingen komt ook een eind, en werd het op gegeven moment tijd om alles weer op te gaan ruimen. En Ad PA1ADG die heeft ons daarmee erg goed geholpen en we zijn hem daar ook erg dankbaar voor. Kortom het was een geslaagd weekend, we hebben het reuze goed gehad, maar wel hopen we volgende keer dar er wat meer mensen mee actief zijn. Sterker nog de volgende is in september en hieraan zit een BBQ gekoppeld ivm 40 jarig bestaan van de afdeling. Hiervoor zal een kleine bijdrage gevraagd worden, maar dit houden we zo laag mogelijk. En we hebben sinds dit weekend een eigen tent gedoneerd gekregen van 8x4 rondom dicht van PE1GIJ Ad. Dus AD en zijn vrouw bedankt hiervoor. Zijn wij heel erg blij mee. Voor sept 2017 als de call weer geactiveerd word hoop ik dat er wat meer mensen mee doen, en voor dat het zover is laten we jullie nog weten wat de kleine eigen bijdrage word voor de BBQ. En hopen we jullie als afdeling allemaal weer te zien, en hopen op veel inschrijvingen voor de BBQ. Want zeg nu zelf 40 jaar afdeling Bergen op Zoom, dat kan je toch zomaar niet voorbij laten gaan!!!!

5 Dus deze ronde bulletin extra aandacht voor de activiteiten met de call PI40BOZ. Zoals ook vanavond word deze call gebruikt i.p.v PI4BOZ. De mensen die zich deze ronde ingemeld hebben krijgen de speciale qsl kaart, maar niet alleen als je je tijdens deze ronde ingemeld heb natuurlijk ook als je een verbinding gemaakt heb met PI40BOZ op een andere band of mode hihi.. Hier nog enkele foto s van die dagen.

6 Hierboven enkele foto van het velddagweekend, dan hieronder nog enkele foto s van de PI40BOZ call vanuit PAFF-0010 De Zoom Kalmthoutse Heide.

7

8 Zo dat waren de activiteiten van PI40BOZ, dan nu even terug naar nog een active amateur uit de afdeling en namelijk Arno, deze zit op Corsica zoals jullie weten, Maar ook daar komt een eind aan Arno stuurde me het volgende nog: Afgelopen dgn PA0RPA gewerkt op 6 mtr. Vandaag (wo-7juni) Pd3jAG en pa2cvd op 40 mtr. Ook op Velddag pi40boz gewerkt en PD3JAG,PD1AJZ, PA0GDM en PD0PVR. Dit alles vanuit TK. Ik mis pd0rwl nog in t log. Ben nog tot en met vrijdagochtend qrv. Vrijdagavond vaar ik van TK naar Genua in Italië. Groetjes Arno. Ook kreeg ik nog een heel mooi stukje toegestuurd van Herman PA0UYL Zoals ik een tijdje terug in de ronde melde ben ik bezig met een voeding voor wat zendapparatuur bij de zeekadetten in Rotterdam. Zij hebben daar een amateur call PI9SZR en af en toe zijn we actief op HF met wat scheepsapparatuur. De nadruk ligt vooral bij de verschillende nautisch gerelateerde activiteiten van de jongeren. (website Ik door dat wat met de radioapparatuur en liep het feit aan dat ik daarvoor een voeding moest hebben met verschillende voedingspanningen. Nu kon ik daar heel moeilijk overdoen, maar ik heb simpel een trafo met twee los van elkaar staande uitgangspanningen genomen (2x 25V), die ik nog had liggen. Iedere winding kreeg zijn eigen gelijkrichter en een dikke elko van tenmiste 40V en de nodige microfarads. De spanningen die ik nodig had, was +8V, + 18V, +24V en -40V. Alle met minimaal 1 Amp, behalve de -40V die was maar 0,1 Amp.

9 Om dit makkelijk te maken heb ik paar DC / DC omvormers gebruikt welke voor pakweg 3,5 euro zijn te bestellen uit verwegistan. Ik gebruikte nevenstaande module waar je een DC spanning kunt instoppen van 5-40 Volt en met behulp van de meerslagen potmeter kun je nauwkeurig de uitgangsspanning instellen tussen de 1,2 en 35 Volt. (uitgangsspanning lager dan de ingangsspanning bij dit type) De maximale uitgangsstroom zou tussen de 0,2 en 9 Ampère kunnen zijn. Kijken naar de afmetingen van de module (6.5*4.8*2.4 cm) en het feit dat ik geen koelventilator gebruik ben ik niet verder gegaan dan een test tot 5 Ampère met een uitgangsspanning van 24V. De ingangsspanning was ongeveer 35 Volt. De proef leerde dat de uitgangsspanning keurig constant bleef op de ingestelde waarde, bij 5 Ampère werden de koelplaatjes ietsje warm. Deze convertor maakt van de gelijkspanning een hf spanning van rond de 150 khz, hierdoor kan met een kleine uitgangscondensator worden volstaan. Het is wel raadzaam om de convertor in een metalen kast te plaatsen om eventuele storingen op hf apparatuur te voorkomen. Ik heb drie van deze convertors gebruikt in de voeding en een up convertor voor de -40 Volt. Wilt u ook eens kijken naar dergelijk convertors dan zou ik eens zoeken met de trefwoorden: Buck Boost Converter DC of DC CC 9A 300 W Step Down Buck Converter 5-40 V op de website Hou wel rekening met het feit dat het best 4-6 weken kan duren voor je het pakketje ontvangt. Zeker bij als je ergens bestelt waarbij de verzendkosten gratis zijn. Mijn ervaring is tot heden dat bij alles is aangekomen. Hieronder enkele foto s van het resultaat.

10 De units ingebouwd in een oude unit van een sailor scheepszendinstallatie. In de radiohut van de Betelgeuze staat de voeding die de sailor ontvanger van spanning voorziet. Ook zie je een deel van de scheepset van Sailor de RE2100 (midden deel), die 250 Watt kan leveren op de amateurbanden. Deze werkt op de 24Volt noodvoorziening van de radiohut.

11 Vy 73 Herman Uijl pa0uyl Bedankt Herman voor jou bijdrage. Zo dit was het voor deze keer, niet erg veel maar hoop wel dat het leuk is deze keer. Dan sluit normaal Matthe de ronde af maar deze keer kreeg ik de eer dit tedoen. Allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid en graag tot volgende week bij ronde nr 125. Verder nog 1 opmerking. voor antenne wisseltroffee, word er wel gekeken naar de input die je levert. Dus alleen voor het log inmelden, gaat niet tellen voor in aanmerking komen voor troffee. Het is deze keer een niet zo uitgebreide bulletin, maar dit komt door al de activiteiten die plaats gevonden hebben en ik er nog wat werk aan heb na de activiteiten, denk aan de logs en het uitschrijven van de qsl post. Wel kan ik melde dat er in de maand July geen ronde zal zijn tijdens de vakantie. De inmelders deze week waren: Luisteramateurs 1.NL13716 Luc 2. Zendamateurs: 1.PA3CWI via E-link 2.ON7MOR Corne 3. ON4VT Danny 4.PC4D Dave via E-link 5.PE1GIJ Ad 6. PE1BIA Joop

12 7. PD5TON Ton 8. PD2BVG Log 9. PD1JHH Jan Log 10.PD1MAP Martijn 11.PA3CWQ Harry 12 PA3GAG Rien 13.PA0UYL Herman 14.PA3DWF Piet 15.PA3B Bram 16.PA2CVD Cor 17.PA7RA Rien Het Ronde Bulletin staat de zelfde avond nog op mijn eigen Blog, klik voor mijn eigen blog op de afbeelding van de Yaesu FT847 hieronder de set met PD3JAG erin. LET OP: Inmelden voor luisteramateurs via mail: of bij Zendamateurs inmelden via de repeater PI3BOZ, niet via ander medium. Berichten voor de Ronde. Zorg dat deze binnen zijn op de maandag voor de Ronde en dan voor 16:00uur. Zoniet schuift het door naar de ronde erna. Bedankt voor jullie aanwezigheid en tot volgende week 73 Matthe & Jan.

13 EN help mee met info voor het Bulletin.

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl Wel wil ik indien nodig zo nu en dan nog een invallen voor als matthe en de nieuwe niet kunnen. De zendamateurs

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig.

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig. Informatie voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen in melden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota

Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 170

Hallo en een goede avond bij ronde 170 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 156

Hallo en een goede avond bij ronde 156 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De luisteramateurs kunnen zich inmelden door mailtje te

Nadere informatie

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen.

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West Afdelingsbijeenkomst: elke 3de Dinsdag van de maand vanaf 20.00 uur in Cultureel Centrum de GEERHOEK te vinden in de, Kloosterstraat 19b Wouw. Tel: 0165-304042. Info PI4BOZ & PI4WBR is te vinden op : Http://www.pi4boz.nl

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Editie september 2017

Editie september 2017 Editie september 2017 De Flevo Rondstraler Het blad voor en door leden van de VERON-afdeling Flevoland COLOFON VERON-afdeling A41 Flevoland Voorzitter Dick van Vulpen PA0DVV pa0dvv@veron.nl Vicevoorzitter

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. En geeft

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. Heb

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer.

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 1 HAM - FLYER 04-16 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 Vier enthousiaste mensen, bouwers, programmeurs, software en hardware specialisten, presenteren op de verenigingsavond

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail.

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail. Radio Nieuws Flits First Edition 2012 Zomer 2012 Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk E-mail: pe1jra@gmail.com Van de redactie Het eerste nummer (The First) van Radio Nieuws

Nadere informatie

JOTA-JOTI 2011 en CAMRAS

JOTA-JOTI 2011 en CAMRAS JOTA-JOTI 2011 en CAMRAS Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden gemaakt. Hierbij wordt hulp ingeroepen

Nadere informatie

Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin draadloze kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden

Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin draadloze kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden JOTA-JOTI en CAMRAS Jaarlijks, in oktober, houdt de Scouting-beweging een weekend waarin draadloze kontakten tussen diverse scouting- groepen over de hele wereld worden gemaakt. Hierbij wordt hulp ingeroepen

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. tevens

Nadere informatie

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl De Helmondse VARICON 34 e Jaargang nummer 127 Juli 2018 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan de leden

Nadere informatie

November 2008 JAARGANG 14 NR. 10

November 2008 JAARGANG 14 NR. 10 November 2008 JAARGANG 14 NR. 10 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de november editie van de Deltaloep. In deze editie onder meer een verslag van de plaatsing van de DARES antennes op het gebouw van de

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 152 van 17 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 152 van 17 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Activatie van special call "ON1418WOD" door ON4VLM, ON3EE, ON3JL, ON3VS en ON5SWA

Activatie van special call ON1418WOD door ON4VLM, ON3EE, ON3JL, ON3VS en ON5SWA Activatie van special call "ON1418WOD" door ON4VLM, ON3EE, ON3JL, ON3VS en ON5SWA Een idee van Leon, ON4VLM om weer eens speciale activatie te doen met andere radioamateurs uit de streek. Het idee van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE Inhoud Voorwoord Uitgebreid verslag met veel foto s van het DARES Deelnemers Weekend Voorwoord Deze extra nieuwsbrief is een uitgave van DARES R09-Utrecht

Nadere informatie

Afdelingsnieuws: 9 juni Onderling QSO Vanavond lekker bijpraten over de gehouden velddag of een

Afdelingsnieuws: 9 juni Onderling QSO Vanavond lekker bijpraten over de gehouden velddag of een ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

DARES Groep Bergen Op Zoom test Bergse Diepsluis 20 NOV 2005

DARES Groep Bergen Op Zoom test Bergse Diepsluis 20 NOV 2005 DARES Groep Bergen Op Zoom test Bergse Diepsluis 20 NOV 2005 DARES groep Bergen Op Zoom heeft op 20 november 2005 een test gehouden vanaf de Bergse Diepsluis langs de Oesterdam in locatorvak JO21CM op

Nadere informatie

De activatie van het speciale station ON100RGA was een initiatief van de West Limburgse Radioamateurs.

De activatie van het speciale station ON100RGA was een initiatief van de West Limburgse Radioamateurs. ON4WLR activeren het speciale station ON100RGA In het weekend van 17 en 18 november was het speciale station ON100RGA in de lucht. Dit station was actief ter herinnering aan de aftocht van het Duitse leger

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Een zendamateur: wat is dat? Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Dat kan via de microfoon, maar ook via Morse signalen, amateurtelevisie,

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

MWV - nieuwsbrief nr 8

MWV - nieuwsbrief nr 8 MWV nieuwsbrief Nr 8 pagina 1 / 6 MWV - nieuwsbrief nr 8 September 2008 sectie Midden West Vlaanderen http://www.on6ub.be Dag Beste MWV leden en sympathisanten, Hier zijn we terug met onze MWV nieuwsbrief,

Nadere informatie

door Piet Rens PAoPRG door Gerjan PA1GF door Johan PA3AIN door Johan PA3AIN ( Heelweg Microwaves Locator-contest Qso Mul- Contest Call Qso s pntn tiplier punten Eindstand 2008 Afdelingsbeker

Nadere informatie

FT-8 in WSJT-X: How To + loggen via HRD - DEMO ON5MB

FT-8 in WSJT-X: How To + loggen via HRD - DEMO ON5MB FT-8 in WSJT-X: How To + loggen via HRD - DEMO ON5MB 1 7 M E I 2 0 1 9 - T L S Wie is ON5MB Bernard Graficus van opleiding Preventieadviseur arbeidsveiligheid Geen elektronicus Leer/nieuws-gierig Experimenteren

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Verhuizing naar de nieuwe plek!!!

Verhuizing naar de nieuwe plek!!! Verhuizing naar de nieuwe plek!!! 04-04-2007 Verhuizing is geslaagd Na lang zoeken was het eindelijk zover, de paarden en pony's verhuizen naar de zeeuwse klei. Zaterdag 31 Maart begon de dag al vroeg,

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!!

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!! ARNSBERG 2017 Op vrijdag 30 juni was het weer zover, het weekendje Arnsberg werd om 19.00 uur aangevangen. Met 4 personen reden we naar het Landsberger hof in Arnsberg. De bedoeling was dat we 1 of 2 glaasjes

Nadere informatie

3 De afwijking van de tijd. Het is van groot

3 De afwijking van de tijd. Het is van groot Sinds kort ben ik QRV met de digitale mode FT-8. Een openbaring. Lekker snel het ene na het andere QSO maken zonder langdradig gedoe zoals je met PSK-31 etc. vaak aantreft. Het voornaamste is echter dat

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Afdelingsnieuws: 16 mei Vossenjacht 80 meter

Afdelingsnieuws: 16 mei Vossenjacht 80 meter ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!!

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! De kop is eraf. Het eerste dagje uit voor de oud prinsen van AWC De Keien uit Waalre is op 18 september 2012 werkelijkheid geworden. Hierbij volgt een verslag

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Karperkoppel 1e wedstrijd

Karperkoppel 1e wedstrijd Karperkoppel 1e wedstrijd Verslag karper koppelwedstrijd 2018 deel 1 In traditie met de afgelopen jaren werd het 1ste wedstrijdweekend weer afgetrapt met de stekloting op woensdag. Onverwacht was het toch

Nadere informatie

Gebruik van een 13.8V 27MC Voeding

Gebruik van een 13.8V 27MC Voeding Gebruik van een 13.8V 27MC Voeding Hallo Slotracers, Veelal wordt er gebruik gemaakt van redelijk dure regelbare gestabiliseerde voedingen. Nu is het zo dat dit veel goedkoper opgelost kan worden dan dat

Nadere informatie

De leden bestaan uit (vrijwel alleen) radio zendamateurs (m/v), maar ook binnen die groep bevinden zich weer een aantal geledingen:

De leden bestaan uit (vrijwel alleen) radio zendamateurs (m/v), maar ook binnen die groep bevinden zich weer een aantal geledingen: NIEUWSBRIEF 2 e kwartaal 2017 Deze nieuwsbrief is primair bedoeld voor de leden van de vereniging PI4HAL ten einde de betrokkenheid van de leden bij de ontwikkelingen van het PI4HAL radiostation maar ook

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Universele Digi Interface

Universele Digi Interface Universele Digi Interface Deze universele interface bestaat uit verschillende modules en kan daardoor ook voor verschillende toepassingen en verschillende type transceivers gebruikt worden. Het uitgangspunt

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

Op 20 februari zal de jaarlijkse Jaarvergadering plaatsvinden. Een persoonlijke uitnodiging met agenda zal voor de vergadering worden verzonden.

Op 20 februari zal de jaarlijkse Jaarvergadering plaatsvinden. Een persoonlijke uitnodiging met agenda zal voor de vergadering worden verzonden. De Helmondse VARICON 34 e Jaargang nummer 126 December 2017 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

Restauratie Commodore 64-wigvoeding

Restauratie Commodore 64-wigvoeding Restauratie Commodore 64-wigvoeding Het probleem Veel Commodore 64's werden geleverd met een wigvormige voeding. Deze voeding heeft de eigenschap de Commodore 64 op te blazen als hij defect gaat. De componenten

Nadere informatie

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Lang naar uitgekeken en zaterdagavond 8 juni was het dan zover. Vooraf betiteld als een erg gezellige en drukke loop. s Middags met de trein naar Zwolle,

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Flevo Rondstraler NOVEMBER 2006

Flevo Rondstraler NOVEMBER 2006 Flevo Rondstraler NOVEMBER 2006 COLOFON VERON afdeling A41 - IJsselmeerpolders ma t/m za: Bestuur Voorzitter Marcel Moerenhout PA3HEB 0320-245718 Vice-voorzitter Randall Tamminga PE1SDE 0320-280977 Secretaris

Nadere informatie

Afdelingsnieuws: Nieuws van onze afdelingsleden:

Afdelingsnieuws: Nieuws van onze afdelingsleden: ---------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX Om 11.45

Nadere informatie