Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of"

Transcriptie

1 Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. tevens wil ik de luisteramateurs verzoeken dit ook daadwerkelijk tedoen en niet via via. gewoon even mailtje en dan kom je in de loglijst. En dan geeft Matthe de mic aan Jan PD3JAG voor het verzamelde nieuws. Heb jezelf iets voor de Gezamenlijke ronde dan kan je dit sturen voor maandagavond zodat ik dan nog tijd heb dit te verwerken in de pdf voor de avond dat de ronde plaats vind. Ook dit kan naar : pd3jag@gmail.com Nou welkom en goede avond weer allemaal. Heb niet zo veel nieuws, maar eerst even de aandacht voor de activiteit die zaterdag aanstaande gehouden wordt door hams van de afdeling etten-leur. Nieuwe activiteit Fora en Fauna PA-FF-015 Op zaterdag 09 juli 2016 willen we met enkele zendamateurs PA-FF-015 activeren, dit is aan de Oesterdam nabij de Bergse diepsluis.

2 Rijroute: Als je over de Oesterdam rijdt en je komt over de brug, dan ga je links af, dan weer direct rechts af en hierna pak je de eerste weg weer links, onderaan de weg zie je een parkeerplaats, hier kan je de auto parkeren en 50 meter verder lopen, daar zal je ons aantreffen. We komen met onze club call uit PI4ETL/p. We willen dan gaan opbouwen om uur en doorgaan tot uur. Wil je hieraan deelnemen, stuur dan een via De locator is JO21CM. De coördinaten zijn: N 51 graden en 31 minuten en 05 seconden. Oost 4 graden en 10 minuten en 26 seconden. Als het op zaterdag 09 juli 2016 gaat regenen, dan gaat het niet door en hebben we zaterdag 16 juli als uitwijk datum. Hou de website van PI4ETL in de gaten, gaat het niet door dan staat dit vermeld op vrijdag 08 juli 2016.

3 Tevens kan ik jullie nog melden dat de activiteit van afgelopen zaterdag bijzonder goed is bevallen bij ons 3 tjes. Pa2cvd\p pd1ajz\p en pd3jag\p. We waren s smorgens rond 7 uur terplaatsen en zijn na hard denken naar de alternatieve plaats gegaan ivm het weer. Want daar konden we partytent wegzetten. Na alles opgebouwd te hebben zijn we eerst aan een bakkie fokkie met worstenbroodje begonnen en daarna gestart met het maken van verbindingen. Om de activatie geldig te laten wezen voor het WWFF programma moet je minstens 44 verbindingen maken, dus zijn we begonnen met 50 verbindingen. dit om de beurt.ik pd3jag beet de spits af en maakte de eerste 50 stuks daarna was het de beurt aan cor pa2cvd en toen ging matthe aan zijn 50 stuks beginnen en matthe deed het weer QRP, wat dus iets langer duurde. In totaal hebben we 230 verb gemaakt PA2CVD \p 86 PD1AJZ\p 61 en ikzelf PD3JAG 83.qso s. Maar het was een gezellige dag en ook hebben we geluk gehad betrefd het weer nog, We hadden rond 11:00 uur 1 regenbui waardoor we even stil lagen maar daarna kwam de zon weer door en hebben we heerlijk onder het genot van een lekker warm kommetje kippensoep van de zon genoten en rond de klok van 16:30 uur zijn we gestopt. En hebben we alles weer netjes schoon

4 achtergelaten.al bij al was het een leuke dag en is het zeker niet de laatste PAFF activatie. Hieronder enkele foto s van die dag. Hier gingen we even lekker in de zon zitten, was heerlijk Voor zover even een kleine terugblik van de PAFF0010 activatie, ikzelf hoop snel weer qrv tezijn met een WWFF activatie.. We hebben in iedergeval alweer wat spullen verzameld voor \ portable, dus hoop snel wat te kunnem doen,

5 48e DNAT Bad Bentheim augustus 08:00-15:00 Bron hamnieuws. Voor de 48e keer worden de Deutsch Niederlandische Amateurfunk Tage georganiseerd in het Duitse Bad Bentheim, met over de grens bij Oldenzaal. Hoewel het programma meerdere dagen duurt beperken wij ons tot de drukste dag: de dag waarop ook de vlooienmarkt plaatsvind. In 2015 is gekozen voor zaterdag 29 augustus. Radio Examens 7 september 2016 september 13:00-17:00 61 Bron Hamnieuws Op woensdag 7 september2016 zal Stichting Radio Examens (SRE) weer Novice en Full examens afnemen. Deze dag is gekozen voor Veldhoven bij Eindhoven. De F-examens beginnen om uur, de N-examens om uur. Aanmelden kan tot 30 dagen voor de examens via de website van SRE.

6 Dag voor de RadioAmateur 2016 november 09:30-17:00 9 Bron Hamnieuws. Op zaterdag 5 november 2016 zal de Dag voor de RadioAmateur (DvdRA) plaatsvinden. Dat heeft de Evenementen Commissie van de VERON bekend gemaakt. Er is wederom gekozen om het evenement in de Americahal in Apeldoorn. Het evenement vindt dit jaar voor de 55e keer plaats. De kassa gaat om 9.00 uur open en het evenement start om 9.30 uur. De dag duurt tot uur. Naast de diverse particuliere en commerciële standhouders zal er ook weer een verloting zijn. Ook is het QSL-bureau en Service Bureau van VERON aanwezig en zullen enkele commissies en werkgroepen zich presenteren. Toegangskaarten kosten 9 aan de deur. VERON-leden kunnen in in de maanden juli en augustus kaarten via hun lokale afdelings secretaris bestellen voor 7 in de voorverkoop. Parkeren bij de Americahal kost 4, maar is gratis bij de nabijgelegen Media Markt. Datum Ballonvossenjacht 2016 door PH4X (bron Hamnieuws)

7 Op de website ballonvossenjacht.nl is de datum voor de 38e editie van de Landelijke Ballonvossenjacht aangekondigd. Deze zal als vanouds plaatsvinden in het 2e weekend van september. Dit jaar dus op zondag 11 september. Met minder dan 90 dagen te gaan zal de organisatie weer alles doen om ook dit jaar een leuk evenement neer te zetten. Spannend, omdat ATV-repeater PI6ATV nog in de opbouw fase zit na de verhuizing in de Gerbrandytoren. informatie: Op 20 en 21 augustus is het Lighthouseweekend. Wie dit weekend onder PI4WBR (er zijn voldoende speciale QSL-kaarten) bij het torentje in Willemstad aktief wil zijn, laat dit even aan mij (PA3FTX at vrza.nl) weten. Dan kan ik eventueel mensen aan elkaar koppelen. Groetjes, Ineke AANGEBODEN of GEVRAAGD Henk PA3Z heeft tekoop:

8 'n FB 23; de antenne is in goede staat - Vraagprijs 175,00 PA3Z at home.nl Dan heeft PD1AJZ Matthe het volgende tekoop: ANTENNE TUNER FT-30 VOOR FT 897 PAKRATT 232 MODEL PK 232 MET ZELFBOUW BEDIENING VOOR RADIOSET OSCILLOSCOPE PM3350 (100MHz) één VOLLE DOOS MET T813 (3x) + ONDERDELEN één VOLLE DOOS MET OUDE PORTO'S EN ONDERDELEN Inl. voor prijs pd1ajz@veron.nl Bert PD0BJ heeft TEKOOP Ik heb te koop een duplexer. Merk Diamond Type MX-72A Bereik: 1.6~150 MHz 140~150 MHz 400 ~ 460 MHz Mag voor 25 weg. Rob PA0RPA heeft in de aanbieding een stalen bureau grote van het blad is 80x160 voorzien links en rechts 3 lades. zelf voor aanhanger zorgen en heb je die niet wil PD1AJZ voor je rijden voor bakkie koffie. Mailtje naar pa0rpa@home.nl

9 28 augustus Antennemeetdag Bron Deltaloep. Wat voor één geldt als afsluiting van het antenneseizoen, kan voor de ander het begin van het antenneseizoen betekenen. Voor beiden is gelijk dat de Walcherse antennemeetdag 2016 wordt gehouden op 28 augustus. De plaats van handeling is het veld aan de waterkant op Oranjeplaat gelegen aan het Veerse meer. Of je je nieuwe antenne wilt meten of één die letterlijk uit het stof gehaald is, het maakt niet uit. LF, HF, VHF of UHF... ook dat maakt niet uit. De antenne analysers zijn beschikbaar inclusief bedienend personeel. Antennes vergelijken, een antenne ter plaatse maken, zelf een stralingsdiagram van je beam bepalen... Alles is mogelijk. Heb je zelf een antenneanalyser dan is dit prima. Zijn er 2 antenneanalysers aanwezig, dan geeft dit verwarring. Welke van de 2 geeft nu de juiste waarde aan... Een derde antenneanalyser kan van de eerste 2 de meest betrouwbare aanwijzen. Kortom er is reden genoeg om te testen. Om in EK termen te spreken... We trappen af om 10 uur. Neem wel zelf je stoel en mok mee alsmede eten en drinken voor de hele dag. Schijnt de zon dan neem je zonnebrand mee en een petje. Is het weer wat minder, neem dan gepast schoeisel mee. Neem je eigen mast mee als je antenne de hoogte in moet. Voor handgereedschap zorgen wij. Aanmelden is niet nodig. Er is plaats zat. Graag tot 28 augustus op Oranjeplaat. Route: via de Muidenweg, dan de Oranjeplaatweg inrijden. Op het einde linksaf. Daarna komen de antennes vanzelf in beeld. Rens PA1IJF en Frans PA0INA

10 Ja zoals jullie kunnen lezen is het bijna hetzelfde als vorige week, maar dit komt omdat ik niet iets interessants kon vinden. dus is het deze keer niet zo schokkend allemaal in de pdf. Deelnemers Alle gelicenseerde radiozendamateurs en luisteramateurs. Datum en tijden De contest wordt gehouden op elke 2e dinsdag van de maand, van uur tot Nederlandse Locator Contest Door Martin Ouwehand, PF9A, VRZA Contestmanager Doel van deze contest is het werken en/of activeren van zoveel mogelijk verschillende QTH locators (alle 6 karakters b.v.jo22mm) die voorkomen op het vasteland of op de eilanden binnen de Nederlandse grenzen. ( Dit is inclusief de Nederlandse gemeenten Bonaire, Saba en St Eustatius ) Let ook even op de rondes in de omgeving : Zondag om 12:00u PI4NZB op hz ctcss. Zondag avond om 20:00 u PI4ETL op MHz.

11 Zondag om 11:30 u PI4ZVL op Zo dit was mijn verhaal weer en dan geef ik nu Matthe de mic die dan kan kijken voor de inmelders : De inmelders deze week waren: Luisteramateurs 1. nl luc 2. nl martijn Zendamateurs: 1.pd0bj bert 2.pa3ftx ineke 3.pa9ad ad 4. pe1bia joop 5.pa2cvd cor 6.pe1ans jan 7.pd1jhh\p jan 8. pa0rpa rob 9. Mocht je iets interessants hebben voor ik het weekblad van de gezamenlijke ronden, stuur het naar pd3jag@gmail.com Bedankt voor jullie aanwezigheid en tot volgende week dan zijn we er weer samen groetjes Matthe & Jan.

12

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik

Nadere informatie

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig.

De avond werd erg goed bezocht, namelijk 31 personen waren er aanwezig. Informatie voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via of

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via   of Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd1ajz@veron.nl of pd3jag@gmail.com. De luisteramateurs kunnen zich inmelden door mailtje te

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Jan (pd3jag) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. Heb

Nadere informatie

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. En geeft

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe of naar het adres van Jan Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen.

Namens Ton pd5ton en mijzelf pd3jag wensen wij jullie allemaal een fijn 2016 toe en met veel radio-plezier, laten we er wat van maken samen. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 162. van 28 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf.

En we zijn dan ook 1 juni gelijk van start gegaan met een aantal mensen, namelijk Matthe PD1AJZ Cor PA2CVD en John PD0PVR en ikzelf. Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time.

Info voor de ronde kan je sturen naar Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur loc time. Info voor de ronde kan je sturen naar pd3jag@gmail.com Iedere 3 de dinsdag van de maand bijeenkomst PI4WBR & PI4BOZ in de Geerhoek te Wouw. Deze vind je in de Kloosterstraat 19b in Wouw. Vanaf 20:00 uur

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari

Hallo en een goede avond bij ronde 206 van 27 februari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus

Hallo en een goede avond bij ronde 177 van 8 Augustus Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West

RONDE 67 PI4BOZ Brabant West Afdelingsbijeenkomst: elke 3de Dinsdag van de maand vanaf 20.00 uur in Cultureel Centrum de GEERHOEK te vinden in de, Kloosterstraat 19b Wouw. Tel: 0165-304042. Info PI4BOZ & PI4WBR is te vinden op : Http://www.pi4boz.nl

Nadere informatie

Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota

Ik ga eerst beginnen met een vraag die binnen gekomen is via de mail, dit gaat over de Jota Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Jan pd3jag@gmail.com De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 182 van 12 september 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor Luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl Wel wil ik indien nodig zo nu en dan nog een invallen voor als matthe en de nieuwe niet kunnen. De zendamateurs

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 172 van 6 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer.

Op 31 december 2016, oftewel na de eindejaarbijeenkomst, leg ik mijn beide functies neer. Ton (pd5ton) wenst iedereen een goede avond en geeft de mic door aan Jan voor het nieuws wat we weer verzameld hebben. Hallo goede avond alle zend en luisteramateurs Voor de luisterstation die kunnen zich

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 173 van 13 juni In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen in melden via de repeater, op 145.625MHz en

Nadere informatie

Velddagen 2 september tot en met 4 september op Camping Grotelse Heide. Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd.

Velddagen 2 september tot en met 4 september op Camping Grotelse Heide. Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. De Helmondse VARICON 33 e Jaargang nummer 123 juni 2016 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan de leden

Nadere informatie

DARES Groep Bergen Op Zoom test Bergse Diepsluis 20 NOV 2005

DARES Groep Bergen Op Zoom test Bergse Diepsluis 20 NOV 2005 DARES Groep Bergen Op Zoom test Bergse Diepsluis 20 NOV 2005 DARES groep Bergen Op Zoom heeft op 20 november 2005 een test gehouden vanaf de Bergse Diepsluis langs de Oesterdam in locatorvak JO21CM op

Nadere informatie

Mei 2008 JAARGANG 14 NR. 05

Mei 2008 JAARGANG 14 NR. 05 Mei 2008 JAARGANG 14 NR. 05 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de mei-editie van de Deltaloep met o.a. aandacht voor de velddag 2008 georganiseerd door het Walcheren Antenne Team en heel veel meer. Iedereen

Nadere informatie

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via

Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via Matthe (pd1ajz) wenst iedereen een goede avond. Voor de luisterstation die kunnen zich inmelden via E-mail : pd3jag@gmail.com. De freq op 70 cm is vervallen, hier werd bijna geen gebruik van gemaakt. tevens

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 202 van 30 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

November 2008 JAARGANG 14 NR. 10

November 2008 JAARGANG 14 NR. 10 November 2008 JAARGANG 14 NR. 10 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de november editie van de Deltaloep. In deze editie onder meer een verslag van de plaatsing van de DARES antennes op het gebouw van de

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari

Hallo en een goede avond bij ronde 153 van 24 januari Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april

Hallo en een goede avond bij ronde 214 van 24 april In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 170

Hallo en een goede avond bij ronde 170 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 1 HAM - FLYER 04-16 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 Vier enthousiaste mensen, bouwers, programmeurs, software en hardware specialisten, presenteren op de verenigingsavond

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei

Hallo en een goede avond bij ronde 171. van 30 Mei Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46)

VERON afdeling Zaanstreek (A46) VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO SEPTEMBER & OKTOBER 2015 Verschijnt 6 keer per jaar: Jan./Feb., Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec. Redactie CONVO: Kees v/d Laak

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei

Hallo en een goede avond bij ronde 215 van 1 mei In melden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart

Hallo en een goede avond bij ronde 161. van 21 Maart Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Laatste update: 16 okt 2015 (pa0fot). Aanvullingen en correcties op de agenda zijn welkom!

Laatste update: 16 okt 2015 (pa0fot). Aanvullingen en correcties op de agenda zijn welkom! Agenda: Activiteiten en markten 20-10- recentste versie op www.pi4vlb.nl en members.home.nl/tom.koeken/zoronde: Voor de z.o.-ronde: alleen de komende 4 tot 6 weken vermelden Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3

Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3 Maart 2009 JAARGANG 15 NR. 3 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de maart editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst. Met vriendelijke 73,

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni

Hallo en een goede avond bij ronde 175 van 27 juni Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62. Editie mei HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden.

Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62. Editie mei HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden. Het informatiebulletin van de VERON afdeling Friese Meren A62 Editie mei 2018 HAMECC2018 hoofdkantoor in Leeuwarden. Afdelingsbijeenkomst mei 2018 op: vrijdag 11 mei 2018, aanvang 20.00 uur LT WiFi door

Nadere informatie

Stichting Radio. Januari Februari Maart Amateurs Steden- Uitgave No 5. Driehoek, CQ-SDH. De Nieuwsbrief is onderdeel van PI4SDH

Stichting Radio. Januari Februari Maart Amateurs Steden- Uitgave No 5. Driehoek, CQ-SDH. De Nieuwsbrief is onderdeel van PI4SDH Nieuwsbrief Voor zend & luister- Amateurs Apeldoorn & omstreken. Verschijnt 4x per jaar. Stichting Radio Amateurs Steden- Driehoek, Januari Februari Maart 2017 Uitgave No 5. De Nieuwsbrief is onderdeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE Inhoud Voorwoord Uitgebreid verslag met veel foto s van het DARES Deelnemers Weekend Voorwoord Deze extra nieuwsbrief is een uitgave van DARES R09-Utrecht

Nadere informatie

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl De Helmondse VARICON 34 e Jaargang nummer 127 Juli 2018 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan de leden

Nadere informatie

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945.

VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. VERON afdeling Zaanstreek (A46) Opgericht 15 maart 1945. CONVO FEBRUARI 2009 Speciale editie Huishoudelijke Jaarvergadering Verschijnt 6 keer per jaar: Januari, Maart, April, Mei/Juni, Sept./Okt. en Nov./Dec.

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe naar het adres van Wim Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Een zendamateur: wat is dat? Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Dat kan via de microfoon, maar ook via Morse signalen, amateurtelevisie,

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 156

Hallo en een goede avond bij ronde 156 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Juli / Augustus 2009 JAARGANG 15 NR

Juli / Augustus 2009 JAARGANG 15 NR Juli / Augustus 2009 JAARGANG 15 NR. 7 + 8 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de juli en augustus editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen een hele fijne zomer toegewenst!

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

April 2016 JAARGANG 22 NR. 04

April 2016 JAARGANG 22 NR. 04 April 2016 JAARGANG 22 NR. 04 Van de redactie Hierbij ontvangt u een nieuwe editie van de Deltaloep met daarin informatie over de radiohobby waaronder leuke artikelen over RFI en interfacing, QSL kaarten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Locatorcontest december 2018 nr. 4

Nieuwsbrief Locatorcontest december 2018 nr. 4 Het jaar 2018 zit er op. Het was mijn tweede jaar als contestmanager en daarin leer je wat beter kijken naar de logs die ingestuurd worden en de problemen die mensen ondervinden die nog zonder contestprogramma

Nadere informatie

Kijk voor het laatste nieuws op internet!! en

Kijk voor het laatste nieuws op internet!!   en Jaargang 38 nummer 09 november 2011 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Vossenjacht woensdag 28 juni, 26 juli en 23 augustus 2017

Vossenjacht woensdag 28 juni, 26 juli en 23 augustus 2017 JULI/AUGUSTUS 2017 JAARGANG 23 NR.07 Van de redactie Hierbij ontvangt u de Deltaloep met o.a. nieuws (oproep) over het Lighthouseweekend, de onlangs gehouden Velddagen en familievelddag, aankondiging vossenjachten

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Mei 2009 JAARGANG 15 NR. 5

Mei 2009 JAARGANG 15 NR. 5 Mei 2009 JAARGANG 15 NR. 5 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de mei editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst. Met vriendelijke 73, Ronald

Nadere informatie

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten

Reglement VERON VHF/UHF/SHF Contesten 1 Doel Het hoofddoel is het maken van zoveel mogelijk verbindingen en daar plezier in hebben. Andere doelen zijn het verbeteren van eigen vaardigheden, testen van (nieuwe) apparatuur en technieken, ervaring

Nadere informatie

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018

Hallo en een goede avond bij ronde 150 van 3 januari. Iedereen de Beste wensen en een voorspoedig 2018 Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen:

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen: Nieuwsbrief mei 2017 Beste Blarenmaatjes, Nog 54 dagen en dan is het zover. De 101 ste editie van de vierdaagse van Nijmegen. Alles begint steeds meer vormen aan te nemen. De eerste vergunningen voor de

Nadere informatie

Evaluatierapport R10. Evaluatie Nationale Hulpverleningsdag Hoorn

Evaluatierapport R10. Evaluatie Nationale Hulpverleningsdag Hoorn Evaluatierapport R10 Evaluatie Nationale Hulpverleningsdag Hoorn zondag 30-09-2018 Tijd: 07.30 tot 17.00 uur Pagina 1 van 6 Inleiding Voor dit evaluatierapport is gebruik gemaakt van de verslagen van diverse

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail.

Radio Nieuws Flits. First Edition 2012. Zomer 2012. Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk. E-mail: pe1jra@gmail. Radio Nieuws Flits First Edition 2012 Zomer 2012 Redactie-adres: Wil Stilma PE1JRA Wilhelminastraat 27 8561 AA Balk E-mail: pe1jra@gmail.com Van de redactie Het eerste nummer (The First) van Radio Nieuws

Nadere informatie

Juli / Augustus 2009 JAARGANG 15 NR. 9

Juli / Augustus 2009 JAARGANG 15 NR. 9 Juli / Augustus 2009 JAARGANG 15 NR. 9 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de september editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst! Met

Nadere informatie

ON7SA ON2DK ON2WVD ON3BHL ON3CTP ON3DI ON3DOE ON3EC ON3TN ON3TR ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5XZ ON5YR

ON7SA ON2DK ON2WVD ON3BHL ON3CTP ON3DI ON3DOE ON3EC ON3TN ON3TR ON4AAM ON4BGC ON4WYR ON5BW ON5QA ON5XZ ON5YR ON7SA Volume I, Issue,II Datum : 07 01 2019 Nieuwjaarswensen In dit nummer: Wensen 1 QSL dienst 1 UBA Contests 2 Internationale Contests Uitnodiging receptie 2 3 Activiteiten 4 Overlijdensbericht XYL ON5BW

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief.

VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. September 2009 NIEUWSBRIEF Redactie: PA1XA pi4wld@veron.nl of pa1xa@amsat.org Naam Call Telefoon E-mail adres Voorzitter Nico van der PA0MIR 434954 pa0mir@veron.nl

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. 1 HAM - FLYER 01-19 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON Alkmaar INHOUD: * Uitnodiging 11 januari 2019 Item 1 * Agenda Jaarvergadering Item 2 * Jaarverslag 2018 Item 3 * Activiteiten

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de zomereditie van 2013 met daarin informatie over de radiohobby.

Hierbij ontvangt u de zomereditie van 2013 met daarin informatie over de radiohobby. Juli/Augustus 2013 JAARGANG 19 NR. 07/08 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de zomereditie van 2013 met daarin informatie over de radiohobby. Indien u bijzonderheden of leuke wetenswaardigheden over de

Nadere informatie

februari 2010 JAARGANG 16 NR. 2

februari 2010 JAARGANG 16 NR. 2 februari 2010 JAARGANG 16 NR. 2 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de tweede editie van de Deltaloep van 2010 met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. In deze editie ondermeer een artikel van Dan

Nadere informatie

door Piet Rens PAoPRG door Gerjan PA1GF door Johan PA3AIN door Johan PA3AIN ( Heelweg Microwaves Locator-contest Qso Mul- Contest Call Qso s pntn tiplier punten Eindstand 2008 Afdelingsbeker

Nadere informatie

Twente Beam. Wetenswaardigheden. Jaargang 35 nummer 27 oktober Inhoud van deze Twente Beam

Twente Beam. Wetenswaardigheden. Jaargang 35 nummer 27 oktober Inhoud van deze Twente Beam Jaargang 35 nummer 27 oktober 2014 Wetenswaardigheden Inhoud van deze Twente Beam Afdelingsbijeenkomsten Van de voorzitter (Veron afdeling Twente) Special Event station PA70BRD Dankbetuiging herdenking

Nadere informatie

Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme

Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme Elementaire facetten van het Radio(zend)amateurisme Bevrediging van nieuwsgierigheid Gewoon lekker bezig zijn Sociaal bezig zijn Uitdagingen Verzamelen De organisatie Spelregels Historie OHP_00 Bevrediging

Nadere informatie

2.Activiteiten(algemeen):contesten/evenementen. 27e HF-Dag op 15 september 2007 te Apeldoorn (let op: andere locatie!)

2.Activiteiten(algemeen):contesten/evenementen. 27e HF-Dag op 15 september 2007 te Apeldoorn (let op: andere locatie!) Aankondiging PI4SHB afdeling shertogenbosch Achter de microfoon: Antenne:...Set:... Op 2 meter 145.250 Op 80 meter 3750 khz via Op 70 cm op 430.2375 via repeater PI2SHB Internet : http://www.radioclub.nl/

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Klik op een agendaitem om aanvullende informatie en locatie te bekijken. november 2009

Klik op een agendaitem om aanvullende informatie en locatie te bekijken. november 2009 Klik op een agendaitem om aanvullende informatie en locatie te bekijken. november 2009 za 14.11.2009 Radiomarkt Assen do 26.11.2009 Bijeenkomst, Film en fotoserie Axel, de Boemerang december 2009 za 05.12.2009

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken.

Namens bestuur, de rondeleiders en redactie een goed en voorspoedig 2010 toe gewenst. Dat we maar weer veel verbindingen mogen maken. Jaargang 37 nummer 01 januari 2010 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de Deltaloep met o.a. nieuws over contributie, vossenjagen en veel meer.

Hierbij ontvangt u de Deltaloep met o.a. nieuws over contributie, vossenjagen en veel meer. MEI 2017 JAARGANG 23 NR.05 Van de redactie Hierbij ontvangt u de Deltaloep met o.a. nieuws over contributie, vossenjagen en veel meer. Veel leesplezier! Indien u bijzonderheden of leuke wetenswaardigheden

Nadere informatie

Twente Beam. Afdelingsbijeenkomsten IN DIT NUMMER

Twente Beam. Afdelingsbijeenkomsten IN DIT NUMMER Jaargang 37, nummer 6 juni 2016 Twente Beam Afdelingsbijeenkomsten De VERON en de VRZA afdeling Twente houden hun afdelingsbijeenkomsten op elke laatste woensdag van de maand (behalve in juli) in: t Hamnus,

Nadere informatie

Activatie van special call "ON1418WOD" door ON4VLM, ON3EE, ON3JL, ON3VS en ON5SWA

Activatie van special call ON1418WOD door ON4VLM, ON3EE, ON3JL, ON3VS en ON5SWA Activatie van special call "ON1418WOD" door ON4VLM, ON3EE, ON3JL, ON3VS en ON5SWA Een idee van Leon, ON4VLM om weer eens speciale activatie te doen met andere radioamateurs uit de streek. Het idee van

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

Afdelingsnieuws: 19 september Onderling QSO

Afdelingsnieuws: 19 september Onderling QSO ZCZC --------------------------------------------------------------- QST de PI4GAZ, PI4GAZ, PI4GAZ Afdelingsstation van de VERON in Gouda, R17, JO22IA Uitgezonden door PA0POS vanuit Haastrecht, JO21JX

Nadere informatie

april 2010 JAARGANG 16 NR. 4

april 2010 JAARGANG 16 NR. 4 april 2010 JAARGANG 16 NR. 4 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de april-editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. In deze editie ondermeer een verslag van het IOTA weekend

Nadere informatie

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Hartelijk dan voor uw inschrijving voor Enjoy the Ride Kootwijkerbroek! Hier vind u alle informatie over deze rit, wij willen u vragen het goed door te lezen.

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

April 2009 JAARGANG 15 NR. 4

April 2009 JAARGANG 15 NR. 4 April 2009 JAARGANG 15 NR. 4 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de april editie van de Deltaloep met nieuws en bijzonderheden van de radiohobby. Iedereen veel leesplezier toegewenst. Met vriendelijke 73,

Nadere informatie

Januari 2008 JAARGANG 14 NR. 01

Januari 2008 JAARGANG 14 NR. 01 Januari 2008 JAARGANG 14 NR. 01 VAN DE REDACTIE Hierbij ontvangt u de januari-editie van de Deltaloep met o.a. informatie over de bijeenkomsten en o.a. een artikel over de anatomie van de helical. De redactie

Nadere informatie

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via te sturen naar : Matthe

Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via  te sturen naar : Matthe Inmelden ronden voor luisteramateurs kan via E-mail te sturen naar : Matthe pd1ajz@veron.nl of naar het adres van Wim pa3wt@veron.nl De zendamateurs kunnen inmelden via de repeater, op 145.625MHz en denk

Nadere informatie

Meedoen met het Lighthouseweekend in Westkapelle? Lees de oproep in deze Deltaloep!

Meedoen met het Lighthouseweekend in Westkapelle? Lees de oproep in deze Deltaloep! JULI/AUG 2018 JAARGANG 24 NR.7 Van de redactie Hierbij ontvangt u de Deltaloep met o.a. informatie over komende vossenjachten op 80 meter, de nieuwe cursus N/F via de DLZA, oproep voor de JOTA en het Lighthouseweekend

Nadere informatie

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen WV Tourmalet 2018 -Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen Rittenorganisatie Groepen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Tourmaladies Rittenorganisatie Groep 1 rijdt de normale tochten zonder

Nadere informatie